Ohjelmaa ryhmille merellä

Yllätä ryhmäsi hauskalla ja inspiroivalla ohjelmanumerolla! Ohjelmapalvelukirjon uutuutena on Lifted Oy:n hyvinvointivalmennukset. Miltä kuulostaisi yksityinen karaoketuokio oman tiimin kesken? Voitte varata monia palveluita pelkästään oman ryhmänne käyttöön, kuten:

  • Sommelierin vetämä viinikoulu
  • Samppanjan maistelua asiantuntijan johdolla
  • Karaokeravintola tai saunaosasto yksityiskäyttöön
 
Varaa Pyydä tarjous
 
SOITA MEILLE Katso yhteystiedot

 

Saunapaketti

Saunapaketti rentouttaa ja raikastaa koko ryhmän! Aloita tai päätä kokous- tai juhlapäiväsi saunan lauteilla.

Hintaan 20 €/hlö sis. 2 juomaa/hlö, bratwurst ja perunasalaattia tai hot dog ja hapankaalia tai tapaslautanen ja hedelmiä sekä pyyhkeen ja uimapuvun lainaus. Hinta voimassa Silja Serenadella, Silja Symphonylla, Galaxylla, Baltic Princessillä ja Europalla. Huom. Lisäksi yksityissaunavuokra tilauksen mukaan.

Yksityinen shoppailutuokio

Silja Serenaden tai Silja Symphonyn parfyymimyymälä ja asiantuntijan palvelut vain sinun ja ryhmäsi käytössä! Saatte vinkkejä kauden tuoksu-uutuuksista, ostoedun sekä suosituksia tuliaiskassiin. Shoppailukierrosta vauhdittavat lasit kuohuvaa sekä makeat suupalat.

Lue lisää →

Hinta 7 €/hlö sis. yksityinen shoppailutuokio (n. 1 h), tuote-esittely laivan parfyymimyymälässä satamassaoloaikana sekä lasillinen kuohuviiniä ja leivonnainen, kun ryhmässä 10-25 henkilöä. Osallistujat saavat ostoedun (-10 € yli 100 €n kertaostoksesta). Yksityinen shoppailutuokio Helsinki-Tukholma reitillä Silja Serenadella ja Silja Symphonylla.

Yksityinen karaoketuokio

Parhaat juhlat jatkuvat heti aamiaisen jälkeen! Silja Serenadella ja Silja Symphonylla voitte varata yksityisen karaoketuokion, jossa kaikki pääsevät laulamaan ja ujoimmatkin uskaltautuvat lavalle tutun yleisön edessä. Yksityisen karaoketuokion voi varata risteilyn menoillan jälkeisenä päivänä New York Club & Lounge -yökerhossa klo 12–16.

Lue lisää →

Hinta 150 €/1 h sis. karaokeisännän / -emännän ohjaama yksityinen karaoke, kun ryhmässä on 20–100 henkilöä. Voimassa Silja Serenadella ja Silja Symphonylla.

Kotibaarin kunkku

Kurssilla saat reseptit ja vinkit kotijuhlien piristykseksi. Tilaisuuden pituus 1-1,5 h. Osallistujamäärä 10 - 25 henkilöä.

Hinta 25 €/hlö (minimiveloitus 250 €). Voimassa Helsinki-Tukholma-linjalla (Silja Symphony & Silja Serenade) ja Turku-Tukholma-linjan Galaxylla.

Kysy lisää kokous- ja ryhmämyynnistämme!

Mutkaton viinikoulu

Mutkaton viinikoulu sopii kaikille, jotka haluavat hyvät perustiedot ja -taidot viinin oikeasta säilytyksestä ja tarjoilusta sekä viininmaistelun saloista. Ammattilainen suosittelee eri tilaisuuksiin tai vaikkapa tuliaisiksi soveltuvat viinivaihtoehdot, jotka voi noutaa mukaansa laivan myymälästä.

Hinta 25 €/ hlö, voimassa Baltic Princessillä (ei pe-la), Silja Serenadella ja Silja Symphonylla.

Juusto saa viinin laulamaan

Juusto ja viini ovat perinteinen ja herkullinen yhdistelmä, mutta todellinen sinfonia syntyy vain, kun maut yhdistetään oikein. Juusto saa viinin laulamaan -tilaisuudessa tutustutaan eri juusto- ja viinilajien yhdistelmiin harmonisia säveliä etsien.

Hinta 25 €/hlö sis. noin 1-1,5 tunnin luento sekä maisteltavat juustot ja viinit, kun ryhmässä 10-25 henkilöä. Hinta voimassa Silja Serenadella, Silja Symphonylla, Baltic Princessillä & Galaxylla.

Makuasioita viinistä ja ruuasta

Miten sitruuna muuttaa viinin makua? Entä sokeri, suola tai graavisuolattu lohi? Makuasioita ruuasta ja viinistä –kurssilla opit, miten puna- ja valkoviini sopivat yhteen erilaisten ruokalajien kanssa.

Hinta 25 €/hlö sis. noin 1-1,5 h:n luento, maistelulautanen sekä kaksi lasillista viiniä, kun ryhmässä 10-25 henkilöä. Hinta voimassa Silja Serenadella ja Silja Symphonylla.

Samppanja-tasting

Tervetuloa nautiskelemaan makumatkasta juomista jaloimman parissa! Samppanja-tastingissa maistellaan läpileikkaus eri samppanjatyypeistä sekä kerrotaan samppanjan historiasta ja valmistuksesta. Maisteltavien juomien lisäksi pakettiin sisältyy pieni ankanmaksa-, mäti ja hummeritoast.

