Tervetuloa Tukholmaan

14 saarta + 56 siltaa = Tukholma

Tukholma on ajankohtainen kaupunkilomakohde kaikkina vuodenaikoina. Nähtävää ja koettavaa on kaiken ikäisille kävijöille. Olitpa sitten shoppailija, herkuttelija, nautiskelija tai perhekohteiden etsijä, Tukholma tarjoaa sinulle upeita kokemuksia jokaisella visiitillä.
Club One -kanta-asiakkaana saat tuntuvia etuja eri käyntikohteista »
Tutustu kohdevinkkeihin Tukholmassa »
Katso Club One Social -vinkit Tukholmaan »

Hotellimatka Tukholmaan

Hotellimatka Tukholmaan

Hotellimatkat sisältävät edestakaiset laivamatkat Helsingistä tai Turusta iltavuorolla (Turusta matkustat myös aamuvuorolla) valitussa hyttiluokassa sekä majoituksen aamiaisineen.

Tutustu Tukholman hotellitarjontaamme »

Kätevät kuljetukset

Kätevät kuljetukset

Tukholman matkallesi varaat laivabussi
-kuljetuksen terminaalista Djurgårdenille tai keskustaan ja kesällä merellisen vesibussikuljetuksen! Lisäksi 10.9. pääset Drottningholm-päiväretkelle.

Lue lisää kuljetuksista »

Vinkkejä Tukholmaan!

Vinkkejä Tukholmaan!

Uusiutuvassa Tukholmassa on paljon tekemistä kaiken ikäisille. Etenkin kesäaikaan perheille riittää nähtävää ja koettavaa jopa terminaalin lähelläkin.

Tutustu Tukholman kaikkiin kohdevinkkeihin »

HOTELLIT TUKHOLMAN KESKUSTASSA

Scandic Grand Central

Tukholman keskustassa sijaitseva ilmeeltään moderni hotelli panostaa tasokkaiden huoneiden lisäksi viihteeseen ja ruokaan: tarjolla on live-musiikkia ja  paikallisesti tuotettua ruokaa. Hotelli soveltuu monille kohderyhmille kokousasiakkaista aina lapsiperheisiin.

Lue lisää »
Sijainti: Tukholman ydinkeskusta, aivan päärautatieaseman (Centralstation) vieressä
 
Pysäköintimahdollisuus: ei
 
Perushuonevarustelu 2 hh ja 1 hh: Tallelokero, lämpötilan säädin, meikkipeili, hiustenkuivain, silitysrauta ja -lauta, TV elokuvakanavilla, langaton internet ja kirjoituspöytä. Kaikissa huoneissa on myös Face Stockholm -brändin shampoo, hoitoaine ja saippua.
 
Muut varattavissa olevat huoneluokat: Superior, Family Superior
 
Huonehintaan sisältyy: Aamiainen, kuntosalin ja saunan käyttö Muut varattavissa olevat huoneluokat: Superior, Family Superior
 
Kokoukset: suurin tila max 120 hlöä

Esim.189 €

Esim. hinta 208 €/hlö Helsingistä ja 189 €/hlö Turusta sis. meno-paluu-laivamatkat Tukholmaan iltavuorolla B-luokan hytissä ja 1 yön majoituksen aamiaisineen.

Varaa

Scandic Ariadne

Edullinen hotelli Tallink Siljan terminaalin välittömässä läheisyydessä. Hotelliin on suora kulkuyhteys terminaalista yhteystunnelia pitkin, mikä helpottaa matkatavaroiden kuljettamista. Hotelli soveltuu hyvin esimerkiksi lapsiperheille. Hotellimatkatarjous kesä-syyskuulle*

Lue lisää »
 
Sijainti: Tallink Siljan terminaalin vieressä Värtanin satama-alueella
 
Pysäköintimahdollisuus: parkkihalli, varaus ja maksu paikan päällä
 
Perushuonevarustelu 2hh ja 1 hh: Hiustenkuivain, silitysrauta ja -lauta, TV elokuvakanavilla, langaton internet
 
Muut varattavissa olevat huoneluokat: Family, Superior (vain puhelinmyynnistä). Perushuonevarustelun lisäksi superior-huoneisa minibaari, teen ja kahvin keittomahdollisuus. 
 
Huonehintaan sisältyy: aamiainen, kuntosalin ja saunan käyttö
 
Kokoukset: suurin tila max 250 henkilölle, juhlatilaisuudet jopa 1000 henkilölle
 
Vinkki: Jos varaat Päivä Tukholmassa -risteilyn Turusta tai reittimatkan iltalähdöllä Turusta, voit ostaa aamiaiskupongin Scandic Ariadne hotelliin, jolloin pääset myöhemmin aamiaiselle (Baltic Princess saapuu Tukholmaan klo 06.10). Kysy lisää myynnistä.
 
* Hotellimatkatarjous kesä-syyskuulle Turusta: 1.6.-30.9.2017 esim. 115 €/hlö/Standard 2 hh Club One -asiakkaille, muille 120 €/hlö. Esimerkkihinta sisältää edestakaiset laivamatkat Turku–Tukholma B-hytissä aamuvuoroilla ja kahden yön majoituksen Scandic Ariadne Hotellin 2 hengen huoneessa aamiaisineen.

esim. 230 €/perhe 2 aik. + 2 lasta alle 12 v/perhehuone Club One -asiakkaille, muille 240 €/perhe. Esimerkkihinta sisältää edestakaiset laivamatkat Turku–Tukholma B-hytissä aamuvuoroilla ja kahden yön majoituksen Sandic Ariadne Hotellin perhehuoneessa aamiaisineen.
 

Esim.160 €

Esim. hinta 179 €/hlö Helsingistä ja 160 €/hlö Turusta sis. meno-paluu-laivamatkat Tukholmaan iltavuorolla B-luokan hytissä ja 1 yön majoituksen aamiaisineen.

Varaa

Scandic No 53

Hotelli sijaitsee Tukholman sydämessä - lähellä laajaa valikoimaa kauppoja ja ravintoloita. Vanhakaupunki on lyhyen kävelymatkan päässä. Vastapäätä löydät metro ja bussipysäkit, jotka antavat loistavat mahdollisuudet lähteä tutkimaan Tukholmaan laajemmin.

Lue lisää »


Sijainti: Tukholman ydinkeskusta

Kesäkuukausina pääset nauttimaan viehättävästä sisäpihasta ja viihtyisät huoneet kutsuvat luokseen ympäri vuoden. Ravintola ja baari tarjoavat herkutteluhetkien lisäksi paljon työskentelytilaa sitä tarvitseville.

Pysäköintimahdollisuus: kyllä, läheisessä Norra Latin parkkitalossa (lisämaksusta)

Perushuonevarustelu 12–14 m² Standard: kylpyhuone suihkulla, TV, wifi, hiustenkuivaaja, tallelokero, pimennysverhot ja kokolattiamatto / matto

Huonehintaan sisältyy: aamiainen

Kokoukset: ei

Esim.164 €

Esim. hinta 164 €/hlö Helsingistä ja 150 €/hlö Turusta sis. meno-paluu-laivamatkat Tukholmaan iltavuorolla B-luokan hytissä ja 1 yön majoituksen aamiaisineen.

