Club One -edut

Club One -asiakkaana saat monipuolisia etuja maissa ja merillä. Katso alta eri Club One -tasojen sekä kohdemaiden edut.

Muutokset etuihin ovat mahdollisia. Kaikki  alennukset lasketaan pääasiallisesti normaalihinnoista. Edut saa vain Club One -korttia näyttämällä ja koskevat kortinhaltijaa, ellei edun yhteydessä ole toisin ilmoitettu. Yhteistyökumppaneilla on oikeus muuttaa alennuksia / etuja ilman ennakkoilmoitusta.

Lue usein kysyttyjä kysymyksiä Club One -eduista »

Tutustu myös bonusmatkoihin, joita voit varata bonuspisteillä »

KÄMP COLLECTION HOTELS RAVINTOLAT

Saat Club One -asiakkaana -kortillasi illallisaikaan 15 prosentin alennuksen à la carte -listan annoksista seuraavissa ravintoloissa: Krog Roba ja Brasserie Kämp.

Etu on voimassa 31.5.2017 asti (ei 1.5. ja 14.5.).  Alennus ei koske alkoholijuomia, lounasta, aamiaista tai brunssia. Korkeintaan 4 aikuista ja seurueen lapset yhdellä Club One -kortilla.

Tutustu ravintoloihin tästä »

Ristorante Dennis-ravintolat

Ristorante Dennis-ravintolat Helsingissä, Kirkkonummella, Tampereella sekä Turussa toivottavat Club One-jäsenet tervetulleiksi nauttimaan 15 % alennuksesta à la carte -annoksista maanantaista torstaihin. Enintään 4 asiakasta / kortti. Ei yhdistettävissä muihin alennuksiin, ei koske lounastarjouksia, juomia eikä kotiinkuljetuksia. Voimassa toistaiseksi. 

Sijainnit, varaukset ja ja menut helposti osoitteesta www.dennis.fi » 

 

WELL-kahvila

Helsingin trendikkäin vegekahvila WELL tarjoaa sinulle kauden makuja kansainvälisellä twistillä, stadin parasta kahvia unohtamatta. Kesällä pakkaamme vaikkapa valmiin picnic-kattauksen mukaan otettavaksi, tai lataamme sinut täyteen hyvää fiilistä paikan päällä. Joko sinä tiedät, mille Helsinki Bagel maistuu? Tai Stadin latte? Palvelemme arkisin kahdeksasta kuuteen, lauantaisin kymmenestä viiteen.

Vuoden 2017 loppuun asti kymmenen pinnan alennuksella Club One -asiakkaille! 

wellcoffee.fi

TOINEN KERTA TODEN SANOO

Näytelmä on englantilaisen Derek Benfieldin hersyvä romanttinen komedia, joka tutustuttaa meidät Bernardiin ja Marioniin. He tapaavat sattumalta kahdenkymmenen vuoden jälkeen ja lähtevät kerimään auki kuluneita vuosia: ensi tapaamistaan, ihastumistaan, kummankin tahoillaan solmimaa avioliittoa ja lapsiaan. Taustalla risteilee kysymys siitä, miksi elämä vei aikanaan erilleen? Nyt kun he tapaavat uudelleen saattaa avautua ovi kohti yhteistä tulevaisuutta. Rooleissa Satu Silvo ja Reidar Palmgren.

Katso Club One -etu tästä »
Etuhintaiset esitykset Aleksanterin teatterissa Helsingissä Club One -kanta-asiakkaille la 30.9 klo 14 ja pe 13.10 klo 19, 2 lippua yhteensä 50 € (etu 14 €). Varaa liput sähköpostitse tai puhelimitse Suomen Komediateatterilta. Muista mainita, että olet Club One -kanta-asiakas. Voit ostaa liput myös Ticketmasterin verkkokaupasta osoitteessa ticketmaster.fi. Syötä etukoodi CLUBONE tarjoushinnan saamiseksi. Suomen Komediateatteri 010 821 2705, teatteri@suomenkomediateatteri.fi
suomenkomediateatteri.fi

MUSIIKKITALO

Musiikkitalo on kaikille avoin konserttikeskus ja kohtauspaikka Helsingin sydämessä. Tutustu Musiikkitalon mielenkiintoiseen maailmaan opastetulla kierroksella, jonka aikana tulevat tutuksi niin Musiikkitalon toiminta ja arkkitehtuuri kuin upea Konserttisalikin.

Musiikkitalon esittelykierros 60 min etuhintaan 8 €/hlö (norm. 12 €/hlö), osta etuhintainen lippu Musiikkitalon lipunmyynnistä ja näytä Club One -korttisi lippua ostaessasi. Kierroksen yhteydessä Club One -korttia ja pääsylippua näyttämällä kahvi ja päivän pulla Musiikkitalon kahvilassa 5 €. 

Katso kierrosten ajankohdat www.musiikkitalo.fi » 

KÄMP COLLECTION HOTELS RAVINTOLAT

Saat Club One -asiakkaana -kortillasi illallisaikaan 15 prosentin alennuksen à la carte -listan annoksista seuraavissa ravintoloissa: Krog Roba, Toscanini, Brasserie Kämp ja ravintola Yume.

Krog Roban etu on voimassa 31.3.2017 asti, muut 1.2.-31.3.2017. Alennus ei koske alkoholijuomia, lounasta, aamiaista tai brunssia. Korkeintaan 4 aikuista ja seurueen lapset yhdellä Club One -kortilla.

Tutustu ravintoloihin tästä »

TAHKO SPA HOTEL

Keskellä Tahkoa sijaitseva Tahko Spa Hotel, tarjoaa asiakkaille tasokasta huoneistomajoitusta sekä kylpylä-, liikunta- ja ravintolapalveluita.Uuden Tahko Spa Hotel Red Apartmentsin huoneistot ovat erittäin korkealaatuisia ja hyvin varusteltuja. Varaa nyt talven majoitus Club One -kanta-asiakkaiden erikoishintaan, voimassa myös vuodenvaihteessa, talvilomilla ja pääsiäisenä!

Lue lisää tarjouksesta

3 hlön Golf Apartmentissa 2 vrk majoitus 50,00 €/hlö/vrk, 3 vrk majoitus 45,00 €/hlö/vrk
4 hlön Vuori Apartmentissa 2 vrk majoitus 45,00 €/hlö/vrk, 3 vrk majoitus 40,00 €/hlö/vrk

Hinnat sisältävät:
- majoituksen Tahko Spa Hotellissa
- vapaan kylpylän käytön majoituksen ajan
- liinavaatteet ja loppusiivous
Hinnat edellyttävät täysiä majoituspaikkoja/huoneisto.

Lisätiedot ja varaukset Tahko Spa Hotellin myyntipalvelusta 0600 550 147 (0,8 €/min+pvm/mpm) tai sales@tahkospa.fi
Varaustunnus: Club One

Sea life

Tee taianomainen matka halki maailman merien, jotka ovat täynnä toinen toistaan ihmeellisempiä merten otuksia, kuten haita, kilpikonnia, rauskuja ja merihevosia! SEA LIFE Helsinki on avoinna vuoden jokaisena päivänä paitsi 24.−25.12. Merimaailma SEA LIFE sijaitsee Linnanmäen huvipuiston yhteydessä. Uuden superselviytyjät -näyttelyn päätähtiä ovat todelliset superselviytyjät. Näyttely esittelee erilaisia menestystarinoita aina liejuryömijöistä lapasampeen!

Lue lisää Club One -edusta
Saat Club One -kortillasi 25% alennuksen SEA LIFEn normaalihintaisista pääsylipuista (norm. hinnat 16,50 €/12,50 €). Etu koskee max. 5 henkilöä eikä sitä voi yhdistää verkkolippuihin tai muihin tarjouksiin. 

Lisätietoa www.sealife.fi »

MOOMIN.COM-VERKKOKAUPPA

Kirjoja, pyyhkeitä, mukeja, reppuja, lamppuja ja paljon muuta tutuin Muumi-aihein. Uppoudu Muumien maailmaan ja shoppaile Muumit kotiisi tai lahjaksi.

Lue lisää Club One -edusta
Club One -asiakkaana voit shoppailla edullisesti moomin.com-verkkokaupassa. Syöttämällä koodin clubone ostostesi yhteydessä, saat 15% alennusta kaikista tuotteista.

Lisätietoa www.moomin.com »

30% ALENNUS LEHTIVALIKOIMASTA

Otavamedia tarjoaa Club Onen asiakkaille 30% alennuksen seuraavien lehtien määräaikaisista vuosihinnoista: Alibi, Anna, Deko, Erä, Golf Digest, Hymy, Kaksplus, Kanava, KG, Kippari, Kotiliesi, Kotilääkäri, Koululainen, Käytännön Maamies, KM Vet, Lemmikki, Leppis, Maalla, Metsästys ja Kalastus, Moda, Parnasso, Seura, Superristikot ja Sudokut, Suomen Kuvalehti, Suosikki, Tekniikan Maailma, TM Rakennusmaailma, Tom&Jerry, TV-Maailma, Vauhdin maailma, Vene, Villivarsa ja Viva.

Katso lisää osoitteesta www.otavamedia.fi/clubone »

Q-PARK kasarmitori

Q-Park Kasarmitorin pysäköintihalli sijaitsee Olympia- ja Makasiiniterminaalien välittömässä läheisyydessä. Tilavassa ja valoisassa pysäköintihallissa on lämpimät paikat 400 autolle. Hallin sisäänajo on Fabianinkadulta Kasarmitorin kulmasta.

Q-Park Oy tarjoaa Club One -asiakkaille risteilypysäköinnin 2 vrk hintaan 30 € Kasarmitorin pysäköintihallissa. Auton voi ajaa lähtöpäivänä sisään klo 15.00 jälkeen ja auto tulee noutaa paluupäivänä klo 12.00 mennessä. 

Lue lisää »
Miten risteilypysäköinti toimii:
Ota pysäköintilippu normaalisti sisään ajaessasi puomilta. Maksettaessa syötä ensin pysäköintilippu maksuautomaattiin ja perään Club One -kortti. Tämän jälkeen suorita pysäköintimaksu. HUOM! Älä käytä luottokorttia sisäänajaessasi Club One -hintaisen risteilypysäköinnin yhteydessä. 

Lisätietoja osoitteessa www.q-park.fi.

EUROPARK P-TÄHTITORNINVUORi

Pysäköi kätevästi sisätiloissa lähellä Olympiaterminaalia Club One -etuhintaan. EuroPark tarjoaa Club One -asiakkaille 15 % alennuksen pysäköintihallin normaalihinnoista.

P-Tähtitorninvuori sijaitsee aivan Olympia-terminaalin välittömässä läheisyydessä. Hallin sisäänajo on osoitteessa Laivasillankatu 20. Pysäköintihalli on lämmin, tilava ja valoisa. Halli on auki klo 06-24, ulosajo mahdollista 24h. Kohteessa toimii myös autopesu.

Lue lisää »
Miten Club One alennus toimii:
Ota pysäköintilippu normaalisti ajaessasi sisään puomilta. Maksettaessa syötä ensin pysäköintilippu maksuautomaattiin ja perään Club One -kortti. Tämän jälkeen suorita alennettu pysäköintimaksu.

HUOM! Älä käytä luottokorttia sisäänajaessasi, kun käytät Club One -etua.

Lisätietoja osoitteessa http://www.europark.fi/hki-tahtitorninvuori »

FLOWPARK

Flowpark on ekologinen seikkailuhuvipuisto, jossa jykevien tukkipuiden varaan on rakennettu erilaisia seikkailureittejä. Flowpark sijaitsee Turussa, kauppakeskus Skanssin sisäpihalla. Sisäänpääsy on vapaa, mutta pääsy seikkailuradoille on maksullinen. Club one -korttia näyttämällä saat 15 % alennuksen.
Lisätietoja: www.flowpark.fi »

MOOMIN SHOP

Moomin Shop tarjoaa kaikille Club One -asiakkaille 5 % alennuksen ostosten loppusummasta Moomin Shopissa. Etu on voimassa toistaiseksi. Näytä Club One -korttisi kassalla. Etu on voimassa kaikissa Moomin Shopeissa.

Moomin Shopit:
Forum, Mannerheimintie 20, Helsinki. Puh. 040-192 0720, email: forum@moominshop.fi Avoinna ma-pe klo 9-21, la klo 9-18.

