Erikoisristeilyt

Laivoillamme järjestetään myös erikoisristeilyjä, joilla on erikoisohjelmaa. Seuraa näitä sivujamme, lue lisää vaihtuvista erikoisristeilyistä ja varaa!

Mutsinpäiväristeily 13.5.2017 – tubettajat Hermanni, Mansikkka & Mamma Pia sekä Katja Ståhl

Lauantaina 13.5. Baltic Princessillä kunniavieraita ovat äidit perheineen, kun tubettajat Hermanni, Mansikkka ja Mamma Pia luotsaavat risteilijät läpi rennon äitienpäiväristeilyn. Laiva on lastattu yhteisellä tekemisellä ja Katja Ståhlin naisenergialla. Lisäksi esiintymässä myös Divet sekä Anita Hirvonen.

Liput ovat myynnissä nyt! HUOM! Käytä alennuskoodia MUTSINPÄIVÄ tehdessäsi varausta.

Lue lisää Mutsinpäiväristeilystä ja varaa »

Bassoristeily 13.5.2017

Urbaanin musiikkikulttuurin 22 h -risteily järjestetään jälleen keväällä Europalla Helsingistä Tallinnaan! Kanavan teemat ja Bassoradion juontajat ovat tietysti näkyvästi esillä. Bassoristeilyllä on mukana nimekäs kotimainen artistikattaus, mm. Gasellit, Eevil Stöö ja Kauriinmetsästäjät feat. Vesta, sekä lisäksi nautitaan Klaus Wingin (Bassoradion Tings-ohjelmasta) isännöimästä Basso-illallisesta ja Kultabassokerhon houstaamana räpistä ja indie-popista. Oman lisämausteensa risteilylle tuo Windows 95 Manin isännöimä Euroviisujen finaalikatsomo.

Tutustu Bassoradion Facebook-sivuihin »

Tutustu ohjelmaan tarkemmin ja varaa Bassoristeily puhelimitse 0600 157 00 (1,75 €/vastattu puhelu + pvm/mpm), Tallink Siljan matkamyymälöistä tai Internet varauspalvelusta » Internet-varauspalvelusta »

Viiniristeily 27.5.2017

Suosittu viiniristeily järjestetään jälleen keväällä Silja Symphonyn Päivä Tukholmassa -risteilyllä Helsingistä. Suosituksi nousseella risteilyllä nautitaan viinejä ja niihin sopivia ruokia Sommelier Joonas Vainion johdolla. Mukana matkalla myös Juha Berglund, joka on Ranskan viininviljelyn sydänmailla sijaitsevan Château Carsinin isäntä. Carsin on tuottanut viiniä Bordeaux'ssa suomalaisin käsin jo yli 25 vuoden ajan ja tullut varsin tunnetuksi suomalaisten viininystävien keskuudessa. Juha on perustanut Suomeen mm. Decanter Oy:n sekä Viini-lehden.

Makujen täyteinen viiniristeily sopii niin vasta-alkajille, kuin vihkiytyneille viiniharrastajille.

Lue lisää ja katso esimerkkihinnat »

 

Hintaesimerkit €/hlö, kun kaksi henkilöä hytissä:

Hyttiluokka 27.5.2017
Promenade 395 €/hlö
A 405 €/hlö
DeLuxe Promenade 415 €/hlö
DeLuxe 445 €/hlö
Commodore 525 €/hlö

 

Hintaan sisältyy risteily valitussa hyttiluokassa sekä:
Menomatkalla Helsinki-Tukholma:
  - tervetulotilaisuus ja tasting
  - illallismenu Bon Vivant -ravintolassa
  - erikoisaamiainen


Paluumatkalla Tukholma-Helsinki:
  - 2 x tasting
  - illallismenu Tavolàta-ravintolassa

  - erikoisaamiainen

Menujen ja tastingien sisällöt ilmoitetaan myöhemmin.