Hinta 35 €/hlö sis. valittu tasting, kun ryhmässä 10-25 henkilöä. Tilaisuuden kesto noin 1 h. Hinta voimassa Silja Serenadella, Silja Symphonylla, Baltic Princessillä & Galaxylla.

Sushi-, salaatti- ja tapasbuffet

Silja Serenaden ja Silja Symphonyn New York Club & Lounge -yökerhoissa voimme järjestää ryhmällenne maistuvan sushi-, tapas-, tai salaattibuffetin merellisissä maisemissa. Suosittelemme buffeteja vaihtoehdoksi kokouslounaalle tai cocktail-tilaisuuden tarjoiluksi. Sushi-, tapas- tai salaattibuffet sisältää lasillisen laivan viiniä/virvoitusjuomaa.

Hinta 20 €/hlö sis. valittu buffet. Lisäksi veloitetaan tilavuokra. Hinta voimassa Silja Serenadella ja Silja Symphonylla. New York Club & Lounge on varattavissa klo 12–16 paikallista aikaa. Kokousryhmät voivat halutessaan tilata yllämainitun tarjoilun myös kokoustilaan.

Äyriäisvati ryhmille

Siljan laivojen Happy Lobster -ravintola on Itämeren kuuluisin kala- ja äyriäisravintola, jonka antimet ovat taatusti tuoreita. Ravintolan klassikko, äyriäisvati, on nyt saatavilla myös Turun linjalla Baltic Princessillä ja Galaxylla!

Äyriäisvati tarjoillaan 10-50 henkilön ryhmille Silja Serenadella Seaportissa (pienemmät ryhmät tilanteen mukaan), Symphonylla Tavolàta-ravintolassa sekä Baltic Princessillä ja Galaxylla Happy Lobsterissa.

Sushi & Co. -ryhmämenu

Silja Symphonyn uusi Sushi & Co. -ravintola tarjoilee ryhmille erilaisen vaihtoehdon yhteiseen ruokailuun. Nautiskele muun muassa raikkaalla, tuoreella sushilla ja viimeistele ateria vihreällä teellä ja seesamilla maustetulla jäätelöllä. Yhdistä alku-, pää- ja jälkiruokaan niihin erikseen valitut viinit täydentämään makuelämystä!

Menu tarjoillaan 10-36 henkilölle Helsinki-Tukholma reitillä Silja Symphonyn Sushi & Co. -ravintolassa. Hinta 40 €/hlö (sis. lähdevesi ja vihreä tee).

Menu Nordic ryhmille

Menu Nordic on kolmen kuukauden välein vaihtuva viinien kera tarjottava viiden ruokalajin harmoninen kokonaisuus, jonka voi nauttia Helsinki-Tukholma-reitin Bon Vivant -ravintolassa. Kysy lisää kokous- ja ryhmämyynnistä!

Tutustu laivojen kokous- ja ravintolatietoihin →

Lifted

Lifted on valmentajatiimi, jonka tavoitteena on vapauttaa valmennettaviensa täysi potentiaali. Liftedin innostavissa valmennuksissa ja treeneissä ihminen otetaan huomioon aina kokonaisuutena, joka hyötyy ravinnon, liikkumisen, palautumisen ja ajattelun kehittämisestä!

Suosituimpia luentojen aiheita ovat mm. energisoiva ja suorituskykyä tukeva ravinto, viisaammat työtavat ja tehokas stressinhallinta sekä top-10 vinkit toimistotyöläisen hyvinvointiin. Liftedin valmentajien kanssa pääset myös merellisen kokouspäivän virkistykseksi treenaamaan kaiken tasoisille sopivia jooga- ja kehonpainotreenejä.

Katso oheinen esittelyvideo ja lue lisää Lifted-palveluista »

Kuudes Aisti

Kuudes Aisti on kokemuksellinen kommunikaatio- ja valmennusyritys, jonka tehtävä on saada aikaan toiminnallinen muutos yritykselle tärkeissä asioissa.

Nyt sinulla on tilaisuus valita valovoimainen huippuammattilainen merellisiin tilaisuuksiin ja tapahtumiin Tallinkin ja Silja Linen laivoille. Kuudennen Aistin vaikuttavaan puhujakaartiin kuuluvat mm. Minna Tervamäki ja Peter Nyman.

Tutustu valmentajiin →
Lue lisää valmennuksista →

Harri Hylje -synttärit Helsingissä

Helsinki-Tukholma-linjan laivoilla voit järjestää Harri Hylje -synttärit vaikket lähtisikään risteilylle. Synttärit järjestetään viikonloppuisin lauantai-päivinä 12.1.–25.5.2019* välisenä aikana klo 12.00-14.00 laivan ollessa satamassa Helsingissä. Juhlaväkeä viihdyttää tietysti itseoikeutetusti Harri Hylje ja tarjolla on Harri Hylje -kermakakku (laktoositon), keksejä, karkkeja, limua/mehua (aikuisille kahvia) sekä pientä suolaista.

Hinnat: 25 €/hlö, Club One -asiakkaille 23 €/hlö (minimiveloitus 300 €). Ryhmän maksimikoko 20 hlöä.

* Ei 9.–22.1., 9.2.–10.3. eikä 20.4.2019

Kysy lisää ja varaa Kokous- ja ryhmämyynnistä p. 010 804 123.