Vastuulli­sesti

 

Haluatko tietää, mitä erilaisia vastuullisuustekoja teemme? Tässä osiossa kerromme itkettäviä, kutkuttavia, sydäntä lämmittäviä tarinoita vastuullisuustoiminnamme kulisseista.

VARAA MERIMATKA

VARAA MERIMATKA

 

Vastuullisuus - Näin syntyy Grill Housen uusi menu

Vastuullista herkuttelua

Kun laivojen kokit suunnittelevat ravintoloiden ruokalistoja, ympäristöystävällisyys on yhtä tärkeää kuin maku. Pyysimme Silja Serenaden ja Galaxyn keittiöpäälliköitä kertomaan, miten Grill House -ravintolan suositut annokset syntyvät.

Näin syntyy Grill Housen menu

Vastuullisuus - Potilasperheiden risteily

Teemukin on täällä

Tallink Silja järjestää yhteistyössä Lastenklinikoiden Kummien kanssa risteilyjä Kummit ry:n kummilapsille, ja jo lähes sata perhettä on osallistunut näille risteilyille. Aava, Eeli ja Miska kertovat, mikä laivalla oli parasta.

Lue lisää potilasperheiden risteilystä

Vastuullisuus - Kummit-yhteistyö: Niklaksen tarina

Vastuullisuustekoja: Niklaksen tarina

Tallink Silja tekee yhteistyötä Lastenklinikoiden kummien kanssa. Yksi lastensairaaloiden asiakkaista Niklas Karinkanta, jolla on Prader-Willin syndrooma. Niklaksen äidillä on toive terveiden lasten vanhemmille.

Lue Niklaksen tarina

Vastuullisuus - Tallink Silja ja WWF ruokahävikkiä vähentämässä

Ruokahävikkiä vähentämässä

WWF Nuoret ja Tallink Silja aloittivat yhteistyön laivojen buffet-ravintoloiden ruokahävikin vähentämiseksi. Neljä WWF Nuorten jäsentä lähti Silja Serenadelle katsomaan, mitä asian eteen voitaisiin tehdä.

Lue lisää ruokahävikin vähentämisestä

Vastuullisuus - Maailman paras katkarapuleipä

Maailman paras katkarapuleipä

Tallink Siljan katkarapuleipä on klassikko, joka tehdään laadukkaista, MSC-sertifioiduista ravuista ja tuoreista raaka-aineista. Pyysimme Baltic Princessin keittiöpäällikkö Harri Salolta klassikkoleivän reseptin.

Poimi talteen klassikkoresepti

Vastuullisuus - Tallink Silja ja Hope jatkavat yhteisen joulumielen jakamista

Jouluiloa jokaiselle

Hope ry tukee pienituloisia perheitä, ja tässä tehtävässä Tallink Silja haluaa auttaa. Tänä vuonna Hope ry:lle lahjoitettiin 25 000 euroa. Viime vuonna kolmelle perheelle tarjottiin koko joulu ruokineen ja lahjoineen.

Lue lisää yhteistyöstä

LÖYDÄ LISÄÄ INSPIRAATIOTA MATKALLESI →