Kokousmatka­tarjoukset


Merellä syntyy helpommin uusia ideoita kuin työpöydällä tai toimistolla. Inspiroidu ympäristössä, jossa on tilaa luovuudelle ja kokoustilaa ajatuksille. Mereltä löytyy työn ilo, ja kun työ on hauskaa, on se myös tuottavaa. Varaa kokoustamiseen puitteet, jossa yhdistyvät huvi ja hyöty!

 
Varaa Pyydä tarjous
 
010 804 123 Soita meille

 

Päivä Tukholmassa -kokousristeilytarjous Helsingistä

Päivä Tukholmassa -risteilyllä Helsingistä pidätte huippukokouksen kauniissa merimaisemissa! Illemmalla nautitte porukalla mm. herkullisesta ryhmämenusta ja huippuviihteestä. Silja Serenadelta ja Silja Symphonylta löytyvät myös upeat Promenade-kävelykadut, joilla shoppailette kokoustamisen vastapainoksi.

Päivä Tukholmassa -kokousristeily Helsingistä esim. 131 €/hlö

Tutustu tarjoukseen →

Tutustu matkaesimerkkiin →

22 h -kokousristeilytarjous Helsingistä Tallinnaan

22 h -risteilyllä Helsingistä uudistuneella Europalla nautitte kokoustamisen lisäksi shoppailusta, huikeista viihde-elämyksistä ja maukkaasta ruoasta. Kun haluatte työporukalla irtautua hetkeksi kokoustamisen lomassa, on laiva paras paikka päästää ilo irti!

22 h -kokousristeily Europalla Tallinnaan esim. 108 €/hlö

Tutustu tarjoukseen →

Tutustu matkaesimerkkiin →

23 h -kokousristeilytarjous Turusta

23 h -kokousristeilytarjous Turusta

Vie koko kokousporukka unohtumattomalle risteilylle Turusta Baltic Princessillä iltaisin tai Galaxylla aamuisin. Viihteen lisäksi laivoille houkuttelevat loistavat ostosmahdollisuudet sekä laaja ravintolavalikoima. Yhteishenkeä lisäävän risteilyn lomassa pidätte huippukokouksen ja näette myös kauneinta saaristoa.

23 h -kokousristeily Baltic Princessillä tai Galaxylla esim. 96 €/hlö

Tutustu tarjouksiin →

Tutustu matkaesimerkkiin →

Hotellikokousmatka Tallink Hotelleihin

Tallinna on mitä parhain paikka lähteä kokousmatkalle. Tallinkin omissa hotelleissa majoitutte mukavasti sekä saatte kokous- ja ravintolapalvelut isommillekin ryhmille! Tehokkaan kokouspäivän jälkeen jokainen löytää varmasti itselleen mielenkiintoista omaa ohjelmaa.

Tutustu alkuvuoden tarjoukseen →

Hotellikokousmatka Tallinnaan 6.1.-31.3.2019

Tallink City Hotel ****
alk. 109 €/hlö

Tallink Spa & Conference Hotel ****
alk. 111 €/hlö

Sisältäen edestakaiset laivamatkat Helsinki–Tallinna kansipaikoin, yhden yön hotellimajoituksen 2 hengen huoneessa aamiaisineen, 3-ruokalajin ryhmämenun hotellissa, kokoustilan 8 h hotellissa sekä kokouskahvitarjoilun.

Alkaen-hinnat voimassa alkaen 10 hengen ryhmille määrätyillä su–ke-lähdöillä 6.1.-31.3.2019.

11 h -saaristoristeily Turusta kokousryhmille

11 h -saaristoristeilyn aikana ehditte kokouksen ohella nauttia upeista meri- ja saaristomaisemista, herkullisesta ruoasta ja shoppailusta.

11 h -saaristoristeily Turusta kokousryhmille esim. 33,50 €/hlö

Tutustu matka- ja hintaesimerkkiin →

Päivä Tallinnassa -risteily Helsingistä ryhmille

Länsiterminaali 2:n kautta pääset Starilla ja Megastarilla vaivattomasti ja nopeasti Tallinnaan. Päivä Tallinnassa -risteilyn menomatkan voitte käyttää esimerkiksi yhdessä ruokailuun sekä paluumatkan edullisten ostosten tekoon. Perillä Tallinnassa aikaa yhdessäoloon on jopa 13 tuntia.

Hinta alk. 16 €/hlö Star-luokassa.

Voit myös matkustaa 20 €/hlö/suunta lisämaksua vastaan rauhallisessa Comfort -luokassa, sisältäen virvokkeita ja pientä naposteltavaa! Tai valitse lisämaksusta hytti, jossa voit levähtääkin matkan aikana.

Kokousristeily Riikaan 30.4.

Huhtikuulle voit varata ainutlaatuisen kokousristeilyn Europalla suoraan Helsingistä Riikaan. Kokoustamisen lisäksi voitte nauttia shoppailusta, viihteestä, herkuttelusta sekä Riian kauniista kaupungista.

Kokousristeily 30.4. Europalla Riikaan esim. 285 €/hlö

Tutustu hintaesimerkkiin tarkemmin →

Tutustu Riika-risteilyn aikatauluihin ja retkiin →

Lento-laivakokousmatka Tukholmaan

Lento-laivakokousmatka Tukholmaan

Kätevä lento-laivamatka kiidättää sinut ryhmäsi kanssa Tukholmaan Norwegianin siivin, ja takaisin Helsinkiin risteilet Silja Serenadella tai Silja Symphonylla, missä laivan kokoustilat ovat käytössänne sopimuksen mukaan. Tai tee matka toisinpäin, laivalla Tukholmaan ja lentäen takaisin.

Matka- ja hintaesimerkki →