Tiedote

Tiedoksi matkustajille koronavirustilanteeseen liittyen:

 

  • Laivojen henkilöliikenne Suomeen keskeytetään 11.4.2020 alkaen. Lue lisää →
  • Kiitämme kärsivällisyydestä, sillä varauksen käsittely vie aikaa. Miten voin siirtää jo varattua matkaa kuluitta →
  • Tallinkin laivoista liikennöivät Star, Regal Star ja Sea Wind. Megastarille otetaan matkustajia ja automatkustajia Tallinna-Helsinki-reitille 7.-10.4.2020 kaikille lähdöille. Suomeen ei voi matkustaa Megastarilla enää lauantaista 11.4.2020 alkaen. Lue tarkemmat tiedot →
  • Galaxylle ja Baltic Princessille otetaan matkustajia ja automatkustajia Tukholmasta Turkuun 7.-10.4.2020. Baltic Princessillä ja Galaxylla ei voi matkustaa Suomeen enää 11.4.2020 alkaen. Lue tarkemmat tiedot →
  • Matkamyymälät ovat suljettu toistaiseksi. Myös Olympiaterminaali, Länsiterminaali 1 (T1) ja Turun terminaali on suljettu toistaiseksi.

Tutustu päivittyviin ohjeisiin laivamatkustajalle: Lue lisää →

Automatkat Vuosaaresta Muugaan

 

Vuosaari–Muuga

Aikataulu →

Uusin vesireitti Viroon!
Nyt voit matkustaa auton kanssa Sea Wind -rahtilaivalla edullisesti Vuosaaresta Muugaan! Matka-aika Vuosaari-Muuga 4 h ja Muuga-Vuosaari 3,5 h. Voit myös varata hytin matkallesi ja nauttia buffet-ravintolan herkuista sekä shoppailla auton täyteen juhlajuomia.

Kansipaikka 10 €/aikuinen ja henkilöauto 20 €/suunta.


Huom. Matkalla on oltava mukana ajoneuvo (henkilöauto/pakettiauto max 8 m pitkä ja 4,4 m korkea tai yhdistelmä max 12 m pitkä ja max 4,4 m korkea) . Voit varata 1-9 henkilöä/ajoneuvo (yli 5 henkilön varaukset vain matkamyymälöistä tai myyntipalvelusta).

Jos sinulla on isompi ajoneuvo (ei rahtia), tarvitset avustusta laivamatkaasi tai sinulla on mukana lemmikkieläimiä (tai kuljetat hevosia), varaathan automatkan Helsinki-Tallinna-reitille (Megastar, Star tai Europa -laivoilla). Jos sinulla on rahtia voit varata matkasi Vuosaari-Muuga-reitille rahdista.

Tutustu kaikkiin hintoihin
Tutustu satamiin

Katso kohdevinkit Tallinnaan