joustoturva


Ostamalla joustoturvan voit muuttaa varauksen ilman yksittäismatkustajien matkaehdoissamme mainittuja muutoskuluja tai perua matkavarauksesi joustoturvan hinnalla, mikäli lähtöön on yli 4 tuntia Helsinki-Ahvenanmaa, Helsinki-Riika, Helsinki-Tukholma, Helsinki-Saarenmaa, Helsinki-Visby,Turku-Tukholma, Tallinna-Tukholma ja Riika-Tukholma -reiteillä sekä Helsinki-Tallinna ja Vuosaari-Muuga –reiteillä, mikäli lähtöön on yli 45 minuuttia. Joustoturva on voimassa 9.12.2019 alkaen toistaiseksi.

Helsinki-Ahvenanmaa, Helsinki-Riika, Helsinki-Tukholma, Helsinki-Saarenmaa, Helsinki-Visby, Turku-Tukholma, Tallinna-Tukholma, Riika-Tukholma, Paldiski-Tukholma ja Tukholma-Härnösand reitti- ja risteilymatkoilla (mukaan lukien Ahvenanmaa)

Hinta 8 €/aikuinen, 4 €/6-17-vuotias ja 0 €/alle 6-vuotias.

TARJOUS! Joustoturva puoleen hintaan kaikille risteilyille: Hinta 4 €/aikuinen ja 2 €/6-17 vuotias. Voimassa matkustusajalla 2.11.2020-30.9.2021. Varattavissa 31.12.2020 asti. Tarjous ei koske 11 h -saaristoristeilyä eikä reittimatkoja.

Helsinki-Tallinna ja Vuosaari-Muuga reitti- ja risteilymatkoilla (myös 5 h -ostosristeilyillä ja Victorian Yön yli risteilyillä Itämerellä)

Hinta 5 €/aikuinen, 2,5 €/6-17-vuotias ja 0 €/alle 6-vuotias.

TARJOUS! Joustoturva puoleen hintaan Victorian yön yli risteilylle sekä Europan 22 h -risteilylle Tallinnaan: Hinta 2,5 €/aikuinen ja 1,25 €/6-17 vuotias. Voimassa matkustusajalla 2.11.2020-30.9.2021. Varattavissa 31.12.2020 asti. Tarjous ei koske 5 h -ostosristeilyjä eikä reittimatkoja.

Joustoturva on ostettava kaikille samassa varauksessa oleville matkustajille. Joustoturva koskee koko varausta lukuun ottamatta palvelumaksuja ja kokouspalveluja. Joustoturvaa ei voi ostaa erikoisristeilyille eikä matkoille, jotka sisältävät kolmannen osapuolen palveluja. Kolmannen osapuolen palveluita ovat mm. hotelliyöpymiset, retket, pääsyliput sekä kuljetukset. Joustoturva ei kerrytä bonuspisteitä, mutta bonusmatkoissa se kattaa voimassa olevat pisteet. Matkaa siirrettäessä joustoturva jää voimaan. Mikäli matka perutaan, joustoturvan osuutta ei palauteta.

JOUSTOTURVAN OSTAMINEN

Helsinki-Ahvenanmaa, Helsinki-Riika, Helsinki-Tukholma, Helsinki-Saarenmaa, Helsinki-Visby, Turku-Tukholma, Tallinna-Tukholma, Riika-Tukholma, Paldiski-Tukholma ja Tukholma-Härnösand reitti- ja risteilymatkoilla (mukaan lukien Ahvenanmaa):

  • Varaus tehdään viimeistään 21 vrk ennen matkaa: ostettava varauksen yhteydessä tai viimeistään 21 vrk ennen matkaa.
  • Varaus tehdään myöhemmin kuin 21 vrk ennen matkaa: ostettava heti varauksen yhteydessä (lähtöön oltava yli 2 vrk).

Helsinki-Tallinna (myös 5 h -ostosristeilyt ja Victorian Yön yli risteilyt Itämerellä) ja Vuosaari-Muuga reitti- ja risteilymatkat:

  • Varaus tehdään viimeistään 7 vrk ennen matkaa: ostettava varauksen yhteydessä tai viimeistään 21 vrk ennen matkaa.
  • Varaus tehdään myöhemmin kuin 7 vrk ennen matkaa: ostettava heti varauksen yhteydessä (lähtöön oltava yli 2 vrk).

