Joulumatkat

Varaa jouluristeily joulupukin virallisille laivoille.

Joulun lämpöinen tunnelma jouluristeilyllä!

Kiireetön aika, yhdessäolo rakkaimpien kanssa ja nautinnolliset elämykset saavat joulun lämmön hehkumaan. Laivalla löydät oikean joulumielen herkullisten juhlaruokien ja tunnelmallisen meren siivittäminä. Voit valita jouluristeilyn Helsingistä Tukholmaan, Helsingistä Tallinnaan, Turusta Tallinnaan tai Turusta 23 h -risteilylle. Tai mikset lähtisi joulunpyhinä hotellimatkalle Tallinnaan!

Kaikki Silja Linen ja Tallinkin alukset ovat Joulupukin virallisia laivoja. Myös Joulupukki on jouluristeilyillä luomassa lämmintä tunnelmaa.

Voit myös lähteä matkalle jo ennen joulua ja ostaa lahjat pukinkonttiin edullisesti laivalta ja joulutoreilta!

Tutustu joulunaikaan merellä

Kiireetön joulumatka on paras lahja!

Jouluristeily Tukholmaan 23.12.

Jouluristeily Helsingistä Tukholmaan 23.-25.12.2019 Silja Symphonylla

Nauti Silja Symphonyn jouluristeilyllä kiireettömästä joulutunnelmasta. Istu valmiiseen joulunajan perinteisistä herkuista notkuvaan pöytään ja rentoudu loistavan viihteen parissa ja tanssilattialla pyörähdellen.

Jouluristeily buffet-aterioineen Silja Symphonylla B-luokan hytissä esim. 239 €/hlö Club One -kanta-asiakkaille (muille 286 €/hlö), kun hytissä matkustaa kaksi aikuista.

Lue lisää Silja Symphonyn jouluristeilystä →
Tanssikansaa pyörittää housebändi Starlight-yökerhossa ja keskiyön lähestyessä näet illan pääshown. Myös promenadella viihdyttäjiä, mm. pianisti ja show-teaserit. Risteilyllä on tietysti mukana myös joulupukki, joka tonttuineen jakaa lapsille lahjoja. Oman lapsen lahjan (max 1 lahja/lapsi) voi jättää laivan infoon, josta se toimitetaan pukinkonttiin. Ja tietysti joulunvietossa laivalla on lastensuosikki Harri Hylje.
 
Risteilyn hintaan sisältyvään joulupakettiin (per hlö) kuuluu 23.12. buffet-illallinen, 24.12. buffet-aamiainen, joulubuffet-illallinen ja jouluglögi sekä 25.12. brunssi. Joulubuffet-illallisen sijaan voit 24.12. syödä pienestä lisämaksusta joulumenun Bon Vivantissa (sisältää juomapaketin).

Katso hinnasto ja lisätietoja →

 

Varaa Jouluristeily Tukholmaan 23.12. Silja Symphonylla →Varaa Jouluristeily Tukholmaan 23.12. Silja Symphonylla →

Jouluristeily Tukholmaan 24.12.

Jouluristeily Helsingistä Tukholmaan 24.-26.12.2019 Silja Serenadella

Siljan jouluristeilyllä löydät lämpöisen, aidon ja oikean joulutunnelman - ilman kiirettä ja stressiä. Istu valmiiseen joulupöytään, joka notkuu joulunajan perinteisistä herkuista. Rentoudu upean viihteen parissa ja tanssilattialla pyörähdellen. Jouluristeilyllä on myös mahdollisuus osallistua Tukholmassa jouluretkelle Skansenin ulkoilmamuseoon 25.12.

Jouluristeily buffet-aterioineen Silja Serenadella B-hytissä esim. 253 €/hlö Club One -kanta-asiakkaille (muille 304 €/hlö), kun hytissä matkustaa kaksi aikuista.

Lue lisää Silja Serenaden jouluristeilystä →
Risteilyllä tanssikansaa viihdyttää Starlight-yökerhossa housebändi ja keskiyön lähestyessä ihastellaan näyttävää showta. Tietysti mukana on myös joulupukki, joka tonttuineen jakaa lapsille lahjoja. Oman lapsen lahjan (max 1 lahja/lapsi) voi jättää infoon, josta se toimitetaan pukinkonttiin. Joulua laivalla viettää myös ihastuttava Harri Hylje.
 
