Erikoisristeilyt

Laivoillamme järjestetään myös erikoisristeilyjä, joilla on erikoisohjelmaa. Seuraa näitä sivujamme, lue lisää vaihtuvista erikoisristeilyistä ja varaa!

Iskelmän synttäriristeily Europalla 12.10.2017

Syksyn parhaat bileet tulevat taas. Iskelmän synttäreitä juhlitaan Europalla to 12.10. lähdöllä ja luvassa on kaikkien aikojen kekkerit. Risteilyn tähtinä loistavat Lauri Tähkä, Kaija Koo sekä Neon 2, joka tekee paluun alkuperäisessä kokoonpanossaan. Mukana myös Iskelmän omat viihdytysjoukot; AamuKlubin Mikko ja Pauliina, Hannu sekä Satu. Varmista paikkasi juhlahumuun nyt!

Varaa Iskelmän synttäriristeily Matkavekan nettisivuilta →

PRE Tubetour -risteily Silja Serenadella 19.10.2017

Suomen suosituimpien tubettajien 2018 Tubetour lähestyy kovaa vauhtia ja fiilistelyt aloitetaan merellä! PRE Tubetour -risteily järjestetään syysloman aikaan Silja Serenaden Päivä Tukholmassa -risteilyllä 19.10.2017 lähdöllä. Luvassa on mahtava lavashow ja yleisöä osallistavaa ohjelmaa sekä tietenkin Meet & Greet -tilaisuus. HUOM! Käytä alennuskoodia TUBETOUR varausta tehdessäsi, jotta varmistat paikkasi PRE Tubetour-ohjelmassa.

Lue lisää PRE Tubetour -risteilystä ja varaa →

Seiskan pikkujouluristeily Europalla 9.11.2017

7 päivää 25 v. Pikkujouluristeilyllä biletetään 22 h uudistuneella Europalla! Pikkujouluristeilyllä Helsingistä vauhdikasta menoa tähdittää mm. Vicky Rosti, Freeman ja Menneisyyden vangit, Janna sekä DJ:t Amanda Harkimo ja Suvi Pitkänen. Lisäksi karaokessa voit laulaa Matti Nykäsen kanssa. Risteilyn isäntänä toimii legendaarinen Jethro Rostedt ja emäntänä Martina Aitolehti. Risteilyn ikäraja on 18 v.

Seiskan 25-vuotispikkujouluristeilyn lisätiedot ja varaukset puhelimitse 020 120 4000 tai Matkavekan nettisivuilta →

Jysäri -risteily Europalla 16.11.2017

Jysäri -risteily järjestetään ensimmäistä kertaa uudistuneella Europalla!
22 h -risteilyllä Helsingistä unohtumatonta ysäritunnelmaa tähdittää mm.
E-TYPE. Risteilyn ikäraja on 18 v.

Jysäri -risteilyn lisätiedot ja varaukset Matkavekan nettisivuilta tai puhelimitse 020 120 4000!

Bassoristeily 16.12.2017

Urbaanin musiikkikulttuurin 22 h -risteily järjestetään jälleen Europalla Helsingistä Tallinnaan! Kanavan teemat ja Bassoradion juontajat ovat tietysti näkyvästi esillä. Bassoradion risteilyllä on mukana nimekäs kotimainen artistikattaus, mm. Gasellit, Raappana ja Rony Rex, sekä lisäksi nautitaan mm. räpistä ja indie-popista sekä Klaus Wingin (Bassoradion Tings-ohjelmasta) isännöimästä jazz-illallisesta Buffet-ravintolassa. Oman lisämausteensa risteilylle tuo Windows 95Manin isännöimä jouluspesiaali.

Tutustu ohjelmaan tarkemmin ja varaa ennakkovaraajan etuhintaan 31.10. asti Bassoristeily Internet varauspalvelusta → Internet-varauspalvelusta →

Tutustu Bassoradion Facebook-sivuihin →

26 Years of Dance -risteily Europalla 20.1.2018

Suomen kaikkien aikojen suurin elektronisen tanssimusiikin klubiristeily 26 Years of Dance kokoaa 20.1.2018 Europalle 3 000 bilettäjää nauttimaan musiikista, tanssista, ystävyydestä ja rakkaudesta. Musiikki alkaa kun laiva irtoaa Helsingin satamasta ja jatkuu 22 tuntia ilman taukoja. Screen, Kosmos, Unity, Pussy, Hytky, Dept., Dtm, Nylon, Danceteria All Stars, Mixxed, Bass Game All Stars, Riviera Kallio, sekä Teknokaraoke ovat ensimmäistä kertaa saman katon alla.

Katso lisätiedot ja varaa →
Tutustu myös risteilyn Facebook-tapahtumaan →

Goom-risteilyt 2018

Suomen suurimmat ja mahtavimmat koko Suomen opiskelijoiden GOOM-risteilyt 4.2. ja 5.2.2018 Turusta Baltic Princessillä.

GOOM tuo mukanaan huippuohjelmaa, ällistyttävää meininkiä, huipputason artisteja sekä tietenkin GOOMAA ja estotonta opiskelijameininkiä. GOOM on siis juuri se ainoa oikea, jossa on pidetty hubaa jo vuodesta 1993!

”GOOM on se risteily, josta puhutaan vielä vuosia risteilyn jälkeenkin.”

Lue lisää ja varaa lippusi →

Abiristeilyt

Alkuperäiset ja legendaariset Abiristeilyt risteillään helmikuussa!

Vuodelle 2018 paikkoja vielä myynnissä ja vuoden 2019 risteilyt varataan nyt.

Lue lisää ja varaa lippusi →