Tallinnan hotelli­matkat ja nähtävyydet


Tallinna on ihanteellinen kaupunkilomakohde, sillä perille pääsee helposti ja edullisesti varaamalla Hotellimatkan Tallink Hotelliin. Paikan päältä löydät lähietäisyydeltä sekä perinteiset että uudet nähtävyydet. Kulttuurin ystäville baletti- ja oopperamatkoja Kansallisooppera Estoniaan. Tallinkin kohdevinkit auttavat sinua matkasi suunnittelussa, joten poimi vinkkimme ja tee Tallinnan-matkastasi omannäköisesi!

Tutustu myös koottuihin Viron helmiin ja inspiroidu Club One Social -vinkeistä!

Tallink Hotellien tarjoukset ja vinkit Tallinnaan

Tallink Hotellien tarjoukset

Hotellitarjoukset

Tallinkin hotellit sijaitsevat loistavilla paikoilla keskustassa. Syyslomalla muksut maksutta!

Tallink Hotellien hotellimatkatarjous →

Risteily- ja hotellimatkatarjous →

Tallinnan joulutori 2018

Joulumarkkinat

Tallinnan Raatihuoneen aukiolla nautitaan perinteisestä joulutorista jälleen 16.11.2018–7.1.2019. Tunnelmalliset joulumarkkinat ovat auki joka päivä.

Lue lisää joulutorista →

Huonepalvelupaketit Tallink-hotelleihin

Huonepalvelupaketit

Tallinkin hotellit tarjoavat asiakkailleen mahdollisuuden varata erilaisia maistuvia huonepalvelupaketteja, jotka ilahduttavat sinua saapuessasi!

Tallink hotellien huonepalvelupaketit →

Tallink hotellit

Varaa Tallinnan keskustassa sijaitseviin hotelleihin edullinen hotellimatka, joka sisältää hotelliyön ja edestakaiset laivamatkat Helsinki–Tallinna.

Huomaathan, että Tallink Hotelleissa asiakkaan luottokortille tehdään sisäänkirjautumisen yhteydessä 25 euron yökohtainen katevaraus minibaarin ja muiden palvelujen käytön varalta. Jos palveluja ei käytetä, summa palautetaan kokonaisuudessaan.

Tyylikäs keskustahotelli, joka sopii niin liikematkustajille kuin perheille. Erinomainen sijainti Virukeskuksen vieressä ja vain 5 minuutin kävelymatka Vanhaankaupunkiin. Perushuonevarustelu: suihku/wc, hiustenkuivaaja, tv, minibaari, puhelin, wifi, tallelokero ja ilmastointi. Lisäksi huonehintaan sisältyy aamusauna.

Sisältyy:
Alk. hinta (€/hlö kun 2hlö huoneessa) sisältää edestakaisen laivamatkan Helsinki-Tallinna kansipaikoin ja 1 yön majoituksen aamiaisineen.

Osoite →
A. Laikmaa 5, 10145 Tallinn, Estonia
Alk. 74 € /HLÖ
KERÄÄ BONUSPISTEITÄ Club One
 

Moderni kylpylähotelli, jossa viihtyvät kaikki! Perushuonevarustelu: wc/suihku, hiustenkuivaaja, kylpytakit, tv ja maksukanavat, puhelin, wifi, minibaari ja tallelokero. Lisäksi huonehintaan sisältyy Aqua Spa -kylpylämaailman käyttö majoituksen ajan.

Huom! Hotellia uudistetaan syyskuusta 2018 alkaen vaiheittain. Aqua Spa on suljettu remontin vuoksi kokonaan 22.10.-10.11.2018 ja avoinna vain hotellin asiakkaille 11.11.-13.12.2018. Muille asiakkaille Spa on avoinna 14.12.2018 alkaen.

Sisältyy:
Alk. hinta (€/hlö kun 2hlö huoneessa) sisältää edestakaisen laivamatkan Helsinki-Tallinna kansipaikoin ja 1 yön majoituksen aamiaisineen.

Osoite →
Sadama 11a, 10111 Tallinn, Estonia
Alk. 79 € /HLÖ
KERÄÄ BONUSPISTEITÄ Club One

Suuri ja rauhallinen kylpylähotelli meren rannalla, jossa on laaja valikoima MediSpa- sekä hemmotteluhoitoja. Perushuonevarustelu: tv ja maksukanavat, puhelin, hiustenkuivaaja ja parveke. Lisäksi huonehintaan sisältyy uimahallin ja saunojen käyttö majoituksen ajan.

Huom! Tallink-konserniin kuuluva TLG Hotell lopettaa Pirita Spa Hotellin operoinnin 15.11.2018, jonka jälkeen liiketoiminnasta vastaa BRE Hotels OÜ.

Sisältyy:
Alk. hinta (€/hlö kun 2hlö huoneessa) sisältää edestakaisen laivamatkan Helsinki-Tallinna kansipaikoin ja 1 yön majoituksen aamiaisineen.

