Bonusmatkat ja matkatarjoukset

Victorian risteilylle pikkujoulunviettoon ja shoppailemaan

Shoppailuristeilylle

Jouluostokset kannattaa keskittää Victorian ostosristeilylle, matkaan pääset joulukuussa pelkillä pisteillä! Auto ostoskärryksi +10 €.

Victorian risteily esim. A-hytissä 12 500 p + 0 €

Tutustu bonuspistetarjoukseen
Pelkillä bonuspisteillä Turusta shoppailemaan joululahjat ja juhlajuomat

Jouluostoksille

Marras-joulukuun viikonloppuisin myös Turusta pelkillä pisteillä, A-hytti alk. 12 500 p + 0 €, karanteenivapaalle 23 h -risteilylle Baltic Princessillä! Osta juhlajuomat ja joululahjat kätevästi ja edullisesti samalta reissulta.
Tutustu tarjoukseen

Herkuttele joululounas merellä ja tunnelmoi saaristossa!

Joululounas merellä

Varaa 11 h -saaristoristeily 30.12. asti Turusta pelkillä bonuspisteillä, 4 000 p + 0 €/aik. Shoppaile menomatkalla ja herkuttele joululounaalla paluumatkalla, kansipaikka + joululounas 2 000 p + 33 €/aik.
Tutustu huipputarjoukseen

 • Club One -jouluedut

  Club One -jouluedut

  Risteillä saa ja pisteillä pääsee!

  Club One -joulutervehdys tarjoaa tänä vuonna uusia tapoja hyödyntää pisteet - nyt voit varata bonuspisteillä myös jouluristeilyjä ja uudenvuodenristeilyjä 2020 sekä kesän 2021 sesonkiristeilyjä mm. Saarenmaalle, Visbyhyn, Ahvenanmaalle ja Riikaan.

  • Hyödynnä bonuspisteesi ja jouluetusi 31.12.2020 mennessä.
  • Matkustusaika pistevarauksissa jopa 30.9.2021 asti.
  • Pisteitä voit käyttää myös sesongin lomaristeilyihin.
  • Tallink-verkkokaupan kaikkiin tuotteisiin (ei tarjoushintaisiin) voit nyt myös käyttää pisteitä.
  • Voit peruuttaa laivamatkan joustoturvan hinnalla, jonka saat ostettua nyt -50 %


  Kirjaudu ensin sisään tehdäksesi pistevarauksen.
  VARAA MATKA VARAA MATKA

  Tutustu kaikkiin Club One -jouluetuihin ja bonusmatkoihin

Ajankohtaista tietoa kanta-asiakkaille

 • Bonuspisteillä 31.12.2020 asti varattavissa bonusmatkoja jopa 30.9.2021 asti.

  Mielenrauhaa matkaasi

  Tänä vuonna vanhenevien bonuspisteiden voimassaoloaikoja pidennettiin keväällä 2020, ja nämä bonuspisteet ovat voimassa 31.12.2020 asti. Jotta bonuspisteesi eivät mene hukkaan, olemme laajentaneet bonuspisteiden käyttömahdollisuuksia. Voit nyt varata bonusmatkoja jopa 30.9.2021 asti, kunhan varaat matkan viimeistään 31.12.2020.

  Tutustu Club One -jouluetuihin ja varaa

 • Club One -tasomuutokset

  Kanta-asiakastasojen muutokset

  Olemme saaneet paljon kyselyitä liittyen myös kanta-asiakastasoihin. Club One -tasojen voimassaoloaikaa jatketaan vielä 31.12.2021 asti. Tasomuutokset hoidetaan mahdollisimman pian, mutta kaikilla asiakkailla muutokset eivät näy vielä esim. pistetiliotteella.

Uusi Club One -etu: Priority Car -palvelu pisteillä

 • Priority Car -etu Club One -jäsenille nyt pelkillä pisteillä

  Aja ensimmäisten joukossa ulos laivasta

  Uusi Club One -etu mahdollistaa tämän pelkillä pisteillä.

  Suosituksi osoittautunut Priority Car -palvelu Helsinki-Tallinna-reitillä takaa sinulle pääsyn ulos autolla ensimmäisten joukossa – Club One -jäsen voi nyt maksaa lisäpalvelun myös pisteillä.

  Varaus sujuu kätevästi netissä: Club One -numerollasi kirjautuneena varaa ajoneuvo mukaan ja OSTA MATKA jälkeen valitse Lisäpalvelut-osiosta, että haluat käyttää varauksessasi bonuspisteitä. Priority Car -lisäpalvelu kuluttaa 18 300 bonuspistettä.

  Huomioithan, että tällä hetkellä Virosta palaavien tulee jäädä omaehtoiseen karanteeniin.

  Jollet ole jo Club One -asiakas, liity nyt!

