Erikoisohjelmalliset risteilyt

Laivoillamme järjestetään myös teemaristeilyjä, joilla on erikoisohjelmaa. Seuraa näitä sivujamme, lue lisää vaihtuvista erikoisohjelmallisista risteilyistä ja varaa!

Poikien äidit -risteily

Poikien Äidit -risteily Europalla 17.10.2019

Lähde äidin ja pojan yhteiselle syyslomaristeilylle 17.10.

Ainutlaatuisella äiti ja poika risteilyllämme äidit voivat jättää suosiolla korkokengät hyttiin, sillä luvassa on iloista kisailua ja toimintaa yhdessä poikien kanssa. Äidit ja pojat suorittavat meno- ja paluumatkalla hauskoja tehtäviä. Lisäksi risteilyllä mukana viihdyttämässä ovat tubettajat Arttu Lindeman, Lucas ja Jaakko Parkkali. Laiva tarjoaa myös paljon muuta hauskaa syyslomaviihdettä. Kerromme tarkan ohjelman syksyllä.

Lue lisää Poikien Äidit -risteilystä
Risteily on äideille ja pojille ihana mahdollisuus tehdä jotain ikimuistoista yhdessä. Risteily järjestetään yhteistyössä PoikienÄidit –Facebook ryhmän kanssa Europan 22 h -risteilyllä Helsingistä Tallinnaan.

Matkan hinta esim. 50 € sisältäen B –hytin ja aamiaiset yhdelle aikuiselle ja 6-11 vuotiaalle. Tarjoushinnat voimassa C-A –hyteissä.
 
Katso Internet-varausohje
Tee varauksesi Internet-varauspalvelussa tässä järjestyksessä:

1. Valitse ensin oikea määrä matkustajia
2. Lisää tämän jälkeen hytti varaukselle
3. Lisää aamiaiset
4. Syötä lopuksi POIKIENÄIDIT –varauskoodi ”Minulla on alennuskoodi” –kenttään ja klikkaa Osta matka

Varaa Poikien Äidit -risteily → Varaa Poikien Äidit -risteily →


Varaukset silja.fi tai puhelimitse 0600 157 00 (1,75 €/vastattu puhelu + pvm/mpm). Mainitse varauksen yhteydessä POIKIENÄIDIT.

Bailupaatti erikoisristeily Baltic Princessillä 26.10.2019

Bailupaatti -risteily Baltic Princessillä 26.10.2019

Syksyn kuumin bileristeily Bailupaatti nostaa ankkurinsa Turusta syksyllä 2019 Halloween teemalla!

Risteilyn bilemeinigistä vastaa mm. Petri Nygård, Portion Boys, Lukas Leon, Aste, Rosvosektori, Nikke Ankara ja Ollie. Bailupaatin juontajana toimii NRJ:n Iltapäivästä tuttu räiskyvä persoona Alexander Eklund. Tervetuloa vuoden ikimuistoisimpiin halloween-bileisiin Baltic Princessillä Turusta 26.-27.10.2019!

Tutustu ja varaa Matkavekan kautta →

 

Faijanpäiväristeily 9.11.2019 Silja Symphonylla

Faijanpäiväristeily Silja Symphonylla 9.11.2019

Faijanpäiväristeily on jälleen Silja Symphonylla 9.-11.11.! Juhlista merellä faijoja yhdessä Herbalistin, Nikon ja Santun sekä koomikko Ville Myllyrinteen kanssa! Varaa vauhdintäytteinen merimatka nyt!

Tutustu ja varaa Faijanpäiväristeily

jysari_2019

HitMix Jysäri -risteily Europalla 14.11.2019

Viime marraskuussa loppuunmyyty HitMix Jysäri -risteily tuo jälleen kirkkaimmat ysäritähdet Itämeren aalloille 14.11.2019.

22 h -risteilyllä Helsingistä unohtumatonta ysäritunnelmaa.

Ensimmäinen artistikiinnitys on MASTERBOY & BEATRIX DELGADO Mukana myös PartaMatti, DJ Kite ja DJ ICE K
Risteilyn ikäraja on 18 v.

Lisätiedot ja varaukset Matkavekan kautta →

Oikeudet ohjelmamuutoksiin pidätetään.

 

Suomen suurin tanssiristeily Europalla 24.-25.11.2019

Suomen suurin tanssiristeily Europalla 24.11.2019

Souvarit, Finlanders ja Pekkaniskan Pojat - kolme Suomen suosituinta tanssiorkesteria viihdyttää ensimmäistä kertaa yhdessä Suomen suurimmalla tanssiristeilyllä Europalla. Tällä risteilyllä koet Finlandersin juhlavuoden ainoat konsertit merellä! Tällaista orkesterikattausta ei koskaan aiemmin ole nähty samalla laivalla.

Vietä elämäsi pikkujoulut ainutkertaisten tanssikeikkojen kera ja nauti upeasta erikoisohjelmasta, mm. tanssiaiheinen talkshow laivan teatterissa.

