joustoturva


Ostamalla joustoturvan voit muuttaa varauksen ilman yksittäismatkustajien matkaehdoissamme mainittuja muutoskuluja tai perua matkavarauksesi joustoturvan hinnalla, mikäli lähtöön on yli 4 tuntia Helsinki-Ahvenanmaa, Helsinki-Riika, Helsinki-Tukholma, Helsinki-Saarenmaa, Helsinki-Visby, Turku-Tukholma, Tallinna-Tukholma ja Riika-Tukholma -reiteillä sekä Helsinki-Tallinna ja Vuosaari-Muuga –reiteillä, mikäli lähtöön on yli 45 minuuttia. 

Helsinki-Ahvenanmaa, Helsinki-Riika, Helsinki-Tukholma, Helsinki-Saarenmaa, Helsinki-Visby, Turku-Tukholma, Tallinna-Tukholma, Riika-Tukholma ja Paldiski-Tukholma reitti- ja risteilymatkoilla (mukaan lukien Ahvenanmaa)

Hinta 8 €/aikuinen, 4 €/6-17-vuotias ja 0 €/alle 6-vuotias.

Helsinki-Tallinna ja Vuosaari-Muuga reitti- ja risteilymatkoilla (myös 5 h -ostosristeilyillä)

Hinta 5 €/aikuinen, 2,5 €/6-17-vuotias ja 0 €/alle 6-vuotias.

Joustoturva on ostettava kaikille samassa varauksessa oleville matkustajille. Joustoturva koskee koko varausta lukuun ottamatta palvelumaksuja ja kokouspalveluja. Joustoturvaa ei voi ostaa erikoisristeilyille eikä matkoille, jotka sisältävät kolmannen osapuolen palveluja. Kolmannen osapuolen palveluita ovat mm. hotelliyöpymiset, retket, pääsyliput sekä kuljetukset. Joustoturva ei kerrytä bonuspisteitä, mutta bonusmatkoissa se kattaa voimassa olevat pisteet. Matkaa siirrettäessä joustoturva jää voimaan. Mikäli matka perutaan, joustoturvan osuutta ei palauteta.

JOUSTOTURVAN OSTAMINEN

Helsinki-Ahvenanmaa, Helsinki-Riika, Helsinki-Tukholma, Helsinki-Saarenmaa, Helsinki-Visby, Turku-Tukholma, Tallinna-Tukholma, Riika-Tukholma ja Paldiski-Tukholma reitti- ja risteilymatkoilla (mukaan lukien Ahvenanmaa):

  • Varaus tehdään viimeistään 21 vrk ennen matkaa: ostettava varauksen yhteydessä tai viimeistään 21 vrk ennen matkaa.
  • Varaus tehdään myöhemmin kuin 21 vrk ennen matkaa: ostettava heti varauksen yhteydessä (lähtöön oltava yli 2 vrk).

Helsinki-Tallinna (myös 5 h -ostosristeilyt) ja Vuosaari-Muuga reitti- ja risteilymatkat:

  • Varaus tehdään viimeistään 7 vrk ennen matkaa: ostettava varauksen yhteydessä tai viimeistään 21 vrk ennen matkaa.
  • Varaus tehdään myöhemmin kuin 7 vrk ennen matkaa: ostettava heti varauksen yhteydessä (lähtöön oltava yli 2 vrk).