TILAA TIEDOTTEET

MEDIAYHTEYSTIEDOT

Mediakyselyt: comms@tallinksilja.com

Viestintäjohtaja Marika Nöjd, 
+358 400 207 704
Viestinnän asiantuntija Katja Mäkelä,
+358 50 307 1063
Viestinnän assistentti Armi Kailio,
+358 45 635 6870


etunimi.sukunimi@tallinksilja.com

AS Tallink Gruppin mediayhteystiedot 

Sijoittajaviestinnästä vastaa AS Tallink Grupp.

KUVAUSLUVAT JA KUVAPANKKI

Kuvapankki on vapaasti median käytettävissä. Laivojen kuvausluvista tulee sopia tapauskohtaisesti Tallink Siljan viestinnän kanssa.
Lue lisää →

BLOGIYHTEISTYÖ

Oletko innokas risteilijä, shoppailija tai ehkä kulinaristi, ja kerrot kokemuksistasi blogikuvin ja -tekstein intohimoisesti muillekin?
Lue lisää →

Tallink-konserni osti rahtilaiva Sailorin

Tallink-konserni on allekirjoittanut tänään 30.6.2020 sopimuksen Navirail OÜ:n kanssa rahtilaiva M/S Sailorin ostamisesta. Sailorin hankinta on yhtiön strateginen investointi tulevaisuuteen.

Tallink lisää lähtöjä Helsinki-Riika- ja Turku-Tallinna-reiteille elokuussa 2020

Tallinkin kesän uudet reitit Helsingistä Riikaan ja Turusta Tallinnaan ovat herättäneet suurta kiinnostusta, joten Tallink lisää lähtöjä Helsinki-Riika- ja Turku-Tallinna-reiteille elokuussa 2020. Helsinki-Riika-reitin oli tarkoitus alun perin liikennöidä vain 16.8.2020 saakka, mutta suuren kysynnän vuoksi liikennöintiä jatketaan ainakin 28.8.2020 saakka.

Turku-Tallinna-reitille lisävuoroja suuren suosion vuoksi

Tallinkin kesän uutuusreitti Turku-Tallinna-risteily osoittautui niin suosituksi, että reitille lisätään kolme lisälähtöä Turusta. Lisälähdöt Turku-Tallinna-reitillä toteutetaan 28.7., 4.8. ja 11.8.2020, aiemmin ilmoitettujen 7.7.,14.7. ja 21.7.2020 risteilyjen lisäksi. Turusta pääsee heinä-elokuussa risteilemään kuudesti suoraan Tallinnaan.

Tallinkin Romantika risteilee heinäkuussa Riiasta Ahvenanmaalle ja Saarenmaalle

Tallinkin kesäristeilyvalikoima laajenee jälleen kun Romantika tekee kaksi erikoisristeilyä Riiasta Ahvenanmaalle ja Saarenmaalle. Tallinkilla on tänä kesänä useita uusia reittejä mielenkiintoisiin kohteisiin Itämerellä. Riiasta pääsee elokuun puoliväliin asti risteilemään myös Helsinkiin.

Tallinkille ainutlaatuinen Helsinki-Saarenmaa-risteily 27.-29.7.2020

Tallink järjestää tänä kesänä suomalaisille matkailijoille ainutlaatuisen mahdollisuuden risteillä suoraan Helsingistä Saarenmaalle. Risteily liikennöidään Tallinkin Victoria I laivalla 27.-29.7.2020. Victoria I on yksi harvoista yhtiön matkustajalaivoista, joka on riittävän pieni mahtuakseen Ninasen kylässä sijaitsevaan Saarenmaan satamaan.

Tallinkille Turku-Tallinna-risteilyjä 7.-21.7. – turkulaisten toiveeseen vastataan

Tallink tarjoaa mahdollisuuden risteillä suoraan Turusta Tallinnaan heinäkuussa 2020. Baltic Queen tekee kolme risteilyä Turusta Tallinnaan tarjoten lisää lähimatkailuvaihtoehtoja tälle kesälle. Päivä Tallinnassa-risteilyn lisäksi on mahdollista tehdä myös reittimatkoja Turusta Tallinnaan tai toisinpäin.

Tallink Silja aloittaa liikenteen Tukholma-Visby-reitillä heinäkuussa 2020

Tallink Silja tarjoaa jälleen uudenlaisen reitin risteilykesälle 2020. Silja Symphony alkaa liikennöidä Tukholma-Visby-reitillä heinäkuussa 2020. Eri maiden hallitusten asettamista rajoituksista johtuen Tallink Silja on suunnitellut tämän kesän laivareitit uudelleen, ja Tukholma-Visby-risteilyä halutaan tarjota erityisesti ruotsalaisille matkustajille.

Tallinkille uusi risteilytuote Helsingistä Maarianhaminaan kesäksi

Tallinkin Baltic Queen siirtyy liikennöimään täysin uudenlaiselle reitille heinäkuun ajaksi kesäperjantaisin. Laivalla on mahdollista toteuttaa Päivä Maarianhaminassa -risteily Helsingistä Maarianhaminaan. Laiva tekee heinäkuussa reitillä yhteensä neljä risteilyä Helsingistä. Normaalisti laiva liikennöi Tallinna-Tukholma-reitillä.

Tallink Spa & Conference-hotelli avataan jälleen 12.6.2020

Tallink Hotelsien Tallink Spa & Conference-hotelli avataan jälleen huomenna perjantaina 12.6.2020. Koronavirustilanteesta ja siitä johtuvista matkustusrajoituksista johtuen hotelli suljettiin väliaikaisesti 18.3.2020 alkaen. Kevään 2020 aikana ainoastaan Tallink Express-hotelli on ollut auki. Tallink Hotel Riga avattiin jälleen 1.6.2020.

Tallink-konserni on allekirjoittanut lainasopimuksen SA Kredexin kanssa

Tallink-konserni on allekirjoittanut käyttöpääomalainasopimuksen SA Kredexin kanssa. Lainan kokonaismäärä on 100 miljoonaa euroa ja laina voidaan nostaa 10–40 miljoonan euron erinä. Kolmen vuoden maturiteettilainan korko on 12 kuukauden Euribor + 2 %. Lainan vakuutena ovat kiinnitykset viidelle alukselle, jotka sijoittuvat nykyisten velkojien jälkeen.