Varaa matka

Automatkat Ruotsiin tai Ahvenan­maalle

Automatkat Ruotsiin tai Ahvenanmaalle


Upeat lähilomailun mahdollisuudet aukeavat eteesi Itämeren rannoilla. Varaa autoloma alk. 40 €/suunta etuhintaan Siljan laivoilla!
Lähde lähilomalle Ahvenanmaalle, seikkaile Ruotsin Kolmårdenissa tai jatka pidemmälle, Tanskan Legolandiin. Voit myös varata autoloman Viron kautta.

Varaa automatka Ruotsiin Helsingistä Varaa automatka Ruotsiin Helsingistä
Varaa automatka Ruotsiin Turusta Varaa automatka Ruotsiin Turusta

Automatkatarjous ja autolomavinkit

 

 

Automatkat Ahvenanmaalle tai Ruotsiin

Automatkatarjous Ruotsiin/Ahvenanmaalle

Vietä vapaa-aikaa läheistesi kanssa ja varaa nyt edullinen automatka! Koe hyvää oloa tuottavia lomakokemuksia merellä tai mantereella Ahvenanmaalla, Ruotsissa tai pidemmälläkin.

Katso hinnat ja hyödynnä automatkatarjous

Helsinki-Ahvenanmaa/Tukholma tai päinvastoin
Club One Bronze -asiakkaille alk. 112 €/suunta, muille kuin Club One -asiakkaille alk. 124 €/suunta (hytti + hlöauto).

Turku-Ahvenanmaa/Tukholma tai päinvastoin aamuvuorolla
Club One Bronze -asiakkaille alk. 38 €/suunta, muille kuin Club One -asiakkaille alk. 40 €/suunta (hytti + hlöauto).

Turku-Ahvenanmaa/Tukholma tai päinvastoin iltavuorolla
Club One Bronze -asiakkaille alk. 59 €/suunta, muille kuin Club One -asiakkaille alk. 65 €/suunta (hytti + hlöauto).

Tarjouksen matkustusaika määrätyillä lähdöillä 31.5.2020 asti.

Varaa automatkatarjous Ruotsiin Varaa automatkatarjous Ruotsiin

 

Muita ihania -Tiinan vinkit Roadtripille Ruotsiin

MUITA IHANIA -blogin vinkit automatkalle

Tiina pakkasi viime vuoden toukokuussa perheensä autoon ja kävi lapsuutensa maisemissa Ruotsissa. Tässä Tiinan koostetut vinkit koko perheen automatkalle Ruotsiin.

Tutustu Tiinan Roadtrip Ruotsiin -vinkkeihin
Tukholman kaunis saaristo

Tukholman tutustumisen arvoinen saaristo

Olemme varmasti kaikki ihailleet Tukholman saaristoa laivan kannelta, mutta se on ehdottomasti myös lähemmän tutustumisen arvoinen.

Lue lisää Tukholman saaristosta

Lähes 30 000 saarta suorastaan pursuavat idyllisiä pikkukaupunkeja, uimarantoja, perheaktiviteetteja ja kaunista luontoa. Lähisaaristoon voi helposti tutustua niin autoillen kuin saaristolaivoillakin.

Saltsjöbaden
Suloiseen Saltsjöbadenin pikkukaupunkiin pääsee Tukholmasta niin autolla, veneellä kuin paikallisjunallakin. Kesäpäivä kuluu mukavasti esimerkiksi Saltsjöbaden Friluftsbad uimalassa, meloessa tai vaikkapa vain Grand Hotellin terassilla istuskellen. Suosittu Solsidan tv-sarja on kuvattu juuri täällä!

Vaxholm
Vaxholm on pieni saaristokaupunki, jonne on laivalla vajaan tunnin matka Tukholman keskustasta. Kaupunki sijaitsee kauniilla paikalla keskellä saaristoa, joten se on tärkeä laivaliikenteen keskus. Kaupunki itsessäänkin on ehdottomasti vierailun arvoinen. Viihtyisiä kahviloita, mielenkiintoisia pikkukauppoja, taidenäyttelyitä, ilmainen kotiseutumuseo ja hiekkaranta.

Drottningholm
Drottningholmin linna sijaitsee Lovön-saarella ja se kuuluu UNESCO:n maailmanperintöluetteloon. Ruotsin nykyinen kuningasperhe on asunut linnassa vuodesta 1981. Eksoottinen Kiinalainen paviljonki, linnan teatteri ja suuri puistoalue muodostavat ainutlaatuisen vierailukohteen.

Fjäderholmarna
Kesällä vesibussikuljetus suoraan Värtanilta päivittäin.
Tukholman keskustaa lähimpänä olevat Fjäderholmarna eli Höyhensaaret ovat vain puolentunnin laivamatkan päässä keskustasta. Useita ravintoloita ja kahviloita, kesäteatteri, viskikellari, lasitehdas, käsityöläisten myymälöitä ja pieni museo. Suorastaan täydellinen paikka kesäpäivän viettoon!

 

Tukholman läheiset alueet ajomatkan päässä

Tukholman mielenkiintoiset lähialueet

Tukholman lähistöllä on myös mielenkiintoisia käyntikohteita lyhyen ajomatkan päässä.

Tutustu Tukholman lähialueen vinkkeihin

Tom Tits Experiment
Tom Tits on koko perheen kiehtova tutkimusmaailma Södertäljessä noin puolen tunnin automatkan päässä Tukholman keskustasta. Vierailijoille on tarjolla reilusti uutta tietoa muun muassa tieteen, teknologian, fysiikan, biologian ja illuusioiden saralta. Keskuksen pihalla on jännittävä tutkimuspuisto, joka on avoinna touko–syyskuussa. Tiedekeskuksessa on lounasravintola sekä kahvila.

Tutustu Tom Tits Experiment ja muihin Club One -etuihin

Osoite: Storgatan 33, Södertälje
www.tomtit.se

Torekällberget
Södertäljessä sijaitseva ulkoilmamuseo on ihanteellinen vierailupaikka niin aikuisille kuin lapsillekin. Museoalueella on mukava ulkoilla ja pitää periruotsalaiseen tyyliin ”fikapaus” eli kahvitauko museon tunnelmallisessa kahvilassa.

Osoite: Torekällberget, Södertälje

Mauritzberg
Mauritzberg sijaitsee vain puolentoista tunnin ajomatkan päässä Tukholmasta. Bråviken –lahdella sijaitsevassa yli 400-vuotisessa Mauritzbergin linnassa on idyllinen hotelli. Linnan alueella toimii myös golfkenttä.

Osoite: Mauritsbergsvägen 5, Norrköping
www.mauritzberg.se