Baltic Princessin 23 h -risteily Turusta iltavuorolla

Baltic Princessin 23 tunnin miniristeily lähtee Turusta joka ilta klo 20.15 ja laiva saapuu takaisin Turkuun seuraavana iltana (ei maissakäyntiä Tukholmassa). Vuorokauden rentouttava irtiotto arjesta merellisissä tunnelmissa – Laivalla nautit yhdessäolosta ja monipuolisesta viihteestä, tanssit sydämesi kyllyydestä, shoppailet laivan myymälöissä edullisin merihinnoin ja herkuttelet vaikka Happy Lobsterin äyriäisvadilla!

Katso hinnat, aikataulut ja varaa »Katso hinnat, aikataulut ja varaa »

Kesän sujuvin autoloma Ahvenanmaalle tai Tukholmaan

KESÄN SUJUVIN AUTOLOMA

Varaa autoloma Ahvenanmaalle tai Ruotsiin. Samalla voit tehdä ostoksia edullisesti laivan myymälöissä, merimaisemat saat kaupan päälle!
Varaa autopaketti ja katso vinkit kohteessa »

MOOMIN MOVE –MOBIILIPELI SILJA LINEN LAIVOILLE

Nyt pääset pelaamaan uutta interaktiivista Moomin Move –mobiilipeliä ensimmäisenä Silja Linen laivoilla!
Lue lisää »

Baltic Princess

UPEITA OSTOKSIA MERIHINTAAN

Myymälöistä löydät niin tuliaiset kuin vaatteet ja asusteet koko perheelle mm. runsaasti ihania Muumi-tuotteita!

Tutustu ostoksiin laivalla »

SILJA 60 -JUHLAMENU

Siljan 60-vuotisjuhlan kunniaksi Tavolàta-ravintolassa on tarjolla laivojen keittiöpäälliköiden suunnittelema herkullinen juhlamenu!
Tutustu Silja 60 -menun antimiin »

TUBECON MERELLÄ -RISTEILY

Tubecon jatkuu tänä vuonna merimaisemissa kun Tubecon merellä -risteily pyörähtää käyntiin Baltic Princessillä 23.9. Turusta!

Tutustu Tubecon merellä -risteilyyn »

Viihdettä joka makuun

Baltic Princessillä viihde koostuu huippuesiintyjistä, musiikista ja tanssista viikon jokaisena päivänä. Mukana seilaavat luonnollisesti Suomen suosituimmat tanssiartistit Meritansseissa su-ke-lähdöillä sekä joka päivä huipputrubaduuri. Lisäksi kesällä tiistai-lähdöillä Lasten Festarit!

Syksyllä lavan valtaavat kerran kuussa torstaisin Suomen suosituimmat bändit ja artistit livekeikalla. Joka toinen kuukausi lauantaisin Queens & Friends -risteilyillä viihdyttävät dragartisti sekä tunnettu suomalainen tähtiartisti. Lisäksi joka päivä menosta vastaavat parhaimmat housebändit. Myös koko perheen suosikkiristeilyt, Lasten Festarit, jatkuvat syksyllä sunnuntaisin!

Tutustu Baltic Princessin viihdekalenteriin »
Varaa risteilysi nyt »Varaa risteilysi nyt »

BALTIC PRINCESSIN MAANANTAI

Maanantaisin Baltic Princessillä nautitaan hyvästä ruoasta, kauniista maisemista, tanssista ja yhdessäolosta. Tuttu Bingoristeily jatkuu syksyllä pari kertaa kuussa maanantaisin, tule pelaamaan ja voittamaan!

Bingoristeilyjen lähtöpäivät »
 

Baltic Princessin 22 h -risteilyllä bingotaan taas kaksi kertaa kuussa maanantaisin. Hauskoja Bingoristeilyjä juontaa Saija Palin, ja viihteestä vastaavat tunnetut tanssiartistit. Yksittäisistä peleistä voit lisäksi voittaa jatkopaikan kauden suureen bingofinaaliin, jossa upeana pääpalkintosummana yhteensä 7000 €!

Yhteistyössä PAF:in kanssa järjestettävä Bingoristeily kutsuu kaikki bingon ystävät viihtymään, pelaamaan ja voittamaan Baltic Princessille.

Bingoristeilypäivät: 4.9., 18.9., 2.10., 16.10., 6.11., 20.11., 4.12. ja loppuvuoden bingofinaali 11.12.2017.


Varaa risteilysi nyt »Varaa risteilysi nyt »

BALTIC PRINCESSIN TIISTAI

Tiistaisin jokaista lähtöä tahdittavat aikuiseen makuun mm. suomalainen tanssiorkesteri sekä trubaduuri. Vähintään kerran kuussa tiistaisin Baltic Princessillä viihdytään lisäksi Club55-risteilyohjelman parissa. Kesällä joka toinen tiistai Lasten Festarit valtaa laivan!

Club55-risteilyjen lähtöpäivät ja artistit »

Tiistaisin kaksi kertaa kuussa vietetään Baltic Princessin Club55-risteilyllä hyvän musiikin ja tunnettujen artistien parissa. Risteilyillä nähdään mm. Tohtori Tapani Kiminkinen sekä Saija Palinin ja Sari Salon luotsaama Upea Nainen - muuttumisleikki. Uutuutena MeriSpelit, jossa Eeva Malin ja Jari Peltomäki juontavat läpi monipuolisen ohjelman (mm. RetroPub-tietovisa, Hit Music -bingo, PAF MeriSpelit Show sekä Lauri Karhuvaaran Oi niitä aikoja -talk show). Club55-risteilyt ovat räätälöity erityisesti aikuiseen makuun - tervetuloa viihtymään!

