Tallinna D-terminaali

Tallinna D-terminaali

Osoite
Lootsi 13
Autolähtöselvityksen osoite: Uus-Sadama 19/23
10151 Tallinn
Puh. +372 612 8620

www.ts.ee

Tallinkin lipunmyynti ja lähtöselvitys on avoinna
ma, ke-su klo 06.00–22.30
ti 06.00–23.30

Terminaali on avoinna
ma-pe ja su klo 06.00-01.00 ja la klo 06.00-23.00

D-terminaalista liikennöivät Europa, Star ja Megastar Helsinkiin sekä Baltic Queen ja Victoria Tukholmaan.

Lähtöselvitys ilman ajoneuvoa:

Autolähtöselvitys:

Lähtöselvitys

Ilman ajoneuvoa matkustavien asiakkaiden lähtöselvitys päättyy 30 minuuttia ennen laivan lähtöä. Automatkustajien lähtöselvitys päättyy 45 minuuttia ennen laivan lähtöä.

Maksamattomat varaukset tulee lähtöselvittää aina viimeistään tunti (1 h) ennen laivan lähtöä. Tämän jälkeen lunastamattomat matkat voidaan perua ilman erillistä ilmoitusta. Suosittelemme, että myös matkansa jo ennakkoon maksaneet matkustajat saapuvat lähtöselvitykseen tuntia ennen laivan lähtöä.

Jalan ja autoilla matkustaville omat lähtöselvityspisteet.

D-terminaalissa on käytössä elektroninen autolähtöselvitys:
Ajoneuvolla satamaan saapuessa ajoneuvon rekisterikilvet luetaan automaattisesti ja oikea lähtöselvitysportti ilmoitetaan näytöllä. Lähtöselvitysportilla ajoneuvon rekisterikilvet luetaan automaattisesti uudelleen ja samalla tarkistetaan varauksen tiedot. Laivaannousukortit saa lähtöselvitysvirkailijalta. Mahdollisia muutoksia varaukselle voi tehdä normaalien sääntöjen mukaan. Tämän jälkeen elektroninen näyttö ilmoittaa oikean kaistan ja portti sinne aukeaa.

Tee lähtöselvitys kätevästi itse →

Maksuvälineet terminaalissa →

Laivaannousuajat

Maihinnousu Europan reittimatkustajille Tallinnassa illalla klo 00.45 asti. Laivaannousu Europan reittimatkustajille Tallinnassa klo 11.00 alkaen.
Huom! 22 h -risteilyllä Helsingistä maissaoloaika Tallinnassa klo 8.00-12.10.

Laivaannousu Starille ja Superstarille/Megastarille Tallinnassa noin 45 minuuttia ennen lähtöä.

Maihinmeno ja laivaannousu Tukholma-Tallinna-linjan Baltic Queenille ja Victorialle Tallinnassa risteilymatkustajille 10.00-17.40. Laivaannousu uusille risteily- ja reittimatkustajille klo 16.00 alkaen.

Kulkuyhteydet

Ajoneuvolla
Satamaan ja satamasta johtavat ajoreitit muuttuvat 3.6.2019 alkaen. Toivomme asiakkaidemme varaavan riittävästi aikaa satamaan ja laivaan siirtymiseen.
Ajoreitit D-terminaalista 3.6.2019 alkaen
Ajoreitit D-terminaaliin 3.6.2019 alkaen

Kävellen
D-terminaalista on melko lyhyt kävelymatka (n. 15 min.) keskustaan.

Tallink Takso
Tallink-taksipalvelun taksit ovat keltaisia Audi A6-, Mercedes Benz B-klassi-, Mercedes Benz E-klassi-, Škoda Superb-, Mercedes Benz Vito- ja Viano-autoja. Tallink Taksolla on uusimmat autot, ystävälliset ja luotettavat kuljettajat sekä moderni palvelukeskus. Club One -kortilla 5 % alennus, muista näyttää kortti ennen taksimatkaa!
Lue lisää Tallink Takson palveluista

Avustamispalvelu vammaisille ja liikuntarajoitteisille matkustajille

Lue lisää avustamispalvelusta →
Terminaalin vammaispalvelut →

Muut palvelut

Valuutanvaihto, pankkiautomaatti, kahvila, kioski, kukkakauppa, matkamuistomyymälä ja alkoholimyymälä.

Tavaransäilytyslokeroita. Säilytyslokeron käytöstä veloitetaan 2 €/24 h pieni säilytyslokero (leveys 28 cm, korkeus 40 cm ja syvyys 74 cm) ja 3 €/24 h iso säilytyslokero (leveys 45 cm, korkeus 60 cm ja syvyys 85 cm). Säilytyslokerot toimivat 1 euron ja 50 sentin kolikoilla.

Matkatavaran säilytyshuone (1 krs.) Hinta 4 €/laukku, avoinna joka päivä klo 08.30-19.00.

Pysäköinti

Tallinkin lyhyt- ja pitkäaikaispaikoitus terminaalin tuntumassa. Maksu vain mobiililaitteella. Huom. Toimii vain virolaisilla puhelinliittymillä. Katso ohje (YouTube).
Hinnat: 1 € (1 tunti), 2 € (2 tuntia), 8,00 € (2-24 tuntia), 60 € (1 kuukausi

AIKATAULUMUUTOKSET

Huomioithan, että laivojen aikatauluissa saattaa olla muutoksia/poikkeuksia johtuen esim. huoltopäivistä tai sääolosuhteista. Lue lisää Aikataulut-sivulta sekä Liikennetiedotteet-sivulta.