Club One -edut

Club One -asiakkaana saat monipuolisia etuja maissa ja merillä. Katso alta eri Club One -tasojen sekä kohdemaiden edut.

Muutokset etuihin ovat mahdollisia. Kaikki  alennukset lasketaan pääasiallisesti normaalihinnoista. Edut saa vain Club One -korttia näyttämällä ja koskevat kortinhaltijaa, ellei edun yhteydessä ole toisin ilmoitettu. Huom! Kaikissa etuliikkeissä ei käy Club One -mobiilikortti, joten muistathan ottaa myös postitse lähetetyn Club One -korttisi mukaan. Yhteistyökumppaneilla on oikeus muuttaa alennuksia / etuja ilman ennakkoilmoitusta.

Usein kysyttyjä kysymyksiä Club One -eduista.

Tutustu myös bonusmatkoihin.

ROYAL RAVINTOLAT

Club One -asiakkaana saat kaksi pääruokaa yhden hinnalla seuraavissa ravintoloissa: Elite, Hieta, Löyly, Macu, Presto, Ravintola Nokka, Ravintola Teatteri, Roster Helsinki, Roster Turku, Salutorget, Strindberg ja Töölönranta. Edullisempi pääruoka veloituksetta.

Lisäksi Palace ravintolan menuista 20 % alennus Club One -kortilla.

Edut ovat voimassa 28.2.2018 asti. Ei voimassa lounaalla eikä 14.2. Edun saat esittämällä Club One -korttisi. Etu max 6 hlölle/Club One -kortti.

Royal ravintolat
www.royalravintolat.com

 

NAIL SPA

NailSpa on Viron suurin ja modernein manikyyreihin ja pedikyyreihin erikoistunut hoitolaketju.

Club One -asiakkaana saat sataman uudessa NailSpa Salongissa 20 % alennuksen kaikista normaalihintaisista palveluista. Etu on voimassa 28.2.2018 asti.

NailSpa
Poordi tn 3, Tallinna
www.nailspa.ee

 

SUE ELLEN

Arkenakin on lupa herkutella! Sue Ellen on Amerikan etelävaltioiden herkkuja tarjoava uusi ravintola Helsingissä. Club One -asiakkaana saat Sue Ellen neljän ruokalajin menun etuhintaan 39,50€ (norm 55€). Edun saat varaamalla pöydän osoitteessa www.sue-ellen.fi ja ilmoittamalla etukoodin CLUBONE. Etu on voimassa ti-to iltoina 28.2.2018 asti. Etu jopa kuudelle hengelle.

Sue Ellen
Eteläranta 16, Helsinki
www.sue-ellen.fi

 

KIASMA

Nykytaiteen museo Kiasma tarjoaa taide-elämyksiä ja uusia näkökulmia elämään. Kiasma on taiteen ja ihmisen kohtauspaikka.

Club One -asiakkaana saat sisäänpääsylipun etuhintaan 12 eur (norm. 14 eur). Edun saat esittämällä Club One -korttisi.
Etu on voimassa 30.9.2018 asti ja edun saa 2 hlöä/Club One -kortti.

Tutustu ajankohtaisiin näyttelyihin →

Roots Helsinki

Roots Helsinki on vegaaninen kahvila ja joogastudio Helsingin Kalliossa. Roots Helsinki on yhdistelmä joogaa, kakkua ja elämää. Kahvila tarjoilee maukasta ja ravitsevaa vegaanista ruokaa sesongin raaka-aineilla höystettynä. Nauti ihanasta aamiaishetkestä, ravitsevasta lounaasta tai iltapäivän raakakakkukahveista ystävän kanssa.

Club One -asiakkaana saat –10 % alennuksen kahvilan valikoimasta. Lisäksi helmikuun ajan Club One -asiakkaat saavat 2 kakkupalaa 1 hinnalla!

Samat edut ovat voimassa myös Ruplassa.
Lue lisää Roots Helsinki -kahvilasta →

PASTIS

Autenttinen maalaisranskalainen keittiö ja tunnelma sekä läsnäoleva ja yksilöllinen palvelu tekevät Pastiksesta unohtumattoman kokemuksen. Kaikki ruoka valmistetaan käsityönä perinteisin menetelmin.

Club One -asiakkaana saat yllätysmenun 3-ruokalajia 39,50 €/hlö (norm. 49 €). Tarjous on voimassa ma-to iltoina max 6 hengen seurueille 29.3.2018 asti. Ilmoita Club One -jäsenyydestäsi varauksen yhteydessä kohdassa Erityistoiveet.

Varaa pöytä →

Pieni Roobertinkatu 2,
00130 Helsinki
www.pastis.fi

MOOMIN.COM-VERKKOKAUPPA

Kirjoja, pyyhkeitä, mukeja, reppuja, lamppuja ja paljon muuta tutuin Muumi-aihein. Uppoudu Muumien maailmaan ja shoppaile Muumit kotiisi tai lahjaksi.

Lue lisää Club One -edusta
Club One -asiakkaana voit shoppailla edullisesti moomin.com-verkkokaupassa. Syöttämällä koodin clubone ostostesi yhteydessä, saat 15% alennusta kaikista tuotteista.

Lisätietoa www.moomin.com

Ristorante Dennis-ravintolat

Ristorante Dennis-ravintolat Helsingissä, Kirkkonummella, Tampereella sekä Turussa toivottavat Club One-jäsenet tervetulleiksi nauttimaan 15 % alennuksesta à la carte -annoksista maanantaista torstaihin. Enintään 4 asiakasta / kortti. Ei yhdistettävissä muihin alennuksiin, ei koske lounastarjouksia, juomia eikä kotiinkuljetuksia. Voimassa toistaiseksi. 

Sijainnit, varaukset ja ja menut helposti osoitteesta www.dennis.fi →

 

MUSIIKKITALO

Musiikkitalo on kaikille avoin konserttikeskus ja kohtauspaikka Helsingin sydämessä. Tutustu Musiikkitalon mielenkiintoiseen maailmaan opastetulla kierroksella, jonka aikana tulevat tutuksi niin Musiikkitalon toiminta ja arkkitehtuuri kuin upea Konserttisalikin.

Musiikkitalon esittelykierros 60 min etuhintaan 8 €/hlö (norm. 12 €/hlö), osta etuhintainen lippu Musiikkitalon lipunmyynnistä ja näytä Club One -korttisi lippua ostaessasi. Kierroksen yhteydessä Club One -korttia ja pääsylippua näyttämällä kahvi ja päivän pulla Musiikkitalon kahvilassa 5 €. 

Lue lisää esittelykierroksesta →

Sea life

Tee taianomainen matka halki maailman merien, jotka ovat täynnä toinen toistaan ihmeellisempiä merten otuksia, kuten haita, kilpikonnia, rauskuja ja merihevosia! SEA LIFE Helsinki on avoinna vuoden jokaisena päivänä paitsi 24.−25.12. Merimaailma SEA LIFE sijaitsee Linnanmäen huvipuiston yhteydessä. Uuden superselviytyjät -näyttelyn päätähtiä ovat todelliset superselviytyjät. Näyttely esittelee erilaisia menestystarinoita aina liejuryömijöistä lapasampeen!

Lue lisää Club One -edusta
Saat Club One -kortillasi 25% alennuksen SEA LIFEn normaalihintaisista pääsylipuista (norm. hinnat 16,50 €/12,50 €). Etu koskee max. 5 henkilöä eikä sitä voi yhdistää verkkolippuihin tai muihin tarjouksiin. 

Lisätietoa www.sealife.fi

KVARTER5

Maarianhaminassa sijaitsevan ravintola Kvarter5:n korkealaatuiset annokset tehdään omassa keittiössä paikallisista raaka-aineista.

Varatessasi hotellipaketin Tallink Siljan kautta Ahvenanmaan Hotel Pommerniin saat Club One -asiakkaana Kvarter5 ravintolassa kolmen ruokalajin saaristoillallisen erikoishintaan 25 € / hlö (norm. 38 €). Etu koskee yhden ja kahden hengen huonevarauksia ja on voimassa 1.3.2018 asti. Tarjousta ei voi yhdistää muihin kampanjoihin.

Kvarter 5
Norragatan 10, Mariehamn
www.kvarter5.ax

 

CHESS-MUSIKAALI SVENSKA TEATERNIIN SYKSYLLÄ 2018

CHESS-musikaalin ensimmäinen teatterituotanto Suomessa saa ensi-iltansa Svenska Teaternissa 8 syyskuuta 2018. Svenska Teaternin unohtumattomien menestysten kuten Kristina från Duvemålan ja Mamma Mia! -musikaalien jälkeen lavan valtaa CHESS på svenska, Benny Anderssonin ja Björn Ulvaeuksen kolmas musikaali. Yhtenä pääroolin esittäjänä nähdään Maria Ylipää. Club One -jäsenenä saat teatteriliput hintaan 76 €/hlö (norm. 88 €) syksyn 2018 näytöksiin (ei koske ensi-iltaa). Paikkoja rajoitetusti. Max. 4 lippua/varaus.

Varaa lippusi Svenska Teaternin ryhmämyynnin kautta ja ilmoita Club One -jäsenyytesi, ma-pe klo 10-16, puh. 09-61 621 433.

Lunastus teatterilta kahden viikon sisään tai Lippupisteen palvelupisteiltä/R-kioskeilta (palvelumaksut lisätään hintaan).

 

30% ALENNUS LEHTIVALIKOIMASTA

Otavamedia tarjoaa Club Onen asiakkaille 30% alennuksen seuraavien lehtien määräaikaisista vuosihinnoista: Alibi, Anna, Deko, Erä, Hymy, Kaksplus, Kanava, Kippari, Kotiliesi, Kotiliesi Käsityö, Kotilääkäri, Koululainen, Maalla, Metsästys ja Kalastus, Parnasso, Seura, Seura SuperRistikot, Suomen Kuvalehti, Tekniikan Maailma, TM Rakennusmaailma, TV-Maailma, Vauhdin maailma, Vene ja Viva.

Katso lisää osoitteesta www.otavamedia.fi/clubone

Q-PARK kasarmitori

Q-Park Kasarmitorin pysäköintihalli sijaitsee Olympia- ja Makasiiniterminaalien välittömässä läheisyydessä. Tilavassa ja valoisassa pysäköintihallissa on lämpimät paikat 400 autolle. Hallin sisäänajo on Fabianinkadulta Kasarmitorin kulmasta.

Q-Park Oy tarjoaa Club One -asiakkaille risteilypysäköinnin 2 vrk hintaan 30 € Kasarmitorin pysäköintihallissa. Auton voi ajaa lähtöpäivänä sisään klo 15.00 jälkeen ja auto tulee noutaa paluupäivänä klo 12.00 mennessä. 

Lue lisää →
Miten risteilypysäköinti toimii:
Ota pysäköintilippu normaalisti sisään ajaessasi puomilta. Maksettaessa syötä ensin pysäköintilippu maksuautomaattiin ja perään Club One -kortti. Tämän jälkeen suorita pysäköintimaksu. HUOM! Älä käytä luottokorttia sisäänajaessasi Club One -hintaisen risteilypysäköinnin yhteydessä. Etua ei saa Club One -mobiilikortilla.

Lisätietoja osoitteessa www.q-park.fi.

EUROPARK P-TÄHTITORNINVUORi

Pysäköi kätevästi sisätiloissa lähellä Olympiaterminaalia Club One -etuhintaan. EuroPark tarjoaa Club One -asiakkaille 15 % alennuksen pysäköintihallin normaalihinnoista.

P-Tähtitorninvuori sijaitsee aivan Olympia-terminaalin välittömässä läheisyydessä. Hallin sisäänajo on osoitteessa Laivasillankatu 20. Pysäköintihalli on lämmin, tilava ja valoisa. Halli on auki klo 06-24, ulosajo mahdollista 24h. Kohteessa toimii myös autopesu.

Lue lisää →
Miten Club One alennus toimii:
Ota pysäköintilippu normaalisti ajaessasi sisään puomilta. Maksettaessa syötä ensin pysäköintilippu maksuautomaattiin ja vedä sen jälkeen Club One -korttia maksupäätteessä magneettiraita lukijaa kohden. Tämän jälkeen suorita alennettu pysäköintimaksu käteisellä tai maksukortilla käyttäen maksupäätettä.

