Tukholman hotellimatkat ja vinkit

Tervetuloa saarien ja siltojen Tukholmaan! Tukholma on ajankohtainen kaupunkilomakohde kaikkina vuodenaikoina, nähtävyydet ja kokemukset odottavat kaiken ikäisiä. Olitpa sitten shoppailija, herkuttelija, nautiskelija tai perhekohteiden etsijä, Tukholma tarjoaa sinulle upeita kokemuksia jokaisella visiitillä.

Hotellimatkat Tukholmaan sisältävät edestakaiset laivamatkat Helsingistä tai Turusta iltavuorolla (Turusta myös aamuvuorolla) valitussa hyttiluokassa sekä majoituksen aamiaisineen.

Club One -kanta-asiakkaana saat tuntuvia etuja →
Inspiroidu Club One Social -vinkeistä Tukholmaan →

Tukholman nähtävyydet ja kohdevinkit

Varaa retkiliput kuninkaallisiin tunnelmiin!

Ohjelmaa Tukholmassa

Kiinnostaako kuninkaalliset? Päivä Tukholmassa -risteilyyn Helsingistä voit yhdistää mielenkiintoisen opastetun retken huhti-toukokuussa Drottningholmiin. Varaa laivamatkasi yhteyteen!

Tutustu ja varaa liput →

Varaa ennakkoon sisäänpääsyliput Gröna Lundiin tai Junibackeniin!

Kevätkivaa perheille

Junibacken tarjoaa perheen nuoremmille mm. teatteria ja satujunan ja Gröna Lundissa taas saat pään pyörälle huvipuistolaitteissa. Varaa sisäänpääsyliput ennakkoon laivamatkan yhteyteen!

Tutustu ja varaa sisäänpääsyliput →

Scandic Signature –hotellit Tukholmassa

Signature -hotellit

Omaleimaiset Scandic Signature -hotellit on suunniteltu suurella rakkaudella: Haymarket tarjoaa design-elämyksen 1920-luvun hengessä ja lifestyle-hotelli Downtown Camper tarjoaa täydellisen majapaikan urbaanille matkailijalle.

Tutustu Tukholman hotelleihin →