Erikoisristeilyt

Laivoillamme järjestetään myös erikoisristeilyjä, joilla on erikoisohjelmaa. Seuraa näitä sivujamme, lue lisää vaihtuvista erikoisristeilyistä ja varaa!

YleX Parasta ennen! -risteily Europalla 30.3.2017

Risteily vie ysärihuuman Itämeren aalloille torstaina 30.3.2017. Risteilyn esiintyjät, mm. Reel 2 Real feat. The Mad Stuntman (USA), Basic Element (SWE), Movetron (FIN) sekä monipuolinen DJ-kattaus, mm. DJ Matti Airaksinen, DJ Orion ja DJ Proteus soittavat nostalgisimmat ja rakkaimmat hitit 90-luvulta. Vaatekaapin perukoilta ne kaikista kiihkeimmät aikakauden vaatteet niskaan, nyt jyystetään!

Lisätiedot ja varaukset MatkaVekan nettisivuilta tai puhelimitse
020 120 4000 (avoinna ma-pe 8-18 ja la-su 10-14).

Katso myös Facebookissa: Parasta ennen!

TubeTour Baltic Princessillä 1.4.2017

Suomen suosituimpien tubettajien TubeTour -kiertue saa jatkoa ja huipentuu myös tänä vuonna TubeTour -risteilylle Baltic Princessillä Turusta lauantaina 1.4.2017. Luvassa on mahtava lavashow ja yleisöä osallistavaa ohjelmaa sekä tietenkin Meet & Greet -tilaisuus. HUOM! Käytä alennuskoodia TUBETOUR varausta tehdessäsi, jotta varmistat paikkasi Tubetour-ohjelmassa.

Lue lisää ohjelmasta ja varaa »

Kummilapsen kanssa Saaristoristeilylle Turusta 23.4.2017

Vietä mukava päivä kummilapsesi kanssa! Koko perheen Saaristoristeilyllä on paljon ohjelmaa kaikenikäisille lapsille. Risteilyllä on mukana lasten omaa ohjelmaa, lisäksi kummius.fi järjestää ohjelmaa. Runsaan ohjelman lomassa ehdit hyvin syömään maittavan Buffet-lounaan, joka sisältyy matkan hintaan. Matkalla on mukana myös Muumi ja Harri Hylje!

Lue lisää ja katso hinnat »
 

Saaristoristeily (Galaxy/Baltic Princess) 23.4.2017 kummeille ja kummilapsille
27 €/aikuinen
14,50 €/nuori 12-17 v.
10,50 €/lapsi 6-11 v.

0-5-vuotiaat veloituksetta

Hintaan sisältyy: Saaristoristeily kansipaikoin, Kummius.fi -risteilyohjelma ja Buffet-lounas paluumatkalla (valitse Galaxyn menomatkalle klo 12.00 tai Baltic Princessin paluumatkalle klo 14.00 tai klo 16.00 kattaus).

Saaristoristeily 23.4.2017 järjestetään yhteistyössä Kummius.fi, Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymän sekä TPS juniorijääkiekon ja Tapparan Junioreiden kanssa.

Risteilyn aikataulu: lähtö Galaxylla Turusta klo 8.15, laivanvaihto Maarianhaminassa (ei maissakäyntiä) ja paluu Baltic Princessillä samana iltana klo 19.15 Turkuun.

Varaa Saaristoristeily 17.4.2015 Internet-varauspalvelusta, puhelimitse 0600 157 00 (1,75 €/vastattu puhelu + pvm/mpm) tai Tallink Siljan matkamyymälöistä! Mainitse varauksen yhteydessä tai syötä Internet-varauspalvelussa alennuskoodi TS95092. Paikkoja rajoitetusti. Oikeudet muutoksiin pidätetään.

Mutsinpäiväristeily 13.5.2017 – tubettajat Hermanni, Mansikkka & Mamma Pia sekä Katja Ståhl

Lauantaina 13.5. Baltic Princessillä kunniavieraita ovat äidit perheineen, kun tubettajat Hermanni, Mansikkka ja Mamma Pia luotsaavat risteilijät läpi rennon äitienpäiväristeilyn. Laiva on lastattu yhteisellä tekemisellä ja Katja Ståhlin naisenergialla. Lisäksi esiintymässä myös Divet sekä Anita Hirvonen.

Liput ovat myynnissä nyt! HUOM! Käytä alennuskoodia MUTSINPÄIVÄ tehdessäsi varausta.

Lue lisää Mutsinpäiväristeilystä ja varaa »

Bassoristeily 13.5.2017

Urbaanin musiikkikulttuurin 22 h -risteily järjestetään jälleen keväällä Europalla Helsingistä Tallinnaan! Kanavan teemat ja Bassoradion juontajat ovat tietysti näkyvästi esillä. Bassoristeilyllä on mukana nimekäs kotimainen artistikattaus, mm. Gasellit, Eevil Stöö ja Kauriinmetsästäjät feat. Vesta, sekä lisäksi nautitaan Klaus Wingin (Bassoradion Tings-ohjelmasta) isännöimästä Basso-illallisesta ja Kultabassokerhon houstaamana räpistä ja indie-popista. Oman lisämausteensa risteilylle tuo Windows 95 Manin isännöimä Euroviisujen finaalikatsomo.

