22 H -RISTEILY

Ykköspuitteet parhaaseen hauskaan – uudistuneella Europalla!

Kaikkea hupia meren ja taivaan väliltä uudistetun Europan 22 h -huviristeilyillä!
Risteilyllä on neljä tuntia aikaa piipahtaa Tallinnassa. Lähdöt Helsingistä klo 18.30.
Varaa 22 h -huviristeily »

Tutustu myös Risteily- ja hotellimatkaan »
 

Risteily- ja hotellimatka Tallinnaan

Yhdistä Europan risteilyyn hotellimatka Tallinnaan huippuedullisesti ja lähde piristävälle minilomalle!

Pirita Spa Hotel *** esim. 66 €/hlö
Tallink Express Hotel *** esim. 71 €/hlö
Tallink City Hotel **** esim. 92 €/hlö
Tallink Spa & Conference Hotel **** esim. 96 €/hlö

Risteily- ja hotellimatkoihin sisältyy menomatkan yöpyminen Europalla (maihinnousu seuraavana aamuna klo 8.00-8.30), toinen yö Tallink hotellissa aamiaisineen ja paluumatka Tallink Shuttle -laivalla. Tallink Spa & Conference Hotellissa sisältyy myös Aqua Spa -kylpyläosaston käyttö. Alkaen-hinnat ovat voimassa määrätyillä lähdöillä B2-luokan hytissä ja Standard-huoneessa.
Kesällä muksut alle 12 v maksutta laivamatkalla ja Tallinkin hotelleissa. Tarjous on voimassa edestakaisilla laivamatkoilla* kansipaikoin Helsinki-Tallinna 1.6.–31.8.2017, kun varauksessa on vähintään yksi aikuinen ja lähtösi on Helsingistä. Enintään 5 alle 12-vuotiasta lasta/varaus (hotellissa enintään 2 lasta/huone ilmaiseksi). Tarjous ei ole voimassa sarjalippujen kanssa.

* Hotellimatka Viroon, jossa meno- ja paluumatka ovat eri päivinä (lasten lisävuoteeet muualla kuin Tallinkin hotelleissa normaalihinnaston mukaan). Tallinkin hotellissa max 1 alle 12 v lapsi/huone lisävuoteella/junnupatjalla ilmaiseksi (voimassa huoneluokissa, joissa lisävuode/junnupatja mahdollinen).
Lisäksi alle 12-v. syövät Tallinkin Hotelleissa majoittuessaan ravintoloiden lastenlistalta maksutta aikuisen seurassa (1 ateria/0-11-v./hotellivaraus).

Varaa risteily- ja hotellimatka Tallinnaan »

 

Kesäkivaa koko perheelle

KESÄKIVAA KOKO PERHEELLE

Sunnuntai–keskiviikko-lähdöillä keinahdellaan Meritanssien tai iskelmätähtien tahtiin. Kesätiistaisin 22 tuntia perheaikaa Lasten Festarit -risteilyllä!
Sunnuntai »
Maanantai »
Tiistai »
Keskiviikko »

Horisontissa 22 h hauskaa

HORISONTISSA 22 H HAUSKAA

Torstai–lauantai-lähdöillä merellä unohdetaan maanpäälliset huolet bilebändien keikoilla. Yöttömät yöt parhaassa seurassa: niistä on hyvät muistot tehty.
Torstai »
Perjantai »
Lauantai »

RAVINTOLAT

Herkuttele uusissa Grill House tai Grande Buffet -ravintoloissa! Kahvin ja leivonnaisen tai leivän nautit uudessa upeassa Coffee & Co. -kahvilassa.

Lue lisää ravintoloista »

OSTOKSET

Ota suurempi laukku mukaan, jotta voit tehdä huippuedullisia ostoksia Europan jo keväällä uudistuneissa myymälöissä.

Lue lisää ostosmahdollisuuksista »

HYVÄN OLON PALVELUT

Europan kylpyläosaston virkistävissä altaissa ja saunoissa viihtyy koko perhe. Lähde laivan löylyihin rentoutumaan!

Lue lisää hyvän olon palveluista »

LAPSILLE

Lapsille on paljon puuhasteltavaa leikkihuoneessa. Koulujen loma-aikoina, kuten kesällä mukana menossa Muumi ja aktivaattorit, jotka järjestävät mm. yhteisleikkejä.

Lue lisää lasten ohjelmasta »

HYTIT

Voit valita mieleisesi hytin uudistetuista hyteistä aina ylelliseen Executive Suiteen asti. Hemmottele läheistäsi parivuoteellisella DeLuxe-hytillä (hintaan sisältyy erikoisaamiainen ja jääkaapin juomat).

Lue lisää hyteistä »

LAIVA- JA TERMINAALITIETOA

22 h -huviristeily uudistetulla Europalla Helsingistä Tallinnaan lähtee joka päivä klo 18.30 Helsingin Länsiterminaali 1:sta ja saapuu seuraavana päivänä klo 16.00 takaisin Helsinkiin.

Lue lisää laivasta ja terminaalista »