Lisätiedot ja varaukset Ikaalisten matkatoimiston kautta →

 

K-50 messut laineilla Europalla 26.-27.11.2019

K-50 messut laineilla 26.-27.11.2019

Suuren suosion saavuttanut K50-messut laineilla -risteily järjestetään Europan 22 h -huviristeilyllä Tallinnaan 26.-27.11.2019. Risteilyllä on luvassa viihdettä, tanssia, erilaisia mielenkiintoisia luentoja sekä K50-messut.

Mukana lähes 100 näytteilleasettajaa. Esittelyssä mm. fysikaalisia terapialaitteita, Tarot-tulkintoja ja erilaisia kotimaan sekä kaukomaiden lomakohteita. Messuilta voi tehdä hyviä löytöjä myös eri teattereiden ja kulttuurikohteiden tarjonnasta.

Lisätiedot ja varaukset Matkapoikien kautta →

 

Erikoisristeily - JouluJolla

The Original Joulujolla -risteily Europalla 28.11.2019

Viime vuonna ensimmäistä kertaa järjestetty, huippusuosioon noussut The Original JouluJolla -risteily saa jatkoa ensi marraskuussa, kun JouluJolla vol. 2 jatkaa Itämeren suurimpien pikkujouluristeilyjen perinnettä.

Tälläkin kertaa seura on iloista ja esiintyjät Suomen kärkikaartia. Suomirockin legenda Popeda saa seurakseen supersuositun Apulanta-yhtyeen sekä Maradona- ja Pämppää-biiseillään yleisömagneetiksi nousseen suomirap-trio Teflon Brothersin.

Lue lisää JouluJolla -risteilystä
Marraskuinen Tallinna tarjoaa seuraavana aamuna parastaan: neljässä tunnissa ehdit reippailla, shoppailla tai vaikka vain nautiskella eteläisen naapurin joulunalusmeiningistä.

Paluumatkalla livemusiikin diggailu jatkuu, jorataan DJ:n tahdissa, lauletaan karaokea, syödään tukeva lounas sekä tehdään jouluostoksia.

Kyseessä on Itämeren suurin pikkujouluristeily, jossa pikkujoulukansa juhlii 22 tuntia putkeen!

Risteilyn toteuttavat ohjelmatoimistot Sahara Agency ja Prime Time Music, jotka ovat järjestäneet Helsinki-Tallinna -linjalla kymmenkunta menestynyttä risteilyä, kuten The Original JouluJolla 1, YLEX Parasta Ennen!, HitMix Jysäri ja HitMix Parasta jälkeen!

Oikeudet ohjelmamuutoksiin pidätetään.
 

Tutustu ja varaa Matkavekan kautta →

Komediaristeily Vadelmavene Baltic Princessillä 7.12.2019

Suomen suurin ja hauskin Vadelmavene-risteily on sekoitus stand up -keikkoja sekä ennen näkemättömiä live-show’ta. Näe jälleen kattaus Suomen eturivin koomikoita mm. Sami Hedberg, Pikku G, The Comedians, Ali Jahangiri, Jacke Björklund, Niko Kivelä, Tomi haustola, Fredi Lilius, Jape Grönroos, Tommi Mujunen, Mika Eirtovaara, Illusia Sarvas, Helena Pöllänen, Pete Kosonen ja Antti Haapala. Luvassa ohjelmaa ympäri vuorokauden aina lähdöstä seuraavan päivän paluuseen.

Risteilyn ikäraja on 18 v.

Vadelmavene-risteilyn lisätiedot ja varaukset Lehtimäen nettisivulta tai puhelimitse 0207 509 509!

Soste erikoisristeily Europalla 21.4.2020

SOSTE -risteily Europalla 21.4.2020

M/S SOSTE on koulutus- ja verkostoitumisristeily, joka on suunnattu sosiaali- ja terveysjärjestöille sekä yhteistyökumppaneille: niin järjestöille, julkiselle sektorille kuin yksityisille toimijoille. Luvassa on laadukasta ja monipuolista ohjelmaa järjestöjä, hyvinvointia ja yhteiskuntaa koskevista aiheista, kohtaamisia ja verkostoitumista sekä tietysti ripaus viihdettä ja virkistäytymistä. Risteily järjestetään nyt neljättä kertaa.

Tutustu ja varaa Matkapoikien kautta →

 

Risteilybussilla kätevästi Europan 22 h -huviristeilylle!

Risteilybussilla 22 h -huviristeilylle

Varaa risteily kuljetuksin kotoa suoraan Europan 22 h -huviristeilyille! Kuljetuksia satamaan Länsiterminaali 1:een järjestetään päivittäin kymmeniltä eri paikkakunnilta.

Voit varata 22 h -risteilyn kuljetuksin Tallinkin yhteistyökumppaneiden Pohjolan Matkan tai Matkapoikien kautta.

Lue lisää risteilybussista →

Abiristeilyt

Alkuperäiset ja legendaariset Abiristeilyt risteillään helmikuussa!

Vuoden 2020 risteilyt ennakkovarataan jo nyt!

Lue lisää ja varaa lippusi Abiristeilylle →