Perheille

 

Lapsen nauru pelastaa päivän kuin päivän. Näiden vinkkien ja tarinoiden avulla varmistat, että koko perhe kokee unelmiensa loman ja muistaa yhteiset merimatkat vielä pitkään jälkeenpäin.

VARAA PERHEMATKA

VARAA PERHEMATKA

 

FriendSHIP-ranneke tuo lapsille tekemistä laivalla

FriendSHIP-ranneke lapsille

Siljan uusien FriendSHIP-rannekkeiden avulla lapset ja nuoret voivat itse lunastaa herkkuja ja elämyksiä laivalla. Testasimme mitä kaikkea rannekkeella saa ja listasimme parhaat perhevinkit syyslomamatkalle Tukholmaan.

Lue lisää Friendship-rannekkeesta

Laivalle rakennettu pakopeli muuttaa risteilyn seikkailuksi

Pakopeli vie teinit aikamatkalle

Silja Symphonylla ja Silja Serenadella pääsee tänä kesänä ratkomaan arvoitusta, joka nostaa pakohuonepelit aivan uudelle tasolle. Erityisesti teineille suunniteltu peli levittäytyy koko laivalle.

Lue lisää pakopelistä

Heurekan tiedeshow lapsille Europan kesäohjelmassa

Heurekan tiedeshow laivalla

Miten varjo voi olla värikäs? Miten pelkkä ilma voi kaataa esineitä? Pääsimme kurkistamaan kulisseihin, kun Heurekassa valmisteltiin lasten tiedeshow’ta, joka valtaa kesällä Europan 22 h -risteilyllä Tallinnaan.

Kurkista shown kulisseihin

Baltian salaiset aarteet - automatka perheen kanssa

Baltian salaiset aarteet

Virossa ja Latviassa on runsaasti huippupaikkoja, joihin on Tallinnan satamasta vain lyhyt automatka. Nämä kolme jännittävää kohdetta jokaisen lapsiperheen kannattaa kokea Baltiassa.

Top 3 huippukohteet

Silja Friendship - Lasten buffet uudistuu

Lasten unelmabuffet

Kutsuimme innokkaan lapsiraadin Silja Symphonylle kehittämään lasten buffetia kanssamme. Kurkista lastenpöydän asiantuntijoiden palaute valikoimasta ja uudet ideat!

Katso mitä löytyy lasten unelmabuffetista

Uutta talvitekemistä perheille Tallinnassa

Uutta tekemistä Tallinnassa

Tallinna on täynnä kivaa tekemistä perheille. Tallinnassa asuvat Tiina, Markus ja Birgit kertovat, missä kohteissa täydellisenä talvilomapäivänä kannattaa käydä.

VInkit aktiiviseen talvilomapäivään

Talviloma resortissa - täynnä lämpimiä lomamuistoja koko perheelle

Parhaat talvilomavinkit

Siljan laivoilla seilaa lomailun asiantuntijoita. Silja Symphonylla työskentelevä Christa Nordlund-Hiltunen kertoo, miten koko perhe pääsee talvilomalla rentouttavaan resort -tunnelmaan laivalla ja Tukholmassa.

Sisäpiirin talvilomavinkit

Silja Resort helmet - Harri Hylkeen tarina

Harri Hylkeen tarina

Miten Siljan suloinen Harri Hylje päätyi asumaan laivalle? Lue Harri Hylkeen tarina iltasaduksi lapsillesi, pakkaa uikkarit laukkuun ja varaa uusia meriseikkailuja koko perheelle.

Lue Harri Hylkeen tarina

Onnistuneen automatkan ABC

Automatkan ABC

Kun suunnittelet automatkan hyvin ja teet varaukset ajoissa, niin teet edullisen ja onnistuneen automatkan! Tutustu valokuvaaja Antti Vettenrannan ja perheen automatkan perusteella tehtyihin omakohtaisiin vinkkeihin.

Lue lisää automatkavinkeistä perheille

3 x lapsiperheen luontokohde

3 x lapsiperheen luontokohde

Virosta löydät upeat luontokohteet myös perheen kanssa vierailtavaksi. Tutki fossiileja vesiputouksen äärellä tai tepastele leveillä pitkospuilla suon halki - Tutustu kiinnostaviin Viron luontomatkailukohteisiin, joissa viihtyvät kaikenikäiset.

Katso vinkit luontokohteisiin

Tarina siitä, miten Harri Hylje ja Angry Birdsin Red ystävystyivät

Harrin ja Redin tarina

Oletko kuullut tarinan siitä, miten Harri Hylje ja Angry Birdsin Red ystävystyivät? Huhu kertoo, että ystävyys saattoi alkaa väärällä jalalla, mutta katsotaanpa kuinkas sitten kävikään.

Lue tarina Harrin ja Redin kohtaamisesta

TÄÄLTÄ LISÄÄ INSPIRAATIOTA MATKALLESI →