Risteilyn hintaan sisältyvään joulupakettiin (per hlö) kuuluu 24.12. joulubuffet-illallinen ja jouluglögi, 25.12. brunssi, mahdollisuus käydä joulukirkossa Tukholmassa (ilmoittautuminen laivan infoon, paikkoja rajoitetusti) ja buffet-illallinen sekä 26.12. buffet-aamiainen. Joulubuffet-illallisen sijaan voit 24.12. syödä lisämaksusta joulumenun Bon Vivantissa (sisältää juomapaketin).

Katso hinnasto ja lisätietoja →

 
Lue lisää jouluretkestä Skanseniin →
Lähde jouluiselle retkelle tutustumaan Djurgårdenin saarella sijaitsevaan maailman vanhimpaan ulkoilmamuseoon Skanseniin ja sen viehättäviin kaupunkikortteleihin, ja näet millaiselta Ruotsi näytti 1700-luvun alusta 1900-luvun puoliväliin saakka. Kierroksen aikana koetaan joulu nyt ja ennen joulunviettoa ja jouluvalmisteluita mm. 1930-luvun rautakauppiaan kotona sekä 1800-luvun kirjapainoa pitävän perheen kotona. Kuuma juoma ja glögi kruunaavat kierroksen. Ennen paluuta terminaaliin ajelemme vielä Tukholman joulumaisemissa. Retken kesto noin 3 h. Lähtö bussilla satamasta retkelle klo 12.30 ja paluu satamaan noin klo 15.30.

Hinnat: 40 €/aik. (Club One -asiakkaat 38 €), lapsi 6-11 v. 30 € (Club One -asiakkaat 28 €), lapset 0-5 v. maksutta.

Retki sisältää kävelyä, ei suositella liikuntaesteisille.
 

Varaa Jouluristeily Tukholmaan 24.12. Silja Serenadella →Varaa Jouluristeily Tukholmaan 24.12. Silja Serenadella →

Jouluristeily Turusta Tallinnaan

Jouluristeily Turusta Tallinnaan 24.-26.12.2019 Baltic Princessillä

Baltic Princess tekee tänäkin vuonna suositulla reitillä, Turusta Tallinnaan, jouluristeilyn! Laivalla nautitaan perinteisen joulupöydän antimista ja rauhallisesta yhdessäolosta, joulun taikaa täynnä olevassa Tallinnassa voit osallistua mielenkiintoiselle kaupunkikierrokselle tai kierrellä omin päin. Lisäksi matkustajilla on mahdollisuus osallistua suomenkieliseen joulukirkkoon Tallinnassa.

Jouluristeily buffet-aterioineen Baltic Princessillä B-luokan hytissä tarjoushintaan esim. 179 €/hlö Club One -kanta-asiakkaille (muille 189 €/hlö), kun hytissä matkustaa neljä aikuista.

Lue lisää Baltic Princessin jouluristeilystä →
Jouluristeilyllä tanssikansaa viihdyttävät housebändi sekä tangokuningatar Pirita Niemenmaa jouluisilla Meritansseilla. Tietysti mukana on jouluaattona myös joulupukki, joka tonttuineen jakaa lapsille lahjoja. Oman lapsen lahjan (max 1 lahja/lapsi) voi jättää neuvontaan, josta se toimitetaan pukinkonttiin. Lapsia viihdyttää risteilyn aikana myös ihana maskottimme Harri Hylje.

Lisäksi mukana Jukka K & Marko Vainio XMAS SPECIAL Show. Dragartistit Jukka K. & Marko Vainio vetävät tonttulakit päähän Baltic Princessin jouluristeilyllä! Tämä hulvattomasta huumoristaan tunnettu kaksikko marssittaa niin ulkomaiset kuin kotimaiset artistit joulun ihmemaahan kulkuset kilisten. Risteilyllä nähdään kaksi eri showta, joissa toisessa nähdään ulkomaisten artistien ”hiljentymistä” jouluun sekä paluumatkalla kurkistetaan kotimaisten tähtien jouluun. Kaatuuko kuusi Mariah Careyn ylä-äänistä? Onko Carolan tuulikone vaihtunut lumikoneeksi? Entäpä Cher, onko hän muuttunut joulukuuseksi? Kuka avaakaan Katri-Helenan joulurasian tai miten sujuu Dannyn ja Erikan joulu? Tämä kaikki selviää Baltic Princessin jouluristeilyllä Tallinnan. Paikalla tietysti myös Paula Koivuniemi ja Antti Tuisku, joten paras joulumeno on taattu! Pipari huuleen ja risteilylle!
 
