Kesällä varaat uutuutena unelmalomasi Silja Serenadella Riikaan! Varaa risteily, hotellimatka, automatka tai reittimatka Helsingistä suoraan Riikaan.

Tutustu Silja Serenaden Päivä Riiassa -risteilyihin ja muihin matkoihin

Katso Helsinki-Riika-reitin aikataulut

 

RIIKA – BALTIAN PARIISI

Riika - Mustapäiden talo

Latvian pääkaupunki, Riika, sijaitsee Itämeren rannalla Väinäjoen (Daugava) suulla 312 km Tallinnasta etelään. Keskusta on juuri sopivan kokoinen nähtävyyksiin tutustumiseen kävellen. Riian Vanhakaupunki, Vecriga, on aivan omaa luokkaansa ja ainutlaatuinen keskustori houkuttelee matkailijoita ottamaan valokuvia kuuluisan Mustapäiden talon edessä.

Varaa edullinen hotellimatka Riikaan! Nopean laivamatkan jälkeen jatkat Tallinnasta matkaa kätevästi omalla autolla tai bussilla. Voit myös tehdä Silja Serenadella Hotellimatkan suoraan Helsingistä Riikaan tai myös Päivä Riiassa -risteilyn Helsingistä. Lähdöt Silja Serenadella Helsingistä joka toinen päivä 26.6.-15.8., maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin 17.-28.8.2020 sekä keskiviikkoisin, perjantaisin ja sunnuntaisin (muutamaa poikkeusta lukuunottamatta) 30.8.2020–8.1.2021!

RIIAN HOTELLIT JA KOHDEVINKIT

 
 • Liity Club Oneen

  Club One

  Itämeren suosituin kanta-asiakasohjelma

  Club One-jäsenenä saat matkoja edullisemmin, sekä mahtavia etuja laivojen ravintoloissa ja valikoiduista tuotteista myymälöissä. Jäsenyyttä voi hyödyntää matkakohteissa jopa kymmenissä eri toimipisteissä. Saat matka- ja tuoteostoksista bonuspisteitä, joita voit käyttää mm. bonusmatkoihin. Perheenjäsenet voi liittää rinnakkaisjäseniksi, jolloin etuja voi hyödyntää koko perhe.

  Liity heti ja saat risteilyedun liittymislomakkeessa antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

  LIITY TÄSTÄ

   

  Oletko jo jäsen?

   

  Lataa Tallink Silja -sovellus puhelimeesi, saat sinne myös Club One -mobiilikortin.

  Lataa Tallink Siljan mobiilisovellus App Storesta Lataa Tallink Siljan mobiilisovellus Google Playsta