TILAA TIEDOTTEET

MEDIAYHTEYSTIEDOT

Tallink Siljan viestintä palvelee mediaa arkisin klo 8 - 16. 
Viestinnällä ei ole toistaiseksi päivystystä iltaisin eikä viikonloppuisin.

Mediakyselyt: comms@tallinksilja.com

Viestintäjohtaja Marika Nöjd, 
+358 400 207 704
Viestinnän asiantuntija Armi Kailio,
+358 45 635 6870


etunimi.sukunimi@tallinksilja.com

AS Tallink Gruppin mediayhteystiedot 

Sijoittajaviestinnästä vastaa AS Tallink Grupp.

KUVAUSLUVAT JA KUVAPANKKI

Kuvapankki on vapaasti median käytettävissä. Laivojen kuvausluvista tulee sopia tapauskohtaisesti Tallink Siljan viestinnän kanssa.
Lue lisää →

BLOGIYHTEISTYÖ

Oletko innokas risteilijä, shoppailija tai ehkä kulinaristi, ja kerrot kokemuksistasi blogikuvin ja -tekstein intohimoisesti muillekin?
Lue lisää →

Tallink korottaa osakepääomaa ja tarjoaa uusia osakkeita julkisesti

Tallink-konserni aikoo korottaa yhtiön osakepääomaa enintään 31,5 miljoonan euron verran ja tarjota uusia osakkeita julkisesti. Uusien osakkeiden suunniteltu merkintäaika on 18.8.-1.9.2021, ja yhtiö tarjoaa enintään 66 988 204 uutta osaketta.

Tallink-konserni julkaisi vuoden 2021 toisen kvartaalin tuloksen

Tallink-konserni on tänään julkaissut vuoden 2021 toisen vuosineljänneksen taloudellisen tuloksen (tilintarkastamaton), johon vaikuttivat edelleen koronaviruspandemian aiheuttamat matkustusrajoitukset.

Kauan odotetut Päivä Tukholmassa -risteilyt Silja Serenadella alkavat jälleen ensi sunnuntaina 1.8.2021

Tallink Silja aloittaa jälleen Helsingin ja Tukholman väliset risteilyt sunnuntaina 1.8.2021 lähes puolentoista vuoden tauon jälkeen. Suomalaisten suosikkilaiva Silja Serenade liikennöi Helsingistä Tukholmaan elokuusta alkaen joka toinen päivä. Ensimmäinen risteily on juhlalähtö täynnä yllätyksiä, upeaa viihdettä ja ohjelmaa lapsille. Juhlallisuudet aloitetaan jo ennen risteilyä Olympiaterminaalissa, joka koristellaan juhlalähtöä varten punaisin matoin ja ilmapalloin.

Tallink luopuu Suomeen palaavien matkustajien koronatodistusvaatimuksesta 12.7.2021

Tallink luopuu omista koronatodistusvaatimuksistaan Suomeen saapuvilta matkustajilta 12.7.2021. Tallink on tarkastanut koronatodistuksia maaliskuusta 2021 lähtien kaikilta ulkomailta Suomeen saapuvilta laivamatkustajilta. Uuden mallin mukaisesti viranomaiset tarkastavat koronatodistukset maahantulopisteissä Suomeen saavuttaessa maanantaista 12.7. alkaen.

Tallinkin MyStar lasketaan vesille RMC:n telakalla elokuussa – laivan kummiksi Viron presidentti

Rauma Marine Constructionsin telakalla rakenteilla oleva Tallinkin matkustaja-autolautta MyStar kastetaan ja lasketaan vesille 12. elokuuta 2021. Laivan kummina toimii Viron presidentti Kersti Kaljulaid. Itämeren ympäristöystävällisimmän aluksen on määrä valmistua ensi vuonna.

Tallink julkaisi kesäkuun ja vuoden 2021 toisen kvartaalin matkustaja- ja rahtimäärät

Tallink-konserni kuljetti kesäkuussa 218 950 matkustajaa, mikä on 21,9 prosenttia vähemmän kuin viime vuoden vastaavana ajankohtana (280 580 matkustajaa kesäkuussa 2020). Kuljetettujen rahtiyksiköiden määrä kasvoi 4,6 prosenttia ollen 31 440 (30 064 kesäkuussa 2020), mutta kuljetettujen ajoneuvojen määrä väheni 22,6 prosenttia ollen 58 390 (75 418 kesäkuussa 2020).

Tallink avaa lipunmyynnin Silja Serenaden Ahvenanmaan risteilyille myös virolaisille ja latvialaisille

Tallink on avannut lipunmyynnin Silja Serenaden Ahvenanmaan risteilyille myös virolaisille ja latvialaisille. Matkalle pääsee 2.7. alkaen heinäkuun loppuun asti. Laiva liikennöi Helsingistä Tallinnan kautta Maarianhaminaan joka toinen päivä.

Tallink vuokraa Victoria I:n ja Romantikan määräaikaisesti Marokkoon

Tallink-konserni ja marokkolainen Tanger MED Port Autority ovat sopineet Victoria I:n ja Romantikan vuokraamisesta määräajaksi lokakuuhun asti. Laivat tulevat liikennöimään Marokon ja Ranskan sekä Marokon ja Italian välillä heinä-syyskuussa 2021.

Tallink City -hotellin 10 miljoonan euron remontti valmis – hotelli avataan 30.6.2021

Tallink City -hotelli on kokenut täydellisen muodonmuutoksen vajaan vuoden aikana. Hotellin kaikki 324 huonetta on remontoitu lattiasta kattoon ja lisäksi hotellin ravintolat, baari, kokouskeskus ja muut yleiset tilat on täysin uudistettu. Remontin kokonaisbudjetti oli lähes 10 miljoonaa euroa.

Matkustusrajoitusten muutokset 21.6. alkaen – kahdesti rokotetutuille EU- ja Schengen maiden asukkaille sallitaan myös vapaa-ajan matkustus

Maanantaista 21.6.2021 lähtien täyden rokotussarjan saaneiden tai alle 6 kuukautta sitten koronataudin sairastaneiden henkilöiden matkustusrajoitukset EU- ja Schengen maista Suomeen poistuvat. Tämä tarkoittaa, että näillä edellytyksillä Suomeen voi tulla myös vapaa-ajan matkalle. Lisäksi työmatkustus EU- ja Schengen maista Suomeen sallitaan laivaliikenteessä, myös muilta kuin kahdesti rokotetuilta. Työmatkalla ilman täyttä rokotusta olevilta edellytetään vähintään yhden rokotteen koronarokotetodistusta, negatiivista koronatestitodistusta tai todistusta jo sairastetusta taudista.