Tallinnan hotelli­matkat ja nähtävyydet


Tallinna on ihanteellinen kaupunkilomakohde, sillä perille pääsee helposti ja edullisesti varaamalla Hotellimatkan Tallink Hotelliin. Paikan päältä löydät lähietäisyydeltä sekä perinteiset että uudet nähtävyydet. Kulttuurin ystäville baletti- ja oopperamatkoja Kansallisooppera Estoniaan, toukokuussa uutuutena West Side Story. Tallinkin kohdevinkit auttavat sinua matkasi suunnittelussa, joten poimi vinkkimme ja tee Tallinnan-matkastasi omannäköisesi!

Tutustu myös koottuihin inspiraatio-vinkkeihin!

Tallink Hotellien tarjoukset ja vinkit Tallinnaan

Tallink Hotellien tarjoukset uudistuneisiin hotelleihin

Hotellitarjoukset

Tallinkin hotellit sijaitsevat keskustassa. Tallink Spa & Conference ja Tallink Express -hotelleja on uudistettu.

Tutustu hotelliuudistuksiin

Tallink Hotellien hotellimatkatarjous

Risteily- ja hotellimatkatarjous

Tutustu uuteen Fotografiskaan Tallinnassa

Fotografiska

Tallinnan Telliskiveen on avautunut mielenkiintoinen tukholmalainen valokuvataiteen kohtauspaikka, upea Fotografiska. Club One -asiakkaille sisäänpääsystä -10 % sekä ostos- ja kahvilapalveluista -5 %.

Tutustu Fotografiskaan →

Syyslomatekemistä Tallinnassa

Syyslomatekemistä

Tallinna on täynnä monipuolista tekemistä syyslomien aikaan - tarjolla on mm. ruokaan ja kauneuteen liittyviä tapahtumia sekä koko perheen uutuuskohteita. Nappaa parhaat vinkkimme naapuriin ja lähde syyslomalle lähelle!

Katso poimitut syyslomavinkkimme

Edulliselle koko perheen hotellimatkalle Tallinnaan!

Edullisesti perhematkalle

Lähde syyslomalla ihastuttavalle koko perheen hotellimatkalle Tallinnaan edullisesti alk. 179 €/perhe. Tallink City Hotellissa**** majoitut tilavassa perhehuoneessa ja kaupan päälle pääset vierailemaan koko perheen suosikkikohteessa, joko TV-Tornissa, Lentosatamassa, Tallinnan Eläintarhassa tai Tallink Spa & Conference -hotellin yhteydessä olevassa Aqua Spa -kylpylässä!

Tarjous sisältää määrätyillä vuoroilla edestakaiset laivamatkat Helsinki-Tallinna kansipaikoin, yhden yön hotellin perhehuoneessa aamiaisineen, lapsille yllätyksen saavuttaessa sekä sisäänpääsyliput koko perheelle valittuun suosikkikohteeseen Tallinnassa. Perhehintaan sisältyy 2 aikuista ja 2 alle 12-vuotiasta lasta. Tarjouksen matkustusaika 10.-27.10.2019.

INSPIROIDU: 4 askelta hemmottelulomaan – uudistunut Tallink Spa & Conference Hotelli →

 


Tutustu Tallink Hotelleihin