Tee ryhmämatkasta Tallinnaan elämysmatka

Onko ryhmämatkanne tavoite tiimihengen luominen vai leppoisa miniloma mukavassa vapaa-ajan porukassa? Tutustu hauskoihin ja mieleenpainuviin elämysmatkaideoihin Tallinnassa ja muualla Virossa! Teemme varaukset ja järjestelyt puolestanne, joten lisäpalvelutilauksiin lisätään palvelumaksu 25 €/varaus. Elämysmatka voi olla ohjelmanumerolla, joka voi olla esimerkiksi jokin näistä:

  • Tutustuminen Tallinnaan opastetuilla kierroksilla
  • Historiallisen maiseman ja arkkitehtuurin ihailua
  • Oluen ja viinin maistelua asiantuntijoiden opastuksella
  • Askartelu- ja käsityötekniikoiden kokeilua
  • Vierailuja taidemuseoihin
  • Interaktiivisia elämyksiä Lentosatamassa ja Energia Oivalluskeskuksessa

Monipuoliset palvelut yhdestä paikasta.
Lisätiedot ja varaukset:

Puh. 010 804 123
Avoinna ma–pe klo 9.00–17.00
Kokous- ja ryhmämyynnin yhteystiedot

Pyydä tarjous

Tallinnan kaupunkikierros

Uusi ja vanha Tallinna kohtaavat kaupunkikierroksella, jossa tutustutaan myös kaupungin tuntemattomampiin osiin sekä aina yhtä upeaan Vanhaankaupunkiin. Ryhmän koko 10-48 hlöä / bussi ja opas. Retken kesto on 2 tuntia. Kierros räätälöidään asiakkaan toiveiden mukaisesti. Kysy lisää myynnistämme.

Hinta esim. 5,50 €/hlö (kun ryhmässä 40 henkilöä)

Opastettu kierros Lentosatamassa

Mieleenpainuvia hetkiä tarjoava moderni merimuseo sijaitsee Tallinnan yli satavuotiaissa vesitasohangaareissa. Elämyksiä on kolmessa tasossa: veden alla, pinnalla ja yläilmoissa. Simulaattoreilla pääset kokeilemaan esimerkiksi sukellusveneen tai pienlentokoneen ohjausta. Osana näyttelyesineistöä ovat mm. sukellusvene Lembit, jäänmurtaja Suur Tõll sekä vesitaso Short 184.

Hinta esim. 24 €/hlö (kun ryhmässä 25 henkilöä)

Tallinnan TV-torni

Alun perin vuonna 1980 Moskovan Olympialaisia varten rakennettu TV-torni avattiin uudelleen täysin remontoituna keväällä 2012. Upean 360° panoraamanäköalan ansiosta voi tornista nähdä yli koko Tallinnan. Näkemäänsä voi perehtyä tarkemmin kosketusnäyttöjen avulla, samalla tarjotaan myös pikakurssi Tallinnasta ja virolaisten tärkeimmistä saavutuksista modernin interaktiivisen näyttelyn keinoin. Tornissa toimii myös näköalakahvila-ravintola. Tornin yläkerroksiin mahtuu kerrallaan 100 henkeä.

Hinta esim. 14,50 €/hlö (kun ryhmässä 40 henkilöä)

Seikkailu Vanhassakaupungissa

Hauska ohjelmavaihtoehto esimerkiksi tiimipäivään! Ryhmä jaetaan pienempiin noin 3-5 hengen porukoihin, jotka suunnistavat pitkin Vanhankaupungin katuja gps-paikantimien tai perinteisen kartan avulla täyttäen samalla ristikkoa, jonka vastaukset löytyvät reitin varrella olevista kohteista. Ovelimmin taktikoivalla ja nopeimmin liikkuvalla ryhmällä on parhaat edellytykset voittoon! Ohjelman kesto noin 2-2,5 tuntia, toteutettavissa 10-100 hengen ryhmille.

Kysy tarjousta kokous- ja ryhmämyynnistämme!

Vanhankaupungin salaiset käytävät

Huima retki maan alle ja menneisyyteen. Tallinnan maalinnakkeiden eli bastionien sisällä kulkevat käytävät on rakennettu 1600-1700-luvuilla. Noin tunnin pituinen opastettu kierros antaa todentuntuisen kuvan Tallinnan historiasta keskiajalta Neuvostoaikaan, Viron itsenäistymisen vaiheisiin sekä tulevaisuuteen.