HUOM! Älä käytä luottokorttia sisäänajaessasi, kun käytät Club One -etua.

Lisätietoja osoitteessa http://www.europark.fi/hki-tahtitorninvuori

Special-paikoitus

Helsingin eteläsatamassa Olympiaterminaalin alakerrassa sijaitseva Special-paikoitus tarjoaa lämmintä ja valvottua pysäköintiä.
Club One -asiakkaana saat pysäköintipaikan edullisemmin. Esimerkiksi Päivä Tukholmassa -risteilyn ajalle (2 yötä) paikoitus Club One -kortilla 58 euroa (norm. 66 euroa).

Lisätietoa Special -paikoituksesta ja Club One -etuhinnoista →

FLOWPARK

Flowpark on ekologinen seikkailuhuvipuisto, jossa jykevien tukkipuiden varaan on rakennettu erilaisia seikkailureittejä. Flowpark sijaitsee Turussa, kauppakeskus Skanssin sisäpihalla. Sisäänpääsy on vapaa, mutta pääsy seikkailuradoille on maksullinen. Club one -korttia näyttämällä saat 15 % alennuksen.
Lisätietoja: www.flowpark.fi

MOOMIN SHOP

Moomin Shop tarjoaa kaikille Club One -asiakkaille 5 % alennuksen ostosten loppusummasta Moomin Shopissa. Etu on voimassa toistaiseksi. Näytä Club One -korttisi kassalla. Etu on voimassa kaikissa Moomin Shopeissa.

Moomin Shopit:
Forum, Mannerheimintie 20, Helsinki. Puh. 040-192 0720, email: forum@moominshop.fi Avoinna ma-pe klo 9-21, la klo 9-18.

Helsinki-Vantaan lentoasema, portin 26 vieressä. Puh. 09-586 5058, email: airport@moominshop.fi Avoinna su-pe klo 6.15-20, la klo 6.15-19.

JUDYS HANTVERK OCH INREDNING

Ahvenanmaalla sijaitseva keramiikka- ja sisustusliike tarjoaa 10 % alennuksen Judyn itse valmistamasta keramiikasta.

Hindersvägen 1, Jomalaby, puh. 018-19988.
www.facebook.com/Judyshantverk
 

forum marinum

Turun Sataman kupeessa sijaitseva Merikeskus Forum Marinum on aktiivinen ja monipuolinen merellisen toiminnan keskus, merenkulun valtakunnallinen erikoismuseo ja Suomen Laivastomuseo.

Club One -asiakkaana saat pääsyliput Forum Marinumin näyttelyihin 20 % alennuksella. Alennuksen saadaksesi esitä Club One -korttisi Forum Marinumin museokassalla. 

Forum Marinum
Linnankatu 72, Turku
Puh. 02 267 9511
Katso lisätiedot ja aukioloajat: www.forum-marinum.fi


 

METROMATKAOPAS TUKHOLMA

Metromatkaopas vie kokeneenkin Tukholman-kävijän uusiin ja kiinnostaviin kohteisiin suurkaupungin joka kolkkaan. Opas tarjoaa mielenkiintoisia kohteita niin risteilyvieraalle kuin pitempään kaupungissa viipyvälle.

Saat Metromatkaoppaan nyt Club One -etuhintaan 20 € (norm. 25 €, tilauksen hintaan lisätään postikulut 3 €). Tilaukset: info@kustantajalaaksonen.fi, mainitse tilatessasi tuotetunnus "Club One" sekä kanta-asiakasnumerosi.

EUROPCAR AUTONVUOKRAUS

Europcar-autovuokraamosta löydät varmasti tarpeisiisi sopivan auton - oletpa sitten loma- tai työmatkalla tai vaikka muuttopuuhissa. Liiku turvallisesti ja luotettavasti oman aikataulusi mukaan.

Club One -jäsenenä saat 10 % alennuksen vuokratessasi auton Europcarilta. Etu on voimassa kaikissa Europcarin toimipisteissä ympäri maailman. Saat edun käyttöösi, kun varaat auton etukäteen ja syötät varatessasi sopimusnumeron 50907744 kohtaan "Syötä koodi". 

Varaukset:
www.europcar.fi tai puh. 0200 12 154

GreenStreet Stockholm

GreenStreetin taustalla on ajatus siitä, että kaikilla pitäisi olla mahdollisuus syödä hyvää ruokaa ja nauttia elämästä täysillä, samalla noudattaen terveellistä elämäntyyliä. Siksi tarjoamme herkullista vegaanista ruokaa ja maukkaita raakakakkuja. Kun syö hyvin, on energiaa tehdä töitä unelmien eteen. GreenStreet Stockholm sijaitsee Tukholman ytimessä Sveavägenillä, Happy Food Storen yhteydessä.

Club One -asiakkaana saat –10 % alennuksen kahvilan valikoimasta. Lisäksi helmikuun ajan Club One -asiakkaat saavat 2 kakkupalaa 1 hinnalla!

TUTUSTU KAHVILAAN →

SKANSEN

Skansen on Tukholman Djurgårdenilla sijaitseva ulkoilmamuseo ja eläintarha. Club One -asiakkaat saavat kanta-asiakaskorttia näyttämällä 10 SEK alennuksen Skansenin pääsylipusta (max. 2 aikuista ja 2 lasta/Club One -kortti).

Skansen
Djurgården, Stockholm
www.skansen.se

ABBA THE MUSEUM

ABBA The Museum on paljon muutakin kuin perinteinen museo. Näet esiintymisasuja, konserttivalokuvia, kultalevyjä ja paljon muuta. Lisäksi interaktiivisessa museossa pääset osaksi elämystä esimerkiksi laulamalla ja tanssimalla ABBA-hologrammien kanssa tai heijastamalla yllesi digitaalisen esiintymisasun!

Club One -asiakkaat saavat 20 % alennuksen sisäänpääsymaksusta arkisin ja lisäksi ilmaisen audio guide -ääniopastuksen, jossa kielivaihtoehtona myös suomi. Etu on voimassa vain paikan päällä ostettuihin lippuihin.

ABBA The Museum
Djurgården, Stockholm
www.abbathemuseum.com

LELU- JA SARJAKUVAMUSEO

Tukholman Skeppsholmeniin on avattu uusi lelu- ja sarjakuvamuseo Bergrummet - Tidö Collection of Toys & Comics. Museossa riittää nähtävää ja siellä myös aikuiset pääsevät tutkimaan oman lapsuutensa leluja ja sarjakuvahahmoja. Museoon pääset bussilla 65 tai tunnelbanalla (Kungsträdgården).

Club One -asiakkaana saat pääsyliput etuhintaan: aikuiset 120 SEK (norm. 140 SEK) ja 6-17 -vuotiaat lapset 70 SEK (norm. 90 SEK). Edun saat esittämällä Club One -korttisi.

Bergrummet - Tidö Collection of Toys & Comics
Skeppsholmen, Stockholm
www.bergrummet.com

Fox in a Box - pakohuonepeli

Fox in a Boxissa on valittavanasi seitsemän erilaista toinen toistaan visaisempaa pakohuonetta. Esimerkiksi The Bank Job -pelissä pääset yrittämään kunnon timanttiryöstöä, mutta muista, että aikaa arvoituksen ratkaisemiseen on vain 60 minuuttia! Peli käydään englannin kielellä.

Club One -kortilla saat pelistä 10 % alennuksen.

roomescapelive.se

Tukholman kiertoajelut veneellä

Tutustu Tukholmaan venekiertoajelulla. Kuninkaallinen kanaalikierros kiertää Djurgårdenin saaren ympäri. Tukholman siltojen alla -kierros vie sinut 15 sillan ali ympäri Tukholmaa.

Club One -kortilla saat 10 % alennusta venekiertoajeluiden "Tukholman siltojen alla" , "Kuninkaallinen kanaalikierros" sekä "Hyvää huomenta Tukholma" lipuista Strömkajenin lipunmyyntipisteestä ostettuna. Edun saat esittämällä Club One -korttisi. Kiertoajeluilla "Tukholman siltojen alla" ja "Kuninkaalinen kanaalikierros" on myös suomenkielinen audio-opastus. "Hyvää huomenta Tukholma" kiertoajelu alkaa klo 8.30.

Strömman kiertoajelut veneellä
Strömkajen, Stockholm
www.stromma.se

TEKNISKA MUSEET

Oletko koskaan piirtänyt silmilläsi? Tai kokeillut kuinka kovaa kiljut? Ota suunnaksesi Tekniska Museet Tukholmassa ja voit kokeilla paljon muutakin jännää. Club One -jäsenet saavat 20 % alennuksen pääsylipusta. Edun saat paikan päällä Club One -korttia näyttämällä. Etu on voimassa toistaiseksi.

Tekniska museet
Museiparken, Stockholm
www.tekniskamuseet.se

Prinssi Eugenin Waldemarsudde

Museossa voi tutustua sekä taiteeseen että prinssi Eugenin asuinhuoneisiin. Keskustasta pääsee kätevästi Waldemarsuddeen raitiovaunulla numero 7.

Club One -asiakkaat saavat kanta-asiakaskorttia näyttämällä pääsylipun prinssi Eugenin Waldemarsuddeen etuhintaan 130 SEK (norm. 150 SEK).

Lue lisää näyttelyistä →

Prinssi Eugenin Waldemarsudde
Djurgården, Stockholm
www.waldemarsudde.se

TUKHOLMA PANORAMA –HELPPO TAPA TUTUSTUA TÄRKEIMPIIN NÄHTÄVYYKSIIN

Tukholman tärkeimmät nähtävyydet kaksikerrosbussilla ilman ylimääräisiä pysähdyksiä. Panorama audio-opastettu kiertoajelubussi lähtee liikkeelle Värtan-terminaalilta päivittäin klo 10.15. ja palaa takaisin noin klo 12 (halutessasi voit jäädä keskustaan kiertoajelun jälkeen.) Opastukset reitin varrella olevista tärkeimmistä kohteista voi kuunnella 10 kielellä, mm. suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.

Lue lisää →
Kiertoajelun hinnat:
Club One -kanta-asiakkaille 250 SEK/hlö (norm. 300 SEK/hlö)
Lapset 0-15 v. ilmaiseksi aikuisen seurassa

Etu koskee vain laivan infosta ostettuja kiertoajelulippuja. Alennusta ei saa suoraan bussista ostetuista lipuista.

 

AQUARIA

Aquaria-akvaariotalossa voi kulkea läpi sademetsän ja trooppisen vedenalaisen maailman sekä tutustua Itämeren elämään. Matkalla tapaat värikkäitä kaloja, rauskuja ja merihevosia. Hyvä käyntikohde huonommallakin kelillä!

Saat Club One -korttiasi näyttämällä pääsyliput Club One -etuhintaan: aikuisen päivälippu 108 SEK (norm. 120 SEK), 3-15-vuotiaiden päivälippu 72 SEK (norm. 80 SEK). 

Etu on voimassa toistaiseksi. Edun saa max 5 henkilölle.

Aquaria Vattenmuseum
Djurgården, Stockholm
www.aquaria.se

VASA-MUSEO

Reilut 20 vuotta vanha Vasa-museo on yksi Tukholman suosituimpia nähtävyyksiä ja siksi museota laajennettiin ja peruskorjattiin keväällä 2013. Vasa-laiva on maailman ainoa jäljellä oleva 1600-luvulla rakennettu laiva. Se upposi neitsytmatkallaan Tukholman edustalla ja oli meren pohjassa 333 vuotta. 

Club One -asiakkaat saavat kanta-asiakaskorttia näyttämällä 30 SEK alennuksen Vasa-museon pääsylipusta, max. 2 lippua/Club One -kortti.

Vasa-museo
Djurgården, Stockholm
www.vasamuseet.se

JUNIBACKEN

Varsinkin perheen pienimmät viihtyvät Junibackenissa, satujen maailmassa. Club One -asiakkaille 10 SEK alennusta Junibackenin pääsylipusta kanta-asiakaskorttia näyttämällä, max. 5 lippua/Club One -kortti. Etu on voimassa 31.12.2018 asti.