Osoite →
Purje 9, 11911 Tallinn, Estonia
Alk. 57 € /HLÖ
KERÄÄ BONUSPISTEITÄ Club One

Tallinn City Tour -kiertoajelut

Voit tutustua helposti Tallinnan nähtävyyksiin Tallinn City Tour -kiertoajelulla. Tarjolla on kolme erilaista reittiä; punainen linja kiertää keskustassa, vihreä linja keskustasta itään Piritan suuntaan ja sininen linja länteen Rocca al Maren suuntaan. Busseissa on audio-opastus 10 eri kielellä, myös suomeksi. Kiertoajelun lippu on voimassa 24 tuntia siitä hetkestä, kun nousee ensimmäisen kerran kyytiin, ja sillä voi jäädä kyydistä ja nousta takaisin kyytiin mielensä mukaan kaikilta kolmen eri linjan pysäkeiltä. Ajon aikana opastus kertoo, mitä nähtävää seuraavan pysäkin kohdalla on. 

Tutustu Tallinn City Tour -kiertoajeluun tarkemmin ja varaa →

Tallinn City Tour ja kaksi suosikkikohdetta

Hanki yhdistelmälippu, jolla voit ajella Tallinn City Tour -kaksikerrosbussien kolmella kiertoajelureitillä sekä vierailla kahdessa valitsemassasi suosikkikohteessa. Lentosatamassa voit käydä sisällä sukellusveneessä ja kokeilla erilaisia simulaattoreita, Rocca al Maren ulkoilmamuseossa voi palata ajassa taaksepäin vanhaan virolaiseen kylään, TV-tornista näkyy kirkkaalla kelillä Suomeen asti ja Kumussa on esillä nykytaidetta. Lippu on voimassa 24 tuntia ensimmäisestä kerrasta kun astuu kiertoajelubussin kyytiin. Busseissa audio-opastus 10 kielellä.

Tutustu yhdistelmälippuun tarkemmin ja varaa →

Aqua spa -kylpylämaailma alk. 8 €/hlö

Oli sitten kolea syksy tai helteinen kesä, kylpylässä käynti on aina virkistävää. Tallink Spa & Conference Hotellin Aqua Spa kylpylämaailma on avoinna vuoden jokaisena päivänä ja se tarjoaa kehon ja mielen hemmottelua aikuisille sekä vesiriemuja perheen pienemmälle väelle. 

Aqua Span allasosastolla on iso allas, poreallas, lasten allas sekä ympäri vuoden avoinna oleva lämmitetty ulkoallas. Ison uima-altaan reunalla on allasbaari josta saa virvokkeita, värikkäitä drinkkejä ja ihania smoothieita.

Lue lisää →

Saunamaailmassa on perinteisen suomalaisen saunan lisäksi erilaisia höyrysaunoja sekä turkkilainen hamam. Aqua Spa on avoinna päivittäin klo 10-22.

2 tunnin lippu
  Aikuinen (yli 16 v.) Lapsi (5-15 v.)
  Normaalihinta Club One -hinta  
ma-to 8 € 7,60 € 4 €
pe-su 15 € 10,60 € 5 €
Päivälippu
  Aikuinen (yli 16 v.) Lapsi (5-15 v.)
  Normaalihinta Club One -hinta  
ma-to 20 € 16 € 9 €
pe-su 23 € 18 € 9 €
Päivälippu Perhe (2 aikuista + 3 lasta 5-15 v.)
  Normaalihinta Club One -hinta
ma-to 40 € 32 €
pe-su 46 € 36 €

HUOM! Lapset alle 16 v. vain aikuisten seurassa allasosastolle!
Etukäteen Tallink Siljan kautta varattuihin Aqua Spa -sisäänpääsylippuihin sisältyy pyyhevuokra (ei Tallink City Hotel -asiakashintaan).
Tallink Spa & Conference Hotellin asiakkaille sisäänpääsy sisältyy huonehintaan.

Tutustu Aqua Spahan tarkemmin →

Sadama 11a, 10111 Tallinn, Estonia

 

Minispa-paketti 83 €/hlö

Uutuutena Minispa-paketti, johon kuuluu hemmottelua ja herkuttelua! Minispa-paketin voit yhdistää vähintään kahden yön hotellimatkaan Tallink Spa & Conference Hotelliin.

Lue lisää Minispa-paketista →
Minispa-paketin hintaan 83 €/hlö sisältyy:
- Magnesiumöljy-hieronta selälle (25 min) Tallink Spa & Conference hotellin kauneussalongissa
- Pedikyyri sis. hoidon, naamion ja voiteen (45 min) Tallink Spa & Conference hotellin kauneussalongissa
- 2 x Buffet-illallinen/hlö hotellissa

Hinta ei sisällä yöpymistä eikä laivamatkaa. Varattavissa 1.1.–22.12.2017 (check-in päivä) Tallink Spa & Conference hotellimatkan (väh. 2 yötä) yhteyteen puhelimitse 0600 157 00 (1,75 €/vastattu puhelu + pvm/mpm) tai matkamyymälöistämme.

