Kiertoristeilyt

 

Tiedote

Ajankohtaista tietoa turvallisesta matkustamisesta


Kesän matkat ovat varattavissa - Laivoilla matkustat väljästi nauttien ravintoloista, baareista, viihteestä, aurinkokannesta ja shoppaillen merihintaisia ostoksia.

Kiertoristeily Helsinki-Tukholma-Turku

Kiertoristeilyllä Helsingistä Tukholman kautta Turkuun tutustut kahteen eri laivaan ja kaikessa rauhassa kauniiseen Tukholman kaupunkiin.

Kysy päivän hinta myyntipalvelustamme!

Aikataulu
17.00 Lähtö Helsingistä (Silja Serenade / Silja Symphony)
09.30 Saapuminen Tukholmaan (10.30 talviaikataulun aikaan)
19.30 Lähtö Tukholmasta (Galaxy)
07.00 Saapuminen Turkuun

Lue lisää →
Risteily lähtee Olympiaterminaalista klo 17.00 joko Silja Serenadella tai Silja Symphonylla ja saapuu Tukholmaan seuraavana aamuna klo 9.30. Aloita aamupäivä rauhallisesti heräillen ja suuntaa kaupungille – maissaoloaikaa on lähes 10 tuntia. Paluumatkalle lähdetään vasta klo 19.30 Galaxylla ja Turkuun saavutaan seuraavana aamuna klo 7.00.

Lähde matkaan autolla tai varaa junamatka Helsinkiin.

Paluumatkalla Tukholmasta Turkuun voit nauttia ja rentoutua esim. A Premium -hytissä, joka sisältää erikoisaamiaisen ja lasillisen kuohuvaa molemmille!
 

Itämeren kiertoristeily

Itämeren kiertoristeilyllä voit tutustua yhdellä matkalla Tallinnaan ja Tukholmaan. Matkusta vaikka aamulaivalla Helsingistä Tallinnaan, vietä siellä mukava päivä ja lähde illalla Tallinnasta Tukholmaan.
Voit nauttia päivästä Tukholmassa ja palata iltalähdöllä joko Helsinkiin tai Turkuun.

Tai voit tehdä reissun toisinpäin ja varata myöskin hotelliyöpymisiä niin Tallinnaan kuin Tukholmaankin. Lisäksi voit ottaa auton mukaan matkaan ja kierrellä esim. Viron kauniissa kaupungeissa tai vaikka Riiassa asti.

Suunnittele itsellesi parhain risteilykierros myyntipalvelumme kanssa puhelimitse tai paikan päällä matkamyymälöissämme!

Varaa puhelimitse Tallink Siljan Myyntipalvelusta tai matkamyymälöistä

Myyntipalvelu 0600 157 00
Club One -kanta-asiakkaat 0600 152 68
Aukioloajat ja puheluhinnat →
Matkamyymälöiden yhteystiedot →