Helsinki-Vantaan lentoasema, portin 26 vieressä. Puh. 09-586 5058, email: airport@moominshop.fi Avoinna su-pe klo 6.15-20, la klo 6.15-19.

JUDYS HANTVERK OCH INREDNING

Ahvenanmaalla sijaitseva keramiikka- ja sisustusliike tarjoaa 10 % alennuksen Judyn itse valmistamasta keramiikasta.

Hindersvägen 1, Jomalaby, puh. 018-19988.
www.facebook.com/Judyshantverk »
 

forum marinum

Turun Sataman kupeessa sijaitseva Merikeskus Forum Marinum on aktiivinen ja monipuolinen merellisen toiminnan keskus, merenkulun valtakunnallinen erikoismuseo ja Suomen Laivastomuseo.

Club One -asiakkaana saat pääsyliput Forum Marinumin näyttelyihin ja museolaivoille 15 % alennuksella. Alennuksen saadaksesi esitä Club One -korttisi Forum Marinumin museokassalla. 

Forum Marinum
Linnankatu 72, Turku
Puh. 02 267 9511
Katso lisätiedot ja aukioloajat: www.forum-marinum.fi » 
Lisätietoa myös tästä


 

METROMATKAOPAS TUKHOLMA

Metromatkaopas vie kokeneenkin Tukholman-kävijän uusiin ja kiinnostaviin kohteisiin suurkaupungin joka kolkkaan. Opas tarjoaa mielenkiintoisia kohteita niin risteilyvieraalle kuin pitempään kaupungissa viipyvälle.

Saat Metromatkaoppaan nyt Club One -etuhintaan 20 € (norm. 25 €, tilauksen hintaan lisätään postikulut 3 €). Tilaukset: info@kustantajalaaksonen.fi, mainitse tilatessasi tuotetunnus "Club One" sekä kanta-asiakasnumerosi.

EUROPCAR AUTONVUOKRAUS

Europcar-autovuokraamosta löydät varmasti tarpeisiisi sopivan auton - oletpa sitten loma- tai työmatkalla tai vaikka muuttopuuhissa. Liiku turvallisesti ja luotettavasti oman aikataulusi mukaan.

Club One -jäsenenä saat 10 % alennuksen vuokratessasi auton Europcarilta. Etu on voimassa kaikissa Europcarin toimipisteissä ympäri maailman. Saat edun käyttöösi, kun varaat auton etukäteen ja syötät varatessasi sopimusnumeron 50907744 kohtaan "Syötä koodi". 

Varaukset:
www.europcar.fi » tai puh. 0200 12 154

SKANSEN

Skansen on Tukholman Djurgårdenilla sijaitseva ulkoilmamuseo ja eläintarha. Club One -asiakkaat saavat kanta-asiakaskorttia näyttämällä 10 SEK alennuksen Skansenin pääsylipusta (max. 2 aikuista ja 2 lasta/Club One -kortti).

Skansen
Djurgården, Stockholm
www.skansen.se »

GRÖNA LUND

Club One -asiakkaana saat huvipuisto Gröna Lundin sisäänpääsylipun etuhintaan 103,50 kr (norm. 115 kr) ja rannekkeen 297 kr (norm. 330 kr).
 
Etu on voimassa 29.4.−29.9.2017. Edun saat näyttämällä Club One -korttisi oston yhteydessä. Etua ei voi yhdistää muihin tarjouksiin.


Gröna Lund
Djurgården, Stockholm
www.gronalund.com »

Tukholman kiertoajelut veneellä

Tutustu Tukholmaan venekiertoajelulla. Kuninkaallinen kanaalikierros kiertää Djurgårdenin saaren ympäri. Tukholman siltojen alla -kierros vie sinut 15 sillan ali ympäri Tukholmaa.

Club One -kortilla saat 10 % alennusta venekiertoajeluiden "Tukholman siltojen alla" , "Kuninkaallinen kanaalikierros" sekä "Hyvää huomenta Tukholma" lipuista Strömkajenin lipunmyyntipisteestä ostettuna. Edun saat esittämällä Club One -korttisi. Kiertoajeluilla "Tukholman siltojen alla" ja "Kuninkaalinen kanaalikierros" on myös suomenkielinen audio-opastus. "Hyvää huomenta Tukholma" kiertoajelu alkaa klo 8.30.

Strömman kiertoajelut veneellä
Strömkajen, Stockholm
www.stromma.se »

TEKNISKA MUSEET

Oletko koskaan piirtänyt silmilläsi? Tai kokeillut kuinka kovaa kiljut? Ota suunnaksesi Tekniska Museet Tukholmassa ja voit kokeilla paljon muutakin jännää. Club One -jäsenet saavat 20 % alennuksen pääsylipusta. Edun saat paikan päällä Club One -korttia näyttämällä. Etu on voimassa toistaiseksi.

Tekniska museet
Museiparken, Stockholm
www.tekniskamuseet.se »

Prinssi Eugenin Waldemarsudde

Museossa voi tutustua sekä taiteeseen että prinssi Eugenin asuinhuoneisiin. Keskustasta pääsee kätevästi Waldemarsuddeen raitiovaunulla numero 7.

Club One -asiakkaat saavat kanta-asiakaskorttia näyttämällä pääsylipun prinssi Eugenin Waldemarsuddeen etuhintaan 100 SEK (norm. 120 SEK).

Lue lisää näyttelyistä »

Prinssi Eugenin Waldemarsudde
Djurgården, Stockholm
www.waldemarsudde.se »

TUKHOLMA PANORAMA –HELPPO TAPA TUTUSTUA TÄRKEIMPIIN NÄHTÄVYYKSIIN

Tukholman tärkeimmät nähtävyydet kaksikerrosbussilla ilman ylimääräisiä pysähdyksiä. Panorama audio-opastettu kiertoajelubussi lähtee liikkeelle Värtan-terminaalilta 1.10.2016 alkaen päivittäin klo 10.15. ja palaa takaisin noin klo 12 (halutessasi voit jäädä keskustaan kiertoajelun jälkeen.) Opastukset reitin varrella olevista tärkeimmistä kohteista voi kuunnella 10 kielellä, mm. suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.

Lue lisää »
Kiertoajelun hinnat:
Club One -kanta-asiakkaille 250 SEK/hlö (norm. 300 SEK/hlö)
Lapset 0-15 v. ilmaiseksi aikuisen seurassa

Etu koskee vain laivan infosta ostettuja kiertoajelulippuja. Alennusta ei saa suoraan bussista ostetuista lipuista.

 

AQUARIA

Aquaria-akvaariotalossa voi kulkea läpi sademetsän ja trooppisen vedenalaisen maailman sekä tutustua Itämeren elämään. Matkalla tapaat värikkäitä kaloja, rauskuja ja merihevosia. Hyvä käyntikohde huonommallakin kelillä!

Saat Club One -korttiasi näyttämällä pääsyliput Club One -etuhintaan: aikuisen päivälippu 108 SEK (norm. 120 SEK), 3-15-vuotiaiden päivälippu 72 SEK (norm. 80 SEK). 

Etu on voimassa toistaiseksi. 

Aquaria Vattenmuseum
Djurgården, Stockholm
www.aquaria.se »

VASA-MUSEO

Reilut 20 vuotta vanha Vasa-museo on yksi Tukholman suosituimpia nähtävyyksiä ja siksi museota laajennettiin ja peruskorjattiin keväällä 2013. Vasa-laiva on maailman ainoa jäljellä oleva 1600-luvulla rakennettu laiva. Se upposi neitsytmatkallaan Tukholman edustalla ja oli meren pohjassa 333 vuotta. 

Club One -asiakkaat saavat kanta-asiakaskorttia näyttämällä 30 SEK alennuksen Vasa-museon pääsylipusta, max. 2 lippua/Club One -kortti.

Vasa-museo
Djurgården, Stockholm
www.vasamuseet.se »

JUNIBACKEN

Varsinkin perheen pienimmät viihtyvät Junibackenissa, satujen maailmassa. Club One -asiakkaille 10 SEK alennusta Junibackenin pääsylipusta kanta-asiakaskorttia näyttämällä, max. 5 lippua/Club One -kortti. Etu on voimassa 31.12.2017 asti.

Muumi on Junibackenissa vielä alkuvuoden 2017 ajan. Muumi Junibackenissa -näyttelyssä voit kierrellä Muumilaaksossa ja tavata Muumipeikon, Pikku Myyn, Nuuskamuikkusen ja muita Tove Janssonin rakastettuja hahmoja.

Junibacken
Djurgården, Stockholm
www.junibacken.se »

MILLESGÅRDEN

Taiteilijapariskunta Carl ja Olga Millesin koti Millesgården Lidingön saarella on monipuolinen kohde taiteenystäville. Millesgårdenissa voit ihailla taideteoksia niin veistospuistossa, taiteilijakodissa kuin Annen talossakin. Club One -asiakkaana saat 20 SEK alennusta Millesgårdenin pääsylipusta kanta-asiakaskorttia näyttämällä, max. 5 lippua/Club One -kortti. Etu on voimassa toistaiseksi.

Millesgården
Herserudsvägen 32, 18134 Lidingö, Stockholm
www.millesgarden.se »

SPRITMUSEET

Club One -asiakkaille 10 % alennusta Spritmuseetin pääsylipusta kanta-asiakaskorttia näyttämällä. Etu on voimassa toistaiseksi.

Spritmuseet
Djurgården, Stockholm
www.spritmuseum.se »

TUKHOLMAN KUNINKAANLINNA

Kuninkaanlinna Tukholman vanhassakaupungissa on monipuolinen vierailukohde sekä yksi Euroopan elävimmistä kuninkaallisista linnoista. Samalla lipulla pääset linnan edustustilojen lisäksi näkemään Skattkammarenin eli aarrekammion kruununjalokivineen sekä Tre Kronor -museon, jossa pääsee tutustumaan vanhaan, tulipalossa tuhoutuneeseen Tre Kronor -linnaan.
 
Saat pääsylipusta 30 SEK alennuksen (norm. 160 SEK) Club One -korttiasi näyttämällä. 


Kungliga slottet
Gamla stan, Stockholm
www.kungahuset.se »

SKYVIEW

Globenin SkyView antaa Club One -asiakkaille alennusta pääsylipuista. Aikuisten lippu 100 SEK (norm. 150 SEK) ja lasten lippu (4-11 -vuotiaat) 75 SEK (norm. 100 SEK). Alennuksen saa Club One -korttia näyttämällä. Max. 5 lippua/Club One -kortti. 

Globenin SkyView
Globentorget, Stockholm
www.stockholmlive.com »

High Chaparral

Villin lännen teemapuisto on valittu useana vuonna Ruotsin parhaaksi! Täällä koko perhe voi osallistua eri aktiviteetteihin, mm. kullanhuuhdontaan, talonrakennukseen tai höyryjunamatkaan. Täällä asustaa myös erilaisia eläimiä, jopa ihan oikea biisoni.

Club One -asiakkaana saat 15 % alennuksen normaalihintaisesta sisäänpääsymaksusta ja majoituksesta. Edun saat esittämällä Club One -korttisi ja henkilöllisyystodistuksesi.

High Chaparral, Hillerstrorp
www.highchaparral.se »

TOM TITS EXPERIMENT

Club One -asiakkaat saavat Club One -korttia näyttämällä 15 % alennuksen tiedetalo Tom Tits Experimentin pääsylipuista (ei koske perhelippua, max. 2 aikuista ja 3 lasta/Club One -kortti). 

Tom Tits Experiment
Storgatan 33, Södertälje
Puh. +46 (0)8 550 225 00
info@tomtit.se, www.tomtit.se

VUOKRAA POLKUPYÖRÄ

Gamla Stans Cykel tarjoaa Club One -kortilla 10 % alennuksen pyöränvuokrauksesta. Liike sijaitsee osoitteessa Stora Nygatan 20. Pyörät on hyvä varata etukäteen puh. +46 (0)8 411 1670, www.gamlastanscykel.se

EUROPCAR AUTONVUOKRAUS

Europcar-autovuokraamosta löydät varmasti tarpeisiisi sopivan auton - oletpa sitten loma- tai työmatkalla tai vaikka muuttopuuhissa. Liiku turvallisesti ja luotettavasti oman aikataulusi mukaan.