Lisäksi hotellin Aqua Spa -kylpylämaailma on avoinna päivittäin klo 10-22 tarjoten kehon ja mielen hemmottelua.
Allasosastolla on iso allas, poreallas, lasten allas sekä ympäri vuoden avoinna oleva lämmitetty ulkoallas. Ison uima-altaan reunalla on allasbaari, josta saa virvokkeita, värikkäitä drinkkejä ja ihania smoothieita.
Tutustu Aqua Spahan tarkemmin →

Sadama 11a, 10111 Tallinn, Estonia
Terveyskylpyläpaketit Pirita Spa Hotelliin

Terveyskylpyläpaketit Pirita Spa Hotelliin alk. 122 €/hlö

Terveyskylpyläpakettiin sisältyvät laivamatkat, majoitus hotellissa puolihoidolla (saapumispäivänä illallinen, perilläolopäivinä aamiainen ja illallinen, lähtöpäivänä aamiainen) sekä kolme kylpylähoitoa jokaisena perilläolopäivänä (ei saapumis- tai lähtöpäivänä). Maanantaista lauantaihin järjestetään aamujumppa ja hotellin uimahalli ja saunat ovat asiakkaiden vapaassa käytössä koko majoituksen ajan. Lähtöpäivä ja matkan kesto ovat vapaasti valittavissa, paketin vähimmäispituus on kaksi yötä.

Lue lisää →

Kylpyläpaketin hintaan sisältyvät laivamatkat Hel-Tal-Hel vapaavalintaisilla vuoroilla kansipaikoin, majoitus SPA-luokan 2 hh (Kysy myös muita huoneluokkia!), aamuvoimistelu (ma-pe), uima-altaan ja saunojen käyttö, kylpytakit, puolihoito sekä 2 henkilökohtaista ja 1 ryhmähoito jokaisena perilläolopäivänä (ei saapumis tai lähtöpäivänä) seuraavasta valikoimasta;

· lääkärin konsultaatio
· hieronta 25 min
· paikallinen valohoito 15 min
· SAD-valohoito 30 min
· yrttiporekylpy 15 min
· musiikkiterapia 30 min
· lääkintävoimistelu 20 min
· magnesium jalkakylpy 15 min
· vesivoimistelu 20 min
· suolahuonehoito 30 min
· shiatsu-hierova tuoli 20 min
· hierontatuoli ja musiikkia 20 min
· jalkojen suonikohjujen hoito geelillä 10-20 min
· parafiini-osokeriittihoito 20 min
· venytys-rentoutus hoito 20 min
· syväkosteuttava parafiinihoito käsille 25 min
· syväkosteuttava parafiinihoito jaloille 25 min
· selän kuorinta 20 min
· sauvakävely salissa tai ulkona

Lisäksi vähintään 5 yön paketeissa:
· pakollinen lääkärin konsultaatio*
· vedenalainen suihkuhieronta 15 min
· paikallinen turvehoito 20 min
· lämpöhoito Vulkan-pak 20 min
· inhalaatio 10 min
· venytysterapia 20 min
· infrapunasauna 30 min
· paikallinen kylmähoito 10-20 min
· Charcot-suihku 15 min
· ultraäänihoito geelillä 10-20 min
· magneettihoito 10-20 min

* Viiden yön ja sitä pidemmissä paketeissa yhden hoidoista on oltava lääkärin konsultaatio, jolla varmistetaan että asiakas saa mahdollisimman suuren hyödyn kylpyläpaketistaan valitsemalla juuri itselleen sopivia hoitoja.

Hoidot tehdään ma-la MediSpassa klo 8.00-16.30 ja su Wellness-osastolla klo 8.00-15.00.

Lisämaksusta:

Lisähoidot, sis. 2 hoitoa
12 €/aikuinen

Yhden hengen huone ja muut huoneluokat

Pirita Spa MediSpa, Purje 9, 11911 Tallinn

Terveyskylpyläpakettien varaukset puhelimitse 0600 157 00 (1,75 €/vastattu puhelu + pvm/mpm) tai matkamyymälöistämme.

Hemmottelupaketit Aromi ja Meri Pirita Spa Hotellissa

Kylpyläpaketit Wellness Aromi ja Meri alk. 210 €/hlö

Pakettiin sisältyvät laivamatkat, 2 yön majoitus, puolihoito sekä valitsemasi hemmottelupaketti 'Aromi' tai 'Meri' hoitoineen. Lähtöpäivä on vapaasti valittavissasi.

