Pikkujoulu, iso ilo merellä

 

Joulupukin viralliset laivat vievät sinut kiireettömästi juhlatunnelmaan. Nauti yhdessäolosta joulunpyhinä tai jo ennen pikkujouluristeilyllä. Tilaa on riittävästi ja olemme tehneet runsaasti toimenpiteitä, jotta voit juhlia luottavaisin mielin. Laivoilla nautit jouluherkkuja jo marraskuun loppupuolella Grande Buffet -ravintolassa. Samalla matkalla shoppailet juhlajuomat ja joululahjapaketit helposti ilman stressiä alennetuin merihinnoin.

Astu mukaan taianomaiseen tunnelmaan!
#matkustavastuullisesti

Pikkujoulut Helsingistä
Pikkujoulut Turusta
Vinkkejä jouluostoksiin
Joulumatkat
Joulumarkkinatunnelmaa
Uudenvuodenristeilyt

Pikkujoulut Helsingistä

Pikkujoulut Itämerellä

Victorialla juhlit pikkujouluja Itämerellä (ei maihinpääsyä) shoppaillen ja nautiskellen kaikessa rauhassa! Ohjelmassa tietysti pikkujoulun hengessä karaokea ja live-musiikkia. Lapsille puuhaa keksivät mm. aktivaattorit.

Victorian viihdekalenteriVaraa pikkujoulut ItämerelläVaraa pikkujoulut Itämerellä

5 h pikkujoulut shoppaillen

5 h -ostosristeilyllä Megastarilla ja Starilla nautit shoppailun lisäksi herkuttelusta ja tietysti merimaisemista. Ostostilauksen teet kätevästi ja helposti ennakkoon Pre-Order-palvelusta ja myymälöistä täydennät ostoksiasi mm. juhlavaatteilla, asusteilla ja kosmetiikalla.

Lue lisää ostosristeilyistäVaraa 5 h -pikkujouluristeilyVaraa 5 h -pikkujouluristeily

Joulumarkkinoille Maarianhaminaan

Erikoisristeilyllä 4.12. pääset Victorialla suoraan Helsingistä Ahvenanmaalle pikkujoulun viettoon. Laivalla nautiskelet ja herkuttelet joulumauilla, paluumatkalla shoppailet merihintaiset paketit pukinkonttiin. Maarianhaminan Joulumarkkinoilta ostat ainutlaatuisia jouluherkkuja ja muita paketteja jouluun.

Ahvenanmaan muut kohdevinkitVaraa risteily joulutorille Varaa risteily joulutorille

Pikkujoulut Turusta

23 h Pikkujoulut Turusta

23 h -risteilyllä Turusta löydät viihde-elämyksen ja makusi mukaisen ravintolan! Risteile pikkujoulufiilikseen - nauti viihteestä, herkuttelusta ja joululahjojen shoppailusta. Viikonloppuohjelmassa karaokea ja live-musiikkia.

Baltic Princessin viihdekalenteriVaraa 23 h -pikkujoulutVaraa 23 h -pikkujoulut

11 h Pikkujoulut saaristossa

11 h -saaristoristeilyllä voit viettää koko perheen pikkujoulua viikonloppuisin. Galaxyn menomatkalla nautit trion soittamasta live-musiikista ja lapset viihtyvät suosikkiesiintyjien ja leikkimaailman pauloissa. Esiintyjänä mm. 12.-13.12. Mimi & Kuku. Paluumatkalla herkuttelet 25.12. asti buffetin jouluherkuilla.

Saaristoristeilyjen viihdeVaraa 11 h -pikkujoulutVaraa 11 h -pikkujoulut

Pikkujoulutunnelmaa Ahvenanmaalla

Lähde Turusta Ahvenanmaalle rentouttavaan pikkujoulun viettoon hotellimatkalle. Laivalla herkuttelet joulumauilla, paluumatkalla shoppailet merihintaiset paketit pukinkonttiin. Ahvenanmaalla voit myös piipahtaa Joulumarkkinoilla hankkimassa uniikkeja joululahjoja sekä makoisia jouluherkkuja.

