Erikoisristeilyt

Laivoillamme järjestetään myös erikoisristeilyjä, joilla on erikoisohjelmaa. Seuraa näitä sivujamme, lue lisää vaihtuvista erikoisristeilyistä ja varaa!

Bassoristeily 15.12.2018

Urbaanin musiikkikulttuurin 22 h -risteily järjestetään jälleen Europalla Helsingistä Tallinnaan! Kanavan teemat ja Bassoradion juontajat ovat tietysti näkyvästi esillä. Bassoradion risteilyllä on mukana nimekäs artistikattaus, mm. Axel Kala, Ruudolf ja SOFA, sekä lisäksi nautitaan mm. Klaus Wingin (Bassoradion Tings-ohjelmasta) isännöimästä jazz-illallisesta Buffet-ravintolassa.

Tutustu ohjelmaan ja varaa →

Tutustu Bassoradion Facebook-sivuihin →

Tanssi Kanssain -risteily Europalla 16.12.2018

Televisiostakin tuttu musiikin ja tanssin värittämä Tanssi Kanssain -ohjelma siirtyy Itämerelle!

Luvassa on hulvattoman hauskaa tanssiohjelmaa, musiikkia ja artistihaastatteluja. Tanssi kanssain -risteilyllä yleisöä viihdyttämässä ovat mm. Marko Maunuksela ja Jukka Hallikainen Jackpot yhtyeineen sekä Antti Ahopelto & Etiketti. Mukana lisäksi hostina ja haastattelijana Lauri Karhuvaara.

Varaa Tanssi Kanssain -risteily

Raskasta Joulua -risteily Europalla 20.12.2018

Valtavaan suosioon noussut Raskasta joulua –kiertue huipentuu tänä vuonna risteilyyn Europalla!

Helsingistä 20.12. lähtevällä 22 h -huviristeilyllä Tallinnaan tullaan näkemään tämän vuoden Raskasta joulua -kiertueen loppuhuipennus, kun juhlapaikkana toimiva Europa täyttyy kokonaan teemaohjelmasta. Risteilyn isäntänä toimii Jone Nikula ja dj:nä vieraita viihdyttää Jussi69.

Tutustu ja varaa Matkavekan kautta →

Tapanintanssit 26.12.2018 Baltic Princessillä

Tapanintanssit Baltic Princessillä 26.12.2018

Tapaninpäivän taikaa Itämerellä - 26.12. pistetään jalalla koreaksi Turun saaristossa juhlistaen! Baltic Princess risteilee tapaninpäivänä erikoisaikataululla ja laivalla järjestetään myös perinteiset tapanintanssit. Tanssikansaa viihdyttämässä esiintyvät Tommi Soidinmäki & Vastakaiku ja Tanssiorkesteri Kaiho.

Risteilyn aikataulu →
Lähtö poikkeuksellisesti jo klo 18:00 Turusta, paluu seuraavana päivänä 27.12. normaaliaikataulun mukaisesti klo 19:15 Turkuun.

Kattaukset 26.12:

Grande Buffet
1. kattaus klo 17:30
2. kattaus klo 20:30

Tavolata
Klo 18:00

Grill House
1. kattaus klo 18:00
2. kattaus klo 20:45

Happy Lobster
Klo 18:00

Kattaukset paluupäivänä 27.12:

Grande Buffet aamiainen klo 06:00-09:30
Grill House erikoisaamiainen klo 06:00-10:00
Brunssi klo 10:30-12:00

Grande Buffet lounas klo 14:00
Grill House lounas klo 14:00
Happy Lobster lounas klo 14:00
Tavolata lounas klo 14:00
 