Lue lisää →
Pakettien hintaan sisältyvät meno-paluu laivamatkat Tallinnaan, kahden yön majoitus SPA-luokan 2 hh:ssa puolihoidolla (alkaen toisen päivän aamiaisella, lounas klo 12:00-14:00 sekä lähtöpäivän aamiainen), aamuvoimistelu (ma-pe), uimahallin ja saunojen käyttö, kylpytakit, kuljetus satama-hotelli-satama  torstaisin ja sunnuntaisin (kerrothan kuljetustarpeesi varatessasi) sekä Aromi tai Meri hoitopaketti:

Hemmottelupaketti "Aromi"                                                                                      
1 x kuoriva ja kosteuttava kehonhoito                                                                   
1 x Kleopatran maitokylpy                                                              
1 x aromihieronta                                                                               
1 x parafiinihoito käsille tai jaloille                                                                             
                                                                                      
Hemmottelupaketti "Meri"                                                            
1 x Geoterminen hoito - hieronta kuumilla ja kylmillä kivillä                                                                                    
1 x terapeuttisen savikääre hieronnan kanssa                                                                              
1 x infrapunasauna                                                                            
1 x parafiinihoito käsille tai jaloille
 

Lisämaksusta:
Yhden hengen huone ja muut huoneluokat

Pirita Spa Wellness, Purje 9, 11911 Tallinn

Wellness Aromi- ja Meri-kylpyläpakettien varaukset puhelimitse 0600 157 00 (1,75 €/vastattu puhelu + pvm/mpm) tai matkamyymälöistämme.

Hera Salongid -kauneushoitolat

Hera Salongid

Laaja valikoima hoitoja Hera Salongid -kauneushoitoloissa Tallink City- ja Tallink Spa & Conference- sekä Pirita Spa Hotelleissa.

Katso lisää Heran kotisivuilta →

Hera Salongid City: A. Laikmaa 5, 10145 Tallinn, Estonia
Hera Salongid Spa: Sadama 11a, 10111 Tallinn, Estonia
Hera kauneushoitola Pirita Spa Wellness: Purje 9, 11911 Tallinn
Day Spa kasvohoito

DAY SPA: Kasvohoito 60 min 55 €

Kasvohoito rentouttaa ja tekee ihosta pehmeän ja joustavan. Hoidon aikana tehdään asiakkaan toiveesta myös kulmien muotoilu sekä värjäys kulmille ja ripsille. Kasvonaamion vaikutusajan voi nauttia käsihieronnasta.

Voit varata Day Spa -hoidon Pirita Spa -hotellimatkasi tai Tallinnan päiväristeilyn yhteyteen!

Pirita Spa Wellness
Purje 9, 11911 Tallinn, Estonia
Day Spa jalkahoito

DAY SPA: Jalkahoito 60 min 47 €

Tämän nautinnollisen hoidon aikana jalkaterät ja sääret kuoritaan perusteellisesti. Kuorintavoiteen poistamisen jälkeen tehdään tavallinen pedikyyri, poistetaan kovettumat, leikataan ja viilataan kynnet sekä hoidetaan kynsinauhat. Pedikyyrin päätteeksi levitetään 10–15 minuutiksi kosteuttava voidenaamio. Voiteen poistamisen jälkeen jalat hierotaan vielä kevyesti jalkavoiteella. Asiakkaan toiveesta tehdään myös kynsien lakkaus.

Voit varata Day Spa -hoidon Pirita Spa -hotellimatkasi tai Tallinnan päiväristeilyn yhteyteen!

Pirita Spa Wellness
Purje 9, 11911 Tallinn, Estonia
Day Spa käsihoito

DAY SPA: Käsihoito 60 min 39 €

Hemmotteleva hoito, joka aloitetaan käsien hellällä kuorinnalla. Tämän jälkeen tehdään tavallinen manikyyri, kynnet viilataan ja kynsinauhat hoidetaan. Manikyyrin jälkeen levitetään käsille 5–10 minuutiksi pehmentävä ja virkistävä naamio. Hoito viimeistellään kevyellä hieronnalla ihoa ravitsevalla, rauhoittavalla ja kosteuttavalla voiteella. Asiakkaan toiveesta tehdään myös kynsien lakkaus.

Voit varata Day Spa -hoidon Pirita Spa -hotellimatkasi tai Tallinnan päiväristeilyn yhteyteen!

Pirita Spa Wellness
Purje 9, 11911 Tallinn, Estonia
Day Spa Hierontapaketti

DAY SPA: Hierontapaketti 90-120 min 81 €

Valittavana kaksi vaihtoehtoa seuraavista, valinnat ilmoitetaan hoitoaikojen varaamisen yhteydessä paikan päällä hotellissa.

Voit varata Day Spa -hoidon Pirita Spa -hotellimatkasi tai Tallinnan päiväristeilyn yhteyteen!

