Kesän uutuusristeilyt

 

Kesällä risteilet suoraan Helsingistä ihaniin kaupunkilomakohteisiin, Baltic Queenillä päiväksi Maarianhaminaan, Silja Serenadella päiväksi Riikaan ja Victorialla päiväristeilylle Tallinnaan.

 

Erikoisohjelmal­liset risteilyt


Laivoillamme järjestetään myös teemaristeilyjä, joilla on erikoisohjelmaa. Seuraa näitä sivujamme, lue lisää vaihtuvista erikoisohjelmallisista risteilyistä ja varaa!

Suuri After Ski -risteily Europalla 24.-25.10.2020

Skimbakausi alkaa Europalla, kun Ihku järjestää Suomen suurimmat AFTERSKI-BILEET! Huippuartistit ​Tuure Kilpeläinen​, ​Happoradio, Jukka Poika ja Movetron​ viihdyttävät risteilykansaa ja laivaan on lastattu myös lukuisia tuttuja kasvoja. Luvassa kosteaa tunturitunnelmaa ja tiukkoja vetoja päättymättömässä harmaassa rinteessä. Nyt skibidi skimbaamaan Itämeren laineille!
 

Varaa After Ski -risteily →

Temptation Island Suomi -risteily

THE ORIGINAL JOULUJOLLA 3 -RISTEILY EUROPALLA 26.11.2020

Vuosina 2018 ja 2019 huippusuosioon nousseet The Original JouluJolla -risteilyt saavat jatkoa 26.11.2020, kun JouluJolla vol. 3 jatkaa Itämeren suurimpien pikkujouluristeilyjen perinnettä.

Suomirockin legenda Popeda saa tällä kertaa seurakseen Suomipopin valovoimaisimpiin bändeihin kuuluvan Neljä Ruusua sekä koko kansan iskelmäsuosikki Kake Randelinin ja suureen suosioon nousseen Maustetytöt.

Huippubändien lisäksi menomatkaa maustavat pubin puolella DJ:n luoma Dirlandaa-fiilis ja discossa aamukuuteen jatkuvat pikkujoulurytkeet. Discon sulkiessa ovensa DJ virittää saman tien pubissa aamujatkot käyntiin, jotka jatkuvat aina satamaan tuloon saakka. Jollalla jollataan 22-tuntia putkeen!

Lisää Jolla-esiintyjiä julkaistaan myöhemmin.

Lipunmyynti alkaa keskiviikkona 18.3.2020 klo 9:00

Tutustu ja varaa Matkavekan kautta→

Hitmix Jysäri 2020

HitMix Jysäri -risteily Europalla 19.11.2020

HitMix Jysäri -risteily tuo jälleen kirkkaimmat ysäritähdet Itämeren aalloille 19.11.2020. Koe 22 h -risteilyllä Helsingistä unohtumatonta ysäritunnelmaa!

Artistikiinnityksiä ovat mm. Waldo's people & Dr. Alban. Mukana ovat myös PartaMatti, DJ Kite ja DJ ICE K. Varmista paikkasi ja varaa liput risteilylle nyt!

Risteilyn ikäraja on 18 v.

Lisätiedot ja varaukset Matkavekan kautta →

Oikeudet ohjelmamuutoksiin pidätetään.

 

Risteilybussilla kätevästi Europan 22 h -huviristeilylle!

Risteilybussilla 22 h -huviristeilylle

Varaa risteily kuljetuksin kotoa suoraan Europan 22 h -huviristeilyille! Kuljetuksia satamaan Länsiterminaali 1:een järjestetään päivittäin kymmeniltä eri paikkakunnilta.

Voit varata 22 h -risteilyn kuljetuksin Tallinkin yhteistyökumppaneiden Pohjolan Matkan tai Matkapoikien kautta.

Lue lisää risteilybussista →

Abiristeilyt

Alkuperäiset ja legendaariset Abiristeilyt risteillään helmikuussa!

Vuoden 2020 risteilyt ennakkovarataan jo nyt!

Lue lisää ja varaa lippusi Abiristeilylle →

Abijuhlat

Abiristeily 11.-12.2.2021 Turusta ennakkovarataan jo nyt!

 

Lisätiedot ja ennakkovaraus Abijuhlien kautta →