Europan erikoisristeilyt ainutlaatuisiin kohteisiin

Europan ainutlaatuiset erikoisristeilyt Riikaan 30.4., 30.6. ja 12.8.2019!

Riikaan

Europan erikoisristeilyllä pääset suoraan Helsingistä Riikaan jo ti 30.4. lähdöllä sekä kesällä su 30.6. ja ma 12.8. lähdöillä. Baltian Pariisissa shoppailet edullisesti, nautit Vanhankaupungin historiaa huokuvasta tunnelmasta ja jugend-rakennuksista.

Tutustu ja varaa Riika-risteily

Europalla ruusujen kaupunkiin, Visbyhyn, erikoisristeilylle neljänä kesäsunnuntaina.

Visbyhyn

Erikoisristeilyt Helsingistä Visbyhyn su-lähdöillä 14.7., 21.7., 28.7. ja 4.8. Europalla. Ihastuttavassa Visbyssä näet mm. aidon luonnon raukkeineen ja Vanhankaupungin viehättävine ruusuineen! Lapsille riittää puuhaa laivalla ja Kneippbyssä.

Tutustu ja varaa Visby-risteily

Uutuus! Europalla erikoisristeilylle Ahvenanmaalle ma 8.7. lähdöllä.

Maarianhaminaan

Kesällä sinulla on oiva tilaisuus lähteä Europalla uudellle erikoisristeilylle Ahvenanmaalle. Europa liikennöi suoraan Helsingistä Tallinnan kautta merelliseen Maarianhaminaan ma 8.7. lähdöllä. Perillä Ahvenanmaalla on kerrankin aikaa koko päivä, aamusta iltaan asti!

Tutustu ja varaa Ahvenanmaa-risteily

 

Erikoisohjelmalliset risteilyt

Laivoillamme järjestetään myös teemaristeilyjä, joilla on erikoisohjelmaa. Seuraa näitä sivujamme, lue lisää vaihtuvista erikoisohjelmallisista risteilyistä ja varaa!

HitMix Parasta Jälkeen! -risteily Europalla 4.4.2019

Huippusuositut Itämeren ysäribileristeilyt saavat jatkoa ensi huhtikuussa, kun Parasta Jälkeen! -risteily seilataan Itämerellä. Tälläkin kertaa seura on kaunista ja esiintyjät mahtavia, kun Hitmixin kuuntelijoiden kaikkien aikojen “ysäreimmäksi” biisiksi äänestetty “What is Love” kajahtaa itsensä Haddaway:n toimesta. Ensimmäistä kertaa lähes kahden vuosikymmenen tauon jälkeen lavalla nähdään myös kauan odotettu Vengaboys sekä kotimainen ysäri-jyrä Movetron ja HitMixin oma Kimmo Sainio alias DJ Kite!

Lisätiedot ja varaukset Matkavekan kautta →

Poikien äidit -risteily

Poikien Äidit -risteily Baltic Princessillä 6.4.2019

Ainutlaatuisella äidin ja poikien yhteisellä risteilyllä 6.4. äidit voivat jättää suosiolla korkokengät hyttiin, sillä luvassa on iloista kisailua ja toimintaa yhdessä poikien kanssa. Äidit ja pojat suorittavat meno- ja paluumatkalla hauskoja tehtäviä. Tubettajat Jaakko Parkkali ja Arttu Lindeman vetävät liikunnallisen ”Poikien sportti -show:n”. Ohjelmassa on myös tubettajien Meet&Greet. Laiva tarjoaa lisäksi paljon muuta hauskaa ohjelmaa kuten ison leikkihuoneen pallomerineen ja Kengurumeiningin keikan.

Lue lisää Poikien Äidit -risteilystä
Risteily on äideille ja pojille ihana mahdollisuus tehdä jotain ikimuistoista yhdessä. Risteily järjestetään yhteistyössä PoikienÄidit –Facebook ryhmän kanssa Baltic Princessillä Turussa.

Matkan hinta esim. 40 €/B –hytti sisältäen aamiaiset yhdelle aikuiselle ja 6-11 vuotiaalle. Tarjoushinnat voimassa E, B, A ja A Premium –hyteissä. A Premium-hytin hinta sisältää erikoisaamiaisen.
 