Junibacken
Djurgården, Stockholm
www.junibacken.se

MILLESGÅRDEN

Taiteilijapariskunta Carl ja Olga Millesin koti Millesgården Lidingön saarella on monipuolinen kohde taiteenystäville. Millesgårdenissa voit ihailla taideteoksia niin veistospuistossa, taiteilijakodissa kuin Annen talossakin. Club One -asiakkaana saat 20 SEK alennusta Millesgårdenin pääsylipusta kanta-asiakaskorttia näyttämällä, max. 5 lippua/Club One -kortti. Etu on voimassa toistaiseksi.

Millesgården
Herserudsvägen 32, 18134 Lidingö, Stockholm
www.millesgarden.se

SPRITMUSEET

Club One -asiakkaille 25 % alennusta Spritmuseetin pääsylipusta kanta-asiakaskorttia näyttämällä. Etu on voimassa toistaiseksi.

Spritmuseet
Djurgården, Stockholm
www.spritmuseum.se

SKYVIEW

Globenin SkyView antaa Club One -asiakkaille alennusta pääsylipuista. Aikuisten lippu 110 SEK (norm. 150 SEK) ja lasten lippu (4-11 -vuotiaat) 85 SEK (norm. 120 SEK). Alennuksen saa Club One -korttia näyttämällä. Max. 5 lippua/Club One -kortti. 

Globenin SkyView
Globentorget, Stockholm
www.stockholmlive.com

High Chaparral

Villin lännen teemapuisto on valittu useana vuonna Ruotsin parhaaksi! Täällä koko perhe voi osallistua eri aktiviteetteihin, mm. kullanhuuhdontaan, talonrakennukseen tai höyryjunamatkaan. Täällä asustaa myös erilaisia eläimiä, jopa ihan oikea biisoni.

Club One -asiakkaana saat 15 % alennuksen normaalihintaisesta sisäänpääsymaksusta ja majoituksesta. Edun saat esittämällä Club One -korttisi ja henkilöllisyystodistuksesi.

High Chaparral, Hillerstrorp
www.highchaparral.se

TOM TITS EXPERIMENT

Club One -asiakkaat saavat Club One -korttia näyttämällä 15 % alennuksen tiedetalo Tom Tits Experimentin pääsylipuista (ei koske perhelippua, max. 2 aikuista ja 3 lasta/Club One -kortti). 

Tom Tits Experiment
Storgatan 33, Södertälje
Puh. +46 (0)8 550 225 00
info@tomtit.se, www.tomtit.se

VUOKRAA POLKUPYÖRÄ

Gamla Stans Cykel tarjoaa Club One -kortilla 10 % alennuksen pyöränvuokrauksesta. Liike sijaitsee osoitteessa Stora Nygatan 20. Pyörät on hyvä varata etukäteen puh. +46 (0)8 411 1670, www.gamlastanscykel.se

EUROPCAR AUTONVUOKRAUS

Europcar-autovuokraamosta löydät varmasti tarpeisiisi sopivan auton - oletpa sitten loma- tai työmatkalla tai vaikka muuttopuuhissa. Liiku turvallisesti ja luotettavasti oman aikataulusi mukaan.

Club One -jäsenenä saat 10 % alennuksen vuokratessasi auton Europcarilta. Etu on voimassa kaikissa Europcarin toimipisteissä ympäri maailman ja saat sen kertomalla sopimusnumeron 50907744.

Europcar palveluksessasi:
www.europcar.fi tai puh. 0200 12 154

HERTZ AUTONVUOKRAUS RUOTSISSA

Hertz Autovuokraamo tarjoaa Club Onen jäsenille erikoishintaiset autonvuokraukset maailmanlaajuisesti. Mainitsemalla Club Onen sopimusnumeron CDP 593977 saat 10-15 % alennuksen Hertzin normaaleista jäsenetuhinnoista.

Hinnat sisältävät vapaat ajokilometrit, kolari –ja varkausturvan sekä veron.

Normaalit vuokrausehdot voimassa, kuten kuljettajan minimi-ikä 25 v ja maksutapana luottokortti.

Varaukset Hertzin puhelinpalvelusta +46 771 211 212.
Lisätietoja osoitteessa: www.hertz.fi tai www.hertz-europe.com

TALLINK-HOTELLEISSA

Tallink City, Tallink Spa & Conference, Pirita SPA ja Tallink Express Tallinnassa. Nyt myös bonuspisteitä Tallink Hotelleissa ostetuista palveluista katso poikkeukset tästä →

Edut Tallink Hotelleissa:

 • Tallink City Hotellissa →
  - jopa 20 % alennus huonehinnasta Club One -kortilla, kun huone varataan ja maksetaan suoraan hotellissa.
  - 10 % alennus ravintoloissa ja baareissa à la carte -listan hinnoista ja talon viinistä. Etu koskee Club One -kortinhaltijaa ja max. 8 seuralaista.
  - 10 % alennus sunnuntain brunssista
  - 10 % alennus saunavuokrasta ja -menusta.
  - yökerho Cellarin pääsylippu veloituksetta Club One -jäsenelle ja yhdelle seuralaiselle
  - vaihtuvia erikoisetuja Hera Salongid -kauneushoitoloissa
  - Aikaisempi check-in/myöhäisempi check out varaustilanteen salliessa gold-kortilla. Mainitse varatessasi, mikäli haluat käyttää edun.
 • Tallink Spa & Conference Hotellissa →
  - jopa 20 % alennus huonehinnasta Club One -kortilla, kun huone varataan ja maksetaan suoraan hotellissa.
  - 10 % alennus ravintoloissa ja baareissa à la carte -listan hinnoista ja talon viinistä. Etu koskee Club One -kortinhaltijaa ja max. 8 seuralaista.
  - Aqua Spa -liput etuhintaan: katso hinnat tästä →
  - vaihtuvia erikoisetuja Hera Salongid -kauneushoitoloissa
  - Aikaisempi check-in/myöhäisempi check out varaustilanteen salliessa gold-kortilla. Mainitse varatessasi, mikäli haluat käyttää edun.
 • Pirita SPA Hotellissa →
  - jopa 20 % alennus huonehinnasta Club One -kortilla, kun huone varataan ja maksetaan suoraan hotellissa.
  - 10 % alennus ravintoloissa ja baareissa à la carte -listan hinnoista ja talon viinistä. Etu koskee Club One -kortinhaltijaa ja max. 8 seuralaista.
  - 10 % lauantain ja sunnuntain brunssista
  - 10 % alennus kauneushoidoista
  - 10 % alennus uima-allasalueen sisäänpääsystä (kertalipuista, 10 x lipuista, puolen vuoden kortista, vuosikortista ja vesiaerobicista)
 

Kaikki alennukset ja edut voimassa vain, kun ko. palvelu maksetaan heti. Huonelaskulle lisätyistä palveluista/ruokailuista ei saa alennusta.

 • Katso hotellihuoneen tasokorotushintaesimerkit →
  Hotellihuoneen tasokorotus bonuspisteillä+rahalla varaustilanteen salliessa sisäänkirjautumisen yhteydessä.

  Tallink City Hotellissa esim. Standard -> Business Class 6 000 p + 10 €
  Tallink Spa & Conference Hotellissa esim. Standard -> Double de Luxe 10 000 p + 20 €
  Pirita SPA Hotellissa esim. Spa Standard -> Spa Lounge 4 000 p + 10 €
  esim. Marine Standard -> Marine Lounge 4 000 p + 10 €
  Tallink Hotel Riga Hotellissa esim. Standard -> Superior 2 000 p + 10 €

  Kysy myös muita huoneluokan tasokorotusvaihtoehtoja hotellin vastaanotosta.

TALLINK TAKSO

Tallink Takso antaa kaikille Club One -jäsenille 5 % alennuksen taksimatkan kilometrihinnasta, alennus ei koske perusmaksua. Muista näyttää Club One -kortti ennen matkan maksamista! Tallink Takson palvelut eivät kerrytä Club One -bonuspisteitä.

Lisätietoa Tallink Taksosta →

TALLINK TENNISEKESKUS

Joulukuussa 2016 avattu Tallink Tennisekeskus on moderni ja monipuolinen keskus tenniksen ystäville! Tennisekeskuksessa on 14 kenttää sisätiloissa ja kuusi ulkokenttää. Club One -kanta-asiakkaana saat 10 % alennuksen kertavarauksista, jotka maksetaan paikan päällä. Tallink Tennisekeskuksen palvelut eivät kerrytä Club One -bonuspisteitä.

Lue lisää →

NOK NOK

Tallinkin omassa NOK NOK -ravintolassa tarjoillaan aitoa thaimaalaista ruokaa ja tunnelmaa keskellä Tallinnan vanhaakaupunkia. Sen yhteydessä toimii myös thaimaalainen kokkikoulu ja aasialaisten ruokatuotteiden myymälä. Club One -asiakkaat saavat 10 % alennuksen ruuasta ja juomista. Edun saat esittämällä Club One -korttisi tilatessasi. Huom! Toistaiseksi etua ei saa Club One -mobiilikortilla. Ravintolassa tehdyt ostot eivät kerrytä Club One -bonuspisteitä.

Lisätietoa NOK NOK -ravintolasta →

Club One -edut Tallinnassa

Ostokset →

KAUBAMAJA
Club One -asiakkaat saavat Kaubamajassa ostoksia tehdessään normaalihintaisten ostosten loppusummasta 5 % alennuksen näyttämällä Club One -korttia kassalla ostotapahtuman aluksi. Etu voimassa toistaiseksi.
Kaubamaja Tallinn, Gonsiori 2, Tallinna. Puh. +372 667 3100
Kaubamaja Tartu, Riia 1, Tartto. Puh. +372 731 5100
tallinn@kaubamaja.ee
tartu@kaubamaja.ee
www.kaubamaja.ee

SOLARIS keskus
Club One -asiakkaat saavat 5 % alennuksen Solaris-keskuksen elintarvikeliikkeestä Club One -korttia näyttämällä. Solaris-keskuksessa sijaitseva Nokia-konserttisali ei kuulu Club One -edun piiriin.
Estonia pst 9, Tallinn
info@solaris.ee
www.solaris.ee
 
Ravintolat, pubit ja kahvilat →

AMARILLO
Aivan Tallinnan ydinkeskustassa tex mex -ruokaa, pikkupurtavaa ja juomia. Saat Club One -kortilla 10 % alennuksen menusta. Alennus ei koske tupakkatuotteita.
Original Sokos Hotel Viru, Viru väljak 4, Tallinn
www.sokoshotels.fi/ee/

Valkosipuliravintola BALTHASAR
Valkosipulin ystävien ravintola Raatihuoneentorin reunalla antaa Club One -asiakkaille 10 % alennuksen ruuasta.
Raekoja plats 11, Tallinn
Puh. +372 5341 4906 ja +372 627 2413
www.balthasar.ee

BEER HOUSE
Club One -kortilla saksalaistyyppisen olutravintolan ja panimon talon oluesta ja ruuasta 10 % alennus. Alennus ei koske Happy hour -menua.
Dunkri 5, Tallinn
Puh. +372 644 2222
www.beerhouse.ee

BRASSERIE & RESTAURANT TELETORN
Tallinnan Televisiotornissa sijaitsevassa Brasserie & Restaurant Teletornissa herkuttelet upeiden näköalojen äärellä. Saat Club One -kortilla 5 % alennuksen menusta, ei koske erikoistarjouksia. Voimassa toistaiseksi.
Kloostrimetsa tee 58 A, Tallinn
Puh. +372 5815 0020
restoran@teletorn.ee
http://www.teletorn.ee/restoran/

LA TABLA
Telliskiven alueella sijaitsee pala Latinalaista Amerikkaa. Ravintola La Tablasta saat su-to 10 % alennuksen menusta ja pe-la 10 % alennuksen jälkiruoista ja lasten menusta.
Telliskivi 60, Tallinn
www.latabla.ee

LOBBYBAR
Legendaarisen Original Sokos Hotel Virun aulabaarissa saat 10 % alennusta menusta Club One -kortilla.
Original Sokos Hotel Viru, Viru väljak 4, Tallinn
www.sokoshotels.fi