Varaa

Clarion Hotel Amaranten

Clarion Hotel Amaranten sijaitsee keskeisellä paikalla Tukholmassa, Kungsholmenin kaupunginosassa, jonne on vain kymmenen minuutin kävelymatka City-terminaalista. Hotelli on lähellä itse kaupungin sykettä, nähtävyyksiä ja shoppailumahdollisuuksia. Amaranten on kauttaaltaan remontoitu keväällä 2016.

Lue lisää »


Sijainti: n. 1 km keskustasta

Pysäköintimahdollisuus: Kyllä, pysäköintihalli hotellin alla (lisämaksusta)

Perushuonevarustelu 18–20 m² Standard: suihku tai amme/WC, TV, wifi, minibaari, tallelokero, hiustenkuivaaja, silitysrauta ja -lauta

Huonehintaan sisältyy: aamiainen ja hotellin kuntosalin käyttö

Kokoukset: max 200 hlöä

Esim.172 €

Esim. hinta 172 €/hlö Helsingistä ja 158 €/hlö Turusta sis. meno-paluu-laivamatkat Tukholmaan iltavuorolla B-luokan hytissä ja 1 yön majoituksen aamiaisineen.

Varaa

Comfort Hotel Stockholm

Nykyaikainen ja nuorekas perustason hotelli Norrmalmilla, keskusaseman vieressä.

Lue lisää »
Sijainti: Norrmalm
 
Pysäköintimahdollisuus: Kyllä (lisämaksusta)
 
Perushuonevarustelu Standard (Huom! Huoneissa yksi parisänky jonka leveys 140 cm): TV, langaton internet, ilmastointi, kahvin- ja teenkeittovälineet
 
Muut varattavissa olevat huoneluokat: Superior
 
Huonehintaan sisältyy: aamiainen
 
Kokoukset: -

Esim.168 €

Esim. hinta 187 €/hlö Helsingistä ja 168 €/hlö Turusta sis. meno-paluu-laivamatkat Tukholmaan iltavuorolla B-luokan hytissä ja 1 yön majoituksen aamiaisineen.

Varaa

HOTELLIT TUKHOLMAN KESKUSTASSA

Haymarket by Scandic

Haymarket by Scandic on vanhanajan glamour -henkeä huokuva hotelli aivan Tukholman ydinkeskustassa Hötorgetilla. Hotellin ravintolat ovat erittäin suosittuja myös paikallisten keskuudessa.

Lue lisää »


Sijainti: Tukholman ydinkeskusta

Pysäköintimahdollisuus: parkkihalli lähellä, varaus ja maksu paikan päällä

Perushuonevarustelu 2hh ja 1 hh: Hiustenkuivain, silitysrauta ja -lauta, TV elokuvakanavilla, langaton internet

Huonehintaan sisältyy: aamiainen, kuntosalin käyttö

Kokoukset: suurin tila max 120 henkilölle, juhlatilaisuudet jopa 600 henkilölle

Esim.200 €

Esim. hinta 219 €/hlö Helsingistä ja 200 €/hlö Turusta sis. meno-paluu-laivamatkat Tukholmaan iltavuorolla B-luokan hytissä ja 1 yön majoituksen aamiaisineen.

Scandic Park

Viihtyisä hotelli rauhallisen Humlegården-puiston laidalla, lyhyen kävelymatkan päässä Stureplanilta. Erinomainen hotelli niin perheille, pariskunnille kuin liikematkustajillekin.

Lue lisää »
Sijainti: Tukholman keskustassa Östermalmilla, n. 5 min. kävelymatka Stureplanille shoppailun ja yöelämän keskukseen
 
Pysäköintimahdollisuus: parkkihalli, varaus ja maksu paikan päällä
 
Perushuonevarustelu 2hh ja 1 hh: Työpöytä ja langaton internet
  
Muut varattavissa olevat huoneluokat: Superior (vain puhelinmyynnistä) ja Family Superior. Perushuonevarustelun lisäksi superior-huoneisa minibaari, teen ja kahvin keittomahdollisuus, silitysrauta ja -lauta sekä erillinen kylpyhuone, jossa kylpyamme.
 
Huonehintaan sisältyy: aamiainen, kuntosalin ja saunan käyttö
 
Kokoukset: suurin tila max 60 hlöä

Esim.182 €

Esim. hinta 201 €/hlö Helsingistä ja 182 €/hlö Turusta sis. meno-paluu-laivamatkat Tukholmaan iltavuorolla B-luokan hytissä ja 1 yön majoituksen aamiaisineen.

Varaa

Scandic Hasselbacken

Ihastuttava hotelli vehreällä Djurgårdenin saarella Tukholman parhaiden lapsiperhekohteiden vieressä. Hotellin historiallinen tukholmalaisravintola on suosittu tukholmalaistenkin keskuudessa.

Lue lisää »
Sijainti: Djurgårdenin saarella, raitiovaunulla n. 10 min Tukholman keskustaan, Gröna Lundin huvipuiston, Skansenin ja Junibackenin vieressä
 
Pysäköintimahdollisuus: parkkihalli ja ulkopysäköinti, varaus ja maksu paikan päällä
 
Perushuonevarustelu 2hh ja 1 hh: hiustenkuivain, TV, työpöytä, langaton internetyhteys
 
Muut varattavissa olevat huoneluokat: Family standard
 
Huonehintaan sisältyy: aamiainen, kuntosalin ja saunan käyttö
 
Kokoukset: suurin tila max 220 henkilölle. Erinomaiset tilat juhlatilaisuuksiin.

Esim.222 €

Esim. hinta 241 €/hlö Helsingistä ja 222 €/hlö Turusta sis. meno-paluu-laivamatkat Tukholmaan iltavuorolla B-luokan hytissä ja 1 yön majoituksen aamiaisineen.

Varaa

Scandic Sjöfartshotellet

Merihenkisesti sisustettu hotelli Södermalmilla, lähellä vanhaa kaupunkia. Hotellista on kätevää lähteä SoFoon shoppailemaan, nauttimaan vanhan kaupungin tunnelmasta tai matkata lautalla Djurgårdenille.

Lue lisää »
Sijainti: Södermalmin kaupunginosassa, lähellä Tukholman vanhaa kaupunkia
 
Pysäköintimahdollisuus: parkkihalli, varaus ja maksu suoraan hotelliin
 
Perushuonevarustelu: Standard 1hh ja 2 hh ovat pieniä ja huoneita on saatavilla yhden hengen vuoteella ja seinävuoteella. Huoneissa on hiustenkuivain, silitysrauta ja -lauta, housuprässi, TV elokuvakanavilla ja langaton internetyhteys.  
 
Muut varattavissa olevat huoneluokat: Standard Plus queen size vuoteella, Family Superior (vain puhelinmyynnistä) 
 
Huonehintaan sisältyy: aamiainen, kuntosalin ja saunan käyttö

Esim.176 €

Esim. hinta 195 €/hlö Helsingistä ja 176 €/hlö Turusta sis. meno-paluu-laivamatkat Tukholmaan iltavuorolla B-luokan hytissä ja 1 yön majoituksen aamiaisineen.

Varaa

HOTELLIT SUUR-TUKHOLMASSA

Scandic Kungens kurva

Huddingessa suur-Tukholman alueella sijaitseva Scandic Kungens kurva on edullinen majoitusvaihtoehto esimerkiksi auton kanssa matkaileville. Aivan hotellin läheisyydessä sijaitsee mm. maailman suurin Ikea-tavaratalo.