Syyskuu
12.9. Lauri Karhuvaara sekä Meritansseissa Leif Lindeman & Avec
26.9. Kolmen Kuninkaan Tarina sekä RFSU-luento/Sari Mäki 

Lokakuu
10.10. Tohtori Tapani Kiminkinen sekä Upea Nainen (muuttumisleikki) sekä Meritansseissa Nina Åkerman & June
31.10. MeriSpelit, Lauri Karhuvaara sekä Meritansseissa Pekkaniskan Pojat

Marraskuu
7.11. Markku Föriäijä Heikkilä sekä Upea Nainen (muuttumisleikki), Meritansseissa Teemu Roivainen & Hovinarrit
28.11. MeriSpelit, Lauri Karhuvaara, Finlanders & Seitsemän Seinähullua Iloinen Joulushow

Joulukuu
12.12. Tohtori Tapani Kiminkinen sekä Upea Nainen (muuttumisleikki), Meritansseissa Sinitaivas
Kesän Lasten Festarit -risteilyjen lähtöpäivät ja artistit »

Kesällä joka toinen tiistai laiva on lasten valtakunta. Baltic Princessin Lasten Festarit -risteilyllä hyvän musiikin ja tunnettujen artistien parissa. Risteilyillä esiintyy lasten suosikkiesiintyjä, kuten Hevisaurus tai Ti-Ti Nalle. Summer Centerissä lapset peuhaavat pomppulinnassa ja pallomeressä sekä pelaavat pelejä. Koko perheen Californian Dreams -showssa riittää vauhtia ja lisäksi lapsia viihdyttävät Muumi ja Harri Hylje!

Huom. Päivämäärät ovat Baltic Princessin 23 h -risteilyjen lähtöpäiviä, esitykset ovat iltapäivällä paluumatkalla Tukholmasta Turkuun. Voit siis myös lähteä saaristoristeilylle seuraavana aamuna, jolloin näet esitykset Baltic Princessin paluumatkalla.
 
Heinäkuu
25.7. Hevisaurus

Elokuu
8.8. Muumiristeily

Varaa risteilysi nyt »Varaa risteilysi nyt »

BALTIC PRINCESSIN KESKIVIIKKO

Keskiviikkoisin nautitaan tanssista! Lavalle astuu taas syksyllä kerran kuussa Iskelmäradion soitetuimpia artisteja jopa kaksin kappalein Iskelmäkeskiviikko-risteilyllä ja joka toinen viikko tanssitaan sydämen kyllyydestä Laivatanssit-risteilyillä.

Iskelmäkeskiviikko-risteilyjen lähtöpäivät ja esiintyjät »

Iskelmäkeskiviikko-risteilyillä tanssikengät saavat taas syksyllä kerran kuussa kovaa kyytiä, kun estradille nousee risteilyn aikana kaksi kotimaista huippuartistia tai -yhtyettä. Varsinaisen keikan lisäksi järjestetään pubissa etkot ja jatkot sekä mahdollisuus tavata artisteja. Risteilyjä isännöivät kaksi Radio Iskelmän suosikkijuontajat Hannu Aholaita ja Timo Virkkula, jotka juontavat risteilyn paluumatkalla radiotyyppistä ohjelmaa.

Syyskuu
20.9. Kyösti Mäkimattila & Varjokuva sekä Ressu & Jussi

Lokakuu
4.10. Jari Sillanpää sekä Aki Samuli & Fantasia

Marraskuu
1.11. Eini & Boogie sekä Neljänsuora
29.11. Taikakuu sekä Virve Rosti & Toyboys

Laivatanssit-risteilyjen lähtöpäivät ja esiintyjät »

Taivu tangoon tai hengästy humpasta – Baltic Princessin laivatansseissa on tarjolla kahdesti kuussa syksyllä lavatanssitunnelmaa ja Suomen kirkkaimpia lavatähtiä. Jokaisella risteilyllä esiintyy kaksi tanssiorkesteria, mm. Marco Lundberg & Liekki, Finlanders, Pekkaniskan Pojat ja monia muita. Pääset myös hiomaan tanssitaitojasi tanssitunnilla Johanna Pakosen johdolla ja kun orkesteri saapuu lauteille, osaavat kaikki tangon, foxin, valssin ja jopa jiven askeleet kuin vanhat tekijät. Nyt tanssikengät jalkaan ja laivalle!

Elokuu
30.8. Tomi Markkola & Fernet sekä Antti Ehopelto & Etiketti

Syyskuu
27.9. Jukka Hallikainen & Jackpot sekä Marco Lundberg & Liekki

Lokakuu
11.10. Markku Aro & Diesel sekä Nina Åkerman & June

Marraskuu
8.11. Finlanders sekä Tanssiorkesteri Ippe Mansikka
22.11. Tangokuninkaalliset 2017 Aino Niemi ja Teijo Lindström & Tanssiorkesteri Kaiho

Joulukuu
13.12. Pekkaniskan Pojat sekä Sinitaivas


Varaa tanssiristeilysi nyt »Varaa tanssiristeilysi nyt »

BALTIC PRINCESSIN TORSTAI

Torstaisin suomalaiset triot ja kansainväliset housebändit kutsuvat tanssilattialle. Lisäksi kerran kuussa torstaisin jälleen elokuusta alkaen voit ottaa varaslähdön viikonloppuun ja nauttia Torstai Live -risteilyn merkeissä huippuesiintyjästä, kuten Haloo Helsinki! ja Jenni Vartiainen.

Torstai Live -risteilyjen lähtöpäivät ja esiintyjät »
Baltic Princessin torstai-illoissa estradille nousee kerran kuussa suomalaisia eturivin muusikoita ja yhtyeitä!

Elokuu
17.8. Haloo Helsinki!

Syyskuu
14.9. Gasellit

Lokakuu
26.10. Jenni Vartiainen

Marraskuu
2.11. Suvi Teräsniska

Joulukuu
14.12. Poets of the Fall

Katso kaikki esiintyjät viihdekalenterista »

Varaa risteilysi nyt »Varaa risteilysi nyt »

BALTIC PRINCESSIN PERJANTAI

Perjantai on täynnä laadukasta viihdettä! Menoa vauhdittavat Suomen parhaimmat housebändit ja meininkiä riittää pikkutunneille asti. Risteilyllä on aina lyhyt matka nukkumaan, ja seuraavana päivänä on vielä aikaa nauttia laivan antimista ja shoppailla merihintaan!

Katso kaikki esiintyjät viihdekalenterista »

Varaa risteilysi nyt » Varaa risteilysi nyt »

BALTIC PRINCESSIN LAUANTAI

Baltic Princessin katon alle on koottu kaikki ainekset, mitä hyvään lauantai-iltaan tarvitaan. Hyvää ruokaa, rentoa meininkiä, shoppailua sekä tanssia suomalaisten bilebändien tahtiin. Joka toinen kuukausi lauantaisin syksyllä vauhdikkaat Queens & Friends -risteilyt, joilla esiintymässä mm. drag artisti Jukka K. ja Krista Siegfrids sekä toukokuun, syyskuun ja marraskuun lauantai-lähdöillä suomalaiset Tähtiesiintyjät, kuten Retro Sirkus, Jonne Aaron ja Ellinoora!

