Muut Ruotsin matkakohteet

Varaa kätevästi Ruotsin matkasi meiltä!

Ota perhe tai ystävät mukaan ja varaa kesän automatkatarjous Ruotsiin Turusta tai Helsingistä. Tukholman lisäksi mukavia käyntikohteita ovat esim. Eskilstuna, Kolmården, Vimmerbyn Astrid Lindgrens Värld sekä Småland. Voit varata laivamatkasi yhteyteen hotellin Norrköpingistä, joka on myös lähellä Kolmårdenia.

Kokå perheen Kolmården

Kokå konkkarånkka Kolmårdeniin

Miltä kuulostaisi visiitti Kolmårdenin eläintarhaan, jossa näet eläimet lähietäisyydeltä? Vildmarkshotelletissa yövyt aivan Kolmårdenin kupeessa ja Norrköpingissä n. 25 km etäisyydellä eläinpuistosta.

Lue lisää »

Siljalta saat varattua kätevät matkapaketit laivamatkoineen, yöpymisineen ja sisäänpääsylippuineen! Kolmen yön matkapaketti Kolmårdeniin kesäkuussa esim. 614 €/perhe Helsingistä tai 544 €/perhe Turusta (sisältäen kahdelle aikuiselle ja kahdelle 3-12-v. lapselle ja henkilöautolle edestakaiset laivamatkat iltavuoroilla B-luokan hytissä, yhden yön majoituksen aamiaisineen Scandic Norrköping Nord Hotellin perhehuoneessa sekä 1 päivän eläinpuistoliput).
Tutustu Kolmårdenin matkapaketteihin »

 

Småland kutsuu seikkailuun

Småland kutsuu seikkailuun

Varaa automatka Siljalla Helsingistä tai Turusta Tukholmaan ja seikkaile kohti Smoolannin maakuntaa. Vieraile esim. villin lännen teemapuistossa – pääosassa on koko perheen leikki ja hauskanpito.

Lue lisää »

Smoolannin maakunta on yksi Ruotsin suurimpia ja sieltä löytyykin valinnanvaraa niin aktiivilomailijoille kuin perhematkailijoillekin. Itärannikko saaristoineen, etelän kaunis maaseutu ja pohjoisen järvi-ja metsäalue tarjoavat puitteet monipuoliseen lomailuun.

Astrid Lindgrens Värld (ALV)
Astrid Lindgrens Värld sijaitsee Vimmerbyssä vajaan kolmensadan kilometrin päässä Tukholmasta. Teemapuistossa on monta eri satumaailmaa. Täällä tapaat tuttuja AstrId Lindgrenin kirjoista kuten Peppi Pitkätossun, Vaahteramäen Eemelin sekä uutuutena myös Veljeni, Leijonamielen oma maailma. Puistossa on useita teatteriesityksiä päivittäin. Kohtaaminen oman lempihahmon kanssa jää varmasti mieleen jokaiselle Astrid Lindgrenin tarinoita lukeneelle ja kuulleelle!

Osoite: Astrid Lindgrens Värld, Vimmerby
www.alv.se

High Chaparral
Villin lännen teemapuisto on valittu useana vuonna Ruotsin parhaaksi! Täällä koko perhe voi osallistua eri aktiviteetteihin, mm. kullanhuuhdontaan, talonrakennukseen tai höyryjunamatkaan. Täällä asustaa myös erilaisia eläimiä, jopa ihan oikea biisoni.

Osoite: High Chaparral, Hillerstrorp
www.highchaparral.se/en/

IKEA-maailma
Ikean perustaja Ingvar Kamprad on kotoisin Smoolannista ja niinpä Älmhultiin onkin rakentunut kokonainen IKEA-maailma. Täältä löydät ensimmäisen IKEA-kaupan, -hotellin ja -museon.

Osoite: IKEAgatan 5, Älmhult
www.ikeamuseum.com

Grenna Polkagriskokeri
Grännan idyllisessä pikkukaupungissa pääset seuraamaan perinteisen ruotsalaisen makeistangon valmistamista – ja tietysti myös maistamaan! Erinomainen pysähdyspaikka E4–valtatien varrella.

Osoite: Brahegatan 39, Gränna
http://polkagris.com/

Scandic Norrköping Nord

Scandic Norrköping Nord -hotelli sijaitsee 4 km Norrköpingin keskustasta pohjoiseen, lähellä E4 -valtatietä. Hotelli on hyvä majoitusvaihtoehto Etelä-Ruotsiin suuntaaville automatkustajille sekä Kolmårdenin eläinpuistossa vieraileville, puisto sijaitsee noin 25 km etäisyydellä hotellista. Hotellissa on 150 huonetta sekä ravintola, lasten leikkinurkkaus, Scandic -myymälä, kuntohuone, sauna ja pieni uima-allas sekä kokoustiloja.

Lue lisää »

Sijainti: 4 km Norrköpingin keskustasta, 25 km Kolmårdenista

Pysäköintimahdollisuus: kyllä, piha-alueella

Perushuonevarustelu: wc/suihku, hiustenkuivaaja, tv, wifi.

Muut varattavissa olevat huoneluokat: Perhehuone 2 aikuiselle ja 1-2 lapselle

Huonehintaan sisältyy: aamiainen, saunan ja kuntohuoneen käyttö

Esim.155 €

Esim. hinta 155 €/hlö Helsingistä ja 141 €/hlö Turusta sis. meno-paluu-laivamatkat Tukholmaan iltavuorolla B-luokan hytissä ja 1 yön majoituksen aamiaisineen. 

Varaa