Tallinnan kulttuuri- ja konserttimatkat

OOPPERA-, BALETTI JA KONSERTTIMATKAT TALLINNAAN

Jos olet kiinnostunut teatterista, oopperasta, operetista, baletista, musikaalista tms., niin tarjoamme sinulle edullisia kulttuurimatkoja Tallinnaan. Voit varata vaikka hotellimatkan, johon kuuluu laivamatkat ja yöpyminen, ja yhdistää siihen lipun Kansallisooppera Estoniaan. Järjestämme myös vauhdikkaampia konserttimatkoja supertähtien keikalle. Seuraa näitä sivujamme ja varaa oma kulttuurimatkasi Tallinnaan!

Tutustu Tallinnan kulttuurivinkkeihin →

Ooppera- ja balettimatkat Tallinnaan

Tallinnan korkeatasoisen Kansallisooppera Estonian kauden ohjelmistoon kuuluvat muun muassa klassikot kuten Tchaikovskyn baletti Joutsenlampi, Prokofievin baletti Tuhkimo ja Verdin ooppera Rigoletto. Esitysliput voi lisätä hotellimatkaan ja puolenpäivän näytöksiä ehtii katsomaan Päivä Tallinnassa -risteilynkin aikana. Voit varata lippuja etukäteen hinnastossa mainittuihin esityksiin, lippuhinta €/hlö. Tallinkin kautta tilatut paikat sijaitsevat pääsääntöisesti keskeisillä paikoilla permannolla.

Varaa kulttuurimatka Tallinnaan →

Kansallisooppera Estoniassa voit näytöslauantaisin klo 17.30 tutustua englanniksi opastetulla kierroksella kauniiseen rakennukseen ja päänäyttämöön, varaa liput kierrokselle täältä.