Ahvenanmaan muut kohdevinkitVaraa pikkujoulun Hotellimatka Varaa pikkujoulun Hotellimatka

Pieni hinta, isot joululahja­ostokset

Tallink-verkkokaupasta shoppailet joululahjat suoraan kotiisi edullisesti

Pienellä vaivalla iloa ja lahjoja

Tallink-verkkokaupasta loihdit pienellä vaivalla isoja iloja pikkujouluihin! Shoppaile myös joululahjoja suoraan kotiisi. Valikoimissa kaikkea ihanaa juhla-asusteista koruihin ja karkeista hurmaaviin tuoksuihin.

Tutustu Tallink-verkkokauppaan→

Täytä pukinkontti ostosristeilyllä!

Shoppaile pukinkonttiin joululahjat, juhlajuomat ja herkut kätevästi kerralla laivojemme laajasta ostosvalikoimasta. Megastarin ja Starin ostosristeilyllä voit pyhittää kerralla 5 h jouluostoksille Itämeren suuressa ostoskeskuksessa.

Tutustu Megastarin ostosristeilyyn →

Tutustu tarjouskuvastoihin→

 • Joulubuffet notkuu herkkuja

  Herkullinen joulubuffet

  Buffet-ravintoloiden pöydät notkuvat jouluherkkuja 18.11.–25.12.. Jouluantimissa on reitistä riippuen huomioitu suomalaiset ja virolaiset perinneruoat, kansainvälistä keittiötä unohtamatta.

 • Anna lahjaksi yhteistä aikaa, osta arvolahjakortti!

  Tallink Siljan
  arvolahjakortti

  Anna läheisellesi aineeton lahja ja muista häntä matkalahjakortilla. Arvolahjakortin varaus- ja matkustusaika on yksi vuosi ostopäivästä. Voit ostaa lahjakortteja puhelimitse 0600 15700.

 • Joulupukki Siljan laivoilla 1.-24.12.2019 sekä jouluristeilyillä.

  Joulupukki 1.-24.12.

  Tervetuloa laivalle nauttimaan kiireettömästä ja iloisesta joulutunnelmasta! Myös joulupukki kiertelee tervehtimässä joulukuussa viikonloppuisin ja jouluristeilyllä Victorialla, Baltic Princessillä ja Galaxylla.

 • Joulubuffet notkuu herkkuja

  Herkullinen joulubuffet

  Buffet-ravintoloiden pöydät notkuvat jouluherkkuja 18.11.–25.12.. Jouluantimissa on reitistä riippuen huomioitu suomalaiset ja virolaiset perinneruoat, kansainvälistä keittiötä unohtamatta.

 • Anna lahjaksi yhteistä aikaa, osta arvolahjakortti!

  Tallink Siljan
  arvolahjakortti

  Anna läheisellesi aineeton lahja ja muista häntä matkalahjakortilla. Arvolahjakortin varaus- ja matkustusaika on yksi vuosi ostopäivästä. Voit ostaa lahjakortteja puhelimitse 0600 15700.

 • Joulupukki Siljan laivoilla 1.-24.12.2019 sekä jouluristeilyillä.

  Joulupukki 1.-24.12.

  Tervetuloa laivalle nauttimaan kiireettömästä ja iloisesta joulutunnelmasta! Myös joulupukki kiertelee tervehtimässä joulukuussa viikonloppuisin ja jouluristeilyllä Victorialla, Baltic Princessillä ja Galaxylla.

Joulumarkkinatunnelmaa

Ahvenanmaan ihastuttavat joulumarkkinat
Ahvenan-
maa

Ahvenanmaan antimet joulunaikaan

Joulunvietto alkaa jo 20.-22.11.2020 Maarianhaminassa mm. joulukadun avajaisilla.

Perinteiset Maarianhaminan joulumarkkinat pidetään 5.-6.12.2020 klo 10-16 Torggatanilla. Paikalla on monia kymmeniä myyjiä, joilla on myynnissä mm. kransseja, koruja, koristeita, käsitöitä ja makeaa hunajaa.

Piipahda myös Laivuritalo Pellaksen joulutuvassa 6.12.2020 klo 12-16 tunnelmoimassa itsenäisyyspäivänä.

Merikorttelien laatukäsitöiden joulumarkkinoilta 12.-13.12. teet uniikkeja löytöjä ja nautit joulukahvit!

