TIEDOKSI

Kesän karanteenivapaat uutuusristeilyt ovat nyt myynnissä!


Negatiivista koronatestitodistusta tai omaehtoista karanteenia ei vaadita risteilymatkustajilta, jotka eivät ole käyneet maissa toisessa maassa (karanteenivapaa risteily).

Tallink Silja on yhteydessä kaikkiin matkustajiin, joiden olemassa oleviin matkavarauksiin tulee yhtiön puolesta muutoksia tai peruutuksia.


Kaikkien matkustajien tulee käyttää kasvomaskia laivan yleisissä tiloissa ja terminaalissa liikuttaessa. Suomi tarvitsee matkustusta. #MATKUSTAVASTUULLISESTI


Lue lisää ajankohtaisista tietoa →

 

Risteilyt - karanteenivapaasti matkaan

Varaa kesäsesongin lomaristeilysi nyt
Kesän lomaristeilyt esim. 59 €/hytti

Risteile mm. Maarianhaminaan,
Riikaan ja Visbyhyn kesällä.

Katso lomaristeilyt ja varaa →
Lähde edullisesti ostosristeilylle!
5 h -ostosristeily autolla Helsingistä alk. 18 €/hlö

Osta juhlajuomat ja tuliaiset vaivattomasti. Auto +10 € Club One.

Katso tarjoukset ja varaa →
11 h -saaristoristeily Turusta tarjoushintaan
11 h -saaristoristeily Turusta alk. 17 €/hlö

Rentoudu ja nauti shoppailusta meri- ja saaristomaisemissa.

Katso tarjoukset ja varaa →
23 h -risteily Turusta huippuedullisesti, varaa yhteistä aikaa!
23 h -risteily Turusta alk. 30 €/hytti

Vietä rentouttava kesäristeily merellä, autoparkki vain +30 €.

Katso tarjoukset ja varaa →
Katso kaikki reitit

Ajankohtaista

Mega-ostoksille

Varaa auto ostoskassiksi alk. +10 € (Club One) karanteenivapaalle Megastarin tai Starin 5 h -ostosristeilylle (4 lähtöä/päivä) ja tee ennakkotilaus Pre-Order-palvelusta.

Tutustu 5 h -ostosristeilyihin →

Ahvenanmaalle

Oletko käynyt idyllisessä Maarianhaminassa? Nyt voit varata risteilyn tai 2 yön hotelliloman Maarianhaminaan Silja Serenadella ja nauttia merellisestä kesälomasta.

Tutustu risteily- ja hotellimatkoihin →

Ostokset kotiin

Tilaa edulliset makeiset, tuoksut, vaatteet, asusteet ja elektroniikka suoraan kotiisi. Club One -asiakkaat voivat hyödyntää bonuspisteitä Tallink-verkkokaupassa!

Tallink-verkkokauppaan →

Joustoturva

Joustoturva tuo paljon turvaa varaukseesi pienellä rahalla, osta varatessasi. Voit tarvittaessa muuttaa varauksesi ilman muutoskuluja tai perua matkavarauksesi joustoturvan hinnalla.

Lue lisää ja tutustu hintoihin →

Odotus palkitaan

Varaa 5 h -ostosristeily tai Yön yli risteily Helsingistä, 11 h -saaristoristeily tai 23 h -risteily Turusta tai risteily tai hotellimatka Maarianhaminaan ja nauti ilman karanteenipakkoa!

Tutustu eri vaihtoehtoihin →

Vastuullisuus

Vastuullisuus on meille tärkeää, pidämme mm. huolta toimintaympäristöstämme ja tuemme lapsia. Tutustu myös uusimpiin artikkeleihin, mm. Työpäivä lähes tyhjällä Silja Symphonylla Tukholman satamassa.

Tutustu Vastuullisesti-artikkeleihin →

Hyödyllistä

Laivojen myymälöissä shoppaillessa säästät aina vähintään 20 % maahintoihin verrattuna. Varaa 5 h -ostosristeily ja tilaa juhlajuomat ennakkoon Pre-Order-palvelusta. Tallink-verkkokaupasta tilaat tuotteita edullisesti suoraan kotiisi, hyödynnä myös bonuspisteitäsi!

Joko olet ladannut kätevän Tallink Siljan mobiilisovelluksen?

Lähtöselvitä ennakkoon ja vältä jonot →
Lataa mobiilisovellus - matkusta sujuvasti →

 • Club One -ateriointietu

  Club One -ruokaetu

   

  Club One -jäsenille 5 % lisäalennus ruoasta matkoilla 4.6.-31.12.2021! Alennus koskee ruokia ravintoloissa ja kahviloissa Tallinkin ja Siljan laivoilla* sekä jo alunperin n. 10 % edullisempia ennakkoon ostettuja ateriakuponkeja ja ateriapaketteja.

  Huomioithan, että alennus on henkilökohtainen ja myönnetään kaikille Club One -jäsenille matkustajatiedoissa ilmoitetun Club One -numeron perusteella. *Alennus ei koske ruokia Silja Symphonylla.

  Club One -jäsenet saavat lisäksi 10 % alennuksen laivan viineistä ruokaravintoloissa ja erilaisia vaihtuvia etuja laivojen ravintoloissa.

  Lue lisää Club One -eduista

Ostokset