Club One -jäsenenä saat 10 % alennuksen vuokratessasi auton Europcarilta. Etu on voimassa kaikissa Europcarin toimipisteissä ympäri maailman ja saat sen kertomalla sopimusnumeron 50907744.

Europcar palveluksessasi:
www.europcar.fi tai puh. 0200 12 154

HERTZ AUTONVUOKRAUS RUOTSISSA

Hertz Autovuokraamo tarjoaa Club Onen jäsenille erikoishintaiset autonvuokraukset maailmanlaajuisesti. Mainitsemalla Club Onen sopimusnumeron CDP 593977 saat 10-15 % alennuksen Hertzin normaaleista jäsenetuhinnoista.

Hinnat sisältävät vapaat ajokilometrit, kolari –ja varkausturvan sekä veron.

Normaalit vuokrausehdot voimassa, kuten kuljettajan minimi-ikä 25 v ja maksutapana luottokortti.

Varaukset Hertzin puhelinpalvelusta +46 771 211 212.
Lisätietoja osoitteessa: www.hertz.fi tai www.hertz-europe.com

TALLINK-HOTELLEISSA

Tallink City, Tallink Spa & Conference, Pirita SPA ja Tallink Express Tallinnassa. Nyt myös bonuspisteitä Tallink Hotelleissa ostetuista palveluista katso poikkeukset tästä »

Edut Tallink Hotelleissa:

 • Tallink City Hotellissa
  - 10 % alennus huonehinnasta Club One -kortilla, kun huone varataan ja maksetaan suoraan hotellissa. Tällöin etu ei kerrytä Club One -pisteitä.
  - 10 % alennus ravintoloissa ja baareissa à la carte -listan hinnoista ja talon viinistä. Etu koskee Club One -kortinhaltijaa ja max. 8 seuralaista.
  - 10 % alennus sunnuntain brunssista
  - 10 % alennus saunavuokrasta ja -menusta.
  - yökerho Cellarin pääsylippu veloituksetta Club One -jäsenelle ja yhdelle seuralaiselle
  - vaihtuvia erikoisetuja Hera Salongid -kauneushoitoloissa
  - Aikaisempi check-in/myöhäisempi check out varaustilanteen salliessa gold-kortilla. Mainitse varatessasi, mikäli haluat käyttää edun.
 • Tallink Spa & Conference Hotellissa
  - 10 % alennus huonehinnasta Club One -kortilla, kun huone varataan ja maksetaan suoraan hotellissa. Tällöin etu ei kerrytä Club One -pisteitä.
  - 10 % alennus ravintoloissa ja baareissa à la carte -listan hinnoista ja talon viinistä. Etu koskee Club One -kortinhaltijaa ja max. 8 seuralaista.
  - Aqua Spa -liput etuhintaan: katso hinnat tästä »
  - vaihtuvia erikoisetuja Hera Salongid -kauneushoitoloissa
  - Aikaisempi check-in/myöhäisempi check out varaustilanteen salliessa gold-kortilla. Mainitse varatessasi, mikäli haluat käyttää edun.
 • Pirita SPA Hotellissa
  - 10 % alennus huonehinnasta Club One -kortilla, kun huone varataan ja maksetaan suoraan hotellissa. Tällöin etu ei kerrytä Club One -pisteitä.
  - 10 % alennus ravintoloissa ja baareissa à la carte -listan hinnoista ja talon viinistä. Etu koskee Club One -kortinhaltijaa ja max. 8 seuralaista.
  - 10 % lauantain ja sunnuntain brunssista
  - 10 % alennus kauneushoidoista
  - 10 % alennus uima-allasalueen sisäänpääsystä (kertalipuista, 10 x lipuista, puolen vuoden kortista, vuosikortista ja vesiaerobicista)
 

Kaikki alennukset ja edut voimassa vain, kun ko. palvelu maksetaan heti. Huonelaskulle lisätyistä palveluista/ruokailuista ei saa alennusta.

 • Katso hotellihuoneen tasokorotushintaesimerkit
  Hotellihuoneen tasokorotus bonuspisteillä+rahalla varaustilanteen salliessa sisäänkirjautumisen yhteydessä.

  Tallink City Hotellissa esim. Standard -> Business Class 6 000 p + 10 €
  Tallink Spa & Conference Hotellissa esim. Standard -> Double de Luxe 10 000 p + 20 €
  Pirita SPA Hotellissa esim. Spa Standard -> Spa Lounge 4 000 p + 10 €
  esim. Marine Standard -> Marine Lounge 4 000 p + 10 €
  Tallink Hotel Riga Hotellissa esim. Standard -> Superior 2 000 p + 10 €

  Kysy myös muita huoneluokan tasokorotusvaihtoehtoja hotellin vastaanotosta.

TALLINK TAKSO

Tallink Takso antaa kaikille Club One -jäsenille 5 % alennuksen taksimatkan kilometrihinnasta, alennus ei koske perusmaksua. Muista näyttää Club One -kortti ennen matkan maksamista! Lisätietoa Tallink Taksosta täältä.

TALLINK TENNISEKESKUS

Joulukuussa 2016 avattu upouusi Tallink Tennisekeskus on moderni ja monipuolinen keskus tenniksen ystäville! Tennisekeskuksessa on 14 kenttää sisätiloissa ja kesällä 2017 avautuu kuusi ulkokenttää. Club One -kanta-asiakkaana saat 10 % alennuksen kertavarauksista, jotka maksetaan paikan päällä. Lue lisää »

Club One -edut Tallinnassa

Ostokset »

KAUBAMAJA
Club One -asiakkaat saavat Kaubamajassa ostoksia tehdessään normaalihintaisten ostosten loppusummasta 5 % alennuksen näyttämällä Club One -korttia kassalla ostotapahtuman aluksi. Alennus ei ole voimassa elintarvikeosastolla (Toidumaailm). Etu voimassa toistaiseksi.
Kaubamaja Tallinn, Gonsiori 2, Tallinna. Puh. +372 667 3100
Kaubamaja Tartu, Riia 1, Tartto. Puh. +372 731 5100
tallinn@kaubamaja.ee
tartu@kaubamaja.ee
www.kaubamaja.ee

SOLARIS keskus
Club One -asiakkaat saavat 5 % alennuksen Solaris-keskuksen elintarvikeliikkeestä Club One -korttia näyttämällä. Solaris-keskuksessa sijaitseva Nokia-konserttisali ei kuulu Club One -edun piiriin.
Estonia pst 9, Tallinn
info@solaris.ee 
www.solaris.ee
 
 
Ravintolat, pubit ja kahvilat »

AMARILLO
Aivan Tallinnan ydinkeskustassa tex mex -ruokaa, pikkupurtavaa ja juomia. Saat Club One -kortilla 10 % alennuksen menusta. Alennus ei koske tupakkatuotteita.
Original Sokos Hotel Viru, Viru väljak 4, Tallinn
www.sokoshotels.fi/ee/

Valkosipuliravintola BALTHASAR
Valkosipulin ystävien ravintola Raatihuoneentorin reunalla antaa Club One -asiakkaille 10 % alennuksen ruuasta.
Raekoja plats 11, Tallinn
Puh. +372 5341 4906 ja +372 627 2413
www.karlfriedrich.ee

BEER HOUSE
Club One -kortilla saksalaistyyppisen olutravintolan ja panimon talon oluesta ja ruuasta 10 % alennus. Alennus ei koske Happy hour -menua.
Dunkri 5, Tallinn
Puh. +372 644 2222
www.beerhouse.ee

BRASSERIE & RESTAURANT TELETORN
Tallinnan Televisiotornissa sijaitsevassa Brasserie & Restaurant Teletornissa herkuttelet upeiden näköalojen äärellä. Saat Club One -kortilla 5 % alennuksen menusta, ei koske erikoistarjouksia. Voimassa toistaiseksi.
Kloostrimetsa tee 58 A, Tallinn
Puh. +372 5815 0020
restoran@teletorn.ee
www.teletorn.ee/et/kohvik-menuu/restoran-brasserie

LA TABLA
Telliskiven alueella sijaitsee pala Latinalaista Amerikkaa. Ravintola La Tablasta saat su-to 10 % alennuksen menusta ja pe-la 10 % alennuksen jälkiruoista ja lasten menusta.
Telliskivi 60, Tallinn
www.latabla.ee

LOBBYBAR
Legendaarisen Original Sokos Hotel Virun aulabaarissa saat 10 % alennusta menusta Club One -kortilla.
Original Sokos Hotel Viru, Viru väljak 4, Tallinn
www.sokoshotels.fi

MAIKRAHV 
Raatihuoneentorin laidalla sijaitsevasta ravintola Maikrahvista saat 10 % alennuksen Club One -kortilla.
Raekoja Plats 8, Tallinn
Puh. +372 631 4227
www.maikrahv.ee

MERINEITSI
Saat Club One -kortilla 10 % alennuksen Merineitsi-ravintolan menusta.
Original Sokos Hotel Viru, Viru väljak 4, Tallinn
www.sokoshotels.fi

PUB
Club One -kortilla 10 % alennus menusta.
Original Sokos Hotel Viru, Viru väljak 4, Tallinn
www.sokoshotels.fi

OLDE HANSA
Aivan Tallinnan Raatihuoneentorin vieressä sijaitsevasta Olde Hansa -ravintolasta saat Club One -kortilla 10 % alennuksen laskun loppusummasta sekä ravintolan yhteydessä olevan Krambude-myymälän lasi- ja saviastioista. Lisäksi ostaessasi kolme pakettia manteleita Olde Hansan mantelikärrystä, saat kaupan päälle 35 g mantelipaketin. Edut voimassa 31.12.2017 asti.
Vana turg 1, Tallinn
Ravintola Olde Hansa »

ROBERT'S COFFEE Viru Keskus
Viru Keskuksessa sijaitsevassa Robert's Coffee kahvilassa saat Club One -kortilla 10 % alennuksen kahvilan menusta. Alennus ei koske alkoholijuomia.
Viru väljak 4/6, Tallinn
Robert's Coffee Viru Keskus »

TURG
Saat 10 % alennuksen Club One -kortilla pizzoistaan kuulun ravintolan menusta.
Mündi tn 3, Tallinn
Puh. +372 641 2456
www.turg.ee

VALUUTABAAR 
Original Sokos Hotel Viru, Viru väljak 4, Tallinn
10 % alennus menusta Club One -kortilla.
www.sokoshotels.fi/ee/

VANA TOOMAS
Club One -kortilla 10 % alennus Vana Toomas -kahvilan menusta.
Raekoja Plats 8, Tallinn
Puh. +372 631 4227
www.vanatoomas.ee

VILLA THAI 
10 % alennus menusta ja juomista Club One -kortilla.
Vilmsi 6, Tallinna
Puh. +372 641 9347
www.villathai.ee
 
 
Optikot »

EAGLE VISION 
Club One -kortilla 10% alennus normaalihinnoista
Endla 12, Tallinn, puh. +372 662 1150
Pärnu mnt 10, Tallinn, puh. +372 627 0110
Rocca al Mare -ostoskeskus, Paldiski mnt 102, Tallinn, puh. +372 665 9105
www.eagle-vision.ee 

PERE OPTIKA
Club One -kortilla 10% alennus normaalihinnoista
WW Passaž, Aia 3/Vana Viru 10, Tallinn
Puh. +372 661 6007
www.optiline.ee

PERE OPTIKA
Club One -kortilla 10% alennus normaalihinnoista
Ravi 27, Lastenpoliklinikka, Tallinn
Puh. +372 5560 2779
www.optiline.ee

STOCK OPTIKA
Club One -kortilla 10% alennus normaalihinnoista
Tartu mnt. 18, Tallinn
Puh. +372 662 0240 
www.optiline.ee

+/- OPTIKA
Club One -kortilla 10% alennus normaalihinnoista
Narva mnt. 11D, Tallinn
Puh. +372 626 1336
www.optiline.ee

TALLINNA OPTIKA 
Club One -kortilla 10% alennus normaalihinnoista
Tartu mnt 6, Tallinn. Puh. +372 661 2106
Lasnamäen terveyskeskus, Punane 61, Tallinn. Puh. +372 635 2547
www.opti.ee
 
 
Vapaa-aika ja urheilu »

