TILAA TIEDOTTEET

MEDIAYHTEYSTIEDOT

Marika Nöjd
Viestintäjohtaja
Tallink Silja Oy
Puh. +358 9 180 4308
GSM +358 400 207 704
E-mail: marika.nojd@tallinksilja.com
Lisää yhteystietoja →

KUVAUSLUVAT JA KUVAPANKKI

Kuvapankki on vapaasti median käytettävissä. Laivojen kuvausluvista tulee sopia tapauskohtaisesti Tallink Siljan viestinnän kanssa.
Lue lisää →

BLOGIYHTEISTYÖ

Oletko innokas risteilijä, shoppailija tai ehkä kulinaristi, ja kerrot kokemuksistasi blogikuvin ja -tekstein intohimoisesti muillekin?
Lue lisää →

Tallink Silja ja JYP yhteistyöhön

Tallink Silja laajentaa urheilukumppaniverkostoaan Keski-Suomeen ja aloittaa yhteistyön jääkiekkojoukkue JYPin kanssa.

Silja Linen Menu Nordicissa maistuu puhdas lähiruoka

Silja Linen Bon Vivant -ravintolassa panostetaan kotimaisiin raaka-aineisiin ja puhtaaseen lähiruokaan. Uusissa Menu Nordic ja Menu Nordic Vegan -kokonaisuuksissa maistuvat puolankalainen nokkonen, luomukananmuna ja Saimaan vesistön hauki.

Tallink-konserni perustaa tytäryhtiön Singaporeen

Tallink-konserni on ilmoittanut perustavansa ensimmäisen Aasian tytäryhtiönsä Singaporeen. Tallink Asia PTE Ltd:n tavoitteena on edistää konsernin kehitys- ja laajentumistoimia Aasiassa.

Tallink-konsernilla kolmas miljoonan matkustajan ylittävä kuukausi putkeen

Tallink-konserni on ylittänyt miljoonan matkustajan rajapyykin kolmena peräkkäisenä kuukautena ensimmäistä kertaa yhtiön historiassa. Elokuu 2019 on lisäksi ensimmäinen elokuu, kun yhtiön matkustajamäärä ylitti miljoona matkustajaa.

Tallink Silja tuo Itämerelle tangon taikaa

Tangon huuma valtaa Silja Linen Helsinki–Tukholma-reitin laivat 1.9.–30.11.2019. Silja Serenadella ja Silja Symphonylla koetaan argentiinalaisen maailmanluokan tähti Marcos Ayalan tanssiryhmän henkeäsalpaavat tangoshow’t, herkutellaan Grill Housen erikoismenulla ja pyörähdellään tanssiparketilla tangotunnelmaan.

Tallinkilla vahva toinen vuosineljännes

Tallink-konserni on tänään julkaissut vuoden 2019 toisen neljänneksen sekä ensimmäisen kuuden kuukauden taloudellisen tuloksensa (tilintarkastamaton).  Raportin mukaan yhtiö kuljetti vuoden 2019 toisella neljänneksellä (huhti-kesäkuu) yhteensä 2,7 miljoonaa matkustajaa, mikä on 0,8 prosenttia enemmän kuin viime vuoden vastaavana ajanjaksona. Konsernin toisen vuosineljänneksen liikevaihto nousi myös 256,1 miljoonaan euroon, mikä on 0,3 prosenttia enemmän kuin vuoden 2018 toisella neljänneksellä.

Tallink-konsernille kaikkien aikojen matkustajaennätys heinäkuussa

Tallink-konserni kuljetti heinäkuussa enemmän matkustajia kuin koskaan aiemmin historiansa aikana yhden kuukauden aikana. Samalla rikottiin heinäkuun matkustajaennätys. Yhtiön kaikilla reiteillä matkusti yhteensä 1 238 871 matkustajaa, mikä on 1,2 prosenttia enemmän kuin vuoden 2018 heinäkuussa.

Tallink käynnistää nimikilpailun uudelle Shuttle -laivalleen

Tallink on käynnistänyt tänään 2.8.2019 nimikilpailun uudelle Shuttle -laivalleen, jonka rakentaminen on tarkoitus aloittaa Suomessa Rauman telakalla vuoden 2020 alussa. Uusi laiva on samankaltainen kuin Helsinki-Tallinna-reitillä tammikuusta 2017 alkaen operoinut yhtiön uusin alus Megastar. Uusi laiva valmistuu vuoden 2021 loppuun mennessä ja se aloittaa liikennöinnin Helsinki-Tallinna-reitillä tammikuussa 2022.

Tallink-konserni tarjoaa ensimmäisenä yrityksenä maailmassa Global Blue -yhtiön Fast Refund ‑palvelua laivoilla

Tallink-konserni ja sen kumppani Global Blue tarjoavat Helsinki-Tallinna -reitillään kansainvälisille matkailijoille vaihtoehdon, jolla he saavat arvonlisäveron palautuksen luottokortilleen tai digitaaliseen lompakkoonsa kahden päivän kuluessa ostotapahtuman jälkeen tai välittömästi Alipay-tilille käyttämällä Fast Refund ‑palvelua.

Tallinkin Europa tuo 2300 matkustajaa päiväksi Ahvenanmaalle

Tallinkin ensimmäinen kotimaan kohteeseen suuntautuva kesän erikoisristeily tuo Maarianhaminaan 2300 matkustajaa tiistaina 9.7. Kyseinen ”päivä Maarianhaminassa” -risteily on ensimmäinen laatuaan ja se on herättänyt suurta kiinnostusta niin suomalaisissa kuin virolaisissa matkustajissa.