Lue lisää »
Sijainti: E4 tien varrella, n. 10 min. Tukholman eteläpuolella. Matka Siljan terminaalista n. 20 km.
 
Pysäköintimahdollisuus: maksuton pysäköinti
 
Perushuonevarustelu 2 hh ja 1 hh: TV, langaton internet 
 
Muut varattavissa olevat huoneluokat: Family (perhehuone)
 
Huonehintaan sisältyy: aamiainen, kuntosalin, uima-altaan ja saunan käyttö

Esim.151 €

Esim. hinta 170 €/hlö Helsingistä ja 151 €/hlö Turusta sis. meno-paluu-laivamatkat Tukholmaan iltavuorolla B-luokan hytissä ja 1 yön majoituksen aamiaisineen.

Varaa

Scandic Järva Krog

Scandic Järva Krog Solnassa tarjoaa edullinen majoitusvaihtoehton Tukholmaan matkaaville. Alle 5 km matkan päässä hotellilta sijaitsee mielenkiintoisia vierailukohteita, kuten Fjärilshuset (perhostalo) sekä Haga Parkin puistoalueelle.

Lue lisää »
Sijainti: Solna, Tukholman luoteispuolella E20 tien varrella, 10 km Siljan terminaalilta. Junamatka Solnasta Tukholman keskustaan 10 min.

Pysäköintimahdollisuus: parkkihalli ja ulkopysäköinti
 
Perushuonevarustelu 2hh ja 1 hh: työpöytä, TV, hiustenkuivain ja langaton internetyhteys
 
Muut varattavissa olevat huoneluokat: -  
 
Huonehintaan sisältyy: aamiainen, kuntosalin, porealtaan ja saunan käyttö

Esim.156 €

Esim. hinta 175 €/hlö Helsingistä ja 156 €/hlö Turusta sis. meno-paluu-laivamatkat Tukholmaan iltavuorolla B-luokan hytissä ja 1 yön majoituksen aamiaisineen.  

Varaa

Scandic Bromma

Brommassa, E20 tien varrella Tukholman länsipuolella sijaitseva hotelli. Brommaplanilta pääsee kätevästi julkisilla kulkuneuvoilla niin Tukholman keskustaan kuin Drottningholmin linnaankin. Ydinkeskustan ulkopuolisen sijainnin johdosta edullinen majoitusvaihtoehto.

Lue lisää »
Sijainti: Bromma, 10 km Tukholman ydinkeskustasta, 15 km Siljan terminaalilta
 
Pysäköintimahdollisuus: ulkopysäköinti
 
Perushuonevarustelu 2hh ja 1 hh: työpöytä, TV satelliittikanavilla, nojatuoli tai sohva sekä langaton internet
 
Muut varattavissa olevat huoneluokat: -
 
Huonehintaan sisältyy: aamiainen, kuntosalin ja saunan käyttö
 
Varattavissa 22.12.2016 asti!

Esim.157 €

Esim. hinta 176 €/hlö Helsingistä ja 157 €/hlö Turusta sis. meno-paluu-laivamatkat Tukholmaan iltavuorolla B-luokan hytissä ja 1 yön majoituksen aamiaisineen.

Varaa

Scandic Star Sollentuna

Scandic Star Sollentuna -hotelli sijaitsee Tukholman pohjoispuolella sisääntulon läheisyydessä, vain 15 minuutin ajomatkan päässä keskustasta. Hotellin vieressä sijaitseva Sollentuna Centrum on yksi Tukholman suurimmista ostoskeskuksista, jossa on yli 130 liikettä.

Lue lisää »
Sijainti: Sollentuna, Tukholman pohjoispuolella E4 tien varrella. n. 17 km Siljan terminaalilta
 
Pysäköintimahdollisuus: parkkihalli ja ulkopysäköinti
 
Perushuonevarustelu 2hh ja 1 hh: Standard-huoneissa on kaksi huonetta, makuuhuone ja olohuone. Huoneissa on kylpyhuone, missä on kylpyamme ja suihku. Perushuonevarusteluun kuuluu lisäksi hiustenkuivain, säilytyslokero, silitysrauta- ja lauta, housuprässi, langaton internet, TV elokuvakanavilla ja työpöytä.  
 
Muut varattavissa olevat huoneluokat: family (perhehuone)  
 
Huonehintaan sisältyy: aamiainen, kuntosalin, uima-altaan ja saunan käyttö

Esim.154 €

Esim. hinta 173 €/hlö Helsingistä ja 154 €/hlö Turusta sis. meno-paluu-laivamatkat Tukholmaan iltavuorolla B-luokan hytissä ja 1 yön majoituksen aamiaisineen.

Varaa

Scandic Täby

Scandic Täby Tukholman pohjoispuolella on edullinen majoitusvaihtoehto, joka sopii esimerkiksi auton kanssa matkaileville.

Lue lisää »

Sijainti: Täby sijaitsee Tukholman pohjoispuolella. 14 km Siljan terminaalilta.

Pysäköintimahdollisuus: ulkopysäköinti
 
Perushuonevarustelu 2hh ja 1 hh: työpöytä, TV, hiustenkuivain ja langaton internetyhteys
 
Muut varattavissa olevat huoneluokat: -  
 
Huonehintaan sisältyy: aamiainen, kuntosalin ja saunan käyttö

Esim.154 €

Esim. hinta 173 €/hlö Helsingistä ja 154 €/hlö Turusta sis. meno-paluu-laivamatkat Tukholmaan iltavuorolla B-luokan hytissä ja 1 yön majoituksen aamiaisineen.

Varaa

Scandic Skogshöjd Södertälje

Scandic Skogshöjd Södertäljessä on hyvä vaihtoehto lapsiperheille. Hotellissa on runsaasti perhehuoneita ja hotellilta on lyhyt matka mm. Tom Tits Experiment -seikkailutaloon sekä Syydpoolen seikkailuvesipuistoon ja kylpylään. Södertäljestä pääsee Tukholmaan oman auton ohella kätevästi junalla.

Lue lisää »

Sijainti: Södertälje Tukholmasta koilliseen, 42 km Siljan terminaalilta

Pysäköintimahdollisuus: ulkopysäköinti
 
Perushuonevarustelu 2hh ja 1 hh: työpöytä, TV, hiustenkuivain ja langaton internetyhteys
 
Muut varattavissa olevat huoneluokat: Family Standard lisävuoteilla tai vuodesohvalla
 
Huonehintaan sisältyy: aamiainen, kuntosalin ja kylpyläosaston käyttö. Huom! Kylpylän ikäraja 15 v.

Esim.151 €

Esim. hinta 170 €/hlö Helsingistä ja 151 €/hlö Turusta sis. meno-paluu-laivamatkat Tukholmaan iltavuorolla B-luokan hytissä ja 1 yön majoituksen aamiaisineen.

Varaa

Scandic Södertälje

Scandic Södertälje on hyvä vaihtoehto lapsiperheille. Hotellin huoneissa mahtuu yöpymään neljä henkilöä ja hotellilta on lyhyt matka mm. Tom Tits Experiment -seikkailutaloon sekä Syydpoolen seikkailuvesipuistoon ja kylpylään. Södertäljestä pääsee Tukholmaan oman auton ohella kätevästi junalla.

