Huoletonta laivamatkailua

TALLINK SILJAN MOBIILISOVELLUS

Tallink Siljan mobiilisovellus on ladattavissa App Storesta (iOS) ja Google Playsta (Android). Mobiilisovellus tekee laivamatkailusta huoletonta. Matkan aikana tarvitsemasi tiedot löytyvät kätevästi ja uusien risteilyjen varaaminen on helppoa. Lisäksi Helsinki-Tallinna-reittimatkoilla, Päivä Tallinnassa -risteilyillä ja Tallink-hotellimatkoilla voit tehdä lähtöselvityksen itse matkapuhelimella tai internetissä!

Lataa Tallink Siljan mobiilisovellus App Storesta Lataa Tallink Siljan mobiilisovellus Google Playsta
 

Club One -asiakkaille käytössä nyt myös mobiilikortti.

 

Uusi Club One -mobiilikortti

Club One -asiakkaat voivat muovisen kanta-asiakaskortin rinnalla käyttää myös mobiilisovelluksessa olevaa Club One -mobiilikorttia, joka toimii laivalla samalla tavalla kuin muovinen kanta-asiakaskortti.

Lataa Tallink Siljan mobiilisovellus App Storesta tai Google Playsta ennen matkaa, kirjaudu sisään mobiilisovellukseen ja Club One -mobiilikortti on käytössäsi. Mobiilisovelluksen latausta ja sovellukseen kirjautumista varten tarvitset verkkoyhteyden. Mobiilikortti toimii sen jälkeen myös silloin, kun puhelimessa ei ole verkkoa tai internetyhteyttä.

Mobiilisovelluksen ominaisuudet

  • Club One -mobiilikortti Club One -kanta-asiakkaille ja tasotiedot kätevästi mobiilikortin yhteydessä.
  • Uusien matkojen varaaminen on vaivatonta, ja Club One -tietosi pysyvät tallessa.
  • Näet kaikki tulevat varauksesi helposti.
  • Kirjaudut sovellukseen Club One –tiedoillasi. Mikäli et ole Club One-jäsen, lisäät matkasi sovellukseen syöttämällä varausnumeron ja turvanumeron. Vaihtoehtoisesti voit klikata linkkiä varausvahvistussähköpostissasi, ja matkasi lisätään sovellukseen automaattisesti.
  • Matkasi tärkeät tiedot ja aikataulut ovat käytettävissäsi myös ilman verkkoyhteyttä.
  • Mobiilivarauspalvelustamme varattuja risteilyjä ja reittimatkoja on mahdollista tietyin rajoituksin muuttaa sähköpostivahvistuksen mukana tulleesta muutoslinkistä. Huomioithan, että henkilöiden nimenmuutokset tai henkilömäärän muutokset eivät ole mahdollisia.
  • Ohita jonot sähköisen lipun avulla: Helsinki–Tallinna-linjan Tallink Shuttle -laivoilla voit tehdä lähtöselvityksen sovelluksen kautta ja kävellä suoraan portille.

Tutustu lähtöselvitystapoihin →