Hinta esim. 17 €/hlö, kun ryhmässä 20 henkilöä (max 20 henkilöä/kierros)

Sakun oluttehdas

Opastetun kierroksen aikana Sakun oluttehtaassa tutustutaan oluen valmistusprosessiin ja maistellaan sen lopputuloksia. Retken kesto (sisältäen matkat Tallinnan keskusta - Sakun oluttehdas - Tallinnan keskusta) noin 3,5 tuntia. Ryhmän koko enintään 48 henkilöä / bussi.

Hinta esim. 14,50 €/hlö (kun ryhmässä 40 henkilöä)

VIININMAISTAJAISET

Veinisõber-viinikauppa järjestää erilaisia viininmaistajaisia ja koulutuksia ryhmille. Koulutusten hintoihin sisältyy Veinisõberin koulutustilan käyttö, kouluttaja, koulutusmateriaalit sekä valitun ohjelman mukaiset viinit, maistiaiset ja pikkupurtavat. Koulutuksen kesto on noin 1 tunti, bussikuljetuksineen satamasta/hotellista varattava aika 2 tuntia.

Kysy tarjousta Kokous- ja ryhmämyynnistämme!

Katso sisältövaihtoehdot viinikoulutuksille »

Masi –viinitilan viinit
Tutustuminen kuuteen viiniin, vesi sekä kevyet välipalat. Masi viinitilan viineistä kertoo Masi Market Manager Kaidi Kerdt. Viineistä sovitaan asiakkaan toiveiden mukaan.
 
Viinikoulutus
Tutustuminen seitsemään erilaiseen viiniin, vesi sekä kevyet välipalat (suolaisia ja makeitä käsintehtyjä keksejä). Viineistä voidaan sopia asiakkaan toivomusten mukaan joko viinin alkuperämaasta, väristä tai viinirypäleen lajikkeestä riippuen. 
 
Viinit ja juustot
Tutustuminen kuuteen viiniin ja juustolajikkeeseen, maistiaiset ja viinien ja juustojen yhteensovittaminen. Välipalaksi makeita keksejä. Sekä viinit että juustot ovat sommelierin/kuoluttajan valitsemia, maistiaisjuustot sinihomejuusto, Camembert, vuohenjuusto, Gouda, Mozzarella ja Edam.  
 
Kuohuviinit
Tutustuminen kuuteen kuohuviiniin, mukaan lukien yksi samppanja, kevyet alkupalat sekä vesi.
 
Kuohuviinit ja samppanjat (pikkupurtavat lisämaksusta)
Tutustuminen kahteen aitoon Champagnen alueen sekä kolmeen muuhun eri tavoin tuotettuun kuohuviiniin: cremant'n, cavaan sekä proseccoon. Lisämaksusta tilattavissa pikkupurtavat (juustoja, oliiveja tms.)
 
Vanhan vs. Uuden maailman viinit (pikkupurtavat lisämaksusta)
Tutustuminen kuuteen viiniin joita maistellessa tulevat esille Vanhan ja Uuden maailman viinien erot. Lisämaksusta tilattavissa pikkupurtavat (juustoja, oliiveja tms.)
 
Rypälelajikkeet (pikkupurtavat lisämaksusta)
Tutustuminen samasta viinirypälelajikkeesta tuotettujen viinien vertailua ja maistelua. Mukana kuusi eri viiniä, jotka tuovat esille miten erilaisia voivat olla samasta lajikkeesta, mutta eri maissa, eri alueilla ja eri tavoilla valmistetut viinit. Lisämaksusta tilattavissa pikkupurtavat (juustoja, oliiveja tms.)
 
Kysy tarkemmat tiedot myynnistämme!

OLUTKOULUTUS JA –MAISTAJAISET Beer House -olutravintolassa

Beer House –olutravintolan ja -panimon olutkoulutuksissa ja –maistajaisissa pääset tutustumaan maltaiden maailmaan. Koulutukset järjestetään Beer House –ravintolassa Tallinnan Vanhassakaupungissa. Ohjelman kesto on noin 1,5 h, bussikuljetuksineen satamasta/hotellista on varattava aikaa 2,5 h.

Kysy tarjousta Kokous- ja ryhmämyynnistämme!