MAIKRAHV 
Raatihuoneentorin laidalla sijaitsevasta ravintola Maikrahvista saat 10 % alennuksen Club One -kortilla.
Raekoja Plats 8, Tallinn
Puh. +372 631 4227
www.maikrahv.ee

MERINEITSI
Saat Club One -kortilla 10 % alennuksen Merineitsi-ravintolan menusta.
Original Sokos Hotel Viru, Viru väljak 4, Tallinn
www.sokoshotels.fi

PUB
Club One -kortilla 10 % alennus menusta.
Original Sokos Hotel Viru, Viru väljak 4, Tallinn
www.sokoshotels.fi

OLDE HANSA
Aivan Tallinnan Raatihuoneentorin vieressä sijaitsevasta Olde Hansa -ravintolasta saat Club One -kortilla 10 % alennuksen laskun loppusummasta sekä ravintolan yhteydessä olevan Krambude-myymälän lasi- ja saviastioista. Lisäksi ostaessasi kolme pakettia manteleita Olde Hansan mantelikärrystä, saat kaupan päälle 35 g mantelipaketin. Edut voimassa 31.12.2018 asti.
Vana turg 1, Tallinn
Ravintola Olde Hansa →

ROBERT'S COFFEE Viru Keskus
Viru Keskuksessa sijaitsevassa Robert's Coffee kahvilassa saat Club One -kortilla 10 % alennuksen kahvilan menusta. Alennus ei koske alkoholijuomia.
Viru väljak 4/6, Tallinn
Robert's Coffee Viru Keskus →

TURG
Saat 10 % alennuksen Club One -kortilla pizzoistaan kuulun ravintolan menusta.
Mündi tn 3, Tallinn
Puh. +372 641 2456
www.turg.ee

VALUUTABAAR 
Original Sokos Hotel Viru, Viru väljak 4, Tallinn
10 % alennus menusta Club One -kortilla.
www.sokoshotels.fi/ee/

VANA TOOMAS
Club One -kortilla 10 % alennus Vana Toomas -kahvilan menusta.
Raekoja Plats 8, Tallinn
Puh. +372 631 4227
www.vanatoomas.ee

VILLA THAI 
10 % alennus menusta ja juomista Club One -kortilla.
Vilmsi 6, Tallinna
Puh. +372 641 9347
www.villathai.ee
 
 
Optikot →

EAGLE VISION 
Club One -kortilla 10% alennus normaalihinnoista
Endla 12, Tallinn, puh. +372 662 1150
Pärnu mnt 10, Tallinn, puh. +372 627 0110
Rocca al Mare -ostoskeskus, Paldiski mnt 102, Tallinn, puh. +372 665 9105
www.eagle-vision.ee 

PERE OPTIKA
Club One -kortilla 10% alennus normaalihinnoista
WW Passaž, Aia 3/Vana Viru 10, Tallinn
Puh. +372 661 6007
www.optiline.ee

PERE OPTIKA
Club One -kortilla 10% alennus normaalihinnoista
Ravi 27, Lastenpoliklinikka, Tallinn
Puh. +372 5560 2779
www.optiline.ee

STOCK OPTIKA
Club One -kortilla 10% alennus normaalihinnoista
Tartu mnt. 18, Tallinn
Puh. +372 662 0240 
www.optiline.ee

+/- OPTIKA
Club One -kortilla 10% alennus normaalihinnoista
Narva mnt. 11D, Tallinn
Puh. +372 626 1336
www.optiline.ee

TALLINNA OPTIKA 
Club One -kortilla 10% alennus normaalihinnoista
Tartu mnt 6, Tallinn. Puh. +372 661 2106
Lasnamäen terveyskeskus, Punane 61, Tallinn. Puh. +372 635 2547
www.opti.ee
 
 
Vapaa-aika ja urheilu →

ENERGIA OIVALLUSKESKUS
Energia Oivalluskeskus (viroksi Energia Avastuskeskus), sähkö- ja energia-alan tiedekeskus koko perheelle avattiin Tallinnassa kesällä 2014. Club One -asiakkaat saavat 10 % alennuksen pääsylipuista. Alennus ei koske tarjoushintoja tai tapahtumia.
Põhja pst 29, Tallinn. Puh. +372 620 9020
info@energiakeskus.ee
http://www.energiakeskus.ee

NUKU, NUKKE- JA NUORTENTEATTERI
Club One -asiakkaat saavat 10 % alennuksen esityslipuista (poislukien lapsen seurana/valvojana olevan vanhemman lippu) sekä 10 % alennuksen NUKU-museon pääsylipusta. Näytösten liput myynnissä teatterissa sekä PiletiLevin myyntipisteissä ja osoitteessa www.piletilevi.ee. Myyntipisteissä näytä Club One -korttisi ja netissä alennuskoodi Clubone. Max. 4 hlöä/Club One -kortti.
Lai 1, Tallinn. Puh. +372 667 9555
www.nuku.ee

KU:LSA:L BOWLING
Club One -kortilla 10 % normaalihinnoista. Etu ei koske paketteja eikä erikoistarjouksia.
Mere pst 6 E, Tallinn. Puh. +372 661 6682
www.kuulsaal.ee

LENNUSADAM
Ostaessasi koko lentosataman lipun pääset Club One -asiakkaana veloituksetta Viron merimuseo Paks Margareetaan.
Küti 17, Tallinn
www.lennusadam.eu

MYFITNESS
Club One -asiakkaana saat 50 % alennuksen MyFitness liikuntakeskuksen liittymismaksusta. Edun saat esittämällä Club One -korttisi.
www.myfitness.ee

SOLARIS keskus
Club One -asiakkaat saavat 5 % alennuksen Solaris-keskuksen liikkeistä Club One -korttia näyttämällä. Alennus ei koske apteekkeja, Apollo-kirjakauppaa, ravintola Vapianoa, ravintola Lidoa, IM-tietokoneliikettä, Ticketpro-lippukauppaa eikä pysäköintiä. Solaris-keskuksessa sijaitseva Nokia-konserttisali ei myöskään kuulu Club One -edun piiriin.
Estonia pst 9, Tallinn
info@solaris.ee 
www.solaris.ee

TALLINNAN KASVITIETEELLINEN PUUTARHA
Piritan kaupunginosassa, Pirita-joen rannalla sijaitseva Tallinnan kasvitieteellinen puutarha esittelee tuhansia erilaisia kasvilajeja sekä Virostä että ulkomailta aina palmuista huonekasveihin. Keväisin kukkivat orkideat, kesäisin mm. tulppaanit ja ruusut.
Saat Club One -kortillasi 10 % alennuksen normaalihintaisista pääsylipuista ja perhelipuista. Näytä Club One -korttisi lippua ostaessasi.
Kloostrimetsa tee 52, Tallinn
www.botaanikaaed.ee
aed@botaanikaaed.ee

TALLINNAN TELEVISIOTORNI
Perusteellisesti remontoitu Tallinnan Televisiotorni on Tallinnan ja koko Viron korkein rakennus. Tornista on huimat näköalat, näköalatasanne on 170 metrin korkeudella. Club One -kortillasi saat 5 % alennuksen Televisiotornin normaalista pääsymaksusta ja perhelipusta, ei koske erikoistarjouksia. Näytä Club One -korttisi Televisiotornin lippua ostaessasi. Voimassa toistaiseksi.
Kloostrimetsa tee 58 A, Tallinn
Puh. +372 680 4057
www.teletorn.ee

TRIOBET KARDIKESKUS
Vietä vauhdikas päivä Tallinnassa. Saat Club One -kortilla 15 % alennuksen Triobet Go Kart -keskuksen palveluista.
Pärnu mnt 558 A, Tallinn
Tel. +372 679 8300 
www.hobikart.ee

VIRON ULKOMUSEO
Viron ulkomuseossa voit tutustua Viroon pienoiskoossa, alueella on rakennuksia ja kulttuuria koko Viron alueelta. Ohjelmassa mm. hevosajelua, leivän leipomista, peltotöitä ja muita arkisia askareita menneiden vuosikymmenten tapaan. Saat Club One -kortilla 10 % alennuksen normaali- ja alennushintaisista sekä perhelipuista. Alennus ei koske museon ja eläintarhan yhteislippuja. Voimassa 31.12.2018 asti.
Viron ulkomuseo, Rocca al Mare, Tallinn
evm.ee

 
 
 
Vaatteet ja kengät →

CONTINENTAL MODA
Club One -kortilla 5 % alennus normaalihinnoista.
Tartu mnt 18, Tallinn. Puh. +372 662 0232
www.contmoda.ee

HAUST COLLECTION
Saat Club One -kortilla 10 % alennuksen normaalihinnoista ja syntymäpäiväviikollasi 20 % alennuksen.
Narva mnt 5, Tallinn

MONTON
Club One -kortilla -10% alennus normaalihintaisista tuotteista. Etu on voimassa 31.12.2018 asti Viru keskuksen ja Nautica keskuksen Monton myymälöissä.
VIRU KESKUS, Viru väljak 4/6, Tallinn
NAUTICA KESKUS, Ahtri 9, Tallinn
http://monton.andmorefashion.com

S`NOB
Trendikkäitä vaatteita 5 % Club One -alennuksella.
FOORUM, Narva mnt 5, Tallinn. Puh. +372 661 9955
KRISTIINE KESKUS, Endla 45, Tallinn. Puh. +372 681 7222 ja +372 56 920 222
info@snob.ee
www.snob.ee

STELLA SOOMLAIS
Käsityönä tehtyjä nahkalaukkuja, -lompakoita ja muita asusteita.
Club One -asiakkaat saavat 10 % alennuksen tuotteista. Edun saat näyttämällä Club One -korttiasi. Etu on voimassa 31.12.2018 asti.
Telliskivi 62, Tallinn
www.stellasoomlais.com

ABC KING
Kenkäkauppa ABC King Viru Keskuksessa tarjoaa Club One -asiakkaille 5 % alennuksen normaalihintaisista kengistä. Saat alennuksen näyttämällä Club One -korttisi maksun yhteydessä.
Viru Keskus, Viru väljak 4/6, Tallinn.
www.virukeskus.ee
 
Kauneuspalvelut →

HERA SALONGID
Vaihtuvia etuja Club One -asiakkaille.
www.herasalongid.ee/fi
Sadama 11, Tallinn
Tallink Spa & Conference hotel
A. Laikmaa 5, Tallinn
Tallink City hotel

NAILSPA SALONG
Saat 10 % alennuksen Club One -kortilla kaikista normaalihintaisista palveluista. Narva mnt. 9, Tallinn. Puh. +372 660 3320
e-mail info@nailspa.ee
www.nailspa.ee
 
Terveyspalvelut →

HAMMASHOITOKLINIKKA 32
Hammashoitoklinikka 32 tarjoaa Club One -asiakkaille hammashoitoja erikoishintaan.
- hampaiden tarkistus 23 € (norm. 32 €)
- hammasSpa 85 € (norm. 95 €)
- hampaiden valkaisu 200 € (norm. 240 €)
Tornimäe 5, Tallinn. Puh. +372 632 3232
info@kliinik32.ee
www.klinikka32.fi/clubone/ 
 
 
Autonvuokraus →

AVIS RENT A CAR
5-10% alennus autonvuokrauksesta (Eurooppa, Afrikka, Lähi-Itä, Aasia ja Oseania), kun Club One -kortinhaltija vuokraa auton online-palvelusta
www.avis.ee 

BULVAR AUTORENT
Club One -kortilla 5 % alennus autonvuokrauksesta.
Regati pst. 1, Tallinn. Puh.+372 503 0222
www.bulvar.ee 

EUROPCAR
Europcar-autovuokraamosta löydät varmasti tarpeisiisi sopivan auton - oletpa sitten loma- tai työmatkalla tai vaikka muuttopuuhissa. Liiku turvallisesti ja luotettavasti oman aikataulusi mukaan.
Club One -jäsenenä saat 10 % alennuksen vuokratessasi auton Europcarilta. Etu on voimassa kaikissa Europcarin toimipisteissä ympäri maailman. Saat edun käyttöösi, kun varaat auton etukäteen ja syötät varatessasi sopimusnumeron 50907744 kohtaan "Syötä koodi".
Varaukset: europcar@europcar.ee
www.europcar.ee

