Kokousmatka­tarjoukset


Merellä syntyy helpommin uusia ideoita kuin työpöydällä tai toimistolla. Inspiroidu ympäristössä, jossa on tilaa luovuudelle ja kokoustilaa ajatuksille. Mereltä löytyy työn ilo, ja kun työ on hauskaa, on se myös tuottavaa. Varaa kokoustamiseen puitteet, jossa yhdistyvät huvi ja hyöty!

 
Varaa Pyydä tarjous
 
SOITA MEILLE Katso yhteystiedot

 

Päivä Tukholmassa -kokousristeilyllä nautit myös herkkuannoksista!

Päivä Tukholmassa -kokousristeilytarjous Helsingistä

Päivä Tukholmassa -risteilyllä Helsingistä pidätte huippukokouksen kauniissa merimaisemissa! Illemmalla nautitte porukalla mm. herkullisesta ryhmämenusta ja huippuviihteestä. Silja Serenadelta ja Silja Symphonylta löytyvät myös upeat Promenade-kävelykadut, joilla shoppailette kokoustamisen vastapainoksi.

Päivä Tukholmassa -kokousristeily Helsingistä esim. 153 €/hlö

Tutustu tarjoukseen →

Tutustu matkaesimerkkiin →

Europan 22 h -kokousristeilyllä voit nauttia merimaisemista kokouksen lomassa.

22 h -kokousristeilytarjous Helsingistä Tallinnaan

22 h -risteilyllä Helsingistä uudistuneella Europalla nautitte kokoustamisen lisäksi shoppailusta, huikeista viihde-elämyksistä ja maukkaasta ruoasta. Kun haluatte työporukalla irtautua hetkeksi kokoustamisen lomassa, on laiva paras paikka päästää ilo irti!

22 h -kokousristeily Europalla Tallinnaan esim. 104 €/hlö

Tutustu tarjoukseen →

Tutustu matkaesimerkkiin →

23 h -kokousristeilytarjous Turusta

23 h -kokousristeilytarjous Turusta

Vie koko kokousporukka unohtumattomalle risteilylle Turusta Baltic Princessillä iltaisin tai Galaxylla aamuisin. Viihteen lisäksi laivoille houkuttelevat loistavat ostosmahdollisuudet sekä laaja ravintolavalikoima. Yhteishenkeä lisäävän risteilyn lomassa pidätte huippukokouksen ja näette myös kauneinta saaristoa.

23 h -kokousristeily Baltic Princessillä tai Galaxylla esim. 101 €/hlö

Tutustu tarjouksiin →

Tutustu matkaesimerkkiin →

Hotellikokousmatka Tallink Hotelleihin

Tallinna on mitä parhain paikka lähteä kokousmatkalle. Tallinkin omassa hotellissa majoitutte mukavasti sekä saatte kokous- ja ravintolapalvelut isommillekin ryhmille! Tehokkaan kokouspäivän jälkeen jokainen löytää varmasti itselleen mielenkiintoista omaa ohjelmaa. Tallink Spa & Conference Hotellin kokoustila avautuu 4.9.2019 uudistettuna, mm. kokoustekniikkaa ja sisustusta uusittu sekä uutuutena 12-paikkainen Boardroom-kokoustila.

Tutustu hotellitarjouksiin →

Tallink City Hotel ****
alk. 108 €/hlö määrätyillä lähdöillä 28.9.2019 asti.

Sisältäen edestakaiset laivamatkat Helsinki–Tallinna kansipaikoin, 1 yön hotellimajoituksen 2 hengen huoneessa aamiaisineen, 3-ruokalajin ryhmämenun hotellissa, kokoustilan 8 h hotellissa sekä kokouskahvitarjoilun.

Tallink Spa & Conference Hotel ****
alk. 110 €/hlö määrätyillä su–to-lähdöillä 11.8.-26.9.2019.

