TILAA TIEDOTTEET

MEDIAYHTEYSTIEDOT

Marika Nöjd
Viestintäjohtaja
Tallink Silja Oy
Puh. +358 9 180 4308
GSM +358 400 207 704
E-mail: marika.nojd@tallinksilja.com
Lisää yhteystietoja »

KUVAUSLUVAT JA KUVAPANKKI

Kuvapankki on vapaasti median käytettävissä. Laivojen kuvausluvista tulee sopia tapauskohtaisesti Tallink Siljan viestinnän kanssa.
Lue lisää »

BLOGIYHTEISTYÖ

Oletko innokas risteilijä, shoppailija tai ehkä kulinaristi, ja kerrot kokemuksistasi blogikuvin ja -tekstein intohimoisesti muillekin?
Lue lisää »

Mittava perushyttiuudistus käynnissä Silja Serenadella ja Silja Symphonylla

Tallink-konserni jatkaa uudistuksia Helsinki-Tukholma-reitin Silja Serenadella ja Silja Symphonylla. Vuoden 2018 loppuun mennessä kaikki 1700 perushyttiä uusitaan. Tämän lisäksi molemmille laivoille valmistuu toukokuun 2017 aikana yhteensä 18 muumibrändättyä A –luokan hyttiä, jotka ovat erittäin pidettyjä myös aasialaisten matkustajien keskuudessa.  

Tallinkin pikalaivat kuljettaneet 30 miljoonaa matkustajaa 10 vuoden aikana

Tallinkin pikalaivat ovat jo kymmenen vuoden ajan liikennöineet Helsinki-Tallinna-reitillä säässä kuin säässä. Kahden pääkaupungin välillä on matkustanut yhteensä 30 miljoonaa matkustajaa. Laivojen kulkemalla matkalla olisi kierretty maapallo ympäri 40 kertaa.

Ravintola Olon pop up -menu Silja Serenadella 27.– 28.4.2017

Ravintola Olon keittiömestari, Kokkien Kokki 2016 Jari Vesivalo sekä Silja Linen ravintolatoimenjohtaja, Kokkien Kokki 2015 Matti Jämsén suunnittelevat ainutlaatuisen yllätysmenun Silja Serenaden Bon Vivant -ravintolaan kahdeksi päiväksi huhtikuun lopussa. Pop up -menu on tarjolla vain 27.–28.4. ja Kokkien Kokit ovat itse paikan päällä laivassa toteuttamassa illat.

Laivojen mestarikokit suunnittelivat Silja 60 -juhlamenun

Silja Line täyttää tänä vuonna 60 vuotta ja juhlavuoden aloittaa neljän Silja Linen laivan keittiöpäällikön suunnittelema juhlamenu. Menussa vaalitaan menneiden vuosikymmenten suosikkiannoksia vanhoja reseptejä kunnioittaen mutta nykyaikaisiksi versioiksi muutettuina. Silja 60 -juhlamenu tarjoillaan Tavolàta -ravintoloissa kaikilla neljällä Silja Linen laivalla 1.4.-31.12.2017. Menu maksaa 59 euroa ja viineineen 87 euroa.

Tallink Silja kehittää laivojen vegaaniruokia yhdessä asiakkaiden ja somevaikuttajien kanssa

Tallink Silja ja Suomen suurin vaikuttajamarkkinoinnin yhteisö PING Helsinki aloittavat vegaanisten ja kasvisruokien kehitysprojektin, joka yhdistää sosiaalisen median ruokavaikuttajat ja Tallink Siljan asiakkaat uudenlaisella tavalla.

Tallinkin vuoden 2016 tulos (tilintarkastamaton) 44,1 miljoonaa euroa

AS Tallink Gruppin mukaan yhtiön tulos (tilintarkastamaton) vuonna 2016 oli 44,1 miljoonaa euroa, liikevaihto 937,8 miljoonaa euroa ja matkustajamäärä 9,5 miljoonaa.

Tallinkin Megastar ja Star siirtyvät uuteen Länsiterminaali 2:een 27.2. alkaen

Maanantaista 27.2.2017 alkaen molempien Tallinkin pikalaivojen eli Megastarin ja Starin matkustajat alkavat käyttää Helsingin Länsisatamassa uutta terminaalia, Länsiterminaali 2:ta (T2). Samalla kävelymatka terminaalin ja laivan välillä lyhenee merkittävästi.

Tallink Siljalta 50 000 euron lahjoitus Turun yliopistollisen keskussairaalan lastenkirurgialle

Tallink Siljalla alkoi kuudes yhteistyövuosi Lastenklinikoiden Kummien kanssa. Viime vuoden 50 000 euron lahjoitussumma luovutettiin tänään 1.2.2017 TYKSin eli Turun yliopistollisen keskussairaalan lastenklinikalle skolioosileikkaustason hankintaan. Lisäksi Suomen neljälle muulle lastenklinikalle kerättiin lisäpotti tammikuisen merialekampanjan aikana, josta kertyi yhteensä 10 483 euroa pikkupotilaiden viihtyvyyteen.

Tallinkin uusi LNG-laiva Megastar on valmiina vesille sunnuntaina 29.1.

Tallinkin uusi LNG-käyttöinen  pikalaiva Megastar on valmiina neitsytmatkalleen sunnuntaina 29.1.2017 klo 13.30 Tallinnasta ja klo 16.30 Helsingistä. Kiinnitystestit molemmissa satamissa sekä tankkaustestaus Helsingissä onnistuivat suunnitelmien mukaisesti.

LNG-alus Megastar luovutettiin Tallinkille Meyer Turun telakalta

Nopea LNG-alus Megastar luovutettiin Tallinkille Meyer Turun telakalta 24.1.2017 aikataulun mukaisesti. Megastar nostaa rimaa entisestään Helsinki-Tallinna-reitillä; uusi laiva on erittäin matkustajaystävällinen ja siinä on paljon ympäristöystävällistä teknologiaa.