Lue lisää kaikista Ahvenanmaan joulunajan tapahtumista

Varaa joulunajan matka MaarianhaminaanVaraa joulunajan matka Maarianhaminaan

Joulu on viroksi jõulud. Tervetuloa juhlimaan sitä Tallinnaan.
Viro

Tunnelmallinen Viro kutsuu

Tallinnan Vanhassakaupungissa on suurta joulun henkeä 29.11.2020–10.1.2021. Ihastele jättimäistä joulukuusta, valoinstallaatioita ja upeita himmeleitä. Piipahda lämmittävälle glögille tunnelmalliseen kahvilaan ja shoppaile joululahjoja pikkuputiikeista – näistä on pimeän vuodenajan satumainen tunnelma tehty.

Myös Tartto muuntuu joulukaupungiksi 29.11.2020-10.1.2021 klo 17-21 Raatihuoneen torin alueella.

Lisäksi Tartossa järjestetään Küüni-kadulla 12.12.2020 klo 11-16 Joulumarkkinat, josta löydät niin hapankaalia, mustaamakkaraa kuin makeisia, leivonnaisia, kuumia juomia ja käsitöitäkin.

Huomioithan toistaiseksi voimassaolevan omaehtoisen karanteenin saapuessasi Virosta Suomeen.

Katso video: Megastarilla Tallinnan joulutunnelmiin

Varaa joulunajan matka Viroon Varaa joulunajan matka Viroon

 

VARAA JOULUNAJAN LAIVAMATKA →

Joulun taikaa kuudesti päivässä

Jouluristeilyt

Varaa jouluristeily joulupukin virallisille laivoille.

Joulun lämpöinen tunnelma joulumatkalta!

Kiireetön aika, yhdessäolo rakkaimpien kanssa ja nautinnolliset elämykset saavat joulun lämmön hehkumaan.

Karanteenivapaat Jouluristeilyt 24.12. Helsingistä Maarianhaminaan Victorialla ja useampana päivänä Jouluristeilyt Turusta Baltic Princessillä ovat nyt myynnissä!

Kaikki laivamme ovat Joulupukin virallisia laivoja ja myös itse Joulupukki on jouluaattona jouluristeilyillä luomassa lämmintä tunnelmaa.

Muistathan, että voit jo ennen joulua ostaa lahjat pukinkonttiin joulutorilta ja laivoilta! Matkaa karanteenivapaille 5 h -ostosristeilyille tai Victorian yön yli Itämerellä risteilyille shoppailemaan huippuedullisesti. Laivamatkalla löydät joulumielen herkullisten juhlaruokien ja tunnelmallisen meren siivittäminä.

Kiireetön joulumatka on paras lahja!

Jouluristeilyt Turusta

Jouluristeilyt 24.12., 25.12. ja 26.12. Turusta Baltic Princessillä

Baltic Princess tekee jouluaattona 24.12., joulupäivänä 25.12. ja Tapaninpäivänä 26.12.2020 karanteenivapaan (ei maihinpääsyä) Jouluristeilyn Turusta. Vietä kiireetön joulu laivalla nauttien saaristomaisemista, perinteisen joulupöydän antimista ja rauhallisesta yhdessäolosta.

Jouluristeilyjen matkustajamäärä on rajoitettu puoleen laivan maksimikapasiteetista.

Lue lisää Baltic Princessin jouluristeilystä 24.12. →

24.12. Jouluristeilyn aikataulu:
Baltic Princess lähtee Turusta klo 15.00 ja saapuu takaisin Turkuun seuraavana päivänä klo 15.30. Ahvenanmaalaiset pääsevät kyytiin klo 20.25 Långnäsistä ja takaisin Långnäsiin seuraavana aamuna klo 10.30.

24.12. Jouluristeilyn viihde:
Jouluristeilyllä Starlight-ravintolassa live-musiikkia esittää housebändi ja karaokessa esiinnyt sinä itse. Tietysti mukana on jouluaattona myös joulupukki. Oman lapsen lahjan voi jättää neuvontaan, josta se toimitetaan hyttiin (1 myymälästä ostettu lahja/lapsi). Lapsia viihdyttävät risteilyn aikana myös ihana maskottimme Harri Hylje ja suosittu Muumi sekä aktivaattorit.