Queens & Friends -risteilyjen lähtöpäivät ja esiintyjät »

Jälleen syksyllä joka toinen kuukausi lauantaisin menoa ja meisinkiä drag artistin ja suomalaisen tähtiartistin kera Queens & Friends -risteilyillä!

16.9. Laura Voutilainen sekä drag artisti Jukka K.

2.12. Krista Siegfrids sekä drag artisti Jukka K.

Lauantain Tähtiartistien lähtöpäivät ja esiintyjät »

Syyskuussa ja marraskuussa lauantai-lähdöillä suomalaiset nimekkäät Tähtiesiintyjät.

la 2.9. Retro Sirkus (Pandora, DJ Oku Luukkainen, DJ Anssi Honkanen, Sin Sisters)

la 9.9. Virve Rosti

la 30.9. Jonne Aaron

la 4.11. Retro Sirkus (Waldo's People, DJ Oku Luukkainen, DJ Anssi Honkanen, Sin Sisters)

la 11.11. Klamydia

la 18.11. Ellinoora
 

Katso kaikki esiintyjät viihdekalenterista »

Varaa risteilysi nyt »Varaa risteilysi nyt »

BALTIC PRINCESSIN SUNNUNTAI

Sunnuntaisin syödään hyvin, rentoudutaan, nautiskellaan ja tanssitaan. Tunnettujen kotimaisten tanssibändien lisäksi musiikkia tarjoilee laivan oma housebändi ja pubin puolella viihdytyksestä vastaa trubaduuri ikivihreineen. Lisäksi sunnuntai-lähdöillä jälleen syyskuusta alkaen 10.9., 5.11. ja 17.12. koko perheen Lasten Festarit.

Katso kaikki esiintyjät viihdekalenterista »

Varaa risteilysi nyt »Varaa risteilysi nyt »

Scandinavian Hunksien uusi show

Scandinavian Hunksien uusin In Bed with Hunks -show on energistä menoa, joka nostaa illan bileet huippuunsa. Scandinavian Hunks shown näet lauantai-lähdöllä 7.10. ja tiistai-lähdöllä 5.12. Baltic Princessillä Turusta.

Risteilyn resepti koostuu mm. kuumia aaltoja aiheuttavasta showsta ja jatkobileistä discossa, jossa voit kuvauttaa itsesi Hunksien kanssa ja saada nimmareita. Voit myös kuvauttaa itsesi ”In Bed with Hunks” -kuvausseinän kanssa ja mahdollisuuden voittaa matkan Las Vegasiin! Lisäksi laivalla tietysti muutakin viihdettä, edullista shoppailua, herkuttelua ja upeita merimaisemia.

Varaa risteilysi nyt »Varaa risteilysi nyt »

Baltic Princessin kesäshowt

Kesällä 9.6.–12.8.2017 Turun-linjan Baltic Princessillä nähdään kaksi upeaa Dance Factoryn showta: Midnight show Good Vibrations ja koko perheen show Californian Dreams.

Good Vibrations -keskiyön show on rentoa tyyliä, upeita asuja sekä vauhdikkaita koreografioita taidokkaiden laulajien ja tanssijoiden kera.

Päivällä Tukholma-Turku-matkalla esitettävässä koko perheen Californian Dreams -showssa iloinen rantatunnelma vie mukanaan!

Varaa kesäristeilysi nyt »Varaa kesäristeilysi nyt »

Buffet Silja Line

Buffetissa (kansi 7) herkuttelet sydämesi kyllyydestä ja valitset itse omat suosikkiherkkusi! Jonojakaan ei juuri synny, koska löydät nyt useampia ruokapisteitä, esim. antipasto-tori, vihannestori, kalatori jne. Eikä sinun myöskään tarvitse välittää ruokajärjestyksestä - aloita vaikka lämpimistä ruoista. Samaan buffet-hintaan nautit myös juomista (olut, puna- ja valkoviini sekä virvoitusjuomat).

Asiakkaat valitsivat 100 tuotetta Siljan Suomi 100 -buffetpöytään ja lisäksi vegaanivalikoimaa on monipuolistettu.

Tutustu buffet-uudistuksiin »

Grill House

Iskikö suurempikin nälkä? Grill Housen ruokalistalta löydät lihanystävien herkut, mm. hampurilaiset ja mehevät pihvit. Uudistuneen ruokalistan kaikki pihviannokset on tehty huippulaatuisesta Angus-lihasta. Voit myös nauttia runsaista herkuista alku- ja jälkiruokapöydästä. Koulujen loma-aikoina lasten menun lisäksi ravintolassa on myös lasten pöytä, jossa tarjolla esim. lihapullia, lohta, ranskalaisia ja jälkkäriksi karkkeja, lettuja jne. Baltic Princessin erikoisaamiainen tarjoillaan myös Grill House-ravintolassa 7. kannella, laivan keskiosassa.

Grill House -ruokalista » (pdf)
Viinilista » (pdf)
Lasten menu » (pdf)

Uutuus! Tavolàta

Uusi italialainen Tavolàta-ravintola on avattu Katarina's Kitchen -ravintolan tilalle! Tule maistelemaan ihania italialaisia herkku-annoksia, listalla mm. maukkaita pizzoja. Tavolàta-ravintolassa on myynnissä myös ROI-delituotteita, kuten oliiveja ja oliiviöljyjä. Tavolàta Ristorante Italiano sijaitsee 7. kannella, laivan keskiosassa. Tervetuloa herkuttelemaan!

Siljan 60-vuotisjuhlan kunniaksi Tavolàta-ravintolassa on tarjolla 1.4.–31.12.2017 Silja 60 -juhlamenu, jonka ovat suunnitelleet eri laivojen keittiöpäälliköt yhdessä.

