Ostosristeilyt Tallinnaan

Lähde ostosristeilylle Tallinnaan ja hyödynnä edulliset merihinnat!

Kun ostoksien määrä on suurempi, kannattaa tilata ostokset Car Shopping -tilauspalvelusta. Olemme listanneet alle tuotteita, jotka voit tilata toimitettavaksi autokannelle saapuessasi matkasi määränpäähän (Helsinki/Tallinna). Kaikista ostoksista ansaitset Club One -pisteitä.

Megastarin tilauskaavake

Shuttlen tilauskaavake

Europan tilauskaavake

Tutustu alempana tarkemmin kaikkiin Tallinnan ostosristeilyihin. Mukavia ostoshetkiä!

Tutustu myös ostosristeilyihin Siljalla

Megastarin ostosristeily

Uudelle Megastar-laivalle voit varata Megastarin 5 h ostosristeilyn auton kanssa tai ilman, ja enemmän ostaessasi saat ostohyvityksen. Kun ostoksien määrä on suurempi, kannattaa matkaan lähteä autolla, saat auton kätevästi "myymäläparkkiin" autotalliin, joka sijaitsee Traveller Superstore -kaupan kassojen vieressä kannella 7. Megastarin ostosristeilyllä säästät aikaa, rahaa ja vaivaa.

Tutustu tarkemmin →
Megastarin ostosristeily Helsingistä näillä Megastarin laivavuoroilla:
Joka päivä 18.12.2019 asti *
Helsinki-Tallinna Tallinna-Helsinki
10.30-12.30 13.30-15.30
16.30-18.30 19.30-21.30
* Aikataulussa voi olla poikkeuksia, esim. 4.2.-24.3. ostosristeilyä ei tiistaisin.
Paluu välittömästi Tallinnasta seuraavalla vuorolla, huomioithan, että laivasta ei ehdi poistua maihin!


Toimi näin:
 1. Varaa yllä olevan aikataulun mukaisesti Ostosristeily Megastarilla (edestakainen laivamatka, jossa välitön paluu) Internet-varauspalvelustamme:
  Varaa Ostosristeily klo 10.30 lähdölle →
  Varaa Ostosristeily klo 16.30 lähdölle →
  Jos otan henkilöauton/pakettiauton (max 2,3 m korkea) matkaan, muista lisätä se varaukseen!

  Voit myös varata Ostosristeilyn Megastarilla puhelimitse myyntipalvelustamme tai matkamyymälöistämme.
 2. Automatkustaja: Täytä laivalla tai ennakkoon tilauskaavake. Huom. tilausta ei voi tehdä Pre-Order -nettisivuilla. Palauta tilauskaavake laivan Traveller Superstore -myymälän erilliseen Pre-Order -pisteeseen (7. kansi), viimeistään 45 minuuttia ennen laivan saapumista Tallinnaan. Maksaessasi esitä voimassaoleva Club One -kanta-asiakaskorttisi, niin saat pisteet ostoksistasi!
 3. Jos varaat Megastarin ostosristeilyn auton (henkilöauto tai pakettiauto) kanssa saat 30 €/auto hyvityksen tilauskaavakkeella tekemistäsi ostoksista, mikäli ostosten yhteissumma on vähintään 400 €.

  Jos varaat Megastarin ostosristeilyn ilman autoa saat 10 € hyvityksen mistä tahansa Traveller Superstore - myymälässä tekemistäsi ostoksista, mikäli ostosten yhteissumma on vähintään 150 € (ei tarvi käyttää tilauskaavaketta).
 4. Säilytä kassakuitti koko matkan ajan.
 5. Automatkustaja: tilaamasi tuotteet ovat noudettavissa 7. kannen autotallin jakelupisteestä 30 minuuttia laivan lähdön jälkeen Tallinnasta. Tarkastettuasi tilauksesi tuotteesi kuljetetaan ajoneuvosi viereen, josta voit kätevästi pakata ne suoraan autoosi. Tarkista tuotteiden oikeellisuus vastaanottaessa, jälkikäteen tilauksesta ei voi enää reklamoida.


Tervetuloa Megastarin ostosristeilylle runsaiden valikoimien äärelle!

Megastarin Autotallipaikka

Uudelle Megastarille voit varata myös reittimatkalle, hotellimatkalle tai Päivä Tallinnassa -risteilylle Autotallipaikan henkilöautolle tai pakettiautolle (max 2,3 m korkea). Enemmän ostaessasi saat ostohyvityksen ja ostokset saat vietyä kätevästi omaan autoosi suoraan kassalta viereiseen autotalliin!