Lue lisää »

Sijainti: Södertälje Tukholmasta koilliseen, 42 km Siljan terminaalilta

Pysäköintimahdollisuus: ulkopysäköinti
 
Perushuonevarustelu 2hh ja 1 hh: työpöytä, TV, hiustenkuivain ja langaton internetyhteys
 
Muut varattavissa olevat huoneluokat: Family Standard lisävuoteilla tai vuodesohvalla
 
Huonehintaan sisältyy: aamiainen, kuntosalin ja uima-altaan käyttö

Esim.151 €

Esim. hinta 170 €/hlö Helsingistä ja 151 €/hlö Turusta sis. meno-paluu-laivamatkat Tukholmaan iltavuorolla B-luokan hytissä ja 1 yön majoituksen aamiaisineen.

Varaa

Vesibussikuljetus kesällä

Matkusta kesällä mukavasti ja kätevästi Tukholman maisemia ihaillen Värtan-terminaalista keskustaan vesibussikuljetuksella, Silja Sea Transferilla! Ajalla 6.6.-13.8. sekä la 19.8. ja la 26.8. myynnissä vesibussikuljetus Värtan-satamasta klo 10.45 (ruotsin aikaa) Fjäderholmarna* ja Djurgården saarten kautta Tukholman keskustaan (Nybroviken), kesto 45 min.

Hinnat Normaali Club One
Aikuinen 15 € 14 €
Lapsi 6-11 v 7,5 € -
Lapset alle 6 v ilmaiseksi

* Fjäderholmarna -pysäkille jäävät asiakkaat voivat käyttää Strömma-kuljetuksen Tukholman keskustaan (Nybroplan) samalla lipulla. Lähdöt klo 13.00 tai klo 14.00, kesto 30 min.

Vesibussikuljetus-paikkoja myynnissä rajoitetusti ennakkoon viim. 2 vrk (maanantaille 3 vrk) ennen lähtöä, vesibussikuljetuksen voit varata myös Helsinki-Tukholma-linjan laivojen infosta (rajoitettu määrä).

Varaa matkasi Tukholmaan »

Laivabussit – päivittäin kätevästi terminaalilta Tukholman keskustaan tai Djurgårdeniin ja takaisin

Laivabussilla pääset näppärästi suoraan Värtan sataman edestä joko Djurgårdenille parhaiden lapsiperhekohteiden viereen tai Tukholman keskustaan (Cityterminaaliin). Ennakkoon ostettuna menopaluun hinta on 10,40 €/aikuinen ja 6,30 €/6-17-v. lapsi ja alle 6 v. lapset ilmaiseksi aikuisen kanssa (max. 2 ilmaista / aikuinen), yhteen suuntaan hinta 6,30 €/aikuinen ja 4,20 €/6-17-v. lapsi. Lippuja voit ostaa ennakkoon laivamatkavarauksesi yhteydessä tai laivan infosta (bussista vain luottokortilla, jos paikkoja jäljellä).

Varaa Päivä Tukholmassa -risteily Helsingistä »

Lisää laivabussikuljetus varaukseesi PALVELUT MAISSA -kohdassa (alareunassa).

Katso Laivabussin aikataulut »

Päiväretki Drottningholmiin 10.9.2017

Tutustutaan suomenkielisen oppaan johdolla kuningasparin kotilinnaan, teatteriin, barokkipuutarhaan sekä Kiinalinnaan. Retkellä nautitaan päiväkahvit vastapaistettujen vohveleiden kera.

Päiväretki Drottningholmiin järjestetään sunnuntaina 10.9.2017, joten varaa Päivä Tukholmassa -risteilysi Helsingistä la 9.9. lähdölle. Kuljetus lähtee klo 10.00 Tukholman Värtan-terminaalilta ja päättyy takaisin satamaan klo 15.00.

Taideretken (kuljetus, sisäänpääsyliput ja päiväkahvituokio) hinta 69 €/hlö, 66 €/hlö Club One -asiakkaille (ei erillistä lapsihintaa).

Ei suositella liikuntaesteisille. Paikkoja rajoitetusti. Varattavissa 7.9. klo 12.00 asti.

Varattavissa puhelimitse 0600 15700, matkamyymälöistämme tai netistä.

Varaa Päivä Tukholmassa -risteily Helsingistä »

Lisää retki varaukseesi PALVELUT MAISSA -kohdassa (alareunassa).

Päiväretki Kolmårdeniin Turusta

Varaa perjantai-lähdölle Päivä Tukholmassa -risteily Turusta ja yhdistä siihen päiväretki Kolmårdeniin lauantaina! Nyt voit kätevästi lähteä tutustumaan suosittuun eläinpuistoon ilman autoa.

Päiväretki Kolmårdeniin järjestetään lauantaisin 10.6.-26.8.2017 (ei 24.6.), joten varaa Päivä Tukholmassa -risteilysi Turusta perjantai-lähdölle. Bussin lähtö Värtan-satamasta klo 6.45, paluulähtö Kolmårdenista klo 16.30. Ajoaika n. 2 h/suunta, aikaa perillä n. 6 h. Kuljettaja jakaa eläinpuiston sisäänpääsyliput.

Päiväretki Kolmårdeniin (bussikuljetus ja sisäänpääsyliput) hinta 92 €/hlö, 84 €/hlö lapsi 3-12 v (alle 3-v. ilmainen).

Paikkoja rajoitetusti. Varattavissa lähtöä edeltävään maanantaihin klo 15 asti.

Varattavissa puhelimitse 0600 15700, matkamyymälöistämme tai netistä.

Varaa Päivä Tukholmassa -risteily Turusta »

Lisää retki varaukseesi PALVELUT MAISSA -kohdassa (alareunassa).

Junibacken -sisäänpääsyliput

Junibacken on elävä satutalo Djurgårdenilla! Ajalle 6.1.-31.8.2017 voit ostaa ennakkoon Junibacken sisäänpääsyliput laivavarauksen yhteydessä matkustaessasi Siljan laivalla Helsingistä, Turusta tai Ahvenanmaalta Tukholmaan. Junibacken on avoinna 6.1.-30.4. ti-su ja 1.5.-31.8. joka päivä.

Hinnat Normaali Club One
Aikuinen 17 € 16 €
Lapsi 2-15 v 15 € 14 €
Lapset alle 2 v ilmaiseksi

Tutustu Junibackeniin tarkemmin »

Varaa matkasi Tukholmaan »

 

Valittuasi hytin, lisää sisäänpääsyliput varaukseesi PALVELUT MAISSA -kohdassa (alareunassa).

Sisäänpääsyliput Gröna Lund -huvipuistoon

Matkusta kesällä Tukholmaan ja hurvittele Djurgårdenilla sijaitsevassa Gröna Lund -huvipuistossa! Ajalla 26.5.-13.8.2017 myynnissä sisäänpääsyliput Gröna Lund -huvipuistoon.

Hinnat Normaali Club One
Aikuinen 47 € 43 €
Lapsi 4-6 v 35 € 31 €
Lapset alle 4 v ilmaiseksi*

Hintaan sisältyy sisäänpääsy huvipuistoon ja laiteranneke, voimassa 1 päivän. Ei pääsyä Kummitustaloon (House of Nightmares).

* 0-3 vuotiaat pääsevät laitteisiin ilmaiseksi maksavan aikuisen seurassa
Pääsylippuja myynnissä rajoitettu määrä.

