Autolla Turusta Maarianhaminaan

Aja auto tai polkupyörä laivaan Turussa ja vietä loma kierrellen idyllisellä Ahvenanmaalla. Autopaketti on edullisin vaihtoehto matkustaessasi pienellä porukalla. Voit valita myös Helsinki-Ahvenanmaa-automatkan.

Katso Turku-Ahvenanmaa-reitin aikataulu »

Tutustu Turku-Ahvenanmaa/Tukholma-reitin laivoihin: Baltic Princess ja Galaxy.

Varaa myös hotelli Maarianhaminasta tai muualta Ahvenanmaalta »

Autopaketit ja ajoneuvohinnat

Kun lähdet matkaan Ahvenanmaalle auton ja 1-4 matkustajan voimin, valintasi on edullinen autopaketti.

Jos varaat ajoneuvon reittimatkalle yli 4 matkustajalle, näet ajoneuvohinnat viereisestä linkistä. Huomioithan, että myös polkupyörä lasketaan ajoneuvoksi ja se tulee varata etukäteen samoin kuten muutkin ajoneuvot matkavarausta tehdessäsi.

Lisätietoa ajoneuvon kanssa matkustaville

Ajoneuvojen kanssa matkustavien on oltava lähtöselvityksessä viimeistään 1 h ennen lähtöä. Pidätämme oikeuden peruuttaa myöhemmin satamaan saapuvien varaukset.

Pituus- ja korkeusmittoihin sisällytetään mahdollinen kuorma (peräkärry, suksiboksi tms.). Ilmoittakaa varatessanne ajoneuvon tai ajoneuvoyhdistelmän kokonaispituus ja -korkeus. Jos ajoneuvossa on kaksi yksikköä (esim. auto + peräkärry), se varataan aina ajoneuvoyhdistelmänä**). Poikkeuksena moottoripyörä + pieni peräkärry, joka varataan henkilöautona sekä polkupyörä + peräkärry, joka varataan polkupyöränä.

Rahti ja vientiautot hinnoitellaan rahtihinnaston mukaisesti. Ajoneuvot ilman kuljettajaa sekä ajoneuvot, joiden leveys on yli 2,6 metriä tai jotka on rekisteröity kuorma-autoksi, hinnoitellaan erillisen rahtitariffin mukaan. Katso rahtivarausten yhteystiedot »

Lue lisää tärkeää tietoa ajoneuvolla matkustavalle »