TILAA TIEDOTTEET

MEDIAYHTEYSTIEDOT

Marika Nöjd
Viestintäjohtaja
Tallink Silja Oy
Puh. +358 9 180 4308
GSM +358 400 207 704
E-mail: marika.nojd@tallinksilja.com
Lisää yhteystietoja →

KUVAUSLUVAT JA KUVAPANKKI

Kuvapankki on vapaasti median käytettävissä. Laivojen kuvausluvista tulee sopia tapauskohtaisesti Tallink Siljan viestinnän kanssa.
Lue lisää →

BLOGIYHTEISTYÖ

Oletko innokas risteilijä, shoppailija tai ehkä kulinaristi, ja kerrot kokemuksistasi blogikuvin ja -tekstein intohimoisesti muillekin?
Lue lisää →

Baltic Princessin paluu viivästyy – laivan arvioitu paluupäivä reitilleen on perjantaina 2.3.2018

Turku-Tukholma-reitin Baltic Princessin tekninen telakointi viivästyy entisestään ja tämänhetkisen tiedon mukaan laiva palaa liikenteeseen perjantaina 2.3. iltalähdöllä Turusta. Baltic Princessin lähdöt ajalle 24.2.-1.3.2018 joudutaan valitettavasti kokonaan perumaan.  Viivästyminen johtuu laivalle tehtävistä teknisistä lisätöistä, joita on ilmennyt uuden vaihdelaatikon asennuksen yhteydessä.

Tallink-konserni on hankkinut Esprit-brändin franchiseoikeudet Virossa

Tallink-konserni on hiljattain hankkinut franchiseoikeudet maailmanlaajuiselle Esprit-brändille Virossa ja laajentaa siten tunnettujen brändien franchisetoimintojaan.

Tallink Silja jatkaa yhteistyötä Hope ry:n kanssa vuonna 2018

Tallink Silja jatkaa yhteistyötä vapaaehtoisjärjestö Hopen kanssa tänäkin vuonna. Tämän vuoden lahjoitussumma 25 000 euroa kohdennetaan vähävaraisten perheiden lasten ja nuorten harrastustoiminnan tukemiseen ympäri Suomea. Yhteistyön myötä vähävaraisille perheille järjestetään vuoden aikana myös risteilyelämyksiä ja lisäksi Tallink Siljan henkilökunta antaa aikaansa vastuullisuuspäivissä Hopen lajittelukeskuksessa.

Tallink valitsi suomalaisen Fleetrangen palvelun operatiivisen tilannekuvan hallintaan

Tallink-konserni ja suomalainen merenkulun teknologiainnovaattori Fleetrange Oy ovat allekirjoittaneet 1.2.2018 sopimuksen, jossa Tallinkin aluksiin asennetaan Fleetrangen kehittämä IoT-palvelu operatiivisen tilannekuvan hallintaa varten. Tämä mahdollistaa reaaliaikaisen tilannekuvan jakamisen laivojen ja maaorganisaation välillä päätelaitteesta riippumatta.

Tallink Silja sponsoroi tennislupaus Emil Ruusuvuorta

Tallink Silja Oy sponsoroi tänä vuonna nuorta tennispelaaja Emil Ruusuvuorta hänen matkallaan tenniksen ammattilaiseksi. Ruusuvuori on sijoittunut junioreiden maailmanlistalla parhaimmillaan neljänneksi ja ATP-maailmanlistalla hänet on rankattu sijalle 605 tammikuussa 2018.

MSC-sertifikaatti Tallinkin Megastarille ja Starille

Tallinkin Helsinki-Tallinna-reitin pikalaivat Megastar ja Star saivat vastuullisesti pyydetyn kalan ja äyriäisten MSC:n jäljitettävyysertifikaatin katkarapu- ja sillituotteille. Tallinkin Europalle ja Silja Linen neljälle risteilylaivalle sertifikaatti myönnettiin syyskuussa 2017. Yhtiö oli ensimmäinen laivayhtiö maailmassa, jolle sertifikaatti myönnettiin. 

Megastar kuljetti ennätykselliset 2 miljoonaa matkustajaa ensimmäisen vuoden aikana

Tallinkin Megastar on tänään 29.1.2018 liikennöinyt tasan vuoden Helsinki-Tallinna-reitillä ja kuljettanut vuoden aikana yli 2 miljoonaa matkustajaa. Mikään laivayhtiö ei ole aiemmin tehnyt vuoden aikana tällaista matkustajaennätystä Itämerellä.

Galaxy korvaa Baltic Princessin Turun reitillä 10.1.-22.2.2018

Turku-Tukholma-reitin Baltic Princess suuntaa uudistettavaksi Puolan telakalle 10.1.-22.2.2018. Risteilyalus Galaxy siirtyy liikennöimään iltalähdöille Turusta vastaavana aikana; tällöin Turusta ei tehdä ollenkaan aamulähtöjä Tukholmaan. 

Tallink-konsernille matkustajaennätys vuonna 2017

Tallink-konserni kuljetti viime vuonna ennätysmäärän eli yhteensä 9 755 720 matkustajaa mikä on 3,2 prosenttia enemmän kuin vuonna 2016 (9 457 522). Kuljetettujen rahtiyksiöiden määrä oli lähes 365 000 yksikköä eli kasvua edellisvuoteen (328 190) oli 11 prosenttia. 

HJK ja Silja Line jatkavat pitkäaikaista yhteistyötään

HJK:n ja Silja Linen yhteistyö jatkuu myös seuraavat kaksi vuotta. Menestyksellinen kumppanuus on vuosien varrella laajentunut ja kattaa nyt myös HJK:n iltapäiväkerhotoiminnan, jossa käy päivittäin pääkaupunkiseudulla lähes 500 lasta.