TILAA TIEDOTTEET

MEDIAYHTEYSTIEDOT

Marika Nöjd
Viestintäjohtaja
Tallink Silja Oy
Puh. +358 9 180 4308
GSM +358 400 207 704
E-mail: marika.nojd@tallinksilja.com
Lisää yhteystietoja →

KUVAUSLUVAT JA KUVAPANKKI

Kuvapankki on vapaasti median käytettävissä. Laivojen kuvausluvista tulee sopia tapauskohtaisesti Tallink Siljan viestinnän kanssa.
Lue lisää →

BLOGIYHTEISTYÖ

Oletko innokas risteilijä, shoppailija tai ehkä kulinaristi, ja kerrot kokemuksistasi blogikuvin ja -tekstein intohimoisesti muillekin?
Lue lisää →

Silja Line jatkaa yleisurheilun Seurakisojen kumppanina

Silja Line jatkaa Suomen Urheiluliiton (SUL) Seurakisat -kilpailukonseptin nimikkokumppanina. Silja Line Seurakisat on huippusuosittu lasten yleisurheilun kilpailumuoto, joka kerää vuosittain 30 000 osallistujaa ympäri Suomen. 

Tallink muuttaa konsernin osinkokäytäntöä ja laskee yhtiön osakepääomaa

Tallink-konsernin johtoryhmä on tehnyt päätöksen täydentää konsernin osinkokäytäntöä. Päätöksen myötä yhtiön osinkostrategian mukainen ennuste osingonjaolle on 0,05 euroa osakkeelta, mikäli se on yhtiön tuloksen puitteissa mahdollista.

Juna-laiva –yhteys Turun satamaan paranee 9.12.2018 alkaen

Tallink Silja ja VR muokkaavat yhteistyössä aikataulujaan ja sujuvoittavat junamatkustajien mahdollisuutta ehtiä Turun satamassa aamulaivaan. Tallink Silja muuttaa Turusta lähtevän aamulaiva Galaxyn aikataulua viisi minuuttia myöhemmäksi 9.12.2018 alkaen ja vastaavasti VR aikaistaa IC 904 –junan aikataulua siten, että se saapuu Turun satamaan klo 7.52.

Tallink Silja sai MSC:n ensimmäisen Kultainen Kala -palkinnon

MSC myönsi Suomen ensimmäisen Kultainen Kala -palkinnon Tallink Silja Oy:lle Kestävän Kalan päivässä 27. syyskuuta 2018. Palkinto myönnettiin Tallink Siljalle ponnisteluista merenelävien tuotannon turvaamiseksi nykyiselle ja tuleville sukupolville.

Tallink-konserni laajentaa franchisetoimintojaan Virossa muotibrändeihin Jack & Jones ja Vero Moda

Tallink-konserni on hiljattain sopinut uusista franchiseoikeuksista Bestseller Finland Oy:n kanssa ja hankkinut franchiseoikeudet kattamaan nyt myös muotibrändit Jack & Jones ja Vero Moda Virossa. Tehdyn sopimuksen mukaisesti Tallink alkaa operoida kahta myymälää Tallinnassa, toinen näistä sijaitsee Ülemisten ja toinen Rocca Al Maren ostoskeskuksessa.

Silja Line yhteistyöhön Scholz & Friends -bränditoimiston kanssa

Tallink Silja on valinnut uudeksi Silja Linen brändimainonnan kattotoimistokseen ruotsalaiseen House of Friends -konserniin kuuluvan bränditoimisto Scholz & Friendsin. Tallink Silja ja Scholz & Friends ovat luoneet Silja Linen laivoille uudenlaisen elämyskonseptin, Silja Resortin. Silja Resort on hotelli, ravintola, ostoskeskus, elämyspuisto ja spa, merinäkymillä. Silja Resortin ajatuksena on tarjota matkustajille tasokas, kokonaisvaltainen elämys- ja lomakohde laivalla, jossa tuotteet ja palvelut ovat huippuluokkaa ja helposti saatavilla. Silja Resort -konsepti jalkautetaan kaikille Silja Line -brändin alla liikennöiville laivoille asteittain syksystä alkaen.

Tallinkin Shuttle -pikalaivoille mahdollista ostaa lippuja netissä entistä lähempänä laivan lähtöaikaa

Tallinkin pikalaivoille Starille ja Megastarille on mahdollista hankkia lauantaista 1.9. alkaen matkalippu nettisivujen tai mobiilisovelluksen kautta vielä 45 minuuttia ennen laivan lähtöaikaa. Tähän asti lipunmyynti näitä ostokanavia käyttäen on sulkeutunut 1,5 tuntia ennen laivan lähtöä.

Tallink Silja mukana Turun satama-alueella alkavassa kehittämistyössä

Turun satama-alueella alkaa merkittävä kehittämistyö, jonka tavoitteena on satama-alueen toiminnan tehostaminen ympäristö ja asutus huomioiden. Alueen keskeiset toimijat sitoutuvat kehityshankkeeseen yhteisellä aiesopimuksella.

Tallink lopettaa Pirita Spa Hotellin operoinnin

Tallink-konserniin kuuluva TLG Hotell lopettaa Pirita Spa Hotellin operoinnin 15.11.2018. Toiminta lopetetaan, koska Tallink-konsernin suurin osakkeenomistaja Infortar myy hotellin kiinteistöt uudelle omistajalle.

Silja Linen ja Tallinkin laivojen Menu Nordic ensimmäistä kertaa virolaisen huippukokin käsialaa

Loppuvuoden Menu Nordicin Silja Linen ja Tallinkin laivojen fine dining -ravintoloihin on suunnitellut virolainen keittiömestari Peeter Pihel. Ensimmäistä kertaa Tallinkin historiassa kyseinen menu on virolaisen keittiömestarin suunnittelema. Menu sisältää aitoja virolaisia makuja ja raaka-aineet saadaan maan metsistä, niityiltä ja vesistä. Menu kunnioittaa perinteisiä ruoanvalmistustekniikoita ja on omistettu satavuotiaalle Virolle.