Kylpylälomalle Pärnuun

Nauti ja rentoudu ympäri vuoden

Tallinnasta 130 km etelään sijaisevassa Pärnussa voit rentoutua ja rauhoittua ympäri vuoden kylpylöissä, joissa nautit hemmotteluhoidoista tai edistät terveyttäsi perinteisillä mutahoidoilla. Pärnussa on tietysti myös kauppoja ja erilaisia ravintoloita sekä ihastuttavia puutaloja.

Kesällä nautit todella pitkästä hiekkarannasta ja auringosta sekä vesiaktiviteeteista. Golfkaudella, varhaiskeväästä myöhäissyksyyn, pelaat Pärnun upeilla golfkentillä.

Tutustu kylpylähotelleihin

Pärnuun pääset oman autosi lisäksi myös bussilla tai junalla (n. 2 h).

Hotellit Pärnussa

Edullinen vaihtoehto on varata hotellimatka, joka sisältää yöpymisen valitsemassasi hotellissa Pärnussa ja edestakaiset laivamatkat Helsinki–Tallinna.

STRAND SPA & CONFERENCE HOTEL

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5

Pärnun suurin hotelli sijaitsee rannalla vain 2 km keskustasta. Hotellissa mm. minigolf-sisärata, sauna- ja allasosasto sekä laaja valikoima hoitoja. Perushuonevarustelu: wc/suihku, tv, wifi, hiustenkuivaaja, minibaari, kylpytakit, kahvin- ja teenkeittomahdollisuus sekä ilmastointi kesäkaudella. Lisäksi huonehintaan sisältyy sauna- ja allasosaston käyttö.

Sisältyy:
Esim. hinta (€/hlö) sisältää edestakaisen laivamatkan Helsinki-Tallinna kansipaikoin ja 1 yön majoituksen aamiaisineen.

Osoite →
A.H. Tammsaare pst 35, 80010 Pärnu, Estonia
Esim. 67 € /HLÖ

 

ESTONIA RESORT HOTEL & SPA

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5

Tyylikäs kylpylähotelli, jolla loistava sijainti lähellä Pärnun hiekkarantaa ja keskustaa. Perushuonevarustelu: wc/suihku, tv, ilmastointi, wifi, hiustenkuivaaja sekä kylpytakki ja aamutossut. Lisäksi huonehintaan sisältyy 3 tunnin kertakäynti spahan.

Sisältyy:
Esim. hinta (€/hlö) sisältää edestakaisen laivamatkan Helsinki-Tallinna kansipaikoin ja 1 yön majoituksen aamiaisineen.

Osoite →
A.H.Tammsaare pst 4a/6, 80010 Pärnu, Estonia
Esim. 79 € /HLÖ

 

TERVISE PARADIIS

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5

Perheille sopiva tasokas kylpylähotelli, jossa maan suurin sisävesihuvipuisto. Perushuonevarustelu: wc/suihku, hiustenkuivaaja, tv, wifi, minibaari, tallelokero, aamutakit sekä parveke. Lisäksi huonehintaan sisältyy uimahalli ja sauna sekä kuntosalin ja vesipuiston käyttö.

Sisältyy:
Esim. hinta (€/hlö) sisältää edestakaisen laivamatkan Helsinki-Tallinna kansipaikoin ja 1 yön majoituksen aamiaisineen.

Osoite →
Side 14, 80010 Pärnu, Estonia
Esim. 84 € /HLÖ

 

Hotel Pärnu

 • 1
 • 2
 • 3

Hotel Pärnu sijaitsee keskustan pääkävelykadun päässä, lähellä kauppoja ja ravintoloita. Hotel Pärnu Apartmentsin uudehkot täysin varustellut huoneistot sijaitsevat rantapuiston laidalla Seedri-kadulla (1,5 km hotellista) ja sopivat hyvin pidempiaikaiseenkin majoitukseen.

Lue lisää

Sijainti: Hotelli keskustassa 1 km uimarannalta, huoneistot 500 m rannalta ja keskustasta.

