Tiedote

Tiedoksi matkustajille koronavirustilanteeseen liittyen:

 

  • Laivojen henkilöliikenne Suomeen keskeytetään 11.4.2020 alkaen. Lue lisää →
  • Kiitämme kärsivällisyydestä, sillä varauksen käsittely vie aikaa. Miten voin siirtää jo varattua matkaa kuluitta →
  • Tallinkin laivoista liikennöivät Star, Regal Star ja Sea Wind. Megastarille otetaan matkustajia ja automatkustajia Tallinna-Helsinki-reitille 7.-10.4.2020 kaikille lähdöille. Suomeen ei voi matkustaa Megastarilla enää lauantaista 11.4.2020 alkaen. Lue tarkemmat tiedot →
  • Galaxylle ja Baltic Princessille otetaan matkustajia ja automatkustajia Tukholmasta Turkuun 7.-10.4.2020. Baltic Princessillä ja Galaxylla ei voi matkustaa Suomeen enää 11.4.2020 alkaen. Lue tarkemmat tiedot →
  • Matkamyymälät ovat suljettu toistaiseksi. Myös Olympiaterminaali, Länsiterminaali 1 (T1) ja Turun terminaali on suljettu toistaiseksi.

Tutustu päivittyviin ohjeisiin laivamatkustajalle: Lue lisää →

 

Ajankohtaista

Tilaa Verkkokaupasta

Tallink-verkkokaupasta saat laivassa myytäviä tuotteita suoraan kotiisi, nyt jopa 30 % alennuksella. Verkkokauppa on auki 24/7 ja toimitus on ilmainen. Ostokset voi maksaa osittain Club One -bonuspisteillä.

Tutustu ja tilaa tuotteita →

MyStar-laiva

Ympäristöystävällisen LNG:llä kulkevan MyStar-laivamme rakentaminen alkoi 6.4. Rauman telakalla. MyStar on tärkeä askel kohti entistä parempaa energiatehokkuutta ja ympäristöystävällisyyttä Itämerellä.

Lue lisää Facebook-sivultamme →

Inspiroidu uudesta

Loman suunnittelu inspiroi aina. Lue kohdevinkkimme kesän Visbyn, Riian tai Pietarin erikoisristeilylle. Tutustu myös taiteilijan Tallinnaan tai ihanaan kylpylälomaan Virossa. Ehkä löydät uusia ideoita lomallesi!

Tutustu kohdevinkkeihin →

Ympäristönsuojelu

Ympäristönsuojelun periaatteet ovat tärkeä osa yhtiömme ja koko konsernin strategiaa. Haluamme huolehtia Itämerestä, onhan se yhteinen elinympäristömme ja toisaalta myös työpaikkamme.

Ympäristönsuojelun periaatteemme →

Kesän erikoisristeilyt

Kesällä risteilet Helsingistä ihaniin kaupunkilomakohteisiin, Maarianhaminaan, Riikaan, Visbyhyn sekä 1.6. lähdöllä Pietariin. Osallistuessasi ryhmäretkelle kauttamme vierailet Pietarissa viisumivapaasti.

Tutustu kesän erikoisristeilyihin →

Laivat on lastattu

Laivamme on lastattu nyt hedelmillä, vihanneksilla, säilykkeillä, pastalla, lääkkeillä, vaipoilla ja kaikella muulla tarvittavalla. Jatkamme rahtiliikennöintiä Suomesta Helsingin ja Tallinnan sekä Turun ja Tukholman välillä. Kiitämme rahtikuljettajia, jotka tekevät arvokasta työtä kaikkien hyväksi!

Matkavinkit

Lasten kanssa laivalle

Koko perheelle

Kiireetöntä yhdessäoloa ilman kokkausta, siivousta tai pyykkäämistä? Laivalla vietät koko perheen yhteisen miniloman.

Tutustu vinkkeihin

Rauhaa ja rentoutusta kaipaaville

Ihanaa hemmottelua

Kaikki hyvän olon palvelut löydät laivalta. Nauti rentoutumisesta, hemmottelusta, herkuttelusta, shoppailusta ja viihteestä.

Tutustu vinkkeihin

Shoppailun ystäville

Helppoa shoppailua

Laivalla teet ostokset helposti ja edullisesti, kaikki saman katon alta. Nauti ostosmatkasta aalloilla ja kohteessa!

Tutustu vinkkeihin

 

Hyödyllistä

Viron alkoholiveron laskettua juhlajuomat entistäkin edullisemmin – alensimme 700 tuotteen hintaa Tallinkin laivoilla! Säästä aikaa ja tilaa tuotteita tarjoushinnoin PreOrder-palvelusta.
Tutustu ostosristeilyihin →

Ostokset