Baltic Princess

7.8.2020 alkaen Baltic Princessin 23 h -risteilyillle myydään lippuja vain Suomesta (Baltic Princessin risteilyille ei siis voi lähteä Tukholmasta). Hyttijaossa 23 h -risteilijät ja saaristoristeilijät hytitetään omalle alueelleen laivalla, reittimatkustajat taas omalle alueelleen.

Muutoksia palveluissa toistaiseksi:

Pe-la lähdöiltä löytyy menoa ja meininkiä: livemusiikkia (tanssilattia suljettu), bingo ja paljon muuta puuhaa minilomalle merimaisemissa.

Su-to lähdöillä on supistetut palvelut sekä aukioloajat.

Talviloma merellä Turusta

Tekemistä koko perheelle

11 h -saaristoristeilyillä Turusta matkaavat talvilomien aikaan joka päivä 20.2.-7.3.2021 lasten suosikkihahmo Harri Hylje ja Kim Rusi, joka vetää ohjelmia lapsille ja aikuisillekin. Vaikka pallomeret on suljettu, niin Silja Land -leikkimaailmassa riittää puuhaa ja teinit viihtyvät interaktiivisen Hack on Deck -seikkailupelin parissa. La-su-lähdöillä 11 h -saaristoristeilyillä mukana lasten esiintyjä tuomassa lisäiloa.

Baltic Princessin 23 h -risteilyillä on yllämainittujen lisäksi 19.2.-6.3. iltalähdöillä ohjelmassa bingoa sekä pe-la-iltalähdöillä lisäksi housebändi soittamassa taustamusiikkia (tanssiminen ei sallittua). Lisäksi Baltic Princessin 23 h -risteilyjen 28.2.-4.3. arki-iltalähdöillä trubaduuri viihdyttää Starlight-ravintolassa.

Laivan myymälöistä shoppailet niin lasten kuin aikuistenkin merkkivaatteita, asusteita, makeisia ja muita tuliaisia aina vähintään 20 % maahintoja edullisemmin! Baltic Princessin Grande Buffet -ravintolassa nautit monenlaisia herkkuruokia merimaisemissa.