Ajankohtaista laivoilla

Kulttuurimatkalle Tallinnaan

Kiinnostaisiko Pähkinänsärkijä-baletti, Carmen-ooppera tai Mustalaisruhtinatar-operetti? Varaa hotellimatka Tallinnaan ja yhdistä siihen kulttuuriesitys! Loppuvuodesta Tallinnassa uutuutena suosittu Mamma Mia! -musikaali.
Tutustu kulttuurimatkoihin »

Megastar – tulossa 2017

Osallistu Tallinkin ja WWF:n keräyskampanjaan, jossa tukemalla Itämerennorppaa saat nimesi alkuvuodesta liikennöinnin aloittavan Megastarin jättinäytölle.
Tutustu Megastar-sivustoon »
Lue lisää Tallinkin ja WWF:n keräyksestä »

Joulumarkkinoille marraskuussa

Tukholmassa koet aina jotain uutta! Joulun lähestyessä myös joulutorit avautuvat. Lähde 12.11. tai 19.11. lähdöllä Helsingistä Tukholmaan ja varaa retki Taxinge Näsbyn linnaan Ruotsin suurimmille joulumarkkinoille!
Tutustu joulumarkkinaretkeen»

Lastenristeilyt Turusta

Erityisesti perheiden suosikkiristeilyt Lasten Festarit 6.11. ja Skidit Risteily 11.12. Baltic Princessin 22 h -risteilyllä Turusta. Näillä risteilyillä lapsetkaan eivät pitkästy, joten varaa samantien koko perheen meriseikkailu!
Tutustu Baltic Princessin lastenohjelmaan »

Pikkujoulut laivalla porukalla!

Pikkujoulut ovat loppuvuoden odotetuin ja vauhdikkain juhla. Lähde pienemmällä tai isommalla porukalla juhlimaan pikkujouluja laivalle. Merellä on juhlavat puitteet, huippuviihdettä, maukasta ruokaa sekä mieleenpainuvaa yhteistä tekemistä!
Lue lisää pikkujoulupaketeista »

Edulliset merituliaiset

Laivalla shoppailet maahintoja huomattavasti edullisemmin! Laajasta myymälävalikoimastamme löydät mm. vaatteet, asusteet, makeiset ja juhlajuomat. Lähde risteilylle ja shoppaile itsellesi sekä lahjaksi merituliaiset!
Tutustu tuotteisiin»

Ostokset laivoilla