Erikoisristeilyt

Laivoillamme järjestetään myös erikoisristeilyjä, joilla on erikoisohjelmaa. Seuraa näitä sivujamme, lue lisää vaihtuvista erikoisristeilyistä ja varaa!

Ti-Ti Nalle -risteily 9.9.2018

Koko Ti-Ti Nallen perhe lähtee risteilemään Europalla Tallinnaan 9.9.2018. Lähde sinäkin mukaan elämykselliselle Ti-Ti -perheen lastenristeilylle! Laiva täyttyy lasten riemusta kun luvassa on Riitan ja pikkunallejen konsertti, Triolin tanssituokio, Ti-Tin rytmittelyhetki, Isoäidin iltasatu ja paljon muuta.

Huom! Tallink Siljan kautta ostetut risteilyliput eivät sisällä Europan Teatterin (mm. Ti-Ti Nallen 30v. syntymäpäiväkonsertti) tai kokousosaston ohjelmaa. Risteilylippuihin on mahdollisuus ostaa Teatterin ja kokousosaston ohjelmiin oikeuttava erillinen pääsylippu. Lipun hinta laivalta ostettuna on 35 €/kpl.

Matkapaketit voit ostaa Ikaalisten Matkatoimiston kautta →
Varaa risteilysi →

Tubecon merellä - Tubettajia

Tubecon merellä Baltic Princessillä 22.9.2018

Tubecon 2018 kokoaa yhteen Suomen suosituimmat tubettajat ja heidän faninsa Messukeskukseen 17.-18.8.2018. Silja Line on jälleen Tubeconin pääyhteistyökumppani ja Tubecon jatkuu tänäkin vuonna merimaisemissa, Baltic Princessin 23 h Tubecon merellä -risteilyllä Turusta 22.9.2018. Mukana mm. Roni Back, Deata, Annika, Mikirotta ja monia muita.

HUOM! Käytä alennuskoodia TUBECON varausta tehdessäsi, jotta varmistat paikkasi Tubecon-ohjelmassa.

Lue lisää ohjelmasta ja varaa →

HitMix Jysäri -risteily 15.11.2018

HitMix ja Jysäri-festivaali lähtevät merille Europan 22 h -risteilyllä Tallinnaan!

HitMixin Jysäri-risteilyllä mukana mm. Captain Jack, PartaMatti, DJ Kite, DJ ICE K ja monia muita! Risteily toteutetaan HitMix-radiokanavan ja RetroLiven yhteistyönä. Risteily on sarjassaan kuudes RetroLiven toteuttama ysärimusiikkiin keskittyvä risteily.

Lisätiedot ja varaukset Matkavekan kautta →

Komediaristeily Vadelmavene Europalla 25.11.2018

Suomen suurin ja hauskin Vadelmavene-risteily Europalla on sekoitus stand up -keikkoja sekä ennen näkemättömiä live-show’ta. Laivalla nähdään komea kattaus Suomen eturivin koomikoita mm. Sami Hedberg, Niko Kivelä ja Rudi Rok. Lisäksi laivaan on pakattu ainutlaatuisia esityksiä, kun The Comedians sekä Teflon Brothers live-show valtaavat lavan. Risteilyn ikäraja on 18 v.

Vadelmavene-risteilyn lisätiedot ja varaukset Lehtimäen nettisivulta tai puhelimitse 0207 509 509!

The Original Joulujolla -risteily 29.11.2018

On tullut aika herättää ”virallisten” pikkujouluristeilyjen perinne uudelleen henkiin ja lähteä Europan 22 h -huviristeilylle Tallinnaan!

Menomatkalla mm. Lauri Tähkä ja Popeda villitsevät yökerhossa ja Discossa rytkeet jatkuvat aamukuuteen. Heti aamukuudelta DJ Aleksanteri K virittää pubissa aamuiset ”afterskit” käyntiin. Paluumatkalla mm. Costello Hautamäki vetäisee soolokeikan, lauletaan karaokea ja puuhataan kaikkea muuta mukavaa.

Tutustu ja varaa Matkavekan kautta →

Raskasta Joulua -risteily 20.12.2018

Valtavaan suosioon noussut Raskasta joulua –kiertue huipentuu tänä vuonna risteilyyn!

Helsingistä 20.12. lähtevällä 22 h -huviristeilyllä Tallinnaan tullaan näkemään tämän vuoden Raskasta joulua –kiertueen loppuhuipennus. Solistit yhteen kokoavan keikan lisäksi juhlapaikkana toimiva Europa tulee täyttymään kokonaan teemaohjelmasta. Risteilyn isäntänä toimii Jone Nikula ja dj:nä vieraita viihdyttää Jussi69.

Tutustu ja varaa Matkavekan kautta →

Abiristeilyt

Alkuperäiset ja legendaariset Abiristeilyt risteillään helmikuussa!

Vuoden 2019 risteilyt varataan jo nyt!

Lue lisää ja varaa lippusi →