Merelle tuulettu­maan

 

Nyt on aika lähteä merelle tuulettumaan ja tutustua tarkemmin läheltä löytyviin kohteisiin. Kesän uudistetusta ja laajasta kohdevalikoimasta voit valita itsellesi ilahduttavimman irtioton tai piristävän päiväristeilyn. Tänä kesänä matkaillaan lähiseudulla ja tarjoamme mahdollisimman monta vaihtoehtoa, joista Sinä voit valita mieluisimmat.

Uutuusristeilyinä 11 h -päiväristeilyt Helsingistä Tallinnaan Victorialla ja Päivä Riiassa -risteilyt Helsingistä Silja Serenadella sekä heinäkuussa viikonloppulähdöillä Päivä Maarianhaminassa -risteily Helsingistä Baltic Queenillä, heinä-elokuussa Päivä Tallinnassa -risteilyt Turusta Baltic Queenillä ja 27.7. lähdöllä Päivä Saarenmaalla -risteily Helsingistä Victorialla!

23 h -risteilyt sekä 11 h -saaristoristeilyt Turusta avattu myös myyntiin ja kesän juhlajuomat hankit edullisesti ostosristeilyiltä Tallinnaan!

Olemme erittäin valmiita vastaanottamaan Sinut mukaan merimatkalle kanssamme!

Luottavaisin mielin laivalle

Ajankohtaista tietoa matkustamisesta

Varattavissa olevat risteilyt

 • Päivä Maarianhaminassa -risteilyt Helsingistä heinäkuussa

  UUTUUS! Päivä Maarianhaminassa -risteily Helsingistä

  Heinäkuun viikonloppulähdöillä pääset Ahvenanmaalle kätevästi koko lauantai-päiväksi! Upea Itämeren kuningatar Baltic Queen risteilee Helsingistä Maarianhaminaan perjantai-lähdöillä heinäkuussa. Voit varata retkiä kauttamme tai mikset varaisi autoa tai polkupyörää mukaan ja kiertäisi omatoimisesti upeaa Ahvenanmaata. Näilä risteilyillä laivojen myymälöissä on huikeita tarjouksia, mm. vaatteet, asusteet ja kengät -40 %.

  Päivä Maarianhaminassa -risteily Helsingistä alk. 79 €/hytti

 • UUTUUS! Päivä Riiassa -risteily Helsingistä Silja Serenadella

  UUTUUS! Päivä Riiassa -risteily Helsingistä

  Kesäkuukausien aikana pääset risteilemään täysin uuteen kohteeseen Latvian Riikaan! Upea laivamme Silja Serenade risteilee Riikaan 26.6.–15.8. joka toinen päivä sekä lisälähdöillä 17.8.–28.8.2020 maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin. Voit tehdä matkan Päivä Riiassa -risteilynä, tai voit jäädä Riikaan ja/tai Jurmalaan yöksi. Voit myös ottaa auton mukaan matkalle ja palata Suomeen vaikkapa Tallinnan kautta.

  Päivä Riiassa -risteily Helsingistä alk. 99 €/hytti

 • UUTUUS! Päivä Saarenmaalla -risteily Helsingistä 27.7.

  UUTUUS! Päivä Saarenmaalla -risteily Helsingistä

  Ainutlaatuisena uutuutena pääset nyt suoraan Helsingistä päiväksi Saarenmaalle! Victoria tekee 27.7. Päivä Saarenmaalla -risteilyn Helsingistä. Voit myös varata auton ostoskärryksi mukaan ja hankkia juhlajuomat ja muut huippuedulliset tuotteet samalla, mm. vaatteet, asusteet ja kosmetiikkaa -30 % jo edullisista merihinnoista. Varaa oma Saarenmaan risteilysi ennenkuin paikat loppuvat.

  Päivä Saarenmaalla -risteily Helsingistä alk. 179 €/B-hytti (kun 2 hlöä hytissä)

 • UUTUUS! Päivä Tallinnassa -risteily Turusta

  UUTUUS! Päivä Tallinnassa -risteily Turusta

  Heinä-elokuussa kesäuutuutena Turusta päiväksi Tallinnaan! Upea Itämeren kuningatar Baltic Queen lähtee tiistai-lähdöillä 7.7., 14.7., 21.7., 28.7., 4.8. ja 11.8. sekä torstai-lisälähdöillä 30.7., 6.8. ja 13.8. Päivä Tallinnassa -risteilylle Turusta. Myynnissä myös reittimatkoja (myös muita päiviä) ja yhden sekä kolmen yön hotellimatkoja torstai-lähdöillä 9.7., 16.7., 23.7., 30.7. tai 6.8. Tallinnaan tai muualle Viroon. Lisäksi voit varata auton mukaan ostoskassiksi risteilylle ja tehdä Pre-Order-tilauksen ennakkoon. Laivan myymälöistä teet lisää ostoksia, mm. vaatteita ja asusteita -40 % normaaleista merihinnoista.

