22 h -risteily

22 h -risteilyn tarpeessa?

Meillä kaikilla on päiviä, jolloin 22 h -huviristeily Europalla saattaisi tehdä terää.

VARAA 22 H -RISTEILY →

VARAA 22 H -RISTEILY →

Tutustu Risteily- ja hotellimatkaan →
 

Risteily- ja hotellimatka Tallinnaan

Yhdistä Europan risteilyyn hotellimatka Tallinnaan huippuedullisesti ja lähde piristävälle minilomalle!

Pirita Spa Hotel *** esim. 52 €/hlö
Tallink Express Hotel *** esim. 57 €/hlö
Tallink City Hotel **** esim. 78 €/hlö
Tallink Spa & Conference Hotel **** esim. 80 €/hlö

Risteily- ja hotellimatkoihin sisältyy menomatkan yöpyminen Europalla (maihinnousu seuraavana aamuna klo 8.00-8.30), toinen yö Tallink hotellissa aamiaisineen ja paluumatka Tallink Shuttle -laivalla. Tallink Spa & Conference Hotellissa sisältyy myös Aqua Spa -kylpyläosaston käyttö. Alkaen-hinnat ovat voimassa määrätyillä lähdöillä B2-luokan hytissä ja Standard-huoneessa.
Syyslomalla muksut alle 12 v maksutta laivamatkalla ja Tallinkin hotelleissa. Tarjous on voimassa edestakaisilla laivamatkoilla* kansipaikoin Helsinki-Tallinna 12.-29.10.2017, kun varauksessa on vähintään yksi aikuinen ja lähtösi on Helsingistä. Enintään 5 alle 12-vuotiasta lasta/varaus (hotellissa enintään 2 lasta/huone ilmaiseksi). Tarjous ei ole voimassa sarjalippujen kanssa.

* Hotellimatka Viroon, jossa meno- ja paluumatka ovat eri päivinä (lasten lisävuoteeet muualla kuin Tallinkin hotelleissa normaalihinnaston mukaan). Tallinkin hotellissa max 1 alle 12 v lapsi/huone lisävuoteella/junnupatjalla ilmaiseksi (voimassa huoneluokissa, joissa lisävuode/junnupatja mahdollinen).
Lisäksi alle 12-v. syövät Tallinkin Hotelleissa majoittuessaan ravintoloiden lastenlistalta maksutta aikuisen seurassa (1 ateria/0-11-v./hotellivaraus).

Varaa risteily- ja hotellimatka Tallinnaan →

 

Alkuviikosta meritanssit

Alkuviikko rauhallisempaa menoa

Sunnuntai–keskiviikko-lähdöillä kotimaiset iskelmätähdet ja Meritanssien viihdeorkesterit tahdittavat tanssin pyörteisiin. Talvilomalla 22 tuntia perheaikaa tähtiartistien ja Muumin kanssa!

Sunnuntai →
Maanantai →
Tiistai →
Keskiviikko →

Horisontissa 22 h hauskaa

Loppuviikko dumtsidum

Torstai–lauantai-lähdöillä merellä unohdetaan maanpäälliset huolet bilebändien keikoilla. Yöttömät yöt parhaassa seurassa: niistä on hyvät muistot tehty.
Torstai →
Perjantai →
Lauantai →

RAVINTOLAT

Herkuttele uusissa Grill House tai Grande Buffet -ravintoloissa! Kahvin ja leivonnaisen tai leivän nautit upeassa Coffee & Co. -kahvilassa.

Lue lisää ravintoloista →

OSTOKSET

Ota suurempi laukku mukaan, jotta voit tehdä huippuedullisia ostoksia Europan suurissa ja uudistuneissa myymälöissä.

Lue lisää ostosmahdollisuuksista →

HYVÄN OLON PALVELUT

Europan kylpyläosaston virkistävissä altaissa ja saunoissa viihtyy koko perhe. Lähde laivan löylyihin rentoutumaan!

Lue lisää hyvän olon palveluista →

LAPSILLE

Lapsille on paljon puuhasteltavaa leikkihuoneessa. Koulujen loma-aikoina, kuten talvilomalla 18.2.-10.3. mukana menossa Muumi ja aktivaattorit, jotka järjestävät mm. yhteisleikkejä.

Lue lisää lasten ohjelmasta →

HYTIT

Voit valita mieleisesi hytin uudistetuista hyteistä aina ylelliseen Executive Suiteen asti. Hemmottele läheistäsi parivuoteellisella DeLuxe-hytillä (hintaan sisältyy erikoisaamiainen ja jääkaapin juomat).

Lue lisää hyteistä →

LAIVA- JA TERMINAALITIETOA

22 h -huviristeily uudistetulla Europalla Helsingistä Tallinnaan lähtee joka päivä klo 18.30 Helsingin Länsiterminaali 1:sta ja saapuu seuraavana päivänä klo 16.00 takaisin Helsinkiin.

Lue lisää laivasta ja terminaalista →