Katso tarkemmat tiedot olutmaistajaisista »
Puolentoista tunnin koulutuksen aikana osallistujat tutustuvat eri oluiden monivivahteisiin makuihin ja niiden eroihin. Osallistujilta ei vaadita aikaisempaa oluttuntemusta, vain avointa mieltä. Muistoksi vierailusta osallistujat saavat pienen panimon logolla varustetun lahjan.
 
Ohjelma:
• Tarina oluen ja panimoiden historiasta
• Lyhytelokuva oluen valmistusprosessista Beer Housen panimossa
• Lautasellinen perinteisiä pikkupurtavia oluen kanssa nautittavaksi
• Seitsemän erilaisen talon elävän oluen (250 ml) maistiaiset 

Esittely ja olutmaistajaiset Kochi Aidad -panimossa

Ohjelman aikana tutustutaan sekä Kochi Aidad -pienpanimon toimintaan että oluen historiaan. Esittelyn päätteeksi maistellaan kuutta erilaista panimon omaa olutta. Samalla voi katsella panimon toimintaa lasiseinien takaa. Esittely järjestetään panimoravintolassa ja maistiaisten oheen voi tilata 6 euron lisämaksusta suolaisen napostelulautasen, joka sisältää juustoa, oliiveja, jalopenoja, suolakurkkua hunajalla, makkaraa sekä valkosipulileipää. Ohjelman kesto on noin 1,5 h. Bussikuljetuksineen hotellista on varattava aikaa 2 h. D-terminaalilta on panimolle 5 minuutin kävelymatka. Ryhmän koko maks. 50 henkilöä.

Hinta esim. 19 €/hlö (kun ryhmässä 20 henkilöä, ei sisällä kuljetuksia!)

Suomenkieliset käsityöpajat Tallinnan Studio Carolissa

Studiolle on mahdollista varata erilaisia tunnin mittaisia työpajoja, joiden aikana askarrellaan mahdollisuuksien mukaan luomu-, lähi- ja reilun kaupan tuotteista erilaisia tuotoksia saippuasta marsipaaniin. Työpajan jälkeen osallistujat saavat pitää tekemänsä käsityöt muistona. Studio sijaitsee aivan D-terminaalin vieressä Kochi Aidad -korttelissa osoitteessa Lootsi 10 (3. kerros).

Hinta esim. 25 €/hlö, kun ryhmässä vähintään 20 henkilöä. Maksu sisältää kaikki raaka-aineet ja tarvikkeet. Hintoihin lisätään palvelumaksu 25 €/varaus.

Lue lisää »


1. Käsintehtyä saippuaa
Saippuat valmistetaan glyseriinistä, lisäämällä öljyjä ja muita luonnonmukaisia aineita. Saippua on vapaa kaikista kemikaaleista, se tuntuu ja tuoksuu juuri siltä kuin itse haluat.

2. Käsintehtyä  huulirasvaa
Kemikaaliton huulirasva valmistetaan luonnonmukaisista öljyistä ja rasvoista, kuten manteliöljystä, Shea-voista ja kaakaovoista. Huulirasva pakataan pieneen ihastuttavaan metallirasiaan.

3. Puusta tehtyjä leikkikaluja
Puuverstaassa ei tarvita suuria koneita tai monimutkaisia työkaluja. Leikkikalujen osat täytyy vain irroittaa, koristella ja liimata. Pienet puiset leikkikalut ovat ihanteellisia pieniä tuliaisia Tallinnasta!

4. Suklaata ja marsipaania   
Tiesitkö miten suklaa oikeasti tehdään, tai että ensimmäinen marsipaani Euroopassa tehtiin keskiajalla Tallinnassa? Tule työpajaamme kokeilemaan suklaan ja marsipaanimakeisten valmistamista itse!

5. Käsintehtyä paperia
Voitte tuoda mukananne vanhoja sanomalehtiä joista valmistamme työpajassa uutta yksilöllistä paperia. Voit koristella paperin sekä lisätä siihen hajusteita.

6. Kynttilävertas
Kynttiläverstaassa käytetään luonnonmukaisia mehiläis- ja soijavahoja.

7. Kivipaja
Vuolukivi on ainutlaatuinen Alpeilta peräisin oleva materiaali. Sitä voi helposti työstää sekä kiillottaa ja taiteilla siihen haluamasi kuvio.