Risteilyn hintaan sisältyvään joulupakettiin (per hlö) kuuluu 24.12. joulubuffet-illallinen ja jouluglögi, 25.12. brunssi ja illallinen, mahdollisuus käydä joulukirkossa Tallinnassa (ilmoittautuminen laivan infoon, paikkoja rajoitetusti), sekä 26.12. brunssi. Lisämaksusta voit nauttia joulumenun (sisältää juomapaketin) Happy Lobster -ravintolassa 24.12. ja 25.12.
 

Katso normaalihinnat ja lisätietoja →

 
Lue lisää opastetusta kaupunkikierroksesta →
Nauti jouluisesta Tallinnasta suomenkielisen oppaan johdolla. Opastetulla bussi- ja kävelykierroksella kierretään mm. Kalamajan, Koplin, Kadriorgin, Lasnamäen sekä Piritan alueilla ja piipahdetaan myös joulumarkkinoilla Vanhassa kaupungissa sekä nautitaan glögiä ja piirakkapalanen ravintola Maikrahvissa. Bussikiertoajelun aikana opas kertoo paikallisen joulunvieton historiasta.

Ravintola Maikrahvista siirrytään oppaan johdolla kävellen Vene Kultuurikeskukseen (Mere puiestee 5), josta bussikuljetus takaisin terminaaliin lähtee klo 14.45. Retki päättyy terminaaliin noin klo 15.

Retki sisältää n. 2 km kävelyä Vanhankaupungin mukulakivillä, joten suosittelemme mukavia jalkineita. Ei sovellu liikuntaesteisille eikä huonosti liikkuville. Retken kesto noin 3 h.
 

Varaa Jouluristeily Turusta Tallinnaan Baltic Princessillä →

Jouluristeily Helsingistä Tallinnaan Europalla.

Kahden päivän jouluristeily Tallinnaan 24.12.-26.12.2019 Europalla

Unelmajouluna herkutellaan valmiiksi katetuista joulupöydistä ja vietetään aikaa yhdessä läheisten kanssa kaikessa rauhassa. Jouluristeilyllä Tallinnaan nautit todellisesta joulutunnelmasta!

Kahden päivän jouluristeily Tallinnaan Club One -hintaan esim. 120 €/B-hytti (muille esim. 150 €/B-hytti), kun 2-4 hlöä hytissä. Voit myös yhdistää risteilyysi edullisen jouluisen ateriapaketin.

Lue lisää kahden päivän jouluristeilystä Tallinnaan Europalla →
Risteilyllä viihdyttää mm. housebändi sekä Meritansseissa Jukka Hallikainen & Jackpot saaden tanssikansan pauloihinsa. Tietysti mukana jouluaattona on myös joulupukki, joka tonttuineen jakaa lapsille lahjoja. Oman lapsen lahjan (max 1 lahja per lapsi) voi jättää neuvontaan, josta se toimitetaan pukinkonttiin. Voit myös nauttia jopa kahtena päivänä maissakäynnistä Tallinnassa ja tunnelmoida Vanhankaupungin joulutorilla.
 

Katso hinnasto ja lisätietoja →

Varaa jouluristeily Tallinnaan Europalla →Varaa jouluristeily Tallinnaan Europalla →

Jouluristeily Galaxylla Turusta 24.12.2019

23 h -jouluristeily 24.12.2019 Galaxylla

Galaxylla voit tehdä lyhyemmän 23 h -jouluristeilyn Turusta! Laivalla nautit joulupöydän runsaista herkuista ja mukavasta joulutunnelmasta ja tietysti tanssista sekä muusta viihteestä.

Jouluristeily Galaxylla esim. 30 €/B-hytti. Varaa myös joulubuffet ja aamiainen ennakkoon, säästät n. 10 %!

