Kolmården kutsuu seikkailuun

 

Pohjoismaiden suurimmassa eläinpuistossa, Kolmårdenissa, riittää nähtävää ja koettavaa koko perheelle. Koe esimerkiksi ainutlaatuinen köysiratasafari, jollaista ei ole missään muualla maailmassa, tutustu uhanalaisiin siperiantiikereihin Tiikerimaailmassa tai ihastele delfiinejä, pingviinejä ja hylkeitä Merieläinmaailmassa.

Kesäaikaan 25.5.-17.8. eläinpuiston lippuvaraukset ovat yhdistettävissä Siljan Helsinki-Tukholma- tai Turku-Tukholma-laivamatkoihin (ja Tallinkin Tallinna-Tukholma ja Riika-Tukholma-laivamatkoihin). Varatessasi Vildmarkshotelliin majoituksen hintaan sisältyy aina kahden päivän puistolippu.

Kokå konkkarånkka kesällä Kolmårdeniin!

Varaa netistä

Varaa netistä

 
Vildmarkshotellet

Vildmarkshotellet

Vildmarkshotellet sijaitsee Kolmårdenin eläinpuiston alueella, kauniilla näkymillä Bråvikenin lahdelle. Hotelli on perheystävällinen ja hauskasti sisustettu Afrikka-teemalla. Hotellissa majoitutaan merinäköalallisissa perhehuoneissa, joihin mahtuu kaksi aikuista ja kaksi 0-11-vuotiasta lasta. Majoituksen hintaan sisältyy aina kahden päivän puistolippu, joka oikeuttaa sisäänpääsyyn kaikkiin alueen kohteisiin aukioloaikojen puitteissa. Edullisella automatkalla Helsingistä tai Turusta pääset kätevästi perille.

Kolmen yön matkapaketti heinäkuussa esim. 936 €/perhe Helsingistä tai esim. 890 €/perhe Turusta Club One -asiakkaille (muille Helsingistä esim. 950 €/perhe tai Turusta esim. 900 €/perhe) sisältäen kahdelle aikuiselle ja kahdelle 0-11-v. lapselle ja henkilöautolle edestakaiset laivamatkat (Helsingistä Promenade-luokan hytissä ja Turusta B-luokan hytissä), yhden yön majoituksen aamiaisineen Vildmarkshotelletin perhehuoneessa, sisäänpääsyn hotellin kylpylään sekä 2 päivän liput Kolmården-eläinpuistoon.

Lue lisää hotellista →


Vildmarkshotellet
Hotellissa on lisäksi ravintola Marrakech sekä Safaribaari, lasten leikkihuone ja Afrikan Spa & relax -osasto, jonka saunojen ja altaiden käyttö sisältyy huonehintaan.

Sijainti: Kolmårdenin eläinpuiston alueella, 33 km Norrköpingistä ja 150 km Tukholmasta
Pysäköintimahdollisuus: kyllä
Perushuonevarustelu: wc/suihku, tv, puhelin, kerrosvuoteet lapsille sekä parveke

Hotelli varattavissa 25.5.-17.8.2019. Lähtöselvityksestä saamasi voucher vaihdetaan hotellin vastaanottoon saavuttaessa varsinaiseen Kolmården-sisäänpääsylippuun.

 

Scandic Norrköping Nord perhehuone

Scandic hotellit Norrköpingissä

Scandic Norrköping Nord sijaitsee 4 km Norrköpingin keskustasta pohjoiseen, lähellä E4 -valtatietä ja noin 25 km etäisyydellä Kolmårdenin eläinpuistosta. Scandic Strömmen (ent. Scandic Norrköping City) sijaitsee Norrköpingin keskustassa lähellä Vanhaakaupunkia, n. 27 km Kolmårdenista. Edullisella automatkalla Helsingistä tai Turusta pääset kätevästi perille.

Kolmen yön matkapaketti heinäkuussa esim. 670 €/perhe Helsingistä tai esim. 624 €/perhe Turusta Club One -asiakkaille (muille Helsingistä esim. 684 €/perhe tai Turusta esim. 634 €/perhe) sisältäen kahdelle aikuiselle ja kahdelle 0-11-v. lapselle ja henkilöautolle edestakaiset laivamatkat (Helsingistä Promenade-luokan hytissä ja Turusta B-luokan hytissä), yhden yön majoituksen aamiaisineen Scandic Norrköping Nord Hotellin tai Scandic Strömmen Hotellin perhehuoneessa sekä 1 päivän liput Kolmårdenin eläinpuistoon).

Tutustu Norrköpingin Scandic hotelleihin →

Kolmårdenin eläinpuiston liput

Kolmårdenin eläinpuiston liput

Tallink Siljan kautta voit varata yhden ja kahden päivän liput Pohjoismaiden suurimpaan eläinpuistoon. Samalla lipulla pääsee nauttimaan kaikista puiston alueen aktiviteeteista kuten gondolisafarista, tiikerimaailmasta, Marine World -akvaariomaailmasta + delfinaariosta, Bamse World -lastenmaailmasta sekä rajattomasta käyttöoikeudesta mm. Delfinexpressen -vuoristorataan ja teekuppikaruselliin. Lippuvaraukset ovat yhdistettävissä Siljan Helsinki-Tukholma ja Turku-Tukholma-laivamatkoihin (ja Tallinkin Tallinna-Tukholma ja Riika-Tukholma-laivamatkoihin).

Pääsylippujen hinnat 25.5.-17.8.2019 1 päivä 2 päivää
Aikuinen (13 v täyttänyt) 43 € 53 €
Lapset 3-12 v 38 € 48 €
Lapset alle 3 v ilmainen ilmainen
Lisätietoa Kolmårdenin eläinpuistosta →