Autolla Helsingistä Tallinnaan

Lähde autolla Tallinnaan sekä muualle Viroon ja Baltiaan, missä sinua odottaa monta lomaseikkailua kohtuullisten ajomatkojen päässä. Kierrä autolla Tallinnan lisäksi Baltian muita kiehtovia kaupunkeja, kuten Pärnu, Riika tai Vilna. Muihin Pohjoismaihin taas pääset helposti, kun valitset Turku-Tukholma- tai Helsinki-Tukholma-automatkan. Jos matkustat pienellä porukalla, edullisin ratkaisu on autopaketti.

Tutustu Megastar, Star ja Europa -laivojen palveluihin »
Katso Helsinki-Tallinna-reitin aikataulu »
Katso Tallinnan kohdevinkit »
Varaa automatkasi Viroon »Varaa automatkasi Viroon »

 

Autopaketit ja ajoneuvohinnat

Varatessasi yhdensuuntaiselle tai meno-paluumatkalle Helsingistä Tallinnaan ajoneuvon ja 1-5 matkustajaa, valitse edullinen autopaketti. Saat matkustajien henkilölippuhinnasta yhdensuuntaisella matkalla jopa 10 % alennusta ja meno-paluu-matkalla jopa 15 % alennusta. Club One-asiakkaana etusi ovat vielä paremmat.

Priority Car -autopaikka lisämaksusta, nouse maihin ensimmäisten joukossa laivan saavuttua satamaan. Varattavissa Tallink Shuttle -laivoille lisäpalveluna. Lue lisää »

Lisätietoa ajoneuvon kanssa matkustaville

Ajoneuvojen kanssa matkustavien on oltava autolähtöselvityksessä viimeistään 1 h ennen lähtöä. Pidätämme oikeuden peruuttaa myöhemmin satamaan saapuvien varaukset.

Pituus- ja korkeusmittoihin sisällytetään mahdollinen kuorma (peräkärry, suksiboksi tms.). Ilmoittakaa varatessanne ajoneuvon tai ajoneuvoyhdistelmän kokonaispituus ja -korkeus. Jos ajoneuvossa on kaksi yksikköä (esim. auto + peräkärry), se varataan aina ajoneuvoyhdistelmänä. Poikkeuksena moottoripyörä + pieni peräkärry, joka varataan henkilöautona sekä polkupyörä + peräkärry, joka varataan polkupyöränä.

Rahti ja vientiautot hinnoitellaan rahtihinnaston mukaisesti. Ajoneuvot ilman kuljettajaa sekä ajoneuvot, joiden leveys on yli 2,6 metriä tai jotka on rekisteröity kuorma-autoksi, hinnoitellaan erillisen rahtitariffin mukaan. Katso rahtivarausten yhteystiedot »

Lue lisää tärkeää tietoa ajoneuvolla matkustavalle »