Löydä kesän parhaat hetket Siljalla


Kesäloma on parhaimmillaan, kun pääsee näkemään ja kokemaan uutta. Jotta sinä löytäisit ne kaikkein sykähdyttävimmät maisemat ja ikimuistoisimmat kokemukset, olemme koonneet tuttujen bloggaajien vinkit Ruotsin ja Ahvenanmaan salaisuuksiin. Tutustu vinkkeihin ja varaa ihania hetkiä kesääsi.

Risteilysivuiltamme löydät lisää tietoa mm. viihteestä ja ostosmahdollisuuksista:
Päivä Tukholmassa -risteily Helsingistä →
23 h -risteily Turusta Baltic Princessillä →

Varaa kesän paras risteily Siljalla!

Nauti kesästä Päivä Tukholmassa -risteilyllä

Vinkit Tukholmaan lapsiperheille, HANNAN SOPPA-blogin Hanna Hurtta
Lapsi-
perheet

HANNAN SOPPA -blogin Hanna Hurtta

Hanna vieraili perheensä kanssa Skeppsholmenilla, joka on pieni ja luonnonläheinen saari keskellä urbaania Tukholmaa. Skeppsholmenille pääsee Värtanin sataman edestä hyppäämällä laivabussiin, joka vie suoraan Tukholman keskustaan (Cityterminaaliin). Cityterminaalista Skeppsholmenille on matkaa alle 1 km, jonka taittaa helposti joko kävellen tai nappaamalla taksin.

Tutustu Hannan vinkkeihin lapsiperheille →  
Vinkit Tukholmasta nautiskelijoille, MIESKIN-blogin Juri Silvennoinen
Nautis-
kelijat

MIESKIN-blogin Juri Silvennoinen

Jurin suosikki kaupunginosa Tukholmassa on Östermalm, joka on täynnä täydellisiä vaatekauppoja, sisustusliikkeitä ja ravintoloita. Östermalmille pääset satamasta kävelemällä Gärdetin metroasemalle ja ajamalla metrolla Östermalmille tai vesibussikuljetuksella suoraan satamasta aivan Östermalmin kupeeseen (Nybroplan).

Tutustu Jurin vinkkeihin nautiskelijoille →  

Hotellimatkalla ehdit enemmän

Hotellimatka tai Laiva-lentomatka Tukholmaan
Tukhol-
maan

Hotellimatka tai Laiva-lento Tukholmaan

Tukholmassa on paljon tekemistä, joten varaa kesälle yhden tai useamman yön hotellimatka Helsingistä tai Turusta Tukholmaan. Tai kokeile kätevää Laiva-lentomatkaa alk. 89 €/hlö (sis. laivamatka Helsinki-Tukholma ja lento Tukholma-Helsinki) ja voit myös jäädä yöksi Tukholmaan. Nauti rauhassa yhdessäolosta läheisten kanssa shoppaillen, huvitellen ja herkutellen.

Tutustu Tukholman kohdevinkkeihin →
Tutustu ja varaa kesän hotellimatka Tukholmaan →
Lue lisää Laiva-lentomatkasta →

Hotellimatka ihastuttavaan Ahvenanmaahan
Ahvenan-
maalle

SALAMATKUSTAJA-blogin Satu Rämö

Salamatkustaja-blogin Satu Rämö vietti ikimuistoisen loman Ahvenanmaalla. Ahvenanmaa on lähimatkailukohde parhaimmillaan. Yllättävän moni ei ole siellä käynyt – mutta todellakin kannattaisi! Ahvenanmaalle pääsee helpoiten laivalla Turusta. Laiva lähtee aamulla klo 8.15 ja iltapäivällä kello 13.30 ollaan jo perillä Maarianhaminassa.

Tutustu Satun vinkkeihin ikimuistoiseen kesälomaan →  

Turun kauniit saaristomaisemat

Vinkit kesäristeilylle, Plusmimmi-blogin Mimmi Toivanen
Upea
Baltic
Princess

PLUSMIMMI-blogin Mimmi Toivanen

Uudella ja upealla Baltic Princessillä voit rentoutua ja nauttia kesästä! Viihdettä riittää niin aikuisille kuin lapsillekin, ravintoloissa on runsaasti valinnanvaraa ja samalla ostat merihintaiset juomat kesän juhliin. Plusmimmi-blogin Mimmi teki ystävänsä kanssa 23 h -risteilyn Turusta ja totesi, ettei meinannut ehtiä tekemään kaikkea kivaa, mitä oli etukäteen suunnitellut. Varaa sinäkin siis kesän ikimuistoisimmat yhteiset hetket!

Tutustu Mimmin vinkkeihin kesäristeilylle →
 
Saaristoristeily Turusta
Saaristo-
maisemat

11 h -saaristoristeily Turusta

Päivän mittainen miniloma on helppo järjestää vaikka hetken mielijohteesta. 11 h -saaristoristeilylle lähtö tapahtuu klo 8.15 Galaxylla ja paluu Turkuun samana iltana klo 19.15 uudistuneella Baltic Princessillä. Vietä aikaa kahdella laivalla yhdessä tärkeimpiesi kanssa, herkuttele vaikka runsaalla brunssilla maailman kauneimmassa saaristossa, nauti viihteestä ja tee edullisia löytöjä laivan myymälöistä. Club One -asiakkaana risteilet Saaristopassilla koko kesän 20 €/aikuinen!

Tutustu 11 h -saaristoristeilyyn ja Saaristopassiin →

Automatkalla ostat enemmän edullisemmin

Kesän odotetuin automatka vie Ruotsiin tai Ahvenanmaalle.
Auto-
loma

MUITA IHANIA -blogin Tiina Arponen

Tiina pakkasi perheensä autoon ja lähti toukokuun lopussa lapsuutensa maisemiin Ruotsiin. Tässä Tiinan vinkit koko perheen automatkalle.

