Rytmikäs tiistai

 

Viikko jatkuu iloisella tuulella. Baltic Princessin tiistai-iltoja tahdittavat tanssiorkesterit ja trubaduuri menevillä rytmeillä ja lämpimällä fiiliksellä. Vähintään kerran kuussa lomatunnelmaa aikuiseen makuun ovat luomassa Club55-risteilyohjelman vierailevat tähdet ja suosikkiartistit.

VARAA 23 H -RISTEILY TURUSTA

VARAA 23 H -RISTEILY TURUSTA

 

Tanssi Kanssain 29.1.

Tanssi Kanssain -erikoisristeily

AlfaTV:llä viime vuonna lanseerattu tanssiohjelma TANSSI KANSSAIN – TV-tanssit on saanut yleisöltä hyvää palautetta. Tällä kaudella päästään taltioimaan myös laivatanssien tunnelmia: Baltic Princessin 29.1. Tanssi kanssain -risteilyllä on mukana Markku Aro ja Sinitaivas. Mukana lisäksi hostina Lauri Karhuvaara.

Varaa

Club55

1-2 kertaa kuussa tiistaisin

Varttuneemmalle väelle suunnatut Club55-risteilyt vietetään Baltic Princessillä hyvän musiikin, ajankohtaisten vieraiden ja musiikkiesitysten parissa. Ohjelmassa on mm. Donnat (Sonja Lumme, Eija Kantola ja Irma Tapio) ja jo huippusuosituksi noussut Tohtori Tapani Kiminkinen. Meritanssit-artistit puolestaan saavat tanssijalan vipattamaan!

Club55-risteilyjen artistit ja lähtöpäivät
 

Viihdekalenteriin

Meritanssit

Joka viikko sunnuntai–keskiviikko

Alkuviikon Meritansseissa voit tanssia sydämesi kyllyydestä kotimaisten iskelmätähtien tai tanssiorkesterien, kuten Markku Aro & Diesel, Nina Åkerman & Onnentähti sekä Henkka & Kulkurit, tahtiin. Pubissa rennosta meiningistä vastaa trubaduuri, Piano Barissa nautit klassisista sävellajeista ja karaokessa pääset itse näyttämään millainen lauluvirtuoosi olet.

Viihdekalenteriin

Housebändi, trubaduuri ja pianisti

Joka päivä

Baltic Princessiltä löytyy musiikkia kaikkien sävellajien ystäville. Viikon jokaisena päivänä laivalla seilaavat mukana niin parhaimmat housebändit, huipputrubaduurit kuin pianistit. Lisäksi diskossa pyörähtelet joka ilta DJ-musiikin tahdissa. Tarkista kaikki esiintyjät viihdekalenterista ja ajelehdi mukanamme kauas arjesta!

Viihdekalenteriin

Talviloman tähtiartistit

Koko perheen talvilomaviihdettä

Baltic Princessillä matkaavat talvilomien aikaan 16.2.-9.3.2019 Muumi ja Harri Hylje. Aktivaattorit järjestävät erikoistekemistä lapsille ja nuorille, ohjelmassa mm. Mystery Room, QR-suunnistus ja Glitteröintipaja. Lisäksi koko perheen huikeita tähtiartisteja!

Baltic Princessin 23 h -risteilyn talvilomien tähtiartistit ja lähtöpäivät:
17.2. Talvirieha täynnä tubeohjelmaa
19.2. Younghearted sekä Ida Paul ja Kalle Lindroth
21.2. Lukas Leon
27.2. Benjamin

Keikat ovat menomatkalla klo 22.00. Saaristoristeilyllä ei siis näe keikkaa!

Varaa talvilomaristeily

 

Tutustu myös viihteen muihin viikonpäiviin

 

Tutustu Baltic Princessilläkin järjestettäviin erikoisristeilyihin