Sisältäen edestakaiset laivamatkat Helsinki–Tallinna kansipaikoin, 1 yön hotellimajoituksen 2 hengen huoneessa aamiaisineen, 3-ruokalajin ryhmämenun hotellissa, kokoustilan 8 h hotellissa sekä kokouskahvitarjoilun x2.

Alkaen-hinnat voimassa vähintään 10 hengen ryhmille.

Hotellikokousmatka Ahvenanmaalle Turusta

Hotellikokousmatka Ahvenanmaalle Turusta

Ahvenanmaan kaunis ympäristö tarjoaa loistavat puitteet tuotteliaalle kokousmatkalle. Hotelli Pommernissa majoitutte mukavasti Maarianhaminan keskustassa. Tehokkaan kokouspäivän jälkeen voi tiimi rentoutua yhdessä hotellin tiloissa tai nauttia kauniista saaristomaisemista.

Tutustu tarjoukseen →

Hotellikokousmatka Ahvenanmaalle 18.8.–28.9.2019

Hotelli Pommern ****
alk. 103 €/hlö

Sisältäen edestakaiset laivamatkat Turku–Maarianhamina Galaxyn aamuvuorolla kansipaikoin, yhden yön hotellimajoituksen 2 hengen huoneessa aamiaisineen, kokoustilan 3 h hotellissa sekä kahvibuffetin. Lisämaksusta muut kokouspalvelut hotellissa.

Alkaen-hinnat voimassa alkaen 10 hengen ryhmille määrätyillä su–to-lähdöillä 18.8.–28.9.2019 (ei voimassa 20.–22.9.).

11 h -saaristoristeily Turusta kokousryhmille

11 h -saaristoristeilyn aikana ehditte kokouksen ohella nauttia upeista meri- ja saaristomaisemista, herkullisesta ruoasta ja shoppailusta.

11 h -saaristoristeily Turusta kokousryhmille esim. 41 €/hlö

Tutustu matka- ja hintaesimerkkiin →

Megastarin päiväkokousristeily

Megastarin Päiväkokousristeily

Päiväkokousristeilyllä Megastarilla (5 h) vietätte yhden päivän tehokokouksen merellisessä ympäristössä. Lähtö klo 10.30 Helsingistä ja paluu takaisin Helsinkiin klo 15.30 (ei maissakäyntiä Tallinnassa). Tehokkaalle tiimityölle jää hyvin aikaa ja edullisia ostoksiakin jokainen kerkiää varmasti tehdä. Business Loungen herkuista voitte nauttia koko risteilyn ajan.

Päiväkokousristeilytarjous Megastarilla 110 €/hlö

Tutustu tarjoukseen →

Päivä Tallinnassa -risteily Helsingistä ryhmille

Länsiterminaali 2:n kautta pääset Starilla ja Megastarilla vaivattomasti ja nopeasti Tallinnaan. Päivä Tallinnassa -risteilyn menomatkan voitte käyttää esimerkiksi yhdessä ruokailuun sekä paluumatkan edullisten ostosten tekoon. Perillä Tallinnassa aikaa yhdessäoloon on jopa 13 tuntia.

Hinta alk. 20 €/hlö Star-luokassa.

Voit myös matkustaa 24 €/hlö/suunta lisämaksua vastaan rauhallisessa Comfort Loungessa, sisältäen virvokkeita ja pientä naposteltavaa! Tai valitse lisämaksusta hytti, jossa voit levähtääkin matkan aikana.

Lento-laivakokousmatka Tukholmaan

Lento-laivakokousmatka Tukholmaan

Kätevä lento-laivamatka kiidättää sinut ryhmäsi kanssa Tukholmaan Norwegianin siivin, ja takaisin Helsinkiin risteilet Silja Serenadella tai Silja Symphonylla, missä laivan kokoustilat ovat käytössänne sopimuksen mukaan. Tai tee matka toisinpäin, laivalla Tukholmaan ja lentäen takaisin.

Matka- ja hintaesimerkki →