HERTZ
Hertz Autovuokraamo tarjoaa Club Onen jäsenille erikoishintaiset autonvuokraukset maailmanlaajuisesti. Mainitsemalla Club Onen sopimusnumeron CDP 605221 saat 10 % alennuksen Hertzin normaaleista jäsenetuhinnoista.
Hinnat sisältävät vapaat ajokilometrit, kolari –ja varkausturvan sekä veron. Normaalit vuokrausehdot voimassa, kuten kuljettajan minimi-ikä 25 v ja maksutapana luottokortti.
Ahtri 12, Tallinn
Puh. +372 611 6333
Lennujaama 2 (Tallinnan Lentokenttä). Puh. +372 605 8923
www.hertz.ee 

SIR AUTORENT
Club One -kortilla 10 % alennus autonvuokrauksesta.
Juhkentali 11, Tallinn. Puh. +372 661 4353
www.sirrent.ee 

SIXT AUTORENT
Club One -kortilla 10 % alennus autonvuokrauksesta.
Lennujaama 2 (Tallinnan Lentokenttä). Puh. +372 605 8148 
Rävala 5, Tallinn. Puh. +372 8888 3660
www.sixt.ee
 
Huoltoasemat →

ALEXELA-HUOLTOASEMAT
Alennus polttoaineesta Alexela-automaattiasemilla 0,010 €/litra ja Alexela-palveluasemilla 0,016 €/litra.
www.alexela.ee
Huoltoasemat Tallinnassa
PETERBURI ALEXELA-HUOLTOASEMA, Peterburi tee 77, Tallinn 
MARJA ALEXELA-HUOLTOASEMA (avoinna 06.00 – 23.00), Marja 3, Tallinn
EHITAJATE TEE ALEXELA-HUOLTOASEMA, Ehitajate tee 101, Tallinn
PIRITA JAHISADAMA ALEXELA-HUOLTOASEMA, Regati pst 1, Tallinn
VANA-LÕUNA ALEXELA AUTOMAATTIASEMA, Vana-Lõuna 30, Tallinn
SIKUPILLI ALEXELA AUTOMAATTIASEMA, Tartu mnt 87, Tallinn
ROCCA AL MARE ALEXELA AUTOMAATTIASEMA, Paldiski mnt 102, Tallinn
SÕLE ALEXELA AUTOMAATTIASEMA, Sõle tn 27, Tallinn
EHITAJATE TEE ALEXELA AUTOMAATTIASEMA, Ehitajate tee 114C, Tallinn
MUSTAMÄE TEE ALEXELA AUTOMAATTIASEMA, Mustamäe tee 46, Tallinn
TULIKA ALEXELA AUTOMAATTIASEMA, Tulika 33, Tallinn
VESSE ALEXELA AUTOMAATTIASEMA, Vesse 2, Tallinn
 
 
Muut →

CHICCO
Lastentarvikeliike Chiccosta saat Club One -korttia näyttämällä 10 % alennuksen normaalihintaisista tuotteista.
Rocca Al Mare Centre, Tallinn
Kristiine Centre, Tallinn
www.chicco.ee/

IT BUSS
Club One -asiakkaana saat 10 % alennuksen palveluista.
www.itbuss.ee

NORR11
NORR11, uusi ja innovatiivinen huonekalu- ja sisustussuunnittelualan yritys on nyt avannut ensimmäisen näyttelynsä Tallinnassa, Rotermannin korttelissa. Tarjolla on innovatiivista aasialaisen huonekalusuunnittelun perinteitä ja klassisia Bauhaus-elementtejä yhdistelevää tanskalaista muotoilua - huonekaluja, koriste-esineitä, lamppuja ja paljon muuta.
Saat Club One -kortilla 10 % alennuksen Tallinnan show roomin tuotteista sekä verkkokaupassa. Verkkokaupassa saat alennuksen käyttämällä koodia CLUBONE.
Rotermanni 5 (Rotermanni-kortteli), Tallinn. Puh. +372 632 6620
www.norr11.com

SOL
Saat Club One -kortillasi 10 % alennuksen pesulapalveluista, kun loppusumma on vähintään 30 €. Etu voimassa 31.12.2018 asti.
Rocca Al Mare Centre, Tallinn
Maakri 23, Tallinn
www.sol.ee

TALLINN CARD
Tallinn Cardilla Tallinnaan tutustuminen on helppoa ja hauskaa! Ajele julkisilla kulkuneuvoilla rajattomasti kortin voimassaoloaikana, käy museoissa ja kiertoajelulla ja ihastele nähtävyyksiä.
Club One -asiakkaana saat aikuisten Tallinn Cardista 2 euron alennuksen ja lasten Tallinn Cardista 1 euron alennuksen.

Alennuksen saat kun ostat Tallinn Cardin seuraavista myyntipisteistä ja esität Club One -korttisi:
Tallinn Tourist Information Centre (Niguliste 2)
Tallink City Hotel
Tallink Express Hotel
Tallink Spa & Conference Hotel
Pirita Spa Hotel
www.tallinncard.ee

ÜLEMISTE AUTOKESKUS OÜ
Club One -kortilla 5% alennus KIAn varaosista ja huoltopalveluista.
Peterburi tee 2, Tallinn
Tel. +372 605 0150
kia@kia.ee
www.kiatallinn.ee

XS TOYS
Lelukauppa XS Toys myöntää Club One asiakkaille 10 % alennuksen normaalihintaisista tuotteista.Edun saat esittämällä Club One -korttisi.
Rocca Al Mare Centre, Tallinn
Kristiine Centre, Tallinn
Ülemiste Centre, Tallinn
Magistral Centre, Tallinn
Viimsi Centre, Tallinn
www.anvol.ee
 

Club One -edut muualla Virossa maakunnittain

Harjumaa →
KEILA PRILLIÄRI, optikko
Jaama 6, Keila
Puh. +372 678 1955
-10% normaalihinnoista
www.optiline.ee

HOTELL SALZBURG
Pärnu mnt. 555, Laagri
-10% majoituksesta, menusta (ei koske juomia), saunasta ja kokoustiloista
www.salzburg.ee

VIIMSI TERVIS OPTIKA
Randvere tee 11, Haabneeme, Viimsi
Puh. +372 601 1570
-10% normaalihinnoista
www.optiline.ee

ALEXELA-HUOLTOASEMAT
Alennus polttoaineesta Alexela-automaattiasemilla 0,010 €/litra ja Alexela-palveluasemilla 0,016 €/litra.
Randvere tee 9A, Viimsi
Tallinna ringtee, Jüri
Uue-Tooma 3, Paldiski
Kuusalu tee 44, Kuusalu
Pärnu mnt. 556, Laagri, Saue vald
Riisipere, Nissi vald
Tammemäe, Saku vald
Tõdva, Saku vald (06.30-22.30)
www.alexela.ee
 
 
Itä-Virumaa →
ALEXELA-HUOLTOASEMAT
Alennus polttoaineesta Alexela-automaattiasemilla 0,010 €/litra ja Alexela-palveluasemilla 0,016 €/litra.
Tallinna mnt 41, Narva
Järveküla tee 70, Kohtla-Järve
Rakvere 44, Jõhvi
www.alexela.ee

AVIS AUTORENT
Keskväljak 4 (Tsentraal Keskus), Jõhvi
-5%-10% alennus autonvuokrauksesta (Eurooppa, Afrikka, Lähi-Itä, Aasia ja Oseania), kun Club One -kortinhaltija vuokraa auton online-palvelusta.
www.avis.ee

CHICCO
Lastentarvikeliike Chiccosta saat Club One -korttia näyttämällä 10 % alennuksen normaalihintaisista tuotteista.
Fama Centre, Narva
www.chicco.ee/

IIDLA PRILLIÄRI, optikko
Maleva 25, Kohtla-Järve
Puh. +372 332 0444
-10% normaalihinnoista
www.optiline.ee

JÕHVI STOCKOPTIKA
Narva mnt. 4, Jõhvi (Selverissä)
Puh.. +372 334 6999
-10% normaalihinnoistat
www.optiline.ee

JÄRVE SÄÄSTUOPTIKA
Ravi tn. 10, Kohtla-Järve
Puh. +372 5623 0901
-10% normaalihinnoista
www.optiline.ee

MYFITNESS
Club One -asiakkaana saat 50 % alennuksen MyFitness liikuntakeskuksen liittymismaksusta. Edun saat esittämällä Club One -korttisi.
www.myfitness.ee

NARVA SÄÄSTUOPTIKA
Tallinna mnt. 9, Narva
Puh. +372 356 4401
-10% normaalihinnoista
www.optiline.ee

SILLAMÄE SÄÄSTUOPTIKA 1
Viru pst. 6, Sillamäe
Puh. +372 392 4642
-10% normaalihinnoista
www.optiline.ee

SILLAMÄE SÄÄSTUOPTIKA 2
Viru pst. 35, Sillamäe
Puh. +372 392 4121
-10% normaalihinnoista
www.optiline.ee

TALLINNA OPTIKA 
Veski 1, Jõhvi
-10% normaalihinnoista
www.opti.ee

TALLINNA OPTIKA 
Puchkini 19, Narva
-10% normaalihinnoista
www.opti.ee

XS TOYS
Lelukauppa XS Toys myöntää Club One asiakkaille 10 % alennuksen normaalihintaisista tuotteista.Edun saat esittämällä Club One -korttisi.
Fama Centre, Narva
Astri Centre, Narva
www.anvol.ee
 
 
Jõgevamaa →
ALEXELA-HUOLTOASEMAT
Alennus polttoaineesta Alexela-automaattiasemilla 0,010 €/litra ja Alexela-palveluasemilla 0,016 €/litra.
Piiri 16, Jõgeva
Puhu ristimik, Põltsamaa
www.alexela.ee

JÕGEVA SÄÄSTUOPTIKA
Piiri 4, Jõgeva (Jõgevan sairaalassa)
Puh. +372 776 3777
-10% normaalihinnoista
www.optiline.ee

PÕLTSAMAA SÄÄSTUOPTIKA
Pargi 1, Põltsamaa
Puh. +372 776 9377
-10% normaalihinnoista
www.optiline.ee
 
 
Järvamaa →
ALEXELA-HUOLTOASEMAT
Alennus polttoaineesta Alexela-automaattiasemilla 0,010 €/litra ja Alexela-palveluasemilla 0,016 €/litra.
Imavere, Järva maakond
Viljandi mnt 15, Türi
www.alexela.ee
 
 
Läänemaa →
SPA HOTELL LAINE
Sadama 9/11, Haapsalu
-15% majoituksesta, -5% lomapaketeista
www.laine.ee

RAVINTOLA BLU HOLM
Sadama 9/11, Haapsalu Spa Hotell Laine
-5% menusta
www.laine.ee

ROOSTA PUHKEKÜLA, lomakylä
Tuksi, Noarootsi vald
-10% majoituksesta ja menusta
www.roosta.ee

ALEXELA-HUOLTOASEMAT
Alennus polttoaineesta Alexela-automaattiasemilla 0,010 €/litra ja Alexela-palveluasemilla 0,016 €/litra.
Tallinna mnt. 64, Haapsalu
Virtsu
www.alexela.ee
 
 
Länsi-Virumaa →
EAGLE VISION, optikko
Põhjakeskus, Tõrremäe, Rakvere
Puh. +372 326 0500
-10% normaalihinnoista
www.eagle-vision.ee

TALLINNA OPTIKA
Pikk 7, Tapa
Puh. +372 325 5583
-10% normaalihinnoista
www.opti.ee

ALEXELA-HUOLTOASEMAT
Alennus polttoaineesta Alexela-automaattiasemilla 0,010 €/litra ja Alexela-palveluasemilla 0,016 €/litra.
Koidula 3, Rakvere
Pikk 16, Tapa
Jaama 16, Kunda
Sõmeru
www.alexela.ee
 
 
Põlvamaa →
ALEXELA-HUOLTOASEMAT
Alennus polttoaineesta Alexela-automaattiasemilla 0,010 €/litra ja Alexela-palveluasemilla 0,016 €/litra.
Jaama 16b, Põlva
www.alexela.ee

