Automatkat Viroon

Lähde sujuvalle automatkalle Viroon – Löytöretkiä etelään kuudesti päivässä!
Tallinnan lisäksi lomaseikkailujasi odottavat mm. Virossa Tartto sekä Latviassa Riika.

Henkilöauto mukaan alk. 34 €/suunta. Kesällä takapenkkiläiset tai muksut 0 € mukaan!

Tämäkin autoretki alkoi Tallink Shuttlella - Takapenkkiläiset 0 € kesällä.
 

Tutustu Megastar, Star ja Europa -laivojen palveluihin
Tutustu ostosristeilyihin Tallinnaan
Katso kohdevinkit Tallinnaan

Kesän tarjoukset ja vinkit

 

Muksut maksutta Viroon kesällä.

Muksut 0 € kesällä ja syyslomilla

Varatessasi edestakaiset matkat Helsinki–Tallinna, 0–11 v. lapsesi matkustavat maksutta sekä majoittuvat ja syövät maksutta Tallink Hotelleissa kesällä 1.6.–31.8.2018 ja syyslomilla 11.–28.10.2018.

TUTUSTU MUKSUT MAKSUTTA -TARJOUKSIIN
Muksut maksutta -tarjous on voimassa edestakaisilla laivamatkoilla* (myös Päivä Tallinnassa -risteily) Helsinki–Tallinna kesällä 1.6.–31.8.2018 ja syyslomilla 11.–28.10.2018, kun varauksessa on vähintään yksi aikuinen ja lähtösi on Helsingistä. Enintään 5 alle 12-vuotiasta lasta/varaus (Tallink Hotellissa enintään 2 lasta/huone ilmaiseksi).

Lisäksi alle 12-v. syövät 1.6.-31.8.2018 ja 11.10.-4.11.2018 Tallinkin Hotelleissa majoittuessaan ravintoloiden lastenlistalta pääruoan maksutta aikuisen tilatessa á la carte -menusta alku- tai pääruoan (1 ateria/0-11-v. lapsi/hotellivaraus, tarjous ei koske Buffet-ruokailua).

* Edestakainen laivamatka = Laivamatkat, jossa meno- ja paluumatka eri päivinä TAI Päivä Tallinnassa -risteily, jossa meno- ja paluumatka samana päivänä TAI hotellimatka Viroon, jossa meno- ja paluumatka ovat eri päivinä (lasten lisävuoteeet muualla kuin Tallinnassa normaalihinnaston mukaan). Tallinkin hotellissa max 1 alle 12 v lapsi/huone lisävuoteella/junnupatjalla ilmaiseksi (voimassa huoneluokissa, joissa lisävuode/junnupatja mahdollinen). Tarjous ei koske yöpymistä Europalla. Tarjous ei ole voimassa sarjalippujen kanssa.

Katso tarkemmat hinnat ja varaaKatso tarkemmat hinnat ja varaa
Takapenkkiläiset maksutta Viroon kesällä.

Takapenkkiläiset 0 € kesällä

Kun varaat edestakaisen automatkan Helsinki–Tallinna 1–2 aikuiselle ja henkilöautolle, saat 3.–5. matkustajan matkat ilmaiseksi lähdöillä 1.6.-31.8.2018.

TUTUSTU TAKAPENKKILÄISET MAKSUTTA -TARJOUKSEEN
Takapenkkiläiset maksutta -tarjous (3.-5. hlö maksutta) on voimassa edestakaisilla automatkoilla (myös Päivä Tallinnassa -risteilyillä) Helsinki-Tallinna lähdöillä 1.6.-31.8.2018, kun lähtösi on Helsingistä.
Alennus lisätään varaukselle automaattisesti, kun tarjouksen ehdot varauksella täyttyvät.

Tarjoukset eivät koske yöpymistä Europalla. Tarjoukset eivät ole voimassa sarjalippujen eivätkä bonusmatkojen kanssa.

Katso tarkemmat hinnat ja varaaKatso tarkemmat hinnat ja varaa

Löytöretkiä etelään kuudesti päivässä

3 huipun haaste: Seikkailu Baltiassa

Suomen kaikkien aikojen kokenein vuorikiipeilijä Veikka Gustafsson lähti kesäkuussa Tallinkin kolmen huipun haasteeseen valloittamaan Baltian korkeimmat huiput. Reitti vei Veikan Liettuan ja Latvian kautta Viroon, ja matkan varrelta poimittiin talteen myös parhaat kohdevinkit.

