TALLINKIN VINKIT KULTTUURIN JA TOIMINNAN YSTÄVILLE


Tallinna on taskukokoinen runsaudensarvi kulttuurista pitäville. Jo käyskentely kaupungin kaduilla on kuin historiankirjaan hyppäisi! Museoita, taidegallerioita, teatteria ja elämyksellisiä käyntikohteita riittää useammankin visiitin verran.

Varaa Päivä Tallinnassa -risteily →  Varaa Päivä Tallinnassa -risteily → Varaa hotellimatka Tallinnaan →

Kiinnostavat ja ajankohtaiset tapahtumat Tallinnassa

Kiinnostavat ja ajankohtaiset

Onko tänään jokin hyvä keikka? Entä mitä tapahtumia on tarjolla? Tallinnassa on syytä laittaa menokengät jalkaan, sillä kokemusmahdollisuuksia on kasapäin. Kansallisteatteri Estoniassa on mm. marraskuussa ensi-illassa Liisa Ihmemaassa.

Katso tapahtumavinkit →

Taidemuseot ja galleriat Tallinnassa

Taidemuseot ja galleriat

Tallinnan museot ja näyttelyt eivät jätä kulttuurinnälkäistä ilman ravintoa. Piipahda taiteilijan ateljeessa tai vietä tuntikausia taidehallissa – valinta on sinun! Tallinnan Telliskiven alueella on avautunut uutuutena kesäkuussa Fotografiska, jossa näet valokuvataiteen parhaimmistoa.

Katso kaikki taidemuseo- ja galleriavinkit →

 


Kuvataiteilija Navitrollan galleriassa on hauskoja, luonto- ja eläinaiheisia tauluja. Tämän virolaistaiteilijan värikkäät maalaukset koristavat mm. Silja Galaxyn kylkiä ja hyttien tauluja.
Osoite: Sulevimägi 1
Etäisyys satamasta: 1,3 km


Tallinnan uudessa Fotografiska -valokuvataiteen kohtauspaikassa näet nyt Tukholman Fotografiskan tapaan runsaasti valokuvaajien mestariteoksia.
Hyödynnä myös Club One -korttiedut.
Osoite: Telliskivi 60a/8
Etäisyys satamasta: 3,1 km

Vanha elokuvateatteri Helios on jälleen avoinna – ja millä tavalla! Helios Hallista on tullut digitaalisen taiteen keskus, jossa vierailijat pääsevät nauttimaan 45 minuutin mittaisesta matkasta maailman kuuluisimpien taidemaalareiden sielunmaisemaan. Monet2Klimt-näyttely heijastaa teatterisalin seinille yli 140 animoitua, klassisen musiikin ja ääniefektien saattelemaa maalausta Claude Monet’lta, Vincent van Goghilta ja Gustav Klimtiltä – omien aikakausiensa neroilta, jotka olivat edelläkävijöitä matkalla klassismista modernismiin. Esitys jatkuu tauotta, astu siis sisään milloin vain ja löydä itsesi klassikkomaalausten sadunomaisesta maailmasta.
Hyödynnä myös Club One -korttietu -15 % sisäänpääsystä paikan päällä.
Osoite: Sauna 1
Etäisyys satamasta: 1,8 km

Kadriorgin palatsi esittelee perinteistä länsieurooppalaista ja venäläistä taidetta aina 1500-luvulta 1900-luvulle saakka.
Osoite: Weizenbergi 37
Etäisyys satamasta: 1,8 km

Kumu on suomalaisen Pekka Vapaavuoren suunnittelema nykytaiteen museo, jossa on vaihtuvia näyttelyitä. Opi tuntemaan taidetta opastetuilla kierroksilla!
Osoite: Weizenbergi 34
Etäisyys satamasta: 2,2 km

Maarjamäen palatsi, Piritan rantabulevardin varrella sijaitseva entisöity palatsi on osa Viron historiallista museota. Upeasti entisöidyssä palatsissa on 29.2.2020 asti "Vapaa maani" -näyttely, joka vie matkalle Viron 100-vuotiseen historiaan.
Osoite: Pirita tee 56
Etäisyys satamasta: 4,6 km

Teatterit ja näyttämöt Tallinnassa

Teatterit ja näyttämöt

Teatterinäytökset ovat Tallinnassa Suomen hintatasoa edullisempia. Illanvietto laadukkaan teatteri- tai balettiesityksen parissa sopii mainiosti hotellimatkan yhteyteen, ja näytöksen jälkeen on helppo suunnata illalliselle lähialueiden ravintoloihin.

Katso vinkit →


Nordea Kontserdimaja
Nordea-konserttisali tarjoaa tarjoaa elämyksiä maailmankuulujen muusikoiden konserteissa ja muita mielenkiintoisia kulttuuritapahtumia.
Osoite: Estonia pst 9
Etäisyys satamasta: 1,5 km

Estonia teatteri
Estonia-teatteri on Viron kansallisooppera Estonian ja Viron valtion sinfoniaorkesterin toimitila, jossa korkeatasoisia esityksiä ympäri vuoden.
Osoite: Estonia puiestee 4
Etäisyys satamasta: 1,8 km

Tutustu Tallinnan ooppera- ja balettimatkoihin

Tekemistä ja toimintaa Tallinnassa

Tekemistä ja toimintaa

Jos kaipaat lomaltasi tekemistä ja toimintaa, Tallinna tarjoaa siihenkin hienot puitteet. Interaktiivisia ja mielenkiintoisia käyntikohteita on melko moneen makuun. Lentosatamassa on myös vaihtuvia näyttelyitä.

Katso vinkit →


Exit room Sateen sattuessa ja miksei muutenkin voi kokeilla pakoa eri teemaisista huoneistaä.
Osoite: Weizenbergi 9

Lentosatamassa pääset itse kokeilemaan merellisiä asioita ja tutustumaan näyttelyyn kolmessa tasossa: veden alla, merellä ja ilmassa.
Osoite: Vesilennuki 6
Etäisyys satamasta: 2,5 km

City Jungle Elämysgolf -keskus on sadepäivä pelastaja. Pelaa 15 kolmitasoisella erikoistehoisten varustetulla minigolfradalla, viidakon siimeksessä.
Osoite: Vabaduse väljak 9
Etäisyys satamasta: 2,1 km

Atlantis H2O aquapark
Sisävesipuistossa on liukumäkiä, aaltoallas, vastavirta-allas ja erilaisia saunoja.
Osoite: Randvere tee 11
Etäisyys satamasta: 11 km

Tallinn Legends
”Tallinnan legendat” yhdistelee jännittävällä tavalla kaupungin satoja vuosia vanhaa historiaa, elävää näyttelijäosaamista ja tekniikan viimeisimpien saavutusten mukaisia erikoistehosteita. Sijaitsee aivan Raatihuoneentorin laidalla.
Osoite: Kullaseppa tn 7