Erikoisohjelmalliset risteilyt


Laivoillamme järjestetään myös teemaristeilyjä, joilla on erikoisohjelmaa. Seuraa näitä sivujamme, lue lisää vaihtuvista erikoisohjelmallisista risteilyistä ja varaa!

Europan erikoisristeilyt

Ainutlaatuiset erikoisristeilykohteet 2020 – uutuutena Pietari!

Europa tekee ensi vuonna yhteensä yhdeksän erikoisristeilyä Helsingistä upeisiin kohteisiin: Visbyhyn 5.7., 12.7., 26.7. ja 2.8., Riikaan 28.6. ja 11.8., Maarianhaminaan 19.7. sekä jännittävänä uutuutena Pietariin 29.4. ja 1.6.2020. Kaikissa kohteissa ehdit viettää perillä kokonaisen päivän.

Kesän 2020 erikoisristeilyjen myynti on nyt auennut!

Kuva: Visit Petersburg

Poikien äidit -risteily

Poikien Äidit -risteily Silja Serenadella 18.2.2020

Lähde äidin ja pojan yhteiselle hiihtolomaristeilylle!

Ainutlaatuisella äiti ja poika risteilyllämme äidit voivat jättää suosiolla korkokengät hyttiin, sillä luvassa on iloista kisailua ja toimintaa yhdessä poikien kanssa. Monipuolisen ohjelman lisäksi risteilyllä esiintyy Aleksanteri Hakaniemi, joka nähdään myös Arttu Lindemanin talk shown vieraana.

Lue lisää Poikien Äidit -risteilystä
Risteily on äideille ja pojille ihana mahdollisuus tehdä jotain ikimuistoista yhdessä. Risteily järjestetään yhteistyössä PoikienÄidit -Facebook ryhmän kanssa Silja Serenaden -risteilyllä Helsingistä Tukholmaan.

Toimi nopeasti, sillä ennakkovaraajana saat -50 % päivän hinnasta, etuhinta varattavissa 18.1. asti. Tämän jälkeen alennus on 20 %. Tarjoushinnat voimassa C–A-hyteissä.
 
Katso Internet-varausohje
Tee varauksesi Internet-varauspalvelussa tässä järjestyksessä:
 
  • Valitse lähtöpäivä 18.2. (Helsinki-Tukholma)
  • Valitse oikea määrä matkustajia
  • Lisää hytti varaukselle
  • Jos haluat ostaa Laivabussi-liput jo etukäteen, lisää ne varaukselle alempana Palvelut maissa -osiossa.
  • Syötä POIKIENÄIDIT ”Minulla on alennuskoodi” -kenttään
  • Klikkaa Osta matka


Varaa Poikien Äidit -risteily →Varaa Poikien Äidit -risteily →

Varaukset myös puhelimitse 0600 157 00 (1,75 €/vastattu puhelu + pvm/mpm). Mainitse varauksen yhteydessä POIKIENÄIDIT.

Back to the Sixties -risteily Europalla 5.3.2020

Maaliskuussa heittäydytään jälleen 22 tunniksi 1960-luvun rytmeihin, kun aito ja elävä sixties-musiikki ja ihanat ihmiset valtaavat taas Europa-laivan 5.3.-6.3.2020. Lavalla nähdään kaikki BTS-bändit ja tietenkin kivoja erikoisnumeroita. Tervetuloa mukaan!

Lue lisää ja varaa lippusi: Ikaalisten Matkatoimisto

jysari_2020

HitMix Jysäri Spring Break -risteily Europalla 28.3.2020

Suuren suosion saaneet Jysäri-risteilyt saavat jatkoa, kun HitMix Jysäri ”Spring Break” -risteily tuo jälleen kirkkaimmat ysäritähdet Itämeren keväisille aalloille lauantaina 28.3.2020. Nyt tampataan kesää kohti ja Jysäriheimon pyynnöstä lähtöpäivä on vihdoinkin LAUANTAINA!

Ensimmäinen artistikiinnitys on E-Rotic. Mukana myös PartaMatti,
DJ Kite ja DJ ICE K. Lisää artistijulkistuksia luvassa pian. Varmista paikkasi ja varaa liput risteilylle nyt!

Risteilyn ikäraja on 18 v.

Lisätiedot ja varaukset Matkavekan kautta →

Oikeudet ohjelmamuutoksiin pidätetään.

