Ikimuistoisia hetkiä merimaise­missa

 

Nyt on aika lähteä merelle tuulettumaan ja tutustua tarkemmin läheltä löytyviin kohteisiin. Uudistetusta ja laajasta kohdevalikoimasta voit valita itsellesi ilahduttavimman irtioton tai piristävän päiväristeilyn. Nyt matkaillaan lähiseudulla ja tarjoamme monta vaihtoehtoa, joista voit valita mieluisimmat.

Esimerkiksi 23 h -risteilyt ja 11 h -saaristoristeilyt Turusta sekä koko loppuvuoden Päivä Riiassa -risteilyt Helsingistä ja uutuutena Yön yli risteilyt Itämerellä Helsingistä viikonloppuisin 25.9. alkaen myynnissä.
Juhlajuomat hankit huippuedullisesti mm. ostosristeilyiltä Tallinnaan.

Tällä hetkellä matkustus Suomesta kaikkiin näihin kohteisiin on sallittua eikä matkan jälkeen tarvitse jäädä omaehtoiseen karanteeniin.

Tutustu alla kaikkiin vaihtoehtoihin!

Olemme erittäin valmiita vastaanottamaan Sinut mukaan merimatkalle kanssamme!

Luottavaisin mielin laivalle

Ajankohtaista tietoa matkustamisesta

Risteilyt ja hotellimatkat - tutustu uusiin reitteihin

 • Päivä Riiassa -risteily Helsingistä Baltic Queenillä

  Risteilyt Helsingistä

  KARANTEENIVAPAA Päivä Riiassa -risteily Helsingistä

  Nyt pääset risteilemään koko loppuvuoden uuteen kohteeseen Latvian Riikaan suoraan Helsingistä! Itämeren kuningatar Baltic Queen liikennöi Helsingistä Riikaan keskiviikkoisin ja perjantaisin sekä muutamana sunnuntaina 16.9.2020–1.1.2021.

  Nauti Päivä Riiassa -risteilyllä herkuttelusta ja viihteestä sekä shoppailusta, aina edullisin merihinnoin. Riiassa ehdit kierrellä esim. ihanassa Vanhassakaupungissa n. 5 tuntia. Voit myös ottaa auton parkkiin laivallle +50 €, ja shoppailla kerralla enemmän.

  Lue lisää Päivä Riiassa -risteilystä Helsingistä

  Varaa risteily alk.   /hyttiVaraa alk.   /hytti

 • Yön yli risteily Itämerellä Victorialla Helsingistä

  UUTUUS! KARANTEENIVAPAA Yön yli risteily Itämerellä Victorialla

  Irrottaudu arjesta Itämeren aalloilla kauniissa merimaisemissa viehättävän Victorian yön yli risteilyllä Helsingistä. Laiva seisoo yön Tallinnan satamassa, mutta risteilyllä ei pääse käymään maissa. Risteily on tarkoitettu vain Suomesta lähteville, eikä Tallinnasta oteta uusia matkustajia. Lähdöt 25.9. alkaen perjantai- ja lauantai-iltaisin.

  Herkuttele Grande Buffetin Bocuse d'Or menulla, tai pyörähtele suuren yökerhon tanssilattialla livemusiikin tahdissa kauniissa merimaisemissa. Voit myös tehdä ostoksia edullisin merihinnoin, ja ottaa myös auton ostoskärryksi.

  Tarjous: auto ostoskärryksi Club One-jäsenille +10 €, muille +15 €.

  Lue lisää Victorian risteilystä Itämerellä

  Varaa risteily alk.   /hytti

  Varaa alk.   /hytti

 • Päivä Tallinnassa -risteilyt Helsingistä

  Päivä Tallinnassa -risteilyt Helsingistä

  Tallink Shuttle -pikalaivamme Megastar ja Star jatkavat liikennöintiä Tallinnan-reitillä. Laivat tekevät useita vuoroja päivittäin, joten voit helposti räätälöidä oman matkasi aikatauluusi sopivaksi.

  Varatessasi edestakaiset matkat Helsinki–Tallinna, 0–11 v. lapsesi matkustavat maksutta sekä majoittuvat ja syövät maksutta Tallink Hotelleissa syyslomalla 8.–25.10.2020.


