Baltic Princessin 23 h -risteily Turusta iltavuorolla

 

7.8.2020 alkaen Baltic Princessin 23 h -risteilyille myydään lippuja vain Suomesta matkustaville (Baltic Princessin risteilyille ei siis voi lähteä Tukholmasta). Hyttijaossa 23 h -risteilijät ja saaristoristeilijät hytitetään omalle alueelleen laivalla, reittimatkustajat taas omalle alueelleen.

Matkustus 23 h -risteilyille Turusta on sallittua eikä matkan jälkeen tarvitse jäädä omaehtoiseen karanteeniin.

Huomioithan, että ravintoloiden aukioloajat voivat vaihdella tai osa ravintoloista voi olla kiinni (30.4. asti vain Fast Lane auki rajoitetusti). 30.4.–30.5.2021 Baltic Princessin perjantain ja lauantain lähdöillä Fast Lanen lisäksi on auki Grande Buffet. Toistaiseksi tanssiminen ja karaoken laulaminen on kielletty ja laivalla ei ole viihdettä 29.4.2021 asti.

Kasvomaskin käyttö on pakollista laivan yleisissä tiloissa ja terminaalissa →
Kaikkien matkustajien tulee käyttää kasvomaskia laivojen yleisissä tiloissa ja terminaaleissa liikuttaessa. Myös tarvittavat turvavälit tulee edelleen säilyttää. Kasvomaskin saa poistaa ainoastaan ruokailun ja juomisen ajaksi, sekä niissä tiloissa, joissa ei ole muita matkustajia.

Kasvomaskia ei tarvitse käyttää matkustajan omassa hytissä. Alle 12-vuotiaiden lapsien ei myöskään tarvitse käyttää kasvomaskia, eikä henkilöiden, jotka eivät terveydellisistä syistä tai muusta erityistarpeesta johtuen voi käyttää maskia.

Katso hinnat, aikataulut ja varaa Katso hinnat, aikataulut ja varaa

Huipputarjous shoppailu­risteilylle

 • Karanteenivapaalle risteilylle Turusta shoppailemaan

  Karanteeni­vapaa 23 h -risteily Turusta

  Autoparkki +30 € viikonloppuisin

  Shoppaile vaatteet, asusteet, tuoksut, kosmetiikat, makeiset ja painavammatkin ostokset huippuedullisesti! Saat ne kätevästi kotiin ottamalla auton mukaan ostoskassiksi viikonloppuisin Baltic Princessille!

  23 h -risteilyt alk. 30 €/hytti viikonloppuisin

  Auto parkkiin Baltic Princessille poikkeuksellisesti ostoskassiksi tarjoushintaan 30 € pe- ja la-lähdöillä 31.5.2021 asti sekä Helatorstain aikaan ke 12.5. ja to 13.5.2021.

  Lue lisää laivan autoparkista
  Näille risteilyille voit ottaa poikkeuksellisesti auton ostoskassiksi +30 €. Palauta täyttämäsi tilauslomake (saat autolähtöselvityksestä) ja maksa ostoksesi laivalla Tax Free -myymälään kannella 6 viimeistään klo 11.00.

  Tilaamasi tuotteet saat autokannelta paluumatkalla klo 18.30. Jos ostostesi kokonaishinta on yli 500 €, saat 30 €:n alennuksen. Muista käyttää voimassaolevaa Club One -korttiasi, kartutat myös arvokkaita bonuspisteitä.


  Tarjoukset varattavissa määrätyillä lähdöillä. Paikkoja rajoitetusti. Tarjoukset koskevat vain uusia varauksia.

  Laivalle otetaan vain puolet sallitusta matkustajamäärästä, joten tilaa on mukavasti ja olemme tehneet runsaasti toimenpiteitä hyvinvoinnistasi huolehtimiseksi. Suosittelemme maskin käyttöä yleisissä tiloissa!

  Varaa 23 h -risteilyVaraa 23 h -risteily

 
 • Joustoturva

  JOUSTOTURVA

  Osta lisäturvaa matkallesi joustoturvan avulla! Voit varata matkan huoletta, sillä joustoturvan avulla voit muuttaa tai peruuttaa matkan viimeistään 4 h ennen lähtöä joustoturvan hinnalla.

  • Muutimme ehtoja joustavammiksi: Joustoturva käy nyt myös kesäsesongin lomaristeilyihin.
  • Joustoturvan voit ottaa kaikkiin yön yli risteilyihin.
  • Voit siirtää matkasi ajankohtaa tai vaihtaa kohdetta ilman muutoskuluja.
  • Voit peruuttaa matkan joustoturvan hinnalla.


  Lue lisää joustoturvasta

  Tutustu Joustoturvan hinnastoon ja ehtoihin

 
 • Liity Club Oneen

  CLUB ONE

  Itämeren suosituin kanta-asiakasohjelma

  Club One-jäsenenä saat matkoja edullisemmin, sekä mahtavia etuja laivojen ravintoloissa ja valikoiduista tuotteista myymälöissä. Jäsenyyttä voi hyödyntää matkakohteissa jopa kymmenissä eri toimipisteissä. Saat matka- ja tuoteostoksista bonuspisteitä, joita voit käyttää mm. bonusmatkoihin. Perheenjäsenet voi liittää rinnakkaisjäseniksi, jolloin etuja voi hyödyntää koko perhe.

  Liity heti ja saat risteilyedun liittymislomakkeessa antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

  LIITY TÄSTÄ

  Oletko jo jäsen?

   

  Lataa Tallink Silja -sovellus puhelimeesi, saat sinne myös Club One -mobiilikortin.

  Lataa Tallink Siljan mobiilisovellus App Storesta Lataa Tallink Siljan mobiilisovellus Google Playsta