YÖN YLI RISTEILY ITÄMERELLÄ HELSINGISTÄ VICTORIALLA

 

 

Uutuustuotteemme Victorian Yön yli risteily Itämerellä Helsingistä vie ajatukset irti arjesta Itämeren aalloilla kauniissa merimaisemissa. Laiva seisoo yön Tallinnan satamassa, mutta risteilyltä ei pääse maihin. Risteily on tarkoitettu vain Suomesta lähteville, eikä Tallinnasta oteta uusia matkustajia.

Huomioithan, että tarvitset passin tai virallisen henkilöllisyystodistuksen, koska laiva käy Viron aluevesillä. Yleisissä tiloissa on käytettävä 24.11. alkaen kasvomaskia (Viron hallituksen linjaus).

Matkustus Victorian Yön yli risteilyille Itämerellä on sallittua eikä matkan jälkeen tarvitse jäädä omaehtoiseen karanteeniin.

Lähdöt perjantai- ja lauantai-iltaisin 28.3.2021 asti sekä lisäksi joulunaikaan su-ti-lähdöt 20.-22.12., su-ke-lähdöt 27.-30.12. ja uudenvuodenristeily to 31.12.2020 Helsingin Länsiterminaali 1:sta.

Risteilyaikataulu:
Pe-lähdöt 27.11. asti klo 17.00, pe-lähdöt 11.12. alkaen sekä joulunajan lisälähdöt Helsingistä klo 17.30 – paluu seuraavana päivänä Helsinkiin klo 14.00

La-lähdöt (ei joulunaikaan 19.12. eikä 26.12.) Helsingistä klo 17.30 – paluu seuraavana päivänä Helsinkiin klo 12.00

Kuten Europallakin, voit nauttia laivan tunnelmasta, herkuttelusta laivan ravintoloissa sekä shoppailusta merihinnoin, ja voit myös varata auton ostoskärryksi ja tehdä juhlajuomaostokset ennakkoon Pre-Order-palvelun kautta.

Vaihda siis vapaalle ja lähde merelle tuulettumaan. Tervetuloa viihtymään Victorialle!

Auto ostoskassiksi Club One -jäsenille +10 €, muille +15 €.

HYÖDYNNÄ CLUB ONE -JOULUEDUT 31.12. MENNESSÄ →

 

Pelkillä pisteillä shoppailu­risteilylle

 • Karanteenivapaalle risteilylle Itämerellä shoppailemaan

  Karanteeni­vapaa risteily Itämerellä Victorialla

  A-hytti 12 500 p + 0 €

  Nyt shoppailet juhlajuomat ja joululahjat huippuedullisesti – Victorian karanteenivapaille Yön yli Itämerellä -risteilyille Helsingistä pelkillä bonuspisteillä tai huippuedullisin hinnoin pikkujoulutunnelmiin.

  Club One: B-hytti 5 000 p + 0 € (muille 10 €/B-hytti)
  Club One: A-hytti 12 500 p + 0 € (muille 30 €/A-hytti)

  Tarjous voimassa pe- ja la-lähdöillä 11.-12.12. ja 18.-19.12. sekä su-ti-lähdöillä 20.-22.12.2020.

  Club One -asiakkaille auto parkkiin laivalle ostoskassiksi tarjoushintaan 10 € (muille 15 €).

  Paikkoja rajoitetusti. Tarjoukset koskevat vain uusia varauksia.

  Laivalle otetaan vain puolet sallitusta matkustajamäärästä, joten tilaa on mukavasti ja olemme tehneet runsaasti toimenpiteitä hyvinvoinnistasi huolehtimiseksi. Huomioithan, että laivan yleisissä tiloissa on käytettävä kasvomaskia.

  Varaa risteily ItämerelläVaraa risteily Itämerellä

Nauti risteilytunnelmasta viehättävällä Victorialla

Käytäthän suu- ja nenäsuojusta yleisissä tiloissa Yön yli risteilyllä Victorialla Itämerellä

Luottavaisin mielin laivalle

Victorialla on 24.11.2020 alkaen käytettävä suu- ja nenäsuojusta laivan yleisissä tiloissa liikuttaessa (Viron hallituksen linjaus). Pidä kohtuullista etäisyyttä kanssamatkustajiin, omaa seuruetta lukuun ottamatta – ainakin käsivarren pituus. Pysythän kotona, mikäli olet sairas tai oireileva.

Luottavaisin mielin laivalle →

Joulubuffet 20.11.-26.12.2020 Victorialla

Nauti herkullisesta joulumenusta

Victorian ravintoloissa voit nauttia Grande Buffetin jouluherkuista 20.11.-26.12. ajalla, tai valita suosikkisi Grill Housen listalta. Voit tutustua Grande Buffet -ravintolan jouluherkkuihin jo etukäteen. Vaihda vapaalle ja tuo iloa ja tunnelmaa viikonloppuun ja joulunaikaan Victorialla!

