Tanssien keskiviikkoon

 

Keskiviikko on tanssikansan suosikkipäivä! Lomamatkalla on kunnolla aikaa löytää yhteinen rytmi ja nauttia kaikessa rauhassa ihanista hetkistä kahdestaan. Iskelmäkeskiviikko-risteilyillä lavalle astelee toinen toistaan upeampia Iskelmäradion soitetuimpia artisteja. Joka toinen viikko taas pyörähdellään pikkutunneille saakka Laivatansseissa. Onhan tanssikengät jo pakattu?

VARAA 23 H -RISTEILY TURUSTA

VARAA 23 H -RISTEILY TURUSTA

 

Iskelmäkeskiviikko

Kerran kuussa keskiviikkoisin

Koe Iskelmäkeskiviikko-risteilyllä tuplasti musiikkia, sillä lavalle nousee aina kaksi iskelmätaivaan suosituimmista artisteista, kuten Jonne Aaron. Risteilyjä isännöi Radio Iskelmän suosikkijuontaja Hannu Aholaita. Varsinaisen keikan lisäksi järjestetään pubissa etkot ja jatkot sekä mahdollisuus tavata artisteja.

Iskelmäkeskiviikko-risteilyjen artistit ja lähtöpäivät
 

Viihdekalenteriin

Laivatanssit

Kahdesti kuussa keskiviikkoisin

Taivu tangoon tai hengästy humpasta – Baltic Princessin laivatansseissa on tarjolla kerran tai kahdesti kuussa lavatanssitunnelmaa ja Suomen kirkkaimpia lavatähtiä. Jokaisella risteilyllä esiintyy kaksi tanssiorkesteria, mm. Finlanders ja monia muita. Pääset myös hiomaan tanssitaitojasi tanssitunnilla Johanna Pakosen johdolla - tanssikengät jalkaan ja laivalle!

Laivatanssit-risteilyjen artistit ja lähtöpäivät
 

Viihdekalenteriin

Meritanssit

Joka viikko sunnuntai–keskiviikko

Alkuviikon Meritansseissa voit tanssia sydämesi kyllyydestä kotimaisten iskelmätähtien tai tanssiorkesterien, kuten Markku Aro & Diesel, Nina Åkerman & ManTra sekä Teemu Roivainen & Energia, tahtiin. Pubissa rennosta meiningistä vastaa trubaduuri, Piano Barissa nautit klassisista sävellajeista ja karaokessa pääset itse näyttämään millainen lauluvirtuoosi olet.

Viihdekalenteriin

Housebändi, trubaduuri ja pianisti

Joka päivä

Baltic Princessiltä löytyy musiikkia kaikkien sävellajien ystäville. Viikon jokaisena päivänä laivalla seilaavat mukana niin parhaimmat housebändit, huipputrubaduurit kuin pianistit. Lisäksi diskossa pyörähtelet joka ilta DJ-musiikin tahdissa. Tarkista kaikki esiintyjät viihdekalenterista ja ajelehdi mukanamme kauas arjesta!

Viihdekalenteriin

 

Tutustu myös viihteen muihin viikonpäiviin

 

Tutustu Baltic Princessilläkin järjestettäviin erikoisristeilyihin

VARAA 23 H -RISTEILY

VARAA 23 H -RISTEILY