Erikoisristeilyt

Laivoillamme järjestetään myös erikoisristeilyjä, joilla on erikoisohjelmaa. Seuraa näitä sivujamme, lue lisää vaihtuvista erikoisristeilyistä ja varaa!

Gastro-risteily 19.5.2018

Viiniristeily on muuttanut muotoaan ja uusi viiniin ja ruokaan keskittyvä Gastro-risteily järjestetään Silja Serenaden Päivä Tukholmassa -risteilyllä Helsingistä 19.5. lähdöllä. Gastro-risteilyllä nautitaan runsaasta erikoisohjelmasta, mm. viinien ja ruokien yhteensopivasta liitosta, herkullisista menuista, viininmaisteluista ja -luennoista. Risteily järjestetään yhteistyössä italialaisen oliiviöljytuottajamme ROIn edustajan Paolo Boerin, Suomen Bocuse d'Or -kandidaatin Ismo Sipeläisen ja Vindirektin Joonas Vainion kanssa ja he ovat myös mukana laivalla vetämässä erikoisohjelmaa.

Kulinaristisia maku- ja viinielämyksiä tarjoava Gastro-risteily sopii vihkiytyneille ruoka- ja viiniharrastajille kuin myös vasta-alkajillekin.

Katso esimerkkihinnat ja lue lisää ohjelmasta →

 

Hintaesimerkit €/hlö, kun 2 henkilöä/hytti:

HYTTILUOKKA €/HLÖ
Promenade 395 €/hlö
A 405 €/hlö
DeLuxe Promenade 415 €/hlö
DeLuxe 445 €/hlö
Commodore 525 €/hlö

 

Hintaan sisältyy risteily valitussa hyttiluokassa sekä ateriat ja ohjelma:

Lähtö Helsinki-Tukholma la 19.5. klo 17.00

 • klo 16.45-17.45 tervetulotilaisuus ja alkumalja
 • klo 18.00-19.00 ruoan ja viinin yhdistämisen perusteet
 • klo 20.00 illallinen Tavolàta-ravintolassa


Saapuminen Tukholmaan su 20.5. klo 9.45

 • klo 7.00-9.30 erikoisaamiainen
 • klo 10.15 bussikuljetus keskustaan ja opastettu makumatka italialaiseen ruokamaailmaan (EATALY)
 • klo 12.00 vapaa-aikaa Tukholmassa


Lähtö Tukholma-Helsinki su 20.5. klo 16.45

 • klo 15.30-19.15:
 • ruoka- ja viinitietoutta / Ismo Sipeläinen & Joonas Vainio
 • oliiviöljy-tasting / Paolo Boeri (englanniksi)
 • viiniluento / Joonas Vainio
 • klo 20.30 menu Nordic by Ismo Sipeläinen Bon Vivant -ravintolassa


Saapuminen Helsinkiin ma 21.5 klo 10.30

 • erikoisaamiainen klo 7.30-10.00


Pidätämme oikeuden ohjelma- ja aikataulumuutoksiin.

Voit myös yhdistää bonuspisteillä tai etukortilla varaamaasi matkaan Gastro-risteilypaketin 344 €/hlö Promenade–A-hytissä (308 €/hlö DeLuxe- ja Commodore-hyteissä), kysy lisää myynnistä!

Varaa Gastro-risteily puhelimitse 0600 157 00 (1,75 €/vastattu puhelu + pvm/mpm) tai Tallink Siljan matkamyymälöistä 6.5. mennessä! Paikkoja rajoitetusti. Oikeudet muutoksiin pidätetään.


Lue artikkeli risteilyn asiantuntijoista →

Varaa Gastro-risteily 6.5. mennessä puhelimitse 0600 157 00 (1,75 €/vastattu puhelu + pvm/mpm) tai Tallink Siljan matkamyymälöistä!

Classic Elitloppet raviristeily 2018

Legendaarinen Elitloppet-risteily on taas täällä! Lähde Jaajo Linnonmaan ja Janne Korven johdolla kaikkien aikojen ravireissuun 25.-28.5.2018! Matka Turusta Tukholmaan taittuu uudistetulla Baltic Princessillä.

Vietä kolme iltaa laivalla ravihenkisen ohjelman parissa ja kaksi päivää raveissa Tukholmassa. Matkalla mukana huikeita artisteja kuten JVG, Stig & Arttu Wiskari!

Tutustu ja varaa →

Suurlähettiläät-risteily 8.6.2018

Suurlähettiläät kasaavat rivinsä erikoisristeilylle!

Keikkatauolla vuodesta 2011 ollut bändi valtaa ensi kesänä Baltic Princessin omalla Suurlähettiläät-risteilyllään. Paluukeikan lisäksi myös muuta yhtyeeseen liittyvää ohjelmaa sisältävä risteily lähtee Turusta 8.6.2018.