ENERGIA OIVALLUSKESKUS
Energia Oivalluskeskus (viroksi Energia Avastuskeskus), sähkö- ja energia-alan tiedekeskus koko perheelle avattiin Tallinnassa kesällä 2014. Club One -asiakkaat saavat 10 % alennuksen pääsylipuista. Alennus ei koske tarjoushintoja tai tapahtumia.
Põhja pst 29, Tallinn. Puh. +372 620 9020
info@energiakeskus.ee
www.energiakeskus.ee

NUKU, NUKKE- JA NUORTENTEATTERI
Club One -asiakkaat saavat 10 % alennuksen esityslipuista (poislukien lapsen seurana/valvojana olevan vanhemman lippu) sekä 10 % alennuksen NUKU-museon pääsylipusta. Näytösten liput myynnissä teatterissa sekä PiletiLevin myyntipisteissä ja osoitteessa www.piletilevi.ee. Myyntipisteissä näytä Club One -korttisi ja netissä alennuskoodi Clubone. Max. 4 hlöä/Club One -kortti.
Lai 1, Tallinn. Puh. +372 667 9555
www.nuku.ee

KU:LSA:L BOWLING
Club One -kortilla 10 % normaalihinnoista. Etu ei koske paketteja eikä erikoistarjouksia.
Mere pst 6 E, Tallinn. Puh. +372 661 6682
www.kuulsaal.ee

LENNUSADAM
Ostaessasi koko lentosataman lipun pääset Club One -asiakkaana veloituksetta Viron merimuseo Paks Margareetaan.
Küti 17, Tallinn
www.lennusadam.eu

MYFITNESS
Club One -asiakkaana saat 50 % alennuksen MyFitness liikuntakeskuksen liittymismaksusta. Edun saat esittämällä Club One -korttisi.
www.myfitness.ee

SOLARIS keskus
Club One -asiakkaat saavat 5 % alennuksen Solaris-keskuksen liikkeistä Club One -korttia näyttämällä. Alennus ei koske apteekkeja, Apollo-kirjakauppaa, ravintola Vapianoa, ravintola Lidoa, IM-tietokoneliikettä, Ticketpro-lippukauppaa eikä pysäköintiä. Solaris-keskuksessa sijaitseva Nokia-konserttisali ei myöskään kuulu Club One -edun piiriin.
Estonia pst 9, Tallinn
info@solaris.ee 
www.solaris.ee

TALLINNAN KASVITIETEELLINEN PUUTARHA
Piritan kaupunginosassa, Pirita-joen rannalla sijaitseva Tallinnan kasvitieteellinen puutarha esittelee tuhansia erilaisia kasvilajeja sekä Virostä että ulkomailta aina palmuista huonekasveihin. Keväisin kukkivat orkideat, kesäisin mm. tulppaanit ja ruusut.
Saat Club One -kortillasi 10 % alennuksen normaalihintaisista pääsylipuista ja perhelipuista. Näytä Club One -korttisi lippua ostaessasi.
Kloostrimetsa tee 52, Tallinn
www.botaanikaaed.ee
aed@botaanikaaed.ee

TALLINN LEGENDS
Koe 40 minuuttia pelkoa, naurua ja iloa syvällä maan alla keskiaikaisella teatterikierroksella. Club One -kortillasi saat liput hintaan 12 €/hlö (norm. 16 €/hlö). Näytä Club One -korttisi lippua ostaessasi. Voimassa 31.12.2017 asti.
Kullassepa 7, Tallinn
Puh. +372 680 1169
www.tallinnlegends.com

TALLINNAN TELEVISIOTORNI
Perusteellisesti remontoitu Tallinnan Televisiotorni on Tallinnan ja koko Viron korkein rakennus. Tornista on huimat näköalat, näköalatasanne on 170 metrin korkeudella. Club One -kortillasi saat 5 % alennuksen Televisiotornin normaalista pääsymaksusta, perhelipusta ja iltaravintolan pääsymaksusta, ei koske erikoistarjouksia. Näytä Club One -korttisi Televisiotornin lippua ostaessasi. Voimassa toistaiseksi.
Kloostrimetsa tee 58 A, Tallinn
Puh. +372 680 4057
www.teletorn.ee

TRIOBET KARDIKESKUS
Vietä vauhdikas päivä Tallinnassa. Saat Club One -kortilla 15 % alennuksen Triobet Go Kart -keskuksen palveluista.
Pärnu mnt 558 A, Tallinn
Tel. +372 679 8300 
www.hobikart.ee

VIRON ULKOMUSEO
Viron ulkomuseossa voit tutustua Viroon pienoiskoossa, alueella on rakennuksia ja kulttuuria koko Viron alueelta. Ohjelmassa mm. hevosajelua, leivän leipomista, peltotöitä ja muita arkisia askareita menneiden vuosikymmenten tapaan. Saat Club One -kortilla 10 % alennuksen normaali- ja alennushintaisista sekä perhelipuista. Alennus ei koske museon ja eläintarhan yhteislippuja. Voimassa 31.12.2017 asti.
Viron ulkomuseo, Rocca al Mare, Tallinn
evm.ee

 
 
 
Vaatteet ja kengät »

CONTINENTAL MODA
Club One -kortilla 5 % alennus normaalihinnoista.
Tartu mnt 18, Tallinn. Puh. +372 662 0232
www.contmoda.ee

HAUST COLLECTION
Saat Club One -kortilla 10 % alennuksen normaalihinnoista ja syntymäpäiväviikollasi 20 % alennuksen.
Narva mnt 5, Tallinn

S`NOB
Trendikkäitä vaatteita 5 % Club One -alennuksella.
FOORUM, Narva mnt 5, Tallinn. Puh. +372 661 9955
KRISTIINE KESKUS, Endla 45, Tallinn. Puh. +372 681 7222 ja +372 56 920 222
info@snob.ee
www.snob.ee

ABC KING
Kenkäkauppa ABC King Viru Keskuksessa tarjoaa Club One -asiakkaille 5 % alennuksen normaalihintaisista kengistä. Saat alennuksen näyttämällä Club One -korttisi maksun yhteydessä.
Viru Keskus, Viru väljak 4/6, Tallinn.
www.virukeskus.ee
 
Kauneuspalvelut »

HERA SALONGID
Katso ajankohtaiset Club One -tarjoukset osoitteessa www.herasalongid.ee
Sadama 11, Tallinn
Tallink Spa & Conference hotel
A. Laikmaa 5, Tallinn
Tallink City hotel

NAILSPA SALONG
Saat 10 % alennuksen Club One -kortilla kaikista normaalihintaisista palveluista. Narva mnt. 9, Tallinn. Puh. +372 660 3320
e-mail info@nailspa.ee
www.nailspa.ee
 
Terveyspalvelut »

HAMMASHOITOKLINIKKA 32
Hammashoitoklinikka 32 tarjoaa Club One -asiakkaille hammashoitoja erikoishintaan.
- hampaiden tarkistus 23 € (norm. 32 €)
- hammasSpa 85 € (norm. 95 €)
- hampaiden valkaisu 200 € (norm. 240 €)
Tornimäe 5, Tallinn. Puh. +372 632 3232
info@kliinik32.ee
www.klinikka32.fi/clubone/ 
 
 
Autonvuokraus »

A+ AUTORENT
Club One Gold-tason asiakkaille 20 % alennus ja lisäetuna takuumaksu 190 €, (norm. 350 €, poislukien MB E-class ja Porsche Panamera).
Club One Silver-tason asiakkaille 15 % alennus.
Club One Bronze-tason asiakkaille 10 % alennus.
www.apluss.ee/en 

AVIS RENT A CAR 
5-10% alennus autonvuokrauksesta (Eurooppa, Afrikka, Lähi-Itä, Aasia ja Oseania), kun Club One -kortinhaltija vuokraa auton online-palvelusta
www.avis.ee 

BULVAR AUTORENT 
Club One -kortilla 5 % alennus autonvuokrauksesta.
Regati pst. 1, Tallinn. Puh.+372 503 0222
www.bulvar.ee 

EUROPCAR
Europcar-autovuokraamosta löydät varmasti tarpeisiisi sopivan auton - oletpa sitten loma- tai työmatkalla tai vaikka muuttopuuhissa. Liiku turvallisesti ja luotettavasti oman aikataulusi mukaan.
Club One -jäsenenä saat 10 % alennuksen vuokratessasi auton Europcarilta. Etu on voimassa kaikissa Europcarin toimipisteissä ympäri maailman. Saat edun käyttöösi, kun varaat auton etukäteen ja syötät varatessasi sopimusnumeron 50907744 kohtaan "Syötä koodi".
Varaukset: europcar@europcar.ee
www.europcar.ee

HERTZ
Hertz Autovuokraamo tarjoaa Club Onen jäsenille erikoishintaiset autonvuokraukset maailmanlaajuisesti. Mainitsemalla Club Onen sopimusnumeron CDP 605221 saat 10 % alennuksen Hertzin normaaleista jäsenetuhinnoista.
Hinnat sisältävät vapaat ajokilometrit, kolari –ja varkausturvan sekä veron. Normaalit vuokrausehdot voimassa, kuten kuljettajan minimi-ikä 25 v ja maksutapana luottokortti.
Ahtri 12, Tallinn
Puh. +372 611 6333
Lennujaama 2 (Tallinnan Lentokenttä). Puh. +372 605 8923
www.hertz.ee 

SIR AUTORENT 
Club One -kortilla 10 % alennus autonvuokrauksesta.
Juhkentali 11, Tallinn. Puh. +372 661 4353
www.sirrent.ee 

SIXT AUTORENT 
Club One -kortilla 10 % alennus autonvuokrauksesta.
Lennujaama 2 (Tallinnan Lentokenttä). Puh. +372 605 8148 
Rävala 5, Tallinn. Puh. +372 8888 3660
www.sixt.ee
 
Huoltoasemat »

ALEXELA-HUOLTOASEMAT
Alennus polttoaineesta Alexela-automaattiasemilla 0,010 €/litra ja Alexela-palveluasemilla 0,016 €/litra.
www.alexela.ee 
Huoltoasemat Tallinnassa
PETERBURI ALEXELA-HUOLTOASEMA, Peterburi tee 77, Tallinn 
MARJA ALEXELA-HUOLTOASEMA (avoinna 06.00 – 23.00), Marja 3, Tallinn 
EHITAJATE TEE ALEXELA-HUOLTOASEMA, Ehitajate tee 101, Tallinn 
PIRITA JAHISADAMA ALEXELA-HUOLTOASEMA, Regati pst 1, Tallinn 
VANA-LÕUNA ALEXELA AUTOMAATTIASEMA, Vana-Lõuna 30, Tallinn 
SIKUPILLI ALEXELA AUTOMAATTIASEMA, Tartu mnt 87, Tallinn 
ROCCA AL MARE ALEXELA AUTOMAATTIASEMA, Paldiski mnt 102, Tallinn 
SÕLE ALEXELA AUTOMAATTIASEMA, Sõle tn 27, Tallinn 
EHITAJATE TEE ALEXELA AUTOMAATTIASEMA, Ehitajate tee 114C, Tallinn
MUSTAMÄE TEE ALEXELA AUTOMAATTIASEMA, Mustamäe tee 46, Tallinn 
TULIKA ALEXELA AUTOMAATTIASEMA, Tulika 33, Tallinn 
VESSE ALEXELA AUTOMAATTIASEMA, Vesse 2, Tallinn
 
 
Muut »

CHICCO
Lastentarvikeliike Chiccosta saat Club One -korttia näyttämällä 10 % alennuksen normaalihintaisista tuotteista.
Rocca Al Mare Centre, Tallinn
Kristiine Centre, Tallinn
www.chicco.ee/

IT BUSS
Club One -asiakkaana saat 10 % alennuksen palveluista.
www.itbuss.ee

NORR11
NORR11, uusi ja innovatiivinen huonekalu- ja sisustussuunnittelualan yritys on nyt avannut ensimmäisen näyttelynsä Tallinnassa, Rotermannin korttelissa. Tarjolla on innovatiivista aasialaisen huonekalusuunnittelun perinteitä ja klassisia Bauhaus-elementtejä yhdistelevää tanskalaista muotoilua - huonekaluja, koriste-esineitä, lamppuja ja paljon muuta.
Saat Club One -kortilla 10 % alennuksen Tallinnan show roomin tuotteista sekä verkkokaupassa. Verkkokaupassa saat alennuksen käyttämällä koodia CLUBONE.
Rotermanni 5 (Rotermanni-kortteli), Tallinn. Puh. +372 632 6620
www.norr11.com

SOL
Saat Club One -kortillasi 10 % alennuksen pesulapalveluista, kun loppusumma on vähintään 30 €. Etu voimassa 31.12.2017 asti.
Rocca Al Mare Centre, Tallinn
Maakri 23, Tallinn
www.sol.ee

TALLINN CARD
Tallinn Cardilla Tallinnaan tutustuminen on helppoa ja hauskaa! Ajele julkisilla kulkuneuvoilla rajattomasti kortin voimassaoloaikana, käy museoissa ja kiertoajelulla ja ihastele nähtävyyksiä.
Club One -asiakkaana saat aikuisten Tallinn Cardista 2 euron alennuksen ja lasten Tallinn Cardista 1 euron alennuksen.

