TILAA TIEDOTTEET

MEDIAYHTEYSTIEDOT

Marika Nöjd
Viestintäjohtaja
Tallink Silja Oy
Puh. +358 9 180 4308
GSM +358 400 207 704
E-mail: marika.nojd@tallinksilja.com
Lisää yhteystietoja →

KUVAUSLUVAT JA KUVAPANKKI

Kuvapankki on vapaasti median käytettävissä. Laivojen kuvausluvista tulee sopia tapauskohtaisesti Tallink Siljan viestinnän kanssa.
Lue lisää →

BLOGIYHTEISTYÖ

Oletko innokas risteilijä, shoppailija tai ehkä kulinaristi, ja kerrot kokemuksistasi blogikuvin ja -tekstein intohimoisesti muillekin?
Lue lisää →

Tallinkin Europa tuo 2300 matkustajaa päiväksi Ahvenanmaalle

Tallinkin ensimmäinen kotimaan kohteeseen suuntautuva kesän erikoisristeily tuo Maarianhaminaan 2300 matkustajaa tiistaina 9.7. Kyseinen ”päivä Maarianhaminassa” -risteily on ensimmäinen laatuaan ja se on herättänyt suurta kiinnostusta niin suomalaisissa kuin virolaisissa matkustajissa.

Tallink laskee laivamyymälöissään lähes 700 tuotteen hintaa

Tallink-konserni laskee 1.7.2019 alkaen Suomen ja Viron välillä kulkevien laivojensa myymälöissä lähes 700 tuotteen hintaa. Hintojen alennus johtuu Viron hallituksen päätöksestä laskea alkoholin valmisteveroa 25 prosentilla heinäkuun alusta alkaen.

Tallink-konserni kytkee ensimmäiset laivansa maasähköön Tukholman satamassa vähentääkseen laivojen ympäristökuormitusta

Tallink-konserni on alkanut tällä viikolla käyttää Tukholman satamassa sijaitsevaa maasähkökeskusta tuottaakseen energiaa Silja Serenadelle ja Silja Symphonylle niiden satamassaolonsa aikana. Tämän tarkoituksena on vähentää laivojen ympäristökuormitusta ja minimoida päästöjen määrää satamassaoloaikana.

Tallink avaa uuden italialaisen ravintolan Tallinnassa

Ristorante Flavore, uusi aitoa italialaista ruokaa moderneissa tiloissa tarjoava italialainen ravintola, avaa ovensa 20.6.2019 Tallinnassa sataman ja Kulttuurikattilan välisellä alueella. Flavoren toiminnasta vastaa Tallink Hotels.

Tallinkin kaksi suosikkihotellia Tallinnan satamassa uudistuivat

Tallink on uudistanut kahta Tallinnan satamassa sijaitsevaa, suosittua hotelliaan. Tallink Spa & Conference sekä Tallink Express -hotellien remontti alkoi viime syksynä. Työn tuloksena Tallink Spa & Conference -hotellin huoneluku nousi 300:aan. Molempien hotellien asiakasmäärä on kasvanut voimakkaasti viime vuosina.

Tallink testaa automaattiportteja automatkustajien lähtöselvityksessä Tallinnan satamassa

Tallink on kokeillut viime kuusta lähtien Tallinnan satamassa Helsingin-reitillä henkilöautojen automaattista laivaan ohjausta. Mahdollisuutta käyttää ns. Smart Lane-kaistaa tarjotaan tietyillä lähdöillä niille automatkustajille, jotka ovat varanneet matkansa verkosta ja joiden henkilöautossa on enintään kaksi matkustajaa.

Tallink avaa Vuosaari-Muuga-reitin myös automatkustajille 12.6.2019 alkaen

Tallink alkaa kuljettamaan myös automatkustajia Vuosaari-Muuga-reitillä rahtilaiva Sea Windillä 12.6. alkaen. Aiemmin Sea Wind kuljetti pelkästään rahtia. Helsinki-Tallinna-matkan hinta pysyy samana ympäri vuoden; 20-45 euroa ajoneuvon koosta riippuen ja 10 euroa matkustajaa kohden suuntaansa.

Tallink & Silja Line -mobiilisovelluksella jo 600 000 latausta

Tallink & Silja Line -mobiilisovelluksen on ladannut jo lähes 600 000 käyttäjää. Suomalaiset risteilijät ja laivamatkustajat ovat ladanneet sovellusta kaikkein innokkaimmin; yli 50 prosenttia latauksista on tehty Suomessa. Sovellus on käytössä maailmanlaajuisesti ja siitä on seitsemän kieliversiota.

Tallink Silja valitsi uudet laivan viinit ja oluet – nyt valikoimassa myös roséviini

Tallink Siljan laivojen valikoimiin on valittu uudet viinit ja nimikko-oluet. Ensimmäistä kertaa laivoille saadaan oma roséviini. Tallinkin 30-vuotisjuhlan kunniaksi lanseerataan nimikko-oluiden lisäksi juhlavuoden käsityöläisoluet. Laivojen valikoimissa on tuttuun tapaan myös valkoviini, punaviini, kuohuviini ja samppanja.

Tallink-konserni laajentaa franchise-toimintojaan Virossa Superdry-brändiin

Tallink-konserni on tehnyt Virossa franchising-sopimuksen suositun Superdry-muotimerkin kanssa ja vastaa jatkossa Superdry-myymälöiden toiminnasta Tallinnan Rocca al Mare- sekä Ülemiste-ostoskeskuksissa. Brittiläinen muotibrändi on viides franchising-merkki, joka on lisätty Tallinkin salkkuun viimeksi kuluneiden 1,5 vuoden aikana.