Varaa risteily Victorialla →Varaa risteily Victorialla →

Vinkit Victorialle

Vinkkejä risteilylle Victorialla

Beach House Kitchen -bloggaaja Heli: "Karanteenivapaa risteily ilman maihinnousua on turvallinen tapa matkustaa. Kokoa pieni ystäväpiiri tai ystäväperheet mukaan laivalle syksyä piristämään! Risteily on aina elämys, vaikkei laiva kävisikään maissa."

Tutustu bloggaaja Helin vinkkeihin tarkemmin
Beach House Kitchen -blogin Helin vinkit onnistuneelle risteilylle:
 
 • Autoparkki laivalla - helppo ja edullinen tapa välttää ruuhkia ja liikkua kontaktittomasti. Aja auto sisään laivalle ja saat tuliaiset kätevästi mukaan ilman kantamista.
 • Lapsen kanssa paras paikka on oma hytti. Panosta yhteiseen aikaan/mukavuuteen ja varaa Deluxe-hytti. Ruokailun jälkeen on lepohetken paikka ja tilava hytti ilahduttaa koko perhettä. Meidän reissulla loppuilta menikin mukavasti hytissä suklaita napostellen ja Tax Free Shopista löytynyttä uutta legohahmoa kooten.
 • Lapsiperheille oli tarjolla tekemistä koko risteilyn ajan sekä ohjelmanumeroita, joissa viihdytti Muumipeikko & Co. Ohjelma lapsille vaihtelee lähdöstä riippuen. Teineille löytyy interaktiivinen koko laivan pelikenttänä käsittävä seikkailupeli Hack on Deck.
 • Koko perheen ruokaseikkailu alkaa Grande Buffetista! Grande Buffet -ravintolan lämpimässä pöydässä on tarjolla Bocuse d’Or kilpailun Suomen edustajan Mikko Kaukosen suunnittelemat herkulliset annoskokonaisuudet. Unelmainen haukiwallenberg maistui koko seurueelle! Ilahduttavaa oli nähdä laaja valikoima kala- ja äyriäisherkkuja sekä Antipasto -torin värikäs kasvis- ja vegaaniruokavalikoima. Laivamatkojen klassikko, eli katkaravut ja niiden kuoriminen kuuluvat aina risteilymme ruokarituaaleihin ja kohokohtiin! Noutopöydästä jokainen löytää omat suosikkinsa ja ruokailla voi omaan tahtiinsa.
 • Lähde reissuun luottavaisin mielin. Laivoilla on tehty paljon toimenpiteitä, jotta matkustuskokemus on turvallinen: matkustajamääriä on pienennetty ja kaikkia kosketuspintoja puhdistetaan säännöllisesti.
 • Kahden metrin etäisyys kanssamatkustajiin on vahva suositus ja oman vuoron kärsivällinen odotus palkitsee. Samassa veneessä ollaan kaikki tänä erikoisena aikana ja hymyllä on helppo kuitata, että minä kunnioitan suosituksia ja teethän sinäkin samoin!
 • Ruokailutilanteet on otettu hygienian vuoksi erityiseen tarkkailuun: Pöydät täytetään siten, että etäisyydet säilyvät ja esim. noutopöydässä ottimia vaihdetaan usein ja ruokailija saa omat kertakäyttöhanskat ruoanottotilanteisiin. Kaikkien matkustajien on myös pestävä tai desinfioitava kätensä saapuessaan ravintola-alueille.
 • Victorialla on myös todella hieno ja viihtyisä Spa-kylpylä ja saunaosasto. Kylpyläosastolle otetaan vain rajattu määrä asiakkaita ja olimmekin paikalla heti seuraavana aamuna sen avautuessa jo klo 8.30. Ihanan virkistävä kokemus ja saimme oman perheen kesken nauttia poreista.
 • Grill Housen kupliva erikoisaamiainen toi sitä kaivattua luksusta - paljon lämpimiä ruokia ja erikoisuuksia. Kalapöydän mätivalikoima oli jälleen kerran suosikkimme.
 • Jokainen meistä kantaa siis risteilylläkin oman vastuun. Jäädään kotiin, jos vähänkin tuntuu olo sairaalta ja muistetaan se käsienpesu.


Lapsille riittää Victorialla puuhaa myös leikkitilassa (pallomeri kiinni) ja teineille InsideOutin Hack on Deck -seikkailupelin parissa.