Alennuksen saat kun ostat Tallinn Cardin seuraavista myyntipisteistä ja esität Club One -korttisi:
Tallinn Tourist Information Centre (Niguliste 2)
Tallink City Hotel
Tallink Express Hotel
Tallink Spa & Conference Hotel
Pirita Spa Hotel
www.tallinncard.ee

ÜLEMISTE AUTOKESKUS OÜ
Club One -kortilla 5% alennus KIAn varaosista ja huoltopalveluista.
Peterburi tee 2, Tallinn
Tel. +372 605 0150
kia@kia.ee
www.kiatallinn.ee

XS TOYS
Lelukauppa XS Toys myöntää Club One asiakkaille 10 % alennuksen normaalihintaisista tuotteista.Edun saat esittämällä Club One -korttisi.
Rocca Al Mare Centre, Tallinn
Kristiine Centre, Tallinn
Ülemiste Centre, Tallinn
Magistral Centre, Tallinn
Viimsi Centre, Tallinn
www.anvol.ee
 

Club One -edut muualla Virossa maakunnittain

Harjumaa »
KEILA PRILLIÄRI, optikko
Jaama 6, Keila
Puh. +372 678 1955
-10% normaalihinnoista
www.optiline.ee

HOTELL SALZBURG
Pärnu mnt. 555, Laagri
-10% majoituksesta, menusta (ei koske juomia), saunasta ja kokoustiloista
www.salzburg.ee

VIIMSI TERVIS OPTIKA
Randvere tee 11, Haabneeme, Viimsi
Puh. +372 601 1570
-10% normaalihinnoista
www.optiline.ee

ALEXELA-HUOLTOASEMAT
Alennus polttoaineesta Alexela-automaattiasemilla 0,010 €/litra ja Alexela-palveluasemilla 0,016 €/litra.
Randvere tee 9A, Viimsi
Tallinna ringtee, Jüri
Uue-Tooma 3, Paldiski
Kuusalu tee 44, Kuusalu
Pärnu mnt. 556, Laagri, Saue vald
Riisipere, Nissi vald
Tammemäe, Saku vald
Tõdva, Saku vald (06.30-22.30)
www.alexela.ee
 
 
Itä-Virumaa »
ALEXELA-HUOLTOASEMAT
Alennus polttoaineesta Alexela-automaattiasemilla 0,010 €/litra ja Alexela-palveluasemilla 0,016 €/litra.
Tallinna mnt 41, Narva
Järveküla tee 70, Kohtla-Järve
Rakvere 44, Jõhvi
www.alexela.ee

AVIS AUTORENT
Keskväljak 4 (Tsentraal Keskus), Jõhvi
-5%-10% alennus autonvuokrauksesta (Eurooppa, Afrikka, Lähi-Itä, Aasia ja Oseania), kun Club One -kortinhaltija vuokraa auton online-palvelusta.
www.avis.ee

CHICCO
Lastentarvikeliike Chiccosta saat Club One -korttia näyttämällä 10 % alennuksen normaalihintaisista tuotteista.
Fama Centre, Narva
www.chicco.ee/

IIDLA PRILLIÄRI, optikko
Maleva 25, Kohtla-Järve
Puh. +372 332 0444
-10% normaalihinnoista
www.optiline.ee

JÕHVI STOCKOPTIKA
Narva mnt. 4, Jõhvi (Selverissä)
Puh.. +372 334 6999
-10% normaalihinnoistat
www.optiline.ee

JÄRVE SÄÄSTUOPTIKA
Ravi tn. 10, Kohtla-Järve
Puh. +372 5623 0901
-10% normaalihinnoista
www.optiline.ee

MYFITNESS
Club One -asiakkaana saat 50 % alennuksen MyFitness liikuntakeskuksen liittymismaksusta. Edun saat esittämällä Club One -korttisi.
www.myfitness.ee

NARVA SÄÄSTUOPTIKA
Tallinna mnt. 9, Narva
Puh. +372 356 4401
-10% normaalihinnoista
www.optiline.ee

SILLAMÄE SÄÄSTUOPTIKA 1
Viru pst. 6, Sillamäe
Puh. +372 392 4642
-10% normaalihinnoista
www.optiline.ee

SILLAMÄE SÄÄSTUOPTIKA 2
Viru pst. 35, Sillamäe
Puh. +372 392 4121
-10% normaalihinnoista
www.optiline.ee

TALLINNA OPTIKA 
Veski 1, Jõhvi
-10% normaalihinnoista
www.opti.ee

TALLINNA OPTIKA 
Puchkini 19, Narva
-10% normaalihinnoista
www.opti.ee

XS TOYS
Lelukauppa XS Toys myöntää Club One asiakkaille 10 % alennuksen normaalihintaisista tuotteista.Edun saat esittämällä Club One -korttisi.
Fama Centre, Narva
Astri Centre, Narva
www.anvol.ee
 
 
Jõgevamaa »
ALEXELA-HUOLTOASEMAT
Alennus polttoaineesta Alexela-automaattiasemilla 0,010 €/litra ja Alexela-palveluasemilla 0,016 €/litra.
Piiri 16, Jõgeva
Puhu ristimik, Põltsamaa
www.alexela.ee

JÕGEVA SÄÄSTUOPTIKA
Piiri 4, Jõgeva (Jõgevan sairaalassa)
Puh. +372 776 3777
-10% normaalihinnoista
www.optiline.ee

PÕLTSAMAA SÄÄSTUOPTIKA
Pargi 1, Põltsamaa
Puh. +372 776 9377
-10% normaalihinnoista
www.optiline.ee
 
 
Järvamaa »
ALEXELA-HUOLTOASEMAT
Alennus polttoaineesta Alexela-automaattiasemilla 0,010 €/litra ja Alexela-palveluasemilla 0,016 €/litra.
Imavere, Järva maakond
Viljandi mnt 15, Türi
www.alexela.ee
 
 
Läänemaa »
SPA HOTELL LAINE
Sadama 9/11, Haapsalu
-15% majoituksesta, -5% lomapaketeista
www.laine.ee

RAVINTOLA BLU HOLM
Sadama 9/11, Haapsalu Spa Hotell Laine
-5% menusta
www.laine.ee

ROOSTA PUHKEKÜLA, lomakylä
Tuksi, Noarootsi vald
-10% majoituksesta ja menusta
www.roosta.ee

ALEXELA-HUOLTOASEMAT
Alennus polttoaineesta Alexela-automaattiasemilla 0,010 €/litra ja Alexela-palveluasemilla 0,016 €/litra.
Tallinna mnt. 64, Haapsalu
Virtsu
www.alexela.ee
 
 
Länsi-Virumaa »
EAGLE VISION, optikko
Põhjakeskus, Tõrremäe, Rakvere
Puh. +372 326 0500
-10% normaalihinnoista
www.eagle-vision.ee

TALLINNA OPTIKA
Pikk 7, Tapa
Puh. +372 325 5583
-10% normaalihinnoista
www.opti.ee

ALEXELA-HUOLTOASEMAT
Alennus polttoaineesta Alexela-automaattiasemilla 0,010 €/litra ja Alexela-palveluasemilla 0,016 €/litra.
Koidula 3, Rakvere
Pikk 16, Tapa
Jaama 16, Kunda
Sõmeru
www.alexela.ee
 
 
Põlvamaa »
ALEXELA-HUOLTOASEMAT
Alennus polttoaineesta Alexela-automaattiasemilla 0,010 €/litra ja Alexela-palveluasemilla 0,016 €/litra.
Jaama 16b, Põlva
www.alexela.ee

PÕLVA HAIGLA OPTIKA
Uus tn. 2, Põlva
Puh. +372 799 5253
-10% normaalihinnoista
www.optiline.ee

PÕLVA SÄÄSTUOPTIKA
Kesk 10, Põlva
Tel. +372 799 5881
-10% normaalihinnoista
www.optiline.ee

RÄPINA SÄÄSTUOPTIKA
Võru 1, Räpina
Tel. +372 796 1281
-10% normaalihinnoista
www.optiline.ee

TAEVASKOJA TURISMI JA PUHKEKESKUS, matkailu- ja lomakeskus
Taevaskoja küla, 63202, Põlva vald, Põlva maakond
-10% kaikista palvelujen listahinnoista
Puh. +372 515 9870
info@taevaskoja.ee
www.taevaskoja.ee
 
 
Pärnumaa »
ALEXELA-HUOLTOASEMAT
Alennus polttoaineesta Alexela-automaattiasemilla 0,010 €/litra ja Alexela-palveluasemilla 0,016 €/litra.
Papiniidu 19, Pärnu
Kilgi 4a, Pärnu
Lootsi 1, Pärnu
Võiste alev, Pärnumaa
Halinga, Pärnumaa
Sadama 2B, Pärnu
www.alexela.ee

AVIS AUTORENT
Kuninga 34, Pärnu
Tel. +372 447 3020
5-10% alennus autonvuokrauksesta (Eurooppa, Afrikka, Lähi-Itä, Aasia ja Oseania), kun Club One -kortinhaltija vuokraa auton online-palvelusta.
www.avis.ee

HOTELL PÄRNU
Rüütli 44, Pärnu
Puh. +372 447 8911
-10% majoituksesta
-10% ravintola EMBECKEn menusta kortinhaltijalle ja max. 9 seuralaiselle
www.hotelparnu.com

EAGLE VISION, optikko
Rüütli 39, Pärnu
Puh. +372 445 1900
-10% normaalihinnoista
www.eagle-vision.ee

EAGLE VISION
Papiniidu 8/10, Pärnu
Tel. +372 445 5979
-10% normaalihinnoista
www.eagle-vision.ee

HERTZ AUTORENT
Roheline 66, Pärnu
Tel. +372 447 6100
Hertz Autovuokraamo tarjoaa Club Onen jäsenille erikoishintaiset autonvuokraukset maailmanlaajuisesti. Mainitsemalla Club Onen sopimusnumeron CDP 605221 saat 10-15 % alennuksen Hertzin normaaleista jäsenetuhinnoista.
Hinnat sisältävät vapaat ajokilometrit, kolari –ja varkausturvan sekä veron. Normaalit vuokrausehdot voimassa, kuten kuljettajan minimi-ikä 25 v ja maksutapana luottokortti.
www.hertz.ee

HOTEL VIIKING
Sadama 15, Pärnu
Puh. +372 443 1293
-15 % rentoutus- ja terveyspaketeista (ei koske erikoistarjouksia)
-10% saunasta (ei koske suurta saunaa)
-10% terveys- ja spapalveluista (ei koske erikoistarjouksia)
-10% kauneushoitolan palveluista (ei koske erikoistarjouksia eikä myynnissä olevia tuotteita)
www.viiking.ee

LOTTEMAA
Vain kuuden kilometrin päässä Pärnusta on Viron suurin koko perheen teemapuisto Lottemaa. Koko Keksijäkylä, Lotte ja muut kylän asukkaat odottavat kaikenikäisiä kävijöitä!
Club One -etuna sisäänpääsy hintaan 15 € (norm. 20 €). Max. 6 hlöä/Club One -kortti.
www.lottemaa.ee

MYFITNESS
Club One -asiakkaana saat 50 % alennuksen MyFitness liikuntakeskuksen liittymismaksusta. Edun saat esittämällä Club One -korttisi.
www.myfitness.ee

PÄRNU KONTSERDIMAJA, konserttitalo
Pärnu Kontserdimaja, Aida 4, Pärnu
Puh. +372 445 5810
-10% alennusta (max. 2 lippua)
www.concert.ee

