TILAA TIEDOTTEET

MEDIAYHTEYSTIEDOT

Mediakyselyt: comms@tallinksilja.com

Viestintäjohtaja Marika Nöjd, 
+358 400 207 704
Viestinnän asiantuntija Katja Mäkelä,
+358 50 307 1063
Viestinnän assistentti Armi Kailio,
+358 45 635 6870


etunimi.sukunimi@tallinksilja.com

AS Tallink Gruppin mediayhteystiedot 

Sijoittajaviestinnästä vastaa AS Tallink Grupp.

KUVAUSLUVAT JA KUVAPANKKI

Kuvapankki on vapaasti median käytettävissä. Laivojen kuvausluvista tulee sopia tapauskohtaisesti Tallink Siljan viestinnän kanssa.
Lue lisää →

BLOGIYHTEISTYÖ

Oletko innokas risteilijä, shoppailija tai ehkä kulinaristi, ja kerrot kokemuksistasi blogikuvin ja -tekstein intohimoisesti muillekin?
Lue lisää →

Tallinkin MyStarin köli laskettiin tänään Rauman telakalla

Tallinkin uusimman, rakenteilla olevan aluksen, MyStarin, kölinlasku tapahtui tänään Rauma Marine Constructions (RMC) telakalla, Raumalla. Perinteinen kölinlaskutapahtuma toteutettiin livelähetyksenä Raumalta. MyStarin on määrä aloittaa liikennöinti Helsinki-Tallinna-retillä tammikuussa 2022.

Maasähkö käyttöön Tallinnan satamassa

Tallinnan matkustajasataman tänään käyttöönottama maasähköratkaisu parantaa ilmanlaatua ja vähentää melua satamassa ja Tallinnan kaupungissa.

Tallinkin uutuus vain Suomesta lähteville matkustajille - yhden yön risteily Victorialla

Tallinkin Victoria I aloittaa uutuustuotteena yhden yön risteilyt Helsingistä perjantaisin ja lauantaisin vain Suomesta lähteville matkustajille. Laiva seisoo yön yli Tallinnan satamassa, mutta laivalta ei pääse poistumaan, eikä Tallinnasta oteta myöskään uusia matkustajia.

Tallink tekee muutoksia Silja Europan risteilyihin Helsinki-Tallinna-reitillä

Tallink keskeyttää Silja Europan liikennöinnin 21.9.2020 alkaen toistaiseksi. Siihen asti Silja Europa liikennöi vain viikonloppuisin ja muut lähdöt Silja Europalla perutaan. Yhtiön alus Victoria I alkaa tehdä viikonloppuristeilyjä Helsinki-Tallinna-reitillä 25.9.2020 alkaen.

Tallink aloittaa mittavat sopeuttamistoimet koko konsernissa

Tallink-konserni on ilmoittanut aloittavansa tällä viikolla neuvottelut irtisanomisista Virossa ja Latviassa. Suomen tytäryhtiössä on käynnissä mittavat lomautukset.

Tallink-konserni vaihtaa Helsinki-Riika-reitille toisen laivan ja tekee muitakin muutoksia reiteillä syyskuusta alkaen

Helsinki-Riika-reitillä liikennöinyt Silja Serenade korvataan yhtiön Baltic Queen laivalla 16.9.2020 alkaen. Silja Serenade jää Helsingin satamaan 13.9.2020 alkaen toistaiseksi. Laivan mahdollinen palaaminen liikenteeseen riippuu koronapandemian kehityksestä, matkustusrajoituksista maiden välillä ja mahdollisista päätöksistä valtion tuen osalta merikuljetusten turvaamiseksi.

Tallink keskeyttää alkuperäisestä suunnitelmasta poiketen Turku-Tallinna-risteilyt

Tallinkin Turku-Tallinna-reitin liikennöinti on päätetty alkuperäisestä suunnitelmasta poiketen keskeyttää perjantaina 28.8.2020. Tallinkin Baltic Queen on heinäkuusta alkaen operoinut suoraan Turusta Tallinnaan ja alun perin matkoja tällä reitillä oli tarkoitus jatkaa viikonloppuisin myös syksyn ja talven 2020-2021 ajan.

Tallink aloittaa liikennöinnin Tallinna-Tukholma-reitillä kaksi kertaa viikossa syyskuussa

Tallink alkaa liikennöidä syyskuussa Tallinna-Tukholma-reitillä kahdella laivalla tehden viikoittain kaksi edestakaista matkaa kaupunkien välillä. Yhtiö ilmoitti jo elokuun alussa avaavansa Tallinna-Tukholman reitin 26.8.2020 alkaen yhdellä edestakaisella matkalla viikossa.

Kasvomaskien käyttö laivamatkalla – varustamojen yhteinen suositus

Suomen Varustamot suosittelee maskien käyttöä laivamatkan aikana niissä tilanteissa, joissa riittävien turvavälien pitäminen ei ole mahdollista. Matkustajien kannattaa varautua käyttämään maskia tilanteesta riippuen esimerkiksi laivaannousun ja laivasta poistumisen yhteydessä, sekä muissa mahdollisissa tilanteissa, joissa turvavälien pitäminen on mahdotonta.

Tallinkin Victoria I tekee erikoisristeilyn Tallinnasta Riikaan 4.–6.9.2020

Tallink liikennöi syyskuun alussa yhden, pääasiassa virolaisille matkailijoille suunnatun, erikoisristeilyn Victoria I -laivalla Tallinnasta Riikaan.