Lue lisää →

Aromihieronta 60 min 
Aromihieronta on todellinen kehon hemmottelija! Oikean aromaattisen öljyn valinta ja hitaat, silittävät liikkeet lievittävät jännittyneitä lihaksia, vähentävät selluliittia, stressiä, unihäiriöitä ja verenpaineen vaihteluja.

Lymfahieronta 60 min 
Pehmeä hieronta stimuloi lymfanesteiden virtaamista ja vilkastuttaa kuona-aineiden poistumista elimistöstä. Se rentouttaa ja vähentää lihasjännitystä, ja auttaa turvotukseen, verenkiertohäiriöihin ja aineenvaihduntasairauksiin.
    
Hunajahieronta 60 min  
Hunajahieronta kuuluu ikivanhoihin tiibetiläisiin hoitoperinteisiin. Hunajaa käytetään siinä liima-aineena, jonka avulla kehosta poistetaan "saastunutta" energiaa. Ihon kautta verenkiertoon imeytyvän hunajan hoitavat ominaisuudet nopeuttavat ruoansulatusta ja edistävät ravintoaineiden imeytymistä ja aineenvaihduntaa.                 
                
Selluliittihieronta 45 min     
Selluliittihieronta ja siinä käytettävät aktiiviaineet auttavat kehoa vapautumaan selluliitista ja ihon alla olevista epäesteettistä kasautumista. Eteeriset öljyt yhdessä lymfaattisen selluliittihieronnan kanssa poistavat tehokkaasti aineenvaihdunnan hidastumisesta johtuvaa, soluvälitilaan kertynyttä nesteen ja rasvan sekaista kuonaa, eli selluliittia. Hoidoissa käytetään laadukkaita erikoistuotteita.
 
Pirita Spa Wellness
Purje 9, 11911 Tallinn, Estonia
Day Spa Itämainen hierontapaketti

DAY SPA: Itämainen hierontapaketti 85-90 min 63 €

Valittavana kaksi vaihtoehtoa seuraavista, valinnat ilmoitetaan hoitoaikojen varaamisen yhteydessä paikan päällä hotellissa.

Voit varata Day Spa -hoidon Pirita Spa -hotellimatkasi tai Tallinnan päiväristeilyn yhteyteen!

Lue lisää →

Hieronta 45 min
Tämä hoito vaikuttaa rentouttavasti ihoon, ihonalaisiin kudoksiin ja lihaksiin. Hieronta elvyttää kudosten verenkiertoa ja tehostaa aineenvaihduntaa.                

Shin Do hieronta 45 min
Japanilainen hieronta Shin Do (työ kehon kanssa) yhdistää tavallisen hieronnan, meditaation ja hengitys- ja venytysharjoitukset. Se vapauttaa kehon fyysisistä jännitteistä ja kivusta, vaikuttaa sielun ja kehon energiaan, rauhoittaa ja edesauttaa sielun tasapainottumista.                                          

Jalkapohjahieronta (vyöhyketerapia) 40 min     
Jalkapohjahieronta on 5000 vuotta vanha itämainen hierontamenetelmä, joka perustuu bioaktiivisten pisteiden painamiseen sormilla. Jalkapohja on refleksihoidon kannalta erittäin tärkeä alue, sillä jalkapohjassa sijaitsevat kaikkien elinten refleksialueet.                 

Reiki 45 min   
Reiki-sana tulee japanin kielestä ja se merkitsee korkeampaa tiedettä ja elinvoimaa (rei - universaali, korkein tiede, ki - elinvoima). Menetelmän aikana reiki-energia läpäisee parantajan kruunuchakran ja poistuu hänen kämmenistään vaikuttaen potilaan energiakehoon ja kuntoon.     
 
Pirita Spa Wellness
Purje 9, 11911 Tallinn, Estonia
Day Spa kauneuspaketti

DAY SPA: Kauneuspaketti vartalolle 150 min 90 €

Hemmottele itseäsi ja valitse kaksi ylellisistä kauneuspaketeista.

Voit varata Day Spa -hoidon Pirita Spa -hotellimatkasi tai Tallinnan päiväristeilyn yhteyteen!

Lue lisää →

Lux suklaahoito 75 min 
Sano hyvästi stressille ja tervehdi suklaan tarjoamaa harmoniaa! Kaakaopavuista valmistetulla suklaalla on ihoa kaunistava vaikutus. Kaakaopuun pavuista valmistettu kaakaopuuterikääre auttaa muokkaamaan kehon silhuettia ja vähentämään "appelsiini-iho" -ilmiötä. Tieteelliset tutkimukset ovat vahvistaneet kaakaon endorfiinien eli nk. onnenhormonien syntyä stimuloivan vaikutuksen, joka luo samalla paremman mielialan ja tehostaa kehon omia rasvanpolttosprosesseja. Lux Suklaahoito välittää keholle kaikki suklaan fysiologiset ja emotionaaliset hoito-ominaisuudet ilman yhtään ylimääräistä kaloria!          