Tutustu tarkemmin →
Etenkin kun ostoksien määrä on suurempi, on kätevää kun auto on lähellä. Laivamatkan ja henkilöauton/pakettiauton hinnan lisäksi maksetaan Autotallipaikan lisämaksu 10 €/suunta  – jos ostostesi yhteissumma on vähintään 150 €, niin saat 10 €/auto hyvityksen ostoksistasi.

Maksaessasi muista esittää voimassaoleva Club One -kanta-asiakaskorttisi, niin saat pisteet ostoksistasi!

Huomioithan, että autotallipaikan varatessasi laivasta ei pysty poistumaan ensimmäisten autojen joukossa.

Varaa Internet-varauspalvelustamme laivamatkasi auton kanssa Megastarille normaalisti ja painettuasi OSTA MATKA -nappia, varaa Lisäpalvelut-kohdasta Autotallipaikka Megastarilla "myymäläparkkiin". Voit myös varata Autotallipaikan myyntipalvelustamme puhelimitse tai matkamyymälöistämme.


Tervetuloa Megastarin Traveller Superstore -myymälään ostoksille auton kanssa!

Shuttle Car Shopping -risteily automatkustajille

Häät, merkkipäivät tai muut juhlat tulossa? Kun ostoksien määrä on suurempi, kannattaa matkaan lähteä autolla. Viiden tunnin Shuttle Car Shopping - risteilyllä Tallink Shuttle -laivoilla (Star tai Megastar) piipahdat pikaisesti ostoksilla säästäen aikaa ja vaivaa. Menomatkalla teet kätevästi edullisia ostoksia Shuttle Car Shopping -tilauspalvelusta ja lisäksi tietysti laivan myymälöistä. Paluumatka on välittömästi samalla laivalla.

Vältä kantaminen, nouda tuotteet autollasi terminaalin Shuttle Car Shopping -noutopisteeltä Tallinnassa laivan satamassaolon aikana!

Tutustu tarkemmin →
Shuttle Car Shopping -risteily automatkustajille

Matkan hinta koostuu päiväristeilylipusta ja autopaikasta.

Toimintaohjeet:
 1. Varaa Shuttle Car Shopping -risteily ja autopaikka ajoneuvolle Tallink Shuttle -laivoilla (Star tai Megastar). Matkan voit varata Starille Internet-varauspalvelustamme * tai Starille ja Megastarille puhelimitse myyntipalvelustamme.
 2. Tee tilaus laivalla. Huom! Tilausta ei voi tehdä Pre-Order -nettisivuilla. Tuote ei ole voimassa, mikäli paluumatkalla on yöpyminen laivalla. Hae Shuttle Car Shopping -tilauskaavake ja hinnasto Starilla laivan infosta/Megastarilla Traveller Superstore -myymälän Pre-Order -pisteeltä. Voit myös ennakkoon tulostaa Shuttle Car Shopping -tilauskaavakkeen →
 3. Täytä tilauskaavake ja palauta se Starilla laivan infopisteeseen/Megastarilla myymälän Pre-Order -pisteeseen menomatkalla, viimeistään 45 minuuttia ennen laivan saapumista Tallinnaan. Muista esittää voimassaoleva Club One -kanta-asiakaskorttisi, niin saat pisteet ostoksistasi! Saat 40 €/auto hyvityksen tilauskaavakkeella tekemistäsi ostoksista, mikäli ostosten yhteissumma on vähintään 500 €. Huom. Jos maissaoloaika on poikkeuksellisesti yli 1,5 h, niin kyseistä hyvitystä ei saa.
 4. Nouda tilauksesi: Aja ulos laivasta satama-alueella sijaitsevalle Shuttle Car Shopping -noutopisteelle (noin tunti aikaa paluulaivan lähtöön).
 5. Tilauksen noudon jälkeen aja suoraan Shuttle-laivan autojonoon odottamaan laivaannousua. Huomiothan, että satama-alueelta ei saa poistua.
Tarkista tuotteiden oikeellisuus vastaanottaessa, jälkikäteen tilauksesta ei voi enää reklamoida.

Huom! Huomioithan, että Viron lainsäädännön mukaan saa alkoholituotteita alkaa myymään vasta klo 10. Tästä johtuen, matkustettaessa Helsingistä Tallinnaan aamulähdöllä 7:30 ja palattaessa Tallinnasta 10:30 lähtevällä laivalla, jää matkustajalle vain puoli tuntia aikaa tuotteiden noutamiseen ja takaisin laivaan ajamiseen.

Huomioithan, että laivaraha ei käy Car Shopping -tilausten maksuvälineenä.

