Päivä Tallinnassa -risteily Helsingistä

 

Tallink Shuttle -laivat, Star ja Megastar, liikennöivät Helsingin Länsiterminaali 2:sta Tallinnaan joka päivä mukavasti ja nopeasti, vain 2 h/suunta.

Varaa risteily alk.   /hlö Varaa alk.   /hlö

Löytöretkiä etelään kuudesti päivässä

Muksut maksutta 1.6.2019-31.8.2019 ja syyslomilla 10.-27.10.2019

Muksut maksutta syyslomilla

Varatessasi edestakaiset matkat Helsinki–Tallinna, 0–11 v. lapsesi matkustavat maksutta ja 0–5 v. lapsesi majoittuvat maksutta Tallink Hotelleissa syyslomilla 10.–27.10. Lisäksi 0–11 v. lapset syövät maksutta Tallink Hotelleissa syyslomilla 10.–27.10.

TUTUSTU MUKSUT MAKSUTTA -TARJOUKSIIN
Muksut maksutta -tarjous on voimassa edestakaisilla laivamatkoilla* (myös Päivä Tallinnassa -risteily) Helsinki–Tallinna syyslomilla 10.–27.10.2019, kun varauksessa on vähintään yksi aikuinen ja lähtösi on Helsingistä. Enintään 5 alle 12-vuotiasta lasta/varaus. Menopaluumatka on oltava samalla varauksella ja matkalla on oltava samat henkilöt molemmissa suunnissa.

Lisäksi syyslomilla 10.–27.10.2019 Tallink Hotelleissa majoittuessaan alle 12-v. lapset syövät ravintoloiden lastenlistalta pääruoan maksutta, kun aikuinen tilaa á la carte -menusta alku- tai pääruoan (1 ateria/0-11-v. lapsi/hotellivaraus, tarjous ei koske Buffet-ruokailua).

* Edestakainen laivamatka = Laivamatkat, jossa meno- ja paluumatka eri päivinä TAI Päivä Tallinnassa -risteily, jossa meno- ja paluumatka samana päivänä TAI hotellimatka Viroon, jossa meno- ja paluumatka ovat eri päivinä (lasten lisävuoteet muualla kuin Tallinnassa normaalihinnaston mukaan). Tallinkin hotellissa max 1 alle 5 v lapsi/huone lisävuoteella/junnupatjalla ilmaiseksi (voimassa huoneluokissa, joissa lisävuode/junnupatja mahdollinen). Tarjous ei koske yöpymistä Europalla. Tarjous ei ole voimassa sarjalippujen kanssa.

Katso tarkemmat hinnat ja varaaKatso tarkemmat hinnat ja varaa
Kesämatka lähelle Tallink Shuttlella

Seikkailut lähelle - Seiklused lähireis

Aamiainen Kalliossa, päiväkahvit Telliskivessä? Tallink Shuttlella pääset seikkailulle lähelle kuudesti päivässä. Ihastuttava Tallinna tarjoaa puuhailtavaa jokaiselle - joko olet kokeillut huikean kasvitieteellisen puutarhan? Astu laivaan ja löydä Tallinnasta uusia puolia!

Tutustu ja varaa seikkailu lähelle

 • Liity Club Oneen

  CLUB ONE

  Itämeren suosituin kanta-asiakasohjelma

  Club One-jäsenenä saat matkoja edullisemmin, sekä mahtavia etuja laivojen ravintoloissa ja valikoiduista tuotteista myymälöissä. Korttia voi hyödyntää matkakohteissa jopa kymmenissä eri toimipisteissä. Saat matka- ja tuoteostoksista bonuspisteitä, joita voit käyttää mm. bonusmatkoihin. Perheenjäsenet voi liittää rinnakkaisjäseniksi, jolloin etuja voi hyödyntää koko perhe.

  Katso video: CLUB ONE – 1 KORTTI, 1000 MAHDOLLISUUTTA →

  Liity heti ja saat risteilyedun liittymislomakkeessa antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

  LIITY TÄSTÄ

  Oletko jo jäsen?

   

  Lataa Tallink Silja -sovellus puhelimeesi, saat sinne myös Club One -mobiilikortin.

  Lataa Tallink Siljan mobiilisovellus App Storesta Lataa Tallink Siljan mobiilisovellus Google Playsta