Illan kohokohtana on tietysti Jukka K. & Joulun Tonttuset Show. Liki 20 vuotta estradeja valloittanut dragartisti Jukka K. tarjoilee Baltic Princessin joulushow’ssaan lumoavan artistikattauksen aina Dolly Partonista Lady Gagaan ja Paula Koivuniemestä Laura Voutilaiseen. Show'ssa nähdään upea, lähes 40 hahmon tykitys ulkomaisia tähtiartisteja sekä hillitön kotimaisten artistien kattaus. Tätä huumorin ilotulitusta vauhdittaa nuoret ja komeat tanssijat Leo ja Saku.

24.12. Jouluristeilyn hinta:
esim. 118 €/hlö Club One -asiakkaat
esim. 120 €/hlö muut kuin Club One -asiakkaat

Esimerkkihintoihin sisältyy risteily B-hytissä (kun 2 aikuista hytissä) ja joulupaketti per hlö, johon kuuluu 24.12.joulubuffet-illallinen ja jouluglögi sekä 25.12. brunssi.

Lisämaksusta voit nauttia joulumenun (sisältää juomapaketin) Happy Lobster -ravintolassa jouluaattona 24.12.2020.

Voit myös hyödyntää bonuspisteitäsi jouluristeilyihin!

24.12. Jouluristeilyn autoparkki:
Hyödynnä kätevä autoparkki 30 € lisämaksusta ja saat auton ostoskärryksi isommillekin ostoksille! Palauta täyttämäsi tilauslomake (saat autolähtöselvityksestä) ja maksa ostoksesi laivalla Tax Free -myymälään kannella 6 viimeistään klo 11.00.

Tilaamasi tuotteet saat autokannelta paluumatkalla. Jos ostostesi kokonaishinta on yli 500 €, saat 30 €:n alennuksen. Muista käyttää voimassaolevaa Club One -korttiasi, kartutat myös arvokkaita bonuspisteitä.

Varaa Jouluristeily 24.12. Turusta Baltic Princessillä →Varaa Jouluristeily 24.12. Turusta Baltic Princessillä →

Lue lisää Baltic Princessin jouluristeilystä 25.12. →

25.12. Jouluristeilyn aikataulu:
Baltic Princess lähtee Turusta klo 16.30 ja saapuu takaisin seuraavana päivänä klo 17.00. Ahvenanmaalaiset pääsevät kyytiin klo 21.25 Långnäsistä ja takaisin Maarianhaminaan seuraavana aamuna klo 11.00.

25.12. Jouluristeilyn viihde:
Jouluristeilyllä 25.12. lähdöllä risteilijöitä viihdyttää live-musiikilla housebändi. Lisäksi voit tietysti osallistua karaokeen ja bingoon. Lapsille iloa tuovat Silja Land -leikkimaailman lisäksi myös Harri Hylje ja Muumi sekä aktivaattorit.

Lisäksi mukana Jukka K. & Joulun Tonttuset Show. Liki 20 vuotta estradeja valloittanut dragartisti Jukka K. tarjoilee Baltic Princessin joulushow’ssaan lumoavan artistikattauksen aina Dolly Partonista Lady Gagaan ja Paula Koivuniemestä Laura Voutilaiseen. Show'ssa nähdään upea, lähes 40 hahmon tykitys ulkomaisia tähtiartisteja sekä hillitön kotimaisten artistien kattaus. Tätä huumorin ilotulitusta vauhdittaa nuoret ja komeat tanssijat Leo ja Saku.

25.12. Jouluristeilyn hinta:
alk. 29 €/hytti Club One -asiakkaat
alk. 30 €/hytti muut kuin Club One -asiakkaat

Alkaen-hintoihin sisältyy risteily B-hytissä.

Voit myös hyödyntää bonuspisteitäsi jouluristeilyihin!

25.12. Jouluristeilyn autoparkki:
Varaa autosi mukaan autoparkkiin 30 € lisämaksusta ja saat kätevän parkkipaikan ja auto toimii ostoskassina painavammillekin ostoksille! Palauta täyttämäsi tilauslomake (saat autolähtöselvityksestä) ja maksa ostoksesi laivalla Tax Free -myymälään kannella 6 viimeistään klo 11.00.

Tilaamasi tuotteet saat autokannelta paluumatkalla. Jos ostostesi kokonaishinta on yli 500 €, saat 30 €:n alennuksen. Muista käyttää voimassaolevaa Club One -korttiasi, kartutat myös arvokkaita bonuspisteitä.