Shuttle Car Shopping -risteilyt voi tehdä Starilla/Megastarilla.
Tallink Shuttle -laivojen aikataulut →
 
* Shuttle Car Shopping -risteilyn internet-varausohje →
Shuttle Car Shopping -risteilyn varaaminen Starille Internet-varauspalvelusta

 

- Valitse laivavuorot niin, että sekä meno että paluu ovat peräkkäisillä vuoroilla – eli sama Tallink Shuttlen Star- tai Megastar-laiva. Huom. Shuttle Car Shopping Megastarilla varattavissa vain matkamyymälöidemme tai myyntipalvelumme kautta!
 1. - Järjestelmä ehdottaa edullisen päivämatkahinnan valitsemista. Varausteknisistä syistä älä kuitenkaan paina tätä valintaa, vaan jatka varauksen tekoa joko painamalla Osta matka -painiketta tai siirtymällä valitsemaan lisäpalveluita.
 2. - Varausjärjestelmä laskee sinulle edullisimman mahdollisen hinnan valitsemillesi vuoroille.
Shuttle Car Shoppping -noutopiste

Europa Cruise Car Shopping -risteily automatkustajille

Oletko lähdössä Europan 22 h -risteilylle, mutta haluaisit ostaa kerralla enemmän esim. suurempia juhlia varten?

Varaa henkilöauto mukaan autoparkkiin Europan 22 h -risteilylle Helsingistä Tallinnaan. Edullisia ostoksia voit tehdä laivan myymälöiden lisäksi Car Shopping -tilauspalvelusta. Henkilöautosi (max 1,90 m x 5 m) on kätevästi parkissa koko risteilyn ajan, kun taas sinulla on maissaoloaikaa noin neljä tuntia. Vältä kantaminen, me toimitamme tilaamasi tuotteet autokannelle!

Tutustu tarkemmin →
Europa Cruise Car Shopping -risteily automatkustajille

Matkan kokonaishinta koostuu hytistä ja autoparkista. Autoparkin osuus kokonaishinnasta on 50 €.

Toimintaohjeet:
 1. Varaa 22 h -risteily Helsingistä Tallinnaan ja henkilöauto autoparkkiin joko Internet-varauspalvelustamme tai puhelimitse myyntipalvelustamme.
 2. Tee tilaus laivalla (tilausta ei voi tehdä Pre-Order -nettisivuilla!). Hae Car Shopping -tilauskaavake ja hinnasto laivan infopisteestä. Voit myös ennakkoon tulostaa Europa Cruise Car Shopping -tilauskaavakkeen →
 3. Täytä tilauskaavake ja palauta se menomatkalla klo 19.00-21.30 välisenä aikana laivan Supermarket-myymälän Car Shopping -kyltillä varustetulle kassalle heti sisäänkäynnin luona ja maksa tilaus. Muista esittää voimassa oleva Club One -kanta-asiakaskorttisi, niin saat pisteet ostoksistasi! Saat 30 €/auto hyvityksen tilauskaavakkeella tekemistäsi ostoksista, mikäli ostosten yhteissumma on vähintään 400 €. Säilytä kassakuitti koko matkan ajan.
 4. Saavu seuraavana aamuna klo 8.30 autokannelle. Maksamasi tuotteet toimitetaan autosi luokse, josta voit pakata ne autoosi. Vinkki! Voit samalla viedä laivan myymälästä tekemäsi ostokset jo valmiiksi autoon.
Tarkista tuotteiden oikeellisuus vastaanottaessa, jälkikäteen tilauksesta ei voi enää reklamoida.


Europan aikataulut →

Pre-Order

Pre-Order -palvelusta teet ostoksesi kätevästi ennakkoon! Ostokset saat laivan myymälästä (jalkamatkustajat) tai Tallinnan Pre-Order -jakelupisteestä (automatkustajat). Kun ostoksien määrä on suurempi, kannattaa matkaan lähteä autolla.

Tutustu tarkemmin Pre-Order -palveluun →

Poikkeukset aukioloaikoihin joulupyhien aikaan:
23.12. Pre-Order tilauksia ei voi tehdä 19:30 ja 22:30 lähdölle Tallinnasta.
24.12. Tallink Pre-Order on suljettu. Pre-Order, Megastar Cruise Car Shopping ja Shuttle Car Shopping tilauksia ei voi tehdä.
31.12. Pre-Order tilauksia ei voi tehdä 17:30 lähdölle Tallinnasta.

Lisätietoa matkustajille

Tullin ohjeet matkailijoille →
Hyvä tietää automatkustajille →