  Lue lisää Päivä Tallinnassa -risteilystä

  Varaa risteily alk.   /hlöVaraa alk.   /hlö

 • 5 h ostosristeily Tallinnaan

  Ostosristeilyt Helsingistä

  KARANTEENIVAPAAT 5 h -ostosristeilyt Tallinnaan

  Nyt voit varata Megastarin tai Starin 5 h -ostosristeilyn, jolloin et poistu Tallinnassa laivasta ollenkaan. Hullaannu huoletta tuoksuista, makeisista ja muista houkutuksista, meillä shoppailet aina edulliseen merihintaan – myös kesän kuohuvat ja muut juhlajuomat. Ota auto mukaan laivalle ja pakkaa ostokset suoraan kyytiin! Automatkustajille lisäksi etukuponki! Kun ostat laivalla yli 400 eurolla, hyvitämme 30 €.

  Auto parkkiin tarjoushintaan Megastarille Club One -asiakkaille +10 € (muille +15 €)

  Lue lisää Ostosristeilyistä Tallinnaan

  Varaa risteily alk. 14 €/hlöVaraa alk. 14 €/hlö

 • Hotellimatkat Tallinnaan

  Hotellimatkat Helsingistä

  Hotellimatkat Helsingistä Tallinnaan

  Tallink Shuttle -laivat jatkavat liikennöintiä Helsinki-Tallinna-reitillä. Voit lähteä yöksi, kahdeksi tai pidemmäksikin aikaa Tallinnaan Tallink Hotelleihimme. Tai mikset kiertäisi ympäri Baltiaa, mm. Pärnussa, Tartossa ja Saarenmaalla? Syyskuussa Tallinkin hotelleissa on huikeita etuja Club One kanta-asiakkaille - mm. kauneus- ja hyvinvointipalvelut -20 % ja hotellien ravintoloiden à la carte-menu -15 %.

  Lue lisää hotellitarjouksista
  Muksut syövät syyslomalla maksutta Tallink Hotellien à la carte -ravintoloissa
  Lue lisää perhehotellimatkasta (sis. pääsyliput suosikkikohteeseen)

  Varaa alk. 50 €/hlö Varaa alk. 50 €/hlö

  Hinta Club One -asiakkaille alk. 40 €/hlö

  HIntaesimerkkiin sisältyy määrätyillä lähdöillä 7.10.2020 asti edestakainen laivamatka Helsinki-Tallinna, 1 yö Tallink Express-hotellissa*** 2 hh aamiasineen ja Aqua Spa -sisäänpääsy.

 • Hotellimatkat Riikaan

  KARANTEENIVAPAAT Hotellimatkat Helsingistä Riikaan

  Koko loppuvuoden pääset uuteen kohteeseen Latvian Riikaan suoraan Helsingistä! Itämeren kuningatar, Baltic Queen, liikennöi 16.9.2020-1.1.2021 Helsinki-Riika-reitillä keskiviikko- ja perjantai-lähdöillä (ja muutamana sunnuntaina) Helsingistä. Nauti upeasta kaupungista pidempään hotellimatkalla. Voit myös ottaa auton mukaan matkaan.

  Lue lisää hotellimatkasta Riikaan

  Varaa esim. 111 € hlö/2 yötä Varaa esim. 111 €hlö/2 yötä

  Hintaesimerkkiin 111 €/hlö sisältyy määrätyillä lähdöillä 17.10.2020 asti edestakainen laivamatka Helsinki-Riika B-hytissä (kun 2 hlöä) ja Tallink Hotel Riga **** 2 hotelliyötä Standard 2 hh aamiaisineen.

 • Automatkat Tallinnaan

  Automatkat Helsingistä

  Automatkat Helsingistä Tallinnaan

  Lähde sujuvasti Tallinnaan autolla! Automatkalla vältät terminaalin ruuhkat ja voit ajaa suoraan laivaan - teet vain lähtöselvityksen mobiilisovelluksella tai autolähtöselvityspisteellä. Auton kyytiin mahtuvat isommatkin tuliaiset. Hintaan sisältyy matka Star-luokassa + henkilöauto.

  Varaa alk. 59 €/suunta Varaa alk. 59 €/suunta

 • 11 h -saaristoristeily Turusta ja hotellimatkat Ahvenanmaalle

  Risteilyt Turusta

  KARANTEENIVAPAAT 11 h -saaristoristeilyt Turusta ja hotellimatkat Maarianhaminaan

  Galaxy ja Baltic Princess liikennöivät Turun-reitillä normaalin aikataulun mukaisesti. Voit siis lähteä 11 h -saaristoristeilylle nauttimaan saaristomaisemista ja kahdesta eri laivasta (laivanvaihto Maarianhaminassa) sekä shoppailusta merihinnoin. Toki voit myös viettää aikaa Ahvenanmaalla ja varata hotellimatkan Maarianhaminaan.