Lue lisää Galaxyn jouluristeilystä →
Jouluristeilyllä tanssinystäviä viihdyttävät suosittu ruotsalainen Månsson Allstar -bändi Starlight-yökerhossa ja suomalainen Dry Capri -trio Moonlight Dance Bar -tanssiravintolassa. Jouluaattona laivalla tapahtuu paljon, mukana on ihana maskottimme Harri Hylje ja joulupukki, joka jakaa karkkia lapsille ja lapsilla on myös mahdollisuus koristella piparkakkuja. Aikuisten nauruhermot aktiiviseksi kirvoittaa hulvattomilla jutuillaan koomikko George Peña (englanniksi). Lisäksi Eteläafrikkalainen 5-hengen acapellaryhmä Bayside kiertelee ympäriinsä laulamassa joululauluja.


Varaa 23 h -jouluristeily Turusta Galaxylla →

Varaa Tallink Siljan palvelupisteistä

Myyntipalvelu 0600 157 00
Club One -kanta-asiakkaat 0600 152 68
Palvelemme: ma-pe 8-19, la ja su 9-17.
Matkamyymälät →

Varaa netistä

Joulun hotellimatkat Tallinnaan

Tallink City Hotel ****

Tallink City Hotel****

Joulun hotellimatka Tallink City Hotelliin****
alk. 166 €/hlö/2 hh/2 yötä
alk. 214 €/hlö/2 hh/3 yötä

Hintoihin sisältyy edestakaiset laivamatkat Helsinki-Tallinna, yöpymiset 23.-25.12. tai 23.-26.12. hotellin Standard 2 hh aamiaisineen ja jouluaaton buffet-illallinen hotellissa. Nauti rauhassa kauniin ja tunnelmallisen Vanhankaupungin joulumarkkinoista tehden vaikka vielä viime hetken uniikkeja joululahjalöytöjä ja herkuttele hotellin maukkaalla ja runsaalla joulubuffet-illallisella.

Lue lisää jouluillallisesta

Varaa hotellimatka

Tallink Spa & Conference Hotel ****

Tallink Spa & Conference Hotel****

Joulun hotellimatka Tallink Spa & Conference Hotelliin****
alk. 182 €/hlö/2 hh/2 yötä
alk. 220 €/hlö/2 hh/3 yötä

Hintoihin sisältyy edestakaiset laivamatkat Helsinki-Tallinna, yöpymiset 23.-25.12. tai 23.-26.12. hotellin Standard 2 hh aamiaisineen, sisäänpääsy Aqua Spa -kylpylään majoituksen ajan ja jouluaaton buffet-ateria hotellissa. Piipahda kaupungilla ja rentoudu glögillä ihastuttavan perinteisellä joulutorilla. Nauti uudistetun Aqua Span altaista ja saunoista sekä uudistetun Nero-ravintolan maukkaasta jouluillallisesta.

Lue lisää jouluillallisesta

Varaa hotellimatka

Swissôtelin joulumatka

Swissôtel Tallinnan joulupaketti

alk. 227 €/hlö/2 hh
Sis. edestakaiset laivamatkat Helsinki-Tallinna, majoituksen 23.-25.12. tai 23.12.-26.12. Advantage 2 hh:ssa aamiaisineen sekä 24.12. jouluillallisen viineineen The Quarter-ravintolassa.

Joulubuffet-menu

Varaa puhelimitse 0600 157 00 →

Viru hotellin joulupaketti

Sokos Hotel Virun joulupaketit

Alk. 219 €/hlö/2 hh
Sis. Kahden tai kolmen yön joulupaketti Sokos Hotel Virun Standard-huoneessa sekä juhlava jouluillallinen ravintola Merineitsissä. Kahden yön pakettiin sisältyy yksi ja kolmen yön pakettiin kaksi jouluillallista.

Lue lisää

Varaa

Radisson Blu Sky joulupaketti

Radisson Blu Sky Hotel joulupaketit

Alk. 224 €/hlö/2 hh
Sis. Kahden tai kolmen yön joulupaketti Radisson Blu Sky -hotellin Standard-huoneessa sekä jouluillallinen juhlasalissa. Sekä kahden että kolmen yön joulupaketit sisältävät yhden jouluillallisen jouluaattona 24.12.

Lue lisää

Varaa