Varaa matkasi Tukholmaan »

Tukholma Panorama - Helppo tapa tutustua tärkeimpiin nähtävyyksiin

Tukholman tärkeimmät nähtävyydet kaksikerrosbussilla ilman ylimääräisiä pysähdyksiä. Panorama audio-opastettu kiertoajelubussi lähtee liikkeelle terminaalilta 1.10.2016 alkaen päivittäin klo 10.10 ja palaa takaisin noin klo 12.00 (halutessasi voit jäädä keskustaan kiertoajelun jälkeen). Opastukset reitin varrella olevista tärkeimmistä kohteista voit kuunnella 10 kielellä, mm. suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.

Lue lisää »


Panorama -kiertoajelubussi joka päivä Värtan-terminaalilta. Lipun kiertoajelulle voit ostaa laivan infosta!

Kiertoajelun hinnat
- Aikuinen 300 SEK/hlö, Club One -kanta-asiakkaille 250 SEK/hlö
- Lapset 0-15 v. ilmaiseksi aikuisen seurassa

Tukholman julkinen liikenne

SL:n eli Tukholman liikennelaitoksen sivuilla on kaikki tieto, mitä kaupungin julkisilla kulkuneuvoilla liikkumiseen tarvitaan; Reittiopas, aikataulut, hinnastot ja ajankohtaista tietoa liikenteestä. Värtanin terminaalilta pääsee julkisella liikenteellä keskustaan maanalaisella eli Tunnelbanalla, lähin asema on Gärdet jonne on noin 15 min kävelymatka. Matkalippuja ei saa kulkuvälineistä, vaan ne täytyy ostaa etukäteen esimerkiksi Pressbyrån -kioskeista (jollainen löytyy myös Gärdetin Tunnelbana-asemalta). Matkustajien tulee ostaa henkilökohtainen Access-matkakortti (20 SEK), johon voidaan ladata matkoja tarpeen mukaan, kerralla kuitenkin vähintään 200 SEK arvosta. Värtanin terminaalilta keskustaan ja takaisin pääsee kätevimmin Laivabussilla, johon voi ostaa liput laivan infosta tai bussin kuljettajalta (luottokortilla).

Tutustu Tukholman liikennelaitoksen sivuihin »

SKANSEN

Skansen on Tukholman Djurgårdenilla sijaitseva ulkoilmamuseo ja eläintarha. Club One -asiakkaat saavat kanta-asiakaskorttia näyttämällä 10 SEK alennuksen Skansenin pääsylipusta (max. 2 aikuista ja 2 lasta/Club One -kortti).

Skansen
Djurgården, Stockholm
www.skansen.se »

GRÖNA LUND

Club One -asiakkaana saat huvipuisto Gröna Lundin sisäänpääsylipun etuhintaan 103,50 kr (norm. 115 kr) ja rannekkeen 297 kr (norm. 330 kr).
 
Etu on voimassa 29.4.−29.9.2017. Edun saat näyttämällä Club One -korttisi oston yhteydessä. Etua ei voi yhdistää muihin tarjouksiin.


Gröna Lund
Djurgården, Stockholm
www.gronalund.com »

Tukholman kiertoajelut veneellä

Tutustu Tukholmaan venekiertoajelulla. Kuninkaallinen kanaalikierros kiertää Djurgårdenin saaren ympäri. Tukholman siltojen alla -kierros vie sinut 15 sillan ali ympäri Tukholmaa.

Club One -kortilla saat 10 % alennusta venekiertoajeluiden "Tukholman siltojen alla" , "Kuninkaallinen kanaalikierros" sekä "Hyvää huomenta Tukholma" lipuista Strömkajenin lipunmyyntipisteestä ostettuna. Edun saat esittämällä Club One -korttisi. Kiertoajeluilla "Tukholman siltojen alla" ja "Kuninkaalinen kanaalikierros" on myös suomenkielinen audio-opastus. "Hyvää huomenta Tukholma" kiertoajelu alkaa klo 8.30.

Strömman kiertoajelut veneellä
Strömkajen, Stockholm
www.stromma.se »

TEKNISKA MUSEET

Oletko koskaan piirtänyt silmilläsi? Tai kokeillut kuinka kovaa kiljut? Ota suunnaksesi Tekniska Museet Tukholmassa ja voit kokeilla paljon muutakin jännää. Club One -jäsenet saavat 20 % alennuksen pääsylipusta. Edun saat paikan päällä Club One -korttia näyttämällä. Etu on voimassa toistaiseksi.

Tekniska museet
Museiparken, Stockholm
www.tekniskamuseet.se »

Prinssi Eugenin Waldemarsudde

Museossa voi tutustua sekä taiteeseen että prinssi Eugenin asuinhuoneisiin. Keskustasta pääsee kätevästi Waldemarsuddeen raitiovaunulla numero 7.

Club One -asiakkaat saavat kanta-asiakaskorttia näyttämällä pääsylipun prinssi Eugenin Waldemarsuddeen etuhintaan 100 SEK (norm. 120 SEK).

Lue lisää näyttelyistä »

Prinssi Eugenin Waldemarsudde
Djurgården, Stockholm
www.waldemarsudde.se »

TUKHOLMA PANORAMA –HELPPO TAPA TUTUSTUA TÄRKEIMPIIN NÄHTÄVYYKSIIN

Tukholman tärkeimmät nähtävyydet kaksikerrosbussilla ilman ylimääräisiä pysähdyksiä. Panorama audio-opastettu kiertoajelubussi lähtee liikkeelle Värtan-terminaalilta 1.10.2016 alkaen päivittäin klo 10.15. ja palaa takaisin noin klo 12 (halutessasi voit jäädä keskustaan kiertoajelun jälkeen.) Opastukset reitin varrella olevista tärkeimmistä kohteista voi kuunnella 10 kielellä, mm. suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.

Lue lisää »
Kiertoajelun hinnat:
Club One -kanta-asiakkaille 250 SEK/hlö (norm. 300 SEK/hlö)
Lapset 0-15 v. ilmaiseksi aikuisen seurassa

Etu koskee vain laivan infosta ostettuja kiertoajelulippuja. Alennusta ei saa suoraan bussista ostetuista lipuista.

 

AQUARIA

Aquaria-akvaariotalossa voi kulkea läpi sademetsän ja trooppisen vedenalaisen maailman sekä tutustua Itämeren elämään. Matkalla tapaat värikkäitä kaloja, rauskuja ja merihevosia. Hyvä käyntikohde huonommallakin kelillä!

Saat Club One -korttiasi näyttämällä pääsyliput Club One -etuhintaan: aikuisen päivälippu 108 SEK (norm. 120 SEK), 3-15-vuotiaiden päivälippu 72 SEK (norm. 80 SEK). 

Etu on voimassa toistaiseksi. 

Aquaria Vattenmuseum
Djurgården, Stockholm
www.aquaria.se »

VASA-MUSEO

Reilut 20 vuotta vanha Vasa-museo on yksi Tukholman suosituimpia nähtävyyksiä ja siksi museota laajennettiin ja peruskorjattiin keväällä 2013. Vasa-laiva on maailman ainoa jäljellä oleva 1600-luvulla rakennettu laiva. Se upposi neitsytmatkallaan Tukholman edustalla ja oli meren pohjassa 333 vuotta. 

Club One -asiakkaat saavat kanta-asiakaskorttia näyttämällä 30 SEK alennuksen Vasa-museon pääsylipusta, max. 2 lippua/Club One -kortti.