Katso Internet-varausohje
Varaukset Internet-varauspalvelusta tässä järjestyksessä:

1. Valitse ensin oikea määrä matkustajia
2. Lisää tämän jälkeen hytti varaukselle
3. Lisää aamiaiset
4. Syötä lopuksi POIKIENÄIDIT –varauskoodi ”Minulla on alennuskoodi” –kenttään ja klikkaa Osta matka

Varaa Poikien Äidit -risteily →Varaa Poikien Äidit -risteily →


Varauksen voit tehdä myös puhelimitse 0600 157 00 (1,75 €/vastattu puhelu + pvm/mpm). Mainitse varauksen yhteydessä POIKIENÄIDIT.

Kaija Koo Superlaiva

Kaija Koo Superlaiva Baltic Princessillä 11.4.2019

Itämeren timanttisin risteily seilataan keväällä 11. huhtikuuta Baltic Princessillä Turusta. Nyt nostetaan purkkarit kattoon! Tällä risteilyllä nähdään Kaijan kevään ainoa keikka - tervetuloa ohjelmaan täynnä taattua Kaija Koo -tyyliä!

Risteilyn tuottavat Warner Music Live ja Nelonen Media Live yhteistyössä Radio Suomipopin kanssa.

Lisätiedot ja varaukset Lehtimäen matkatoimiston kautta →

TubeTour -risteily Baltic Princessillä 13.4.2019

TubeTour -risteily jälleen 13.4.2019 Baltic Princessillä Turusta! Mukana mm. Tubettajat Herbalisti, Jennysvoices ja ZoneVD. Ohjelmassa mm. tubettajien lavashow sekä tietysti Meet & Greet. Tarkempi ohjelma julkaistaan myöhemmin - stay tuned!

Tutustu Tubetour-risteilyyn ja varaa →

Elitloppet-raviristeily Baltic Princessillä 24.5.2019

Legendaarinen Classic Elitloppet -raviristeily on taas täällä. Lähde Jaajo Linnonmaan ja Janne Korven johdolla kaikkien aikojen ravireissuun 24.-27.5.2019! Matka Turusta Tukholmaan ja takaisin taittuu Baltic Princessillä.

Vietä kolme iltaa laivalla ravihenkisen ohjelman parissa ja kaksi päivää raveissa Tukholmassa. Matkalla mukana huikeita artisteja kuten Happoradio, Anssi Kela ja Teflon Brothers.

Tutustu ja varaa Elitloppet-raviristeily raviristeilyt.fi kautta →

Meritangot-risteily Baltic Princessillä 17.6.2019

Juhlavalla Meritangot-risteilyllä 17.6. lähdöllä Baltic Princessillä Turusta esiintyvät Tangomarkkinat 2019 -laulukilpailun finalistit, joista Seinäjoen Tangomarkkinoilla kruunataan Suomelle uudet tangon valtiaat! Risteilyväkeä viihdyttävät mm. vuoden 2018 tangokuninkaalliset, Saana Sassali, Jarno Kokko sekä Aki Samuli orkestereineen.

Artistitapaamisessa yleisö voi kysellä finalisteilta kiperiä kysymyksiä ja reissun huipennukseksi valitaan risteilykansan suosikit Meritangojen Tangokuninkaallisiksi.

Varaa Meritangot-risteily →

Yrittäjäristeily Europalla 8.-9.6.2019

Suomen suurin Yrittäjäristeily Europalla 8.-9.6.2019

Odotettu ja suosittu Yrittäjäristeily järjestetään kesäisillä Itämeren aalloilla uudistuneella Silja Europalla 8.–9.6.2019. Olet sitten konkari yrittäjyyden polulla tai vasta-alkaja, tämä risteily on sinulle.

Lue lisää Yrittäjäristeilystä
Järjestyksessään kolmannella Yrittäjäristeilyllä puhutaan rahasta! Rahalla on monia ominaisuuksia – hyviä ja huonoja. Raha mahdollistaa, ohjaa ja toisinaan sulkee pois toimintoja, mutta paljon on tehtävissä myös ilman suurta rahallista panosta. Tule kuulemaan rahan innoittamia yrittäjätarinoita sekä tietopaketteja, joista saat konkreettisia vinkkejä yrittäjyyden tiellesi, verkostoitumaan vanhojen tuttujen kanssa ja luomaan uusia yrittäjäverkostoja. Päivitä osaamisesi ja tule tapaamaan myös Suomen Yrittäjien asiantuntijoita.