Varaa Jouluristeily 25.12. Turusta Baltic Princessillä →Varaa Jouluristeily 25.12. Turusta Baltic Princessillä →

Lue lisää Baltic Princessin jouluristeilystä 26.12. →

26.12. Jouluristeilyn aikataulu:
Baltic Princess lähtee Turusta klo 18.00 ja saapuu takaisin seuraavana päivänä klo 19.15. Ahvenanmaalaiset pääsevät kyytiin klo 22.55 Långnäsistä ja takaisin Maarianhaminaan seuraavana aamuna klo 13.35.

26.12. Jouluristeilyn viihde:
Nauti tapaninpäivästä merellä! Jouluristeilyllä 26.12. voit näyttää laulutaitosi karaokessa ja jännittää bingon parissa. Lapset viihtyvät Silja Land -leikkimaailmassa ja aktivaattorit keksivät monenlaista lisätekemistä. Myös ihastuttavat Harri Hylje ja Muumi pyörähtelevät Tapaninpäivän risteilyllä lasten ja miksei aikuistenkin ilona.

26.12. Jouluristeilyn hinta:
alk. 53 €/hytti Club One
alk. 55 €/hytti muut kuin Club One -asiakkaat

Alkaen-hintoihin sisältyy risteily B-hytissä.

Voit myös hyödyntää bonuspisteitäsi jouluristeilyihin!

Varaa Jouluristeily 26.12. Turusta Baltic Princessillä →Varaa Jouluristeily 26.12. Turusta Baltic Princessillä →


Varaa Jouluristeily TurustaVaraa Jouluristeily Turusta

Jouluristeily Helsingistä Maarianhaminaan Victorialla

Jouluristeily 24.12. Helsingistä Maarianhaminaan Victorialla

UUTUUS! Tänä jouluna pääset Jouluristeilylle Maarianhaminaan Victorialla. Lähtö suoraan Helsingistä 24.12. ja ihastuttavalla Ahvenanmaalla maissaoloaikaa on joulupäivänä 25.12. lähes 7 tuntia. Osallistu vaikka kiertoajelulle Sundiin. Viehättävällä Victorialla nautit joulupöydän notkuvista herkuista, rauhallisesta yhdessäolosta, merihintaisista ostoksista ja viihteestä.

Jouluristeily Victorialla B-luokan hytissä alk. 95 €/hytti

Myös bonuspisteillä, esim. SILVER: alk. 12 600 p + 38 €/B-hytti

Jouluristeilyjen matkustajamäärä on rajoitettu puoleen laivan maksimikapasiteetista.

Lue lisää Victorian Päivä Maarianhaminassa -jouluristeilystä →
Jouluristeilyllä tunnelmaa luo live-musiikilla suomalainen housebändi ja trubaduuri. Voit näyttää itsekin laulutaitosi karaokessa tai koittaa onneasi bingossa. Koet myös drag-tähti Marko Vainion upean Divet Shown! Show vie sinut ennennäkemättömään konserttiin, jossa esiintyvät maailman ihailluimmat starat Cheristä Lady Gagaan ja Paula Koivuniemestä Vesalaan.

Tietysti mukana on jouluaattona myös joulupukki. Voit toimittaa myymälästä ostetun lahjan laivan infoon ja joulupukki tuo sen lapselle hyttiin sovittuna aikana (max 1 toimitettava lahja/lapsi). Lapsia viihdyttää risteilyn aikana myös taikuri Jari Reponen ja aktivaattorit keksivät lisäpuuhaa! Näe myös iki-ihana Muumi. Teineille riittää pulmia ratkottavaksi InsideOutin Hack on Deck -seikkailupelin parissa.

Jouluristeilylle voit ottaa myös auton parkkiin 30 € lisämaksusta ostoskassiksi. Teet vuodenvaihteen juhlajuomaostokset ennakkoon (aikaisintaan 30 päivää ja viimeistään 24 h ennen lähtöä) Pre-Order-palvelusta helposti (tilaus toimitetaan autosi viereen laivan ollessa Maarianhaminassa). Jos haluat ajaa auton ulos laivasta ja kierrellä Ahvenanmaalla, niin henkilöauton hinta jouluristeilylle on 52 €.