Vasa-museo
Djurgården, Stockholm
www.vasamuseet.se »

JUNIBACKEN

Varsinkin perheen pienimmät viihtyvät Junibackenissa, satujen maailmassa. Club One -asiakkaille 10 SEK alennusta Junibackenin pääsylipusta kanta-asiakaskorttia näyttämällä, max. 5 lippua/Club One -kortti. Etu on voimassa 31.12.2017 asti.

Muumi on Junibackenissa vielä alkuvuoden 2017 ajan. Muumi Junibackenissa -näyttelyssä voit kierrellä Muumilaaksossa ja tavata Muumipeikon, Pikku Myyn, Nuuskamuikkusen ja muita Tove Janssonin rakastettuja hahmoja.

Junibacken
Djurgården, Stockholm
www.junibacken.se »

MILLESGÅRDEN

Taiteilijapariskunta Carl ja Olga Millesin koti Millesgården Lidingön saarella on monipuolinen kohde taiteenystäville. Millesgårdenissa voit ihailla taideteoksia niin veistospuistossa, taiteilijakodissa kuin Annen talossakin. Club One -asiakkaana saat 20 SEK alennusta Millesgårdenin pääsylipusta kanta-asiakaskorttia näyttämällä, max. 5 lippua/Club One -kortti. Etu on voimassa toistaiseksi.

Millesgården
Herserudsvägen 32, 18134 Lidingö, Stockholm
www.millesgarden.se »

SPRITMUSEET

Club One -asiakkaille 10 % alennusta Spritmuseetin pääsylipusta kanta-asiakaskorttia näyttämällä. Etu on voimassa toistaiseksi.

Spritmuseet
Djurgården, Stockholm
www.spritmuseum.se »

TUKHOLMAN KUNINKAANLINNA

Kuninkaanlinna Tukholman vanhassakaupungissa on monipuolinen vierailukohde sekä yksi Euroopan elävimmistä kuninkaallisista linnoista. Samalla lipulla pääset linnan edustustilojen lisäksi näkemään Skattkammarenin eli aarrekammion kruununjalokivineen sekä Tre Kronor -museon, jossa pääsee tutustumaan vanhaan, tulipalossa tuhoutuneeseen Tre Kronor -linnaan.
 
Saat pääsylipusta 30 SEK alennuksen (norm. 160 SEK) Club One -korttiasi näyttämällä. 


Kungliga slottet
Gamla stan, Stockholm
www.kungahuset.se »

SKYVIEW

Globenin SkyView antaa Club One -asiakkaille alennusta pääsylipuista. Aikuisten lippu 100 SEK (norm. 150 SEK) ja lasten lippu (4-11 -vuotiaat) 75 SEK (norm. 100 SEK). Alennuksen saa Club One -korttia näyttämällä. Max. 5 lippua/Club One -kortti. 

Globenin SkyView
Globentorget, Stockholm
www.stockholmlive.com »

High Chaparral

Villin lännen teemapuisto on valittu useana vuonna Ruotsin parhaaksi! Täällä koko perhe voi osallistua eri aktiviteetteihin, mm. kullanhuuhdontaan, talonrakennukseen tai höyryjunamatkaan. Täällä asustaa myös erilaisia eläimiä, jopa ihan oikea biisoni.

Club One -asiakkaana saat 15 % alennuksen normaalihintaisesta sisäänpääsymaksusta ja majoituksesta. Edun saat esittämällä Club One -korttisi ja henkilöllisyystodistuksesi.

High Chaparral, Hillerstrorp
www.highchaparral.se »

TOM TITS EXPERIMENT

Club One -asiakkaat saavat Club One -korttia näyttämällä 15 % alennuksen tiedetalo Tom Tits Experimentin pääsylipuista (ei koske perhelippua, max. 2 aikuista ja 3 lasta/Club One -kortti). 

Tom Tits Experiment
Storgatan 33, Södertälje
Puh. +46 (0)8 550 225 00
info@tomtit.se, www.tomtit.se

VUOKRAA POLKUPYÖRÄ

Gamla Stans Cykel tarjoaa Club One -kortilla 10 % alennuksen pyöränvuokrauksesta. Liike sijaitsee osoitteessa Stora Nygatan 20. Pyörät on hyvä varata etukäteen puh. +46 (0)8 411 1670, www.gamlastanscykel.se

EUROPCAR AUTONVUOKRAUS

Europcar-autovuokraamosta löydät varmasti tarpeisiisi sopivan auton - oletpa sitten loma- tai työmatkalla tai vaikka muuttopuuhissa. Liiku turvallisesti ja luotettavasti oman aikataulusi mukaan.

Club One -jäsenenä saat 10 % alennuksen vuokratessasi auton Europcarilta. Etu on voimassa kaikissa Europcarin toimipisteissä ympäri maailman ja saat sen kertomalla sopimusnumeron 50907744.

Europcar palveluksessasi:
www.europcar.fi tai puh. 0200 12 154

HERTZ AUTONVUOKRAUS RUOTSISSA

Hertz Autovuokraamo tarjoaa Club Onen jäsenille erikoishintaiset autonvuokraukset maailmanlaajuisesti. Mainitsemalla Club Onen sopimusnumeron CDP 593977 saat 10-15 % alennuksen Hertzin normaaleista jäsenetuhinnoista.

Hinnat sisältävät vapaat ajokilometrit, kolari –ja varkausturvan sekä veron.

Normaalit vuokrausehdot voimassa, kuten kuljettajan minimi-ikä 25 v ja maksutapana luottokortti.

Varaukset Hertzin puhelinpalvelusta +46 771 211 212.
Lisätietoja osoitteessa: www.hertz.fi tai www.hertz-europe.com

Djurgården

Kuninkaallinen Djurgårdenin saari on täynnä elämyksiä, tekemistä ja viihdettä kaiken ikäisille. Sieltä löydät Gröna Lund -huvipuiston ja Skansenin ulkoilmamuseon sekä liudan muita kiinnostavia museoita, kuten ABBA the Museum, Tekniska museet sekä Vasamuseet. Alueella sijaitsee myös Astrid Lindgrenin satuihin perustuva Junibacken.

Lisäksi se on myös upea puistoalue ja loistava paikka kävely-, pyörä- tai juoksulenkille. Djurgårdenilla sijaitsee myös upea puutarha Rosendals Trädgård, jossa on kotoisa ekologinen kahvila ja ihastuttava ruusupuutarha.

Varaa Päivä Tukholmassa -risteilyysi Helsingistä kätevä perhepaketti, joka sisältää mm. aterioita laivalla. Perhepaketin voit lisätä myös reittimatkaasi Helsingistä tai reittimatkaasi Turusta Tukholmaan.

Tutustu Djurgårdenin kohteisiin tarkemmin »
Djurgårdenin uusin nähtävyys on ainutlaatuinen Vikingaliv-elämyskeskus, jonka näyttelyt kertovat viikingeistä ja viikinkielämästä. Merkittävin nähtävyys on Ragnfrids Saga, joka vie interaktiiviselle matkalle viikinkielämään vuonna 963. Vikingalivissä on myös ravintola, jossa voi nauttia pohjoismaisista mauista.

