Automatkat Viroon

Lähde sujuvalle automatkalle etelään! Tallinnan lisäksi kohtuullisen ajomatkan päässä lomaseikkailujasi odottavat mm. Virossa Tartto ja Pärnu sekä Latviassa Jurmala ja Riika.

Varaa syksyn sujuvin automatka etelään
 

Tutustu Megastar, Star ja Europa -laivojen palveluihin →
Katso kohdevinkit Tallinnaan →
Varaa automatkasi Viroon →Varaa automatkasi Viroon →

Tallinkin vinkit Pärnuun

Tallinkin vinkit Pärnuun

Viron kesäpääkaupungissa on ihastuttavia puutaloja ja leppoisa lomatunnelma niin aktiivi- kuin perhelomailijalle sekä hyvinvoinnistakin kiinnostuneelle. Pärnussa on myös loistavat golfmahdollisuudet sekä upea hiekkaranta ja useita kylpylähotelleja.
Katso vinkit Pärnuun →

Tallinkin vinkit Tartoon

Tallinkin vinkit Tartoon

Vain vajaan kahden tunnin ajomatkan päässä Tallinnasta sijaitsee viehättävä Tarton kaupunki. Tartto on tunnettu yliopisto- ja kulttuurikaupunki, jossa on runsaasti tekemistä niin perheille kuin pariskunnillekin.
Katso vinkit Tartoon →

Tallinkin vinkit muualle Viroon

Tallinkin vinkit muualle Viroon

Viron suurin saari Saarenmaa on luonnon, perinteiden ja tuulimyllyjen täyttämä. Virossa on myös muita mielenkiintoisia kaupunkeja kuten Haapsalu, Rakvere, Narva-Jõesuu ja Otepää – lähde tutkimusmatkalle uusiin kohteisiin.
Katso vinkit Saarenmaalle →
Katso vinkit muihin kohteisiin Virossa →

Tallinkin vinkit Jurmalaan ja Riikaan

Tallinkin vinkit Jurmalaan ja Riikaan

Via Balticaa pitkin pääset lomalle Latvian Jurmalaan. Merenrantakaupungin yli 30 kilometriä pitkä valkeahiekkainen ranta houkuttelee luokseen auringonpalvojia. Latvian pääkaupungissa, Riiassa, on mm. ainutlaatuinen Vanhakaupunki ja keskustori.
Katso vinkit Jurmalaan →
Katso vinkit Riikaan →