Ikimuistoisia hetkiä merimaise­missa

 

Nyt on aika lähteä tuulettumaan ja nauttimaan hetkistä merimaisemissa. Voit valita itsellesi ilahduttavimman irtioton arjesta.

Karanteenivapaat matkat 23 h -risteilyt ja 11 h -saaristoristeilyt Turusta ja Yön yli risteilyt Itämerellä Helsingistä Victorialla (ei maissakäyntiä) viikonloppuisin sekä matkat Ahvenanmaalle, uutuutena Erikoisristeily 4.12. Helsingistä Maarianhaminan joulumarkkinoille Victorialla!
Juhlajuomat hankit huippuedullisesti mm. karanteenivapailta 5 h -ostosristeilyiltä Tallinnaan.

Tutustu alla kaikkiin vaihtoehtoihin ja valitse mieluisesi!

NIIN MYÖTÄ- KUIN VASTATUULISSA
Suomi tarvitsee matkustusta.
#matkustavastuullisesti

Luottavaisin mielin laivalle

Ajankohtaista tietoa matkustamisesta

Risteilyt ja hotellimatkat - karanteenivapaasti

 • Yön yli risteily Itämerellä Victorialla Helsingistä

  Risteilyt Helsingistä

  UUTUUS! KARANTEENIVAPAA Yön yli risteily Itämerellä Victorialla

  Irrottaudu arjesta Itämeren aalloilla kauniissa merimaisemissa viehättävän Victorian yön yli risteilyllä Helsingistä. Laiva seisoo yön Tallinnan satamassa, mutta risteilyllä ei pääse käymään maissa. Risteily on tarkoitettu vain Suomesta lähteville, eikä Tallinnasta oteta uusia matkustajia. Lähdöt 25.9. alkaen perjantai- ja lauantai-iltaisin ja lisäksi joulunaikaan su-ti-lähdöt 20.-22.12., su-ke-lähdöt 27.-30.12. ja uudenvuodenristeily to 31.12.2020.

  Herkuttele Grande Buffetin Bocuse d'Or menulla, tai pyörähtele suuren yökerhon tanssilattialla livemusiikin tahdissa kauniissa merimaisemissa. Tähtiartisteina mm. 13.11. Klamydia ja 12.12. Mamba. Vietä vaikka pikkujoulut pikkuporukalla merellä. Voit myös tehdä ostoksia edullisin merihinnoin, ja ottaa myös auton ostoskärryksi parkkiin laivalle.

  Tarjous: auto ostoskärryksi Club One-jäsenille +10 €, muille +15 €.

  Lue lisää Victorian risteilystä Itämerellä

  Varaa risteily alk.  /hytti

  Varaa alk.  /hytti

 • Maarianhaminan joulumarkkinoille Victorialla suoraan Helsingistä

  UUTUUS! KARANTEENIVAPAA Erikoisristeily 4.12. Helsingistä Maarianhaminaan

  Nyt voit varata Erikoiristeilyn 4.12. Maarianhaminaan suoraan Helsingistä. Viehättävällä Victorialla nautit joulutunnelmasta ja Grande Buffet -ravintolan joulupöydän herkuista kaikessa rauhassa. Voit myös shoppailla edulliset paketit pukinkonttiin monipuolisista myymälöistä ja ottaa myös auton ostoskassiksi parkkiin laivalle. Klovni Sebastian ja aktivaattorit sekä Muumi viihdyttävät lapsia ja aikuiset nauttivat live-musasta housebändin, trubaduurin tai karaoken parissa.

  Maarianhaminassa ja Ahvenanmaalla sinulla on 5.12. lähes 7 tuntia aikaa vierailla esimerkiksi Maarianhaminan keskustan Joulumarkkinoilla ostamassa ainutlaatuiset joululahjat ja jouluherkut. Risteilyä myydään vain Suomesta lähteville ja Ahvenanmaallehan voit matkustaa karanteenivapaasti.

  Lue lisää Erikoisristeilystä 4.12. Helsingistä Maarianhaminaan

  Varaa risteily alk. 75 €/hytti

  Varaa risteily alk. 75 €/hytti

 • 5 h ostosristeily Tallinnaan

  Ostosristeilyt Helsingistä

  KARANTEENIVAPAAT 5 h -ostosristeilyt Tallinnaan

  Nyt voit varata Megastarin tai Starin 5 h -ostosristeilyn, jolloin et poistu Tallinnassa laivasta ollenkaan. Hullaannu huoletta tuoksuista, makeisista ja muista houkutuksista, meillä shoppailet aina edulliseen merihintaan – myös kesän kuohuvat ja muut juhlajuomat. Ota auto mukaan laivalle ja pakkaa ostokset suoraan kyytiin! Automatkustajille lisäksi etukuponki! Kun ostat laivalla yli 400 eurolla, hyvitämme 30 €.

  Auto parkkiin tarjoushintaan Megastarille tai Starille Club One -asiakkaille +10 € (muille +15 €)

  Lue lisää Ostosristeilyistä Tallinnaan

  Varaa risteily alk. 16 €/hlöVaraa alk. 16 €/hlö

  Hinta Club One-asiakkaille alk. 14 €/hlö

 • Automatkat Tallinnaan

  Automatkat Helsingistä

  Automatkat Helsingistä Tallinnaan

  Lähde sujuvasti Tallinnaan autolla (vain työmatkalaisille ilman omaehtoista karanteenia)! Automatkalla vältät terminaalin ruuhkat ja voit ajaa suoraan laivaan - teet vain lähtöselvityksen mobiilisovelluksella tai autolähtöselvityspisteellä. Hintaan sisältyy matka Star-luokassa + henkilöauto.

