Torstai tähtiä täynnä

 

Torstaisin Baltic Princessillä antaudutaan lomafiiliksen vietäväksi ja otetaan varaslähtö viikonloppuun. Sekä kotimaiset että kansainväliset triot, bilebändit ja housebändit pitävät juhlatunnelman katossa aamuun saakka.

VARAA 23 H -RISTEILY TURUSTA

VARAA 23 H -RISTEILY TURUSTA

 

Uutta: Biletorstai saaristossa

Torstaisin 26.12. asti

Torstaisin 29.8.–26.12.2019 Baltic Princess muuttuu Itämeren kovimmaksi bilelaivaksi! Koe merellä suositut bilebändit ja tanssi porukalla kohti aamunkoittoa. Herkuttele biletyksen lomassa Tavolàtan uudessa pizzabuffetissa 18 €/hlö ja nauti saaristossa edullisista happy hour -juomista alk. 3 €. Biletorstai joka torstai!

Huom. Poikkeuksellisesti ei saatavilla 7.11. & 28.11. lähdöillä.

Viihdekalenteriin

Tapanintanssit 26.12. merellä

Baltic Princessillä lähtö jo klo 18

Baltic Princessin lähtö Turusta 26.12. on poikkeuksellisesti jo klo 18.00 (laivaan pääsee klo 17.00) ja paluu seuraavana päivänä klo 19.15 Turkuun. Poikkeava aikataulu mahdollistaa pidemmän ajan pyörähdellä tanssilattialla ja enemmän vaihtoehtoja myös ruokailuille. Herkuttele Grande Buffet -ravintolan joulupöydässä tai nauti Pizza-buffet Tavolàta-ravintolassa. Esiintymässä Anneli Mattila ja illan pimetessä vauhtiin pääsee Illansuu-bilebändi.

Pakkaa tanssikengät kassiin ja lähde sulattelemaan jouluruokia tai nauttimaan niistä vielä kerran!

Varaa Tapanintanssit

Varaa Tapanintanssit

Bilebändi, DJ ja trio

Joka viikko torstai–lauantai

Loppuviikosta bailumenosta vastaavat yökerhon suomalainen bilebändi, kuten Gebardi ja Blaster, sekä DJ laivan diskossa. Bilebändien monipuoliseen ohjelmistoon kuuluvat niin tämän hetken parhaat koti- ja ulkomaiset radiohitit kuin menneiden vuosikymmenten vanhat klassikot. Iskelmäbaarissa tanssahtelet suomalaisten triojen, kuten tanssiorkesteri Sunsetin tahtiin.

Viihdekalenteriin

Housebändi, trubaduuri ja pianisti

Joka päivä

Baltic Princessiltä löytyy musiikkia kaikkien sävellajien ystäville. Viikon jokaisena päivänä laivalla seilaavat mukana niin parhaimmat housebändit, huipputrubaduurit kuin pianistit. Lisäksi diskossa pyörähtelet joka ilta DJ-musiikin tahdissa. Tarkista kaikki esiintyjät viihdekalenterista ja ajelehdi mukanamme kauas arjesta!

Viihdekalenteriin

 

Tutustu myös viihteen muihin viikonpäiviin

 

Tutustu Baltic Princessilläkin järjestettäviin erikoisristeilyihin

VARAA 23 H -RISTEILY

VARAA 23 H -RISTEILY