PÄRNU SÄÄSTUOPTIKA
Papiniidu 8/10, Pärnu
Puh. +372 445 5955
-10% normaalihinnoista
www.optiline.ee

SIXT AUTORENT
Rüütli 14, Pärnu
-10% autonvuokrauksesta
www.sixt.ee

SOL
Port Artur 2, Pärnu
Saat Club One -kortillasi 10 % alennuksen pesulapalveluista, kun loppusumma on vähintään 30 €. Etu voimassa 31.12.2017 asti.
www.sol.ee

STRAND SPA & CONFERENCE HOTEL
A.H. Tammsaare pst. 35, Pärnu
Tel. +372 447 5370
-10% majoituksesta
-10% ravintolan à la carte -menusta
www.strand.ee

TALLINNA OPTIKA
Hommiku 13, Pärnu,
Puh. +372 443 1369
-10% normaalihinnoista
www.opti.ee

TALLINNA OPTIKA
Spa Estonia, Tammsaare 6, Pärnu
Puh. +372 442 6470
-10% normaalihinnoista
www.opti.ee

XS TOYS
Lelukauppa XS Toys myöntää Club One asiakkaille 10 % alennuksen normaalihintaisista tuotteista.Edun saat esittämällä Club One -korttisi.
Kaubamajakas, Pärnu
www.anvol.ee
 
Saarenmaa»
AJAMAJA SAARE OPTIKA
Tallinna tn. 16, Kuressaare
Puh. +372 452 4778
-10% normaalihinnoista
www.optiline.ee

AVIS AUTORENT
5%-10% alennus autonvuokrauksesta (Eurooppa, Afrikka, Lähi-Itä, Aasia ja Oseania), kun Club One -kortinhaltija vuokraa auton online-palvelusta.
Tallinna mnt. 8, Kuressaare
Puh. +372 454 5059

HERTZ AUTORENT
Tallinna 9, Kuressaare
Puh. +372 453 3660
Hertz Autovuokraamo tarjoaa Club Onen jäsenille erikoishintaiset autonvuokraukset maailmanlaajuisesti. Mainitsemalla Club Onen sopimusnumeron CDP 593977 saat 10-15 % alennuksen Hertzin normaaleista jäsenetuhinnoista.
Hinnat sisältävät vapaat ajokilometrit, kolari –ja varkausturvan sekä veron. Normaalit vuokrausehdot voimassa, kuten kuljettajan minimi-ikä 25 v ja maksutapana luottokortti.
www.hertz.ee

SAARE RÜÜTLI SPA OPTIKA
Pargi 12, Kuressaare
Puh. +372 454 8118
-10% normaalihinnoista
www.optiline.ee

ALEXELA-HUOLTOASEMAT
Alennus polttoaineesta Alexela-automaattiasemilla 0,010 €/litra ja Alexela-palveluasemilla 0,016 €/litra.
Ranna 18, Kuressaare
Kuivastu mnt 3a, Orissaare
Liiva küla, Muhu, Saare mk
www.alexela.ee
 
 
Tartumaa »
TARTU KAUBAMAJA
Riia 1, Tartu
Club One -asiakkaat saavat Kaubamajassa ostoksia tehdessään normaalihintaisten ostosten loppusummasta 5 % alennuksen näyttämällä Club One -korttia kassalla ostotapahtuman aluksi. Alennus ei ole voimassa elintarvikeosastolla (Toidumaailm). Etu voimassa toistaiseksi. www.kaubamaja.ee

ANNELINNA SÄÄSTUOPTIKA
Jaama 74,Tartu
Puh. +372 731 7077
-10% normaalihinnoista
www.optiline.ee

AVIS AUTORENT
Vallikraavi 4, Tartu
Tel. +372 744 0360
5%-10% alennus autonvuokrauksesta (Eurooppa, Afrikka, Lähi-Itä, Aasia ja Oseania), kun Club One -kortinhaltija vuokraa auton online-palvelusta.
www.avis.ee

EAGLE VISION, optikko
Tasku Keskus, Turu 2, Tartu
Puh. +372 733 3938
Ringtee 75, Tartu
Tel. +372 731 5638
-10% normaalihinnoista
www.eagle-vision.ee

EESTI KONTSERT, konserttitalo
Vanemuise Kontserdimaja, Vanemuise 6, Tartu
Puh. +372 737 7536
-10% alennus lipuista (max. 2 lippua)
www.concert.ee

LOKAAL SUUDLEVAD TUDENGID
Raekoja plats 10, Tartu
Tel. +372 730 1893
-10% menusta ja juomista, ei koske erikoistarjouksia eikä tupakkatuotteita
www.suudlevadtudengid.ee

MYFITNESS
Lõunakeskus, Ringtee 75, Tartu
Kesklinn, Küüni 7, Tartu
Club One -asiakkaana saat 50 % alennuksen MyFitness liikuntakeskuksen liittymismaksusta. Edun saat esittämällä Club One -korttisi.
www.myfitness.ee

PUBI SÕPRADE JUURES
Raekoja plats 12, Tartu
Tel. +372 730 1893
-10% menusta ja juomista, ei koske erikoistarjouksia eikä tupakkatuotteita
www.sopradejuures.ee

SIXT AUTORENT
Ülikooli 8, Tartu
Puh. +372 744 7260
-10% autonvuokrauksesta
www.sixt.ee

SIXT AUTORENT
Ülikooli 8, Tartu
Puh. +372 744 7260
-10% autonvuokrauksesta
www.sixt.ee

SOL
Lõunakeskus, Tartu
Saat Club One -kortillasi 10 % alennuksen pesulapalveluista, kun loppusumma on vähintään 30 €. Etu voimassa 31.12.2017 asti.
www.sol.ee

TARTU SÄÄSTUOPTIKA
Vitamiini 1, Tartu
Puh. +372 733 6736
-10% normaalihinnoista
www.optiline.ee

ALEXELA-HUOLTOASEMAT
Alennus polttoaineesta Alexela-automaattiasemilla 0,010 €/litra ja Alexela-palveluasemilla 0,016 €/litra.
Anne 46, Tartu
Ringtee 75B, Tartu
Era 2a, Tartu
Kalda tee 24B, Tartu
Tuglase 19, Tartu
www.alexela.ee

XS TOYS
Lelukauppa XS Toys myöntää Club One asiakkaille 10 % alennuksen normaalihintaisista tuotteista.Edun saat esittämällä Club One -korttisi.
Tartu Kaubamaja, Tartu
www.anvol.ee
 
 
Valgamaa »
ALEXELA-HUOLTOASEMAT
Alennus polttoaineesta Alexela-automaattiasemilla 0,010 €/litra ja Alexela-palveluasemilla 0,016 €/litra.
Metsa 21, Valga
Vabaduse 41, Valga
Tartu mnt 24, Otepää
www.alexela.ee

OTEPÄÄ SÄÄSTUOPTIKA
Lipuväljak 7, Otepää
Puh. +372 733 3258
-10% normaalihinnoista
www.optiline.ee

PÜHAJÄRVE SPA OPTIKA
Otepää vald, Pühajärve
Puh. +372 766 3144
-10% normaalihinnoista
www.optiline.ee

VALGA HAIGLA SÄÄSTUOPTIKA
Peetri 2, Valga
Puh. +372 766 5279
-10% normaalihinnoista
www.optiline.ee
 
 
Viljandimaa »
GRAND HOTEL VILJANDI
Tartu 11/Lossi 29, Viljandi
Puh. +372 435 5800
-10% majoituksesta ja à la carte -ravintolan menusta, ei koske juomia eikä saunaa
www.ghv.ee

TALLINNA OPTIKA
Viljandimaa, Pärsti vald, Viljandi
Puh. +372 434 5480
-10% normaalihinnoista
www.opti.ee

PRO OPTIKA
Lossi 26, Viljandi
Puh. +372 433 3472
-10% normaalihinnoista
www.prooptika.ee

ALEXELA-HUOLTOASEMAT
Alennus polttoaineesta Alexela-automaattiasemilla 0,010 €/litra ja Alexela-palveluasemilla 0,016 €/litra.
Uus 4, Viljandi
Pärnu mnt 2, Karksi-Nuia
Oja tn 2, Suure-Jaani
Raudtee 2, Abja-Paluoja
www.alexela.ee
 
 
Võrumaa »
ALEXELA-HUOLTOASEMAT
Alennus polttoaineesta Alexela-automaattiasemilla 0,010 €/litra ja Alexela-palveluasemilla 0,016 €/litra.
Kose tee 6, Võru
www.alexela.ee

KUBIJA HOTELL
Männiku 43 A, Võru
Puh. +372 786 6000
-10% majoituksesta, kun asiakas maksaa paikan päällä
www.pintmann.ee

VÕRU SÄÄSTUOPTIKA
Lembitu 2A, Võru
Puh. +372 782 2877
-10% normaalihinnoista
www.optiline.ee
 
Muutokset etuihin ovat mahdollisia. Kaikki alennukset lasketaan pääasiallisesti normaalihinnoista. Edut saa vain Club One -korttia näyttämällä ja koskevat kortinhaltijaa, ellei edun yhteydessä ole toisin ilmoitettu. Yhteistyökumppaneilla on oikeus muuttaa alennuksia / etuja ilman ennakkoilmoitusta.

TALLINK HOTEL RIGA

Elizabetes iela 24, Riika, www.tallinksilja.fi »

- 10% alennus menusta ja talon viinistä Club One -kortilla (juomaetu voimassa myös kahvilassa). Etu koskee kortinhaltijaa ja 8 seuralaista. Alennuksen saa vain ravintolassa maksaessa.
- 10% huonehinnasta, kun huone varataan suoraan hotellista. Huom! Ainoastaan Tallink Siljan laivamatkan yhteydessä varatut yöpymiset kerryttävät bonuspisteitä.

MUUT HOTELLIT

HOTEL SIGULDA, Pils 5, Sigulda, Riika www.hotelsigulda.lv »
- 15 % alennus majoituksesta (varattava suoraan hotellista)
- 15 % alennus sauna- ja allasosaston käytöstä

Katso lisää hotellietuja tästä
PROMENADE HOTEL, Veca ostmala 40, Liepaja, www.promenadehotel.lv »

- 30 % alennus normaalihintaisesta majoituksesta (varattava suoraan hotellista)

KOLUMBS, Kursu iela 32, Liepaja, www.hotelkolumbs.lv »
- 20 % alennus normaalihintaisesta majoituksesta (varattava suoraan hotellista)

SPA HOTEL EZERI, Ezeri, Siguldas pagasts, www.hotelezeri.lv »

- 20 % alennus normaalihintaisesta majoituksesta (varattava suoraan hotellista)

 

 

RAVINTOLAT JA BAARIT

4ROOMS, Meistaru 23 (Livu Square), Riika, www.4Rooms.lv »
- 15 % alennus normaalihintaisesta menusta

VAPAA-AJAN KOHTEET

RIGA ZOO, Meza prospekts 1, Riika, www.rigazoo.lv »
- 15 % alennus pääsylipusta, max. 3 lippua / Club One -kortti.

PAULS STRADINSIN LÄÄKETIETEEN HISTORIAN MUSEO, Antonijas iela 1, Riika, www.mvm.lv » 
- 33 % alennus aikuisten pääsylipuista Club One -kortilla, max. 4 hlöä/Club One -kortti

Katso lisää vapaa-ajan etuja tästä

GANDRS, urheilu- ja ulkoiluliike, Riika, Liepaja ja Valmiera, www.gandrs.lv
- 15 % alennus normaalihintaisista tuotteista Gandrs-myymälöissä
- 15 % alennus polkupyörävuokrasta ja pyöräkorjauksesta 
Edut voimassa 31.5.2017 asti. 

VAIDE, Ostoskeskus Origo, Stacijas laukums 2, Riika, ostoskeskus Alfa, Brīvības gatve 372, Riika, Kr. Barona iela 37, Riika, www.vaide.lv »
- Club One -asiakkaat saavat latvialaisen vaatemerkin Vaiden myymälöistä 10 % alennuksen voimassaolevalla Club One -kortilla. Etu voimassa toistaiseksi.
 

RIIAN MOOTTORIMUSEO, S.Eizenšteina iela 8, Riika www.motormuzejs.lv »
- 25% alennus normaalihintaisista näyttelyistä. Etu koskee myös myös lapsia (7-17 -vuotiaat), opiskelijoita ja senioreita (60 -vuotta täyttäneet).

