Erikoisristeilyt

Laivoillamme järjestetään myös erikoisristeilyjä, joilla on erikoisohjelmaa. Seuraa näitä sivujamme, lue lisää vaihtuvista erikoisristeilyistä ja varaa!

PRE-TubeTour -risteily

PRE-TubeTour -risteily Silja Serenadella 20.10.2018

Vuoden 2019 TubeTour lähestyy kovaa vauhtia ja fiilistelyt aloitetaan merellä! Tule mukaan risteilylle ja olet ensimmäisten joukossa ensi vuoden TubeTour-paikkakuntien lanseerauksessa. PRE-TubeTour -risteily järjestetään Silja Serenaden 20.10.2018 lähdöllä Helsingistä yhdessä tubettajien kanssa; mukana Jennysvoices, Justimusfilms, MariieVeronica & ZoneVD!

Lue lisää ja varaa PRE-TubeTour -risteily

Faijanpäiväristeily

Faijanpäiväristeily Silja Symphonylla 10.-12.11.2018

Faijanpäiväristeily on taas täällä! Lähde Silja Symphonylle 10.-12.11. juhlistamaan faijoja yhdessä Lakon, Herbalistin sekä Duudsoneista tuttujen Jarpin ja HP:n kanssa! Varaa tämä vauhdintäytteinen merimatka, ohjelmassa muun muassa Faijanpäivä Trivia sekä Faijanpäivä-haasteet!

Tutustu ja varaa Faijanpäiväristeily

HitMix Jysäri -risteily Europalla 15.11.2018

HitMix ja Jysäri-festivaali lähtevät merille Europan 22 h -risteilyllä Tallinnaan!

HitMixin Jysäri-risteilyllä mukana mm. Captain Jack, La Cream, PartaMatti, Waldo's People, DJ Kite, DJ ICE K ja monia muita! Risteily toteutetaan HitMix-radiokanavan ja RetroLiven yhteistyönä. Risteily on sarjassaan kuudes RetroLiven toteuttama ysärimusiikkiin keskittyvä risteily.

Lisätiedot ja varaukset Matkavekan kautta →

Komediaristeily Vadelmavene Europalla 25.11.2018

Suomen suurin ja hauskin Vadelmavene-risteily Europalla on sekoitus stand up -keikkoja sekä ennen näkemättömiä live-show’ta. Laivalla nähdään komea kattaus Suomen eturivin koomikoita mm. Sami Hedberg, Niko Kivelä ja Rudi Rok. Lisäksi laivaan on pakattu ainutlaatuisia esityksiä, kun The Comedians sekä Teflon Brothers live-show valtaavat lavan. Risteilyn ikäraja on 18 v.

Vadelmavene-risteilyn lisätiedot ja varaukset Lehtimäen nettisivulta tai puhelimitse 0207 509 509!

The Original Joulujolla -risteily Europalla 29.11.2018

On tullut aika herättää ”virallisten” pikkujouluristeilyjen perinne uudelleen henkiin ja lähteä Europan 22 h -huviristeilylle Tallinnaan!

Menomatkalla mm. Lauri Tähkä ja Popeda villitsevät yökerhossa ja Discossa rytkeet jatkuvat aamukuuteen. Heti aamukuudelta DJ Aleksanteri K virittää pubissa aamuiset ”afterskit” käyntiin. Paluumatkalla mm. Costello Hautamäki vetäisee soolokeikan, lauletaan karaokea ja puuhataan kaikkea muuta mukavaa. Mukana myös Steve’n’Seagulls.

Tutustu ja varaa Matkavekan kautta →

Bassoristeily 15.12.2018

Urbaanin musiikkikulttuurin 22 h -risteily järjestetään jälleen Europalla Helsingistä Tallinnaan! Kanavan teemat ja Bassoradion juontajat ovat tietysti näkyvästi esillä. Bassoradion risteilyllä on mukana nimekäs artistikattaus, mm. Axel Kala, Ruudolf ja SOFA, sekä lisäksi nautitaan mm. Klaus Wingin (Bassoradion Tings-ohjelmasta) isännöimästä jazz-illallisesta Buffet-ravintolassa.

Tutustu ohjelmaan tarkemmin ja varaa ennakkovaraajan etuhintaan 31.10. asti Bassoristeily netistä →netistä →

Tutustu Bassoradion Facebook-sivuihin →

Raskasta Joulua -risteily Europalla 20.12.2018

Valtavaan suosioon noussut Raskasta joulua –kiertue huipentuu tänä vuonna risteilyyn Europalla!

Helsingistä 20.12. lähtevällä 22 h -huviristeilyllä Tallinnaan tullaan näkemään tämän vuoden Raskasta joulua -kiertueen loppuhuipennus, kun juhlapaikkana toimiva Europa täyttyy kokonaan teemaohjelmasta. Risteilyn isäntänä toimii Jone Nikula ja dj:nä vieraita viihdyttää Jussi69.

Tutustu ja varaa Matkavekan kautta →

Abiristeilyt

Alkuperäiset ja legendaariset Abiristeilyt risteillään helmikuussa!

Vuoden 2019 risteilyt varataan jo nyt!

Lue lisää ja varaa lippusi Abiristeilylle →