Tukholman hotellimatkat ja vinkit

Tervetuloa saarien ja siltojen Tukholmaan! Tukholma on ajankohtainen kaupunkilomakohde kaikkina vuodenaikoina, nähtävyydet ja kokemukset odottavat kaiken ikäisiä. Olitpa sitten shoppailija, herkuttelija, nautiskelija tai perhekohteiden etsijä, Tukholma tarjoaa sinulle upeita kokemuksia jokaisella visiitillä.

Hotellimatkat Tukholmaan sisältävät edestakaiset laivamatkat Helsingistä tai Turusta iltavuorolla (Turusta myös aamuvuorolla) valitussa hyttiluokassa sekä majoituksen aamiaisineen.

Club One -kanta-asiakkaana saat tuntuvia etuja →
Inspiroidu Club One Social -vinkeistä Tukholmaan →

Tukholman nähtävyydet ja kohdevinkit

Varaa Allsång på Skansen -kenraaliharjoituksiin VIP-paikka!

Ohjelmaa Tukholmassa

Kiinnostaako yhteislaulu? Voit varata lipun ja osallistua kuuluisan Allsång på Skansenin tiistain kenraaliharjoitukseen VIP-paikoilta ja nauttia Solliden-ravintolan Buffet-lounaan. Varaa hotellimatkasi yhteyteen!

Tutustu ja varaa liput →

Varaa ennakkoon sisäänpääsyliput Gröna Lundiin tai Junibackeniin!

Kevätkivaa perheille

Junibacken tarjoaa perheen nuoremmille mm. teatteria ja satujunan ja Gröna Lundissa taas saat pään pyörälle huvipuistolaitteissa. Varaa sisäänpääsyliput ennakkoon laivamatkan yhteyteen!

Tutustu ja varaa sisäänpääsyliput →

Scandic Signature –hotellit Tukholmassa

Signature -hotellit

Omaleimaiset Scandic Signature -hotellit on suunniteltu suurella rakkaudella: Haymarket tarjoaa design-elämyksen 1920-luvun hengessä ja lifestyle-hotelli Downtown Camper tarjoaa täydellisen majapaikan urbaanille matkailijalle.

Tutustu Tukholman hotelleihin →

Ajankohtaisia vinkkejä perheille

Ihastuttava kesäkohde, Tukholma - Skansenilla riittää tekemistä.

Tukholman helmiä perheille

Ruotsalainen matkabloggaaja ja kolmen lapsen äiti Annika Myhre kokosi listan, jonka avulla vietät täydellisen kesäpäivän Tukholmassa lasten kanssa.

Tutustu lapsiperheen uusiin Tukholma-vinkkeihin →

Kesän automatkan parhaimmat vinkit Muita Ihania -bloggaajalta.

Kesän automatkavinkkejä

Muita Ihania -blogin Tiina koosti viime vuoden matkastaan parhaimmat vinkit koko perheen automatkalle Ruotsiin. Hyödynnä myös kesän automatkatarjoukset!

Tutustu automatkatarjouksiin ja vinkkeihin →