  Päivä Tallinnassa -risteily Turusta alk. 99 €/hytti

 • UUTUUS! 11 h -päiväristeily Tallinnaan

  UUTUUS! 11 h -päiväristeily Tallinnaan

  Uutuustuotteena valikoimassamme on 11 h -päiväristeily Helsingistä Tallinnaan, joka toteutetaan Victoria I laivallamme. Laiva lähtee aamulla Helsingistä, voit viettää klo 12-17 välisen ajan Tallinnassa ja palaat illalla samalla laivalla ajoissa takaisin Helsinkiin. Voit myös tehdä 11 h -ostosristeilyn varaamalla auton mukaan ostoskärryksi +10 € ja tilaamalla tuotteet Pre-Order-palvelusta (viim. 24 h ennen). Laivan myymälöissä myös huikeita tarjouksia!

  11 h -päiväristeily Tallinnaan alk. 10 €/hlö + alk. 10 €/hytti

 • 11 h -saaristoristeily Turusta ja hotellimatkat Ahvenanmaalle

  11 h -saaristoristeily Turusta ja hotellimatkat Maarianhaminaan

  Galaxy ja Baltic Princess liikennöivät Turun-reitillä normaalin aikataulun mukaisesti. Voit siis lähteä 11 h -saaristoristeilylle nauttimaan saaristomaisemista ja kahdesta eri laivasta (laivanvaihto Maarianhaminassa) sekä shoppailusta tarjoushinnoin - heinä-elokuussa tuotteita jopa -40 %. Toki voit myös viettää aikaa Ahvenanmaalla ja varata hotellimatkan Maarianhaminaan.

  11 h -saaristoristeily alk. 10 €/hlö

  Hotellimatka Maarianhaminaan esim. 74 €/hlö tai 198 €/perhe

 • 23 h -risteilyt Turusta

  23 h -risteilyt Turusta

  Nyt voit taas lähteä 23 h -risteilylle Galaxyn aamuvuorolla tai Baltic Princessin iltavuorolla Turusta. Nauti rauhassa herkuttelusta sekä meri- ja saaristomaisemista. Shoppailut hoidat samalla huippuedullisesti, mm. lelut, lahjatavarat ja kosmetiikkaa -30 % sekä 1.7.-31.8. kaikki vaatteet, kengät ja asusteet -40 % jo edullisista laivahinnoista!

  23 h -risteily Baltic Princessillä alk. 15 €/hytti
  23 h -risteily Galaxylla alk. 15 €/hytti

 • 22 h -risteilyt Europalla Helsingistä Tallinnaan

  22 h -risteily Europalla Tallinnaan

  Risteilylaiva Europa liikennöi taas Helsingistä Tallinnaan tehden myös 22 h -risteilyjä. Nauti viihteestä, shoppailusta ja herkuttelusta. Halutessasi ehdit myös piipahtaa Tallinnassa seuraavana aamuna (maissa n. 4 h). Hyödynnät myös 31.8. asti laivan myymälöiden tarjoushinnat, mm. vaatteet, asusteet, kengät ja lelut jopa -30 % jo edullisista merihinnoista!

  22 h -risteily Europalla alk. 10 €/hytti

 • Päivä Tallinnassa -risteilyt Helsingistö

  Päivä Tallinnassa -risteilyt Helsingistä

  Tallink Shuttle -pikalaivamme Megastar ja Star jatkavat liikennöintiä Tallinnan-reitillä. Laivat tekevät useita vuoroja päivittäin, joten voit helposti räätälöidä oman matkasi aikatauluusi sopivaksi. Voit myös yhdistää Europan tai Victorian meno- ja/tai paluumatkan Päivä Tallinnassa -risteilyysi.

  Päivä Tallinnassa -risteily alk. 14 €/hlö

 • Hotellimatkat Tallinnaan

  Hotellimatkat Tallinnaan

  Tallink Shuttle -laivat jatkavat liikennöintiä Helsinki-Tallinna-reitillä. Voit lähteä yöksi tai kahdeksi Tallinnaan Tallink Hotelleihimme. Voit myös yhdistää Europan tai Victorian meno- ja/tai paluumatkan hotellimatkaasi, jos ne sopivat paremmin aikatauluusi. Paluumatkalla shoppailet huippuedulliset tuliaiset mukaan laivan myymälöistä.

  Hotellimatka Tallinnaan alk. 50 €/hlö Club One -asiakkaille, alk. 52 €/hlö muille

 • 5 h -ostosristeilyt Tallinnaan

  Ostosristeilyt Tallinnaan

  Nyt voit varata Megastarin tai Starin 5 h -ostosristeilyn, jolloin et poistu Tallinnassa laivasta ollenkaan. Hullaannu huoletta tuoksuista, makeisista ja muista houkutuksista, meillä shoppailet aina edulliseen merihintaan – myös kesän kuohuvat ja muut juhlajuomat. Ota auto mukaan laivalle ja pakkaa ostokset suoraan kyytiin!

  5 h -ostosristeily alk. 14 €/hlö + auto tarjoushintaan 30 €

 

PSST CLUBILAINEN... VARAA RISTEILY CLUB ONE -HINTAAN →