Tavolàta -ravintolan ruokalista » (pdf)
Tavolàta -ravintolan viinilista » (pdf)
Silja 60 -juhlamenu » (pdf)

Happy Lobster

Nauti ravintolan tasokkaista kala- ja äyriäisherkuista merellisessä tunnelmassa kaikessa rauhassa! Uudistetun ravintolan suosituin annos on äyriäisvati simpukoineen, rapuineen ja ostereineen. Yhdistä makuelämykseesi myös sopiva juoma ja kutkuta makuhermojasi. Happy Lobster sijaitsee kannella 7.

15.6. - 3.10. voit lisäksi nauttia Tommy Myllymäen ja Matti Jämsénin suunnittelemasta kolmen ruokalajin Summer menusta » (pdf)

Nauti aamiaisen tai lounaan sijaan herkullinen brunssi.
Lue lisää brunssista »


Happy Lobster -menu» (pdf)
Viinilista » (pdf)
Lasten menu » (pdf)

Cafeteria

Cafeteriasta (kansi 6) saat ruokaa nopeasti ja vaivattomasti. Klo 12.00-22.00 tarjolla "lihapullabaari", jossa herkullisia liha-, kala, kasvis- ja broileripullia kastikkeiden ja lisukkeiden kera. Jälkiruoaksi voit nauttia vaikka palkitun JYMY-luomujäätelöpikarin. Cafeterian antimia voit ostaa myös mukaan. Salaatit ja valmiit täytetyt leivät nautit pienempään nälkään kahvin ja teen kera. Vauhdikkaan illan jälkeen voit myös tilata annoksen ravintolan yöruokalistalta.

Mukaan noudettava aamiaispussi »
Kesäisin 1.6.-31.8., matkustaessasi reittimatkalla Turusta Tukholmaan, voit varata ennakkoon (viimeistään 48 tuntia ennen laivamatkaa) mukaan noudettavan aamiaispussin. Noudat sen laivan Cafeterian kassalta (kansi 6, keula) terminaalin lähtöselvityksestä saamaasi voucheria vastaan. Aamiaispussin hintaan 9,50 €/aik. (7 €/lapsi 0-17 v) sisältyy juustosämpylä, pieniä muffinsseja, jogurttijuoma, appelsiinimehu ja kahvi/tee paperimukissa (kahvi/tee ei sisälly lapsen hintaan). Kätevää, jos haluat nukkua hieman pidempään tai syödä bussi- tai automatkallasi pientä evästä.

SEA PUB

Täyteläisten oluiden ja raikkaiden siidereiden olohuoneessa viihdyt varmasti! Lämminhenkisen Sea Pubin laajasta valikoimasta löydät parhaimmat merkit ja rennon tunnelman. Trubaduuri viihdyttää elävällä musiikilla. Sea Pub sijaitsee 7. kannen keskellä.

piano bar

Tyylikkäässä Piano Barissa nautit aperitiivit tai kahvi avecit. Piano Bar on myös loistava vaihtoehto viettää iltaa rauhassa pianomusiikkia kuunnellen. Piano Bar sijaitsee 7. kannella ruokaravintoloiden läheisyydessä. Piano Barin vieressä sijaitsee myös Casino, josta löytyy Black Jack -pelipöytä ja ruletti.

Starlight Palace

Art Deco -tyylisessä Starlight Palace -yökerhossa tanssit bilebändien säestyksellä ja näet Suomen eturivin artistien keikat. Yökerhossa näet kesäaikaan myös näyttävät Keskiyön show't pukuloistoineen, tanssijoineen kaikkineen. Kaksikerroksisen yökerhon toisesta kerroksesta on hyvät näkymät alakerran tanssilattialle ja suurelle esiintymislavalle. Starlight Palace sijaitsee 6. ja 7. kannella.

Iskelmä Baari

Baltic Princessin keulan Iskelmä Baarissa voit näyttää laulutaitosi karaokessa tai pyörähdellä parketilla. Upeasti sisustettu baari on hyvän iskelmämusiikin tyyssija, jossa tarjoillaan tietenkin myös maistuvia juomia. Tule mukaan iskelmän pyörteisiin Baltic Princessille! Iskelmä Baari sijaitsee 6. kannen keulassa.

klubi

Klubissa tanssit aamuun saakka parhaimpien hittien tahdissa. Tanssilattian kuumasta sykkeestä on helppo suunnata hetkeksi hengähtämään raikkaaseen meri-ilmaan peräkannen terassille. Klubi sijaitsee 10. kannella.

Tax Free Shop

Baltic Princessin Tax Free Shop on suuri täyden valikoiman myymälä, josta saat kotiinviemisiksi niin väkevät alkoholijuomat, viinit, oluet, makeiset  kuin elintarvikkeetkin. Itämeren parhaasta viinivalikoimasta valitset suosikkisi yhdessä ammattitaitoisen henkilökunnan kanssa. Savukkeet ja muut tupakkatuotteet myydään Tax Free Shopin vieressä sijaitsevassa Tobacco-myymälässä. Tee ostokset merellä ja säästä selvää rahaa!

Tutustu uusiin laivaviineihin »

 
Alkoholin myynti Baltic Princessin loppuviikon lähdöillä »
Turku-Tukholma-reitin Baltic Princessillä myydään loppuviikon risteilymatkustajille alkoholia laivan myymälästä paluumatkalla. Käytäntö on voimassa torstai–lauantai-lähdöillä toistaiseksi.

Myymälästä ostetut alkoholijuomat on tarkoitettu kotiin vietäväksi ja niiden nauttiminen hyteissä on jo aiemminkin ollut kiellettyä. Käytännön myötä halutaan rauhoittaa hyttiosastot. Laivan ravintolat ja baarit myyvät juomia normaaliin tapaan sekä meno- että paluumatkalla ravintoloiden aukiolojen puitteissa. Turusta Tukholmaan tai Ahvenanmaalle matkustavat reittimatkustajat voivat tehdä ostoksensa illalla normaaliin tapaan.

Tutustu myös hyttipalveluun »

Cosmetic Boutique

Baltic Princessin parfyymimyymälästä löydät tunnetuimmat parfyymi-, kosmetiikka- ja ihonhoitotuotteiden laatumerkit. Nyt myös suositut Victoria's Secret tuoksut sekä vartalovoiteet ja -suihkeet myynnissä. Kokeile ja testaa, ja hyödynnä koulutettujen myyjien laaja tuotetuntemus!

