TILAA TIEDOTTEET

MEDIAYHTEYSTIEDOT

Marika Nöjd
Viestintäjohtaja
Tallink Silja Oy
Puh. +358 9 180 4308
GSM +358 400 207 704
E-mail: marika.nojd@tallinksilja.com
Lisää yhteystietoja →

KUVAUSLUVAT JA KUVAPANKKI

Kuvapankki on vapaasti median käytettävissä. Laivojen kuvausluvista tulee sopia tapauskohtaisesti Tallink Siljan viestinnän kanssa.
Lue lisää →

BLOGIYHTEISTYÖ

Oletko innokas risteilijä, shoppailija tai ehkä kulinaristi, ja kerrot kokemuksistasi blogikuvin ja -tekstein intohimoisesti muillekin?
Lue lisää →

Tallink-konsernilla ennätyksellinen kolmas vuosineljännes

Tallink-konserni on julkistanut vuoden 2019 kolmannen neljänneksen ja tammi–syyskuun tuloksensa (tilintarkastamaton). Kolmas neljännes oli konsernille ennätyksellinen.

Tallinkin kesän 2020 uutuutena erikoisristeilyt Pietariin

Tallink laajentaa kohdetarjontaansa kesällä 2020. Risteilylaiva Silja Europa tekee yhteensä yhdeksän erikoisristeilyä; neljä Visbyhyn, kaksi Riikaan, yksi Maarianhaminaan ja uutuutena kaksi risteilyä Pietariin. Lisäksi Isabelle-laiva risteilee Riiasta Visbyhyn.

Silja Symphony palaa aikataulunmukaiseen liikenteeseen tänään 29.10. Tukholmasta

Silja Symphonyn evävakaimessa ilmennyt tekninen vika on saatu ratkaistua ja laiva palaa aikataulunmukaiseen liikenteeseen tänään 29.10. klo 16.45 Tukholmasta.

Tallinkin uuden laivan nimeksi MySTAR

Tallinkin uuden Helsinki-Tallinna-reitin laivan nimeksi tulee MySTAR. Yhtiön järjestämään nimikilpailuun tuli lähes 3 000 ehdotusta. MySTARin rakennustyöt käynnistyvät Suomessa Rauma Marine Constructions telakalla vuoden 2020 alussa. Laivan arvioidaan valmistuvan vuoden 2021 loppuun mennessä. 

Silja Symphonyn lähdöt 27.10. ja 28.10. joudutaan perumaan teknisen vian vuoksi

Silja Symphonyn vuorot tänään 27.10. Tukholmasta ja huomenna maanantaina 28.10. Helsingistä joudutaan perumaan teknisen vian vuoksi. Silja Symphony liikennöi Helsinki-Tukholma-reitillä.

Tallink-konserni solmi franchise-sopimuksen Burger King -ravintolaketjun kanssa Virossa ja muissa Baltian maissa

Sopimuksen mukaan Tallinkilla on yksinoikeus ketjun ravintoloihin Virossa, Latviassa ja Liettuassa seuraavat viisi vuotta. Ravintola-avaukset luovat Baltian maihin lähes 800 uutta työpaikkaa.

Tallink Silja ja JYP yhteistyöhön

Tallink Silja laajentaa urheilukumppaniverkostoaan Keski-Suomeen ja aloittaa yhteistyön jääkiekkojoukkue JYPin kanssa.

Silja Linen Menu Nordicissa maistuu puhdas lähiruoka

Silja Linen Bon Vivant -ravintolassa panostetaan kotimaisiin raaka-aineisiin ja puhtaaseen lähiruokaan. Uusissa Menu Nordic ja Menu Nordic Vegan -kokonaisuuksissa maistuvat puolankalainen nokkonen, luomukananmuna ja Saimaan vesistön hauki.

Tallink-konserni perustaa tytäryhtiön Singaporeen

Tallink-konserni on ilmoittanut perustavansa ensimmäisen Aasian tytäryhtiönsä Singaporeen. Tallink Asia PTE Ltd:n tavoitteena on edistää konsernin kehitys- ja laajentumistoimia Aasiassa.

Tallink-konsernilla kolmas miljoonan matkustajan ylittävä kuukausi putkeen

Tallink-konserni on ylittänyt miljoonan matkustajan rajapyykin kolmena peräkkäisenä kuukautena ensimmäistä kertaa yhtiön historiassa. Elokuu 2019 on lisäksi ensimmäinen elokuu, kun yhtiön matkustajamäärä ylitti miljoona matkustajaa.