Voit myös varata kiertoajelun Sundin maisemiin (4 h).
Lue lisää kiertoajelusta
Opastettu kiertoajelu Sundin kulttuurimaisemiin
Suomeksi opastettu retki Itäiselle Ahvenanmaalle. Lyhyen Maarianhaminan kaupunkikierroksen jälkeen otetaan suunnaksi Sundin upeat kulttuurimaisemat. Käymme luonnonkauniilla Kastelholman alueella, jota myös kutsutaan kulttuurin kehdoksi. Täältä löytyy muun muassa 1300-luvulta peräisin oleva Kastelholman linna, johon tutustutaan ulkoisesti. Mahdollisuus kahvihetkelle omatoimisesti. Kierros jatkuu Bomarsundiin ja kuulemme Venäjän vallan ajasta Ahvenanmaalla. Retki päättyy takaisin risteilyterminaaliin. Kesto n. 4 tuntia.

Retki sisältää kävelyä, joten suosittelemme mukavia jalkineita. Ei sovellu liikuntaesteisille.

Lähtö satamasta: klo 11.00
Hinnat: Aikuiset 32 €/hlö, lapset 3-16 v 22 €/hlö, lapset 0–2 v ilmaiseksi (paikkavaraus tarvitaan)

Retken toteutuminen edellyttää minimimäärän osallistujia. Pidätämme oikeuden muuttaa tai perua retken, mikäli esimerkiksi sääolosuhteet estävät retken toteutumisen. Mikäli retki jostain syystä joudutaan perumaan, ilmoitamme siitä niin pian kuin mahdollista ja retkimaksu palautetaan.

Halutessasi voit myös käydä joulukirkossa Maarianhaminassa.
Lue lisää joulukirkosta
Suomenkielinen joulukirkko Tallink Siljan asiakkaille 25.12. klo 12-13 tunnelmallisessa Pyhän Yrjön kirkossa (St:Görans kyrka) Maarianhaminan keskustassa (Östra Esplanadgatan 6).

Suomenkielinen hartaus ja urkumusiikkia. Tilaisuuden jälkeen on mahdollista tutustua kirkkoon.

Rajoitettu määrä paikkoja. Kirkko on auki klo 13.00 asti.
 
Katso jouluristeilyn aikataulut
 
 • klo 13.30–15.15 lähtöselvitys (klo 14.00 - 15.15 autolähtöselvitys) Länsiterminaali 1:ssa, muista passi tai henkilökortti mukaan!
 • klo 14.30–15.30 laivaannousu
 • klo 15.30 lähtö Helsingistä
 • klo 19.00–19.30 laiva käy Tallinnassa (ei maihin-/laivaannousua)
 • klo 10.30 saapuminen Maarianhaminaan (Västra Hamnen)
 • Huom. klo 12.15–15.30 ei maihinnousua/laivaannousua Maarianhaminassa
 • klo 17.10 pitää olla viimeistään takaisin laivalla (automatkustajat jo klo 17).
 • klo 17.30 lähtö Maarianhaminasta
 • klo 10.00–10.30 laiva käy Tallinnassa (ei maihin-/laivaannousua)
 • klo 14.00 saapuminen Helsinkiin (Länsiterminaali 1)


Huom. Victorian yleisissä tiloissa on käytettävä kasvomaskia (Viron hallituksen linjaus 24.11., laiva purjehtii Viron lipun alla).


Varaa Jouluristeily HelsingistäVaraa Jouluristeily Helsingistä

Joulunajan risteilyt Victorialla - ilman maihinnousua.

Joulunajan lisälähdöt Victorialla

Suosituille Yön yli Itämerellä -risteilyille Helsingistä (ei maissakäyntiä) on nyt saatavilla lisälähtöjä joulun aikaan viikonloppulähtöjen lisäksi. Lisälähdöt su 20.12., ma 21.12., ti 22.12., su 27.12., ma 28.12., ti 29.12., ke 30.12. ja uudenvuodenristeily to 31.12. Risteilyltä ei pääse maihin, joten voit matkustaa karanteenivapaasti. Grande Buffet -ravintolassa nautit valmiin joulupöydän herkkuja 18.11.-26.12. ajalla.

