Tallinnan hotelli­matkat ja nähtävyydet


Tallinna on ihanteellinen kaupunkilomakohde, sillä perille pääsee helposti ja edullisesti varaamalla Hotellimatkan Tallink Hotelliin. Paikan päältä löydät lähietäisyydeltä sekä perinteiset että uudet nähtävyydet. Kulttuurin ystäville baletti- ja oopperamatkoja Kansallisooppera Estoniaan, tutustu myös kauden uutuuksiin. Tallinkin kohdevinkit auttavat sinua matkasi suunnittelussa, joten poimi vinkkimme ja tee Tallinnan-matkastasi omannäköisesi!

Tutustu myös koottuihin inspiraatio-vinkkeihin!

Tallink Hotellien tarjoukset ja vinkit Tallinnaan

Tallink Hotellien tarjoukset uudistuneisiin hotelleihin

Hotellitarjoukset

Tallinkin hotellit sijaitsevat keskustassa. Tallink Spa & Conference ja Tallink Express -hotelleja on uudistettu.

Tutustu hotelliuudistuksiin

Tallink Hotellien hotellimatkatarjous
Risteily- ja hotellimatkatarjous
Winter Flavours of Estonia -menut ravintoloissamme

Parhaat talvimaut

Helmikuun ajan löydät Tallinnasta useista Tallinkin omista ravintoloista Winter Flavours of Estonia -menut. Club One -asiakkaille -10 % menusta. Katso tarkemmat tiedot ja koe talven parhaat virolaiset maut!

Winter Flavours of Estonia -ravintolat
Noblessnerin alue Tallinnassa täynnä tekemistä

Noblessner

Tallinna on täynnä monipuolista tekemistä - tarjolla on aina uusia ravintoloita, kauneushoitoja sekä uutuuskohteita. Nappaa parhaat vinkit uudehkolle Noblessner-alueelle ja varaa Tallink Shuttlella loma lähelle!

Katso Noblessnerin alueen vinkit

Edulliselle koko perheen hotellimatkalle talvilomalla Tallinnaan!

Edullisesti perhematkalle

Lähde talvilomalla ihastuttavalle koko perheen hotellimatkalle Tallinnaan edullisesti alk. 173 €/perhe. Tallink City Hotellissa**** majoitut tilavassa perhehuoneessa ja kaupan päälle pääset vierailemaan koko perheen suosikkikohteessa, joko TV-Tornissa, Lentosatamassa tai Tallinnan Eläintarhassa!

Tarjous sisältää määrätyillä vuoroilla edestakaiset laivamatkat Helsinki-Tallinna kansipaikoin, yhden yön hotellin perhehuoneessa aamiaisineen sekä sisäänpääsyliput koko perheelle valittuun suosikkikohteeseen Tallinnassa (2 aikuista ja 2 alle 12-vuotiasta lasta). Tarjouksen matkustusaika 14.2.-7.3.2020.

INSPIROIDU: 4 askelta hemmottelulomaan – uudistunut Tallink Spa & Conference Hotelli →

 


Tutustu Tallink Hotelleihin