• Satamat ja terminaalit

  Satamat ja terminaalit

  Tallink Siljan ja Tallinkin terminaalit sijaitsevat joko kaupungin keskustassa tai hyvien liikenne- ja kulkuyhteyksien päässä. Terminaalit on yleensä merkitty kaupungeissa hyvissä ajoin ennen terminaalialuetta.

  Terminaalit Helsingissä:
  Silja Serenade ja Silja Symphony Tukholmaan: Eteläsatama/Olympiaterminaali »
  Europa, Star ja Superstar (28.1.2017 asti) / Megastar (29.1.2017 alkaen) Tallinnaan: Länsisatama/Länsiterminaali 1 »
  Uuden terminaalin valmistuttua helmi-maaliskuun vaihteessa Tallink Shuttle -laivat Star ja Megastar Tallinnaan: uusi Länsiterminaali 2 ja Europa Tallinnaan: Länsiterminaali 1

  Terminaali Turussa:
  Baltic Princess ja Galaxy Tukholmaan: Turun satama »

  Terminaalit Ahvenanmaalla:
  Silja Serenade ja Silja Symphony Tukholmaan ja Helsinkiin, Baltic Princess ja Galaxy päivävuoroilla Tukholmaan ja Turkuun, sekä Baltic Queen ja Victoria Tallinnaan ja Tukholmaan: Maarianhamina »
  Baltic Princess ja Galaxy yövuoroilla Tukholmaan ja Turkuun: Långnäs »

  Terminaalit Tukholmassa:
  Isabelle 23.1.2017 asti ja Romantika 21.1.2017 asti Riikaan: Frihamnen »
  Silja Serenade ja Silja Symphony Helsinkiin, Baltic Princess ja Galaxy Turkuun, Baltic Queen ja Victoria Tallinnaan sekä 24.1.2017 alkaen Isabelle ja 2.2.2017 alkaen Romantika Riikaan: Värtan »

  Terminaalit Tallinnassa:
  Star, Superstar (28.1.2017 asti) / Megastar (29.1.2017 alkaen) ja Europa Helsinkiin sekä Baltic Queen ja Victoria Tukholmaan: Tallinna D-terminaali »

  Terminaalit Riiassa:
  Isabelle ja Romantika Tukholmaan: Riian terminaali »

  Aikataulumuutokset ja liikennejärjestelyt:
  Huomioithan, että laivojen aikatauluihin saattaa tulla muutoksia/poikkeuksia johtuen esim. huoltopäivistä tai sääolosuhteista. Lue lisää Aikataulut-sivulta sekä Liikennetiedotteet-sivulta. Lisäksi kaupungissa saattaa olla tapahtumia, jotka aiheuttavat poikkeuksellisia liikennejärjestelyjä, lue lisää Ajankohtaista-sivulta.