Ostosristeilyt

Lähde ostosristeilylle Tallinnaan ja hyödynnä edulliset merihinnat!

Varaa Megastarin ostosristeily, Megastarin autotallipaikka, Shuttle Car Shopping (Star tai Megastar), Europa Cruise Car Shopping tai hyödynnä PreOrder-palveluamme ja tee ostosi kätevästi. Kaikista ostoksista ansaitset Club One -pisteitä. Mukavia ostoshetkiä!

TULOSTA Megastarin ostosristeily -tilauskaavake »
TULOSTA Shuttle Car Shopping -tilauskaavake »
TULOSTA Europa Car Shopping -tilauskaavake »

Tutustu alempana kaikkiin ostosristeily vaihtoehtoihin!

Uutuus! Megastarin ostosristeily

Uudelle Megastar-laivalle voit varata Megastarin ostosristeilyn auton kanssa tai ilman. Kun ostoksien määrä on suurempi, kannattaa matkaan lähteä autolla, saat auton kätevästi "myymäläparkkiin" autotalliin, joka sijaitsee Traveller Superstore -kaupan kassojen vieressä kannella 7. Megastarin ostosristeilyllä säästät aikaa ja vaivaa.

Tutustu tarkemmin »
Megastarin ostosristeily Helsingistä näillä Megastarin laivavuoroilla:
Joka päivä (ei ti*) 4.6. asti ja 4.9.-20.12 sekä joka päivä 5.6.-3.9.2017
Helsinki-Tallinna Tallinna-Helsinki
10.30-12.30 13.30-15.30
16.30-18.30 19.30-21.30
Paluu välittömästi Tallinnasta seuraavalla vuorolla, huomioithan, että laivasta ei ehdi poistua maihin!
 
* Poikkeusaikataulu tiistaisin 4.6. asti ja tiistaisin 4.9.-20.12.2017
Helsinki-Tallinna Tallinna-Helsinki
10.30-12.30 16.30-18.30
* Huom. Poikkeusaikataulun aikana tiistaisin
autoa ei voi ajaa ulos laivasta,
mutta voit käydä maissa jalkamatkustajana
.


Toimi näin:
 • - Varaa yllä olevan aikataulun mukaisesti Ostosristeily Megastarilla (edestakainen laivamatka, jossa välitön paluu) Internet-varauspalvelustamme:
  Varaa Ostosristeily klo 10.30 lähdölle »
  Varaa Ostosristeily klo 16.30 lähdölle »
  Jos otan henkilöauton/pakettiauton (max 2,3 m korkea) matkaan, muista lisätä se varaukseen!
  Voit myös varata Ostosristeilyn Megastarilla puhelimitse myyntipalvelustamme tai matkamyymälöistämme.
 • - Automatkustaja: Täytä laivalla tai ennakkoon tilauskaavake 2.5.-30.6.2017 (Huom. tilausta ei voi tehdä Pre-Order -nettisivuilla) ja palauta se laivan Traveller Superstore -myymälän erilliseen Pre-Order -pisteeseen (7. kansi), viimeistään 30 minuuttia ennen laivan saapumista Tallinnaan. Maksaessasi esitä voimassaoleva Club One -kanta-asiakaskorttisi, niin saat pisteet ostoksistasi!
 • - Jos varaat Megastarin ostosristeilyn auton (henkilöauto tai pakettiauto) kanssa saat 30 € hyvityksen tilauskaavakkeella tekemistäsi ostoksista, mikäli ostosten yhteissumma on vähintään 400 €.
 • Jos varaat Megastarin ostosristeilyn ilman autoa saat 10 € hyvityksen mistä tahansa Traveller Superstore - myymälässä tekemistäsi ostoksista, mikäli ostosten yhteissumma on vähintään 150 € (ei tarvi käyttää tilauskaavaketta).
 • - Säilytä kassakuitti koko matkan ajan.
 • - Automatkustaja: tilaamasi tuotteet ovat noudettavissa 7. kannen autotallin jakelupisteestä 30 minuuttia laivan lähdön jälkeen Tallinnasta. Tarkastettuasi tilauksesi tuotteesi kuljetetaan ajoneuvosi viereen, josta voit kätevästi pakata ne suoraan autoosi. Tarkista tuotteiden oikeellisuus vastaanottaessa, jälkikäteen tilauksesta ei voi enää reklamoida.


