RUOKAILU LAIVOILLA

 

Merellä on oiva tilaisuus nautiskella aamiaisesta, lounaasta ja illallisesta parhaassa seurassa. Tallinkin ja Siljan laivoilta löydät Itämeren laajimman ravintolavalikoiman.

Ostaessasi ateriakupongit ennakkoon säästät selvää rahaa ja varmistat paikkasi haluamassasi buffet-kattauksessa. Huomioithan vielä edullisemman ateriapaketin, joka sisältää kaikki ateriakupongit meno- ja paluumatkalle. Tutustu myös ajankohtaisiin ruokailuvinkkeihin laivoilla.

HUOM. Club One -jäsenet saavat 10 % alennuksen laivan viineistä ruokaravintoloissa, ja lisäksi erilaisia vaihtuvia etuja laivojen ravintoloissa.
Lue lisää

 • Erityisruokavaliot

  Erityis­ruoka­valiot

   

  Laivoiltamme löydät niin lihanystävien kuin kasvissyöjienkin herkkuja. Myös erityisruokavaliot otetaan huomioon. Vegaaniruokailijoiden määrä on kasvanut, joten huomioimme vegaanisten ja kasvisruokien paremman tarjonnan #vegepaatti -kehitysprojektin avulla.

  Lue lisää erityisruokavalioista
  Lue artikkeli: Vegeruokaa, rakkaudella

 • Ruokailu Turku-Tukholma

  Ruokailu Turku-Tukholma

  Turku–Tukholma-linjan Baltic Princessillä nautit Grande Buffet -ravintolassa Buffet-aamiaisesta, -lounaasta tai -illallisesta. Galaxyn Grande Buffet on toistaiseksi suljettu. Baltic Princessillä ja Galaxylla voit myös nauttia Grill House -ravintolasta (huomioithan, että aukioloajoissa saattaa olla poikkeuksia tai ravintola voi olla suljettu).

  Baltic Princessin ravintolat
  Galaxyn ravintolat

 • Ruokailu Helsinki-Tallinna: Shuttle Burger King®

  Ruokailu Helsinki-Tallinna: Shuttle

  Helsinki–Tallinna-linjan Tallink Shuttle -laivoilla syöt vatsasi täyteen Buffet-aterioista niin aamulla, päivällä kuin illallakin. Megastarin ja Starin à la carte -ravintola on suljettu 4.4.2021 asti. Voit myös herkutella BURGER KING® -ravintolassa.

  Megastarin ravintolat

  Starin ravintolat