TILAA TIEDOTTEET

MEDIAYHTEYSTIEDOT

Marika Nöjd
Viestintäjohtaja
Tallink Silja Oy
Puh. +358 9 180 4308
GSM +358 400 207 704
E-mail: marika.nojd@tallinksilja.com
Lisää yhteystietoja »

KUVAUSLUVAT JA KUVAPANKKI

Kuvapankki on vapaasti median käytettävissä. Laivojen kuvausluvista tulee sopia tapauskohtaisesti Tallink Siljan viestinnän kanssa.
Lue lisää »

BLOGIYHTEISTYÖ

Oletko innokas risteilijä, shoppailija tai ehkä kulinaristi, ja kerrot kokemuksistasi blogikuvin ja -tekstein intohimoisesti muillekin?
Lue lisää »

Moomin Move –mobiilipeli ensimmäisenä Silja Linen laivoille

Suomalaisen Triberedin kehittämä Moomin Move –mobiilipeli lanseerattiin Suomessa ensimmäisenä Silja Linen laivoilla. Peli vie pelaajan uudenlaiseen Muumi-elämykseen käyttämällä pelaajan paikannusta ja lisättyä todellisuutta. Ensimmäisenä peliä pääsee pelaamaan Suomi-Ruotsi-reitin laivoilla Silja Serenadella, Silja Symphonylla, Galaxyllä ja Baltic Princessillä. 

WWF Suomen ja Tallinkin kampanjalla yli 10 000 € itämerennorpan suojelemiseksi

WWF Suomen ja Tallinkin huhtikuussa 2016 aloittama lahjoituskampanja itämerennorpan hyväksi päättyi 30.6.2017. Kampanja-aikana saatiin kerättyä 10 090 euroa. Lahjoittaneiden nimistä muodostui Tallinkin Megastar-laivalle digitaalinen teos, joka on esillä laivalla vuoden loppuun asti. Lahjoittajia oli yhteensä 484 henkilöä eli keskimääräinen lahjoitussumma oli noin 20 euroa. Alkuvuonna 2017 liikennöinnin aloittanut Megastar on Itämeren ympäristöystävällisin alus, mikä tekeekin siitä erinomaisen viestinviejän luonnonsuojeluasioille.

Matkustusasiakirjojen tarkastuksia lisätään Tallinnan-reitillä – pyydämme matkustajia saapumaan terminaaliin hyvissä ajoin

Tallinnan matkustajien matkustusasiakirjoja tarkastetaan tästä päivästä (15.6.2017) lähtien tehostetusti. Tehostetut toimenpiteet liittyvät Viron heinäkuun alussa alkavaan EU-puheenjohtajuuskauteen. Kaikkien Länsiterminaali 1:stä Silja Europalla ja Länsiterminaali 2:sta Starilla tai Megastarilla lähtevien matkustajien matkustusasiakirjat tarkastetaan lähtöselvityksessä tai laivaannousun yhteydessä. Vastaavanlaiset tehostetut tarkastukset tehdään Värtanin ja Maarianhaminan satamissa, joista liikennöi myös Tallinkin laivoja Tallinnaan. Pyydämme matkustajia saapumaan terminaaliin hyvissä ajoin.

Silja Line Seurakisat liikuttavat taas tuhansia lapsia ja nuoria

Jo viidettä kesää Tallink Silja Oy on mahdollistamassa suuren suosion saavuttaneita Silja Line Seurakisoja, jotka kokoavat jälleen tuhannet lapset ympäri Suomea iloisen yleisurheilun pariin. Näitä paikallisten yleisurheiluseurojen organisoimia lasten ja nuorten yleisurheilukisoja järjestetään koko kesän ajan kymmenillä paikkakunnilla eri puolilla Suomea. 