Tervetuloa Megastarin ostosristeilylle runsaiden valikoimien äärelle!

Megastarin Autotallipaikka

Uudelle Megastarille voit varata myös reittimatkalle, hotellimatkalle tai Päivä Tallinnassa -risteilylle Autotallipaikan henkilöautolle tai pakettiautolle (max 2,3 m korkea). Tällöin saat vietyä kätevästi ostokset omaan autoosi suoraan kassalta viereiseen autotalliin!

Tutustu tarkemmin »
Etenkin kun ostoksien määrä on suurempi, on kätevää kun auto on lähellä. Laivamatkan ja henkilöauton/pakettiauton hinnan lisäksi maksetaan Autotallipaikan lisämaksu 10 €/suunta  – jos ostostesi yhteissumma on vähintään 150 €, niin saat 10 € hyvityksen ostoksistasi.

Maksaessasi muista esittää voimassaoleva Club One -kanta-asiakaskorttisi, niin saat pisteet ostoksistasi!

Huomioithan, että autotallipaikan varatessasi laivasta ei pysty poistumaan ensimmäisten autojen joukossa.

Varaa Internet-varauspalvelustamme laivamatkasi auton kanssa Megastarille normaalisti ja painettuasi OSTA MATKA -nappia, varaa Lisäpalvelut-kohdasta Autotallipaikka Megastarilla "myymäläparkkiin". Voit myös varata Autotallipaikan myyntipalvelustamme puhelimitse tai matkamyymälöistämme.


Tervetuloa Megastarin Traveller Superstore -myymälään ostoksille auton kanssa!

Shuttle Car Shopping -risteily automatkustajille

Häät, merkkipäivät tai muut juhlat tulossa? Kun ostoksien määrä on suurempi, kannattaa matkaan lähteä autolla. Viiden tunnin Shuttle Car Shopping - risteilyllä Tallink Shuttle -laivoilla (Star tai Megastar) piipahdat pikaisesti ostoksilla säästäen aikaa ja vaivaa. Menomatkalla teet kätevästi edullisia ostoksia Shuttle Car Shopping -tilauspalvelusta ja lisäksi tietysti laivan myymälöistä. Paluumatka on välittömästi samalla laivalla.

Vältä kantaminen, nouda tuotteet autollasi terminaalin PreOrder -noutopisteeltä Tallinnassa laivan satamassaolon aikana!

Tutustu tarkemmin »
Shuttle Car Shopping -risteily automatkustajille

Toimi näin:
 • - Varaa Shuttle Car Shopping -risteily ja autopaikka ajoneuvolle Tallink Shuttle -laivoilla (Star tai Megastar). Matkan voit varata joko Internet-varauspalvelustamme * tai puhelimitse myyntipalvelustamme. Matkan hinta koostuu päiväristeilylipusta ja autopaikasta.
 • - Tee tilaus laivalla (Huom! Tilausta ei voi tehdä Pre-Order -nettisivuilla). Hae Shuttle Car Shopping -tilauskaavake ja hinnasto Starilla laivan infosta/Megastarilla Traveller Superstore -myymälän Pre-Order -pisteeltä. Voit myös ennakkoon tulostaa Shuttle Car Shopping -tilauskaavakkeen »
 • - Täytä tilauskaavake ja palauta se Starilla laivan infopisteeseen/Megastarilla myymälän Pre-Order -pisteeseen menomatkalla, viimeistään 30 minuuttia  ennen laivan saapumista Tallinnaan. Muista esittää voimassaoleva Club One -kanta-asiakaskorttisi, niin saat pisteet ostoksistasi! Saat 40 € hyvityksen tilauskaavakkeella tekemistäsi ostoksista, mikäli ostosten yhteissumma on vähintään 500 €.
 • - Nouda tilauksesi: Aja ulos laivasta satama-alueella sijaitsevalle Shuttle Car Order -noutopisteelle (noin tunti aikaa paluulaivan lähtöön).
 • - Tilauksen noudon jälkeen aja suoraan Shuttle-laivan autojonoon odottamaan laivaannousua. Huomiothan, että satama-alueelta ei saa poistua.