LATVIAN YLIOPISTON KASVITIETEELLINEN PUUTARHA, Kandavas 2, Riika, www.botanika.lu.lv »
- 30 % alennus kasvitieteellisen puutarhan pääsylipusta. Samalla lipulla pääset myös Trooppiseen perhostaloon.

LAURA ASHLEY shop-salon, www.lauraashley.lv/ »
- 20 % alennus normaalihintaisista tuotteista

MODES MUZEJS − MUODIN MUSEO, Grēcinieku 24–1, Riika, www.fashionmuseumriga.lv »
- Club One -asiakkaille 10 % alennus lipuista ja audioguidesta

REVEAL RIGA − MUSEO JA NÄYTTELYTILA, Aldaru str. 5, Riika, www.revealriga.lv »
- 50 % alennus normaalihintaisesta pääsylipusta, max. 5 hlöä/Club One -kortti

LIVU AQUAPARK -VESIPUISTO, Viestura str.24, Jurmala, www.akvaparks.lv »
- 15 % alennus aikuisen ja 6-14-vuotiaan lapsen pääsylipusta, lippu on voimassa 2 tuntia.

Elämyspuisto LIDOLANDE, www.annelsatrakcijas.lv »
- 30 % alennus päivälipusta arkipäivinä

ANNELS lasten leikkihuone, www.rotaluparks.lv »
- 15 % alennus ostoskeskuksissa sijaitsevien Annels leikkihuoneiden maksusta, kun lapsi on siellä vähintään tunnin ajan.

ZILI BRINUMI -TIEDETALO, Dzirnavu 67, ostoskeskus Galleria Riga, Riika, www.zilibrinumi.lv »
- 15 % alennus pääsylipusta

ULKOILMAMUSEO, Brivibas gatve 440, Riika, www.brivdabasmuzejs.lv »
- pääsylippu etuhintaan 3,56 € (norm. 4,27 LVL). Näytä Club One -korttisi pääsylippua ostaessasi, max. 10 lippua/Club One -kortti. Voimassa toistaiseksi.

CHICCO, Rīga Plaza ostoskeskus, Riika www.chicco.ee »
- Lastentarvikeliike Chiccosta saat Club One -korttia näyttämällä 10 % alennuksen normaalihintaisista tuotteista.

XS TOYS, Stockmann Iv floor, Riika, Alfa ostoskeskus, Riika, Rīga Plaza ostoskeskus, Riika, Domina Shopping ostoskeskus, Riika, Galerija centrs ostoskeskus, Riika, Mols ostoskeskus, Riika, Baata ostoskeskus, Liepaja www.anvol.ee »
- Lelukauppa XS Toys myöntää Club One asiakkaille 10 % alennuksen normaalihintaisista tuotteista. Edun saat esittämällä Club One -korttisi.

OT STILS, Valnu iela 10, Kramu iela 2, Terbatas iela 45A ja Dzirnavu iela 84, Riika sekä Jomas iela 55, lit. 1, Jurmala. www.ogre-textile.lv
- 10 % alennus kaikista normaalihintaisista vaatteista

5D ELOKUVATEATTERI, t/c Spice, Lielirbes iela 29, Riika, www.5Dkinospice.lv
- 30 % Club One asiakkaille

LUONNONTIETEELLINEN MUSEO, Kr.Barona 4, Riika, www.dabasmuzejs.lv »
- 20 % alennus pääsylipusta, max 4 lippua/ Club One -kortti

PSAIHO KUMMITUSTALO, Unijas iela 7, Riika, www.psaiho.lv »
- 10 % alennus yksittäisistä lipuista
- 20 % alennus perhelipusta (1 - 2 aikuista ja 1 - 2 alle 17-vuotiasta lasta)
Varaa vierailusi viimeistään 24 h ennen käyntiä etukäteen sähköpostitse info@psaiho.lv tai puh. +371 27725666. 

SIA SKRIVANEK BALTIC, Dzirnavu iela 57a, 4. krs, Riika, www.skrivanek.com »
- 10 % alennus Skrivanek Balticin kielikursseista

KANALU MOTORLAIVU KOMPANIJA, Maskavas 6, Riika, www.kmk.lv »
- 20 % alennus normaalihintaisista palveluista, 15 % alennus aluksen vuokrasta

G-STAR RAW, Galerija Centrs, Audeju 16, Riika, www.g-star.com »
- 10 % normaalihintaisista vaatteista

AUTONVUOKRAUS JA PYSÄKÖINTI

EUROPCAR AUTONVUOKRAUS, www.europcar.fi »  puh. 0200 12 154
- Club One -jäsenenä saat 10 % alennuksen vuokratessasi auton Europcarilta.

Kauneus- ja terveyspalvelut

ESPA RIGA, Baznicas 4a, Riika, www.espariga.com »
- 15 % alennus yli 1,5h kestävistä hoidoista

Aquafit Studio BREEZE, Ausekla iela 11, Riika, www.watermovements.lv »
- 30 min Aqua Bike -tunti etuhintaan 15 € (norm. 22 €)
- 15 % alennus vartalohoidoista 

Katso lisää kauneus- ja terveyspalveluita

ATTIRANCE SPA, Terbatas 14, Riika, www.attirance.lv
- 20 % alennus kosmetiikkatuotteista ja 14 % alennus kauneushoitolapalveluista

PARK SPA, Kalpaka Blvd. 9, Riika, www.parkspa.lv
- 15 % alennus kauneushoitolapalveluista ja vartalohoidoista

CRYOSALON KRIO&BEAUTY, Bruninieku 35a, Riika, www.krio.lv
- 20 % alennus cryosaunan perushinnasta

BEAUTY ZONE, Ieriku iela 15/2, Riika, www.beautyzone.lv »
- 15 % alennus kauneushoitolapalveluista ja 10 % alennus Paul Mitchellin kosmetiikkatuotteista

BONITTA, Kipsalas iela 5, 3 kerros, Riika, www.bonitta.lv »
- 15 % alennus SIA Bonitta tuotteista ja 10 % alennus kauneushoitolapalveluista

ELIZABETES SPA, Elizabetes iela 75, Riika, www.elizabetesspa.lv »
- 10 % alennus kauneushoitolapalveluista ja 20 % alennus Garra Rufa -kalapedikyyristä

FIGURA LINE, www.figura-line.lv »
- 30% alennus ensimmäisestä hieronnasta. Lisäksi 6 hierontaa + 3 x kääre ongelma-alueille erikoishintaan 96.00 EUR (norm. 123.00 EUR).

LIIKUNTAKESKUS VASELIBAS FABRIKA, Brivibas gatve 214M, 3. krs, Riika, www.vf.lv »
- 15 % alennus normaalihintaisesta liikuntapassista

AQUA VILLA SPA, Tirgonu iela 11, 2. krs, Riika, www.aquavillaspa.lv »
- 15 % alennus kauneuspalveluista

CLUB ONE -KANTA-ASIAKASHINNASTOT

Selaa tästä uusimpia Club One -kanta-asiakashinnastoja.

Maalis-huhtikuun kanta-asiakashinnasto »

Touko-kesäkuun kanta-asiakashinnasto »

Laivoilla

Tallinkin ja Silja Linen laivoilla saat ostoksistasi bonuspisteitä, mutta myös erilaisia alennuksia ja etuja. Muista siis ottaa Club One -korttisi aina matkalle mukaan!

Katso kaikki edut laivoilla tästä
Ravintolat
Á la carte -ravintoloissa: kolmen ruokalajin nimetty menu ja/tai nimettyjä annoksia Club One -etuhintaan. Etuhintaiset menut/annokset vaihtelevat laivoittain ja ravintoloittain eikä Club One -hintaisia menuja/annoksia ole välttämättä tarjolla kaikissa laivan ravintoloissa.  
Kaikissa ravintoloissa 10 % alennus laivan viineistä. 
Silja Serenaden ja Silja Symphonyn Tavolàta -ravintolassa myynnissä olevista Roin tuotteista 10 % alennus kanta-asiakaskortilla. 

Baarit
Erikoishinnoiteltuja Club One -juomia.

Kahvilat ja fast food -ravintolat
Maistuvia ravintolakohtaisia kanta-asiakasetuja

Saunat
Saunatiloissa 10 % alennus sekä yleisen että yksityissaunan lipun hinnasta. Varauksen yhteydessä ostetuista saunalipuista ja tilaussaunasta saat alennuksen ilmoittamalla Club One -kanta-asiakasnumerosi matkavarauksen yhteydessä. Saat edut laivoilla näyttämällä Club One -korttiasi tilauksen tai maksun yhteydessä.

Club One -kanta-asiakasedut laivojen myymälöissä
Katso Club One -tarjoukset Tallinkin ja Silja Linen laivojen myymälöissä.

Edut ovat voimassa kaikilla Club One -korteilla tasosta riippumatta. Alennukset/edut saat laivoilla näyttämällä Club One -korttiasi tilauksen tai maksun yhteydessä.

Gold-taso

Club One Gold -taso on voimassa 12 kk kerrallaan. Nouset Silver-tasolta Gold-tasolle, kun keräät seurantajakson aikana 60 000 bonuspistettä. Myös Gold-tasolla pysyäksesi, sinun tulee kerätä seurantajakson aikana 60 000 bonuspistettä. Mikäli ehdot eivät täyty, jäsenyys siirtyy takaisin Silver-tasolle.

Club One Gold -asiakkaille bonuspisteet kertyvät seuraavasti:

 • Matkaliput ja kaikki ennen matkaa ostetut palvelut 1 € = 40 bonuspistettä
 • Kaikki matkalla tehdyt ostokset 1 € = 29 bonuspistettä.
Katso Gold-tason edut tästä
 • alennuksia ja etuja matkoistasi

Club One Gold -kanta-asiakkaana matkustat aina edulliseen Gold-kanta-asiakkaan hintaan. Gold-asiakkaan hinnalla voit varata enintään yhden hytin tai kaksi kansipaikkaa/kanta-asiakaskortti. Hintaedut koskevat seuraavia matkoja:
- Päivä Tukholmassa -risteilyt ja yhdensuuntaiset reittimatkat Helsingistä Tukholmaan ja v.v.
- 23 h -risteilyt, Päivä Tukholmassa -risteilyt ja yhdensuuntaiset reittimatkat Turusta Tukholmaan ja v.v.
- 22 h -risteilyt Helsingistä Tallinnaan
- Helsinki-Tallinna-Helsinki-reittimatkat lukuunottamatta tiettyjä lähtöjä (su klo 7.30 Hel-Tal ja Tal-Hel). 
 
Alennuksen määrä vaihtelee vuorokohtaisesti. Alennus koskee vain normaalihintaisia matkoja.
 
Varaa matkasi ajoissa, sillä mitä aiemmin varaat, sitä edullisemmin matkasi saat. 
 
Alennusta ajoneuvolipuista yhdensuuntaisilla reittimatkoilla:
Saat ajoneuvolipuista Gold-asiakkaan alennuksen, alennuksen määrä vaihtelee vuorokohtaisesti. 
Alennus on voimassa yhdensuuntaisessa reittiliikenteessä tavallisesta, normaalihintaisesta henkilö- ja pakettiautolipusta. Alennuksen saa vain yhdestä autosta/kanta-asiakaskortinhaltija (alennus koskee sekä pää- että rinnakkaiskortinhaltijoita).
 

Autojen lastausetu vain Gold-asiakkaille.
Club One Gold -asiakkana saat autolähtöselvityksestä peruutuspeiliin ripustettavan merkin, jonka avulla autosi pyritään mahdollisuuksien mukaan sijoittamaan siten, että se on kohdesatamassa mahdollista ajaa ensimmäisten joukossa maihin. Tämä etu on mahdollinen vain, mikäli olet autolähtöselvityksessä viimeistään tuntia ennen lähtöä ja mikäli lastaustilanne sen turvallisesti sallii. Lastausetua ei voida taata kaikille lähdöille ja se koskee vain henkilöautoja (max. 5 metriä pitkä ja max. 1,9 m korkea). Etu on voimassa Helsinki-Tukholma-, Helsinki-Tallinna- ja Turku-Tukholma-reiteillä Club One Gold -korttia näyttämällä. Maarianhaminassa laivaan tuleville etua ei voida lastausteknisistä syistä tarjota.
Tallink Shuttle -aluksille voit tarvittaessa varata Priority Car -autopaikan ja varmistaa keulapaikan. Lue lisää Priority Car -autopaikoista »

Gold -asiakkaalle tulostuu automaattisesti lähtöselvityksessä juomakuponki, kun Club One -asiakasnumero on ilmoitettu matkavaraukselle. Etu määräytyy varaushetkellä olevan tason mukaisesti. Etu ei ole voimassa Tallink Shuttle -laivoilla.

