Varaa matka

Automatkat Ruotsiin tai Ahvenanmaalle

Upeat lähilomailun mahdollisuudet aukeavat eteesi Itämeren rannoilla. Varaa kesän autoloma ennakkovaraajan etuhintaan Siljan laivoilla!
Ihastu Ahvenanmaahan, seikkaile Ruotsin Kolmårdenissa tai Astrid Lindgrens Världissä tai jatka pidemmälle, Tanskan Legolandiin.

Varaa automatka Ruotsiin, esim. Kolmårdeniin

Varaa kesän automatka Ruotsiin » Varaa kesän automatka Ruotsiin »

Vinkit autolomalle Ahvenanmaalle, Tukholmaan ja muualle Ruotsiin

Kesän autolomalle ennakkovaraajan etuhintaan

Kesän autolomalle ennakkovaraajan etuhintaan

Vietä vapaa-aikaa läheistesi kanssa ja varaa ennakkoon edullinen automatka kesälle! Koe hyvää oloa tuottavia lomakokemuksia merellä tai mantereella Ahvenanmaalla, Ruotsissa tai pidemmälläkin.

Lue lisää »

Helsinki-Ahvenanmaa/Tukholma tai päinvastoin
Club One Bronze -asiakkaille alk. 95 €/suunta, muille kuin Club One -asiakkaille alk. 105 €/suunta (hytti + hlöauto).

Turku-Ahvenanmaa/Tukholma tai päinvastoin aamuvuorolla
Club One Bronze -asiakkaille alk. 35 €/suunta, muille kuin Club One -asiakkaille alk. 40 €/suunta (hytti + hlöauto).

Turku-Ahvenanmaa/Tukholma tai päinvastoin iltavuorolla
Club One Bronze -asiakkaille alk. 95 €/suunta, muille kuin Club One -asiakkaille alk. 105 €/suunta (hytti + hlöauto).

Varausaika 5.6.2017 asti.

Varaa automatkatarjous Ruotsiin » Varaa automatkatarjous Ruotsiin »

 

Aktiivilomalle Ahvenanmaalle

Aktiivilomalle Ahvenanmaalle

Ahvenanmaa tarjoaa oivat puitteet luonnossa liikkumiseen ja aktiivilomailuun. Lähilomalla näet tutunkin seudun uusin silmin, kun katselet kiireettömästi ympärillesi.

Lue lisää »


Pohjolassa on puhdas ilma ja upea luonto. Lyhyen merimatkan päässä odottavat monet tutkimattomat seudut, joissa voit viettää aktiivisen loman erilaisen tekemisen parissa. Lähde vaellukselle, hyppää pyörän selkään tai tartu golfmailaan ja nauti aktiivilomailun suomista iloista.

Siljan vinkit aktiiviseen lomaan Ahvenanmaalla:
• Pelaa golfia Ahvenanmaan Kastelholmassa Ålands Golfklubbin kauniilla kentällä
• Ota pyörä mukaan Ahvenanmaalle 10 €/suunta hintaan ja tutustu kohteisiin pyöräillen
• Vaella, melo, kalasta, ratsasta tai bongaa lintuja upeissa maisemissa
• Varaa hotellimatkatarjous Pommern hotelliin Maarianhaminassa
• Tutustu Ahvenanmaan kohdevinkkeihin »

 

Tukholman kaunis saaristo

Tukholman tutustumisen arvoinen saaristo

Olemme varmasti kaikki ihailleet Tukholman saaristoa laivan kannelta, mutta se on ehdottomasti myös lähemmän tutustumisen arvoinen.

Lue lisää »

Lähes 30 000 saarta suorastaan pursuavat idyllisiä pikkukaupunkeja, uimarantoja, perheaktiviteetteja ja kaunista luontoa. Lähisaaristoon voi helposti tutustua niin autoillen kuin saaristolaivoillakin.

Saltsjöbaden
Suloiseen Saltsjöbadenin pikkukaupunkiin pääsee Tukholmasta niin autolla, veneellä kuin paikallisjunallakin. Kesäpäivä kuluu mukavasti esimerkiksi Saltsjöbaden Friluftsbad uimalassa, meloessa tai vaikkapa vain Grand Hotellin terassilla istuskellen. Suosittu Solsidan tv-sarja on kuvattu juuri täällä!

Vaxholm
Vaxholm on pieni saaristokaupunki, jonne on laivalla vajaan tunnin matka Tukholman keskustasta. Kaupunki sijaitsee kauniilla paikalla keskellä saaristoa, joten se on tärkeä laivaliikenteen keskus. Kaupunki itsessäänkin on ehdottomasti vierailun arvoinen. Viihtyisiä kahviloita, mielenkiintoisia pikkukauppoja, taidenäyttelyitä, ilmainen kotiseutumuseo ja hiekkaranta.

Drottningholm
Drottningholmin linna sijaitsee Lovön-saarella ja se kuuluu UNESCO:n maailmanperintöluetteloon. Ruotsin nykyinen kuningasperhe on asunut linnassa vuodesta 1981. Eksoottinen Kiinalainen paviljonki, linnan teatteri ja suuri puistoalue muodostavat ainutlaatuisen vierailukohteen.

Fjäderholmarna
Kesällä venekuljetus suoraan Värtanista päivittäin klo 10.45!
Tukholman keskustaa lähimpänä olevat Fjäderholmarna eli Höyhensaaret ovat vain puolentunnin laivamatkan päässä keskustasta. Useita ravintoloita ja kahviloita, kesäteatteri, viskikellari, lasitehdas, käsityöläisten myymälöitä ja pieni museo. Suorastaan täydellinen paikka kesäpäivän viettoon!