Etäisyys Tallinnasta: noin 130 km
 
Pysäköintimahdollisuus: on, ei vartioitu (lisämaksu), huoneistoilla oma P-halli (lisämaksu)
 
Perushuonevarustelu: wc/suihku, hiustenkuivaaja, minibaari, tv, radio, puhelin, wifi, ilmastointi sekä parveke. Huoneissa on parkettilattia.
 
Muut varattavissa olevat huoneluokat: Perhehuoneita joissa lapsille lisävuodemahdollisuus. Premium huoneita, jotka soveltuvat allergikoille, sijaitsevat 2. ja 7. kerroksessa ja on vastikään uudistettu. Tilavammat De Luxe ja Suite -huoneet, joissa kylpytakit ja -tossut, silitysmahdollisuus, housuprässi sekä kahvin- ja teenkeittovälineet. Huoneistoissa on makuuhuone sekä olohuone jonka yhteydessä on täysin varusteltu keittiö astioineen ja astianpesukoneineen. Classic ja Superior -huoneistoissa on parveke, Superior ja Executive -huoneistojen varusteluun kuuluu lisäksi sat-tv, ilmainen wifi sekä pyykinpesukone. Huoneistoihin varattava min. 3 yötä.
 
Huonehintaan sisältyy: Hotellihuoneissa (ei huoneistoissa) aamiainen ja aamusauna.

Esim.97 €

Esim. hinta (€/hlö) sisältää meno-paluu-laivamatkat Helsinki-Tallinna kansipaikoin ja 1 yön majoituksen aamiaisineen.

Varaa

Tervis Medical Spa

 • 1
 • 2
 • 3

Viron suurin kylpyläkompleksi, josta löytyvät kaikki palvelut kaupoista konserttisaliin saman katon alta - täällä viihtyy myös pidemmällä lomalla! Erikoistunut terveyttä edistäviin hoitoihin.

Lue lisää

Sijainti: keskusta, 129 km Tallinnasta
 
Pysäköintimahdollisuus: kyllä
 
Perushuonevarustelu: wc/suihku, tv, ja jääkaappi
 
Muut varattavissa olevat huoneluokat:  Superior 1 hh & 2 hh, talo 3. (16-22 m², lisäksi superaamiainen, aamutakit ja tossut, hiustenkuivaaja, minibaari ja säilytyslokero, lisävuodemahdollisuus 1 aikuiselle), Perhesviitti, talo 3. (40-50 m², lisäksi erillinen oleskelutila), Sviitti, talo 1. ja 2. (40-50 m², saatavilla myös saunalla, erillinen oleskelutila, wifi), Superior Sviitti, talo 3.  (40-50 m²)
 
Huonehintaan sisältyy: aamiainen ja kertasisäänpääsy kylpylään klo 6.30-17.00

Kokoukset: max 286 hlö

Huom! Buffet-ravintola ja lobby (talo 1.) on remontissa 22.5-15.9.2017 (korvaava väliaikainen ravintola järjestetty).

Esim.93 €

Esim. hinta sisältää meno-paluu-laivamatkat kansipaikoin Tallinnaan ja 1 yön majoituksen aamiaisineen.

Varaa

Spa Hotel Viiking

 • 1
 • 2
 • 3

Monipuolinen valikoima terveyskylpylähoitoja ja suomalaisille suunnattua viihdeohjelmaa, kuten tanssiorkestereiden esiintymisiä ja bingoa. Hotellin uudempien A-, C- ja D-talojen Superior-huoneet ovat hieman tilavampia, saunat ja uima-allas sijaitsevat C-osassa. Perhehuoneet ja ravintolat sijaitsevat hotellin A-osassa.

Lue lisää »

Sijainti: noin 500 m rannalta ja keskustasta
Hotellin kartta »

Etäisyys Tallinnasta: noin 130 km
 
Pysäköintimahdollisuus: piha-alueella, vartioitu
 
Perushuonevarustelu (13–17m²) Standard-huone: wc/suihku, tv, puhelin, wifi ja viileäkaappi.
A-, C- ja D-talon Superior-huoneissa (17–18 m²) lisäksi hiustenkuivaaja, radio, parveke sekä kesäkaudella ilmastointi.
 
Muut varattavissa olevat huoneluokat: perhehuoneet (A- ja B-talo) sekä Sviitit (A-, C- ja D-talo).
 
