Mukavaa työmatkaa!

Tallink Shuttle -laivoilla on päivittäin kuusi lähtöä Helsingistä ja Tallinnasta. Perille määränpäähän löydät kahdessa tunnissa, säässä kuin säässä. Ostamalla lipun Business Loungesta saat työrauhan ja aterian jo matkalla palaveriin.

Uusi laivamme Megastar on täällä! Työmatkustaminen on nyt mukavampaa kuin koskaan aiemmin.

Tutustu laivaan →
Katso hinnat, aikataulut ja varaa matkasi → Katso hinnat, aikataulut ja varaa matkasi →

Monipuoliset palvelut yhdestä paikasta.

Puh. 010 804 123
Avoinna ma–pe klo 9.00–17.00
Kokous- ja ryhmämyynnin yhteystiedot →

Pyydä tarjous
 

Sarjaliput

Jos matkustat usein Helsingin ja Tallinnan väliä suosittelemme 10 matkan sarjalippua! Sarjalipulla voit matkustaa 12 kuukauden sisällä ostopäivästä. Lähtöjä on päivittäin useita, joten sopiva aikataulu löytyy varmasti.

Lisätiedot ja varaukset matkatoimistosta tai suoraan Tallinkin myyntipalvelusta 0600 157 00
 

Matkustusluokat ja ryhmätilat

Tallink Shuttle -laivoilla voit valita sinulle sopivimman kolmesta eri matkustusluokasta. Business Loungessa voit työskennellä rauhassa tai levätä palaverien välissä. Myös Star Comfort -luokka tarjoaa omaa rauhaa ja pientä purtavaa. Edullisimmin matkustat Star-luokassa.

Lue lisää matkustusluokkien eduista →

Tallink Shuttle -laivat tarjoavat kokousryhmille kokoontumistilan. Työporukan matka käynnistyy tehokkaasti, kun jo menomatkalla kokoonnutaan käymään läpi yhteisiä asioita.

Tutustu Megastarin kokoustiloihin →
Tutustu Starin kokoustiloihin →

Hotellipaketit

Tallinkin omat hotellit tarjoavat monipuolisia palveluita kokousryhmille. Hotellimatkalla tiimille jää aikaa niin yhteisiin työasioihin kuin vapaa-aikaan.

Lue lisää hotellikokousmatkoista →

Päiväkokous merellä

Päivän mittaisella matkalla kannattaa hyödyntää laivojen kokoustiloja. Laivalta kukaan ei lähde kesken kaiken toiseen palaveriin. Tervetuloa tuulettamaan ajatuksianne merellisiin maisemiin!

Lue lisää päiväkokouksista →