Mikroautoilua ympäri vuoden

Tallinnan alueella on kaksi FK-Keskuksen mikroautorataa, Õismäen 730 m ulkoilmarata ja Viimsin 300 m sisärata. Ulkoilmarata on avoinna säävarauksella huhtikuusta lokakuuhun, sisärata ympäri vuoden. Keskuksilla myös muita palveluita kuten saunat ja kahvila (lisämaksusta).

Ryhmän koko max 48 hlö / bussi (ulkoradalle max 10 hlö ja sisäradalle max 6 hlö kerrallaan). Yksi ajovuoro radalla on 10 min/hlö. Retken kesto kuljetuksineen keskustasta keskustaan 2-3 tuntia (riippuen ryhmän koosta).

Kysy tarjousta kokous- ja ryhmämyynnistämme!

Nykytaiteen museo Kumu

Tutustu oppaan johdolla nykytaiteen museoon, joka sijaitsee aivan Tallinnan keskustan tuntumassa Kadriorgin puiston ja Lasnamäen välisellä rinteellä. Kaksi kertaa Kiasman kokoisen museorakennuksen on suunnitellut suomalainen arkkitehti Pekka Vapaavuori. Viron taidemuseolla on noin 43 000 teosta, jotka ovat olleet hajallaan eri museoissa ja varastoissa. Nyt teokset on koottu yhteen saman katon alle. 1,5 tunnin kierroksella käydään läpi pysyvä näyttely "Viron taide".

Hinta esim. 20 €/hlö (kun ryhmässä 25 henkilöä)

Kadriorgin palatsi

Kierroksen aikana tutustutaan upeaan Pietari Suuren rakennuttamaan Kadriorgin palatsiin, joka on Pohjois-Euroopan parhaita barokkityylin esimerkkejä. Palatsissa toimii taidemuseo jossa on esillä pääasiassa Virosta löydettyjä ulkomaisten taiteilijoiden töitä. Ryhmän koko max 30 hlöä / opas (isommat ryhmät eivät mahdu kerralla pieniin saleihin). Opastetun kierroksen kesto 1,5 tuntia. Retken kesto (sisältäen matkat Tallinnan keskusta - Kadriorgin palatsi - Tallinnan keskusta) n. 2,5 - 3 tuntia.

Hinta esim. 18 €/hlö (kun ryhmässä 25 henkilöä)

KGB huumorikahvila

KGB teatteri-kahvila-museo on ainoa omassa sarjassaan – siinä yhdistyy museokierros, kahvila, että stand-up-koomikkotyylinen suomenkielinen ohjelma. Museokierros neuvostoliittolaisessa elämäntyylimuseossa Miliisitär Larissan kanssa on hyvin huumoripitoinen, joten naurulihakset joutuvat koetukselle!

Kaikkiin menuhintoihin sisältyy naposteltavan lisäksi museokierros ja hauska huumoriohjelma. Menuhintoihin lisätään palvelumaksu 25 €/tilaus.

Lue lisää
 

KGB teatteri-kahvila-museo sijaitsee osoitteessa Lootsi 8 (noin 100 metriä D-terminaalista), sisäänkäynti talon keskellä olevasta pääovesta, hissillä 3. krs.
 
Museosta löytyy neuvostoliittolaisten valmistamia mitä kummallisimpia vekottimia, huonekaluja, astioita ja tietenkin neukku-klassikot kuten punaiset neilikat ja työkaluliput.
 
KGB huumorikahvilassa on vetonaulana Sairaanhoitaja Kuvankauniin Vassilissan ja Miliisitär Larissan hauska ohjelma suomeksi: Vassilissan asiantunteva ja hauska terveystarkastus, neukkutyylinen meikkaus- ja teekurssi, kielikylpy, valokuvaus ja disko-tanssiopetus "Discofeeling". Lisäksi paljon hauskoja tarinoita "neuvostoliittolaisittain" ja pikku visailu. Palkinnot tietenkin tyyliin sopivat. Joku vapaaehtoinen yleisöstä pääsee mukaan ohjelmaan ja hänet värvätään KGB:n salaiseksi agentiksi.
 
Veitsetkin on kahvilassa kiinnitetty ketjuilla pöytiin kuten "ennen vanhaan". Tyylin mukainen musiikki- ja video-ohjelma sisältää mm. J.P. Kusela, ABBA, Boney M ja Alla Pugatšovan "Miljoona ruusua".
 
