TILAA TIEDOTTEET

MEDIAYHTEYSTIEDOT

Marika Nöjd
Viestintäjohtaja
Tallink Silja Oy
Puh. +358 9 180 4308
GSM +358 400 207 704
E-mail: marika.nojd@tallinksilja.com
Lisää yhteystietoja →

KUVAUSLUVAT JA KUVAPANKKI

Kuvapankki on vapaasti median käytettävissä. Laivojen kuvausluvista tulee sopia tapauskohtaisesti Tallink Siljan viestinnän kanssa.
Lue lisää →

BLOGIYHTEISTYÖ

Oletko innokas risteilijä, shoppailija tai ehkä kulinaristi, ja kerrot kokemuksistasi blogikuvin ja -tekstein intohimoisesti muillekin?
Lue lisää →

Tallink Silja suunnittelee liiketoimintojensa uudelleenjärjestelyjä Suomen maatoiminnoissa

Tallink Silja Oy suunnittelee liiketoimintojensa uudelleenjärjestelyjä Suomen maatoiminnoissa. Syynä liiketoimintojen uudelleenjärjestelyihin ovat matkailualan toimintaympäristön ja erityisesti asiakkaiden tarpeiden muutokset.

Uudistettu Galaxy palasi liikenteeseen

Turku-Tukholma-reitillä liikennöivä Silja Linen Galaxy on palannut liikenteeseen mittavien uudistusten jälkeen 6.2.2019. Laivalle tehtiin niin teknisiä huoltotöitä kuin useita matkustajille näkyviä uudistuksia Remontowan telakalla Gdanskissa Puolassa 20.1. alkaen. Uudistukset ovat pitkälti samoja, joita samalla reitillä liikennöivälle Baltic Princessille tehtiin vuotta aiemmin.  

Tallink Siljan huutokauppa tuotti lähes 7000 euroa HelsinkiMissiolle

Tallink Silja järjesti lauantaina 9.2.2019 hyväntekeväisyyshuutokaupan Silja Serenadelta ja Silja Symphonylta uudistusten jälkeen tarpeettomiksi jääneistä esineistä. Huutokaupan tuotot nousivat lähes 7000 euroon ja ne lahjoitetaan HelsinkiMissiolle yksinäisyyden torjuntaan.  

Uusi Menu Nordic on Silja Symphonyn keittiötiimin taidonnäyte

Silja Linen laivojen uusi Menu Nordic tarjoaa skandinaavisen keittiön selkeitä makuja lähialueen vastuullisesti tuotetuista raaka-aineista. Tämänkertaisen neljän ruokalajin kausimenun takana on Silja Symphonyn keittiötiimi. Menu on tarjolla Silja Serenaden ja Silja Symphonyn uudistetuissa Bon Vivant -ravintoloissa ja 18.3. alkaen Tallinkin laivojen Gourmet-ravintoloissa.  

Tallink Siljan ja WWF:n ruokahävikki -yhteistyö näkyy laivoilla

Tallink Siljan ja WWF:n aloittama yhteistyö laivojen buffet-ravintoloiden ruokahävikin vähentämiseksi näkyy Silja Linen laivoilla tästä viikosta alkaen. Tallink Silja on toiminut WWF:n Itämerityön yhteistyökumppanina vuodesta 2001 alkaen. Meneillään olevan yhteistyön myötä halutaan muistuttaa niin matkustajia, miehistöä, yhteistyökumppaneita kuin muutakin henkilökuntaa ruoan ympäristövaikutuksista ja lisäksi antaa käytännön vinkkejä jokapäiväiseen elämään.

Muutoksia Tallink-konsernin johtoryhmässä

Tallink-konserni ilmoitti aamulla pörssitiedotteessaan, että yhtiö on tehnyt konsernin johtoryhmän kokoonpanoon muutoksia, jotka astuvat voimaan tänään 4.2.2019. Johtoryhmän puheenjohtaja Paavo Nõgenen suositusten mukaisesti Tallinkin hallintoneuvos nimitti konsernin johtoryhmän uusiksi jäseniksi Kadri Landin ja Harri Hanschmidtin. Samalla hallintoneuvos erotti Janek Stalmeisterin johtoryhmästä saatuaan tämä erohakemuksen.

Tallinkin pikalaiva Star palasi uudistuneena liikenteeseen

Helsinki-Tallinna-reitillä liikennöivä Tallinkin Star-laiva palasi liikenteeseen uudistuneena. Muutosten myötä matkustajille on tarjolla entistä monipuolisempia ja kattavampia palveluita. Laiva uudistettiin Klaipedan telakalla Liettuassa.  

Tallink Siljan asiakkaita palvelee nyt myös virtuaalinen asiakaspalvelija Nemo

Virtuaalinen asiakaspalvelija Nemo on aloittanut työnsä Tallink Siljan nettisivuilla intensiivisten suomen kielen opintojen jälkeen. Nemo on vastannut asiakkaiden kysymyksiin Tallink-konsernin vironkielisillä sivuilla jo kohta vuoden ajan, mutta palvelee nyt myös Tallink Siljan suomenkielisiä asiakkaita myyntipalvelun aukioloaikojen puitteissa.  

Tallink ja Tallinnan teknillinen yliopisto (TalTech) yhteistyöhön kehittämään älykkäitä ratkaisuja laivoille

Tallink ja Tallinnan teknillinen yliopisto (TalTech) ovat aloittaneet yhteistyön, jonka tavoitteena on kehittää erilaisia innovatiivisia ratkaisuja Tallink-konsernin laivoille kahden seuraavan vuoden aikana. Yhteistyön aikana kehitetään laivojen autokansiratkaisuja (Smart Card Deck) yhteensopiviksi jo käytössä olevien satamien Smart Port -ratkaisujen kanssa.

Tallink tekee kesällä kolme risteilyä Riikaan

Laivayhtiö Tallink on päättänyt lisätä tulevan kesän erikoisristeilyvalikoimaansa yhden ylimääräisen risteilyn Riikaan, eli risteilyjä tehdään yhteensä kolme. Ensimmäinen Riian risteily tehdään keväiseen Latviaan vappuaattona 30.4.2019. Ylimääräinen risteily toteutetaan 30.6.2019 ja kolmas risteily 12.8.2019. Kaikki erikoisristeilyt tehdään risteilylaiva Silja Europalla Helsingistä.