 

Soste erikoisristeily Europalla 21.4.2020

SOSTE -risteily Europalla 21.4.2020

M/S SOSTE on koulutus- ja verkostoitumisristeily, joka on suunnattu sosiaali- ja terveysjärjestöille sekä yhteistyökumppaneille: niin järjestöille, julkiselle sektorille kuin yksityisille toimijoille. Luvassa on laadukasta ja monipuolista ohjelmaa järjestöjä, hyvinvointia ja yhteiskuntaa koskevista aiheista, kohtaamisia ja verkostoitumista sekä tietysti ripaus viihdettä ja virkistäytymistä. Risteily järjestetään nyt neljättä kertaa.

Tutustu ja varaa Matkapoikien kautta →

 

Suomen suurin tanssiristeily Europalla 24.5.2020.

Suomen suurin tanssiristeily Europalla 24.5.2020

Suomen suurimman tanssiristeilyn päätähtinä ovat legendaariset Matti ja Teppo. Veljekset aloittavat historiallisen keikkakesänsä 24.5.20 Silja Europalla, missä he esiintyvät nyt ensimmäistä kertaa. Toukokuussa on siis tarjolla ainutkertainen erikoiskeikka, historian havinaa ja todella rautainen hittipotpuri, jota veljekset ryydittävät hauskoilla tarinoillaan. Takuuvarmasti Matti ja Teppo ovat myös täynnä virtaa ja energiaa liki puolen vuoden täyden tauon ja ansaitun lomansa jälkeen!

Lisäksi risteilyllä tanssittavat supersuosittu tanssitähti Leif Lindeman & Amore sekä kovassa nosteessa oleva, hallitseva tanssiorkestereiden suomenmestari Neitoset. Suomen suurimman tanssiristeilyn juontavat tuttuun tapaan Eeva Malin ja Jari Peltomäki. Tanssin ohella luvassa erikoisohjelmaa ja taatun hyvää meininkiä.

Lisätiedot ja varaukset Ikaalisten matkatoimiston kautta →

 

Elitloppet-raviristeily Baltic Princessillä 29.5.2020

Legendaarinen Classic Elitloppet -raviristeily on taas täällä. Lähde Jaajo Linnonmaan ja Janne Korven johdolla kaikkien aikojen ravireissuun 29.5.-1.6.2020! Matka Turusta Tukholmaan ja takaisin taittuu Baltic Princessillä.

Vietä kolme iltaa laivalla ravihenkisen ohjelman parissa ja kaksi päivää raveissa Tukholmassa. Matkalla mukana huikeita artisteja kuten Elastinen, Apulanta ja Teflon Brothers.

Tutustu ja varaa Elitloppet-raviristeily raviristeilyt.fi kautta →

Erikoisristeily jalkapallon EM-kisoihin Pietariin 16.6.2020 ja 21.6.2020

Jalkapallon EM-kisaristeilyt Pietariin 16.6.2020 ja 21.6.2020

Lähde huikeaan EM-kisatunnelmaan Pietariin Silja Europalla! Risteilyllä esiintyvät huippuartistit julkistetaan kevään aikana. Silja Europa lähtee 16.6.2020 Suomi-Venäjä -otteluun ja 21.6.2020 Suomi-Belgia -otteluun. Laiva saapuu Pietariin pelipäivän aamuna. Satamasta on järjestetty bussikuljetukset Huuhkajanpesään, josta puolestaan bussikuljetukset Pietarin Stadionille. Suomen pelin jälkeen bussit tuovat takaisin laivalle ja Suomessa ollaan takaisin pelin jälkeisenä iltapäivänä. Risteilyn hintaan sisältyvät myös aamupalat.

HUOM! Otteluliput eivät sisälly hintaan. Venäjälle matkustettaessa suomalaisilta vaaditaan Venäjän viisumi.

Lisätiedot ja varaukset Elämysmatkojen kautta →

 

Risteilybussilla kätevästi Europan 22 h -huviristeilylle!

Risteilybussilla 22 h -huviristeilylle

Varaa risteily kuljetuksin kotoa suoraan Europan 22 h -huviristeilyille! Kuljetuksia satamaan Länsiterminaali 1:een järjestetään päivittäin kymmeniltä eri paikkakunnilta.

Voit varata 22 h -risteilyn kuljetuksin Tallinkin yhteistyökumppaneiden Pohjolan Matkan tai Matkapoikien kautta.

Lue lisää risteilybussista →

Abiristeilyt

Alkuperäiset ja legendaariset Abiristeilyt risteillään helmikuussa!

Vuoden 2020 risteilyt ennakkovarataan jo nyt!

Lue lisää ja varaa lippusi Abiristeilylle →