PÕLVA HAIGLA OPTIKA
Uus tn. 2, Põlva
Puh. +372 799 5253
-10% normaalihinnoista
www.optiline.ee

PÕLVA SÄÄSTUOPTIKA
Kesk 10, Põlva
Tel. +372 799 5881
-10% normaalihinnoista
www.optiline.ee

RÄPINA SÄÄSTUOPTIKA
Võru 1, Räpina
Tel. +372 796 1281
-10% normaalihinnoista
www.optiline.ee

TAEVASKOJA TURISMI JA PUHKEKESKUS, matkailu- ja lomakeskus
Taevaskoja küla, 63202, Põlva vald, Põlva maakond
-10% kaikista palvelujen listahinnoista
Puh. +372 515 9870
info@taevaskoja.ee
www.taevaskoja.ee
 
 
Pärnumaa →
ALEXELA-HUOLTOASEMAT
Alennus polttoaineesta Alexela-automaattiasemilla 0,010 €/litra ja Alexela-palveluasemilla 0,016 €/litra.
Papiniidu 19, Pärnu
Kilgi 4a, Pärnu
Lootsi 1, Pärnu
Võiste alev, Pärnumaa
Halinga, Pärnumaa
Sadama 2B, Pärnu
www.alexela.ee

AVIS AUTORENT
Kuninga 34, Pärnu
Tel. +372 447 3020
5-10% alennus autonvuokrauksesta (Eurooppa, Afrikka, Lähi-Itä, Aasia ja Oseania), kun Club One -kortinhaltija vuokraa auton online-palvelusta.
www.avis.ee

HOTELL PÄRNU
Rüütli 44, Pärnu
Puh. +372 447 8911
-10% majoituksesta
-10% ravintola EMBECKEn menusta kortinhaltijalle ja max. 9 seuralaiselle
www.hotelparnu.com

EAGLE VISION, optikko
Rüütli 39, Pärnu
Puh. +372 445 1900
-10% normaalihinnoista
www.eagle-vision.ee

EAGLE VISION
Papiniidu 8/10, Pärnu
Tel. +372 445 5979
-10% normaalihinnoista
www.eagle-vision.ee

HERTZ AUTORENT
Roheline 66, Pärnu
Tel. +372 447 6100
Hertz Autovuokraamo tarjoaa Club Onen jäsenille erikoishintaiset autonvuokraukset maailmanlaajuisesti. Mainitsemalla Club Onen sopimusnumeron CDP 605221 saat 10-15 % alennuksen Hertzin normaaleista jäsenetuhinnoista.
Hinnat sisältävät vapaat ajokilometrit, kolari –ja varkausturvan sekä veron. Normaalit vuokrausehdot voimassa, kuten kuljettajan minimi-ikä 25 v ja maksutapana luottokortti.
www.hertz.ee

HOTEL VIIKING
Sadama 15, Pärnu
Puh. +372 443 1293
-15 % rentoutus- ja terveyspaketeista (ei koske erikoistarjouksia)
-10% saunasta (ei koske suurta saunaa)
-10% terveys- ja spapalveluista (ei koske erikoistarjouksia)
-10% kauneushoitolan palveluista (ei koske erikoistarjouksia eikä myynnissä olevia tuotteita)
www.viiking.ee

LOTTEMAA
Vain kuuden kilometrin päässä Pärnusta on Viron suurin koko perheen teemapuisto Lottemaa. Koko Keksijäkylä, Lotte ja muut kylän asukkaat odottavat kaikenikäisiä kävijöitä!
Club One -etuna sisäänpääsy hintaan 15 € (norm. 20 €). Max. 6 hlöä/Club One -kortti.
www.lottemaa.ee

MYFITNESS
Club One -asiakkaana saat 50 % alennuksen MyFitness liikuntakeskuksen liittymismaksusta. Edun saat esittämällä Club One -korttisi.
www.myfitness.ee

PÄRNU KONTSERDIMAJA, konserttitalo
Pärnu Kontserdimaja, Aida 4, Pärnu
Puh. +372 445 5810
-10% alennusta (max. 2 lippua)
www.concert.ee

PÄRNU SÄÄSTUOPTIKA
Papiniidu 8/10, Pärnu
Puh. +372 445 5955
-10% normaalihinnoista
www.optiline.ee

SIXT AUTORENT
Rüütli 14, Pärnu
-10% autonvuokrauksesta
www.sixt.ee

SOL
Port Artur 2, Pärnu
Saat Club One -kortillasi 10 % alennuksen pesulapalveluista, kun loppusumma on vähintään 30 €. Etu voimassa 31.12.2018 asti.
www.sol.ee

STRAND SPA & CONFERENCE HOTEL
A.H. Tammsaare pst. 35, Pärnu
Tel. +372 447 5370
-10% majoituksesta
-10% ravintolan à la carte -menusta
www.strand.ee

TALLINNA OPTIKA
Hommiku 13, Pärnu,
Puh. +372 443 1369
-10% normaalihinnoista
www.opti.ee

TALLINNA OPTIKA
Spa Estonia, Tammsaare 6, Pärnu
Puh. +372 442 6470
-10% normaalihinnoista
www.opti.ee

XS TOYS
Lelukauppa XS Toys myöntää Club One asiakkaille 10 % alennuksen normaalihintaisista tuotteista.Edun saat esittämällä Club One -korttisi.
Kaubamajakas, Pärnu
www.anvol.ee
 
Saarenmaa →
AJAMAJA SAARE OPTIKA
Tallinna tn. 16, Kuressaare
Puh. +372 452 4778
-10% normaalihinnoista
www.optiline.ee

AVIS AUTORENT
5%-10% alennus autonvuokrauksesta (Eurooppa, Afrikka, Lähi-Itä, Aasia ja Oseania), kun Club One -kortinhaltija vuokraa auton online-palvelusta.
Tallinna mnt. 8, Kuressaare
Puh. +372 454 5059

HERTZ AUTORENT
Tallinna 9, Kuressaare
Puh. +372 453 3660
Hertz Autovuokraamo tarjoaa Club Onen jäsenille erikoishintaiset autonvuokraukset maailmanlaajuisesti. Mainitsemalla Club Onen sopimusnumeron CDP 593977 saat 10-15 % alennuksen Hertzin normaaleista jäsenetuhinnoista.
Hinnat sisältävät vapaat ajokilometrit, kolari –ja varkausturvan sekä veron. Normaalit vuokrausehdot voimassa, kuten kuljettajan minimi-ikä 25 v ja maksutapana luottokortti.
www.hertz.ee

SAARE RÜÜTLI SPA OPTIKA
Pargi 12, Kuressaare
Puh. +372 454 8118
-10% normaalihinnoista
www.optiline.ee

ALEXELA-HUOLTOASEMAT
Alennus polttoaineesta Alexela-automaattiasemilla 0,010 €/litra ja Alexela-palveluasemilla 0,016 €/litra.
Ranna 18, Kuressaare
Kuivastu mnt 3a, Orissaare
Liiva küla, Muhu, Saare mk
www.alexela.ee
 
 
Tartumaa →
TARTU KAUBAMAJA
Riia 1, Tartu
Club One -asiakkaat saavat Kaubamajassa ostoksia tehdessään normaalihintaisten ostosten loppusummasta 5 % alennuksen näyttämällä Club One -korttia kassalla ostotapahtuman aluksi. Alennus ei ole voimassa elintarvikeosastolla (Toidumaailm). Etu voimassa toistaiseksi. www.kaubamaja.ee

ANNELINNA SÄÄSTUOPTIKA
Jaama 74,Tartu
Puh. +372 731 7077
-10% normaalihinnoista
www.optiline.ee

AVIS AUTORENT
Vallikraavi 4, Tartu
Tel. +372 744 0360
5%-10% alennus autonvuokrauksesta (Eurooppa, Afrikka, Lähi-Itä, Aasia ja Oseania), kun Club One -kortinhaltija vuokraa auton online-palvelusta.
www.avis.ee

EAGLE VISION, optikko
Tasku Keskus, Turu 2, Tartu
Puh. +372 733 3938
Ringtee 75, Tartu
Tel. +372 731 5638
-10% normaalihinnoista
www.eagle-vision.ee

EESTI KONTSERT, konserttitalo
Vanemuise Kontserdimaja, Vanemuise 6, Tartu
Puh. +372 737 7536
-10% alennus lipuista (max. 2 lippua)
www.concert.ee

LOKAAL SUUDLEVAD TUDENGID
Raekoja plats 10, Tartu
Tel. +372 730 1893
-10% menusta ja juomista, ei koske erikoistarjouksia eikä tupakkatuotteita
www.suudlevadtudengid.ee

MYFITNESS
Lõunakeskus, Ringtee 75, Tartu
Kesklinn, Küüni 7, Tartu
Club One -asiakkaana saat 50 % alennuksen MyFitness liikuntakeskuksen liittymismaksusta. Edun saat esittämällä Club One -korttisi.
www.myfitness.ee

Ravintola POLPO
Rüütli 9, Tartu
Club One -kortilla saat –11% alennuksen à la carte menusta ja juomista. Teethän pöytävarauksen etukäteen.
www.polpo.ee

PUBI SÕPRADE JUURES
Raekoja plats 12, Tartu
Tel. +372 730 1893
-10% menusta ja juomista, ei koske erikoistarjouksia eikä tupakkatuotteita
www.sopradejuures.ee

SIXT AUTORENT
Ülikooli 8, Tartu
Puh. +372 744 7260
-10% autonvuokrauksesta
www.sixt.ee

SIXT AUTORENT
Ülikooli 8, Tartu
Puh. +372 744 7260
-10% autonvuokrauksesta
www.sixt.ee

SOL
Lõunakeskus, Tartu
Saat Club One -kortillasi 10 % alennuksen pesulapalveluista, kun loppusumma on vähintään 30 €. Etu voimassa 31.12.2018 asti.
www.sol.ee

TARTU SÄÄSTUOPTIKA
Vitamiini 1, Tartu
Puh. +372 733 6736
-10% normaalihinnoista
www.optiline.ee

ALEXELA-HUOLTOASEMAT
Alennus polttoaineesta Alexela-automaattiasemilla 0,010 €/litra ja Alexela-palveluasemilla 0,016 €/litra.
Anne 46, Tartu
Ringtee 75B, Tartu
Era 2a, Tartu
Kalda tee 24B, Tartu
Tuglase 19, Tartu
www.alexela.ee

XS TOYS
Lelukauppa XS Toys myöntää Club One asiakkaille 10 % alennuksen normaalihintaisista tuotteista.Edun saat esittämällä Club One -korttisi.
Tartu Kaubamaja, Tartu
www.anvol.ee
 
 
Valgamaa →
ALEXELA-HUOLTOASEMAT
Alennus polttoaineesta Alexela-automaattiasemilla 0,010 €/litra ja Alexela-palveluasemilla 0,016 €/litra.
Metsa 21, Valga
Vabaduse 41, Valga
Tartu mnt 24, Otepää
www.alexela.ee

OTEPÄÄ SÄÄSTUOPTIKA
Lipuväljak 7, Otepää
Puh. +372 733 3258
-10% normaalihinnoista
www.optiline.ee

PÜHAJÄRVE SPA OPTIKA
Otepää vald, Pühajärve
Puh. +372 766 3144
-10% normaalihinnoista
www.optiline.ee

VALGA HAIGLA SÄÄSTUOPTIKA
Peetri 2, Valga
Puh. +372 766 5279
-10% normaalihinnoista
www.optiline.ee
 
 
Viljandimaa →
GRAND HOTEL VILJANDI
Tartu 11/Lossi 29, Viljandi
Puh. +372 435 5800
-10% majoituksesta ja à la carte -ravintolan menusta, ei koske juomia eikä saunaa
www.ghv.ee

TALLINNA OPTIKA
Viljandimaa, Pärsti vald, Viljandi
Puh. +372 434 5480
-10% normaalihinnoista
www.opti.ee

PRO OPTIKA
Lossi 26, Viljandi
Puh. +372 433 3472
-10% normaalihinnoista
www.prooptika.ee

ALEXELA-HUOLTOASEMAT
Alennus polttoaineesta Alexela-automaattiasemilla 0,010 €/litra ja Alexela-palveluasemilla 0,016 €/litra.
Uus 4, Viljandi
Pärnu mnt 2, Karksi-Nuia
Oja tn 2, Suure-Jaani
Raudtee 2, Abja-Paluoja
www.alexela.ee
 
 
Võrumaa →
ALEXELA-HUOLTOASEMAT
Alennus polttoaineesta Alexela-automaattiasemilla 0,010 €/litra ja Alexela-palveluasemilla 0,016 €/litra.
Kose tee 6, Võru
www.alexela.ee

KUBIJA HOTELL
Männiku 43 A, Võru
Puh. +372 786 6000
-10% majoituksesta, kun asiakas maksaa paikan päällä
www.pintmann.ee

VÕRU SÄÄSTUOPTIKA
Lembitu 2A, Võru
Puh. +372 782 2877
-10% normaalihinnoista
www.optiline.ee
 
Muutokset etuihin ovat mahdollisia. Kaikki alennukset lasketaan pääasiallisesti normaalihinnoista. Edut saa vain Club One -korttia näyttämällä ja koskevat kortinhaltijaa, ellei edun yhteydessä ole toisin ilmoitettu. Yhteistyökumppaneilla on oikeus muuttaa alennuksia / etuja ilman ennakkoilmoitusta.

