Tallinnan kulttuuri- ja konserttimatkat

OOPPERA-, BALETTI JA KONSERTTIMATKAT TALLINNAAN

Jos olet kiinnostunut teatterista, oopperasta, operetista, baletista, musikaalista tms., niin tarjoamme sinulle edullisia kulttuurimatkoja Tallinnaan. Voit varata vaikka hotellimatkan, johon kuuluu laivamatkat ja yöpyminen, ja yhdistää siihen lipun Kansallisooppera Estoniaan. Järjestämme myös vauhdikkaampia konserttimatkoja supertähtien keikalle. Seuraa näitä sivujamme ja varaa oma kulttuurimatkasi Tallinnaan!

Nightwish-keikalle 18.5.2018 Tallinnaan →
Nickelback-keikalle 25.5.2018 Tallinnaan →
GNR-keikalle 16.7.2018 Tallinnaan →

Tutustu Tallinnan kulttuurivinkkeihin →

Musikaalimatkat Tallinnaan

1970-luvun ruotsalaisen kulttiyhtye ABBAn hitteihin perustuva musikaali saapuu nyt myös Tallinnaan. Nordean konserttisalissa Tallinnan keskustassa on ohjelmistossa jälleen Mamma Mia! -musikaali sekä uutuutena Les Miserables (Kurjat) -musikaali. Esitykset ovat viroksi, tekstityskielinä suomi sekä englanti. Musikaaliliput ovat yhdistettävissä Tallinnan laiva- ja hotellimatkoihin, Tallinkin kautta varatut paikat ovat pääsääntöisesti keskeisellä sijainnilla permannolla. Majoitusvaihtoehdoksi suosittelemme kävelymatkan päässä sijaitsevaa Tallink City **** -hotellia.

Tutustu esityspäiviin ja lippuhintoihin →
Musikaalit
Pvm Kello Esitys Hinta €
la 7.4.2018 19.00 Mamma Mia! 44,50
su 8.4.2018 16.00 Mamma Mia! 44,50
la 5.5.2018 19.00 Les Miserables 44,50
su 6.5.2018 16.00 Les Miserables 44,50
Oikeudet muutoksiin pidätetään. Esitykset varattavissa viimeistään n. 2 vkoa ennen (paikkoja rajoitetusti).

Varaa kulttuurimatka Tallinnaan
Lue lisää Mamma Mia! -musikaalista
Lue lisää Les Miserables -musikaalista

Ooppera- ja balettimatkat Tallinnaan

Tallinnan korkeatasoisen Kansallisooppera Estonian kauden ohjelmistoon kuuluvat muun muassa klassikot kuten Tchaikovskyn baletti Joutsenlampi, Prokofievin baletti Tuhkimo ja Verdin ooppera Rigoletto. Esitysliput voi lisätä hotellimatkaan ja puolenpäivän näytöksiä ehtii katsomaan Päivä Tallinnassa -risteilynkin aikana. Voit varata lippuja etukäteen hinnastossa mainittuihin esityksiin, lippuhinta €/hlö. Tallinkin kautta tilatut paikat sijaitsevat pääsääntöisesti keskeisillä paikoilla permannolla.

Varaa kulttuurimatka Tallinnaan →

Kansallisooppera Estoniassa voit näytöslauantaisin klo 17.30 tutustua englanniksi opastetulla kierroksella kauniiseen rakennukseen ja päänäyttämöön, varaa liput kierrokselle täältä.