Automatkat Ruotsiin alk. 35 €/suunta Club One -asiakkaille, alk. 40 €/suunta muille.

Tutustu Tiinan vinkkeihin koko perheen automatkalle →
Edullisia meriostoksia, mm. emalisia Muumi-mukeja
Ostos-
matka

Ostokset edulliseen merihintaan

Siljan laivoilta shoppailet lähes kaiken! Myymälöistä löydät niin vaatteet, asusteet, kosmetiikan, elektroniikan, juomat, makeiset ja muut herkutkin. Varatessasi auton mukaan ostat enemmän edullisemmin. Muumi-fanien iloksi myynnissä on edullisesti esim. Muumiastioita, -vaatteita ja -leluja. Tiettyjä Muumi-tuotteita on kesällä myynnissä vain Siljan laivoilla ja Europalla, mm. Muumi-magneetteja ja Muurlan emalimukeja.

Tutustu tuotteisiin →
Tutustu ostosristeilyihin Siljalla →

Lasten ruokavinkit Siljan laivoilla

 • Alle 6-v. Buffet-ravintolaan 0 €

  Alle 6-v. Buffet-ravintolaan 0 €

  0–5-vuotiaat pikkukulinaristit ruokailevat Siljan laivojen Grande Buffet -ravintoloissa ilmaiseksi aikuisten seurassa, ja isommillekin lapsille on edullisemmat hinnat.

 • Baltic Princessin uusi Silja Land

  Pikkupurtavaa Silja Landista

  Baltic Princessin Silja Land -leikkihuone uudistui ja laajeni, joten tilaa on runsaasti. Silja Landista ostat kesällä myös pikkupurtavaa leikin lomassa.

 • Alle 6-v. Buffet-ravintolaan 0 €

  Alle 6-v. Buffet-ravintolaan 0 €

  0–5-vuotiaat pikkukulinaristit ruokailevat Siljan laivojen Grande Buffet -ravintoloissa ilmaiseksi aikuisten seurassa, ja isommillekin lapsille on edullisemmat hinnat.

 • Baltic Princessin uusi Silja Land

  Pikkupurtavaa Silja Landista

  Baltic Princessin Silja Land -leikkihuone uudistui ja laajeni, joten tilaa on runsaasti. Silja Landista ostat kesällä myös pikkupurtavaa leikin lomassa.

Kesän makeimmat hetket

Menu Nordic by Ismo Sipeläinen

Menu Nordic by Ismo Sipeläinen on tarjolla 16.5.-18.9. Helsinki-Tukholma-laivojen Bon Vivant -ravintolassa. 5-ruokalajin menussa on mm. kesäistä kalakeittoa ja yrttipaahdettua härkää. Uutuutena versiot vegaaneille ja lapsille!

Menu Nordic by Ismo Sipeläinen →Menu Nordic Vegan by Ismo Sipeläinen → Menu Nordic Kids by Ismo Sipeläinen →

Mansikkamenu Tavolàtassa

Kesä lähestyy ja se otetaan huomioon myös ravintoloissamme. Tavolàta-ravintoloissa Helsingin ja Turun-laivoilla voit valita ruokia myös uudelta kesäiseltä Mansikkamenulta (21.6. alkaen) ja nauttia sesongin raikkaista mauista!

Mansikkamenu Helsinki-Tukholma →Mansikkamenu Turku-Tukholma →Tutustu ruokailuun laivoilla →

Runsas ja raikas kesäbuffet

Siljan laivojen Buffet-ravintoloissa Helsingistä ja Turusta on tarjolla kesälläkin runsas buffet! Valitse tuoreet kesäherkut eri pisteiltä, yhdistele oman makusi mukaan ja nauti niin alku-, pää- kuin jälkiruoistakin.

 • Tutustu Vastuullisuus-sivustoon

  Vastuullisuus

  Sukellus laivan alle ympäristön hyväksi

  Sukeltajat puhdistavat ja harjaavat Silja Linen ja Tallinkin laivojen pohjia säännöllisesti. Puhtaamman rungon ansiosta polttoaineen kulutus pienenee merkittävästi, jolloin myös pakokaasupäästöt ilmaan vastaavasti vähenevät. Laivojen pohjat putsataan noin kolmen-neljän viikon välein kesäkaudella, säistä riippuen tarvittaessa useamminkin. Putsattavaa aluetta laivassa on 1600-1800 neliömetrin verran laivasta riippuen. Puhdistukseen kuluu sukeltajilta aikaa noin kuusi tuntia.

  Tutustu toimenpiteisiimme Itämeren hyväksi
 • Liity Club Oneen

  CLUB ONE

  Itämeren suosituin kanta-asiakasohjelma

  Club One-jäsenenä saat matkoja edullisemmin, sekä mahtavia etuja laivojen ravintoloissa ja valikoiduista tuotteista myymälöissä. Korttia voi hyödyntää matkakohteissa jopa kymmenissä eri toimipisteissä. Saat matka- ja tuoteostoksista bonuspisteitä, joita voit käyttää mm. bonusmatkoihin. Perheenjäsenet voi liittää rinnakkaisjäseniksi, jolloin etuja voi hyödyntää koko perhe.

  Liity heti ja saat risteilyedun liittymislomakkeessa antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

  LIITY TÄSTÄ

  Oletko jo jäsen?

   

  Lataa Tallink Silja -sovellus puhelimeesi, saat sinne myös Club One -mobiilikortin.

  Lataa Tallink Siljan mobiilisovellus App Storesta Lataa Tallink Siljan mobiilisovellus Google Playsta