  Varaa alk. 59 €/suunta Varaa alk. 59 €/suunta

 • 11 h -saaristoristeily Turusta ja hotellimatkat Ahvenanmaalle

  Risteilyt ja Hotellimatkat Turusta

  KARANTEENIVAPAAT 11 h -saaristoristeilyt Turusta ja hotellimatkat Maarianhaminaan

  Galaxy ja Baltic Princess liikennöivät Turun-reitillä normaalin aikataulun mukaisesti. Voit siis lähteä 11 h -saaristoristeilylle nauttimaan saaristomaisemista ja kahdesta eri laivasta (laivanvaihto Maarianhaminassa) sekä shoppailusta merihinnoin. Syyslomalla 9.-24.10. mukana seikkailee Harri Hylje ja lähes joka lauantai ja sunnuntai esiintyy lasten suosikkiartisteja, kuten 24.-25.10. Vatsastapuhuja Sari Aalto. Lisäksi paluumatkalla Baltic Princessin kokoustiloissa on Kids Center, josta löytyy kaikkea kivaa puuhaa lapsille. Toki voit myös viettää aikaa Ahvenanmaalla ja varata hotellimatkan Maarianhaminaan.

  Lue lisää 11 h -saaristoristeilystä

  Lue lisää Hotellimatkasta Maarianhaminaan (Club One -hinta alk. 73 €/hlö)

  Varaa risteily alk.   /hlö Varaa alk.   /hlö

 • 23 h -risteilyt Turusta Baltic Princessillä tai Galaxylla

  KARANTEENIVAPAAT 23 h -risteilyt Turusta

  Väriä ja iloa viikonloppuun syksyisessä saaristossa 23 h -risteilyllä Baltic Princessin iltavuorolla Turusta pe-la lähdöillä. Nauti rauhassa viihteestä herkuttelusta sekä meri- ja saaristomaisemista. Syyslomalla 9.-24.10. lapsia viihdyttää mm. Harri Hylje ja kokoustilojen Kids Centeristä löytyy puuhasteltavaa lapsille. Lisäksi Baltic Princessillä esiintyy tähtiartisteja, kuten 22.10. Mouhous. Shoppailut hoidat samalla huippuedullisesti merihinnoin!

  Baltic Princessin arkilähdöillä su-to on supistetut palvelut. Voit myös varata risteilyn Galaxyn aamuvuorolla.

  HUOM. Risteilylähdöt vain Turusta.

  Lue lisää 23 h -risteilystä Baltic Princessillä (iltalähtö)
  Lue lisää 23 h -risteilystä Galaxylla (aamulähtö)

  Varaa risteily iltalähdöllä alk.   /hlö Varaa iltalähtö alk.   /hytti

  Varaa risteily aamulähdöllä alk.   /hlö Varaa aamulähtö alk.   /hytti

 • Automatkat Turusta Ahvenanmaalle

  Automatkat Turusta

  KARANTEENIVAPAAT Automatkat Turusta Ahvenanmaalle

  Varaa nyt edullinen ja kätevä automatka Turusta Ahvenanmaalle aamuvuorolla! Autolla vältät terminaalin ruuhkat ja voit tehdä lähtöselvityksen autosta käsin autolähtöselvityspisteellä. Autolla ehdit tutustua Ahvenanmaan parhaisiin puoliin, ja saat isommatkin tuliaiset kuljetettua kätevästi kotiin.

  Varaa alk. 50 €/suunta Varaa alk. 50 €/suunta

  Hinta Club One-asiakkaille alk. 42 €/suunta (hytti + hlöauto)

 

PSST CLUBILAINEN... PISTEILLÄ JA RAHALLA MATKAAN →

 

 
 • Joustoturva

  JOUSTOTURVA

  Joustavaa matkustamista

  Osta lisäturvaa matkallesi joustoturvan avulla! Voit varata matkan huoletta, sillä joustoturvan avulla voit muuttaa tai peruuttaa matkan viimeistään 4 h ennen lähtöä joustoturvan hinnalla.

  • Voit siirtää matkasi ajankohtaa tai vaihtaa kohdetta ilman muutoskuluja
  • Voit peruuttaa matkan joustoturvan hinnalla


  Lue lisää joustoturvasta

  Tutustu Joustoturvan hinnastoon ja ehtoihin

Pre-Order-palvelu

 • Tee Pre-Order-tilaus

  Tallinkin laivoilla

  Päivä Tallinnassa -risteilylle, hotelli- tai reittimatkalle

  Pre-Order-palvelusta tilaat ostoksesi ennakkoon paluumatkallesi Tallinkin laivoilla Tallinnasta Helsinkiin! Ostokset saat laivan myymälästä (jalan matkustavat) tai noudettua Tallinnan Pre-Order -jakelupisteestä (automatkustajat) ennen laivaan ajamista. Huom. ei ostohyvitystä!

  Varatessasi Megastarin/Starin 5 h -ostosristeilyn Tallinnaan tai Ostosristeilyn Victorialla, voit nyt myös tehdä tilauksen kätevästi jo ennakkoon netistä (viimeistään 24 h ennen matkaa). Huom. Tilatessasi etukäteen netin kautta Pre-Order-palvelusta, tuotevalikoima on kattavampi kuin laivalta tehdessä! Huom. Ostohyvityksen -30 € saat ainoastaan 5 h -ostosristeilyillä varatessasi auton parkkiin ja ostaessasi vähintään 400 €:lla (lähdöillä 1.11. alkaen vähintään 500 €:lla)!

  Huom. Tiistain klo 23.30 lähdölle ei ole mahdollista tehdä Tallink Pre-Order -tilausta.

  Pre-Order-tilaukseen