TILAA TIEDOTTEET

MEDIAYHTEYSTIEDOT

Mediakyselyt: comms@tallinksilja.com

Viestintäjohtaja Marika Nöjd, 
+358 400 207 704
Viestinnän asiantuntija Katja Mäkelä,
+358 50 307 1063
Viestinnän assistentti Armi Kailio,
+358 45 635 6870


etunimi.sukunimi@tallinksilja.com

AS Tallink Gruppin mediayhteystiedot 

Sijoittajaviestinnästä vastaa AS Tallink Grupp.

KUVAUSLUVAT JA KUVAPANKKI

Kuvapankki on vapaasti median käytettävissä. Laivojen kuvausluvista tulee sopia tapauskohtaisesti Tallink Siljan viestinnän kanssa.
Lue lisää →

BLOGIYHTEISTYÖ

Oletko innokas risteilijä, shoppailija tai ehkä kulinaristi, ja kerrot kokemuksistasi blogikuvin ja -tekstein intohimoisesti muillekin?
Lue lisää →

Tallink keskeyttää liikennöinnin Helsinki-Riika-reitillä kevääseen 2021 asti

Tallink keskeyttää liikennöinnin Helsinki-Riika-reitillä kevääseen 2021 saakka alkuperäisestä suunnitelmasta poiketen. Reitti oli alun perin tarkoitus keskeyttää vain lokakuun loppuun asti. Yhtiö on tällä viikolla tarkastellut tulevia kuukausia ja tehnyt päätöksen keskeyttää liikennöinnin kevääseen asti.

Tallink keskeyttää liikennöinnin Helsinki-Riika-reitillä lokakuun loppuun asti Latvian hallituksen asettamien matkustusrajoituksien seurauksena

Latvian hallitus on tänään päättänyt uusista matkustusrajoituksista ja asettanut 10 vuorokauden karanteenimääräyksen Suomesta saapuville matkustajille. Päätöksen seurauksena Tallink keskeyttää operoinnin Helsinki-Riika-reitillä 28.9.2020 alkaen lokakuun loppuun asti. Latvia on luokitellut Suomen keltaiseksi maaksi tämänhetkisen koronavirustartuntaluvun perusteella, minkä takia uudet matkustusrajoitukset ja karanteenikäytäntö astuvat voimaan. 

Tallink tekee muutoksia Starin viikonloppuaikatauluun Helsinki-Tallinna-reitillä 3.10.2020 alkaen

Suomen hallitus päätti tällä viikolla uusista matkustusrajoituksista Suomen ja Viron välillä 28.9.2020 alkaen. Uusien rajoitusten seurauksena Tallink on päättänyt vähentää Helsinki-Tallinna-reitillä liikennöivän Starin viikonloppulähtöjen määrää ensi viikosta alkaen toistaiseksi.

Tallink avaa kelluvan kauppakeskuksen tulevana viikonloppuna Tallinnan satamaan

Tallink järjestää ostosviikonlopun Tallinnan satamassa olevalla Silja Europalla perjantaista sunnuntaihin 25.-27.9.2020. Laivalla on mahdollista tehdä ostoksia ja nauttia hyvästä ruuasta sekä viihteestä. Ostosviikonloppuun osallistuminen edellyttää etukäteisilmoittautumisen.

Tallinkin MyStarin köli laskettiin tänään Rauman telakalla

Tallinkin uusimman, rakenteilla olevan aluksen, MyStarin, kölinlasku tapahtui tänään Rauma Marine Constructions (RMC) telakalla, Raumalla. Perinteinen kölinlaskutapahtuma toteutettiin livelähetyksenä Raumalta. MyStarin on määrä aloittaa liikennöinti Helsinki-Tallinna-retillä tammikuussa 2022.

Maasähkö käyttöön Tallinnan satamassa

Tallinnan matkustajasataman tänään käyttöönottama maasähköratkaisu parantaa ilmanlaatua ja vähentää melua satamassa ja Tallinnan kaupungissa.

Tallinkin uutuus vain Suomesta lähteville matkustajille - yhden yön risteily Victorialla

Tallinkin Victoria I aloittaa uutuustuotteena yhden yön risteilyt Helsingistä perjantaisin ja lauantaisin vain Suomesta lähteville matkustajille. Laiva seisoo yön yli Tallinnan satamassa, mutta laivalta ei pääse poistumaan, eikä Tallinnasta oteta myöskään uusia matkustajia.

Tallink tekee muutoksia Silja Europan risteilyihin Helsinki-Tallinna-reitillä

Tallink keskeyttää Silja Europan liikennöinnin 21.9.2020 alkaen toistaiseksi. Siihen asti Silja Europa liikennöi vain viikonloppuisin ja muut lähdöt Silja Europalla perutaan. Yhtiön alus Victoria I alkaa tehdä viikonloppuristeilyjä Helsinki-Tallinna-reitillä 25.9.2020 alkaen.

Tallink aloittaa mittavat sopeuttamistoimet koko konsernissa

Tallink-konserni on ilmoittanut aloittavansa tällä viikolla neuvottelut irtisanomisista Virossa ja Latviassa. Suomen tytäryhtiössä on käynnissä mittavat lomautukset.

Tallink-konserni vaihtaa Helsinki-Riika-reitille toisen laivan ja tekee muitakin muutoksia reiteillä syyskuusta alkaen

Helsinki-Riika-reitillä liikennöinyt Silja Serenade korvataan yhtiön Baltic Queen laivalla 16.9.2020 alkaen. Silja Serenade jää Helsingin satamaan 13.9.2020 alkaen toistaiseksi. Laivan mahdollinen palaaminen liikenteeseen riippuu koronapandemian kehityksestä, matkustusrajoituksista maiden välillä ja mahdollisista päätöksistä valtion tuen osalta merikuljetusten turvaamiseksi.