Tiedote

Luottavaisin mielin laivalle – tutustu toimenpiteisiimme


Tallink Siljan lipunmyynti Ahvenanmaalle, Viroon ja Ruotsiin on taas auki.
Ajankohtaista tietoa matkustamisesta

 

Ajankohtaista

Laivapalvelut

Huomioithan matkustaessasi laivoillamme, että poikkeustilasta johtuen liikennöivien laivojen palvelut ja aukioloajat poikkeavat normaalista. Muokkaamme niitä mahdollisuuksien ja tarpeen mukaan.

Lue ajankohtaiset tiedot →

Luottavaisin mielin

Olemme viime kuukausien aikana valmistautuneet matkustajien palaamiseen laivoillemme ja palvelujen asteittaiseen palauttamiseen matkustajien hyvinvoinnista huolehtien.

Lue toimenpiteistä laivoillamme →

Tilaa Verkkokaupasta

Tallink-verkkokaupasta saat laivassa myytäviä tuotteita suoraan kotiisi, huippuedullisesti. Verkkokauppa on auki 24/7 ja toimitus on ilmainen. Ostokset voit maksaa osittain Club One -bonuspisteillä.

Tutustu ja tilaa tuotteita →

Vastuullisuus

Vastuullisuus on meille tärkeää, haluamme mm. pitää hyvää huolta toimintaympäristöstämme ja tukea lapsia. Tutustu uusimpiin artikkeleihin verenluovutuksen ja Hopen avulla auttamisesta sekä ruoka-avusta.

Tutustu Vastuullisesti-artikkeleihin →

Kesän erikoisristeilyt

Kesällä risteilet Helsingistä ihaniin kaupunkilomakohteisiin, Maarianhaminaan, Riikaan, Visbyhyn sekä Pietariin. Osallistuessasi ryhmäretkelle kauttamme vierailet Pietarissa viisumivapaasti.

Tutustu kesän erikoisristeilyihin →

Laivat on lastattu

Laivamme on lastattu nyt hedelmillä, vihanneksilla, säilykkeillä, pastalla, lääkkeillä, vaipoilla ja kaikella muulla tarvittavalla. Jatkamme rahtiliikennöintiä Suomesta Helsingin ja Tallinnan sekä Turun ja Tukholman välillä. Kiitämme rahtikuljettajia, jotka tekevät arvokasta työtä kaikkien hyväksi!

Matkavinkit

Lasten kanssa laivalle

Koko perheelle

Kiireetöntä yhdessäoloa ilman kokkausta, siivousta tai pyykkäämistä? Laivalla vietät koko perheen yhteisen miniloman.

Tutustu vinkkeihin

Rauhaa ja rentoutusta kaipaaville

Ihanaa hemmottelua

Kaikki hyvän olon palvelut löydät laivalta. Nauti rentoutumisesta, hemmottelusta, herkuttelusta, shoppailusta ja viihteestä.

Tutustu vinkkeihin

Shoppailun ystäville

Helppoa shoppailua

Laivalla teet ostokset helposti ja edullisesti, kaikki saman katon alta. Nauti ostosmatkasta aalloilla ja kohteessa!

Tutustu vinkkeihin

 

Hyödyllistä

Viron alkoholiveron laskettua juhlajuomat entistäkin edullisemmin – alensimme 700 tuotteen hintaa Tallinkin laivoilla! Säästä aikaa ja tilaa tuotteita tarjoushinnoin PreOrder-palvelusta.
Tutustu ostosristeilyihin →