Lisätiedot ja varaukset Matkavekan kautta →

Kesän Visby-risteilyt ja Riika-risteilyt Europalla

Todella suositut Visby-risteilyt jälleen neljänä kesäsunnuntaina Europalla suoraan Helsingistä ihastuttavaan Visbyhyn! Harvinaislaatuiset Riika-risteilyt 10.6. ja 8.7. lähdöillä Europalla Helsingistä upeaan Baltian Pariisiin! Toimi nopeasti ja varaa paikkasi, sille nämä ainutlaatuiset risteilyt täyttyvät nopeasti.

Poikien Äidit -risteily Baltic Princessillä 12.6.2018

Lähde äidin ja pojan yhteiselle risteilylle Turusta Tukholmaan! Risteily on äideille ja pojille ihana mahdollisuus tehdä jotain ikimuistoista yhdessä. Risteily järjestetään yhteistyössä Poikien äidit –Facebook ryhmän kanssa.

Ainutlaatuisella äiti ja poika risteilyllämme äidit voivat jättää suosiolla korkokengät hyttiin, sillä luvassa on iloista kisailua ja toimintaa yhdessä poikien kanssa. Äidit ja pojat suorittavat meno- ja paluumatkalla hauskoja tehtäviä. Risteilyllä on mukana myös suositut tubettajat Miska, Roponen ja Glyffi, jotka vetävät menoiltana hauskan Huumori & Gaming Shown ja Meet&Greet -tapaamisen paluumatkalla. Laiva tarjoaa myös paljon muuta hauskaa ohjelmaa esim. koko kokousosasto on muuttunut kesän ajaksi lasten omaksi maailmaksi ja mukana on myös vatsastapuhuja Sari Aalto.

Tutustu ja varaa →
 

Hintaesimerkki:

Matkan hinta esim. 35 € sisältäen B –hytin ja aamiaiset yhdelle aikuiselle ja 6-11 vuotiaalle. Tarjoushinnat voimassa B, A, A Premium, Family sekä DeLuxe-hyttiluokissa.

Varaukset silja.fi tai puhelimitse 0600 157 00 (1,75 €/vastattu puhelu + pvm/mpm). Mainitse varauksen yhteydessä alennuskoodi TS99847. Paikkoja rajoitetusti. Oikeudet muutoksiin pidätetään.

Varaa Poikien Äidit -risteily →

Meritango-risteily Baltic Princessillä 18.6.2018

Juhlavalla Meritango-risteilyllä 18.6. lähdöllä Baltic Princessillä Turusta esiintyvät Tangomarkkinat 2018 -laulukilpailun finalistit, joista Seinäjoen Tangomarkkinoilla kruunataan Suomelle uudet tangon valtiaat! Risteilyväkeä viihdyttävät mm. vuoden 2017 tangokuninkaalliset, Aino Niemi, Teijo Lindström ja Aki Samuli & Fantasia.

Artistitapaamisessa yleisö voi kysellä finalisteilta kiperiä kysymyksiä ja reissun huipennukseksi valitaan risteilykansan suosikit Meritangojen Tangokuninkaallisiksi.

Varaa Meritangot-risteily →

Ti-Ti Nalle -risteily 9.9.2018

Koko Ti-Ti Nallen perhe lähtee risteilemään Europalla Tallinnaan 9.9.2018. Lähde sinäkin mukaan elämykselliselle Ti-Ti -perheen lastenristeilylle! Laiva täyttyy lasten riemusta kun luvassa on Riitan ja pikkunallejen konsertti, Triolin tanssituokio, Ti-Tin rytmittelyhetki, Isoäidin iltasatu ja paljon muuta.

Lisätiedot ja varaukset Ikaalisten matkatoimiston kautta →

Tutustu tarkemmin risteilyohjelmaan →

HitMix Jysäri -risteily 15.11.2018

HitMix ja Jysäri-festivaali lähtevät merille Europan 22 h -risteilyllä Tallinnaan!

HitMixin Jysäri-risteilyllä mukana mm. Captain Jack, PartaMatti, DJ Kite, DJ ICE K ja monia muita! Risteily toteutetaan HitMix-radiokanavan ja RetroLiven yhteistyönä. Risteily on sarjassaan kuudes RetroLiven toteuttama ysärimusiikkiin keskittyvä risteily.

Lisätiedot ja varaukset Matkavekan kautta →

Raskasta Joulua -risteily 20.12.2018

Valtavaan suosioon noussut Raskasta joulua –kiertue huipentuu tänä vuonna risteilyyn!

Helsingistä 20.12. lähtevällä 22 h -huviristeilyllä Tallinnaan tullaan näkemään tämän vuoden Raskasta joulua –kiertueen loppuhuipennus. Solistit yhteen kokoavan keikan lisäksi juhlapaikkana toimiva Europa tulee täyttymään kokonaan teemaohjelmasta. Risteilyn isäntänä toimii Jone Nikula ja dj:nä vieraita viihdyttää Jussi69.

Tutustu ja varaa Matkavekan kautta →

Abiristeilyt

Alkuperäiset ja legendaariset Abiristeilyt risteillään helmikuussa!

Vuoden 2019 risteilyt varataan jo nyt!

Lue lisää ja varaa lippusi →