Lux viinihoito 75 min
Kosmetologihoitojen kehityksen uusinta huippua! Viiniterapia auttaa poistamaan stressiä, säilyttämään ihon nuorekkuutta ja joustavuutta. Tummissa viinirypäleissä on vapaita radikaaleja ehkäisevä vaikutus, joka syntyy siemenissä ja hedelmälihassa olevasta polyfenolista. Keholle levitettävät viiniperäisiä kosmetiikkatuotteita sisältävät kääreet ovat todellinen vanhenemisen estolääkitys.                    

Muotoileva vartalohoito 75 min 
Hoidon aikana iho käsitellään merisuolaa sisältävällä ja kehosta kuona-aineita poistavalla kuorinta-aineella sekä merimutakääreillä.  Hoito parantaa pintaverenkiertoa ja tasapainottaa ihoa mineraalien ja mikroelementtien avulla. Hoito päättyy rentouttavaan hierontaan.                   

Kleopatran maitokylpy ja hieronta 75 min       
Oikea maito hoitaa ihoa hellävaraisesti silkkisenä vaahtona ja valkea kylpy rauhoittaa mieltä, tästä syntyvä harmonia oli myös Kleopatran kauneuden salaisuus. Maitoproteiinit kosteuttavat ja kyllästävät ihoa ravintoaineilla. Hieronta vilkastuttaa aineenvaihduntaa, antaa energiaa ja luo ihanan hyvänolon tunteen.                     
 
Pirita Spa Wellness
Purje 9, 11911 Tallinn, Estonia

Kauneuspaketit Tallink Hotelleissa alk. 25 €

Tallink City, Tallink Spa & Conference sekä Pirita Spa -hotellit tarjoavat kylpyläosastoillaan erilaisia kauneuspaketteja. Kauneuspaketit sisältävät yhdistelmän hierontaa sekä ihonhoitoa.

Lue lisää →

Kauneuspaketti Gaia
· Klassinen hieronta 25 min
· Syväkosteuttava parafiinihoito käsille tai jaloille 30 min
· Hinta: 25 €

Kauneuspaketti Athena
· Klassinen hieronta 60 min
· Jalkahoito 45 min
· Hinta: 49 €

Kauneuspaketti Hemera
· Käsihoito 45 min
· Jalkahoito 45 min
· Kasvohoito 30 min
· Hinta: 69 €

Hinnat eivät sisällä yöpymistä hotellissa.

Ota äkkilähtö etelään ja hyödynnä vinkit!

Kun Tallink Shuttle -laivoja lähtee Helsingistä Tallinnaan ja takaisin päin koko päivän muutaman tunnin välein, sinulla on aina sopivasti aikaa Tallinnassa. Jopa kuusi päivittäistä lähtöä kuljettavat kahdessa tunnissa perille kelissä kuin kelissä mukavasti ja nopeasti. Matkalle voit valita matkustusluokan makusi mukaan ja laivalla ehdit nauttia ravintoloista sekä shoppailla merihinnoin. Valitse aikataulusta sinulle sopivat lähdöt - me tarjoamme sinulle Tallinnan ja Viron kiinnostavimpiin kohteisiin ideat ja vinkit.

KOHDEVINKIT TALLINNAAN

Tallinnassa on vuodenajasta riippumatta monenlaista mukavaa tekemistä niin sisällä kuin ulkonakin. Tutustu kohdevinkkeihimme ja löydä Tallinnasta taas jotakin uutta ja jännää!

Syö ja juo →
Näe ja koe →
Hoida ja helli →
Leiki ja liiku →
Osta ja ihastu →
Koe designia →

Varaa Päivä Tallinnassa -risteily → Varaa Päivä Tallinnassa -risteily →
Varaa hotellimatka Tallinnaan →
Varaa automatka Viroon → Varaa automatka Viroon →

Löydä Viron Helmet

Viro tarjoaa yllätyksiä ja elämyksiä kaikille! Tutustu luontokohteisiin, rentoudu edullisesti hieronnassa tai nappaa juhliisi järjestelyvinkit ja osta matkalta juhlajuomat sekä -tarvikkeet – uutta inspiraatiota merimatkaasi.

Kakkukierros Tallinnan kahviloissa →
20 vinkkiä juhlien järjestämiseen →
3 x lapsiperheen luontokohde →
Automatkan ABC →
Pienellä budjetilla →
Veikan seikkailu Baltiassa →
Europa on shoppailijan unelma →

Varaa Päivä Tallinnassa -risteily → Varaa Päivä Tallinnassa -risteily →
Varaa hotellimatka Tallinnaan →
Varaa automatka Viroon → Varaa automatka Viroon →

Nasty –nykytanssiesitys 23.-24.11.

