Kohteessa

 

Itämeren maissa riittää loputtomasti tutkittavaa. Nämä tarinat ja vinkit näyttävät sinulle kohdemaistamme ja -kaupungeistamme aina uusia puolia.

VARAA MERIMATKA

VARAA MERIMATKA

 

Kulttuuripäivä Tallinnassa

Kulttuuripäivä Tallinnassa

Tallinna on perinteikäs kulttuurikaupunki, josta löytyy nähtävää ja koettavaa kaikille aisteille. Poimi tästä parhaat vinkit täydelliseen kulttuuripäivään, matkusta kahdessa tunnissa laivalla Tallinnaan ja nauti.

Katso kulttuurivinkit

3 x täydellinen kylpyläloma Virossa

3 x täydellinen kylpyläloma Virossa

Kun kylmyys hiipii, valo vähenee ja tuuli vihmoo, on ihana paeta hetkeksi kylpylähotellin lämpöön. Testasimme kolme erilaista kylpylähotellia Tallinnassa, Tartossa ja Pärnussa.

Katso kylpylävinkit

Näin valitset täydellisen hotellin Tallinnassa

Täydellinen hotelli Tallinnassa

Mihin asioihin kannattaa kiinnittää huomiota, kun valitsee hotellia ihanalle viikonloppumatkalle? Pyysimme kokenutta hotelliammattilaista, Tallink Hotelsin myyntijohtajaa Marina Mättikia paljastamaan omat kriteerinsä.

Lue Marinan 4 askelta täydelliseen hemmottelulomaan

10 vinkkiä Pietarin erikoisristeilylle

10 vinkkiä Pietariin

Koostimme Pietarista 10 kohdetta, jotka kuvaavat värikkään suurkaupungin elämää. Poimi omat suosikkisi 4.8. erikoisristeilylle Pietariin. Osaan vinkkikohteista pääset Tallink Siljan järjestämillä retkillä, osaan tarvitset oman viisumin.

Katso kohdevinkit Pietariin

Koko perheen täydellinen päivä Visbyssä

Perhevinkit Visbyhyn

Gotlannin Visby on yksi maailman kauneimmista ja lapsiystävällisimmistä kaupungeista. Kaikki kiva on kävelymatkan päässä. Poimimme koko perheen suosikkipaikat, jotka yhdistämällä näet ruusujen kaupungin parhaimmillaan.

Tutustu perheen Visby-päivään

Täydellinen päivä Riiassa

Ihana päivä Riiassa

Europa tekee kesän aikana kolme erikoisristeilyä Riikaan. Tallinkin riikalainen risteilypäällikköä Andris Engers poimi kartalle kotikaupunkinsa kauneimmat nähtävyydet. Voit yhdistää vinkit yhteen kävelykierrokseen ja viettää täydellisen päivän Riiassa.

Katso vinkit päivään Riiassa

Kakkukierros Tallinnan kahviloissa

Kakkuja Tallinnan kahviloissa

Joko olet herkutellut Tallinnassa toinen toistaan viehättävämmissä kahviloissa? Löydät laajan valikoiman herkullisia leivoksia ja kakkuja nautittavaksi kahvin tai teen kera. Tutustu viiden eri kaupunginosan suosikkipaikkoihin ja niiden hintatasoon.

Katso kahvilavinkit

Paikallisten suosikkiravintolat Tallinnassa

Tallinnan suosikkiravintolat

Nälkäisille riittää Tallinnassa tarjontaa, mutta miten erottaa jyvät akanoista? Pyysimme parhaita mahdollisia asiantuntijoita, Tallinkin virolaisia työntekijöitä, listaamaan omat suosikkipaikkansa aamupalalle, lounaalle, kahville, illalliselle ja drinkeille.

Tutustu ravintolasuosituksiin

Keskiaikaisen taiteilijan Tallinna

Taiteilijan Tallinna

Kiinnostaako historia ja taide? Taidemuseo Kumun johtaja Kadi Polli antaa persoonalliset paikallisoppaan vinkit kierrokselle Tallinnaan. Kulje keskiajan tunnetuimpiin kuuluneen taiteilijan Michel Sittowin jalanjäljillä mm. omaleimaisella Katariinankujalla.

Tutustu taiteilijan Tallinnaan

Tukholman joulutoreilla

Tukholman joulutoreilla

Loistava tapa päästä täydelliseen joulu­tunnelmaan on lähteä risteilylle ja käydä Tukholman parhailla joulumarkkinoilla. Samalla poimit talteen uniikit joululahjaideat. Tutustu katsaukseemme Tukholman hienoimpiin joulutoreihin.

Lue lisää joulumarkkinoista

Tukholman salaiset aarteet lapsiperheille

Tukholman salaiset aarteet

Tukholma on täynnä lapsiperhettä viihdyttäviä kestosuosikkeja. Ruotsin suosituin matkabloggaaja kokosi listan, jonka avulla vietät täydellisen perhepäivän Tukholmassa. Näitä paikkoja eivät ole kaikki vielä keksineet.

Katso Annika Myhren helmet

LÖYDÄ LISÄÄ INSPIRAATIOTA MATKALLESI →