Katso parhaat tarjoukset jo ennen matkaa! Lisää suosikkituotteesi ostoslistalle ja ota se mukaasi laivalle helpottaaksesi ostosten tekemistä.

Tutustu Tax Free -tarjouksiin sekä ostoslistaan »

Gifts & toys

Täältä löydät lahjatavaroita, lasten leluja, matkamuistoja ja vaikka mitä. Varaa laukkuun tilaa tuliaisille, sillä laivalta saat muotia ja kauneutta edulliseen merihintaan!

Fashion Street

Tästä upeasta Fashion Street -myymälästä löydät paljon erilaisia naisten ja miesten vaatteita ja asusteita, myös lapsille. Valikoimaan kuuluu paljon eri merkkejä, mm. Desigual, Superdry, Tommy Hilfiger, Esprit, Converse, Vans ja Guess asusteet. Valitse suosikkikorusi ja -kenkäsi ja löydä muodikkaat vaatteet koko perheelle edullisesti!

Tutustu tarjouksiin »

Kesällä kivaa ohjelmaa lapsille

Kesällä Turun-linjan Baltic Princessillä riittää ohjelmaa koko perheelle. Kokoustiloissa on kesällä 11.6.–12.8.2017 lasten oma Summer Center, jossa on pelejä, pomppulinna sekä interaktiivinen iWall -seinä, jolla voit virtuaalisesti harrastaa esim. parkouria ja space shooteria ja nauttia samalla hauskasta liikkumisesta. Puuhasteltavaa riittää siis niin nuoremmille kuin vanhemmille lapsillekin.

Koko perheen Dance Factoryn Californian Dreams show, jossa kesän aurinkoinen ja nuorison iloinen rantatunnelma vie mukanaan, viihdyttää iltapäivästä 10.6.–13.8.2017.

Lisäksi 2.6.–19.8.2017 ihanat Muumi ja Harri Hylje sekä aktivaattorit pitävät huolen, että risteilyllä riittää paljon hauskaa tekemistä!

Varaa kesäristeilysi nyt »Varaa kesäristeilysi nyt »

Moomin Move –mobiilipeli ensimmäisenä Silja Linen laivoille

Suomalaisen Triberedin kehittämä Moomin Move –mobiilipeli lanseerattiin Suomessa ensimmäisenä Silja Linen laivoilla. Peli vie pelaajan uudenlaiseen Muumi-elämykseen käyttämällä pelaajan paikannusta ja lisättyä todellisuutta. Ensimmäisenä peliä pääsee pelaamaan Suomi-Ruotsi-reitin laivoilla Silja Serenadella, Silja Symphonylla, Galaxyllä ja Baltic Princessillä.

Laivoilla pääsee pelaamaan Muumipappa ja meri –tarinaan perustuvaa merellistä seikkailua, jossa autetaan tuttuja muumihahmoja erilaisissa tehtävissä ympäri laivaa. Seikkailu tapahtuu risteily-ympäristöön räätälöidyllä laivan kartalla, josta pelaaja paikannetaan ympäri laivaa sijoitetuilla antureilla.

Lataa ilmainen Moomin Move -peli ennen laivamatkaa:
Apple App Store (iOS)
Google Play (Android)

Lasten Festarit

Kesällä tiistai-lähdöillä ja syksyllä sunnuntai-lähdöillä lasten omilla Lasten Festarit -risteilyillä Baltic Princessillä esiintyy lasten suosikkiesiintyjiä, kuten Hevisaurus. Lisäksi Muumi ja Harri Hylje viihdyttävät pikkukippareita. Huom. Päivämäärät ovat Baltic Princessin 23 h -risteilyjen lähtöpäiviä, esitykset ovat iltapäivällä paluumatkalla Tukholmasta Turkuun. Halutessasi nähdä esiintyjän Saaristoristeilyllä lähdet siis matkaan Turusta vasta seuraavana aamuna.

Katso esiintyjät ja tarkista lähtöpäivät »
Huom. Päivämäärät ovat Baltic Princessin 23 h -risteilyjen lähtöpäiviä, esitykset ovat iltapäivällä klo 15.30 paluumatkalla Tukholmasta Turkuun. Halutessasi nähdä esiintyjän Saaristoristeilyllä lähdet siis matkaan vasta seuraavana aamuna (ke 27.6., ke 12.7., ke 26.7., ke 9.8., ma 11.9., ma 6.11. ja ma 18.12.).

ti 27.6. Hevisaurus

ti 11.7. Ti-Ti Nalle

ti 25.7. Hevisaurus

ti 8.8. Muumiristeily

su 10.9. Ti-Ti Nalle

su 5.11. Hevisaurus

su 17.12. Hevisaurus Joulushow


Varaa Baltic Princessin Lasten Festarit -risteily »Varaa Baltic Princessin Lasten Festarit -risteily »

Varaa Saaristoristeily Turusta »

Koko perheen syyslomaviihdettä

Baltic Princessillä Turusta syylomien aikaan mukana matkaavat Muumi ja Harri Hylje sekä aktivaattorit järjestäen erikoisohjelmaa lapsille ja nuorille.

Baltic Princessin 23 h -risteilyn syyslomien tähtiartistit ja lähtöpäivät:
to 19.10. Mikael Gabriel
ma 23.10. Antti Tuisku
to 26.10. Jenni Vartiainen (Torstai Live)

Huom! Baltic Princessin 23 h -risteilyn iltalähdöillä esitykset ovat aina menomatkan iltana klo 23.00. Päivä Tukholmassa -risteilyllä Turusta koet keikan menomatkalla. Huom. Saaristoristeilyllä ei ole mahdollisuutta nähdä keikkaa.

Varaa syyslomaristeilysi nyt »Varaa syyslomaristeilysi nyt »

Lasten leikkihuone ja muu ohjelma

Silja Land -leikkihuoneessa kannella 7 voit sukeltaa pallomereen, leikkiä, piirtää, pelata videopelejä tai osallistua järjestettyyn ohjelmaan, kuten piirustuskilpailuun tai laivasuunnistukseen. Voit myös saada hienon kasvomaalauksen! Leikkihuoneessa on myös mikroaaltouuni, jolla voi lämmittää lastenruokaa sekä lasten wc ja hoitopöytä. Lasten leikkejä valvovat risteilyassistentit, vaikka toki lapset ovat leikkihuoneessakin vanhempiensa vastuulla. Starlight Palacessa kannella 7 on myös erilaisia viihdepelejä sekä pöytäjalkapallo.