TALLINK HOTEL RIGA

Elizabetes iela 24, Riika, www.tallinksilja.fi

- 10% alennus menusta ja talon viinistä Club One -kortilla (juomaetu voimassa myös kahvilassa). Etu koskee kortinhaltijaa ja 8 seuralaista. Alennuksen saa vain ravintolassa maksaessa.
- 10% huonehinnasta, kun huone varataan suoraan hotellista.

MUUT HOTELLIT

HOTEL SIGULDA, Pils 5, Sigulda, Riika www.hotelsigulda.lv
- 15 % alennus majoituksesta (varattava suoraan hotellista)
- 15 % alennus sauna- ja allasosaston käytöstä

Katso lisää hotellietuja tästä →
PROMENADE HOTEL, Veca ostmala 40, Liepaja,www.promenadehotel.lv

- 30 % alennus normaalihintaisesta majoituksesta (varattava suoraan hotellista)

KOLUMBS, Kursu iela 32, Liepaja,www.hotelkolumbs.lv
- 20 % alennus normaalihintaisesta majoituksesta (varattava suoraan hotellista)

SPA HOTEL EZERI, Ezeri, Siguldas pagasts,www.hotelezeri.lv

- 20 % alennus normaalihintaisesta majoituksesta (varattava suoraan hotellista)

 

 

RAVINTOLAT JA BAARIT

4ROOMS, Meistaru 23 (Livu Square), Riika, www.4Rooms.lv
- 15 % alennus normaalihintaisesta menusta

RAVINTOLA MEKE, Mežgravas, Liepupes pagasts, Salacgrīvas novads, www.meke.lv
- 10 % alennus normaalihintaisesta menusta. Etu ei ole voimassa heinäkuussa.

VAPAA-AJAN KOHTEET

RIGA ZOO, Meza prospekts 1, Riika, www.rigazoo.lv
- 15 % alennus pääsylipusta, max. 3 lippua / Club One -kortti.

PAULS STRADINSIN LÄÄKETIETEEN HISTORIAN MUSEO, Antonijas iela 1, Riika, www.mvm.lv
- 33 % alennus aikuisten pääsylipuista Club One -kortilla, max. 4 hlöä/Club One -kortti

Katso lisää vapaa-ajan etuja tästä →

VAIDE, Ostoskeskus Origo, Stacijas laukums 2, Riika, ostoskeskus Alfa, Brīvības gatve 372, Riika, Kr. Barona iela 37, Riika, www.vaide.lv
- Club One -asiakkaat saavat latvialaisen vaatemerkin Vaiden myymälöistä 10 % alennuksen voimassaolevalla Club One -kortilla. Etu voimassa toistaiseksi.

RIIAN MOOTTORIMUSEO, S.Eizenšteina iela 8, Riika www.motormuzejs.lv
- 25% alennus normaalihintaisista näyttelyistä. Etu koskee myös myös lapsia (7-17 -vuotiaat), opiskelijoita ja senioreita (60 -vuotta täyttäneet).

LATVIAN YLIOPISTON KASVITIETEELLINEN PUUTARHA, Kandavas 2, Riika, www.botanika.lu.lv
- 30 % alennus kasvitieteellisen puutarhan pääsylipusta. Samalla lipulla pääset myös Trooppiseen perhostaloon.

LASERDOG PAINTBALL, Torņakalns, Bauskas street 16, Riga www.laserdog.lv
- Laser paintball sisäpuistossa saat Club One -kortilla 10 % alennuksen pelistä.

LAURA ASHLEY shop-salon, www.lauraashley.lv/
- 20 % alennus normaalihintaisista tuotteista

MODES MUZEJS − MUODIN MUSEO, Grēcinieku 24–1, Riika, www.fashionmuseumriga.lv
- Club One -asiakkaille 10 % alennus lipuista ja audioguidesta

REVEAL RIGA − MUSEO JA NÄYTTELYTILA, Aldaru str. 5, Riika,
- 50 % alennus normaalihintaisesta pääsylipusta, max. 5 hlöä/Club One -kortti

LIVU AQUAPARK -VESIPUISTO, Viestura str.24, Jurmala, www.akvaparks.lv
- 15 % alennus aikuisen ja 6-14-vuotiaan lapsen pääsylipusta, lippu on voimassa 2 tuntia.

Elämyspuisto LIDOLANDE, www.annelsatrakcijas.lv
- 30 % alennus päivälipusta arkipäivinä

ANNELS lasten leikkihuone, www.rotaluparks.lv
- 15 % alennus ostoskeskuksissa sijaitsevien Annels leikkihuoneiden maksusta, kun lapsi on siellä vähintään tunnin ajan.

ZILI BRINUMI -TIEDETALO, Dzirnavu 67, ostoskeskus Galleria Riga, Riika, www.zilibrinumi.lv
- 15 % alennus pääsylipusta

ULKOILMAMUSEO, Brivibas gatve 440, Riika, www.brivdabasmuzejs.lv
- pääsylippu etuhintaan 3,56 € (norm. 4,27 LVL). Näytä Club One -korttisi pääsylippua ostaessasi, max. 10 lippua/Club One -kortti. Voimassa toistaiseksi.

CHICCO, Rīga Plaza ostoskeskus, Riika www.chicco.ee
- Lastentarvikeliike Chiccosta saat Club One -korttia näyttämällä 10 % alennuksen normaalihintaisista tuotteista.

XS TOYS, Stockmann Iv floor, Riika, Alfa ostoskeskus, Riika, Rīga Plaza ostoskeskus, Riika, Domina Shopping ostoskeskus, Riika, Galerija centrs ostoskeskus, Riika, Mols ostoskeskus, Riika, Baata ostoskeskus, Liepaja www.anvol.ee
- Lelukauppa XS Toys myöntää Club One asiakkaille 10 % alennuksen normaalihintaisista tuotteista. Edun saat esittämällä Club One -korttisi.

5D ELOKUVATEATTERI, t/c Spice, Lielirbes iela 29, Riika, www.5Dkinospice.lv
- 30 % Club One asiakkaille

LUONNONTIETEELLINEN MUSEO, Kr.Barona 4, Riika, www.dabasmuzejs.lv
- 20 % alennus pääsylipusta, max 4 lippua/ Club One -kortti

PSAIHO KUMMITUSTALO, Unijas iela 7, Riika, www.psaiho.lv
- 10 % alennus yksittäisistä lipuista
- 20 % alennus perhelipusta (1 - 2 aikuista ja 1 - 2 alle 17-vuotiasta lasta)
Varaa vierailusi viimeistään 24 h ennen käyntiä etukäteen sähköpostitse info@psaiho.lv tai puh. +371 27725666.

SIA SKRIVANEK BALTIC, Dzirnavu iela 57a, 4. krs, Riika, www.skrivanek.com
- 10 % alennus Skrivanek Balticin kielikursseista

KANALU MOTORLAIVU KOMPANIJA, Maskavas 6, Riika, www.kmk.lv
- 20 % alennus normaalihintaisista palveluista, 15 % alennus aluksen vuokrasta

G-STAR RAW, Galerija Centrs, Audeju 16, Riika, www.g-star.com
- 10 % normaalihintaisista vaatteista

VUOKRAA AUTO TAI KULJE TAKSILLA

EUROPCAR AUTONVUOKRAUS, www.europcar.fi puh. 0200 12 154
- Club One -jäsenenä saat 10 % alennuksen vuokratessasi auton Europcarilta.

RED CAB taksi, www.redcab.lv puh. +371 8383
- Club One -jäsenenä saat 16 % alennuksen aloitusmaksusta ja 6 % alennuksen kilometrihinnasta kaupungissa. Lentokenttätaksista Club One -jäsenet saavat 23 % alennuksen aloitusmaksusta ja 15 % alennuksen kilometrihinnasta. Alennuksen saat esittämällä Club One -korttisi ennen matkan alkua.

Kauneus- ja terveyspalvelut

ESPA RIGA, Baznicas 4a, Riika, www.espariga.com
- 15 % alennus yli 1,5h kestävistä hoidoista

Aquafit Studio BREEZE, Ausekla iela 11, Riika, www.watermovements.lv
- 30 min Aqua Bike -tunti etuhintaan 15 € (norm. 22 €)
- 15 % alennus vartalohoidoista 

Katso lisää kauneus- ja terveyspalveluita →

ATTIRANCE SPA, Terbatas 14, Riika,www.attirance.lv
- 20 % alennus kosmetiikkatuotteista ja 14 % alennus kauneushoitolapalveluista

PARK SPA, Kalpaka Blvd. 9, Riika, www.parkspa.lv
- 15 % alennus kauneushoitolapalveluista ja vartalohoidoista

CRYOSALON KRIO BEAUTY, Bruninieku 35a, Riika, www.krio.lv
- 20 % alennus cryosaunan perushinnasta

BEAUTY ZONE, Ieriku iela 15/2, Riika, www.beautyzone.lv
- 15 % alennus kauneushoitolapalveluista ja 10 % alennus Paul Mitchellin kosmetiikkatuotteista

BONITTA, Kipsalas iela 5, 3 kerros, Riika, www.bonitta.lv
- 15 % alennus SIA Bonitta tuotteista ja 10 % alennus kauneushoitolapalveluista

ELIZABETES SPA, Elizabetes iela 75, Riika, www.elizabetesspa.lv
- 10 % alennus kauneushoitolapalveluista ja 20 % alennus Garra Rufa -kalapedikyyristä

FIGURA LINE, www.figura-line.lv
- 30% alennus ensimmäisestä hieronnasta. Lisäksi 6 hierontaa + 3 x kääre ongelma-alueille erikoishintaan 96.00 EUR (norm. 123.00 EUR).

LIIKUNTAKESKUS VASELIBAS FABRIKA, Brivibas gatve 214M, 3. krs, Riika, www.vf.lv
- 15 % alennus normaalihintaisesta liikuntapassista

AQUA VILLA SPA, Tirgonu iela 11, 2. krs, Riika, www.aquavillaspa.lv
- 15 % alennus kauneuspalveluista

CLUB ONE -EDUT LAIVOILLA

Club One -asiakkaana saat:
- 10 % alennuksen laivan viineistä laivojen ruokaravintoloissa.
- Laivojen saunatiloissa 10 % alennuksen sekä yleisen että yksityissaunan lipun hinnasta (etu ei ole voimassa 1.6.-12.8.2018).
Lisäksi erilaisia vaihtuvia etuja laivojen myymälöissä ja ravintoloissa.

Katso alta Tallinkin ja Silja Linen laivojen myymälöiden Club One -edut.

Tammi-helmikuun kanta-asiakashinnasto →
Maalis-huhtikuun kanta-asiakashinnasto →

Edut ovat voimassa kaikilla Club One -korteilla tasosta riippumatta. Alennukset/edut saat laivoilla näyttämällä Club One -korttiasi tilauksen tai maksun yhteydessä.