Huom. Victorian yleisissä tiloissa on käytettävä kasvomaskia (Viron hallituksen linjaus 24.11., laiva purjehtii Viron lipun alla).
Risteilyjen matkustajamäärä on rajoitettu puoleen laivan maksimikapasiteetista.

Virittäydy joulutunnelmaan ja varaa omasi!

Varaa risteily Itämerellä alk.  /hytti Varaa risteily Itämerellä alk.  /hytti

Joulun hotellimatkat Tallinnaan

Joulun hotellimatkat Tallinnaan

Nauti ihastuttavan Tallinnan Vanhankaupungin joulutunnelmasta. Vaeltele kaupungin kujilla ja piipahda kuumalla glögillä perinteisellä joulutorilla. Unohda huolet ja murheet hotellin Aqua Spassa rentoutuen ja herkuttele jouluillallinen Nero-ravintolassa kitaraduon joulusävelmistä nauttien.

Joulun hotellimatka Tallink Spa & Conference Hotelliin****
alk. 163 €/hlö/2 hh/2 yötä
alk. 212 €/hlö/2 hh/3 yötä

Hintoihin sisältyy edestakaiset laivamatkat Helsinki-Tallinna, yöpymiset 23.-25.12. tai 23.-26.12. hotellin Standard 2 hh aamiaisineen, sisäänpääsy Aqua Spa -kylpylään majoituksen ajan ja jouluaaton 24.12. buffet-illallinen* hotellin Nero-ravintolassa.

* Lue lisää jouluillallisesta

Huomioithan toistaiseksi voimassaolevan omaehtoisen karanteenin saapuessasi Virosta Suomeen.

Varaa joulun hotellimatka

Uudenvuoden­risteilyt 2020

Uudenvuodenristeily Victorialla
Helsin-
gistä

Juhli uutta vuotta merimaisemissa

Yön yli risteilyllä Itämerellä 31.12. Helsingistä Victorialla voit juhlia vuodenvaihdetta ystävien, perheen ja hyvän ruoan sekä juoman kera merimaisemissa. Risteilyllä ei poistuta laivalta (Tallinnasta ei matkustajia kyytiin). Kasvomaskia käytettävä yleisissä tiloissa.

Herkullisesta uudenvuodenmenusta voit nauttia Grande Buffet tai Grill House -ravintolassa ja jatkaa juhlimista tilavassa yökerhossa pikkutunneille asti. Suomalainen bilebändi Blaster viihdyttää live-musiikilla ja näyttävä Divet Show on todellakin katsomisen arvoinen!

Merihintaiset ostokset on helppo tehdä samalla reissulla laivan myymälöissä. Voit myös hemmotella itseäsi Hera kauneushoitolassa esimerkiksi ihanan hieronnan tai rentouttavan kasvohoidon parissa.

Esimerkkihinnat bonuspisteillä Uudenvuodenristeilylle Victorialla:
GOLD: alk. 21 400 p + 61 €/A-hytti, 29 300 p + 83 €/A Premium -hytti
SILVER: alk. 8 700 p + 26 €/B-hytti
BRONZE: alk. 8 900 p + 26 €/B-hytti

Varaa uudenvuodenristeily 31.12. Varaa uudenvuodenristeily 31.12.

Uuden vuoden vaihtuminen Baltic Princessillä
Turusta

Uusivuosi Itämeren prinsessalla

Baltic Princessin uudenvuodenristeilyllä Turusta 31.12. vanha vuosi jää taakse ja voit toivottaa uuden vuoden tervetulleeksi maailman kauneimmissa saaristomaisemissa.

Nauti upea uudenvuodenmenu, viihdy Jukka K:n upean drag-shown parissa sekä nauti Boosterin live-musiikista. Shoppaile talven vaatteet, asusteet, korut, meikit, tuoksut, juhlajuomat ja makeiset samalla kertaa kätevästi ja edullisin merihinnoin. Lapset viihtyvät oman ohjelmansa parissa ja myös Harri Hylje on menossa mukana.

Uudenvuodenvietto ei voisi olla helpompaa – kaikki saman katon alla ilman taksijonoja!

Esimerkkihinnat bonuspisteillä Uudenvuodenristeilylle Baltic Princessillä:
GOLD: alk. 23 800 p + 60 €/A Premium -hytti
SILVER: alk. 10 000 p + 23 €/B-hytti
BRONZE: alk. 8 900 p + 20 €/E-hytti

Varaa uudenvuodenristeily 31.12. Varaa uudenvuodenristeily 31.12.

