Tiedote

Tallink Siljan lipunmyynti on taas auki!
Ajankohtaista tietoa matkustamisesta

 

Ajankohtaista

Päiväksi Saarenmaalle

Ainutlaatuinen tilaisuus – Victoria-laivalla 27.7. Päivä Saarenmaalla -risteilylle suoraan Helsingistä. Koe mm. Saarenmaan upea luonto, ihastuttavan Kuressaaren Piispanlinna ja perheiden suosikki, Hallikivi-seikkailupuisto.

Tutustu Päivä Saarenmaalla -risteilyyn →

Päivä Riiassa -risteily

Nyt pääset Silja Serenadella suoraan Helsingistä Riikaan, lähtöjä 28.8. asti. Risteilyllä sinulla on n. 5 tuntia aikaa perillä. Voit varata myös reitti- sekä hotellimatkoja Riikaan ja Jurmalaan.

Lue lisää Helsinki-Riika-reitistä →

Turusta Tallinnaan

Ainutlaatuinen tilaisuus - jopa 9 kesäristeilyä suoraan Turusta päiväksi Tallinnaan Baltic Queenillä! Tai lähde hotellimatkalle Tallink Hotelleihimme tai varaa yhdensuuntainen laivamatka ja yhdistä kesälomareissuusi.

Tutustu Turku-Tallinna-reittiin →

Autolla ostoksille

Lähde 11 h -ostosristeilylle Victorialla tai 22 h -ostosristeilylle Europalla ja tilaa Pre-Order-palvelusta kesän juhlajuomat kerralla auton takakonttiin! Laivalla tarjouksia 31.8. asti, esim. vaatteet, kosmetiikka ja lelut -30 %.

Lue lisää ostosristeilyistä →

Merelle tuulettumaan

Tallinnaan pääset useita kertoja päivässä - voit varata Päivä Tallinnassa -risteilyn, hotellimatkan Tallinnaan tai Europan 22 h -risteilyn. Myynnissä myös mm. 11 h -saaristoristeilyt ja 23 h -risteilyt Turusta!

Tutustu eri vaihtoehtoihin →

Päivä Maarianhaminassa

Nyt myynnissä Päivä Maarianhaminassa -risteilyt Helsingistä perjantaisin 10.7., 17.7. ja 24.7. Baltic Queen -laivalla. Maissaoloaikaa ihastuttavalla Ahvenanmaalla on koko päivä, lähes 9 tuntia!

Päivä Maarianhaminassa Helsingistä →

Hyödyllistä

Laivoilla runsaat kesätarjoukset 31.8. asti, mm. kaikki vaatteet, kengät ja asusteet -30 % jo edullisista merihinnoista! Varaa ostosristeily Tallinnaan ja tilaa kesän juhlajuomat kerralla Pre-Order-palvelusta.

Club One -tarjouksia

PIENLOMA PISTEILLÄ JA RAHALLA

Clubilainen! Nyt kannattaa vaihtaa maisemaa ja suunnata sataman kautta merelle. Jo pienikin piipahdus piristää kummasti.

Tutustu tarjoukseen

Club One -edut

Club One -asiakkaana saat monipuolisia etuja maissa ja merillä. Katso eri Club One -tasojen sekä kohdemaiden edut.

Tutustu Club One -etuihin

 

Jos et ole vielä Club One -jäsen, liity ilmaiseksi.

Ostokset