Bonuspisteitä matkoista ja laivaostoista

- Saat enemmän bonuspisteitä matkoista ja laivaostoista kuin Bronze- ja Silver-asiakkaat.
- Voit varata bonuspisteilläsi matkoja 16.9.2014 alkaen jo 8 kk (244 pv) ennen lähtöä.
- Voit käyttää bonuspisteitä hotellihuoneesi tasokorotukseen Tallink City- ja Tallink Spa & Conference -hotelleissa Tallinnassa (vain varaustilanteen salliessa, tasokorotus tapahtuu hotelliin sisäänkirjautumisen yhteydessä).

Jäsenuutisia

- Saat monipuolisen Club One -lehden neljä kertaa vuodessa kotiin kannettuna.
- Voit tilata uusimmista tarjouksista ja eduista kertovan Club One -uutiskirjeen sähköpostiisi.
- Club One -verkkopalveluun rekisteröitymällä voit päivittää tietojasi, tarkistaa bonuspistesaldosi ja vanhenevat bonuspisteet.

Etuja merillä ja perillä

- Club One Gold -asiakkaana voit asioida Gold-asiakkaiden omassa lähtöselvityspisteessä useimmissa Tallinkin ja Siljan Linen terminaaleissa.
- Erilaisia etuja ja tarjouksia laivojen myymälöissä ja ravintoloissa.

Ravintoloissa kolmen ruokalajin Club One -menu etuhintaan ja 10 % alennus laivan viineistä.
Yökerhossa ja baareissa Club One -juomia erikoishintaan.
Myymälöissä kanta-asiakastarjouksia ja -etuja.
Kahviloissa vaihtuvia kanta-asiakasetuja.
Saunatiloissa 10 % alennus sekä yleisen että yksityissaunan lipun hinnasta. Club One Gold -asiakkaana saat saunoessasi lisäksi yhden alkoholittoman juoman/saunalippu (virvoitusjuoma, mehu tai vesi).
Varauksen yhteydessä ostetuista saunalipuista ja tilaussaunasta saat alennuksen ilmoittamalla Club One -kanta-asiakasnumerosi matkavarauksen yhteydessä.
Saat edut laivoilla näyttämällä Club One -korttiasi tilauksen tai maksun yhteydessä. Edut voimassa laivoilla, joista löytyy edussa mainitut tilat.
Pidätämme oikeudet muutoksiin.

- Aikaistettu check-in ja myöhäisempi check-out Tallink Hotels -hotelleissa, Tallinnassa. Muistathan mainita jo matkan varausvaiheessa, jos haluat käyttää etua! (vain Tallink City ja Tallink Spa & Conference Tallinnassa varaustilanteen salliessa).
- Monipuolisia etuja ja alennuksia yhteistyökumppaneiltamme kohdemaissa.

Silver-taso

Club One Silver -taso on voimassa 12 kk kerrallaan. Nouset Bronze-tasolta Silver-tasolle, kun keräät seurantajakson aikana 15 000 bonuspistettä. Myös Silver-tasolla pysyäksesi, sinun tulee kerätä seurantajakson aikana 15 000 bonuspistettä. Mikäli ehdot eivät täyty, jäsenyys siirtyy takaisin Bronze-tasolle.

Club One Silver -asiakkaille bonuspisteet kertyvät seuraavasti:

 • Matkaliput ja kaikki ennen matkaa ostetut palvelut 1 € = 35 bonuspistettä
  (ennen 9.12.2014 varatuista matkoista bonuspisteet kertyvät seuraavasti: 1 € = 33 bonuspistettä)
 • Kaikki matkalla tehdyt ostokset 1 € = 25 bonuspistettä.
Katso Silver-tason edut tästä

alennuksia ja etuja matkoistasi

Club One Silver -kanta-asiakkaana matkustat aina edulliseen Silver-kanta-asiakkaan hintaan. Silver-asiakkaan hinnalla voit varata enintään yhden hytin tai kaksi kansipaikkaa/kanta-asiakaskortti. Hintaedut koskevat seuraavia matkoja:
- Päivä Tukholmassa -risteilyt ja yhdensuuntaiset reittimatkat Helsingistä Tukholmaan ja v.v.
- 23 h -risteilyt, Päivä Tukholmassa -risteilyt ja yhdensuuntaiset reittimatkat Turusta Tukholmaan ja v.v.
- 22 h -risteilyt Helsingistä Tallinnaan
- Helsinki-Tallinna-Helsinki-reittimatkat lukuunottamatta tiettyjä lähtöjä (su klo 7.30 Hel-Tal ja Tal-Hel). 
 
Alennuksen määrä vaihtelee vuorokohtaisesti. Silver-tason asiakkaan alennukset eivät koske Commodore- ja Suite-hyttejä. Alennus koskee vain normaalihintaisia matkoja.
 
Varaa matkasi ajoissa, sillä mitä aiemmin varaat, sitä edullisemmin matkasi saat. 
 
Alennusta ajoneuvolipuista yhdensuuntaisilla reittimatkoilla:
Saat ajoneuvolipuista Silver-asiakkaan alennuksen, alennuksen määrä vaihtelee vuorokohtaisesti. 
Alennus on voimassa yhdensuuntaisessa reittiliikenteessä tavallisista, normaalihintaisista henkilö- ja pakettiautolipuista. Alennuksen saa vain yhdestä autosta/kanta-asiakaskortinhaltija (alennus koskee sekä pää- että rinnakkaiskortinhaltijoita).

Bonuspisteitä matkoista ja laivaostoista

- Saat bonuspisteitä matkoista ja laivaostoistasi.
- Voit varata bonuspisteilläsi matkoja 16.9.2014 alkaen nyt jo 6 kk (183 pv) ennen lähtöä.
- Voit käyttää bonuspisteitä hotellihuoneesi tasokorotukseen Tallink City- ja Tallink Spa & Conference -hotelleissa Tallinnassa (vain varaustilanteen salliessa, tasokorotus tapahtuu hotelliin sisäänkirjautumisen yhteydessä).

Jäsenuutisia

- Saat monipuolisen Club One -lehden neljä kertaa vuodessa kotiin kannettuna.
- Voit tilata uusimmista tarjouksista ja eduista kertovan Club One -uutiskirjeen sähköpostiisi.
- Club One -verkkopalveluun rekisteröitymällä voit päivittää tietojasi, tarkistaa bonuspistesaldosi ja vanhenevat bonuspisteet.

Etuja merillä ja perillä

- Erilaisia etuja ja tarjouksia laivojen myymälöissä ja ravintoloissa.

Ravintoloissa kolmen ruokalajin Club One -menu etuhintaan ja 10 % alennus laivan viineistä.
Yökerhossa ja baareissa Club One -juomia erikoishintaan.
Myymälöissä kanta-asiakastarjouksia ja -etuja.
Kahviloissa vaihtuvia kanta-asiakasetuja.
Saunatiloissa 10 % alennus sekä yleisen että yksityissaunan lipun hinnasta.
Varauksen yhteydessä ostetuista saunalipuista ja tilaussaunasta saat alennuksen ilmoittamalla Club One -kanta-asiakasnumerosi matkavarauksen yhteydessä.
Saat edut laivoilla näyttämällä Club One -korttiasi tilauksen tai maksun yhteydessä. Edut voimassa laivoilla, joista löytyy edussa mainitut tilat.
Monipuolisia etuja ja alennuksia yhteistyökumppaneiltamme kohdemaissa.
Pidätämme oikeudet muutoksiin.

Bronze-taso

Club One Bronze -taso ei vanhene lainkaan vaan säilyy samana kunnes nouset Silver-tasolle tai eroat Club One -ohjelmasta. 25.2.2014 alkaen tilatut uudet Bronze-tason kortit ovat voimassa toistaiseksi, sitä ennen tilatut Bronze-kortit 36 kuukautta. Nouset Bronze-tasolta Silver-tasolle, kun keräät seurantajakson aikana 15 000 bonuspistettä. Bronze-tasolta ei voi nousta suoraan Gold-tasolle.

Club One Bronze -asiakkaille bonuspisteet kertyvät seuraavasti:

 • Matkaliput ja kaikki ennen matkaa ostetut palvelut 1 € = 30 bonuspistettä
 • Kaikki matkalla tehdyt ostokset 1 € = 21 bonuspistettä.
Katso Bronze-tason edut tästä

alennuksia ja etuja matkoistasi

Club One Bronze -kanta-asiakkaana matkustat aina edulliseen Bronze-kanta-asiakkaan hintaan. Bronze-asiakkaan hinnalla voit varata enintään yhden hytin tai kaksi kansipaikkaa/kanta-asiakaskortti. Hintaedut koskevat seuraavia matkoja:
- Päivä Tukholmassa -risteilyt ja yhdensuuntaiset reittimatkat Helsingistä Tukholmaan ja v.v.
- 23 h -risteilyt, Päivä Tukholmassa -risteilyt ja yhdensuuntaiset reittimatkat Turusta Tukholmaan ja v.v.
- 22 h -risteilyt Helsingistä Tallinnaan
- Helsinki-Tallinna-Helsinki-reittimatkat lukuunottamatta tiettyjä lähtöjä (su klo 7.30 Hel-Tal ja Tal-Hel). 
 
Alennuksen määrä vaihtelee vuorokohtaisesti. Bronze-tason asiakkaan alennukset eivät koske Commodore- ja Suite-hyttejä. Alennus koskee vain normaalihintaisia matkoja.
 
Varaa matkasi ajoissa, sillä mitä aiemmin varaat, sitä edullisemmin matkasi saat. 
 

Alennusta ajoneuvolipuista yhdensuuntaisilla reittimatkoilla:

Saat ajoneuvolipuista Bronze-asiakkaan alennuksen, alennuksen määrä vaihtelee vuorokohtaisesti. 
Alennus on voimassa yhdensuuntaisessa reittiliikenteessä tavallisista, normaalihintaisista henkilö- ja pakettiautolipuista. Alennuksen saa vain yhdestä autosta/kanta-asiakaskortinhaltija (alennus koskee sekä pää- että rinnakkaiskortinhaltijoita).

Bonuspisteitä matkoista ja laivaostoista

- Saat bonuspisteitä matkoista ja laivaostoistasi.
- Voit varata bonuspisteilläsi matkoja jo 4 kk (122 pv) ennen lähtöä.
- Voit käyttää bonuspisteitä hotellihuoneesi tasokorotukseen Tallink City- ja Tallink Spa & Conference -hotelleissa Tallinnassa (vain varaustilanteen salliessa, tasokorotus tapahtuu hotelliin sisäänkirjautumisen yhteydessä).

Jäsenuutisia

- Voit tilata uusimmista tarjouksista ja eduista kertovan Club One -uutiskirjeen sähköpostiisi.
- Club One -verkkopalveluun rekisteröitymällä voit päivittää tietojasi, tarkistaa bonuspistesaldosi ja vanhenevat bonuspisteet.

Etuja merillä ja perillä

- Erilaisia etuja ja tarjouksia laivojen myymälöissä ja ravintoloissa.
Ravintoloissa kolmen ruokalajin Club One -menu etuhintaan ja 10 % alennus laivan viineistä.
Yökerhossa ja baareissa Club One -juomia erikoishintaan.
Myymälöissä kanta-asiakastarjouksia ja -etuja.
Kahviloissa vaihtuvia kanta-asiakasetuja.
Saunatiloissa 10 % alennus sekä yleisen että yksityissaunan lipun hinnasta.
Varauksen yhteydessä ostetuista saunalipuista ja tilaussaunasta saat alennuksen ilmoittamalla Club One -kanta-asiakasnumerosi matkavarauksen yhteydessä.
Saat edut laivoilla näyttämällä Club One -korttiasi tilauksen tai maksun yhteydessä. Edut voimassa laivoilla, joista löytyy edussa mainitut tilat.
Monipuolisia etuja ja alennuksia yhteistyökumppaneiltamme kohdemaissa.

Pidätämme oikeudet muutoksiin.