Loma-aikoina (kesällä 2.6.-19.8., koulujen syyslomalla, talvilomalla ja pääsiäisenä) sekä viikonloppuisin (la-su) Baltic Princessillä seikkailee lasten suosikki Muumi sekä ihastuttava maskottimme Harri Hylje. Lisäksi paljon erilaista ohjelmaa kaikenikäisille lapsille kasvomaalauksesta laivasuunnistukseen ja yhteisiin leikkeihin. 

Family-paketti

Kaikki se, mikä laivalla on hauskaa, kuuluu tähän pakettiin: ruoat ja juomat buffetissa ja sisäänpääsy koko perheelle laivan allasosastolle. Voit yhdistää Family-paketin Turku–Tukholma-reittimatkaan, 23 h -risteilyyn Turusta tai Päivä Tukholmassa -risteilyyn Helsingistä.

Hinta 23 h -risteilyllä Turusta esim. 135 €/perhe*

Lue lisää
Esimerkkihinta sisältää meriaamiaisen, buffet-ruokailun ja sisäänpääsyn allasosastolle koko perheelle sekä Neon-juomat lapsille 23 h -risteilyllä. Laivamatka ei sisälly hintaan. * Perhe =2 aikuista ja 2 lasta (6–11 v)

Lue tarkemmin Family-paketista »

saunaosasto

Baltic Princessillä on aikaa rentoutua. Laivan saunaosaston löylyt kutsuvat joka ilta, ja takaisin lauteille pääsee jo heti paluupäivän aamusta alkaen. Laivan 2. kannelta sijaitsevalta saunaosastolta löydät kaksi tilaussaunaa, yleiset saunat miehille ja naisille sekä altaan* niin lapsille kuin aikuisillekin. Allasbaarista voit tilata virvoittavan juoman aina saunomisen ja uimisen välissä. Lähde löylyyn Baltic Princessille!

Saunaosaston aukioloajat ja hinnat: 
Aukioloajat: joka päivä 20.00-23.00 ja 08.00–18.30. Sisäänpääsy viimeistään tuntia ennen sulkemista. Kylpyaika on 1,5 h. 
Hinta: aikuinen 8,5 €/tunti, lapsi 6-11 v 4,5 €/tunti, lapsi alle 6 v veloituksetta. Voit myös vuokrata uima-asun hintaan 4 €/kpl.

Tilaussauna

Baltic Princessin saunaosastolta löytyy 8 m x 3,5 m uima-allas* sekä pieni lastenallas. Allasbaarissa paikat n. 30 hengelle.

Tilaussaunojen hinnat:
Sauna 1: 80 €/6 henkilöä/1,5 tuntia
Sauna 2: 80 €/6 henkilöä/1,5 tuntia

Koko saunaosaston voi vuokrata ryhmän käyttöön (klo 16.30-18.30) 500 €/2 tuntia/max 34 hlöä. Lisätunnit: 250 €/tunti.

Executive Suite

Kahden hengen tilavia, 26-31 m² parvekkeellisia hyttejä laivan peräosassa kannella 9. Hyteissä on kiinteä parivuode (vuoteita ei saa erilleen), sohvaryhmä, wc, suihku, hiustenkuivaaja, LCD-TV, puhelin, hedelmiä sekä jääkaappi, jossa virvokkeita ja pullollinen laivan kuohuviiniä. Hytin parveke on katettu ja lasitettu n. puoleen väliin asti. Katetussa osassa ei ole lämmitystä. Erikoisaamiainen (ei erikoisristeilyillä) ja jääkaapin juomat sisältyvät hintaan.

Suite

Laivan keulassa, kansilla 8 ja 9 olevia 26–31 m² hyttejä, joissa on sohvaryhmä, wc, suihku, hiustenkuivaaja, LCD-TV, puhelin, hedelmiä sekä jääkaappi, jossa virvokkeita ja pullollinen laivan kuohuviiniä. Verholla erotettu makuuhuone, jossa kiinteä parivuode (vuoteita ei saa erilleen). Erikoisaamiainen (ei erikoisristeilyillä) ja jääkaapin juomat sisältyvät hintaan.

Deluxe

Kahden hengen tilavia 11–14 m² hyttejä (osassa hyteistä nojatuoli tai pieni sohva), kannella 8 ja 9. Hyteissä on kiinteä parivuode (vuoteita ei saa erilleen), wc, suihku, hiustenkuivaaja, LCD-TV, puhelin, jääkaappi ja virvokkeita. Erikoisaamiainen (ei erikoisristeilyillä) sisältyy hintaan.

family

Kaikki perhehytit ovat ikkunallisia 18 m² hyttejä. Neljän hengen hytit ovat 4 hengen lapsiperheille, joista vähintään 2 on lapsia, 6 hengen hytit vähintään 5 hengelle, joista vähintään 2 on lapsia ja 8 hengen hytit vähintään 6 hengelle, joista vähintään 2 on lapsia. Hytit sijaitsevat kannella 5 ja niissä on wc, suihku ja LCD-TV. 

Kaikki perhehyttien yhdistelmät ovat sellaisia, missä on väliovi. Väliovi on valmiiksi auki (asiakas voi ottaa yhteyttä infoon, jos haluaa lukita).

A premium

Kahden hengen ikkunallisia 9 m² hyttejä kansilla 8 ja 9. Hyteissä on kiinteä parivuode (vuoteita ei saa erilleen), wc, suihku ja LCD-TV.

A Premium -hyttiluokkaan sisältyy erikoisaamiainen ja juomakuponki (lasillinen kuohuviiniä aikuisille ja virvoitusjuoma lapsille). Ei sisälly erikoisristeilyillä.

A-hytti

Kahden hengen ikkunallisia 9-10 m² hyttejä kansilla 5, 8 ja 9 ja kolmen hengen ikkunallisia hyttejä kansilla 8 ja 9 sekä neljän hengen ikkunallisia hyttejä kannella 5. Hyteissä on wc, suihku ja LCD-TV.

B-hytti

Kahden ja neljän hengen ikkunattomia 9 m² hyttejä kansilla 5, 8, ja 9 ja lisäksi kolmen hengen ikkunattomia hyttejä kansilla 8 ja 9. Hyteissä on wc, suihku ja LCD-TV.

