Merelle tuulettu­maan

 

Nyt on aika lähteä merelle tuulettumaan ja tutustua tarkemmin läheltä löytyviin kohteisiin. Kesän uudistetusta ja laajasta kohdevalikoimasta voit valita itsellesi ilahduttavimman irtioton tai piristävän päiväristeilyn. Nyt matkaillaan lähiseudulla ja tarjoamme todella monta vaihtoehtoa, joista voit valita mieluisimmat.

Uutuusristeilyinä 11 h -päiväristeilyt Helsingistä Tallinnaan Victorialla, elokuussa Päivä Maarianhaminassa -risteilyt Helsingistä Baltic Queenillä, sekä koko loppuvuoden Päivä Riiassa -risteilyt Helsingistä Silja Serenadella ja Päivä Tallinnassa -risteilyt Turusta Baltic Queenillä!

23 h -risteilyt ja 11 h -saaristoristeilyt Turusta sekä Europan 22 h -risteilyt Tallinnaan avattu myös myyntiin. Juhlajuomat hankit huippuedullisesti ostosristeilyiltä Tallinnaan!

Olemme erittäin valmiita vastaanottamaan Sinut mukaan merimatkalle kanssamme!

Luottavaisin mielin laivalle

Ajankohtaista tietoa matkustamisesta

Varattavissa olevat risteilyt

 • Päivä Maarianhaminassa -risteilyt Helsingistä heinä-elokuussa

  UUTUUS! Päivä Maarianhaminassa -risteily Helsingistä

  Kesällä pääset Ahvenanmaalle kätevästi koko päiväksi! Upea Itämeren kuningatar Baltic Queen risteilee 19.8. ja 21.8. sekä lisälähdöillä 16.8. ja 23.8. Helsingistä Maarianhaminaan. Voit varata retkiä kauttamme tai mikset varaisi autoa tai polkupyörää mukaan ja kiertäisi omatoimisesti upeaa Ahvenanmaata. Näilä risteilyillä laivojen myymälöissä on huikeita tarjouksia, mm. vaatteet ja kengät -40 %.

  Päivä Maarianhaminassa -risteily Helsingistä alk. 71 €/hytti

 • UUTUUS! Päivä Riiassa -risteily Helsingistä Silja Serenadella

  UUTUUS! Päivä Riiassa -risteily Helsingistä

  Nyt pääset risteilemään koko loppuvuoden uuteen kohteeseen Latvian Riikaan suoraan Helsingistä! Upea laivamme Silja Serenade risteilee Riikaan 15.8. asti joka toinen päivä sekä 17.8.–28.8.2020 maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin ja lisälähdöillä 30.8.2020–8.1.2021 keskiviikkoisin, perjantaisin ja sunnuntaisin (muutamaa poikkeusta lukuunottamatta). Voit tehdä matkan Päivä Riiassa -risteilynä, tai voit jäädä Riikaan ja/tai Jurmalaan yöksi. Voit myös ottaa auton mukaan matkalle ja palata Suomeen vaikkapa Tallinnan kautta.

  Päivä Riiassa -risteily Helsingistä alk. 59 €/hytti

 • UUTUUS! Päivä Tallinnassa -risteily Turusta

  UUTUUS! Päivä Tallinnassa -risteily Turusta

  Nyt myös loppuvuodesta lähtöjä suoraan Turusta päiväksi Tallinnaan! Upea Itämeren kuningatar Baltic Queen lähtee tiistai-lähdöillä 4.8. ja 11.8., torstai-lähdöillä 30.7., 6.8. ja 13.8. sekä perjantai-lähdöillä 9.1.2021 asti (muutama poikkeuspäivä) Päivä Tallinnassa -risteilylle Turusta. Myynnissä myös reittimatkoja (myös muita päiviä) ja yhden, kolmen tai useammankin yön hotellimatkoja Tallinnaan tai muualle Viron kesäkohteisiin kuten Pärnuun ja Tarttoon. Lisäksi voit varata auton mukaan ostoskassiksi risteilylle ja tehdä Pre-Order-tilauksen ennakkoon. Laivan myymälöistä teet lisää ostoksia, mm. vaatteita ja asusteita jopa -40 % normaaleista merihinnoista.

  Päivä Tallinnassa -risteily Turusta alk. 89 €/hytti
  Risteily + kolme yötä Tallinnassa -hotellimatka Turusta alk. 129 €/hlö

 • UUTUUS! 11 h -päiväristeily Tallinnaan

  UUTUUS! 11 h -päiväristeily Tallinnaan

  Uutuustuotteena valikoimassamme on 11 h -päiväristeily Helsingistä Tallinnaan, joka toteutetaan Victoria I laivallamme. Laiva lähtee aamulla Helsingistä, voit viettää klo 12-17 välisen ajan Tallinnassa ja palaat illalla samalla laivalla ajoissa takaisin Helsinkiin. Voit myös tehdä 11 h -ostosristeilyn varaamalla auton mukaan ostoskärryksi +10 € ja tilaamalla tuotteet Pre-Order-palvelusta (viim. 24 h ennen). Laivan myymälöissä myös huikeita tarjouksia!