Huonehintaan sisältyy: aamiainen, saunan ja altaiden sekä kuntosalin käyttö

Esim.94 €

Esim. hinta sisältää meno-paluu-laivamatkat kansipaikoin Tallinnaan ja 1 yön majoituksen aamiaisineen.

Varaa

Pärnun ilmaiset kaupunkikierrokset

järjestetään 15.5.–15.9.2016. Tunnin pituisen kierroksen aikana opas kertoo kaupungin historiasta, arkkitehtuurista sekä mielenkiintoisista tapahtumista kaupungin kehityksessä ja historiassa. Kierrokset järjestetään perjantaisin suomeksi ja lauantaisin englanniksi. Ryhmän koko 1-50 henkeä. Kävelykierrokset alkavat Pärnun matkailukeskuksesta.
Osoite: Uus 4
Lue lisää →

Elisabetin kirkko

on yksi merkittävimmistä barokkisista kirkkorakennuksista Virossa. Kirkko on myös suosittu konserttipaikka, jossa voit kuulla maan parhaisiin lukeutuvia urkuja.
Osoite: Nikolai 22, Pärnu
Lue lisää →

Lavassaaren museorautateillä

pääset ajelemaan oikealla vanhanajan höyryjunalla. Ulkonäyttelyssä on yli 70 kalustoyksikköä ja museon sisällä olevassa näyttelyssä on esillä yli historiallista 500 esinettä.
Osoite: Ülejõe tänav 1, Lavassaare alev, Audru vald
Lue lisää →

Lottemaa

Lottemaa on koko perheen hauska teemapuisto noin 10 km Pärnusta etelään. Lottemaalla on Lotta-koiran kirjoista ja elokuvista tuttu Keksijäkylä, jossa odottavat erilaiset teematalot, seikkailupuisto, teatteriesitykset ja mukava uimaranta.

Tallinkin kautta varattavissa liput laiva- tai hotellimatkojen yhteyteen erikoishintaan 17 €/hlö ja Club One -jäsenille 16 €/hlö, alle 2-vuotiaat lapset ilmaiseksi. Tallinkin lähtöselvityksestä saatu kuponki vaihdetaan varsinaiseen lippuun Lottemaan kassoilla.
Lue lisää →

Valgeranna seikluspark

on seikkailupuisto, joka on rakennettu puiden latvoihin! Puistossa on viisi korkeusseikkailurataa, joilla edetään erilaisia esteitä selvittäen. Pikkulapsille on oma seikkailurantansa, jossa on matalia riippusiltoja, keinuja ja köysiratoja.
Osoite: Valgeranna, Pärnumaa
Lue lisää →

Pärnun ranta

sijaitsee alle 15 minuutin kävelymatkan päässä keskustasta. Ranta on kaupungin suosituin, joten hyvällä säällä auringonpalvojia on paikalla paljonkin.
Osoite: Ranna Puiestee 1, Pärnu
Lue lisää →

Kablin rannan

hiekka on pehmeää ja sen vesi on lämmintä ja matalalla. Rannalla on myös lasten leikkikenttä, kesäkahvila, pallokenttä ja amerikkalaistyylinen hengenpelastajan torni.
Osoite: Kablin kylä, Pärnumaa
Lue lisää →

Steffani

Steffani on italialaistyyppinen ravintola Vanhassakaupungissa. Paikka on sen verran suosittu, että kannattaa varautua jonottamaan!
Osoite: Nikolai 24, Pärnu
Lue lisää →

Restoran Edelweiss

Restoran Edelweiss on Vanhassakaupungissa sijaitseva tunnelmallinen ravintola, jossa on monipuolinen ruokalista.
Osoite: Kuninga 15, Pärnu
Lue lisää →

Kohvik Supelsaksad

Kohvik Supelsaksad -ravintolassa tunnelmaa luovat värilliset huonekalut, pitsit, pöytäliinat ja tarkkaan valikoidut astiastot. Aidossa kahvilatunnelmassa vastaleivotut pullat ja kakut tuoksuvat. Ruokalistalla on salaatteja, keittoja, pihvejä, laaja valikoima teetä ja kahvia.
Osoite: Nikolai 32, Pärnu
Lue lisää →