Junibacken-satumaailmassa seikkailevat pohjoismaiset satuhahmot, kuten Viiru ja Pesonen, Katto-Kassinen ja Vaahteramäen Eemeli. Lapset pääsevät myös leikkimään Peppi Pitkätossun Huvikumpuun! Junibackenilla toimii myös hauska kirjakauppa ja ravintola, jossa on tarjolla päivän lounasmenu ja lapsille lihapullia ja pannukakkuja. Voit ostaa ennakkoon laivamatkavarauksesi yhteydessä Junibacken sisäänpääsyliput ajalle 6.1.-31.8.2017, muina aikoina muista Junibackenin Club One -etu!

Gröna Lund -huvipuistossa hurvittelet pääsi pyörälle mm. Ikaros -uutuuslaitteessa. Gröna Lundissa on myös paljon ravintoloita, joten päivä kuluu hurauksessa. Voit ostaa ennakkoon laivamatkavarauksesi yhteydessä 13.8.2017 asti Gröna Lund -sisäänpääsyliput. Ajalle 29.9.2017 asti voit hyödyntää Gröna Lundin Club One -edun!

Aquaria-akvaariotalossa voi kulkea läpi sademetsän ja trooppisen vedenalaisen maailman sekä tutustua Itämeren elämään. Matkalla tapaat värikkäitä kaloja, rauskuja ja merihevosia. Hyvä käyntikohde huonommallakin kelillä!

Skansen-ulkoilmamuseossa eläintarha karhuineen ja ilveksineen sekä hauska Lill-Skansen söpöine pupuineen ja pikkukileineen. Akvaariossa voi nähdä jättimäisiä hämähäkkejä ja käärmeitä sekä kulkea pitkin riippusiltaa makien hypellessä ympärillä. Alueella on useita kahviloita ja ruokapaikkoja jotka soveltuvat perheille. Muista myös Skansenin Club One -etu!

Nordiska museet eli Pohjoismaiden museo tarjoaa kurkistuksen pohjoismaiseen elämään jo 1500-luvulta lähtien. Koruja, muotia, leluja ja sisustettuja huoneita eri vuosikymmeniltä. Lapset voivat kokeilla miten 1890-luvun leikkihuone eroaa 2010-luvulta. Vaunujen kanssa sisäänkäynti pohjoispuolelta, museossa on ravintolan lisäksi tilat omien eväiden nauttimiseen.

Vasa-museossa on esillä neitsytmatkallaan vuonna 1628 Tukholman satamaan uponnut sotalaiva Vasa. Alus makasi merenpohjassa yli 300 vuotta kunnes se nostettiin 1960-luvulla. Vasan ympärille rakennettiin museo, jossa tätä uskomattoman hyvin säilynyttä alusta voi ihailla edelleen. Muista myös Vasa-museon Club One -etu!

Tekniikan museo on sekä museo että tiedekeskus. Lähde mukaan jännittävälle matkalle teollisuuden varhaisvaiheista tulevaisuuden suuriin visioihin. Täällä koko perhe voi nähdä, kokea ja ymmärtää yhteiskunnassa käytettävää tekniikkaa. Muista myös Teknisen museon Club One -etu!

ABBA The Museum on paljon muutakin kuin perinteinen museo! Siellä pääset osaksi elämystä esimerkiksi laulamalla ja tanssimalla ABBA-hologrammien kanssa tai heijastamalla yllesi digitaalisen esiintymisasun!

Sataman lähistö

Aina ei tarvitse lähteä ”merta edemmäs kalaan”. Kävelyetäisyydellä Värtan-terminaalilta löytyy myös mukavaa tekemistä varsinkin keväällä ja kesällä.

Tutustu sataman lähialuevinkkeihin tarkemmin »

Tessinparken

Puistoalue, jossa mm. lasten leikkipaikka, kiipeilyalue ja iso suihkulähde. Alueella on myös kahvila.

Osoite: Askrikegatan 5

Phil's Burger

Satamaa lähin burgerpaikka, jossa kesäisin myös pieni terassi.

Osoite: Sandhamnsgatan 1

Fältöversten

Mukavan pieni kauppakeskus,jota on viime vuosina uudistettu ja sieltä löytyykin kaikki tarvittava. Suosittu Lagerhaus on avannut myymälän ja kaiken kaikkiaan yli 50 myymälää, kahvilaa ja ravintolaa.

Osoite: Karlaplan 13

Outletbutiken

Näytteillepanija vaihtuu viikottain, esim. Röhnisch, HIMLA, Oscar Jacobson.

Osoite: Öregrundsgatan 3

Kampementsbadet

Koko perheelle sopiva maauimala, joka on avoinna 29.5.-3.9.

Osoite: Sandhamnsgatan 64

Kaknästornet

Televisiotornista upeat näkymät yli Tukholman! Tornin korkeus on 155 metriä, antenni mukaan lukien 170 metriä ja se onkin Pohjoismaiden korkein näkötorni. Matkaa terminaalilta 2,5 km, mukava kävelymatka Ladugårdsgärdetin puiston läpi.

Osoite: Mörka Kroken 28-30

Tekniska Museet

Inspiroivat näyttelyt ja kiinnostavat työpajat tekevät kohteesta mielenkiintoisen koko perheelle.

Osoite: Museivägen 7

Östermalm

Tukholman vaurain ja hienostunein kaupunginosa sijaitsee suhteellisen lyhyen matkan päässä Värtanin satamasta. Östermalmilta löytyy upeita ostospaikkoja ja ravintoloita -siellä voi kuitenkin yhtä hyvin vain kävellä ja nauttia mannermaisesta tunnelmasta!

Tutustu Östermalmin vinkkeihin tarkemmin »

Humlegården

Humlegården  on suurin Tukholman keskustan alueen puistoista. Puisto oli alun perin kuninkaallinen hedelmätarha. Lapsille todella monipuoliset leikkimahdollisuudet ja skeittiparkki.  Humlegårdenissa  sijaitsee myös Ruotsin kuninkaallinen kirjasto. Kahviloita ja ravintoloita vehreässä miljöössä.

Osoite: Humlegården

Östermalmin Kauppahalli

Östermalmin kauppahalli on remontissa ja kauppiaat toimivat väliaikaisrakennuksessa, mutta paikka on siltikin siisti ja kutsuva. Sama hyvä tunnelma ja upeat herkut kauniisti esillepantuina on tarjolla. Uudistettu kauppahalli avataan jälleen huhtikuussa 2018.

Osoite: Östermalmstorg

Historiska museet

Ruotsin valtion museo, joka esittelee arkeologisia löytöjä sekä ruotsalaista kirkkotaidetta. Vapaa pääsy!

Osoite: Narvavägen 13–17

Karla Café

Suuressa kahvilassa on reilusti tilaa ja paljon pieniä pöytiä. Vitriinit ovat täynnä toinen toistaan ihanampia pikkuleipiä ja leivonnaisia  sopuhinnoilla. Täällä voi myös ruokailla tai nauttia lasillisen viiniä. Tunnelma on erityisen miellyttävä sunnuntai-iltapäivisin, kun elävä jazz-duo viihdyttää.

Osoite: Karlavägen 71 

Mother

Mother on  terveelliseen elämäntapaan keskittyvä ruokakompleksi, joka tarjoilee kaikkea aamiaisesta illalliseen ja drinkkeihin. Tunnelma on viihtyisä ja ruokalistalta löytyy melkeinpä mihin tahansa ruokavalioon sopivia annoksia: kasvissyöjät, vegaanit, allergikot ja keliaakikot on kaikki hyvin otettu huomioon .

