TILAA TIEDOTTEET

MEDIAYHTEYSTIEDOT

Mediakyselyt: comms@tallinksilja.com

Viestintäjohtaja Marika Nöjd, 
+358 400 207 704
Viestinnän asiantuntija Katja Mäkelä,
+358 50 307 1063
Viestinnän assistentti Armi Kailio,
+358 45 635 6870


etunimi.sukunimi@tallinksilja.com

AS Tallink Gruppin mediayhteystiedot 

Sijoittajaviestinnästä vastaa AS Tallink Grupp.

KUVAUSLUVAT JA KUVAPANKKI

Kuvapankki on vapaasti median käytettävissä. Laivojen kuvausluvista tulee sopia tapauskohtaisesti Tallink Siljan viestinnän kanssa.
Lue lisää →

BLOGIYHTEISTYÖ

Oletko innokas risteilijä, shoppailija tai ehkä kulinaristi, ja kerrot kokemuksistasi blogikuvin ja -tekstein intohimoisesti muillekin?
Lue lisää →

Tallink Siljan risteilykausi käynnistyy uusilla suunnitelmilla

Tallink Siljan kesäsesongin suunnitelmat tehdään eri maiden hallitusten linjausten ja päätösten pohjalta. Kotimainen kohde Ahvenanmaa ja Turun Saaristoristeily pysyvät tiiviisti reittivalikoimassa. Helsinki-Tallinna-reitin laivojen palautusta suunnitellaan kesäkuun alkuviikoilla ja lisäksi reitillä aloittaa Victoria I, joka operoi normaalisti Tallinna-Tukholma-reitillä.

Kysely: Suomalaiset, ruotsalaiset ja virolaiset haluavat lomailla naapurimaissa tänä kesänä

Tallinkin kanta-asiakkailleen teettämän kyselyn mukaan suurin osa suomalaisista vastaajista haluaa matkustaa Viroon ja Ruotsiin kesällä 2020. Myös suurin osa ruotsalaisista ja virolaisista vastaajista suunnitteli matkaa tänä kesänä joko naapurimaihin tai kotimaassa. Kysely tehtiin toukokuussa 2020 ja sen tarkoituksena oli selvittää Club One-kanta-asiakkaiden halukkuutta matkustaa tänä kesänä. Kyselyyn vastasi yhteensä yli 5600 Tallinkin kanta-asiakasta.

Silja Linen Baltic Princess ja Galaxy alkavat liikennöidä Maarianhaminan kautta 28.5.2020 alkaen

Turku-Tukholma-reitillä liikennöivät Baltic Princess ja Galaxy alkavat jälleen liikennöidä Maarianhaminan sataman kautta torstaista 28.5.2020 alkaen. Laivat ovat tähän asti poikkeuksellisesti liikennöineet Ahvenanmaalla Långnäsin sataman kautta.

Tallink lisää vuoroja Helsinki-Tallinna-reitille 24.5.2020 alkaen

Tallink lisää lähtöjä Helsinki-Tallinna-reitin Starille merkittävän kysynnän vuoksi sekä matkustajien hyvinvoinnin takaamiseksi laivalla. Sunnuntaista 24.5.2020 alkaen pikalaiva Star alkaa operoida lisävuoroilla sunnuntaisin ja maanantaisin.

Tallink Silja AB aloittaa irtisanomisprosessin Ruotsissa koronapandemian seurauksena

Tallink Silja AB on tänään ilmoittanut aikomuksestaan irtisanoa maksimissaan 450 työntekijää. Suurin osa vähennettävästä henkilöstöstä työskentelee yhtiön kahdella Ruotsin lipun alla liikennöivällä laivalla Silja Symphonylla ja Galaxylla, mutta ilmoitus vaikuttaa myös pieneen määrään maissa työskenteleviä henkilöitä.

Tallinkin osakkeenomistajien määrä on noussut kriisin aikana

Tallinkin osakkeenomistajien lukumäärä on noussut vuoden alusta ja erityisesti luonnollisten henkilöiden omistajuus on kasvanut. Ennen kriisiä, vuoden 2019 lopussa, yhtiön osakkeenomistajien lukumäärä Virossa oli 12 073. Toukokuun puolivälissä Virossa oli 16 842 ja Suomessa 3227 osakkeenomistajaa, eli yhteensä 20 069.

Tallink Siljan toimenpiteet laivoilla liikenteen asteittaiseen palauttamiseen

Tallink Siljalla on valmistauduttu matkustajien palaamisen laivoille ja palvelujen asteittaiseen palauttamiseen matkustajien hyvinvoinnista huolehtien. Laivoilla on käytössä useita toimenpiteitä viruksen leviämisen estämiseksi. Toimenpiteitä on myös suunniteltu yhteistyössä viranomaisten, satamien ja yhteistyökumppaneiden kanssa. Toivomme matkustajien noudattavan ohjeita ja tekevän lähtöselvityksen etukäteen mobiililaitteella.

Tallink lisää Starin lähtöjä Helsinki-Tallinna-reitille 14.5.2020 alkaen

Tallink lisää pikalaiva Starin lähtöjä Helsinki-Tallinna-reitille torstaista 14.5.2020 alkaen. Alun perin lähtöjä Starilla oli tarkoitus tehdä vain viikonloppuisin 15.5.2020 alkaen, mutta lisääntyneen kysynnän sekä turvallisuuden ja turvavälien noudattamisen mahdollistamiseksi lähtöjä on päätetty lisätä Helsinki-Tallinna-reitille jo 14.5.2020 alkaen.

Tallink-konserni julkaisee heikentyneen ensimmäisen kvartaalin tuloksen COVID-19:n johdosta

Tallink-konserni on tänään julkaissut vuoden 2020 ensimmäisen vuosineljänneksen taloudellisen tuloksen (tilintarkastamaton), joka osoittaa vuoden kolmen ensimmäisen kuukauden kokonaistuloksen heikentyneen vuoden 2019 vastaavaan ajanjaksoon verrattuna.

Työmatka- ja muu välttämätön liikenne sekä Suomen kansalaisten paluu Suomeen sallitaan jälleen 14.5.2020 alkaen

Suomen hallituksen 4.5.2020 tekemän päätöksen mukaisesti työmatkaliikenne, muu välttämätön liikenne sekä Suomen kansalaisten paluu Suomeen voidaan aloittaa jälleen torstaina 14.5.2020. Tallink avasi lipunmyynnin tiistaina 5.5.2020 matkustajille, joilla on tarve matkustaa Suomeen. Tallink palauttaa myös samalla Star-pikalaivan Helsinki-Tallinna-reitille perjantaina 15.5.2020 viikonloppuliikenteen piikkejä varten.