Tallinnan hotelli­matkat ja nähtävyydet


Tallinna on ihanteellinen kaupunkilomakohde, sillä perille pääsee helposti ja edullisesti varaamalla Hotellimatkan Tallink Hotelliin. Heinä-elokuussa torstai-lähdöillä pääset myös suoraan Turusta 3 yön hotellimatkalle Tallinnaan.

Paikan päältä Tallinnasta löydät lähietäisyydeltä sekä perinteiset että uudet nähtävyydet. Kulttuurin ystäville baletti- ja oopperamatkoja Kansallisooppera Estoniaan, tutustu myös kauden uutuuksiin. Tallinkin kohdevinkit auttavat sinua matkasi suunnittelussa, joten poimi vinkkimme ja tee Tallinnan-matkastasi omannäköisesi!

Tutustu myös koottuihin inspiraatio-vinkkeihin!

Tallink Hotellien tarjoukset ja vinkit Tallinnaan

Tallink Hotellien tarjoukset uudistuneisiin hotelleihin

Hotellitarjoukset

Keskustassa sijaitsevia Tallink Spa & Conference ja Tallink Express -hotelleja on uudistettu. Majoittujille myös kesäyllätyksiä!

Tutustu hotelliuudistuksiin

Tallink Hotellien hotellimatkatarjous
Fidel Executive Lounge

Fidel Executive Lounge

Tallink Spa & Conference Hotellin viidennessä kerroksessa sijaitseva upouusi Fidel Executive Lounge tarjoaa ruokaa, juomaa ja välipaloja koko päivän.

Tutustu Fidel Executive Loungeen

Noblessnerin alue Tallinnassa täynnä tekemistä

Noblessner

Tallinna on täynnä monipuolista tekemistä - tarjolla on aina uusia ravintoloita, kauneushoitoja sekä uutuuskohteita. Nappaa parhaat vinkit uudehkolle Noblessner-alueelle ja varaa Tallink Shuttlella loma lähelle!

Katso Noblessnerin alueen vinkit

Edulliselle koko perheen hotellimatkalle kesällä Tallinnaan!

Edullisesti perhematkalle

Lähde kesällä ihastuttavalle koko perheen hotellimatkalle Tallinnaan, jossa majoitut Tallink Hotellin tilavassa perhehuoneessa ja kaupan päälle pääset vierailemaan koko perheen suosikkikohteessa*!

alk. 143 €/perhe (2 aik. + 2 alle 12-v.) Tallink Express Hotel***
alk. 211 €/perhe (2 aik. + 2 alle 12-v.) Tallink Spa & Conference Hotel****

Tarjous sisältää määrätyillä vuoroilla 31.8. asti edestakaiset laivamatkat Helsinki-Tallinna kansipaikoin, yhden yön hotellin perhehuoneessa aamiaisineen sekä sisäänpääsyliput koko perheelle (2 aikuista ja 2 alle 12-vuotiasta lasta) *suosikkikohteeseen: TV-torni tai Lentosatama tai Eläintarha Tallinnassa. Lisäksi Tallink Spa & Conference Hotellissa (8.10.2020 asti myös Tallink Express Hotellissa) Aqua Spa -kylpyläosaston käyttö sisältyy hintaan.

INSPIROIDU: 4 askelta hemmottelulomaan – uudistunut Tallink Spa & Conference Hotelli →

 


Tutustu Tallink Hotelleihin