Gold-taso

Club One Gold -taso on voimassa 12 kk kerrallaan. Nouset Silver-tasolta Gold-tasolle, kun keräät seurantajakson aikana 60 000 bonuspistettä. Myös Gold-tasolla pysyäksesi, sinun tulee kerätä seurantajakson aikana 60 000 bonuspistettä. Mikäli ehdot eivät täyty, jäsenyys siirtyy takaisin Silver-tasolle.

Club One Gold -asiakkaille bonuspisteet kertyvät seuraavasti:

 • Matkaliput ja kaikki ennen matkaa ostetut palvelut 1 € = 40 bonuspistettä
 • Kaikki matkalla tehdyt ostokset 1 € = 29 bonuspistettä.

GOLD -TASON EDUT:

- Alennusta matkoista. Etuhintaisia matkoja voit varata enintään yhden hytin tai kaksi kansipaikkaa/kanta-asiakastili.
Hintaedut koskevat seuraavia matkoja →
- Päivä Tukholmassa -risteilyt ja yhdensuuntaiset reittimatkat Helsingistä Tukholmaan ja v.v.
- 23 h -risteilyt, Päivä Tukholmassa -risteilyt ja yhdensuuntaiset reittimatkat Turusta Tukholmaan ja v.v.
- 22 h -risteilyt Helsingistä Tallinnaan
- Helsinki-Tallinna-Helsinki-reittimatkat lukuun ottamatta tiettyjä lähtöjä (su klo 7.30 Hel-Tal ja Tal-Hel)

Alennuksen määrä vaihtelee vuorokohtaisesti. Alennus koskee vain normaalihintaisia matkoja.
- Alennusta ajoneuvolipuista →
Alennus on voimassa yhdensuuntaisessa reittiliikenteessä tavallisesta, normaalihintaisesta henkilö- ja pakettiautolipusta. Alennuksen saa vain yhdestä autosta/kanta-asiakaskortinhaltija.
- Autolla matkustettaessa lastausetu →
Club One Gold -asiakkaana saat autolähtöselvityksestä peruutuspeiliin ripustettavan merkin, jonka avulla autosi pyritään mahdollisuuksien mukaan sijoittamaan siten, että se on kohdesatamassa mahdollista ajaa ensimmäisten joukossa maihin. Tämä etu on mahdollinen vain, mikäli olet autolähtöselvityksessä viimeistään tuntia ennen lähtöä ja mikäli lastaustilanne sen turvallisesti sallii. Lastausetua ei voida taata kaikille lähdöille ja se koskee vain henkilöautoja (max. 5 metriä pitkä ja max. 1,9 m korkea). Etu on voimassa Helsinki-Tukholma-, Helsinki-Tallinna- ja Turku-Tukholma-reiteillä Club One Gold -korttia näyttämällä. Maarianhaminassa laivaan tuleville etua ei voida lastausteknisistä syistä tarjota. Tallink Shuttle -aluksille voit tarvittaessa varata Priority Car -autopaikan ja varmistaa keulapaikan. Lue lisää Priority Car -autopaikoista →

- Oma lähtöselvitys useimmissa Tallinkin ja Silja Linen terminaaleissa.
- Juomakuponki, joka tulostuu automaattisesti lähtöselvityksessä, kun Club One -asiakasnumero on ilmoitettu matkavaraukselle. Etu määräytyy varaushetkellä olevan tason mukaisesti. Etu ei ole voimassa Tallink Shuttle -laivoilla.
- Saat matkavarauksista ja laivaostoista enemmän pisteitä kuin Silver- ja Bronze–asiakkaat.
- Jäsenlehti neljä kertaa vuodessa.
- Club One -uutiskirje sähköpostilla.
- Henkilökohtainen Club One -verkkopalvelu.
- Etuja laivojen myymälöissä ja ravintoloissa, esim. ruokaravintoloissa 10 % alennus laivan viineistä.
- Laivojen saunatiloissa 10 % alennus sekä yleisen että yksityissaunan lipun hinnasta. Saat saunoessasi lisäksi yhden alkoholittoman juoman/saunalippu (virvoitusjuoma, mehu tai vesi). Etu ei ole voimassa 1.6.-12.8.2018.
- Voit varata bonusmatkoja jo 8 kk (244 pv) ennen lähtöä.
- Hotellihuoneen tasokorotus bonuspisteillä Tallink Hotels -hotelleissa varaustilanteen salliessa sisäänkirjautumisen yhteydessä. (ei Tallink Express hotellissa).
- Aikaistettu check-in ja myöhäisempi check-out Tallink Hotels -hotelleissa, Tallinnassa. Muistathan mainita jo matkan varausvaiheessa, jos haluat käyttää etua! (varaustilanteen salliessa vain Tallink City ja Tallink Spa Conference Tallinnassa).
- Bonuspisteitä laiva- ja matkaostoista. Lue lisää →
- Etuja ja alennuksia yhteistyökumppaneiltamme kohdemaissa.

Edut laivoilla ja kohdemaissa saat esittämällä voimassaolevan Club One –korttisi. Matkavarauksen yhteydessä olevat edut saat ilmoittamalla Club One –numerosi matkavarauksen yhteydessä. Muistathan ilmoittaa matkavaraukselle asiakasnumeron myös Club One -tilillesi rekisteröityjen perheenjäsenten kohdalle.

Pidätämme oikeudet muutoksiin.

Silver-taso

Club One Silver -taso on voimassa 12 kk kerrallaan. Nouset Bronze-tasolta Silver-tasolle, kun keräät seurantajakson aikana 15 000 bonuspistettä. Myös Silver-tasolla pysyäksesi, sinun tulee kerätä seurantajakson aikana 15 000 bonuspistettä. Mikäli ehdot eivät täyty, jäsenyys siirtyy takaisin Bronze-tasolle.

Club One Silver -asiakkaille bonuspisteet kertyvät seuraavasti:

 • Matkaliput ja kaikki ennen matkaa ostetut palvelut 1 € = 35 bonuspistettä
 • Kaikki matkalla tehdyt ostokset 1 € = 25 bonuspistettä.

 

SILVER -TASON EDUT:

- Alennusta matkoista. Etuhintaisia matkoja voit varata enintään yhden hytin tai kaksi kansipaikkaa/kanta-asiakastili.
Hintaedut koskevat seuraavia matkoja →
- Päivä Tukholmassa -risteilyt ja yhdensuuntaiset reittimatkat Helsingistä Tukholmaan ja v.v.
- 23 h -risteilyt, Päivä Tukholmassa -risteilyt ja yhdensuuntaiset reittimatkat Turusta Tukholmaan ja v.v.
- 22 h -risteilyt Helsingistä Tallinnaan
- Helsinki-Tallinna-Helsinki-reittimatkat lukuunottamatta tiettyjä lähtöjä (su klo 7.30 Hel-Tal ja Tal-Hel)

Alennuksen määrä vaihtelee vuorokohtaisesti. Alennus koskee vain normaalihintaisia matkoja. Silver-tason asiakkaan alennukset eivät koske Commodore- ja Suite-hyttejä.
- Alennusta ajoneuvolipuista →
Alennus on voimassa yhdensuuntaisessa reittiliikenteessä tavallisesta, normaalihintaisesta henkilö- ja pakettiautolipusta. Alennuksen saa vain yhdestä autosta/kanta-asiakaskortinhaltija.

- Saat matkavarauksista ja laivaostoista enemmän pisteitä kuin Bronze –asiakkaat.
- Jäsenlehti neljä kertaa vuodessa.
- Club One -uutiskirje sähköpostilla.
- Henkilökohtainen Club One -verkkopalvelu.
- Etuja laivojen myymälöissä ja ravintoloissa, esim. ruokaravintoloissa 10 % alennus laivan viineistä.
- Laivojen saunatiloissa 10 % alennus sekä yleisen että yksityissaunan lipun hinnasta. Etu ei ole voimassa 1.6.-12.8.2018.
- Voit varata bonusmatkoja jo 6 kk (183 pv) ennen lähtöä.
- Hotellihuoneen tasokorotus bonuspisteillä Tallink Hotels -hotelleissa varaustilanteen salliessa sisäänkirjautumisen yhteydessä. (ei Tallink Express hotellissa).
- Bonuspisteitä laiva- ja matkaostoista. Lue lisää →
- Etuja ja alennuksia yhteistyökumppaneiltamme kohdemaissa.

Edut laivoilla ja kohdemaissa saat esittämällä voimassaolevan Club One –korttisi. Matkavarauksen yhteydessä olevat edut saat ilmoittamalla Club One –numerosi matkavarauksen yhteydessä. Muistathan ilmoittaa matkavaraukselle asiakasnumeron myös Club One -tilillesi rekisteröityjen perheenjäsenten kohdalle.

Pidätämme oikeudet muutoksiin.

Bronze-taso

Club One Bronze -taso ei vanhene lainkaan vaan säilyy samana kunnes nouset Silver-tasolle tai eroat Club One -ohjelmasta. 25.2.2014 alkaen tilatut uudet Bronze-tason kortit ovat voimassa toistaiseksi, sitä ennen tilatut Bronze-kortit 36 kuukautta. Nouset Bronze-tasolta Silver-tasolle, kun keräät seurantajakson aikana 15 000 bonuspistettä. Bronze-tasolta ei voi nousta suoraan Gold-tasolle.

Club One Bronze -asiakkaille bonuspisteet kertyvät seuraavasti:

 • Matkaliput ja kaikki ennen matkaa ostetut palvelut 1 € = 30 bonuspistettä
 • Kaikki matkalla tehdyt ostokset 1 € = 21 bonuspistettä.

BRONZE -TASON EDUT:

- Alennusta matkoista. Etuhintaisia matkoja voit varata enintään yhden hytin tai kaksi kansipaikkaa/kanta-asiakastili.
Hintaedut koskevat seuraavia matkoja →
- Päivä Tukholmassa -risteilyt ja yhdensuuntaiset reittimatkat Helsingistä Tukholmaan ja v.v.
- 23 h -risteilyt, Päivä Tukholmassa -risteilyt ja yhdensuuntaiset reittimatkat Turusta Tukholmaan ja v.v.
- 22 h -risteilyt Helsingistä Tallinnaan
- Helsinki-Tallinna-Helsinki-reittimatkat lukuunottamatta tiettyjä lähtöjä (su klo 7.30 Hel-Tal ja Tal-Hel)

Alennuksen määrä vaihtelee vuorokohtaisesti. Alennus koskee vain normaalihintaisia matkoja. Bronze-tason asiakkaan alennukset eivät koske Commodore- ja Suite-hyttejä.
- Alennusta ajoneuvolipuista →
Alennus on voimassa yhdensuuntaisessa reittiliikenteessä tavallisesta, normaalihintaisesta henkilö- ja pakettiautolipusta. Alennuksen saa vain yhdestä autosta/kanta-asiakaskortinhaltija.

- Club One -uutiskirje sähköpostilla.
- Henkilökohtainen Club One -verkkopalvelu.
- Etuja laivojen myymälöissä ja ravintoloissa, esim. ruokaravintoloissa 10 % alennus laivan viineistä.
- Laivojen saunatiloissa 10 % alennus sekä yleisen että yksityissaunan lipun hinnasta. Etu ei ole voimassa 1.6.-12.8.2018.
- Voit varata bonusmatkoja jo 4 kk (122 pv) ennen lähtöä.
- Hotellihuoneen tasokorotus bonuspisteillä Tallink Hotels -hotelleissa varaustilanteen salliessa sisäänkirjautumisen yhteydessä. (ei Tallink Express hotellissa).
- Bonuspisteitä laiva- ja matkaostoista. Lue lisää →
- Etuja ja alennuksia yhteistyökumppaneiltamme kohdemaissa.

Edut laivoilla ja kohdemaissa saat esittämällä voimassaolevan Club One –korttisi. Matkavarauksen yhteydessä olevat edut saat ilmoittamalla Club One –numerosi matkavarauksen yhteydessä. Muistathan ilmoittaa matkavaraukselle asiakasnumeron myös Club One -tilillesi rekisteröityjen perheenjäsenten kohdalle.

Pidätämme oikeudet muutoksiin.