Kolmården kutsuu seikkailuun

Pohjoismaiden suurimmassa eläinpuistossa, Kolmårdenissa, riittää nähtävää ja koettavaa koko perheelle. Koe esimerkiksi ainutlaatuinen köysiratasafari, jollaista ei ole missään muualla maailmassa, tutustu uhanalaisiin siperiantiikereihin Tiikerimaailmassa tai ihastele delfiinejä, pingviinejä ja hylkeitä Merieläinmaailmassa. Kesäaikaan 25.5.-19.8. eläinpuiston lippuvaraukset ovat yhdistettävissä Helsinki/Turku-Tukholma-reittimatkoihin sekä Ruotsin hotellimatkoihin. Varatessasi Vildmarkshotelliin majoituksen hintaan sisältyy aina kahden päivän puistolippu. Koe koko perheen klassikkokohde, Kolmården!

Varaa Tallink Siljan palvelupisteistä

Myyntipalvelu 0600 157 00
Club One -kanta-asiakkaat 0600 152 68
Palvelemme: ma-pe 8-20, la 9-17, su 10-18
Matkamyymälät →

Varaa netistä
 

Vildmarkshotellet

Vildmarkshotellet sijaitsee Kolmårdenin eläinpuiston alueella, kauniilla näkymillä Bråvikenin lahdelle. Hotelli on perheystävällinen ja hauskasti sisustettu Afrikka-teemalla. Hotellissa majoitutaan merinäköalallisissa perhehuoneissa, joihin mahtuu kaksi aikuista ja kaksi 0-11-vuotiasta lasta. Majoituksen hintaan sisältyy aina kahden päivän puistolippu, joka oikeuttaa sisäänpääsyyn kaikkiin alueen kohteisiin aukioloaikojen puitteissa. Edullisella automatkalla Helsingistä tai Turusta pääset kätevästi perille.

Kolmen yön matkapaketti kesäkuussa esim. 776 €/perhe Helsingistä tai 733 €/perhe Turusta (sisältäen kahdelle aikuiselle ja kahdelle 0-11-v. lapselle ja henkilöautolle edestakaiset laivamatkat iltavuoroilla B-luokan hytissä, yhden yön majoituksen aamiaisineen Vildmarkshotelletin perhehuoneessa, sisäänpääsyn hotellin kylpylään sekä 2 päivän eläinpuistoliput).

Lue lisää hotellista →


Vildmarkshotellet
Hotellissa on lisäksi ravintola Marrakech sekä Safaribaari, lasten leikkihuone ja Afrikan Spa & relax -osasto, jonka saunojen ja altaiden käyttö sisältyy huonehintaan.  

Sijainti: Kolmårdenin eläinpuiston alueella, 33 km Norrköpingistä ja 150 km Tukholmasta
Pysäköintimahdollisuus: kyllä
Perushuonevarustelu: wc/suihku, tv, puhelin, kerrosvuoteet lapsille sekä parveke
Varattavissa olevat huoneluokat: Perhehuoneet merinäköalalla
Huonehintaan sisältyy: Aamiainen, African Spa & Relax osaston käytttö, 2 päivän puistoliput
Kokoukset: 12 kokoustilaa

Hotelli varattavissa 25.5.-19.8.2017.

 

Scandic Norrköping Nord Hotel

Scandic Norrköping Nord sijaitsee 4 km Norrköpingin keskustasta pohjoiseen, lähellä E4 -valtatietä ja noin 25 km etäisyydellä Kolmårdenin eläinpuistosta. Edullisella automatkalla Helsingistä tai Turusta pääset kätevästi perille.

Kolmen yön matkapaketti kesäkuussa esim. 614 €/perhe Helsingistä tai 544 €/perhe Turusta (sisältäen kahdelle aikuiselle ja kahdelle 3-12-v. lapselle ja henkilöautolle edestakaiset laivamatkat iltavuoroilla B-luokan hytissä, yhden yön majoituksen aamiaisineen Scandic Norrköping Nord Hotellin perhehuoneessa sekä 1 päivän eläinpuistoliput).

Tutustu Scandic Norrköping Nord Hotelliin →

Kolmårdenin eläinpuiston liput

Tallink Siljan kautta voit varata yhden ja kahden päivän liput Pohjoismaiden suurimpaan eläinpuistoon. Samalla lipulla pääsee nauttimaan kaikista puiston alueen aktiviteeteista kuten eläintarhasta, gondolisafarista, Marine World –akvaariomaailmasta ja delfinaariosta, Bamse World -lastenmaailmasta sekä Delfinexpressen -vuoristoradasta ja teekuppikarusellista. Lippuvaraukset ovat yhdistettävissä Siljan Helsinki-Tukholma ja Turku-Tukholma-laivamatkoihin.

Pääsylippujen hinnat 25.5.-20.8.2017 1 päivä 2 päivää
Aikuinen (13 v täyttänyt) 47 € 60 €
Lapset 3-12 v 41 € 55 €
Lapset alle 3 v ilmainen ilmainen
 


Lisätietoa Kolmårdenin eläinpuistosta →

Päiväretki Kolmårdeniin Turusta

Varaa perjantai-lähdölle Päivä Tukholmassa -risteily Turusta ja yhdistä siihen päiväretki Kolmårdeniin lauantaina! Nyt voit kätevästi lähteä tutustumaan suosittuun eläinpuistoon ilman autoa.

Päiväretki Kolmårdeniin järjestetään lauantaisin 10.6.-26.8.2017 (ei 24.6.), joten varaa Päivä Tukholmassa -risteilysi Turusta perjantai-lähdölle. Bussin lähtö Värtan-satamasta klo 6.45, paluulähtö Kolmårdenista klo 16.30. Ajoaika n. 2 h/suunta, aikaa perillä n. 6 h. Kuljettaja jakaa eläinpuiston sisäänpääsyliput.

Päiväretki Kolmårdeniin (bussikuljetus ja sisäänpääsyliput) hinta 92 €/hlö, 84 €/hlö lapsi 3-12 v (alle 3-v. ilmainen).

Paikkoja rajoitetusti. Varattavissa lähtöä edeltävään maanantaihin klo 15 asti.

Varattavissa puhelimitse 0600 15700, matkamyymälöistämme tai netistä.

Varaa Päivä Tukholmassa -risteily Turusta →

Lisää retki varaukseesi PALVELUT MAISSA -kohdassa (alareunassa).