E-hytti

Kahden, kolmen ja neljän hengen ikkunattomia 9 m² hyttejä eri puolilla laivaa. Hyteissä on wc, suihku ja LCD-TV. Hyttien sijainnista johtuen niihin saattaa kantautua melua.

Erikoishytit

Allergiahytti
Neljän hengen ikkunattomia B-hyttejä tai neljän hengen ikkunallisia A-hyttejä kannella 5. Hyteissä on wc, suihku ja LCD-TV. Sisustuksessa käytetty allergikoille soveltuvia materiaaleja. Hinta valitun hyttiluokan mukaan (B- tai A-luokka).

Invahytti
Laivalla on 3 kahden hengen ikkunallista A-luokan invahyttiä kannella 5. Hyteissä on wc, suihku ja LCD-TV. Hyttien koko on noin 13 m². Hinta A-luokan mukaan.

Lisätietoa laivan hyteistä liikuntarajoitteisille matkustajille »

Hyttipalvelu

Tee omasta tai läheisesi merimatkasta entistäkin mieleenpainuvampi tilaamalla hyttiin kuohuva tai makea tervehdys esim. syntymäpäiväyllätykseksi. Toimitamme hyttiin halutessasi myös kortin, johon kirjoitamme henkilökohtaisen viestisi.

Katso hyttipalveluhinnasto »

Hyttipalvelutilauksen tekeminen on helppoa: Soita myyntipalveluumme 0600 157 00 (1,75 €/vastattu puhelu + aina mpm/pvm) ja kerro tilauksesi sekä matkan varausnumero. Huomaathan, että hyttipalvelutilaus tulee tehdä viimeistään neljä päivää ennen lähtöä. Oikeudet muutoksiin pidätetään.

Kokousosasto

Baltic Princessin kokousosasto tarjoaa käyttöösi yhdeksän erilaista tilaa ja kaikkiaan 450 kokouspaikkaa aulatiloineen. Suurimpaan tilaan saadaan asianmukaiset tilat peräti 324 kokousvieraalle. Varustetasoltaan kokousosasto pystyy tarjoamaan viimeisintä tekniikkaa, kaikkea sitä, mitä vaaditaan onnistuneelta kokoukselta.

Kokoustilat sijaitsevat 5. kannen keulassa.

Lue lisää »
Baltic Princessin kokousosasto palvelee joka päivä klo 9-21 (Suomen aikaa).
 
Baltic Princessin kokousosaston henkilökunta toivottaa teidät lämpimästi tervetulleiksi.

Tietoa laivasta

Lue lisätietoa Baltic Princess laivasta ja sen palveluista alla olevista linkeistä.

Info »
Laivan info 6. kannella on avoinna kellon ympäri. Laivan infopisteestä on mahdollista vuokrata silitysrautaa ja hiustenkuivainta (pantti 20 EUR). Infosta saat lisäksi laivan risteilyohjelman. 
 
Vammaiset ja liikuntarajoitteiset matkustajat »
Baltic Princessillä on kolme invahyttiä, joihin mahtuu isollakin pyörätuolilla. Yleisissä tiloissa on yksi inva-wc, ja eri kansien välillä pääsee viidellä tilavalla hissillä. Lähes kaikilla ulkokansille johtavilla ovilla on luiskat ja ovenavauspainikkeet. Tarkempaa tietoa Vammaispalvelut-osiossa.

Lue lisää avustamispalvelusta »
 
Arvo- ja matkatavarasäilytys »
Laivan infopisteessä on maksuttomat säilytyslokerot arvoesineitä varten. Laivayhtiö ei ole vastuussa hyttiin jätetystä omaisuudesta.
 
Matkatavaroiden säilytyshuone sekä säilytyslokerot sijaitsevat kannella 5. Säilytyshuone on ilmainen ja avataan aina satamaan saapuessa (15 min ennen saapumista sekä 15 min satamasta lähdettäessä). Säilytyslokeroiden hinnat: pienempi lokero (kylmälokero) 1 x 2 € ja isompi lokero 2 x 2 €.
 
Sairaanhoitaja »
Laivalla on sairaanhoitaja, jonka tarvittaessa tavoittaa laivan infon kautta.
 
Virvoitusjuoma-automaatit »
Euroilla toimivia virvoitusjuoma-automaatteja on laivan eri kansilla.
 
Valuutanvaihto »
Valuutanvaihtopiste sijaitsee laivan info-pisteessä kannella 6.
 
Internet-yhteys »
Langaton, maksuton verkkoyhteys kokousosastolla kannella 5, infossa ja pubissa ja baareissa kannella 6, koko 7. kannella ja discossa 10. kannella. 
 
Maihinnousu »
Turussa kannelta 5 keulasta ja kannelta 6 infon kohdalta, Tukholmassa kannelta 5 laivan perässä.
 
Tietoa hyteistä »
Voit esimerkiksi tilata ennakkoon lapselle potan tai matkasängyn hyttiin. Lue lisätietoa hyteistä »
 

Laivan tekniset tiedot

Valmistumisvuosi: 2008
Rakentaja: Akeryards, Suomi
Matkustajia: 2800
Hyttejä: 794
Kansia: 10
Pituus: 212 m
Leveys: 29 m
Nopeus: 23 solmua
Henkilöautoja: 360
Liikennöi Suomen lipun alla

Silja Linen terminaali Turussa

Silja Line -terminaali
Linnankatu 91, 20100 Turku
puh. 0600 157 00
faksi (02) 3356375
Laivat »
Baltic Princess ja Galaxy Turusta Tukholmaan ja Ahvenanmaalle.
 
Lähtöselvitys ja asiakaspalvelu »
Ilman ajoneuvoa matkustavien asiakkaiden tulee olla lähtöselvityksessä viimeistään 30 minuuttia ennen laivan lähtöä. Automatkustajien tulee ilmoittautua autolähtöselvityksessä viimeistään 1 h ennen lähtöä.

Huom. Maksamattomat varaukset tulee lähtöselvittää 1 h ennen laivan lähtöä. Tämän jälkeen lunastamattomat matkat voidaan perua ilman erillistä ilmoitusta.