Yrittäjäristeilyn juontaa bisnesantropologi, ainutlaatuinen André Noël Chaker. Olethan valmis, sillä André saa yleisönsä innostumaan, nauramaan ja jopa laulamaan! Mukana myös upea kestotähti Paula Koivuniemi ja Gebardi, yksi Suomen suosituimmista bilebändeistä. Yrittäjäristeilylle olette tervetulleita kaikki yrittäjät. Tule matkaan yksin, puolison, perheen, kaveriporukan tai henkilökuntasi kanssa. Ota ansaittu tauko kiireisiin ja aloita kesä rennosti merellä hyvästä seurasta nauttien.
 

Tutustu ja varaa Yrittäjäristeily →Tutustu ja varaa Yrittäjäristeily →

Lisätietoa Yrittäjäristeilystä: www.yrittajaristeily.fi. Risteilyn järjestää Suomen Yrittäjät.

Radio Rock Risteily XXVIII Europalla 14.-15.9.2019

Radio Rock -Risteily XXVIII Europalla 14.-15.9.2019

Humpasta doomiin ja industrialista gootteihin - eikä siinä vielä kaikki! Mukana myös iki-ihanat ystävämme Ruotsista!

Semmosta seilausta olis luvassa 14.-15. syyskuuta Itämeren aalloilla, kun Radio Rock -risteilyllä esiintyvät Sparzanza, The 69 Eyes, Eläkeläiset, Turmion Kätilöt ja Swallow the Sun.

Tutustu ja varaa Lehtimäen matkatoimiston kautta →

 

Erikoisristeily - JouluJolla

The Original Joulujolla -risteily Europalla 28.11.2019 Silja Europalla

Viime vuonna ensimmäistä kertaa järjestetty, huippusuosioon noussut The Original JouluJolla -risteily saa jatkoa ensi marraskuussa, kun JouluJolla vol. 2 jatkaa Itämeren suurimpien pikkujouluristeilyjen perinnettä.

Tälläkin kertaa seura on iloista ja esiintyjät Suomen kärkikaartia. Suomirockin legenda Popeda saa seurakseen supersuositun Apulanta-yhtyeen sekä Maradona- ja Pämppää-biiseillään yleisömagneetiksi nousseen suomirap-trio Teflon Brothersin.

Lue lisää JouluJolla -risteilystä
Marraskuinen Tallinna tarjoaa seuraavana aamuna parastaan: neljässä tunnissa ehdit reippailla, shoppailla tai vaikka vain nautiskella eteläisen naapurin joulunalusmeiningistä.

Paluumatkalla livemusiikin diggailu jatkuu, jorataan DJ:n tahdissa, lauletaan karaokea, syödään tukeva lounas sekä tehdään jouluostoksia.

Kyseessä on Itämeren suurin pikkujouluristeily, jossa pikkujoulukansa juhlii 22 tuntia putkeen!

Risteilyn toteuttavat ohjelmatoimistot Sahara Agency ja Prime Time Music, jotka ovat järjestäneet Helsinki-Tallinna -linjalla kymmenkunta menestynyttä risteilyä, kuten The Original JouluJolla 1, YLEX Parasta Ennen!, HitMix Jysäri ja HitMix Parasta jälkeen!

Oikeudet ohjelmamuutoksiin pidätetään.
 

Tutustu ja varaa Matkavekan kautta →

Risteilybussilla kätevästi Europan 22 h -huviristeilylle!

Risteilybussilla 22 h -huviristeilylle

Varaa risteily kuljetuksin kotoa suoraan Europan 22 h -huviristeilyille! Kuljetuksia satamaan Länsiterminaali 1:een järjestetään päivittäin kymmeniltä eri paikkakunnilta.

Voit varata 22 h -risteilyn kuljetuksin Tallinkin yhteistyökumppaneiden Pohjolan Matkan tai Matkapoikien kautta.

Lue lisää risteilybussista →

Abiristeilyt

Alkuperäiset ja legendaariset Abiristeilyt risteillään helmikuussa!

Vuoden 2020 risteilyt ennakkovarataan jo nyt!

Lue lisää ja varaa lippusi Abiristeilylle →