Automatkat Viroon

Lähde kesän sujuvimmalle automatkalle etelään! Tallinnan lisäksi kohtuullisen ajomatkan päässä lomaseikkailujasi odottavat mm. Virossa Tartto ja Pärnu sekä Latviassa Jurmala ja Riika. Jos matkustat pienellä porukalla, saat kesällä takapenkkiläiset tai muksut maksutta!

Lähde kesän sujuvimmalle automatkalle etelään
 

Tutustu Megastar, Star ja Europa -laivojen palveluihin »
Katso kohdevinkit Tallinnaan »
Varaa automatkasi Viroon »Varaa automatkasi Viroon »

Kesällä automatkat -20 €/hlö + takapenkkiläiset maksutta!

Kesällä automatkat -20 €/hlö + takapenkkiläiset maksutta!

Kun varaat edestakaisen automatkan Helsinki–Tallinna 1–2 aikuiselle ja henkilöautolle, saat jopa -20 €/hlö ja 3.–5. matkustajan matkat ilmaiseksi kesällä 1.6.–31.8.2017.

Tutustu tarjouksiin tarkemmin »
Varatessasi edestakaisen automatkan (ei Päivä Tallinnassa -risteily) Helsinki–Tallinna 1–2 aikuiselle ja henkilöautolle, saat -20 €/hlö lähdöillä 6.8. asti (-10 €/hlö lähdöillä 7.-31.8.2017). Takapenkkiläiset maksutta -tarjous (3.-5. hlö maksutta) on voimassa edestakaisilla automatkoilla (myös Päivä Tallinnassa -risteilyillä) Helsinki-Tallinna 1.6.-31.8.2017 lähdöillä, kun lähtösi on Helsingistä.
Alennus lisätään varaukselle automaattisesti, kun tarjouksen ehdot varauksella täyttyvät.

Tarjoukset eivät koske yöpymistä Europalla. Tarjoukset eivät ole voimassa sarjalippujen eivätkä bonusmatkojen kanssa.

Katso tarkemmat hinnat ja varaa »Katso tarkemmat hinnat ja varaa »
 

 

Muksut maksutta mukaan

Muksut maksutta mukaan

Varatessasi edestakaiset matkat Helsinki–Tallinna, 6–11-v lapsesi matkustavat maksutta ja majoittuvat maksutta Tallink Hotelleissa kesällä 1.6.–31.8.2017.

Tutustu tarjoukseen tarkemmin »
Muksut maksutta -tarjous on voimassa edestakaisilla laivamatkoilla* Helsinki–Tallinna kesällä 1.6.–31.8.2017, kun varauksessa on vähintään yksi aikuinen ja lähtösi on Helsingistä. Enintään 5 alle 12-vuotiasta lasta/varaus (Tallink Hotellissa enintään 2 lasta/huone ilmaiseksi).
Lisäksi alle 12-v. syövät Tallinkin Hotelleissa majoittuessaan ravintoloiden lastenlistalta maksutta aikuisen seurassa (1 ateria/0-11-v. lapsi/hotellivaraus).

* Edestakainen laivamatka = Laivamatkat, jossa meno- ja paluumatka eri päivinä TAI Päivä Tallinnassa -risteily, jossa meno- ja paluumatka samana päivänä TAI hotellimatka Viroon, jossa meno- ja paluumatka ovat eri päivinä (lasten lisävuoteeet muualla kuin Tallinnassa normaalihinnaston mukaan). Tallinkin hotellissa max 1 alle 12 v lapsi/huone lisävuoteella/junnupatjalla ilmaiseksi (voimassa huoneluokissa, joissa lisävuode/junnupatja mahdollinen). Tarjous ei koske yöpymistä Europalla. Tarjous ei ole voimassa sarjalippujen kanssa.

