TILAA TIEDOTTEET

MEDIAYHTEYSTIEDOT

Marika Nöjd
Viestintäjohtaja
Tallink Silja Oy
Puh. +358 9 180 4308
GSM +358 400 207 704
E-mail: marika.nojd@tallinksilja.com
Lisää yhteystietoja →

KUVAUSLUVAT JA KUVAPANKKI

Kuvapankki on vapaasti median käytettävissä. Laivojen kuvausluvista tulee sopia tapauskohtaisesti Tallink Siljan viestinnän kanssa.
Lue lisää →

BLOGIYHTEISTYÖ

Oletko innokas risteilijä, shoppailija tai ehkä kulinaristi, ja kerrot kokemuksistasi blogikuvin ja -tekstein intohimoisesti muillekin?
Lue lisää →

Tallinkin ja Silja Linen laivoille energiajuomiin K16-raja tammikuusta lähtien

Tallink-konserni rajoittaa kaikilla laivoillaan energiajuomien myyntiä alle 16-vuotiaille lapsille ja nuorille 1. tammikuuta 2019 alkaen. Päätöksen taustalla on energiajuomien terveyshaitat niiden korkean kofeiinipitoisuuden vuoksi. 

Tallink Siljalta 55 000 euron lahjoitus videoskopialaitteistoon Tyksin lastenkirurgialle

Tallink Silja lahjoitti tänään 55 000 euroa Turun yliopistolliselle keskussairaalalle videoskopialaitteiston hankintaan. Laitetta hyödynnetään erilaisissa lapsille tehtävissä toimenpiteissä kuten tähystysleikkauksissa sekä ilmateiden ja suoliston tähystyksissä. Tällaisia leikkauksia tehdään vuosittain yli 300.

Silja Serenade uudistuu marraskuun aikana

Silja Linen laivojen uudistaminen jatkuu, kun Silja Serenade lähtee Naantalin korjaustelakalle uudistettavaksi 11.-23.11.2018. Suurimmat uudistukset nähdään lähes 1500 neliömetrin kokoisessa yökerho Atlantis Palacessa, fine dining –ravintola Bon Vivantissa sekä El Capitan -ravintolassa. Myös laivan pubi saa uuden ilmeen sekä laivan porras- ja hyttikäytäviä uusitaan.

Tallinkin Europa tekee erikoisristeilyn Bon Jovin Tallinnan keikalle

Maailman suurimpiin rockyhtyeisiin lukeutuva Bon Jovi esiintyy ensi kesänä 2.6.2019 Tallinnan Laululavalla. Tallink toimii konsertin tapahtumajärjestäjän kumppanina. Europa risteilee Helsingistä Tallinnaan poikkeusaikataululla mahdollistaen keikkayleisölle sujuvan matkan Tallinnaan ja yöpymisen laivassa. Kun matkan varaa Tallinkilta, saa keikkamatkan konserttilippuineen samanaikaisesti.

Tallink-konsernin matkustajien ja rahtiyksiköiden määrät kasvoivat, mutta nettovoitto heikkeni

Tallink-konserni* on tänään julkaissut tilintarkastamattoman taloudellisen tuloksensa vuoden 2018 kolmannelta vuosineljännekseltä ja ensimmäisiltä yhdeksältä kuukaudelta.

Tallink-konserni laajentaa franchise-toimintojaan Virossa United Colors of Benetton -brändiin

Benetton palaa Viron markkinoille viiden vuoden tauon jälkeen, kun Tallink-konserni avaa franchise-sopimuksen myötä Benettonin myymälän Tallinnaan marraskuussa aukeavaan T1 ostos- ja viihdekeskukseen. Keväästä 2019 lähtien Benettonin tuotteita on saatavilla myös Tallinkin laivoilta.

Tallink laajentaa kesän 2019 erikoisristeilyvalikoimaa

Tallink laajentaa kohdetarjontaansa kesällä 2019. Risteilylaiva Silja Europa tekee yhteensä seitsemän erikoisristeilyä; neljä Visbyhyn, kaksi Riikaan ja yksi risteily uuteen kohteeseen Maarianhaminaan. Kaikki erikoisristeilyt toteutetaan ”päivä kohteessa” –periaatteella, siten että matkustajat viettävät laivalla kaksi yötä ja perillä kohteessa yhden kokonaisen päivän.

Tallink ja Rauma Marine Constructions allekirjoittivat aiesopimuksen uuden Shuttle-pikalaivan rakentamisesta

Tallink-konserni ja Rauma Marine Constructions Oy (RMC) ovat allekirjoittaneet aiesopimuksen uuden Shuttle-pikalaivan rakentamisesta Helsinki–Tallinna-reitille. Rakennushankkeen arvo on noin 250 miljoonaa euroa ja uusi laiva rakennetaan Rauman telakalla Suomessa. Laivan arvioidaan valmistuvan vuoden 2021 loppuun mennessä*. Hankkeen työllistävä vaikutus telakalle on noin 1500 henkilötyövuotta.

Silja Line jatkaa yleisurheilun Seurakisojen kumppanina

Silja Line jatkaa Suomen Urheiluliiton (SUL) Seurakisat -kilpailukonseptin nimikkokumppanina. Silja Line Seurakisat on huippusuosittu lasten yleisurheilun kilpailumuoto, joka kerää vuosittain 30 000 osallistujaa ympäri Suomen. 

Tallink muuttaa konsernin osinkokäytäntöä ja laskee yhtiön osakepääomaa

Tallink-konsernin johtoryhmä on tehnyt päätöksen täydentää konsernin osinkokäytäntöä. Päätöksen myötä yhtiön osinkostrategian mukainen ennuste osingonjaolle on 0,05 euroa osakkeelta, mikäli se on yhtiön tuloksen puitteissa mahdollista.