Tarkista tuotteiden oikeellisuus vastaanottaessa, jälkikäteen tilauksesta ei voi enää reklamoida.

Shuttle Car Shopping -risteilyt Starilla/Megastarilla 20.12.2017 asti.
Tallink Shuttle -laivojen aikataulut »
 
* Shuttle Car Shopping -risteilyn internet-varausohje »
Shuttle Car Shopping -risteilyn varaaminen Internet-varauspalvelusta

 

- Valitse laivavuorot niin, että sekä meno että paluu ovat peräkkäisillä vuoroilla – eli sama Tallink Shuttle -laiva (Star/Megastar).
 1. - Järjestelmä ehdottaa edullisen päivämatkahinnan valitsemista. Varausteknisistä syistä älä kuitenkaan paina tätä valintaa, vaan jatka varauksen tekoa joko painamalla Osta matka -painiketta tai siirtymällä valitsemaan lisäpalveluita.
 2. - Varausjärjestelmä laskee sinulle edullisimman mahdollisen hinnan valitsemillesi vuoroille.
Shuttle Car Shoppping -noutopiste

Europa Cruise Car Shopping -risteily automatkustajille

Oletko lähdössä Europan 22 h -risteilylle, mutta haluaisit ostaa kerralla enemmän esim. suurempia juhlia varten?

Varaa henkilöauto mukaan autoparkkiin Europan 22 h -risteilylle Helsingistä Tallinnaan. Edullisia ostoksia voit tehdä laivan myymälöiden lisäksi Car Shopping -tilauspalvelusta. Henkilöautosi on kätevästi parkissa koko risteilyn ajan, kun taas sinulla on maissaoloaikaa noin neljä tuntia. Vältä kantaminen, me toimitamme tilaamasi tuotteet autokannelle!

Tutustu tarkemmin »
Europa Cruise Car Shopping -risteily automatkustajille

Toimi näin:
 • - Varaa 22 h -risteily Helsingistä Tallinnaan ja henkilöauto autoparkkiin joko Internet-varauspalvelustamme tai puhelimitse myyntipalvelustamme. Matkan kokonaishinta koostuu hytistä ja autoparkista. Autoparkin osuus kokonaishinnasta on 30 €.
 • - Tee tilaus laivalla (tilausta ei voi tehdä Pre-Order -nettisivuilla). Hae Car Shopping -tilauskaavake ja hinnasto laivan infopisteestä. Voit myös ennakkoon tulostaa Europa Cruise Car Shopping -tilauskaavakkeen »
 • - Täytä tilauskaavake ja palauta se menomatkalla klo 21.30 mennessä laivan Supermarket-myymälään ja maksa tilaus. Muista esittää voimassa oleva Club One -kanta-asiakaskorttisi, niin saat pisteet ostoksistasi! Saat 30 € hyvityksen tilauskaavakkeella tekemistäsi ostoksista, mikäli ostosten yhteissumma on vähintään 400 €. Säilytä kassakuitti koko matkan ajan.
 • - Saavu seuraavana aamuna klo 8.30 autokannelle. Maksamasi tuotteet toimitetaan autosi luokse, josta voit pakata ne autoosi. Vinkki! Voit samalla viedä laivan myymälästä tekemäsi ostokset jo valmiiksi autoon.  

Tarkista tuotteiden oikeellisuus vastaanottaessa, jälkikäteen tilauksesta ei voi enää reklamoida.

Europan aikataulut »

PreOrder

PreOrder -palvelusta teet ostoksesi kätevästi ennakkoon! Ostokset saat laivan myymälästä (jalkamatkustajat) tai Tallinnan PreOrder-jakelupisteestä (automatkustajat). Kun ostoksien määrä on suurempi, kannattaa matkaan lähteä autolla.

Tutustu tarkemmin PreOrder-palveluun »

Lisätietoa matkustajille

Tullin ohjeet matkailijoille »
Hyvä tietää automatkustajille »