 • Club One -jouluedut

  Club One -jouluedut

  Risteillä saa ja pisteillä pääsee!

  Club One -joulutervehdys tarjoaa tänä vuonna uusia tapoja hyödyntää pisteet - nyt voit varata bonuspisteillä myös jouluristeilyjä ja uudenvuodenristeilyjä 2020 sekä kesän 2021 sesonkiristeilyjä mm. Saarenmaalle, Visbyhyn, Ahvenanmaalle ja Riikaan.

  • Hyödynnä bonuspisteesi ja jouluetusi 31.12.2020 mennessä.
  • Matkustusaika pistevarauksissa jopa 30.9.2021 asti.
  • Pisteitä voit käyttää myös sesongin lomaristeilyihin.
  • Tallink-verkkokaupan kaikkiin tuotteisiin (ei tarjoushintaisiin) voit nyt myös käyttää pisteitä.
  • Voit peruuttaa laivamatkan joustoturvan hinnalla, jonka saat ostettua nyt -50 %


  Kirjaudu ensin sisään tehdäksesi pistevarauksen.
  VARAA MATKA VARAA MATKA

  Tutustu kaikkiin Club One -jouluetuihin ja bonusmatkoihin

 • Joustoturva

  JOUSTOTURVA -50 %

  31.12.2020 asti

  Osta lisäturvaa matkallesi joustoturvan avulla! Voit varata matkan huoletta, sillä joustoturvan avulla voit muuttaa tai peruuttaa matkan viimeistään 4 h ennen lähtöä joustoturvan hinnalla.

  • Tarjous: Joustoturva 31.12. mennessä tehtyihin varauksiin -50 % *
  • Muutimme ehtoja joustavammiksi: Joustoturva käy nyt myös sesongin lomaristeilyihin
  • Joustoturvan voi ottaa kaikkiin yön yli risteilyihin.
  • Voit siirtää matkasi ajankohtaa tai vaihtaa kohdetta ilman muutoskuluja
  • Voit peruuttaa matkan joustoturvan hinnalla


  * Viimeistään 31.12.2020 ostetussa joustoturvassa matkustusaika 30.9.2021 asti.

  Lue lisää joustoturvasta

  Tutustu Joustoturvan hinnastoon ja ehtoihin

Varaa Tallink Siljan palvelupisteistä

Myyntipalvelu 0600 157 00
Club One -kanta-asiakkaat 0600 152 68
Palvelemme: ma-pe klo 9-18, la-su suljettu.
Matkamyymälät →

Varaa netistä
Sesongin lomaristeilyt 2020-2021

Sesonkiristeilyt 2020-2021

Tutustu kaikkiin lomakauden 2020-2021 erikoislähtöihin. Valikoimissa joulun ja kesän sesonkiristeilyt: Joulu- ja uudenvuodenristeilyt 2020, ja vuonna 2021 Päivä Riiassa -risteilyt, Päivä Saarenmaalla -risteilyt, Päivä Maarianhaminassa -risteilyt, Juhannusristeily Maarianhaminaan sekä Päivä Visbyssä -risteilyt.

Tutustu ja varaa

 • Liity Club Oneen

  Club One

  Itämeren suosituin kanta-asiakasohjelma

  Club One-jäsenenä saat matkoja edullisemmin, sekä mahtavia etuja laivojen ravintoloissa ja valikoiduista tuotteista myymälöissä. Jäsenyyttä voi hyödyntää matkakohteissa jopa kymmenissä eri toimipisteissä. Saat matka- ja tuoteostoksista bonuspisteitä, joita voit käyttää mm. bonusmatkoihin. Perheenjäsenet voi liittää rinnakkaisjäseniksi, jolloin etuja voi hyödyntää koko perhe.

  Liity heti ja saat risteilyedun liittymislomakkeessa antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

  LIITY TÄSTÄ

   

  Oletko jo jäsen?

   

  Lataa Tallink Silja -sovellus puhelimeesi, saat sinne myös Club One -mobiilikortin.

  Lataa Tallink Siljan mobiilisovellus App Storesta Lataa Tallink Siljan mobiilisovellus Google Playsta