Tutustu Bassoradion Facebook-sivuihin »

Tutustu ohjelmaan tarkemmin ja varaa Bassoristeily puhelimitse 0600 157 00 (1,75 €/vastattu puhelu + pvm/mpm), Tallink Siljan matkamyymälöistä tai Internet varauspalvelusta » Internet-varauspalvelusta »

Viiniristeily 27.5.2017

Suosittu viiniristeily järjestetään jälleen keväällä Silja Symphonyn Päivä Tukholmassa -risteilyllä Helsingistä. Suosituksi nousseella risteilyllä nautitaan viinejä ja niihin sopivia ruokia Sommelier Joonas Vainion johdolla. Mukana matkalla myös Juha Berglund, joka on Ranskan viininviljelyn sydänmailla sijaitsevan Château Carsinin isäntä. Carsin on tuottanut viiniä Bordeaux'ssa suomalaisin käsin jo yli 25 vuoden ajan ja tullut varsin tunnetuksi suomalaisten viininystävien keskuudessa. Juha on perustanut Suomeen mm. Decanter Oy:n sekä Viini-lehden.

Makujen täyteinen viiniristeily sopii niin vasta-alkajille, kuin vihkiytyneille viiniharrastajille.

Lue lisää ja katso esimerkkihinnat »

 

Hintaesimerkit €/hlö, kun kaksi henkilöä hytissä:

Hyttiluokka 27.5.2017
Promenade 395 €/hlö
A 405 €/hlö
DeLuxe Promenade 415 €/hlö
DeLuxe 445 €/hlö
Commodore 525 €/hlö

 

Hintaan sisältyy risteily valitussa hyttiluokassa sekä:
Menomatkalla Helsinki-Tukholma:
  - tervetulotilaisuus ja tasting
  - illallismenu Bon Vivant -ravintolassa
  - erikoisaamiainen


Paluumatkalla Tukholma-Helsinki:
  - 2 x tasting
  - illallismenu Tavolàta-ravintolassa

  - erikoisaamiainen

Menujen ja tastingien sisällöt ilmoitetaan myöhemmin.

Voit myös yhdistää bonuspisteillä tai etukortilla varaamaasi matkaan viiniristeilypaketin 344 €/hlö Promenade–A-hytissä (308 €/hlö DeLuxe  ja Commodore -hyteissä), kysy lisää myynnistä!

Varaa viiniristeily puhelimitse 0600 157 00 (1,75 €/vastattu puhelu + pvm/mpm) tai Tallink Siljan matkamyymälöistä 18.5. mennessä! Paikkoja rajoitetusti. Oikeudet muutoksiin pidätetään.

Meritangot Baltic Princessillä 19.6.2017

MeriTango-risteily tänäkin vuonna 19.6. Baltic Princessin 22 h -risteilyllä Turusta. Mukana seilaa tuttuun tapaan kaikki Tangomarkkinat 2017 -laulukilpailun finalistit sekä tietenkin viime vuoden kuninkaalliset Erika Vikman ja Marco Lundberg sekä Susanna Heikki & Talisman. Risteilyn artistitapaamisen aikana finalisteilta voi kysellä kiperiä kysymyksiä ja huipennukseksi valitaan mm. risteilyvieraiden suosikki. Pääesiintyjien lisäksi mukana menossa mm. laivan housebändi ja trubaduuri. Varaa heti, paikat täyttyvät nopeasti!

Varaa MeriTango-risteilysi netissä Varaa MeriTango-risteilysi mobiilissa tai puhelimitse 0600 157 00 tai matkamyymälöistämme.

Kesän Visby-risteilyt ja Riika-risteily 30.7.2017 Europalla

Todella suositut Visby-risteilyt jälleen kuutena kesäsunnuntaina Europalla suoraan Helsingistä ihastuttavaan Visbyhyn! Harvinaislaatuinen Riika-risteily 30.7. lähdöllä Europalla suoraan Helsingistä upeaan Baltian Pariisiin! Toimi nopeasti ja varaa paikkasi, sille nämä ainutlaatuiset risteilyt täyttyvät nopeasti.

Euroviisuklubi Europalla 2.9.2017

Tervetuloa tänäkin vuonna suositulle OGAE Finlandin Euroviisuristeilylle, joka vietetään jo kahdeksatta kertaa Helsinki-Tallinna-linjalla! 22 h -risteilyllä nautit euroviisuhuumasta: Risteilyvetäjänä toimii superhauska Kaisa Pylkkänen ja paluumatkalla luvassa mm. hulvaton Jukka K & Divet Eurovision show. Lisäksi muita upeita esiintyjiä, joiden nimet julkistetaan myöhemmin. Ehdit myös piipahtaa Tallinnassa n. 4 tunnin ajan, jos haluat. Tutustu Facebookissa »

Varaa paikkasi la 2.9. Euroviisuristeilylle Internet-varauspalvelusta, puhelimitse 0600 157 00 (1,75 €/vastattu puhelu + pvm/mpm), Tallink Siljan matkamyymälöistä tai matkatoimistosta! Mainitse varauksen yhteydessä tai syötä netissä alennuskoodi EUROVISION. Paikkoja rajoitetusti. Oikeudet muutoksiin pidätetään.

Abiristeilyt 2017

Abiristeilyt Tallink Siljalla:
To 16.2., pe 17.2. ja la 18.2.2017 Helsingistä
m/s Baltic Queenillä lähtö klo 18.30

To 16.2. ja pe 17.2.2017 Turusta
m/s Baltic Princessillä lähtö klo 19.30

Abiristeilyt vuodelle 2018 myös varattavissa.

Lue lisää ja varaa lippusi täältä.