Varaa Tapanintanssit -risteily Turusta

Hero-hyvinvointiristeily Europalla

Hyvinvointiristeily Europalla 24.1.2019

Aloita uusi vuosi satsaamalla omaan hyvinvointiisi ja tule Nanna Karalahden ja muiden Herotreeni-valmentajien mukaan Europalle. Risteilyllä kuulet asiantuntijaluennoilla terveellisestä ravinnosta ja sen vaikutuksesta hyvinvointiin sekä tavoitteellisesta treenaamisesta ja motivaatiosta. Risteilyn toisena päivänä laivan kokousosastolla järjestetään Hyvän Olon Workshop, jossa päästään osallistumaan Herotreeni-valmentajien vetämiin erilaisiin treenituokioihin. Luvassa on niin kovatempoista HIIT-treeniä, omaa kehonpainoa hyödyntävää valmennusta kuin myös raskaanaoleville ja synnyttäneille sopivaa kuntoilua.

Lisätiedot ja varaukset Pohjolan Matkan kautta →

Muista ottaa matkalle mukaan myös passi!

Back to the Sixties -risteily

Back to the Sixties -risteily Europalla 7.3.2019

7.3.2019 heittäydytään vuorokaudeksi 1960-luvun rytmeihin, legendaariset Back to the Sixties -bändit valtaavat Europan. Luvassa on jälleen aitoa 60-musaa livenä BTS-bändien ja -solistien esittämänä.

Lisätiedot ja varaukset Ikaalisten matkatoimiston kautta →

HitMix Parasta Jälkeen! -risteily Europalla 4.4.2019

Huippusuositut Itämeren ysäribileristeilyt saavat jatkoa ensi huhtikuussa, kun Parasta Jälkeen! -risteily seilataan Itämerellä. Tälläkin kertaa seura on kaunista ja esiintyjät mahtavia, kun Hitmixin kuuntelijoiden kaikkien aikojen “ysäreimmäksi” biisiksi äänestetty “What is Love” kajahtaa itsensä Haddaway:n toimesta. Ensimmäistä kertaa lähes kahden vuosikymmenen tauon jälkeen lavalla nähdään myös kauan odotettu Vengaboys sekä kotimainen ysäri-jyrä Movetron ja HitMixin oma Kimmo Sainio alias DJ Kite!

Lisätiedot ja varaukset Matkavekan kautta →

Kaija Koo Superlaiva

Kaija Koo Superlaiva 11.4.2019

Itämeren timanttisin risteily seilataan keväällä 11. huhtikuuta Baltic Princessillä Turusta. Nyt nostetaan purkkarit kattoon! Tällä risteilyllä nähdään Kaijan kevään ainoa keikka - tervetuloa ohjelmaan täynnä taattua Kaija Koo -tyyliä!

Risteilyn tuottavat Warner Music Live ja Nelonen Media Live yhteistyössä Radio Suomipopin kanssa.

Lisätiedot ja varaukset Lehtimäen matkatoimiston kautta →

TubeTour -risteily Baltic Princessillä 13.4.2019

TubeTour -risteily jälleen 13.4.2019 Baltic Princessillä Turusta! Mukana mm. Tubettajat Herbalisti, Jennysvoices ja ZoneVD. Ohjelmassa mm. tubettajien lavashow sekä tietysti Meet & Greet. Tarkempi ohjelma julkaistaan myöhemmin - stay tuned!

Lue lisää →

Elitloppet-raviristeily 24.5.2019

Legendaarinen Classic Elitloppet -raviristeily on taas täällä. Lähde Jaajo Linnonmaan ja Janne Korven johdolla kaikkien aikojen ravireissuun 24.-27.5.2019! Matka Turusta Tukholmaan taittuu alkuvuodesta uudistetulla Baltic Princessillä.

Vietä kolme iltaa laivalla ravihenkisen ohjelman parissa ja kaksi päivää raveissa Tukholmassa. Matkalla mukana huikeita artisteja kuten Happoradio, Anssi Kela ja Teflon Brothers.

Tutustu ja varaa raviristeily →

Abiristeilyt

Alkuperäiset ja legendaariset Abiristeilyt risteillään helmikuussa!

Vuoden 2020 risteilyt ennakkovarataan jo nyt!

Lue lisää ja varaa lippusi Abiristeilylle →