 

Tukholman läheiset alueet ajomatkan päässä

Tukholman mielenkiintoiset lähialueet

Tukholman lähistöllä on myös mielenkiintoisia käyntikohteita lyhyen ajomatkan päässä.

Lue lisää »

Tom Tits Experiment
Tom Tits on koko perheen kiehtova tutkimusmaailma Södertäljessä noin puolen tunnin automatkan päässä Tukholman keskustasta. Vierailijoille on tarjolla reilusti uutta tietoa muun muassa tieteen, teknologian, fysiikan, biologian ja illuusioiden saralta. Keskuksen pihalla on jännittävä tutkimuspuisto, joka on avoinna touko–syyskuussa. Tiedekeskuksessa on lounasravintola sekä kahvila.

Osoite: Storgatan 33, Södertälje
www.tomtit.se

Torekällberget
Södertäljessä sijaitseva ulkoilmamuseo on ihanteellinen vierailupaikka niin aikuisille kuin lapsillekin. Museoalueella on mukava ulkoilla ja pitää periruotsalaiseen tyyliin ”fikapaus” eli kahvitauko museon tunnelmallisessa kahvilassa.

Osoite: Torekällberget, Södertälje

Mauritzberg
Mauritzberg sijaitsee vain puolentoista tunnin ajomatkan päässä Tukholmasta. Bråviken –lahdella sijaitsevassa yli 400-vuotisessa Mauritzbergin linnassa on idyllinen hotelli. Linnan alueella toimii myös golfkenttä.

Osoite: Mauritsbergsvägen 5, Norrköping
www.mauritzberg.se

 

Kokå perheen Kolmården

Kokå konkkarånkka Kolmårdeniin

Miltä kuulostaisi visiitti Kolmårdenin eläintarhaan, jossa näet eläimet lähietäisyydeltä? Vildmarkshotelletissa yövyt aivan Kolmårdenin kupeessa ja Norrköpingissä n. 25 km etäisyydellä eläinpuistosta.

Lue lisää »

Siljalta saat varattua kätevät matkapaketit laivamatkoineen, yöpymisineen ja sisäänpääsylippuineen! Kolmen yön matkapaketti Kolmårdeniin kesäkuussa esim. 614 €/perhe Helsingistä tai 544 €/perhe Turusta (sisältäen kahdelle aikuiselle ja kahdelle 3-12-v. lapselle ja henkilöautolle edestakaiset laivamatkat iltavuoroilla B-luokan hytissä, yhden yön majoituksen aamiaisineen Scandic Norrköping Nord Hotellin perhehuoneessa sekä 1 päivän eläinpuistoliput).
Tutustu Kolmårdenin matkapaketteihin »

 

Småland kutsuu seikkailuun

Småland kutsuu seikkailuun

Varaa automatka Siljalla Helsingistä tai Turusta Tukholmaan ja seikkaile kohti Smoolannin maakuntaa. Vieraile esim. villin lännen teemapuistossa – pääosassa on koko perheen leikki ja hauskanpito.

Lue lisää »

Smoolannin maakunta on yksi Ruotsin suurimpia ja sieltä löytyykin valinnanvaraa niin aktiivilomailijoille kuin perhematkailijoillekin. Itärannikko saaristoineen, etelän kaunis maaseutu ja pohjoisen järvi-ja metsäalue tarjoavat puitteet monipuoliseen lomailuun.

Astrid Lindgrens Värld (ALV)
Astrid Lindgrens Värld sijaitsee Vimmerbyssä vajaan kolmensadan kilometrin päässä Tukholmasta. Teemapuistossa on monta eri satumaailmaa. Täällä tapaat tuttuja AstrId Lindgrenin kirjoista kuten Peppi Pitkätossun, Vaahteramäen Eemelin sekä uutuutena myös Veljeni, Leijonamielen oma maailma. Puistossa on useita teatteriesityksiä päivittäin. Kohtaaminen oman lempihahmon kanssa jää varmasti mieleen jokaiselle Astrid Lindgrenin tarinoita lukeneelle ja kuulleelle!

Osoite: Astrid Lindgrens Värld, Vimmerby
www.alv.se

High Chaparral
Villin lännen teemapuisto on valittu useana vuonna Ruotsin parhaaksi! Täällä koko perhe voi osallistua eri aktiviteetteihin, mm. kullanhuuhdontaan, talonrakennukseen tai höyryjunamatkaan. Täällä asustaa myös erilaisia eläimiä, jopa ihan oikea biisoni.

Osoite: High Chaparral, Hillerstrorp
www.highchaparral.se/en/

IKEA-maailma
Ikean perustaja Ingvar Kamprad on kotoisin Smoolannista ja niinpä Älmhultiin onkin rakentunut kokonainen IKEA-maailma. Täältä löydät ensimmäisen IKEA-kaupan, -hotellin ja -museon.

Osoite: IKEAgatan 5, Älmhult
www.ikeamuseum.com

Grenna Polkagriskokeri
Grännan idyllisessä pikkukaupungissa pääset seuraamaan perinteisen ruotsalaisen makeistangon valmistamista – ja tietysti myös maistamaan! Erinomainen pysähdyspaikka E4–valtatien varrella.

Osoite: Brahegatan 39, Gränna
http://polkagris.com/