Lähtöselvityksen ja asiakaspalvelun aukioloajat
Joka päivä klo 06.30-09.30 ja klo 16.00-20.15

Charter-lähdöillä on poikkeukselliset aukioloajat.
Lähtöselvitys sulkeutuu lähdön jälkeen.

Tee lähtöselvitys kätevästi itse! Lähtöselvitysautomaatit ovat käytössä ilman ajoneuvoa matkustaville (ei ryhmille).

Terminaalissa on erilliset lähtöselvityspisteet yksittäis- ja ryhmäasiakkaille sekä autolla matkustaville. Varaukset, joissa on ajoneuvo, lähtöselvitetään vain autolähtöselvityksessä (n. 200 m terminaalista).

Club One Gold-tason ja Sviitti-luokan matkustajille yhteinen lähtöselvitys (ei koske autolähtöselvitystä).

Matka-Vekalla ja Matkapojilla omat lähtöselvityspisteet terminaalin pohjakerroksessa.
 
Lähtöselvitys on mahdollista tehdä automaatissa saman päivän lähdöille viimeistään 20 min. ennen lähtöä, mikäli maksu on kirjautunut varaukselle.
Muulloin ole hyvä ja käänny lähtöselvitystiskien puoleen.
 
Laivaannousuajat »
Laivaannousu Baltic Princessille ja Galaxylle Turussa ja Tukholmassa noin 15 minuuttia ennen lähtöä.

Huom! 23 h -risteilyllä ei maihinnousua. Päivä Tukholmassa -risteilyllä Turusta risteilymatkustajilla ei ole hyttiä käytössä päivän aikana (laivanvaihto Tukholmassa) ja matkatavarat on otettava laivasta mukaan.

Saaristoristeilijä, huomioithan että vaihtoaika laivojen (Galaxy>Baltic Princess) välillä on 10 min., joten olethan valmiina uloskäynnin luona ennen laivan saapumista Maarianhaminaan. Maarianhaminan terminaalissa on laituriremontti 19.9.2016 alkaen, arvioitu kesto 05/2017 asti.
Kulkuyhteydet »

Paikallisliikenteen bussit: Silja Linen terminaaliin pääsee bussilla nro 1 Ruotsalaisen teatterin (Åbo Svenska Teater) edestä Aurakadulta. 
 
Omalla autolla:

Katso ajo-ohje Silja Linen terminaaliin Turussa »

Tietoa pysäköintimahdollisuuksista sataman läheisyydessä löydät alta kohdasta Paikoitus.

Juna-asema: Turun satamasta on myös hyvät liikenneyhteydet junalla Helsingin ja Tampereen suuntaan sekä bussilla useille paikkakunnille. Junalaiturit ovat n. 200 m terminaalista. Laitureille löytää seuraamalla lasikäytävää terminaalin ulkopuolelta.
 
Bussiasema: Sijaitsee junalaitureiden vieressä, n. 200 m terminaalista. Varmista bussiaikataulut ja vuoron yhteys terminaaliin ennen matkaa omalta linja-autoasemaltasi, internetistä tai Matkahuollon aikatauluneuvonnasta p. 0200 4000
 
Taksiasema: Sijaitsee terminaalista n. 50 metrin päässä, Hotelli Seaportin ja terminaalin välissä. 
 
Muut palvelut »
 
 
Ravintolapalvelut: Kahvila 3. krs (pientä suolaista ja makeaa, A-oikeudet). Kahvila on auki myös päivällä (pyhäpäivisin vain aamulla klo 7.00-9.30 ja illalla klo 17.00-21.00). Lisäksi terminaalissa on baari 2. kerroksessa.
HUOM! Laivojen lähtöaikoina kahvilaan ja baariin pääsy on vain laivamatkustajille. Juoma- ja makeisautomaatti pohjakerroksessa.
 
Leikkinurkkaus: Terminaalin odotussalissa on pieni leikkinurkkaus lapsille.
 
Liikuntarajoitteiset: Inva-WC toisessa kerroksessa. Turun terminaali on muutoinkin inva-ystävällinen, sillä sieltä löytyy hissit kaikkiin kerroksiin. Myös laivalle on pääsy suoraan kannelle, jossa inva-hytit.
 
Säilytyslokerot:
Huom! Ei säilytyslokeroita!
 
Pankkiautomaatti: Huom! Ei pankkiautomaattia. Laivoilla (Baltic Princess ja Galaxy) on käteisnostoautomaatti (pieni nostomaksu peritään).
 
Rahanvaihto: Terminaalissa ei ole rahanvaihtomahdollisuutta. Rahanvaihto yleisimpiin valuuttoihin onnistuu laivojen infopisteissä. 
 
Paikoitus »

Terminaalin vieressä on aidattu pysäköintialue, joka lukitaan yöksi (ei vartioitu), hinta 10 €/vrk (korttimaksu/kolikot automaatteihin). Lisäksi yleisiä pysäköintialueita terminaalin läheisyydessä, hinta 10 €/vrk. Maksut automaattiin käteisellä tai maksukortilla.
 

Pysäköintialue terminaalin vieressä
Aidattu, vartioimaton alue, joka lukitaan yöksi (avataan klo 06.30 ja suljetaan klo 20.15).
Hinta 12 €/26 tuntia + tuntiveloitus 0,5 €/h. Maksuvaihtoehtoina ovat kolikot, Credit- ja Debit-kortit sekä mobiilimaksaminen (EasyPark ja ParkMan)

Yleiset pysäköintialueet terminaalin läheisyydessä
Hinta 12 €/26 tuntia tai tuntiveloitus 1 €/h. Maksuvaihtoehtoina ovat kolikot, Credit- ja Debit-kortit sekä mobiilimaksaminen (EasyPark ja ParkMan)

Parkkitalo Turun satamassa
Toinen linja, 200 m terminaalista. Halli- sekä pihapaikkoja, aidattu ja lukittu.
Hinta: 15 €/vrk (ulkona), 20 €/vrk (sisätila)
Avoinna 07.00-08.30 ja 18.00-20.30.
Paikkavaraus: 041-4976556.

 
 
 
 

Värtan-terminaali Tukholmassa

Värtan

Hamnpirsvägen 10, 115 74 Stockholm
(tai Box 27295, 102 53 Stockholm)
Katso sijainti kartalla »
puh. +46 8 222 140
faksi +46 8 667 1460