  Lue lisää Saaristoristeilystä

  Lue lisää Hotellimatkasta Maarianhaminaan (Club One -hinta alk. 73 €/hlö)

  Varaa risteily alk.   /hlö Varaa alk.   /hlö

 • 23 h -risteilyt Turusta Baltic Princessillä tai Galaxylla

  KARANTEENIVAPAAT 23 h -risteilyt Turusta

  Väriä ja iloa viikonloppuun syksyisessä saaristossa 23 h -risteilyllä Baltic Princessin iltavuorolla Turusta pe-la lähdöillä. Nauti rauhassa viihteestä herkuttelusta sekä meri- ja saaristomaisemista. Shoppailut hoidat samalla huippuedullisesti merihinnoin!

  Baltic Princessin arkilähdöillä su-to on supistetut palvelutVoit myös varata risteilyn Galaxyn aamuvuorolla.

  HUOM. Risteilylähdöt vain Turusta.

  Lue lisää 23 h -risteilystä Baltic Princessillä (iltalähtö)
  Lue lisää 23 h -risteilystä Galaxylla (aamulähtö)

  Varaa risteily iltalähdöllä alk.   /hlö Varaa iltalähtö alk.   /hytti

  Varaa risteily aamulähdöllä alk.   /hlö Varaa aamulähtö alk.   /hytti

 • Automatkat Turusta Ahvenanmaalle

  Automatkat Turusta

  Automatkat Turusta Ahvenanmaalle

  Varaa nyt edullinen ja kätevä automatka Turusta Ahvenanmaalle aamuvuorolla! Autolla vältät terminaalin ruuhkat ja voit tehdä lähtöselvityksen autosta käsin autolähtöselvityspisteellä. Autolla ehdit tutustua Ahvenanmaan parhaisiin puoliin, ja saat isommatkin tuliaiset kuljetettua kätevästi kotiin.

  Varaa alk. 40 €/suunta Varaa alk. 40 €/suunta

  Hinta Club One-asiakkaille alk. 33 €/suunta (hytti + hlöauto)

 

PSST CLUBILAINEN... PISTEILLÄ JA RAHALLA MATKAAN →

 

 
 • Joustoturva -50% syyskuussa

  JOUSTAVAA MATKUSTAMISTA JOUSTOTURVALLA

  Syyskuussa joustotur­va -50 %

  Osta lisäturvaa matkallesi joustoturvan avulla! Voit varata matkan huoletta, sillä joustoturvan avulla voit muuttaa tai peruuttaa matkan viimeistään 4 h ennen lähtöä joustoturvan hinnalla. 30.9. mennessä tehtyihin varauksiin saa nyt joustoturvan puoleen hintaan!

  • Voit siirtää matkasi ajankohtaa tai vaihtaa kohdetta ilman muutoskuluja.
  • Voit peruuttaa matkan joustoturvan hinnalla.
  • Syyskuun varauksiin joustoturva -50 %.


  Lue lisää joustoturvasta

  Tutustu Joustoturvan hinnastoon ja ehtoihin

Pre-Order-palvelu

 • Tee Pre-Order-tilaus

  Tallinkin laivoilla

  Päivä Tallinnassa -risteilylle, hotelli- tai reittimatkalle

  Pre-Order-palvelusta tilaat ostoksesi ennakkoon paluumatkallesi Tallinkin laivoilla Tallinnasta Helsinkiin! Ostokset saat laivan myymälästä (jalan matkustavat) tai noudettua Tallinnan Pre-Order -jakelupisteestä (automatkustajat) ennen laivaan ajamista. Huom. ei ostohyvitystä!

  Varatessasi Megastarin/Starin 5 h -ostosristeilyn Tallinnaan tai Ostosristeilyn Victorialla, voit nyt myös tehdä tilauksen kätevästi jo ennakkoon netistä (viimeistään 24 h ennen matkaa). Huom. Tilatetessasi etukäteen netin kautta Pre-Order-palvelusta, tuotevalikoima on kattavampi kuin laivalta tehdessä! Huom. Ostohyvityksen -30 € saat ainoastaan 5 h -ostosristeilyillä varatessasi auton parkkiin ja ostaessasi vähintään 400 €:lla (lähdöillä 1.11. alkaen vähintään 500 €:lla)!

  Huom. Tiistain klo 23.30 lähdölle ei ole mahdollista tehdä Tallink Pre-Order -tilausta.

  Pre-Order-tilaukseen