Koko viihdeohjelman kesto on noin 2 tuntia ryhmän koosta riippuen (10 – 50 toverikapitalistia). Museokierros ja ruokailu kuuluvat ohjelmaan, jonka jälkeen on mahdollisuus viettää yhteistä aikaa kahvilassa ja nauttia juomia.

Viini- tai samppanjakoulu

Tutustu viinien ja kuohuviinien salaisuuksiin ja hanki uusia tietoja viinien valmistamisesta ja soveltumisesta ruokien kanssa. Koulutus sisältää teoreettisen osan alan parhailta ammattilaisilta ja viininmaistajaiset. Osallistujamäärä 10-40 henkilöä. Hinta 350 €/ryhmä. Aktiviteetin kesto 1 tunti.

Kokouksen taukojumppa

Ovet aukenevat ja kaksi mitä oudointa voimisteluvalmentajaa astuu sisään! Kaikille sopivat voimisteluliikkeet virkistävät hetkessä niin kehon kuin mielen ja vatsalihaksetkin kipeytyvät ainakin nauramisesta. Tämä kokoustauko jää taatusti mieleen! Osallistujamäärä 10-40 henkilöä. Hinta 240 €/ryhmä. Taukojumpan kesto 3 minuuttia.

Viron pikakurssi kokoustauolla

Olkaa hyvä ja toistakaa perässäni: Üks õlu palun! (Saisinko oluen, kiitos?)

Kansallispukuinen virolaistyttö opettaa osallistujille hyödyllisiä ilmaisuja viroksi ja kertoo kahvitauon aikana kotimaastaan. Osallistujamäärä 10-40 henkilöä. Hinta 180 €/ryhmä. Kielikurssin kesto 15 minuuttia.

Lisäpalvelut Tallinnassa ja muualla Baltiassa

Bussikuljetukset

Kauttamme on mahdollista varata bussikuljetukset Tallinnaan/Viroon ja muuanne Balttiaan, kun laivamatkat ovat Tallinkilla. Järjestämme lyhyitä siirtymisiä esimerkiksi sataman ja hotellien välille, mutta tarpeen mukaan myös pidemmille reiteille.

Opaspalvelut Tallinnassa

Kauttamme voi varata myös oppaan ryhmän käyttöön Tallinnaan ja muualle Viroon sekä Riikaan. Opasvaraus on mahdollinen vain laivatilausten yhteydessä.

Ravintolapalvelut ryhmille Tallinnassa

Tallinna on nautiskelijoiden kaupunki, jonka laaja ravintolavalikoima pitää sisällään nautintoja keskiaikaisista ja virolaisista reilun runsaista herkuista mitä hienostuneempiin gourmet-elämyksiin. Ryhmäruokailut tilattavissa muun muassa tyylikkään moderneihin CRUhun, Platziin sekä Ribeen, tunnelmalliseen Maikrahviin, valkosipuliravintola Balthasariin sekä aina suosittuihin Grillhaus Daubeen ja Peppersackiin.

Tallink Siljan yhteistyöravintolat Tallinnassa »

Lisäpalvelut Tallinnassa ja muualla Baltiassa

Bussikuljetukset

Kauttamme on mahdollista varata bussikuljetukset Tallinnaan/Viroon ja muuanne Balttiaan, kun laivamatkat ovat Tallinkilla. Järjestämme lyhyitä siirtymisiä esimerkiksi sataman ja hotellien välille, mutta tarpeen mukaan myös pidemmille reiteille.

Opaspalvelut Tallinnassa

Kauttamme voi varata myös oppaan ryhmän käyttöön Tallinnaan ja muualle Viroon sekä Riikaan. Opasvaraus on mahdollinen vain laivatilausten yhteydessä.

Ravintolapalvelut ryhmille Tallinnassa

Tallinna on nautiskelijoiden kaupunki, jonka laaja ravintolavalikoima pitää sisällään nautintoja keskiaikaisista ja virolaisista reilun runsaista herkuista mitä hienostuneempiin gourmet-elämyksiin. Ryhmäruokailut tilattavissa muun muassa tyylikkään moderneihin CRUhun, Platziin sekä Ribeen, tunnelmalliseen Maikrahviin, valkosipuliravintola Balthasariin sekä aina suosittuihin Grillhaus Daubeen ja Peppersackiin.

Tallink Siljan yhteistyöravintolat Tallinnassa »