Tutustu 3 huipun haasteeseen
Bloggaajat Viena K ja Mustarttu kertovat parhaat vinkkinsä onnistuneelle automatkalle

Bloggaajien roadtrip-vinkit

Bloggaajat Viena K. ja Mustarttu lähtivät kesän alussa kauan odotetulle automatkalle Baltiaan. Kiertomatkaan mahtui monia kohokohtia esim. Tallinnasta ja kauniilta Saarenmaalta. Baltia tarjoaa upeat puitteet pidemmällekin lomalle - katso Vienan ja Artun parhaat poiminnat!

Vienan ja Artun vinkit Tallinnaan ja Saarenmaalle

 

TOP 5 VINKIT TALLINNAAN:

1. Kadriorgin puisto. Tämä viehättävä puisto on täydellinen paikka viettää kesäpäivää. Puiston laitamilta löytyy taidemuseo Kumu ja useita kahviloita.
2. Telliskiven alue. Urbaanin rosoiselta Telliskiven alueelta löytyy trendikkäitä kahviloita, ravintoloita ja pikkupuoteja.
3. Gelato ladies-jätskibaari. Vanhasta kaupungin laitamilta löytyy suloinen jäätelöbaari, josta saa aitoa italialaista gelatoa.
4. Nop Cafe & Shop. Sympaattinen ravintola Kadriorgin puiston läheisyydestä. Ravintolan yhteydessä on puoti, josta voi ostaa herkkuja kotiin.
5. Karu talu šokolaad. Suklaapuoti josta saa maailman parasta vegaanista suklaata sijaitsee Tallinnan vanhassa kaupungissa.

TOP 5 VINKIT SAARENMAALLE:

1. Kuressaaren piispanlinna. Kuressaaren kauniissa merimaisemissa sijaitseva, vallihautojen ympäröimä upea linnoitus on rakennettu 1300-luvulla. Linnassa toimii myös Saarenmaan museo.
2. Tuul Resto. Ihana, kotoisa ravintola Muhun keskustassa. Nauti suoraan grillissä paistettuja paikallisia ruokia ja herkuttele suussasulavalla pavlovalla omenapuiden katveessa.
3. Sorven majakka. Saarenmaan eteläisimmässä kärjessä sijaitsevalle majakalle ajaa Kuressaaresta noin 45 minuutissa. Majakan vieressä palvelee myös vierailijakeskus ja kahvila.
4. Panga Pank. Vaikuttava Viron korkein jyrkänne sijaitsee Saarenmaan pohjoisosassa. Mereen laskeutuvat kalliot ovat suorastaan hätkähdyttävä näky.
5. La Perla. Mutkaton italialainen ravintola Kuressaaren keskustassa. La Perlan terassilla on mukava istua ja seurata pienen kaupungin vilinää.

Lue lisää vinkkejä Viena K. -blogista
Lue lisää matkatunnelmia Mustarttu -blogista

Varaa oma automatkasi ViroonVaraa oma automatkasi Viroon
Vinkit Pärnuun

Tallinkin vinkit Pärnuun

Suositussa Pärnun kaupungissa on ihastuttavia puutaloja ja leppoisa lomatunnelma niin aktiivi- kuin perhelomailijalle sekä hyvinvoinnistakin kiinnostuneelle. Pärnussa on mm. useita kylpylähotelleja.

Katso vinkit Pärnuun

Vinkit Tartoon

Tallinkin vinkit Tartoon

Vain vajaan 2 h ajomatkan päässä Tallinnasta sijaitsee viehättävä Tarton kaupunki. Tartto on tunnettu yliopisto- ja kulttuurikaupunki, jossa on runsaasti tekemistä niin perheille kuin pariskunnillekin.

Katso vinkit Tartoon

Vinkit muualle Viroon

Tallinkin vinkit muualle Viroon

Viron suurin saari Saarenmaa on luonnon, perinteiden ja tuulimyllyjen täyttämä. Virossa on myös muita mielenkiintoisia kaupunkeja kuten Haapsalu, Rakvere, Narva-Jõesuu ja Otepää – lähde tutkimusmatkalle uusiin kohteisiin.

Katso vinkit Saarenmaalle
Katso vinkit muihin kohteisiin Virossa

Vinkit Jurmalaan ja Riikaan

Tallinkin vinkit Jurmalaan ja Riikaan

Via Balticaa pitkin pääset lomalle Latvian Jurmalaan. Merenrantakaupungin yli 30 kilometriä pitkä valkeahiekkainen ranta houkuttelee luokseen auringonpalvojia. Latvian pääkaupungissa, Riiassa, on mm. ainutlaatuinen Vanhakaupunki ja keskustori.

Katso vinkit Jurmalaan
Katso vinkit Riikaan