Katso tarkemmat hinnat ja varaa »Katso tarkemmat hinnat ja varaa »

 

Tallinkin vinkit Pärnuun

Tallinkin vinkit Pärnuun

Viron kesäpääkaupungissa on ihastuttavia puutaloja ja leppoisa lomatunnelma niin aktiivi- kuin perhelomailijalle sekä hyvinvoinnistakin kiinnostuneelle. Pärnussa on myös loistavat golfmahdollisuudet sekä upea hiekkaranta ja useita kylpylähotelleja.
Katso vinkit Pärnuun »

Tallinkin vinkit Tartoon

Tallinkin vinkit Tartoon

Vain vajaan kahden tunnin ajomatkan päässä Tallinnasta sijaitsee viehättävä Tarton kaupunki. Tartto on tunnettu yliopisto- ja kulttuurikaupunki, jossa on runsaasti tekemistä niin perheille kuin pariskunnillekin.
Katso vinkit Tartoon »

Tallinkin vinkit muualle Viroon

Tallinkin vinkit muualle Viroon

Viron suurin saari Saarenmaa on luonnon, perinteiden ja tuulimyllyjen täyttämä. Virossa on myös muita mielenkiintoisia kaupunkeja kuten Haapsalu, Rakvere, Narva-Jõesuu ja Otepää – lähde tutkimusmatkalle uusiin kohteisiin.
Katso vinkit Saarenmaalle »
Katso vinkit muihin kohteisiin Virossa »

Tallinkin vinkit Jurmalaan ja Riikaan

Tallinkin vinkit Jurmalaan ja Riikaan

Via Balticaa pitkin pääset lomalle Latvian Jurmalaan. Merenrantakaupungin yli 30 kilometriä pitkä valkeahiekkainen ranta houkuttelee luokseen auringonpalvojia. Latvian pääkaupungissa, Riiassa, on mm. ainutlaatuinen Vanhakaupunki ja keskustori.
Katso vinkit Jurmalaan »
Katso vinkit Riikaan »

Ajoneuvohinnat

Varatessasi yhdensuuntaiselle tai meno-paluumatkalle Helsingistä Tallinnaan ajoneuvon ja 1-5 matkustajaa, valitse edullinen autopaketti. Saat matkustajien henkilölippuhinnasta yhdensuuntaisella matkalla jopa 10 % alennusta ja meno-paluu-matkalla jopa 15 % alennusta. Club One-asiakkaana etusi ovat vielä paremmat.

Priority Car -autopaikka lisämaksusta, nouse maihin ensimmäisten joukossa laivan saavuttua satamaan. Varattavissa Tallink Shuttle -laivoille lisäpalveluna. Lue lisää »

Lisätietoa ajoneuvon kanssa matkustaville

Ajoneuvojen kanssa matkustavien on oltava autolähtöselvityksessä viimeistään 1 h ennen lähtöä. Pidätämme oikeuden peruuttaa myöhemmin satamaan saapuvien varaukset.

Pituus- ja korkeusmittoihin sisällytetään mahdollinen kuorma (peräkärry, suksiboksi tms.). Ilmoittakaa varatessanne ajoneuvon tai ajoneuvoyhdistelmän kokonaispituus ja -korkeus. Jos ajoneuvossa on kaksi yksikköä (esim. auto + peräkärry), se varataan aina ajoneuvoyhdistelmänä. Poikkeuksena moottoripyörä + pieni peräkärry, joka varataan henkilöautona sekä polkupyörä + peräkärry, joka varataan polkupyöränä.

Rahti ja vientiautot hinnoitellaan rahtihinnaston mukaisesti. Ajoneuvot ilman kuljettajaa sekä ajoneuvot, joiden leveys on yli 2,6 metriä tai jotka on rekisteröity kuorma-autoksi, hinnoitellaan erillisen rahtitariffin mukaan. Katso rahtivarausten yhteystiedot »

Lue lisää tärkeää tietoa ajoneuvolla matkustavalle »