Susanna Leinonen Company Kumu-museon Auditorio-salissa pe 23.11. ja la 24.11. klo 18.00

Susanna Leinonen Company ensimmäistä kertaa Viroon! Vuonna 2001 perustettu Susanna Leinonen Company on yksi Suomen kansallisesti ja kansainvälisesti menestyneimmistä nykytanssiryhmistä. Ryhmän teokset tunnetaan erityisesti upeasta, viimeistellystä visuaalisuudestaan. Nasty on pysäyttävän ajankohtainen tanssiteos naiskehoon kohdistuvista odotuksista, hyökkäyksistä ja rajoituksista.

Varaa Päivä Tallinnassa -risteily tai hotellimatka ja osta myös liput tanssiesitykseen kauttamme 13 €/hlö - kyseessä on syksyn viimeinen mahdollisuus nähdä huippuarvostelut saanut teos! Paikkoja rajoitetusti.

Tutustu esitykseen
Varaa kulttuurimatka →

Joulutunnelmainen Tallinna kutsuu

Tallinnan joulumarkkinat

Kuuma glögi joulutorilla, Hansakaupungin historian humina ja joululahjojen ihastelu pienissä käsityöläispuodeissa – niistä on pimeimmän vuodenajan lämpimin tunnelma tehty. Tallinnan Raatihuoneen aukiolla nautitaan perinteisestä joulutorista 16.11.2018–7.1.2019. Tunnelmalliset joulumarkkinat ovat auki joka päivä, ja torilta löydät kotiin tuomisiksi mm. virolaisia käsitöitä ja jouluherkkuja.

Joulutunnelma huipentuu 14.12.-16.12. koko perheen joulufestivaaliin Tallinnan laulukentällä, missä voit nauttia tunnettujen virolaisartistien esittämistä perinteisistä joululauluista, ajaa joulujunalla ja paljon muuta!

Lue lisää joulumarkkinoista →

Varaa Päivä Tallinnassa -risteily → Varaa Päivä Tallinnassa -risteily →

TALLINK-HOTELLEISSA

Tallink City, Tallink Spa & Conference, Pirita SPA ja Tallink Express Tallinnassa. Nyt myös bonuspisteitä Tallink Hotelleissa ostetuista palveluista katso poikkeukset tästä →

Edut Tallink Hotelleissa:

 • Tallink City Hotellissa →
  - jopa 20 % alennus huonehinnasta Club One -kortilla, kun huone varataan ja maksetaan suoraan hotellissa.
  - 10 % alennus ravintoloissa ja baareissa à la carte -listan hinnoista ja talon viinistä. Etu koskee Club One -kortinhaltijaa ja max. 8 seuralaista.
  - 10 % alennus sunnuntain brunssista
  - 10 % alennus saunavuokrasta ja -menusta.
  - yökerho Cellarin pääsylippu veloituksetta Club One -jäsenelle ja yhdelle seuralaiselle
  - vaihtuvia erikoisetuja Hera Salongid -kauneushoitoloissa
  - Aikaisempi check-in/myöhäisempi check out varaustilanteen salliessa gold-kortilla. Mainitse varatessasi, mikäli haluat käyttää edun.
 • Tallink Spa & Conference Hotellissa →
  - jopa 20 % alennus huonehinnasta Club One -kortilla, kun huone varataan ja maksetaan suoraan hotellissa.
  - 10 % alennus ravintoloissa ja baareissa à la carte -listan hinnoista ja talon viinistä. Etu koskee Club One -kortinhaltijaa ja max. 8 seuralaista.
  - Aqua Spa -liput etuhintaan: katso hinnat tästä →
  - vaihtuvia erikoisetuja Hera Salongid -kauneushoitoloissa
  - Aikaisempi check-in/myöhäisempi check out varaustilanteen salliessa gold-kortilla. Mainitse varatessasi, mikäli haluat käyttää edun.
 • Pirita SPA Hotellissa →
  - jopa 20 % alennus huonehinnasta Club One -kortilla, kun huone varataan ja maksetaan suoraan hotellissa.
  - 10 % alennus ravintoloissa ja baareissa à la carte -listan hinnoista ja talon viinistä. Etu koskee Club One -kortinhaltijaa ja max. 8 seuralaista.
  - 10 % lauantain ja sunnuntain brunssista
  - 10 % alennus kauneushoidoista
  - 10 % alennus uima-allasalueen sisäänpääsystä (kertalipuista, 10 x lipuista, puolen vuoden kortista, vuosikortista ja vesiaerobicista)
 

Kaikki alennukset ja edut voimassa vain, kun ko. palvelu maksetaan heti. Huonelaskulle lisätyistä palveluista/ruokailuista ei saa alennusta.

 • Katso hotellihuoneen tasokorotushintaesimerkit →
  Hotellihuoneen tasokorotus bonuspisteillä+rahalla varaustilanteen salliessa sisäänkirjautumisen yhteydessä.

