Jouluristeilyt

Jouluristeilyt Tallinnaan ja Tukholmaan Joulupukin virallisilla laivoilla.

Joulun lämpöinen tunnelma jouluristeilyllä!

Jätä jouluruokien tekemisestä tai kinkun metsästyksestä aiheutuva joulustressi ja varaa joulumatkasi Tallink Siljalta! Voit valita jouluristeilyn Helsingistä Tukholmaan, Helsingistä Tallinnaan tai Turusta Tallinnaan. Kaikilla jouluristeilyillä nautit varmasti joulutunnelmasta ja herkullisista joulupöydistä ilman joulukiireitä.

Kaikki Silja Linen ja Tallinkin alukset ovat Joulupukin virallisia laivoja. Myös Joulupukki on mukana jouluristeilyillä.

Voit myös lähteä risteilylle Tukholmaan tai Tallinnaan jo ennen joulua ja ostaa lahjat pukinkonttiin edullisesti laivalta ja joulutoreilta!

Jouluristeily Tukholmaan 23.12.

Jouluristeily Helsingistä Tukholmaan 23.-25.12.2019 Silja Symphonylla

Nauti Silja Symphonyn jouluristeilyllä kiireettömästä joulutunnelmasta. Istu valmiiseen joulunajan perinteisistä herkuista notkuvaan pöytään ja rentoudu loistavan viihteen parissa ja tanssilattialla pyörähdellen. Laivalla on myös tilaisuus hiljentyä jouluhartaudessa.

Lue lisää Silja Symphonyn jouluristeilystä →
Tanssikansaa pyörittää housebändi Starlight-yökerhossa ja keskiyön lähestyessä näet illan pääshown. Myös promenadella viihdyttäjiä, mm. pianisti ja show-teaserit. Risteilyllä on tietysti mukana myös joulupukki, joka tonttuineen jakaa lapsille lahjoja. Oman lapsen lahjan (max 1 lahja/lapsi) voi jättää laivan infoon, josta se toimitetaan pukinkonttiin. Ja tietysti joulunvietossa laivalla on lastensuosikki Harri Hylje.
 
Risteilyn hintaan sisältyvään joulupakettiin (per hlö) kuuluu 23.12. buffet-illallinen, 24.12. buffet-aamiainen, joulubuffet-illallinen ja jouluglögi sekä 25.12. brunssi. Joulubuffet-illallisen sijaan voit 24.12. syödä pienestä lisämaksusta joulumenun Bon Vivantissa (sisältää juomapaketin). Jouluristeily buffet-aterioineen Silja Symphonylla B-luokan hytissä esim. 239 €/hlö Club One -kanta-asiakkaille (muille 286 €/hlö), kun hytissä matkustaa kaksi aikuista.
 

Katso hinnasto ja lisätietoja →

 

Varaa Jouluristeily Tukholmaan 23.12. Silja Symphonylla →Varaa Jouluristeily Tukholmaan 23.12. Silja Symphonylla →

Jouluristeily Tukholmaan 24.12.

Jouluristeily Helsingistä Tukholmaan 24.-26.12.2019 Silja Serenadella

Siljan jouluristeilyllä löydät lämpöisen, aidon ja oikean joulutunnelman - ilman kiirettä ja stressiä. Istu valmiiseen joulupöytään, joka notkuu joulunajan perinteisistä herkuista. Rentoudu upean viihteen parissa ja tanssilattialla pyörähdellen. Risteilyllä on myös tilaisuus hiljentyä jouluhartaudessa laivalla.

Lue lisää Silja Serenaden jouluristeilystä →
Risteilyllä tanssikansaa viihdyttää Starlight-yökerhossa housebändi ja keskiyön lähestyessä ihastellaan näyttävää showta. Tietysti mukana on myös joulupukki, joka tonttuineen jakaa lapsille lahjoja. Oman lapsen lahjan (max 1 lahja/lapsi) voi jättää infoon, josta se toimitetaan pukinkonttiin. Joulua laivalla viettää myös ihastuttava Harri Hylje.
 