Voit myös yhdistää bonuspisteillä tai etukortilla varaamaasi matkaan viiniristeilypaketin 344 €/hlö Promenade–A-hytissä (308 €/hlö DeLuxe  ja Commodore -hyteissä), kysy lisää myynnistä!

Varaa viiniristeily puhelimitse 0600 157 00 (1,75 €/vastattu puhelu + pvm/mpm) tai Tallink Siljan matkamyymälöistä 18.5. mennessä! Paikkoja rajoitetusti. Oikeudet muutoksiin pidätetään.

Meritangot Baltic Princessillä 19.6.2017

MeriTango-risteily tänäkin vuonna 19.6. Baltic Princessin 22 h -risteilyllä Turusta. Mukana seilaa tuttuun tapaan kaikki Tangomarkkinat 2017 -laulukilpailun finalistit sekä tietenkin viime vuoden kuninkaalliset Erika Vikman ja Marco Lundberg sekä Susanna Heikki & Talisman. Risteilyn artistitapaamisen aikana finalisteilta voi kysellä kiperiä kysymyksiä ja huipennukseksi valitaan mm. risteilyvieraiden suosikki. Pääesiintyjien lisäksi mukana menossa mm. laivan housebändi ja trubaduuri. Varaa heti, paikat täyttyvät nopeasti!

Varaa MeriTango-risteilysi netissä Varaa MeriTango-risteilysi mobiilissa tai puhelimitse 0600 157 00 tai matkamyymälöistämme.

Kesän Visby-risteilyt ja Riika-risteily 30.7.2017 Europalla

Todella suositut Visby-risteilyt jälleen kuutena kesäsunnuntaina Europalla suoraan Helsingistä ihastuttavaan Visbyhyn! Harvinaislaatuinen Riika-risteily 30.7. lähdöllä Europalla suoraan Helsingistä upeaan Baltian Pariisiin! Toimi nopeasti ja varaa paikkasi, sille nämä ainutlaatuiset risteilyt täyttyvät nopeasti.

Euroviisuklubi Europalla 2.9.2017

Tervetuloa tänäkin vuonna suositulle OGAE Finlandin Euroviisuristeilylle, joka vietetään jo kahdeksatta kertaa Helsinki-Tallinna-linjalla! 22 h -risteilyllä nautit euroviisuhuumasta: Risteilyvetäjänä toimii superhauska Kaisa Pylkkänen ja paluumatkalla luvassa mm. hulvaton Jukka K & Divet Eurovision show. Lisäksi lavalle nousee vuoden 2009 viisuvoittaja Alexander Rybak sekä vuoden 2004 voittaja Ruslana! Ehdit myös piipahtaa Tallinnassa n. 4 tunnin ajan, jos haluat. Tutustu Facebookissa »

Varaa paikkasi la 2.9. Euroviisuristeilylle Internet-varauspalvelusta, puhelimitse 0600 157 00 (1,75 €/vastattu puhelu + pvm/mpm), Tallink Siljan matkamyymälöistä tai matkatoimistosta! Mainitse varauksen yhteydessä tai syötä netissä alennuskoodi EUROVISION. Paikkoja rajoitetusti. Oikeudet muutoksiin pidätetään.

MAAOTTELUMATKA FINNKAMPENIIN 1.-4.9.2017
BALTIC PRINCESSILLÄ TURUSTA

Hyvä yleisurheilun ystävä, syyskuussa on jälleen aika ottaa naapurista mittaa. Maailman vanhin maaottelu otellaan vuorostaan Tukholman stadionilla ja tehtävämme on lähteä porukalla kannustamaan Suomi voittoon! Paikkoja on rajoitetusti, joten varaa matkasi jo nyt ja varmista paikkasi kesän yleisurheilukauden huipennukseen parhaassa seurassa!

Abiristeilyt 2017


Abiristeilyt vuodelle 2018 nyt varattavissa.

Lue lisää ja varaa lippusi täältä.