  Tallink City Hotellissa esim. Standard -> Business Class 6 000 p + 10 €
  Tallink Spa & Conference Hotellissa esim. Standard -> Double de Luxe 10 000 p + 20 €
  Pirita SPA Hotellissa esim. Spa Standard -> Spa Lounge 4 000 p + 10 €
  esim. Marine Standard -> Marine Lounge 4 000 p + 10 €
  Tallink Hotel Riga Hotellissa esim. Standard -> Superior 2 000 p + 10 €

  Kysy myös muita huoneluokan tasokorotusvaihtoehtoja hotellin vastaanotosta.

HERA SALONGID

Club One -asiakkaana saat kampaamopalvelun oston yhteydessä 20 % alennuksen hiustenhoitotuotteista. Lisäksi Club One -asiakkaat saavat käsihoidoista 20 % alennuksen. Edut ovat voimassa Tallink Spa & Conference ja Tallink City -hotellien Hera Salongeissa 30.11.2018 asti. Edun saat näyttämällä Club One -korttisi.

Hoitovaraukset paikan päältä tai ennakkoon hotellin Hera Salongid kauneussalongista:
herasalongid.spa@tallink.ee
herasalongid.city@tallink.ee

www.herasalongid.ee

TALLINK TAKSO

Tallink Takso antaa kaikille Club One -jäsenille 5 % alennuksen taksimatkan kilometrihinnasta, alennus ei koske perusmaksua. Muista näyttää Club One -kortti ennen matkan maksamista! Tallink Takson palvelut eivät kerrytä Club One -bonuspisteitä.

Lisätietoa Tallink Taksosta →

TALLINK TENNISEKESKUS

Joulukuussa 2016 avattu Tallink Tennisekeskus on moderni ja monipuolinen keskus tenniksen ystäville! Tennisekeskuksessa on 14 kenttää sisätiloissa ja kuusi ulkokenttää. Club One -kanta-asiakkaana saat 10 % alennuksen kertavarauksista, jotka maksetaan paikan päällä. Tallink Tennisekeskuksen palvelut eivät kerrytä Club One -bonuspisteitä.

Lue lisää →

NOK NOK

Tallinkin omassa NOK NOK -ravintolassa tarjoillaan aitoa thaimaalaista ruokaa ja tunnelmaa keskellä Tallinnan vanhaakaupunkia. Sen yhteydessä toimii myös thaimaalainen kokkikoulu ja aasialaisten ruokatuotteiden myymälä. Club One -asiakkaat saavat 10 % alennuksen ruuasta ja juomista. Edun saat esittämällä Club One -korttisi tilatessasi. Huom! Toistaiseksi etua ei saa Club One -mobiilikortilla. Ravintolassa tehdyt ostot eivät kerrytä Club One -bonuspisteitä.

Lisätietoa NOK NOK -ravintolasta →

Viron suurtapahtumat kalenterissa

Minne mennä Virossa? Katso maan suurimmat tapahtumat

Visit Estonian tapahtumakalenterista →

Kansallisooppera Estonia

Korkeatasoisen Kansallisooppera Estonian kauden ohjelmistoon kuuluvat muun muassa klassikot kuten Puccinin ooppera Tosca, Minkusin baletti Bajadeeri sekä Kalmánin operetti Mustalaisruhtinatar. Teatteriliput voit lisätä hotellipakettiin ja puolenpäivän näytökset ehtii katsomaan päiväristeilynkin aikana.

Lue lisää ooppera- ja balettimatkoista →

Tallinnan messukeskus

Messukeskus sijaitsee vain 10 minuutin ajomatkan etäisyydellä satamasta ja siellä järjestetään paljon erilaisia messuja ja tapahtumia.

Katso Messukeskuksen ajankohtaiset tapahtumat →

Tallinnan kaupungin matkailutoimisto

Löydät Tallinnan kaupungin matkailutoimiston suomenkieliseltä sivulta hyödyllistä ja ajankohtaista tietoa olitpa sitten ensimmäistä kertaa lomamatkalla tai jo tottunut Tallinnan kävijä.

Tutustu matkailutoimiston sivuihin →

Viron matkailunedistämiskeskus

Visit Estonia -sivusto antaa hyviä vinkkejä matkailuun koko Virossa.

Tutustu Visit Estoniaan →

RAVINTOLAT JA PÖYTÄVARAUKSET TABLEONLINE

TableOnline on ilmainen suomalainen palvelu, josta varaat helposti ja luotettavasti pöydät Tallinnan parhaisiin ravintoloihin. TableOnlinen sivulta näet vapaat paikat kätevästi suoraan palvelusta ja saat vahvistuksen varauksellesi välittömästi.

Tutustu TableOnlineen →

Tallinnan julkinen liikenne

Katso bussien, raitiovaunujen ja trollikoiden reitit, aikataulut sekä kartat reittioppaasta.

Tutustu reittioppaaseen →


Tutustu Tallink Hotelleihin