Varaa risteily

Varaa risteily

Jouluristeily Helsingistä Maarianhaminaan Victorialla

Jouluristeily 24.12. Helsingistä Maarianhaminaan Victorialla

UUTUUS! Tänä jouluna pääset Jouluristeilylle Maarianhaminaan Victorialla. Lähtö suoraan Helsingistä 24.12. ja ihastuttavalla Ahvenanmaalla maissaoloaikaa on joulupäivänä 25.12. lähes 7 tuntia. Osallistu vaikka kiertoajelulle Sundiin. Viehättävällä Victorialla nautit joulupöydän notkuvista herkuista, rauhallisesta yhdessäolosta, merihintaisista ostoksista ja viihteestä.

Jouluristeily Victorialla B-luokan hytissä alk. 95 €/hytti

Myös bonuspisteillä, esim. SILVER: alk. 12 600 p + 38 €/B-hytti

Jouluristeilyjen matkustajamäärä on rajoitettu puoleen laivan maksimikapasiteetista.

Lue lisää Victorian Päivä Maarianhaminassa -jouluristeilystä →
Jouluristeilyllä tunnelmaa luo live-musiikilla suomalainen housebändi ja trubaduuri. Voit näyttää itsekin laulutaitosi karaokessa tai koittaa onneasi bingossa. Koet myös drag-tähti Marko Vainion upean Divet Shown! Show vie sinut ennennäkemättömään konserttiin, jossa esiintyvät maailman ihailluimmat starat Cheristä Lady Gagaan ja Paula Koivuniemestä Vesalaan.

Tietysti mukana on jouluaattona myös joulupukki. Voit toimittaa myymälästä ostetun lahjan laivan infoon ja joulupukki tuo sen lapselle hyttiin sovittuna aikana (max 1 toimitettava lahja/lapsi). Lapsia viihdyttää risteilyn aikana myös taikuri Jari Reponen ja aktivaattorit keksivät lisäpuuhaa! Näe myös iki-ihana Muumi. Teineille riittää pulmia ratkottavaksi InsideOutin Hack on Deck -seikkailupelin parissa.

Jouluristeilylle voit ottaa myös auton parkkiin 30 € lisämaksusta ostoskassiksi. Teet vuodenvaihteen juhlajuomaostokset ennakkoon (aikaisintaan 30 päivää ja viimeistään 24 h ennen lähtöä) Pre-Order-palvelusta helposti (tilaus toimitetaan autosi viereen laivan ollessa Maarianhaminassa). Jos haluat ajaa auton ulos laivasta ja kierrellä Ahvenanmaalla, niin henkilöauton hinta jouluristeilylle on 52 €.

Voit myös varata kiertoajelun Sundin maisemiin (4 h).
Lue lisää kiertoajelusta
Opastettu kiertoajelu Sundin kulttuurimaisemiin
Suomeksi opastettu retki Itäiselle Ahvenanmaalle. Lyhyen Maarianhaminan kaupunkikierroksen jälkeen otetaan suunnaksi Sundin upeat kulttuurimaisemat. Käymme luonnonkauniilla Kastelholman alueella, jota myös kutsutaan kulttuurin kehdoksi. Täältä löytyy muun muassa 1300-luvulta peräisin oleva Kastelholman linna, johon tutustutaan ulkoisesti. Mahdollisuus kahvihetkelle omatoimisesti. Kierros jatkuu Bomarsundiin ja kuulemme Venäjän vallan ajasta Ahvenanmaalla. Retki päättyy takaisin risteilyterminaaliin. Kesto n. 4 tuntia.

Retki sisältää kävelyä, joten suosittelemme mukavia jalkineita. Ei sovellu liikuntaesteisille.

Lähtö satamasta: klo 11.00
Hinnat: Aikuiset 32 €/hlö, lapset 3-16 v 22 €/hlö, lapset 0–2 v ilmaiseksi (paikkavaraus tarvitaan)

Retken toteutuminen edellyttää minimimäärän osallistujia. Pidätämme oikeuden muuttaa tai perua retken, mikäli esimerkiksi sääolosuhteet estävät retken toteutumisen. Mikäli retki jostain syystä joudutaan perumaan, ilmoitamme siitä niin pian kuin mahdollista ja retkimaksu palautetaan.

Halutessasi voit myös käydä joulukirkossa Maarianhaminassa.
Lue lisää joulukirkosta
Suomenkielinen joulukirkko Tallink Siljan asiakkaille 25.12. klo 12-13 tunnelmallisessa Pyhän Yrjön kirkossa (St:Görans kyrka) Maarianhaminan keskustassa (Östra Esplanadgatan 6).