 

muutos ja peruutusturva 8.12.2019 asti ostettuihin matkoihin

Alla olevat ehdot ovat voimassa matkoihin, joihin peruutusturva on ostettu ajalla 1.2.2019-8.12.2019
Katso ehdot


Ostamalla muutos- ja peruutusturvan voit muuttaa varauksen ilman muutoskulua tai perua matkavarauksesi peruutusturvan hinnalla, mikäli lähtöön on yli 4 tuntia. Muutos- ja peruutusturva ei kuitenkaan ole enää voimassa osittain tai kokonaan lähtöselvitetyissä varauksissa.


Helsinki-Tukholma reitti- ja risteilymatkoilla (mukaan lukien Ahvenanmaa)
Hinta 8 € / aikuinen, 4 € / 6-17-vuotias, 0 € / alle 6-vuotias.

Turku-Tukholma reitti- ja risteilymatkoilla (mukaan lukien Ahvenanmaa)
Europan 22 h -risteilyllä
Hinta 4 € / aikuinen, 2 € / 6-17-vuotias, 0 € / alle 6-vuotias.

Muutos- ja peruutusturva on ostettava kaikille samassa varauksessa oleville matkustajille. Muutos- ja peruutusturva koskee koko varausta lukuun ottamatta kolmannen osapuolen palveluita, palvelumaksuja ja kokouspalveluja. Kolmannen osapuolen palveluita ovat mm. hotelliyöpymiset, retket, pääsyliput sekä kuljetukset. Muutos ja peruutusturva ei kerrytä bonuspisteitä, mutta bonusmatkoissa se kattaa voimassa olevat pisteet. Matkaa siirrettäessä muutos- ja peruutusturva jää voimaan. Mikäli matka perutaan, muutos- ja peruutusturvan osuutta ei palauteta.

Muutos ja peruutusturvan ostaminen:
  • Varaus tehdään viimeistään 21 vrk ennen matkaa: ostettava varauksen yhteydessä tai viimeistään 21 vrk ennen matkaa.
  • Varaus tehdään myöhemmin kuin 21 vrk ennen matkaa: ostettava heti varauksen yhteydessä (lähtöön oltava yli 2 vrk).


Ändrings- och avbokningsskydd

Genom att köpa ändrings- och avbokningsskydd kan du ändra eller avboka din resa utan ändrings- eller avbokningskostnader ännu 4 timmar före avresan. Ändrings- och avbokningsskyddet gäller dock inte ifall bokningen är delvis eller helt incheckad. Ändrings- och avbokningsskyddet kan bokas från och med den 1.2.2019 och gäller tills vidare.

Helsingfors-Stockholm reguljär- och kryssningsresor / reguljärresor och kryssningar (inkluderar Åland)
Pris 8€ / vuxen, 4€ / 6-17 år, 0€ / under 6år.

Åbo-Stockholm reguljär- och kryssningsresor (inkluderar Åland)
22h-kryssning med Europa / Europas 22h-kryssning
Pris 4€ / vuxen, 2€ / 6-17 år, 0€ / under 6 år.

Ändrings- och avbokningsskyddet måste köpas åt alla passagerare på samma bokning. Ändrings- och avbokningsskyddet täcker hela bokningen förutom tredje partens tjänster samt serviceavgifter. Tredje partens tjänster är bl.a. hotellövernattningar, utflykter, inträdesbiljetter och transfer. Ändrings- och avbokningsskyddet genererar inte bonuspoäng men gällande bonusresor täcker det ikraftvarande poäng. Ifall resan flyttas blir även ändrings- och avbokningsskyddet i kraft. Ifall resan avbokas returneras inte ändrings- och avbokningsskyddets andel. 

Köp av ändrings- och avbokningsskydd:
  • Bokningen görs senast 21 dygn före avresan: i samband med bokningen eller senast 21 dygn före avresan.
  • Bokningen görs senare än 21 dygn före avresan: i samband med bokningen (senast 2 dygn före avresan).