Torstai tähtiä täynnä

 

Torstaisin Baltic Princessillä antaudutaan lomafiiliksen vietäväksi ja otetaan varaslähtö viikonloppuun. Sekä kotimaiset että kansainväliset triot, bilebändit ja housebändit pitävät juhlatunnelman katossa aamuun saakka. Torstai Live -risteilyt marssittavat laivaan Itämeren säihkyvimmät starat ja hauskimmat hetket.

VARAA 23 H -RISTEILY TURUSTA

VARAA 23 H -RISTEILY TURUSTA

 

Torstai Live

Kerran kuussa torstaisin

Baltic Princessin torstai-illoissa estradille nousee kerran kuussa suomalaisia eturivin muusikoita ja yhtyeitä! Lähde mukaan Torstai Live -risteilyille jammailemaan suomalaisten huippuartistien, kuten Anssi Kela ja Lukas Leon, kanssa. Live-artistia lämmittelee bilebändi!

Torstai Live -risteilyjen artistit ja lähtöpäivät
 

Viihdekalenteriin

Bilebändi, DJ ja trio

Joka viikko torstai–lauantai

Loppuviikosta bailumenosta vastaavat yökerhon suomalainen bilebändi, kuten Gebardi ja Blaster, sekä DJ laivan diskossa. Bilebändien monipuoliseen ohjelmistoon kuuluvat niin tämän hetken parhaat koti- ja ulkomaiset radiohitit kuin menneiden vuosikymmenten vanhat klassikot. Iskelmäbaarissa tanssahtelet suomalaisten triojen, kuten tanssiorkesteri Sunsetin tahtiin.

Viihdekalenteriin

Housebändi, trubaduuri ja pianisti

Joka päivä

Baltic Princessiltä löytyy musiikkia kaikkien sävellajien ystäville. Viikon jokaisena päivänä laivalla seilaavat mukana niin parhaimmat housebändit, huipputrubaduurit kuin pianistit. Lisäksi diskossa pyörähtelet joka ilta DJ-musiikin tahdissa. Tarkista kaikki esiintyjät viihdekalenterista ja ajelehdi mukanamme kauas arjesta!

Viihdekalenteriin

Talviloman tähtiartistit

Koko perheen talvilomaviihdettä

Baltic Princessillä matkaavat talvilomien aikaan 16.2.-9.3.2019 Muumi ja Harri Hylje. Aktivaattorit järjestävät erikoistekemistä lapsille ja nuorille, ohjelmassa mm. Mystery Room, QR-suunnistus ja Glitteröintipaja. Lisäksi koko perheen huikeita tähtiartisteja!

Baltic Princessin 23 h -risteilyn talvilomien tähtiartistit ja lähtöpäivät:
17.2. Talvirieha täynnä tubeohjelmaa
19.2. Younghearted sekä Ida Paul ja Kalle Lindroth
21.2. Lukas Leon
27.2. Benjamin

Keikat ovat menomatkalla klo 22.00. Saaristoristeilyllä ei siis näe keikkaa!

Varaa talvilomaristeily

 

Tutustu myös viihteen muihin viikonpäiviin