Suomenkielinen hartaus ja urkumusiikkia. Tilaisuuden jälkeen on mahdollista tutustua kirkkoon.

Rajoitettu määrä paikkoja. Kirkko on auki klo 13.00 asti.
 
Katso jouluristeilyn aikataulut
 
 • klo 13.30–15.15 lähtöselvitys (klo 14.00 - 15.15 autolähtöselvitys) Länsiterminaali 1:ssa, muista passi tai henkilökortti mukaan!
 • klo 14.30–15.30 laivaannousu
 • klo 15.30 lähtö Helsingistä
 • klo 19.00–19.30 laiva käy Tallinnassa (ei maihin-/laivaannousua)
 • klo 10.30 saapuminen Maarianhaminaan (Västra Hamnen)
 • Huom. klo 12.15–15.30 ei maihinnousua/laivaannousua Maarianhaminassa
 • klo 17.10 pitää olla viimeistään takaisin laivalla (automatkustajat jo klo 17).
 • klo 17.30 lähtö Maarianhaminasta
 • klo 10.00–10.30 laiva käy Tallinnassa (ei maihin-/laivaannousua)
 • klo 14.00 saapuminen Helsinkiin (Länsiterminaali 1)


Huom. Victorian yleisissä tiloissa on käytettävä kasvomaskia (Viron hallituksen linjaus 24.11., laiva purjehtii Viron lipun alla).


Varaa Jouluristeily HelsingistäVaraa Jouluristeily Helsingistä

Joulunajan risteilyt Victorialla - ilman maihinnousua.

Joulunajan lisälähdöt Victorialla

Suosituille Yön yli Itämerellä -risteilyille Helsingistä (ei maissakäyntiä) on nyt saatavilla lisälähtöjä joulun aikaan viikonloppulähtöjen lisäksi. Lisälähdöt su 20.12., ma 21.12., ti 22.12., su 27.12., ma 28.12., ti 29.12., ke 30.12. ja uudenvuodenristeily to 31.12. Risteilyltä ei pääse maihin, joten voit matkustaa karanteenivapaasti. Grande Buffet -ravintolassa nautit valmiin joulupöydän herkkuja 18.11.-26.12. ajalla.

Huom. Victorian yleisissä tiloissa on käytettävä kasvomaskia (Viron hallituksen linjaus 24.11., laiva purjehtii Viron lipun alla).
Risteilyjen matkustajamäärä on rajoitettu puoleen laivan maksimikapasiteetista.

Virittäydy joulutunnelmaan ja varaa omasi!

Varaa risteily Itämerellä alk.  /hytti Varaa risteily Itämerellä alk.  /hytti

 • Joustoturva

  JOUSTOTURVA -50 %

  31.12.2020 asti

  Osta lisäturvaa matkallesi joustoturvan avulla! Voit varata matkan huoletta, sillä joustoturvan avulla voit muuttaa tai peruuttaa matkan viimeistään 4 h ennen lähtöä joustoturvan hinnalla.

  • Tarjous: Joustoturva 31.12. mennessä tehtyihin varauksiin -50 % *
  • Muutimme ehtoja joustavammiksi: Joustoturva käy nyt myös sesongin lomaristeilyihin
  • Joustoturvan voi ottaa kaikkiin yön yli risteilyihin.
  • Voit siirtää matkasi ajankohtaa tai vaihtaa kohdetta ilman muutoskuluja
  • Voit peruuttaa matkan joustoturvan hinnalla


  * Viimeistään 31.12.2020 ostetussa joustoturvassa matkustusaika 30.9.2021 asti.

  Lue lisää joustoturvasta

  Tutustu Joustoturvan hinnastoon ja ehtoihin

 • Liity Club Oneen

  Club One

  Itämeren suosituin kanta-asiakasohjelma

  Club One-jäsenenä saat matkoja edullisemmin, sekä mahtavia etuja laivojen ravintoloissa ja valikoiduista tuotteista myymälöissä. Jäsenyyttä voi hyödyntää matkakohteissa jopa kymmenissä eri toimipisteissä. Saat matka- ja tuoteostoksista bonuspisteitä, joita voit käyttää mm. bonusmatkoihin. Perheenjäsenet voi liittää rinnakkaisjäseniksi, jolloin etuja voi hyödyntää koko perhe.

  Liity heti ja saat risteilyedun liittymislomakkeessa antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

  LIITY TÄSTÄ

   

  Oletko jo jäsen?

   

  Lataa Tallink Silja -sovellus puhelimeesi, saat sinne myös Club One -mobiilikortin.

  Lataa Tallink Siljan mobiilisovellus App Storesta Lataa Tallink Siljan mobiilisovellus Google Playsta