Asiakkaat valitsivat 100 tuotetta Siljan laivojen Suomi 100 -buffetpöytään

Silja Linen laivoilla päästään kesäkuun alusta nautiskelemaan Suomi 100 -buffetista, jossa toteutuu laivamatkustajien omat ehdotukset. Club One kanta-asiakkailta kysyttiin* heidän suosikkejaan, joiden pohjalta Silja Linen ravintolatoimenjohtaja Matti Jämsén sekä laivojen keittipäälliköt toteuttivat toiveita. Runsas kalapöytä, voileipäkakut, lihamureke, lakka eri muodoissaan ja suklaamousse nousivat toiveista esille hyvin vahvoina. Myös vegaanit on huomioitu kesäbuffetin ja loppuvuoden ruokasuunnitelmissa, ja tulossa on runsaasti uudistuksia, jotka varmasti ilahduttavat erityisesti vegaaniruokailijoita, mutta myös muita matkustajia.

Suomen ensimmäinen Tubecon merellä –risteily järjestetään 23.-24.9.2017

Silja Line ja Tubecon toteuttavat tänä syksynä Suomen ensimmäisen Tubecon merellä –risteilyn. Suomen nimekkäimmät tubettajat Roni Back, Deata, Wildeem, A-Lapset, Vinkare, Mona Ilona, Ink Owl, Elisa Malik, Miklu, Dokke Tas, S1rjansson, Matteplays, Roponen ja Santtust ovat kaikki mukana #tubeconmerellä risteilyllä Baltic Princessillä 23.-24.9.2017.

Tallink avasi thaimaalaisen ravintola NOK NOKin Tallinnaan

Tallink avasi huhtikuun lopussa thairavintola NOK NOKin Tallinnan vanhassakaupungissa. Ravintolan menu tarjoaa aitoja thaimaalaisia makuja ja ilmapiiri henkii thaitunnelmaa. Ravintolassa toimii myös kokkikoulu, jonka voi etukäteen varata omalle ryhmälle. Ravintola sijaitsee osoitteessa Vana Posti 7, jossa sijaitsevan rakennuksen julkisivussa oli entuudestaan vanha pöllökuviointi. Kuvio inspiroi antamaan ravintolalle nimen NOK NOK, joka on thai-kieltä ja tarkoittaa lintuja.

Silja Linen 60-vuotisjuhla näkyy ja maistuu laivoilla

Silja Line juhlii tänä vuonna 60-vuotista risteilytaivaltaan. Juhlavuosi näkyy laivojen ravintoloissa, kaupoissa ja hyteissä. Marimekko tuottaa Silja Linen juhlavuoden kunniaksi erikoisvärityksellä Pikku Lokki ja Mini Unikko -kuosisia tuotteita, jotka ovat esillä Commodore-hyteissä, sviiteissä, laivan ravintoloissa ja kahviloissa sekä myynnissä laivan myymälöissä. Laivoilla on myös myynnissä erikoistuotteita, kuten Gagun juhlaleivos, Kultasuklaan suklaata sekä Helsinki Distilling Companyn Silja 60 -juhlatuote.

Tallink-konsernin Club One-kortti siirtyy digiaikaan

Yksi Itämeren alueen suurimmista kanta-asiakasohjelmista, Tallinkin ja Silja Linen Club One ottaa käyttöön kanta-asiakaskortin mobiiliversion. Club One -kanta-asiakasohjelma perustettiin 7.5.2007 ja viime vuonna ohjelman piirissä oli jo yli kaksi miljoonaa kanta-asiakasta.

Tallink Siljalle uudet laivan viinit, kuohuviinit sekä nimikko-oluet

Tallink Siljan viralliset laivan viinit ja kuohuviinit ovat vaihtuneet. Viinit valitaan laivoille kahdeksi vuodeksi kerrallaan. Vuoden 2017 toukokuun alusta Tallink Siljan laivan samppanja on Bauchet Brut Champagne (Ranska), kuohuviini Brioso Spumante Extra Dry (Italia), punaviini Zonin Velluto Appasimento (Italia) ja valkoviini Geil Riesling Trocken (Saksa). Kaksi vuotta sitten laivoille valitut nimikko-oluet ovat nekin saaneet seuraajansa: uudet nimikko-oluet ovat nyt Suomenlinnan panimon Bell Porter ja virolaisen Pühaste-panimon Sireen.