  Varaa laivamatkasi nytVaraa laivamatkasi nyt

HYÖDYNNÄ BONUSPISTEESI

Kun olet kerännyt riittävästi bonuspisteitä, voit käyttää niitä mm. matkojen maksamiseen.

Bonusmatkoja voit varata jo:

 • 8 kk ennen lähtöä, Gold -asiakkaat
 • 6 kk ennen lähtöä, Silver-asiakkaat
 • 4 kk ennen lähtöä, Bronze-asiakkaat
  mikäli matkat on jo avattu myyntiin.

Club One -jouluedulla varaat 31.12.2020 asti jo nyt bonusmatkoja jopa 30.9.2021 asti!

Tarkista bonuspistesaldosi Club One -verkkopalvelusta.

Uutuus! Nyt saat Helsinki-Tallinna-reitillä Priority Car -palvelun maksettua myös kätevästi Club One -pisteillä!

Bonusmatkahinnastot ja saatavuuden näet internet-varauspalvelustamme

Tutustu bonusmatkaehtoihin.

MUUT BONUSTUOTTEET

 

 

Bonusmatkaehdot

 
 
Bonusmatkan varaaminen
Bonusmatkan voi varata vasta, kun tilille on kirjautunut matkaan tarvittava pistemäärä. Bonusmatkan voi varata ainoastaan Club One -rekisteriin määritelty pää- tai rinnakkaiskortin haltija. Varaukseen tarvittavat bonuspisteet veloitetaan aina yhdeltä tililtä. Bonuspisteillä varatulla matkalla on oltava matkustajana vähintään yksi Club One -talouden jäsen, jonka talouden bonuspistetilin pisteillä matka on varattu.

Bonusmatkavaraukset tulee tehdä bonuspisteiden voimassaoloaikana. Aiemmin tehtyä varausta ei voi muuttaa bonusmatkavaraukseksi. Gold-asiakkaat voivat varata jo 8 kk (244 pv) ennen lähtöä, Silver-asiakkaat 6 kk (183 pv) ennen lähtöä ja Bronze-asiakkaat 4 kk (122 pv) ennen lähtöä. Matkan voi tehdä pisteiden vanhentumispäivämäärästä eteenpäin samoilla tasokohtaisilla periaatteilla edellyttäen, että matkavaraus on tehty ennen pisteiden vanhentumista. Bonusmatkoja ei voi varata erikoisristeilyille. Bonusmatkat varataan Tallink Siljan kanta-asiakaspalvelusta tai kanta-asiakaspalvelun tarjoamien kanavien kautta.

Bonusmatkan varausohje →

 

Bonusmatkamaksut
Bonusmatkoihin lisätään reittikohtainen hytti- tai kansipaikkamaksu. Tämän lisäksi muut viranomaisten tai yhteistyökumppaneiden määrittelemät maksut kanta-asiakkaan tulee suorittaa itse (esim. lento-kenttäverot, palvelumaksut tms.).

 

Muutos- ja peruutusehdot
Bonusmatkavarauksen lähtöpäivää on mahdollista muuttaa vain kerran. Bonusmatkoilla on voimassa normaalit Tallink Siljan maksu-, muutos- ja peruutusehdot. Bonusmatkan peruuntuessa viimeistään 14 vuorokautta ennen matkan alkua voimassaolevat bonuspisteet palautuvat pistetilille, sitä myöhemmin peruutetut bonusmatkat veloitetaan kokonaisuudessaan pistetililtä. Jos matka jätetään peruuttamatta, pisteitä ei palauteta. Kun kyseessä on yhteistyökumppanimme tarjoama bonusetu (tai muu tarjous) noudatetaan kyseisen yhtiön peruutus- ja varausehtoja.

 

Rajoitukset
Bonusmatkoihin tarvittavat pistemäärät vaihtelevat sesonkikohtaisesti. Suite-hyttien suuren kysynnän ja vähäisen määrän vuoksi ne ovat varattavissa bonuspisteillä aikaisintaan 2 viikkoa ennen lähtöä, mikäli niitä on hyvin vapaana ja laivalla on hyvin tilaa. Bonusmatkoja on rajoitettu määrä jokaista lähtöä kohden.Tallink Siljalla on oikeus rajata bonusmatkojen määrää tai olla myöntämättä bonusmatkoja tiettyinä ajankohtina. Bonusmatkan jälleenmyynti ei ole sallittua.

Bonusmatkaan kuuluu yksi hytti enintään neljälle hengelle, ellei toisin mainita. Bonusmatkaan kansipaikoin sisältyy 1 henkilö. Bonuspisteillä varattavien hyttien määrää ei ole rajoitettu, ellei toisin mainita. Bonuspisteillä varatulla matkalla on oltava matkustajana vähintään yksi henkilö, jonka kotitalouden bonuspistetilin pisteillä matka on varattu.