INSPIROIDU

Matkustamisessa parasta on yhdessä vietetty aika ja hienot kokemukset. Näiden tarinoiden ja kuvien parissa pääset irti arjesta ja saat uusia ideoita vapaa-ajan viettoon.

 

KOHTEESSA | SYÖ JA JUO | SHOPPAILE | VIIHTEELLÄ |
PERHEILLE | VASTUULLISESTI | PINNALLA

 

KOHTEESSA

 

Itämeren maissa riittää loputtomasti tutkittavaa. Nämä tarinat ja vinkit näyttävät sinulle kohdemaistamme ja -kaupungeistamme aina uusia puolia.

 

SYÖ JA JUO

 

Ruoka on meille intohimo. Annamme maistiaisia ravintoloidemme makuelämyksistä ja kerromme tarinoita ruoka-annostemme maailmasta – saamme sinut rakastumaan ruokaan yhä uudelleen.

 

SHOPPAILE

 

Onni on sitä, että saa sovittaa, kokeilla ja vertailla kaikessa rauhassa. Inspiroimme löytämään juuri sinulle sopivat tuotteet ja tyylit sekä innostamme kokeilemaan uutta.

 

VIIHTEELLÄ

 

Onnistuneeseen lomaan kuuluu musiikkia, tanssia ja yhdessäoloa. Näytämme sinulle miten arjesta irrottautumisen taika syntyy ja annamme parhaat vinkit täydelliseen iltaan.

 

PERHEILLE

 

Lapsen nauru pelastaa päivän kuin päivän. Näiden vinkkien ja tarinoiden avulla varmistat, että koko perhe kokee unelmiensa loman ja muistaa yhteiset merimatkat vielä pitkään jälkeenpäin.

 

VASTUULLISESTI

 

Haluatko tietää, mitä erilaisia vastuullisuustekoja teemme? Tässä osiossa kerromme itkettäviä, kutkuttavia, sydäntä lämmittäviä tarinoita vastuullisuustoiminnamme kulisseista.

 

PINNALLA

 

Yllätykset ovat elämän suola. Nämä mielenkiintoiset puheenaiheet, ilmiöt ja tarinat mereltä ja maista ovat juuri nyt pinnalla ja tekevät sinun matkastasi ainutlaatuisen.

 

 

VARAA LAIVAMATKA →