•  

Pikkujoulut laivalla

Varaa pikkujouluristeilyt nyt edullisesti ennakkoon!

Pikkujoulut ovat loppuvuoden odotetuin ja vauhdikkain juhla. Laivalla saat pikkujoulut suurella sisällöllä, kun risteilyyn lisätään elämyksiä kaikille aisteille. Merellä on juhlavat puitteet, huippuviihde, maistuva ruoka sekä lukemattomasti mieleenpainuvaa yhteistä tekemistä.

Alta löydät ryhmien pikkujoulupakettien hinnat, jotka varattavissa ryhmämyynnin kautta yli 9 aikuiselle. Pienen porukan (enintään 24 aikuista) matkat voit myös varata kätevästi netistä yksittäismatkustajahintaan.

Jos vietät pikkujouluja jo aiemmin, niin tutustu vapaa-ajanryhmien risteilytarjouksiin.

Monipuoliset palvelut yhdestä paikasta.

Puh. 010 804 123
Avoinna ma–pe klo 9.00–17.00
Kokous- ja ryhmämyynnin yhteystiedot →

Pyydä tarjous

23 h -risteily Turusta

Vietä iloiset pikkujoulut 23 tunnin risteilyllä, jossa porukka pysyy yhdessä. Nauti ruosta, viihteestä ja yhdessäolosta sekä hanki edulliset jouluostokset merihintaan. Lähdöt päivittäin Turusta illalla Baltic Princessillä tai aamulla Galaxylla. Lähde matkaan vapaa-ajan porukalla tai vietä mukava kokousmatka laivalla! Tervetuloa laivalle.

23 h -risteily Turusta esim. 64 €/hlö ryhmille

Tutustu pikkujoulutarjoukseen →

22 h -risteily Helsingistä Tallinnaan

Huviristeily on erilainen joka päivä. Alkuviikosta risteillään rauhassa nautiskellen, loppuviikosta biletetään pikkutunneille asti. Valitse porukallenne sopiva päivä ja juhlista pikkujoulua risteilyllä viihteestä ja ruuasta nauttien! Lähdöt päivittäin Helsingistä klo 18.30 ja paluu seuraavana päivänä klo 16.00 uudistetulla Europalla.

22 h -risteily Helsingistä Tallinnaan esim. 59 €/hlö

Tutustu pikkujoulutarjoukseen →

Päivä Tukholmassa -risteily Helsingistä

Miksette lähtisi viettämään pikkujouluja Silja Serenadelle tai Silja Symphonylle sekä päiväksi jouluiseen Tukholmaan? Päivä Tukholmassa -risteilyllä Helsingistä on aikaa vahvistaa ryhmähenkeä: herkutella ravintoloissa, nauttia kylpyläosastolla sekä nauttia huippuviihteestä! Lähdöt päivittäin Helsingistä klo 17.00.

Päivä Tukholmassa -risteily Helsingistä esim. 149 €/hlö 

Tutustu pikkujoulutarjoukseen →