Satumainen sunnuntai

 

Sunnuntait ovat kuin suoraan satukirjasta. Silloin kuuluu rentoutua, syödä hyvin, nauttia vapaa-ajasta ja pitää hauskaa parhaassa seurassa. Lomatunnelma nousee kattoon, kun trubaduuri ja laivan oma housebändi tarjoilevat sekä uusia hittejä että ikivihreitä klassikkobiisejä. Kerran kuussa koko laivasta tulee leikkipaikka, kun juhlitaan pikku seilorien ikiomat Lasten Festarit!

VARAA 23 H -RISTEILY TURUSTA

VARAA 23 H -RISTEILY TURUSTA

 

Koko perheen kesä

Summer Center 9.6.–14.8.

Lastaa koko perhe laivaan ja suuntaa kesäloman viettoon! Tämän kesän uutuutena Turun laivoilta löytyy lasten oma Angry Birds Summer Center -maailma, missä mm. Angry Birds -seikkailurata ja -pelejä sekä pomppulinna. Lisäksi Harri Hylje ja Muumi ovat 1.6.–14.8. laivalla viihdyttämässä perheen pienimpiä.

Kesällä 7.6.-10.8. näet paluumatkalla Tukholmasta myös koko perheen hauskan Jazz do it! -shown.

Viihdekalenteriin

Lasten Festarit

Kerran kuussa sunnuntaisin

Kerran kuussa sunnuntaisin laiva on lasten valtakunta. Tällöin Baltic Princessin valtaavat lasten suosikkiesiintyjät, kuten Hevisaurus ja Benny Törnroosin Muumilaulu-konsertti. Lisäksi Harri Hylje ja Muumi viihdyttävät pikkukippareita.

Lasten Festarit -risteilyjen lähtöpäivät ja artistit
 

Viihdekalenteriin

Meritanssit

Joka viikko sunnuntai–keskiviikko

Alkuviikon Meritansseissa voit tanssia sydämesi kyllyydestä kotimaisten iskelmätähtien tai tanssiorkesterien, kuten Markku Aro & Diesel, Nina Åkerman & Onnentähti sekä Henkka & Kulkurit, tahtiin. Pubissa rennosta meiningistä vastaa trubaduuri, Piano Barissa nautit klassisista sävellajeista ja karaokessa pääset itse näyttämään millainen lauluvirtuoosi olet.

Viihdekalenteriin

Housebändi, trubaduuri ja pianisti

Joka päivä

Baltic Princessiltä löytyy musiikkia kaikkien sävellajien ystäville. Viikon jokaisena päivänä laivalla seilaavat mukana niin parhaimmat housebändit, huipputrubaduurit kuin pianistit. Lisäksi diskossa pyörähtelet joka ilta DJ-musiikin tahdissa. Tarkista kaikki esiintyjät viihdekalenterista ja ajelehdi mukanamme kauas arjesta!

Viihdekalenteriin

Lailasta Lordiin Euroviisushow

Pääsiäisenä la 20.4. ja su 21.4.

Pääsiäisviikonloppuna 20.-21.4. lähdöillä näet kahden Suomen suosituimman drag-artistin, Jukka Kurosen ja Marko Vainion, Lailasta Lordiin EuroviisushownJukka K. ja Marko Vainio ovat kiertäneet Suomea yhdessä ja erikseen jo vuosikymmeniä ohjelmistossaan niin kotimaisia kuin ulkomaisiakin tähtiartisteja. Nyt tämä kaksikko lyö euroviisurepertuaarinsa yhteen kera upeiden tanssijoiden ja lopputulema on hervoton, hillitön ja ehkä hieman hysteerinenkin euroviisuspektaakkeli.

Lue showsta tarkemmin
Menomatkalla otetaan katsaus ikimuistettaviin euroviisuvoittajiin ja edustajiin kautta aikojen. Showssa on tietysti Carolan tuulikone, Loreenin euforiset käsiliikkeet sekä Ukrainan upeat voittajat, villisti tanssahteleva Ruslana ja tuo iki-ihana Verka Serduchka tähtipäähineineen. Emmekä tietenkään ole unohtaneet Lordia! Mutta muistatkos, kuka voitti Suomessa 2006 järjestetyn viisufinaalin? Ei hätää, me muistamme ja niin muistat pian Sinäkin kun hyppäät mukaan euroviisuhuumaan.

Paluumatkalla on aika palata suomalaisen euroviisuperinteen alkulähteille aikaan, kun vielä näimme Valoa Ikkunassa. Jukka ja Marko ovat esittäneet KAIKKIA Suomen euroviisuedustajia ja tähän showhun on tietysti valittu rakastetuimmat ja herkullisimmat hahmot aina kuusikymmentä luvulta lähtien. Oman paikkansa saavat ehdottomasti Virve Rostin Sata Salamaa, Anneli Saariston La Dolce Vita sekä Kirkan Hengailut. Entä kuka voisi edustaa meitä tulevina vuosina? Sekin nähdään tässä hillittömässä Euroviisu-ilottelussa!


Viihdekalenteriin

 

Tutustu myös viihteen muihin viikonpäiviin

 

Tutustu Baltic Princessilläkin järjestettäviin erikoisristeilyihin