  11 h -päiväristeily Tallinnaan alk. 10 €/hlö + alk. 15 €/hytti

 • 11 h -saaristoristeily Turusta ja hotellimatkat Ahvenanmaalle

  11 h -saaristoristeily Turusta ja hotellimatkat Maarianhaminaan

  Galaxy ja Baltic Princess liikennöivät Turun-reitillä normaalin aikataulun mukaisesti. Voit siis lähteä 11 h -saaristoristeilylle nauttimaan saaristomaisemista ja kahdesta eri laivasta (laivanvaihto Maarianhaminassa) sekä shoppailusta tarjoushinnoin - elokuussa kesämuotia jopa -50 %. Toki voit myös viettää aikaa Ahvenanmaalla ja varata hotellimatkan Maarianhaminaan.

  11 h -saaristoristeily alk. 10 €/hlö (tai 30 €/hytti)

  Hotellimatka Maarianhaminaan esim. 74 €/hlö tai 198 €/perhe

 • 23 h -risteilyt Turusta

  23 h -risteilyt Turusta

  Nyt voit taas lähteä 23 h -risteilylle Galaxyn aamuvuorolla tai Baltic Princessin iltavuorolla Turusta. Nauti rauhassa herkuttelusta sekä meri- ja saaristomaisemista. Shoppailut hoidat samalla huippuedullisesti, mm. lelut, lahjatavarat ja meikit jopa -30 % sekä vaatteita, kenkiä ja asusteita jopa -50 % jo edullisista laivahinnoista 31.8. asti!

  23 h -risteily Baltic Princessillä alk. 15 €/hytti
  23 h -risteily Galaxylla alk. 15 €/hytti

 • 22 h -risteilyt Europalla Helsingistä Tallinnaan

  22 h -risteily Europalla Tallinnaan

  Risteilylaiva Europa liikennöi taas Helsingistä Tallinnaan tehden myös 22 h -risteilyjä. Nauti viihteestä, shoppailusta ja herkuttelusta. Halutessasi ehdit myös piipahtaa Tallinnassa seuraavana aamuna (maissa n. 4 h). Hyödynnät myös 31.8. asti laivan myymälöiden tarjoushinnat, mm. kesävaatteita ja -asusteita jopa -50 % jo edullisista merihinnoista.

  22 h -risteily Europalla alk. 20 €/hytti

 • Päivä Tallinnassa -risteilyt Helsingistö

  Päivä Tallinnassa -risteilyt Helsingistä

  Tallink Shuttle -pikalaivamme Megastar ja Star jatkavat liikennöintiä Tallinnan-reitillä. Laivat tekevät useita vuoroja päivittäin, joten voit helposti räätälöidä oman matkasi aikatauluusi sopivaksi. Voit myös yhdistää Europan tai Victorian meno- ja/tai paluumatkan Päivä Tallinnassa -risteilyysi.

  Päivä Tallinnassa -risteily alk. 14 €/hlö

 • Hotellimatkat Tallinnaan

  Hotellimatkat Tallinnaan

  Tallink Shuttle -laivat jatkavat liikennöintiä Helsinki-Tallinna-reitillä. Voit lähteä yöksi tai kahdeksi Tallinnaan Tallink Hotelleihimme. Tai mikset kiertäisi ympäri Baltiaa, mm. Pärnussa, Tartossa ja Saarenmaalla? Voit myös yhdistää Europan tai Victorian meno- ja/tai paluumatkan hotellimatkaasi, jos ne sopivat paremmin aikatauluusi. Paluumatkalla shoppailet huippuedulliset tuliaiset mukaan laivan myymälöistä.

  Hotellimatka Tallinnaan alk. 44 €/hlö Club One -asiakkaille, alk. 46 €/hlö muille
  Hotellimatka perheille Tallinnaan alk. 161 €/perhe (sis. pääsyliput suosikkikohteeseen)

 • 5 h -ostosristeilyt Tallinnaan

  Ostosristeilyt Tallinnaan

  Nyt voit varata Megastarin tai Starin 5 h -ostosristeilyn, jolloin et poistu Tallinnassa laivasta ollenkaan. Hullaannu huoletta tuoksuista, makeisista ja muista houkutuksista, meillä shoppailet aina edulliseen merihintaan – myös kesän kuohuvat ja muut juhlajuomat. Ota auto mukaan laivalle ja pakkaa ostokset suoraan kyytiin!

  5 h -ostosristeily alk. 18 €/hlö + auto tarjoushintaan 10 €

 

PSST CLUBILAINEN... VARAA RISTEILY CLUB ONE -HINTAAN →