Osoite: Mäster Samuelsgatan 19

Stikki Nikki

Stikki Nikki valmistaa jäätelönsä ja sorbettinsa tuoreista raaka-aineista joka päivä. Jäätelöön käytetään hedelmiä, marjoja ja pähkinöitä ja muuta hyvää. Toinen toistaan herkullisempien luomumakujen valikoima vaihtelee päivittäin.

Osoite: Nybrogatan 43

Stockholms Matmarknad

Stureplanin kauppakeskuksessa on herkkumyymälöiden keskittymä, jossa on tarjolla valikoima taatusti tuoreista sesongin raaka-aineista valmistettuja herkkuja kasviksista kampasimpukoihin.Herkkukauppojen keskellä on pystybaari, jossa voi nauttia lounaan tai lasillisen!

Osoite: Stureplan 2

Taverna Brillo

Taverna Brillo on italialaistyyppinen paikka, joka tarjoaa monenlaisia ruoka- ja juomaelämyksiä aamiaisesta juhlaillallisiin eloisassa ympäristössä Stureplanin läheisyydessä. Sisäänkäynnin vieressä sijaitsee Brillon pienin baari, josta saa espressoa, aperitiiveja ja herkullista omatekoista jäätelöä.

Osoite: Sturegatan 6

Sturegallerian

Hienostunut ja tunnelmallinen pieni kauppakeskus upeasti restauroidussa vanhassa rakennuksessa. Paljon hyvätasoisia ravintoloita ja myös upea pieni kylpylä Sturebadet.

Osoite: Stureplan 4

Biblioteksgatanin putiikit

Täällä löytyvät kansainvälisen huippumuodin merkit esim. Prada, Burberry, Ralph Lauren, Michael Kors ja Louis Vuitton, mutta yhtä lailla myös keskeisimmät ruotsalaisbrändit, kuten Filippa K, Acne ja Tiger of Sweden.

Osoite: Biblioteksgatan

Modernity

Myymälä on kuin pohjoismaisten designklassikoiden museo! Modernity sijaitsee uutta Östermalmshallia vastapäätä. Skandinaavisten muotoilun ystävien mekasta löytää ainakin Sigvard Bernadotten, Alvar Aallon, Carl Malmstenin ja Arne Jacobsenin tuotantoa.

Osoite: Sibyllegatan 6

Tukholman keskusta

Tukholman ydinkeskustassa shoppailet, herkuttelet ja hengailet esim. suositussa Kungsträdgården-puistossa tai vierailet monipuolisessa Kulttuuritalossa. Tukholmasta löydät aina jotain uutta!

Tutustu ydinkeskustan vinkkeihin tarkemmin »

Kungsträdgården

Kungsträdgården on Tukholman vanhin säilynyt puisto ja keskeisen sijaintinsa ansiosta yksi kaupunkilaisten suosituimpia tapaamispaikkoja. Keväisin Kungsträdgårdenissa voi ihailla kirsikkapuiden loistoa ja talvikuukausina sinne jäädytetään luistelurata. Siellä järjestetään myös useita ulkoilmakonsertteja ja -tapahtumia.

Osoite: Jussi Björlings allé 5

Kulturhuset

Keskustan Kulttuuritalo on todella monipuolinen vierailukohde. Rum för Barn ja Bildverkstan tarjoaa virikkeitä eri-ikäisille lapsille.

Osoite:  Sergels torg

Urban Deli

Urban Deli tarjoaa päivittäin aamiaista, lounasta ja illallista, ja sen erikoisuuksia ovat merenelävät ja äyriäiset. Tunnelma on rento ja annokset isoja! Ravintolan lisäksi Urban Deli on myös tasokas ruokakauppa, joka on avoinna joka päivä aamusta yöhön.

Osoite: Sveavägen 44

Sally Voltaire & Systrar

Maukasta kasvisruokaa sekä kalaa ja äyriäisiä Åhléns City -tavaratalon 2. kerroksessa.

Osoite:Klarabergsgatan 50

Tak

Uusi ja upea rooftop -ravintola, jossa yhdistellään taidokkaasti pohjoismaisia ja japanilaisia makuja.

Osoite: Brunkebergstorg 4

Vete-Katten

Perinteinen konditoria-kahvila, jossa todella hyvän kokoiset pullat ja leivokset!

Osoite: Kungsgatan 55

NK

NK – Nordiska Kompaniet on ”Ruotsin Harrods”. Tavaratalossa on tarjolla ruotsalaista ja kansainvälistä huippudesignia ja alennusmyyntien aikaan sieltä saattaa tehdä todellisia löytöjä. Ylimmässä kerroksen ravintolamaailman viinibaari Gaston on yksi Tukholman parhaista.

Osoite: Hamngatan 18–20

Gallerian

Gallerian ostoskeskus on erityisesti nuorille täydellinen ostoskeskus ja sieltä löytyy ruotsalaismerkkien lisäksi mm. Hollister.

Osoite: Hamngatan 37

MOOD

MOOD on ehkäpä trendikkäin kauppakeskus  Tukholmassa  ja hieman rauhallisempi kuin muut keskustan kauppakeskukset. MOOD on pullollaan pieniä design-liikkeitä ja ravintolatarjonta on erinomainen. Moodissa on myös ilmaiset WC:t, mikä on Tukholmassa harvinaista!

Osoite: Regeringsgatan 48

Design-vinkit Tukholmaan

Varaa Siljalla risteily tai hotellimatka Tukholmaan ja tutustu design-kohteisiin shoppailun, kulttuurin ja arkkitehtuurin saralla. Nappaa talteen Helsinki Design Weekin design-vinkit Tukholmaan!

Tutustu Tukholman design-vinkkeihin »

Ilmaiset museot

Tiesitkö, että Tukholmassa on paljon museoita, joihin sisäänpääsy ei maksa mitään? Olitpa sitten kiinnostunut historiasta tai luonnontieteistä, kiinnostavia käyntikohteita on joka makuun.

Printtaa mukaan Tukholman ilmaiset museot » (pdf)

Visit Sweden - Ruotsin valtion matkailusivusto

Visit Swedenin sivustolta löytyy kattava tietopaketti koko Ruotsin matkailua koskien (suomeksi). Sivustolla voi käydä etsimässä informaatiota - tai fiilistelemässä ennen omaa matkaansa.

Tutustu Visit Sweden -sivustoon »

Tukholman matkailijoille vinkkejä

Tutustu Tukholman nähtävyyksiin ja tapahtumiin sekä shoppailu-, ruokailu- ym. vinkkeihin Visit Swedenin uudella www.tukholma.fi -sivustolla. Hae vinkit jo ennen risteily- tai hotellimatkaasi Tukholmaan!

Tutustu www.tukholma.fi -sivustoon »

Tukholman kaupungin matkailutoimiston "viralliset vinkit"

Tukholman kaupungin matkailutoimiston verkkopalvelusta löydät vinkkejä matkailuun, majoitukseen, ravintoloihin, ostosmahdollisuuksiin ja ajanvietteeseen liittyen.

Tutustu Visit Stockholm -sivustoon »

Tukholman messut

Oletko menossa messuille Tukholmaan? Tukholman messujen sivustolta löytyy tietoa kaikista kaupungin suurimmista messuista. Tapahtumakalenterin lisäksi sivustolla on suora linkki jokaisen messutapahtuman omille sivuille.

Tutustu Tukholman messuihin »