Risteilyn hintaan sisältyvään joulupakettiin (per hlö) kuuluu 24.12. joulubuffet-illallinen ja jouluglögi, 25.12. brunssi, mahdollisuus käydä joulukirkossa Tukholmassa (ilmoittautuminen laivan infoon, paikkoja rajoitetusti) ja buffet-illallinen sekä 26.12. buffet-aamiainen. Joulubuffet-illallisen sijaan voit 24.12. syödä lisämaksusta joulumenun Bon Vivantissa (sisältää juomapaketin). Jouluristeily buffet-aterioineen Silja Serenadella B-hytissä esim. 253 €/hlö Club One -kanta-asiakkaille (muille 304 €/hlö), kun hytissä matkustaa kaksi aikuista.
 

Katso hinnasto ja lisätietoja →

 

Varaa Jouluristeily Tukholmaan 24.12. Silja Serenadella →Varaa Jouluristeily Tukholmaan 24.12. Silja Serenadella →

Jouluristeily Turusta Tallinnaan

Jouluristeily Turusta Tallinnaan 24.-26.12.2019 Baltic Princessillä

Baltic Princess tekee tänäkin vuonna suositulla reitillä, Turusta Tallinnaan, jouluristeilyn! Laivalla nautitaan perinteisen joulupöydän antimista ja rauhallisesta yhdessäolosta, kohteessa voit osallistua mielenkiintoiselle kaupunkikierrokselle tai kierrellä omin päin.

Lue lisää Baltic Princessin jouluristeilystä →
Jouluristeilyllä housebändi viihdyttää tanssikansaa. Tietysti mukana on jouluaattona myös joulupukki, joka tonttuineen jakaa lapsille lahjoja. Oman lapsen lahjan (max 1 lahja/lapsi) voi jättää neuvontaan, josta se toimitetaan pukinkonttiin. Lapsia viihdyttää risteilyn aikana myös ihana maskottimme Harri Hylje.
 
Risteilyn hintaan sisältyvään joulupakettiin (per hlö) kuuluu 24.12. joulubuffet-illallinen ja jouluglögi, 25.12. brunssi ja illallinen sekä 26.12. brunssi. Lisämaksusta voit nauttia joulumenun (sisältää juomapaketin) Happy Lobster -ravintolassa 24.12. ja 25.12.
 
Jouluristeily buffet-aterioineen Baltic Princessillä B-luokan hytissä esim. 273 €/hlö Club One -kanta-asiakkaille (muille 319 €/hlö), kun hytissä matkustaa kaksi aikuista.

Katso hinnasto ja lisätietoja →

 

Varaa Jouluristeily Turusta Tallinnaan Baltic Princessillä →

Jouluristeily Helsingistä Tallinnaan Europalla.

Kahden päivän jouluristeily Tallinnaan 24.12.-26.12.2019 Europalla

Unelmajouluna herkutellaan valmiiksi katetuista joulupöydistä ja vietetään aikaa yhdessä läheisten kanssa kaikessa rauhassa. Jouluristeilyllä Tallinnaan nautit todellisesta joulutunnelmasta!

Lue lisää kahden päivän jouluristeilystä Tallinnaan Europalla →
Risteilyllä viihdyttää mm. housebändi saaden tanssikansan pauloihinsa. Keskiyön tienoilla nähdään vauhdikas pääshow! Tietysti mukana jouluaattona on myös joulupukki, joka tonttuineen jakaa lapsille lahjoja. Oman lapsen lahjan (max 1 lahja per lapsi) voi jättää neuvontaan, josta se toimitetaan pukinkonttiin. Voit myös nauttia jopa kahtena päivänä maissakäynnistä Tallinnassa ja tunnelmoida Vanhankaupungin joulutorilla.
 
Kahden päivän jouluristeily Tallinnaan Club One -hintaan esim. 120 €/B-hytti (muille esim. 150 €/B-hytti), kun 2-4 hlöä hytissä. Voit myös yhdistää risteilyysi edullisen jouluisen ateriapaketin.
 

Katso hinnasto ja lisätietoja →

 

Varaa jouluristeily Tallinnaan Europalla →Varaa jouluristeily Tallinnaan Europalla →

Varaa Tallink Siljan palvelupisteistä

Myyntipalvelu 0600 157 00
Club One -kanta-asiakkaat 0600 152 68
Palvelemme: ma-pe 8-19, la ja su 9-17.
Matkamyymälät →

Varaa netistä